ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 11 έως 18 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Καλό είναι να κινηθείς με ενθουσιασμό για να ξεκινήσεις εκείνες της δημιουργικές δραστηριότητες που έχεις κατά νου, καθώς η Δευτέρα θα είναι αρκετά ευνοϊκή με τον Ήλιο να βρίσκεται σε τρίγωνο με τη Σελήνη. Κινήσου άμεσα και μεθοδικά και φρόντισε να αποφύγεις τις κακοτοπίες που μπορεί να προκύψουν λίγο πριν το τέλος της εβδομάδας, καθώς ο Ήλιος θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Το Σαββατοκύριακο πάντως αναμένεται πολύ πιο αισιόδοξο και χαρούμενο, καθώς η Σελήνη που θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις καλά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Γέμισε τις μπαταρίες σου και άδειασε το μυαλό σου από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το σύντροφό σου αν ξεπεράσεις τα εμπόδια που μπορεί να υπάρξουν την Τρίτη με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Άρη. Φρόντισε το τέλος της εβδομάδας που θα είναι πιο ευνοϊκό, να πάρεις πρωτοβουλίες για να πλησιάσεις το ταίρι σου και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Μην αφήσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στην καθημερινότητα να δημιουργήσουν σύννεφα στη σχέση σου. Ακόμη και αν είσαι single, το Σαββατοκύριακο μπορεί να αποδειχθεί πολύ ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις την Τρίτη, με τη Σελήνη να κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Δείξε ψυχραιμία και μην παρασύρεσαι από τον εκνευρισμό σου. Το τέλος της εβδομάδας θα έρθει για να σε αποζημιώσει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει κάποια μικρή βελτίωση που αν δεν κάνεις σπατάλες θα επιφέρει ισορροπία στη γενικότερη κατάσταση.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα φέρει σκαμπανεβάσματα στην καθημερινότητά σου. Ο λόγος είναι ότι οι μετακινήσεις των πλανητών δημιουργούν εναλλασσόμενες συνθήκες που σε επηρεάζουν αντίστοιχα. Οπότε, αν θέλεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη Δευτέρα και την Τετάρτη για να κάνεις αποφασιστικά βήματα. Από την άλλη, η Τρίτη και η Πέμπτη φαίνεται να μην σε ωφελούν τόσο, για αυτό κράτησε μια ουδέτερη στάση με ό,τι καταπιάνεσαι. Κινήσου με επιφυλακτικότητα και μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τέλος της εβδομάδας σου επιφυλάσσει όμορφες στιγμές και ειδικά την Κυριακή που η Σελήνη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Μπορείς να προγραμματίσεις ενδιαφέρουσες ενασχολήσεις τη μέρα αυτή με αγαπημένα πρόσωπα ή μια ρομαντική εξόρμηση για εσένα και το ταίρι σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η εβδομάδα αυτή θα φέρει διάφορες εξελίξεις. Την Τετάρτη που η Σελήνη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Την Πέμπτη, όμως, που τα πράγματα αλλάζουν καλό είναι να κρατήσεις πιο συντηρητική στάση στα λεγόμενά σου, καθώς θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν εντάσεις. Το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, που οι συνθήκες βελτιώνονται, φρόντισε να το απολαύσεις είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου πηγαίνει καλά, αλλά θα πρέπει να κανονίσεις να βρεις χρόνο για εσένα όταν τα πράγματα θα γίνουν πιο πιεστικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Θα χρειαστεί να πάρεις δυνάμεις για να συνεχίσεις. Ευτυχώς, το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει στιγμές ηρεμίας που θα μπορέσεις να ασχοληθείς και με τις απλές, καθημερινές σου υποχρεώσεις. Στα οικονομικά, καλό είναι να διευθετήσεις πιο φλέγοντα ζητήματα, τη Δευτέρα ή την Τετάρτη που οι συνθήκες θα σε ευνοούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βρίσκεσαι σε μια φάση που είσαι έτοιμη να εγκαταλείψεις ό,τι θεωρείται γνώριμο και να κάνεις το επόμενο βήμα που θα φέρει την αλλαγή στη ζωή σου. Η Δευτέρα με τον Ήλιο να κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη, είναι μια ιδανική ημέρα για να ξεκινήσεις το εγχείρημα αυτό. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργηθούν αναποδιές και εντάσεις. Επίσης, η Πέμπτη θα είναι μια δύσκολη ημέρα για εσένα με τον Ήλιο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Θα κληθείς να κάνεις κάποιες επιλογές που θα έχουν αντίκτυπο στο άμεσο μέλλον. Το Σαββατοκύριακο πάντως, θα είναι πολύ καλύτερο, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει τις ιδανικές συνθήκες για διασκέδαση και χαλάρωση. Απόλαυσέ το!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια καλή εβδομάδα σε γενικές γραμμές. Ωστόσο, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις κάποια θέματα με το σύντροφό σου που δημιουργούν εντάσεις και γκρίνια. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο την Τετάρτη, μπορείς να κανονίσεις μια ενδιαφέρουσα έξοδο για τους δυο σας που θα σας κάνει να ξεχαστείτε και να ξαναερωτευτείτε. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται πολύ ευνοϊκό, για αυτό μην ξεχάσεις να προγραμματίσεις καταστάσεις που θα χαροποιήσουν και τους δυο. Ακόμη και αν είσαι single, θα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις το διάστημα αυτό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα υπάρξει αρκετή πίεση αυτήν την εβδομάδα και θα πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να προγραμματίσεις το χρόνο σου σωστά. Επίσης, η Τρίτη αναμένεται μια δύσκολη ημέρα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με συναδέλφους ή συνεργάτες. Στα οικονομικά σου θα ταλαιπωρηθείς λίγο, αλλά το τελείωμα της εβδομάδας θα σου δώσει την αισιοδοξία που ψάχνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα είσαι σε θέση να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου που θα βρίσκεται σε οίστρο. Ειδικά τη Δευτέρα που ξεκινάει η εβδομάδα και ο Ήλιος θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τη Σελήνη, θα μπορέσεις να δρομολογήσεις σχέδια και να κοιτάξεις το μέλλον με πολλή αισιοδοξία. Οι ιδέες που θα έχεις θα πρέπει οπωσδήποτε να καταγραφούν και να ενσωματωθούν στις επόμενες κινήσεις σου. Δώσε ωστόσο λίγη προσοχή στο υπόλοιπο της εβδομάδας, καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από την υπεραισιοδοξία σου. Δεν χρειάζεται βιασύνη, για αυτό ρίξε τους ρυθμούς. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για οικογενειακές στιγμές και μικρές εξορμήσεις. Ειδικά την Κυριακή που η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα θα ήταν κρίμα να πάει χαμένη! Ένας περίπατος στη φύση θα σε αναζωογονήσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια αρκετά ικανοποιητική εβδομάδα, καθώς η καλή σου διάθεση δεν θα υποχωρήσει ακόμη και εκείνες τις ημέρες που η τύχη θα σου πάει λίγο κόντρα. Ο ρομαντισμός που θα υπάρχει στη σχέση θα προσφέρει ικανοποίηση σε εσένα και το ταίρι σου, για αυτό κάνε ό,τι μπορείς για να περάσεις όμορφα στο πλευρό του. Αν είσαι single, μια μέτρια εβδομάδα θα τη διαδεχθεί ένα πολύ ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο. Εσύ θα μείνεις μέσα;

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλά θα κάνεις να κινηθείς αποφασιστικά αυτήν την εβδομάδα, θέτοντας τους κανόνες σου και ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις σου. Κάποια πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από την αναστάτωση που θα φέρει την Πέμπτη η δύσκολη όψη του Ήλιου -που θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Για αυτό μην είσαι αμέριμνη και καλοπροαίρετη εκείνη την ημέρα. Τα οικονομικά σου διατρέχουν κινδύνους, αλλά φαίνεται πως οι τελευταίες ημέρες τις εβδομάδας θα λειτουργήσουν πολύ θετικά για αυτά. Πιο αισιόδοξες ημέρες σε περιμένουν.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα αναμένονται καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν και αυτό θα δημιουργήσει κάποια αισθήματα θυμού και απογοήτευσης. Καλά θα κάνεις να τα διαχειριστείς ψύχραιμα και να μην τα αφήσεις να σε παρασύρουν σε παράλογες κινήσεις. Βάλε μπροστά το πείσμα σου και εξωτερίκευσε τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Ειδικά στα μέσα της εβδομάδας που η Σελήνη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με το Δία, θα καταφέρεις να βρεις την ενέργεια και το δυναμισμό σου για να κάνεις αποφασιστικά βήματα. Το τέλος της εβδομάδας, φαίνεται πως θα λειτουργήσει πολύ υπέρ σου, τόσο που θα καταφέρεις να αντιστρέψεις την απαισιοδοξία που θα σε διακατέχει και θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδιά σου και πάλι με αισιοδοξία.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Ειδικά την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα έχεις τη ζωντάνια και το ρομαντισμό που θα είναι απαραίτητος για να εκπλήξεις θετικά το σύντροφό σου. Πρόσεχε μόνο να είσαι διακριτική σε ό,τι ετοιμάζεις για να μην αποκαλυφθούν τα σχέδιά σου. Όπως και να έχει δεν θα αποφύγεις την θερμή αυτή βραδιά. Το καλό είναι ότι το σκηνικό επαναλαμβάνεται και το Σαββατοκύριακο. Είτε single, είτε σε σχέση απόλαυσε τα αγαθά που θα σου προσφέρει η τύχη!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου από την άλλη τα πράγματα θα είναι αρκετά θετικά και τις ευνοϊκές ημέρες της εβδομάδας θα μπορέσεις να τις εκμεταλλευτείς για να κλείσεις συμφωνίες και να προωθήσεις την καριέρα σου. Στα οικονομικά, αν και θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες φαίνεται πως δεν θα σε ταλαιπωρήσουν πολύ. Πολύ σύντομα θα ανακάμψουν και θα μπορέσεις να αναπνεύσεις με ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρ’ όλο που η εβδομάδα δεν θα είναι καθόλου μονότονη, για το δικό σου ζώδιο φαίνεται να υπερτερεί ένα αίσθημα απαισιοδοξίας. Έχει να κάνει περισσότερο με τη δική σου εσωτερική διάθεση, παρά με τα δεδομένα που σε περιβάλλουν. Οπότε προσπάθησε να δεις τα καλά που σου φέρνει η ζωή και μην μένεις προσηλωμένη σε αυτά που δεν μπορείς να έχεις ή που νιώθεις ότι σου λείπουν. Επίσης, προσπάθησε να κοινωνικοποιηθείς λίγο περισσότερο, έτσι ώστε με τις κατάλληλες γνωριμίες να κάνεις βήματα πιο κοντά στην επιτυχία. Το τέλος της εβδομάδας θα είναι κατάλληλο για διασκέδαση ή ξεκούραση. Σίγουρα, όμως, δεν θα είναι κατάλληλο για υποχρεώσεις. Για αυτό μην αφήσεις τίποτα σε εκκρεμότητα για τότε.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις αρκετά καλά, αν αποφασίσεις να αφήσεις τη μουρμούρα και την γκρίνια. Ειδικά την Πέμπτη που ο Ήλιος θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο, πρόσεξε πολύ τα λεγόμενα και την συμπεριφορά σου, γιατί μπορεί να υπάρξει παρεξήγηση με το ταίρι σου και μάλιστα λόγω πλάνης. Έτσι, περιορίσου καλύτερα σε ανάλαφρες και χαλαρές συζητήσεις που θα εκτονώσουν την ένταση. Την Κυριακή που η Σελήνη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο, φρόντισε να προγραμματίσεις κάτι όμορφο είτε με το ταίρι σου, είτε με φίλους -αν είσαι single.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα είσαι σε θέση να προωθήσεις τις ιδέες σου και να κάνεις προτάσεις που θα είναι ικανοποιητικές και για τους συνεργάτες σου, αλλά και για εσένα. Καλό είναι, λοιπόν, να επιμείνεις με διακριτικότητα στις απόψεις σου ακόμη και αν δείξεις ότι υποχωρείς προσωρινά. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να λάβεις σημαντικές αποφάσεις, αλλά φρόντισε να μην το κάνεις στις αρχές τις εβδομάδας.

ΖΥΓΟΣ
Kατά την εβδομάδα αυτή τα σχέδιά σου θα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ παράλληλα θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο τις επόμενες κινήσεις σου. Καλό είναι να είσαι αρκετά προσεκτική και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Το καλό είναι ότι οι προσπάθειές σου πιάνουν τόπο και όλα προοδεύουν με σταθερότητα και χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Φρόντισε να αποφύγεις τις κακοτοπιές που θα υπάρχουν μέχρι λίγο πριν το τέλος της εβδομάδας. Από εκεί και πέρα όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά και με λιγότερη προσπάθεια. Πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον την Κυριακή, γεμίζοντας την ημέρα σου με χαρά και ξεγνοιασιά! Άλλωστε η Σελήνη που θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα φροντίσει για αυτό.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα αναμένονται αρκετά θετικά και χωρίς πολλά προβλήματα. Ίσως κάποιες εντάσεις ή λογομαχίες λίγο πριν τα μέσα της εβδομάδας να σε φέρουν σε λίγο δύσκολη θέση, όμως το τέλος της είναι σίγουρο ότι θα σε ανταμείψει. Βρες ποιοτικό χρόνο για το σύντροφό σου και μην διστάσεις να του εκφράσεις την αγάπη σου με οποιονδήποτε τρόπο σου ταιριάζει. Το θέμα είναι να πλησιάσει ο ένας τον άλλον και να απολαύσετε το θετικό κλίμα μαζί.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου δεν θα λείψουν οι αλλαγές που περίμενες εδώ και καιρό. Βέβαια, δεν θα είναι όλα τόσο εύκολα όσο θα το ήθελες, αλλά τουλάχιστον “έχει μπει το νερό στο αυλάκι” και οι εξελίξεις θα είναι προς όφελός σου. Πρόσεξε μόνο λίγο πριν τα μέσα της εβδομάδας που θα είναι πιο εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες. Δεν θέλεις κάτι τέτοιο την περίοδο αυτή, οπότε κράτα χαμηλό προφίλ. Στα οικονομικά θα υπάρξουν ανακατατάξεις που θα θέσουν τις υποχρεώσεις σου σε μια σειρά. Όλα καλό θα γίνουν, για αυτό δείξε υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φαίνεται πως διανύεις μια δύσκολη περίοδο και δεν θα ήταν έκπληξη αν τις μέρες αυτές αντιμετώπισες μεγάλες δυσκολίες, ακόμη και μεγάλες απώλειες σε προσωπικό ή υλικό επίπεδο. Η εβδομάδα αυτή, όμως, θα είναι σε γενικές γραμμές πιο ισορροπημένη και θα μπορέσει να σου δώσει την αισιοδοξία που αναζητάς. Αγαπημένα πρόσωπα είναι σε θέση να σε στηρίξουν και να σε βγάλουν από την απελπισία. Το τέλος ειδικά της εβδομάδας θα σου χαρίσει στιγμές ανακούφισης και ξεγνοιασιάς που τόσο ανάγκη έχεις αυτήν την περίοδο. Πέρνα χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους και βάλε στην άκρη ό,τι σε αγχώνει, σε πιέζει ή απλά σε χαλάει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια αρμονική εβδομάδα που θα καταφέρεις να συνυπάρξεις με το σύντροφό σου σε ένα κλίμα κατανόησης και αλληλοστήριξης. Η ανάγκη που έχει ο ένας για τον άλλον θα σας φέρει κοντά δυναμώνοντας κι άλλο το δεσμό σου. Είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι το τέλος της εβδομάδας θα σου προσφέρει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση. Το θέμα είναι να είσαι ανοιχτή στα καλά που σου φέρνει η ζωή και να μην κλειστείς στο καβούκι σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχουν αρκετές απαιτήσεις την εβδομάδα αυτή και μάλιστα, ενώ η εβδομάδα ξεκινάει θετικά, η Τρίτη θα σου φέρει καθυστερήσεις και εμπόδια εξαιτίας της Σελήνης που θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η αρνητική αυτή θέση θα είναι παροδική και πολύ γρήγορα θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα. Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου και προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη στις αντιδράσεις σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία, ενώ θα πρέπει να αποφύγεις τις σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα αυτή θα έχεις τη δύναμη και το θάρρος που χρειάζεσαι για να δώσεις ώθηση στα σχέδιά σου. Η δύναμη της σκέψης σου θα είναι ξεχωριστή και θα καταφέρει να ανοίξει το δρόμο προς την επιτυχία σου σε κάθε επίπεδο. Φαίνεται, ακόμη, προς η εξουσία που θα έχεις στα χέρια σου, είτε άμεσα, είτε έμμεσα, θα είναι ένα ανεκτίμητο όπλο στα χέρια σου για να καταφέρεις να κάνεις πράξη τις επιδιώξεις σου. Μια καλή ημέρα για δραστηριοποίηση θα είναι η Δευτέρα με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τη Σελήνη που θα σου προσφέρει τις καλύτερες προϋποθέσεις και το ιδανικό περιβάλλον για να κάνεις την αρχή σε ό,τι και αν είναι αυτό. Πρόσωπα εμπιστοσύνης στέκονται διακριτικά στο πλευρό σου και αυτό σου προσφέρει ένα στήριγμα σε περίπτωση που χρειαστεί.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η εβδομάδα αυτή θα είναι λίγο περίεργη για τη σχέση σου, καθώς δεν θα καταφέρεις να ελέγξεις απόλυτα το συναίσθημά σου με αποτέλεσμα να περάσεις στο σύντροφό σου μια αρνητική αίσθηση που θα δημιουργήσει πάγο ανάμεσά σας. Βέβαια, είναι μια καλή στιγμή για να βάλεις κάτω τα πράγματα και να δεις τί ακριβώς βρίσκεται πίσω από αυτό. Μήπως κάτι βαθύτερο πρέπει να διευθετηθεί; Αν θέλεις να συζητήσεις με το ταίρι σου άφησέ το για το Σαββατοκύριακο που τα πράγματα θα είναι καλύτερα και πιο ευνοϊκά για σοβαρές συζητήσεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου αυτήν την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και λογομαχίες. Επομένως, φρόντισε να είσαι πιο συγκρατημένη για να μην βάλεις τις συνεργασίες σου σε κίνδυνο. Επίσης, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη υπευθυνότητα ως προς τις υποχρεώσεις σου και να μην αφήσεις την εβδομάδα να περάσει χωρίς να τις διευθετήσεις. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε την Τρίτη και την Πέμπτη που το πλανητικό σκηνικό δεν θα είναι τόσο ευνοϊκό για χρηματικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται πολύ καλή για το ζώδιό σου. Φαίνεται πως η αισιοδοξία και η ελπίδα για το μέλλον θα κυριαρχεί μέσα σου δίνοντάς σου μεγάλη δύναμη για να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου. Είναι πιθανό να νιώθεις αρκετά δραστήρια και θετική ως προς τις εξελίξεις, πράγμα που δημιουργεί μια αλληλουχία θετικών συναισθημάτων. Βάλε μπρος ένα νέο εγχείρημα, τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Ειδικά την Τετάρτη που η Σελήνη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με το Δία και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα έχεις όλη τη δύναμη που χρειάζεσαι για να κάνεις τα πρώτα βήματα. Παράλληλα η προσωπική σου ζωή θα είναι αρκετά ευνοημένη, γεγονός που θα απολαύσεις περισσότερο την Κυριακή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να αναλάβεις δράση και να μην αφήνεις τις καταστάσεις που αφορούν στον τομέα αυτό να βρίσκονται στη μοίρα τους. Εκμεταλλεύσου αυτήν την Κυριακή που η Σελήνη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο για να περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Ακόμη και αν είσαι single, οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν, για αυτό μην επιλέξεις την ασφάλεια του σπιτιού σου σε σχέση με μια όμορφη και αναζωογονητική βόλτα με προορισμό όπου σε ευχαριστεί.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις τις ιδέες σου που θα είναι και πολύ καλές! Έτσι, θα αρχίσουν σιγά σιγά να γίνονται τα σταθερά βήματα προς την επιτυχία. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας κάνε τις επαφές για να βάλεις μπροστά ένα νέο εγχείρημα, αλλά έχε τα μάτια σου ανοιχτά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Στα οικονομικά, καλά θα κάνεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες και να μην κάνεις άλλα ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως νιώθεις λίγο πιεσμένη και παραγκωνισμένη από τους γύρω σου τον τελευταίο καιρό. Αυτό είναι πιθανό να οφείλεται και στη δική σου στάση, καθώς οι υποχρεώσεις σου σε έχουν απορροφήσει και σε έχουν αποξενώσει από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ και τα πράγματα να γίνονται λίγο καλύτερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και με αποκορύφωμα την Κυριακή που οι πλανητικές θέσεις σε ευνοούν. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα σου επιτρέψει να περάσεις υπέροχα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους, βάζοντας για λίγο στην άκρη όλα εκείνα τα προβλήματα που σε απασχολούν. Η οικογένεια θα έχει, επίσης, σημαντικό ρόλο την ημέρα αυτή.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, καλά θα κάνεις να στραφείς με περισσότερη αγάπη προς το σύντροφό σου, δείχνοντάς του το ενδιαφέρον σου. Άφησε πίσω το παρελθόν και κάνε ό,τι μπορείς για να φτιάξεις το κλίμα. Το τέλος της εβδομάδας θα είναι ιδανικό για κάθε ρομαντική κίνηση ή προσπάθεια να εκδηλώσεις την αγάπη σου. Αν είσαι single, το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για να συναντήσεις την τύχη σου!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου δεν αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα την εβδομάδα αυτή. Με σωστό προγραμματισμό δεν θα έχεις να φοβάσαι κάτι. Άλλωστε, το δυνατό σου μυαλό θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. Κάποιες συνεργασίες θα μπορέσουν να γίνουν πιο ισχυρές τη Δευτέρα που ο Ήλιος θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τη Σελήνη. Στα οικονομικά, κάνε τώρα τις κατάλληλες κινήσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου στο μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί γενναιότητα και θάρρος από την πλευρά σου για να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που θα σταθούν μπροστά σου και θα σε δυσκολέψουν αρκετά. Οι λύσεις θα είναι πιο εύκολες από όσο φαντάζεσαι για αυτό μην δείξεις φόβο ή απόγνωση. Πάρε πρωτοβουλία και μην διστάσεις να εξωτερικεύσεις τη σκέψη σου σε κρίσιμα ζητήματα, όταν αυτή σου ζητηθεί. Κάποια ρίσκα που είσαι έτοιμη να πάρεις καλό είναι να τα αποφύγεις την Τρίτη αυτή που η Σελήνη θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η θέση αυτή δεν θα σε ευνοήσει, οπότε καθυστέρησε λίγο τις κινήσεις σου. Αυτή η Κυριακή θα σου προσφέρει τη χαλάρωση και την ηρεμία που χρειάζεσαι μακριά από σκοτούρες. Άνοιξε το σπίτι σου σε φίλους και απόλαυσε μαζί τους όμορφες στιγμές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές αν αυτό είναι που θα αποφασίσεις από κοινού με το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να σκεφτείς σοβαρά τί θέλεις και έπειτα να το κοινοποιήσεις στο σύντροφό σου. Επίσης, την Τετάρτη αυτή που η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις στιγμές πάθους και απόλαυσης με το ταίρι σου. Ακόμη και αν είσαι single, η τύχη θα σου επιφυλάξει όμορφες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Η εργασία σου προχωράει αρκετά καλά αυτές τις ημέρες και οι αρκετές υποχρεώσεις δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαχειρίσου το χρόνο σου καλύτερα για να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο. Ό,τι και αν κάνεις μην αφήσεις εκκρεμότητες για την άλλη εβδομάδα. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα βρίσκονται σε μια σταθερότητα που με βάση τα δεδομένα αυτό είναι καλό. Φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία και να μην ξεφύγεις από τον προγραμματισμό σου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164