ΖΩΔΙΑ: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2017

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί με τη θερμοκρασία ανεβαίνει και η ερωτική μας διάθεση! Ο Ιούνιος είναι ένας ιδιαίτερα θετικός μήνας για τα αισθηματικά μας και μάλιστα, αποτελεί την έναρξη μιας περιόδου ομαλοποίησης των σχέσεων και σταδιακής επαναφοράς της ισορροπίας. Αρχικά, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο στις 6 Ιουνίου, στο ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά, εκφράζοντας πλέον με αρμονικό τρόπο τις ενέργειές της. Μετά από ένα μεγάλο και δύσκολο διάστημα που συνοδεύτηκε από κρίσεις στις σχέσεις, επαναπροσδιορισμό αξιών και επιθυμιών, έρχεται η στιγμή να απολαύσουμε, να ευχαριστηθούμε και να χαρούμε με τα όμορφα πράγματα της ζωής. Παράλληλα, ο Ερμής εισέρχεται, επίσης, στο ζώδιο που κυβερνά, τους Διδύμους, φανερώνοντας πως και η επικοινωνία αποκαθίσταται, ενώ οι εξελίξεις αρχίζουν να τρέχουν με γοργούς αλλά ομαλούς ρυθμούς.

Από την άλλη, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της πτώσης του, τον Καρκίνο, στις 4 Ιουνίου, ίσως να φανερώνει πως υπάρχει αδυναμία να αναλάβουμε δραστικές πρωτοβουλίες για να εξελίξουμε τις ερωτικές μας υποθέσεις, όμως ίσως αυτό να συμβαίνει λόγω μιας μακράς περιόδου ρευστότητας και εναλλαγών που διατάραξε την ανάγκη για ασφάλεια. Έτσι, ίσως να γινόμαστε περισσότερο εσωστρεφείς, να αναζητάμε θαλπωρή, ευαισθησία και συναισθηματική ανταπόκριση. Με τον Ερμή και τον Ήλιο να περνούν στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21 Ιουνίου και τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ίδιο ζώδιο στις 24, όλα τα παραπάνω εντείνονται και κυρίως η ανάγκη να λάβουμε και να εκφράσουμε συναίσθημα.

ΚΡΙΟΣ
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα, αρκετά έντονο και ανατρεπτικό για τα αισθηματικά σου, έρχεται ένας μήνας κατά τον οποίο το σκηνικό αλλάζει, οι τόνοι πέφτουν και αφομοιώνεις τις εμπειρίες σου. Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου στις 6 Ιουνίου, αφού έχει συναντήσει τον Κρόνο και τον Ουρανό τις πρώτες μέρες του μήνα, φέρνοντας τις τελικές εξελίξεις και ανατροπές στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ένα καινούριο ξεκίνημα στο δεσμό σου ή αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μία καινούρια εντελώς διαφορετική και ενθουσιώδης γνωριμία, σε αναζωογονούν και σου δημιουργούν την ανάγκη να αφεθείς σε απολαύσεις και όμορφες στιγμές. Παράλληλα, ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον οίκο των διαπροσωπικών σου σχέσεων στις 9 Ιουνίου, ολοκληρώνοντας την περίοδο επαναπροσδιορισμού, όσον αφορά στην εξέλιξη μιας σχέσης σου ή γενικότερα την πίστη σου στη συντροφικότητα και το “μαζί”. Πλέον, με τους περισσότερους πλανήτες να περνούν στον Καρκίνο, αναζητάς ασφάλεια, συναίσθημα και θαλπωρή, υποδεχόμενη ένα καλοκαίρι πιο θερμό και διαφορετικό από τα άλλα.

ΤΑΥΡΟΣ
Το διάστημα που προηγήθηκε φαίνεται πως οι εξελίξεις κινούνταν σε παρασκηνιακό επίπεδο όσον αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από αυτόν το μήνα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου, τα πράγματα μπαίνουν σε άλλες βάσεις και αρχίζεις να αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Η αυξημένη σου γοητεία και ελκυστικότητα φέρνει στο δρόμο σου νέους υποψήφιους συντρόφους από τις 6 Ιουνίου και έπειτα, ενώ αν διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό, φαίνεται πως αποκτά σταθερότητα και ισορροπία. Ειδικά, το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη που σχηματίζεται στις 9 Ιουνίου την ίδια μέρα που κορυφώνεται η Πανσέληνος του μήνα, φανερώνει πως είτε υποδέχεσαι έναν νέο έρωτα στη ζωή σου, είτε αισθάνεσαι πως έχεις βρει το άλλο σου μισό στο πρόσωπο του συντρόφου σου. Παράλληλα, η πλανητική κινητικότητα στον 3ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, σε βοηθά να εκφραστείς συναισθηματικά, διεκδικώντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και βελτιώνοντας την επικοινωνία στη σχέση σου. Ευχάριστες, κοντινές αποδράσεις είναι στο μενού των ημερών, με την έναρξη του καλοκαιριού να γεμίζει τις μπαταρίες σου και να σου χαρίζει αξέχαστες στιγμές γεμάτες ρομαντισμό και πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο μήνας των γενεθλίων σου κατέφθασε και φέρνει μαζί του γεγονότα και εξελίξεις που αλλάζουν το τοπίο στα αισθηματικά σου. Αρχικά, ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου στις 4 Ιουνίου και περνά στον Καρκίνο, κάτι που μειώνει τη νευρικότητά σου και τις συγκρούσεις που ενδεχομένως δημιουργούσε προβλήματα στις σχέσεις σου. Παράλληλα, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 7 του μήνα, ολοκληρώνοντας μια περίοδο κατά την οποία επεξεργαζόσουν τις πληροφορίες αλλά δεν δρομολογούσες τις αποφάσεις σου, ενώ η Πανσέληνος στις 9 Ιουνίου στον άξονα του ζωδίου σου, ενισχύει ακόμη περισσότερο τα σενάρια περί κλεισίματος ενός σημαντικού κύκλου στα αισθηματικά σου και την έναρξη ενός νέου. Μάλιστα την ίδια μέρα, ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, φανερώνοντας πως η ερωτική σου ζωή παίρνει άλλη τροπή. Είτε μπαίνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που την αλλάζει ριζικά, είτε επισημοποιείς το δεσμό σου, είτε έχοντας αποχωριστεί πλέον κάποια πρόσωπο που σε ταλαιπώρησε, νιώθεις πως ανακτάς τις δυνάμεις και τη διάθεση να αφεθείς σε νέες περιπέτειες και να ζήσεις ένα όμορφο καλοκαίρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξεκινά ένας μήνας που ίσως να χαρακτηριστεί και μήνας – σταθμός για την εξέλιξη των αισθηματικών σου. Ο Άρης περνά στο ζώδιό σου στις 4 Ιουνίου, φέρνοντας δράση και επιταχύνοντας τις εξελίξεις, ενώ στις 6 του μήνα, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ηλιακό σου μεσουράνημα και περνά στον 11ο ηλιακό σου οίκο, αυξάνοντας την κοινωνικότητά σου και κάνοντάς σε να νιώθεις ότι καταφέρνεις να υλοποιήσεις έναν πολυπόθητο στόχο. Οι ερωτικές ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον αυξάνονται, ενώ αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο για το οποίο τρέφεις συναισθήματα, γίνεσαι πιο διεκδικητική προκειμένου να το κατακτήσεις. Τα πιο σημαντικά ξεκινούν με την έναρξη της γενέθλιας περιόδου σου στις 21 Ιουνίου, όπου μαζί με τον Ήλιο περνά και ο Ερμής στο ζώδιό σου ενώ και στη συνέχεια, κορυφώνεται και η Νέα Σελήνη του μήνα στις 24 Ιουνίου στο δικό σου ζώδιο. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό διάστημα, καθώς κάτι καινούριο που αρχίζεις, είτε αυτό είναι μια σχέση είτε μια καινούρια κατάσταση που αφορά στον υπάρχον δεσμό σου, όπως μια εγκυμοσύνη, θα αλλάξει την πορεία της ζωής σου για αρκετά χρόνια. Τα αποτελέσματα αυτής της καινούριας πορείας θα τα δεις στο τέλος του έτους, με την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω.

ΛΕΩΝ
Ο μήνας και το καλοκαίρι σου ξεκινούν με ιδιαίτερα ερωτική και ενθουσιώδη διάθεση, καθώς τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, η Αφροδίτη συμμετέχει στο αποκλίνον τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού. Οι ερωτικές ευκαιρίες θα είναι πολλές και η επιθυμία σου να ερωτευθείς, να διασκεδάσεις και να ανοιχτείς σε νέες περιπέτειες, θα είναι διάχυτη. Το σκηνικό αλλάζει από τις 4 Ιουνίου και έπειτα, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου και με τις διαδοχικές πλανητικές μετακινήσεις που ακολουθούν στις 6 και 7 του μήνα, φανερώνοντας πως η προσοχή σου στρέφεται σε άλλους τομείς της ζωής σου και τα αισθηματικά σου παρουσιάζουν ελάχιστες εναλλαγές ή σκαμπανεβάσματα. Από την πλανητική κινητικότητα στον 12ο ηλιακό σου οίκο, φαίνεται ότι διανύεις μία περίοδο εσωστρέφειας, πριν βγάλεις τον εαυτό σου προς τα έξω και πριν υποδεχθείς μία πολύ σημαντική αλλαγή που θα αναδιαμορφώσει το σκηνικό στα αισθηματικά σου. Με λίγα λόγια, πιθανόν να προετοιμάζεις τη συμβίωση με το ταίρι σου, το γάμο σου, την απόκτηση ενός απόγονου ή αν είσαι single την έλευση ενός μεγάλου έρωτα στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό του Ιουνίου σε βοηθά να ανακάμψεις και να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 4 και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 6 Ιουνίου, ευνοούν ιδιαίτερα το ζώδιό σου, καθώς εγκαταλείπουν “νευραλγικά” κομμάτια του ωροσκοπίου σου και σε κάνουν πιο κοινωνική, πιο προσιτή και αισιόδοξη, φέρνοντας όχι μόνο περισσότερους θαυμαστές αλλά και υποψήφιους συντρόφους. Οι δεσμευμένες εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν παρέα με το ταίρι τους και να διανύσουν μία πολύ ευχάριστη και δημιουργική εποχή μέσα στο δεσμό τους. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων στις 16 Ιουνίου, βοηθώντας σε να διαλύσεις κάποιες αυταπάτες και να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σου δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 24 Ιουνίου και το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που κορυφώνεται την ίδια μέρα, φέρνει μια παθιασμένη γνωριμία στις singles, ενώ οι δεσμευμένες δυναμώνουν τη σχέση τους και παρακινούνται να κάνουν όνειρα για το μέλλον τους.

ΖΥΓΟΣ
Η ερωτική σου ζωή φαίνεται πως πέρασε από αρκετά σκαμπανεβάσματα το προηγούμενο διάστημα και πως από αυτό το μήνα, τα πράγματα μπαίνουν σε άλλη τροχιά. Το ξεκίνημα του Ιουνίου, με την Αφροδίτη να κινείται στις τελευταίες μοίρες του Κριού συναντώντας τον Κρόνο και τον Ουρανό, φανερώνει πως η σχέση σου ή μια σημαντική ερωτική σου υπόθεση παρουσιάζει τις τελικές της εξελίξεις αναφορικά με ζητήματα που προηγήθηκαν την περίοδο της Άνοιξης. Η είσοδος του κυβερνήτη σου στον Ταύρο στις 6 Ιουνίου, εκκινεί μια νέα εποχή για σένα και το ταίρι σου, επαναφέροντας την ανάγκη σου για ασφάλεια και βοηθώντας σε και να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, αλλά και να λύσεις ζητήματα πρακτικής ή οικονομικής φύσεως που σας απασχολούσαν. Παράλληλα, ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 9 του μήνα, δίνοντάς σου τη φόρα να συνεχίσεις την εξελικτική σου πορεία, κυρίως όσον αφορά σε θέματα σχέσεων, που είχαν μπει στον “πάγο” προκειμένου να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα. Τέλος, η πορεία του Ερμή στον 9ο ηλιακό σου οίκο για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα σου χαρίσει και αρκετές ευκαιρίες για εκδρομές και αποδράσεις που θα σε ανανεώσουν και θα εμπεριέχουν και αρκετές ερωτικές ευκαιρίες για τις singles του ζωδίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υποδέχεσαι το καλοκαίρι με εξαιρετικές προοπτικές για τα αισθηματικά σου. Ο Άρης εισέρχεται στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου στις 4 Ιουνίου και δύο μέρες μετά η Αφροδίτη περνά στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, φανερώνοντας πως η σχέση σου ανανεώνεται και πως διανύεις μία ρομαντική και αισθησιακή περίοδο με το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στις singles, τα ενδεχόμενα να μπει μια γοητευτική παρουσία στη ζωή σου που θα την ομορφύνει, είναι πολλά. Ειδικά, το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 9 Ιουνίου, αποτελεί μια πολύ ευνοϊκή όψη που εντείνει ακόμη περισσότερο τα παραπάνω σενάρια. Και στη συνέχεια του μήνα όμως, το ενδιαφέρον από τις εξελίξεις στις αισθηματικές σου υποθέσεις παραμένει αμείωτο, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα στις 20 και στις 24 Ιουνίου, εξισορροπώντας ακόμη περισσότερο το κλίμα στο δεσμό σου και αυξάνοντας τις πιθανότητες να συνάψεις ακόμη και έναν νέο δεσμό αν είσαι single. Μάλιστα, η πλανητική κινητικότητα στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 21 Ιουνίου και έπειτα, φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια και αποδράσεις γεμάτες ρομαντισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
O Ιούνιος είναι ένας μήνας αρκετά βοηθητικός για τις αισθηματικές σου υποθέσεις, με το πλανητικό σκηνικό από τη μία να σε παρακινεί να διορθώσεις τα κακώς κείμενα κι από την άλλη, να σε βάζει σε διαδικασία αποφάσεων. Αρχικά, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στις 4 του μήνα, αφήνοντας τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και την ένταση ή τις συγκρούσεις που πιθανόν έκαναν την εμφάνισή τους το προηγούμενο διάστημα. Τη θέση του παίρνει ο Ερμής, ο οποίος περνά σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου στις 7 Ιουνίου, εκκινώντας μια περίοδο συζητήσεων και μετακινήσεων με το ταίρι σου, αλλά και νέων, ενδιαφερουσών γνωριμιών αν ανήκεις στις singles. Παράλληλα, η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στο ζώδιό σου στις 9 Ιουνίου και πρόκειται για ένα φεγγάρι που σε ωθεί να αφήσεις πίσω σου κάποιες καταστάσεις και να ανοίξεις τα φτερά σου για παρακάτω. Το ίδιο σε παρακινεί να κάνεις και ο κυβερνήτης σου, ο Δίας, που γυρίζει ορθά στο Ζυγό την ίδια μέρα και εκτός από κοινωνικότητα, φέρνει και την υλοποίηση ενός ονείρου. Τέλος, η πλανητική κινητικότητα στον 8ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη και σου χαρίζει αξέχαστες στιγμές πάθους, είτε ανήκεις στις δεσμευμένες είτε όχι…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξεκινά ένας πολύ σημαντικός μήνας για την πορεία των αισθηματικών σου υποθέσεων και αρκετά καθοριστικός για τις σχέσεις σου. Οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες από την αρχή του μήνα, καθώς ο Άρης περνά στον Καρκίνο και στον τομέα “σχέσεις” στις 4 Ιουνίου, ενώ δυο μέρες μετά η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο στον οίκο του έρωτα. Με λίγα λόγια, αν ανήκεις στις δεσμευμένες, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιείς το δεσμό σου ή και να σκέφτεσαι την απόκτηση απόγονων, ενώ αν ανήκεις στις singles, αυτή η περίοδος -είναι παραπάνω από πιθανό- ότι θα σου φέρει μια νέα σχέση. Οι όψεις που σχηματίζουν αυτοί οι δύο πλανήτες και μεταξύ τους στις 9 Ιουνίου αλλά και με τους υπόλοιπους καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, είναι βέβαιο πως θα φέρουν μπόλικο πάθος, έρωτα και ρομαντισμό στη ζωή σου. Και βέβαια, από τις 21 Ιουνίου κι έπειτα που περνούν στον Καρκίνο ο Ήλιος, ο Ερμής και σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, είναι σίγουρο ότι τόσο οι δεσμευμένες όσο και οι singles θα νιώσουν πως η ερωτική τους ζωή δέχεται μία επανεκκίνηση που περίμεναν για αρκετό καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ξεκίνημα του καλοκαιριού σε βρίσκει με εξωστρεφή διάθεση και με αυξημένη ανάγκη να φλερτάρεις και να ζήσεις ερωτικές στιγμές. Αν και ο Άρης εγκαταλείπει τον 5ο οίκο του έρωτα στις 4 Ιουνίου, σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου περνά ο Ερμής στις 7, κάτι που φανερώνει πως είτε έκανες μια νέα γνωριμία, η οποία αρχίζει να εξελίσσεται είτε συνεχίζεις να διασκεδάζεις, να παίζεις και να επιδιώκεις νύχτες πάθους, ψάχνοντας τον ένα ή την μία που θα σε εξιτάρει. Παράλληλα, οι όψεις που σχηματίζει ο Δίας από το ζώδιο του Ζυγού, ο οποίος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 9 Ιουνίου, φανερώνουν πως θα έχεις πολλές ευκαιρίες για ταξίδια, κάτι που θα ανανεώσει τη σχέση σου, αν ανήκεις στις δεσμευμένες εκπρόσωπους του ζωδίου αλλά και θα φέρει υποψήφια ταίρια στο δρόμο σου, αν ανήκεις στις singles. Μάλιστα, οι δεσμευμένες με την πλανητική κινητικότητα στον 5ο οίκο του ηλιακού τους ωροσκοπίου όλο αυτό το διάστημα, δεν αποκλείεται να επισημοποιήσουν τη σχέση σου ή ακόμη και να υποδεχθούν τον πρώτο τους απόγονο!

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα σου μείνει αξέχαστος! Μετά από μία αρκετά περιπετειώδη και ίσως δύσκολη περίοδο που διένυσες, το πλανητικό σκηνικό του Ιουνίου σε ανταμείβει και σου χαρίζει ιδιαίτερα ρομαντικές και ερωτικές στιγμές. Αρχικά, ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο στις 4 Ιουνίου και στην πορεία τον συνοδεύουν ο Ήλιος, ο Ερμής καθώς και η Νέα Σελήνη στις 26 του μήνα. Τα σενάρια αυτών των διελεύσεων είναι ποικίλα, αφού αν ανήκεις στις singles, είναι εξαιρετικά πιθανό να μπει ένας καινούριος έρωτας στη ζωή σου που θα τη γεμίσει πάθος και συναίσθημα, ενώ για όσες διατηρούν μόνιμο δεσμό, τα ενδεχόμενα επισημοποίησης της σχέσης ή ακόμη και απόκτησης απογόνων είναι πολλαπλάσια. Παράλληλα, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 6 Ιουνίου όπου και θα παραμείνει για όλον το μήνα, βοηθώντας σε να κάνεις πράξη τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Είναι η στιγμή να απολαύσεις, να χαρείς και να αφεθείς σε στιγμές ξεγνοιασιάς που περίμενες καιρό για να τις ζήσεις.

Read More

And More