ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 12 έως 19 Ιουνίου 2017

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα σε κάνει πιο εσωστρεφή και θα σε οδηγήσει να εξερευνήσεις βαθύτερα κομμάτια του εαυτού σου. Χρειάζεται να κάνεις ανακατατάξεις και να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, ενώ παράλληλα θα πρέπει να κλείσεις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος. Δώσε προσοχή και χρησιμοποίησε το πρακτικό σου μυαλό για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα. Η εσωστρέφειά σου σε κάνει να αποτραβηχτείς από το πλήθος και να τα πεις λίγο με τον εαυτό σου για να ξεμπερδέψεις το κουβάρι των συναισθημάτων σου. Η οικογένειά σου και οι στενοί σου φίλοι σε βοηθούν να βρεις τις διεξόδους που αναζητάς.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από ηρεμία και γαλήνη. Απολαμβάνεις τη συντροφικότητα και συζητάς με το ταίρι σου τα κοινά σας όνειρα που ως μόνο στόχο έχουν να σας φέρουν και πάλι πολύ κοντά. Αν είσαι single, έχεις την τύχη με το μέρος σου για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σου φανούν ενδιαφέροντα και γοητευτικά. Μην μένεις όμως άπραγη. Κινήσου αντίστοιχα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα επωφεληθείς κάποιων ανακατατάξεων ώστε να προβάλλεις τον εαυτό σου και τα δυνατά σου σημεία. Κινήσου με σύστημα και δούλεψε με πάθος για να κλείσεις οριστικά ανοιχτές υποθέσεις που εδώ και καιρό αγνοείς ή δεν βρίσκεις το χρόνο να ασχοληθείς. Οι οικονομικές σου υποθέσεις απαιτούν υπευθυνότητα και προγραμματισμό από μέρους σου προκειμένου να βρεις ισορροπία στα έξοδά σου σε συνάρτηση με τα έσοδά σου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να προσανατολιστείς σε αλλαγές που σχεδιάζεις εδώ και καιρό και να κοιτάξεις το μέλλον σου. Το κλίμα σε ευνοεί να κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση σχεδιάζοντας με σύνεση τα πλάνα σου και αφήνοντας κατά μέρος τα τρέχοντα αρνητικά γεγονότα που χαλούν τη διάθεσή σου. Ακόμη μην μπεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα του κλειστού κοινωνικού σου κύκλου, καθώς όπως φαίνεται ευνοούνται οι συγκρούσεις και οι τσακωμοί. Διατήρησε το ήρεμο προφίλ σου και κινήσου με ευελιξία όπως πολύ καλά γνωρίζεις.

Αισθηματικές
Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις και τα θέματα που αφορούν στη σχέση σου. Υπάρχουν εκκρεμότητες που σε βάραιναν και τώρα μπορείς να ανοιχτείς στο ταίρι σου και να του δείξεις τι νιώθεις. Είναι ευκαιρία να γεφυρώσεις τις αποστάσεις. Αν είσαι single, είναι περίοδος οργάνωσης στα αισθηματικά σου. Άφησε πίσω το παρελθόν, κλείσε μια και καλή την πόρτα που αφήνεις ανοιχτή και στρώσε το έδαφος για να δημιουργήσεις κάτι νέο.

Επαγγελματικές
Προσοχή χρειάζεται ο τομέας των επαγγελματικών σου. Έχε καθαρό νου για να δεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Είναι στιγμή να τις εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Αν στα οικονομικά σου έχεις εκκρεμότητες, διευθέτησέ τις και άσε την αλόγιστη μανία σου για έξοδα στην άκρη. Δεν σε συμφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή σε παρασύρει σε γρήγορους ρυθμούς και το γεμάτο πρόγραμμά σου σε κάνει να νιώθεις πίεση και ανασφάλεια. Δεν χρειάζεται να χάνεις τον έλεγχο, απλά φρόντισε να μείνεις πιστή στον προγραμματισμό σου χωρίς να επηρεάζεσαι από τους γύρω σου. Ό, τι αφορά στα οικονομικά σου δείξε πειθαρχία στα έξοδά σου και συγκράτηση για να αντιμετωπίσεις αναπάντεχα γεγονότα που θα σου χαλάσουν την ισορροπία. Στην προσωπική σου ζωή τα πράγματα φαίνεται πως αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και το βλέμμα σου στρέφεται στο μέλλον για το οποίο αρχίζεις να κάνεις σχέδια.

Αισθηματικές
Χρειάζεται υπομονή η περίοδος αυτή μιας και την προσοχή σου θα την έχει ο σύντροφός σου και ο τρόπος που σε αντιμετωπίζει. Διατήρησε τις ισορροπίες και επιστράτευσε την υπομονή σου. Αν είσαι single, το κλίμα ευνοεί συναντήσεις και νέες κατακτήσεις. Τα πρόσωπα αυτά θα έρθουν για να σας κάνουν να νιώσετε συναισθήματα που είχατε ξεχάσει.

Επαγγελματικές
Στην επαγγελματική σου ζωή μη διστάσεις να λάβεις δράση και να προχωρήσεις με θέματα που από καιρό έμεναν σε αδράνεια. Στις οικονομικές σου υποθέσεις δείξε ταπεινότητα και πρόσεξε τα λόγια και τις πράξεις σου. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ίντριγκες και να εμπλακείς σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή αναμένεται έντονη και για γερά νεύρα. Και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο θα χρειαστεί να δώσεις τόπο στην οργή και να κρατήσεις χαμηλό προφίλ. Μην αποκαλύπτεις ακόμη τις σκέψεις σου και μην μοιράζεσαι με κανέναν όσα σε αφορούν την περίοδο αυτή καθώς δεν θα λείψουν οι απογοητεύσεις από άτομα που νιώθεις κοντά σου και θεωρείς άξια εμπιστοσύνης.

Αισθηματικές
Ήρθε η ώρα να διώξεις τις σκιές του παρελθόντος που στοιχειώνουν τη σχέση σου και να ανοίξεις νέο κεφάλαιο με πιο ξεκάθαρα δεδομένα. Όμως, μην παρασύρεσαι και υπόσχεσαι πολλά, γιατί είναι πιθανό να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις στις προσδοκίες που θα δημιουργήσεις στο σύντροφό σου. Είναι άσχημο να τον κάνεις να νιώσει απογοήτευση. Οι singles του ζωδίου, βγείτε έξω και δραστηριοποιηθείτε. Τώρα μπορείτε να αδράξετε την ευκαιρία και να αφήσετε να μπει στη ζωή σας ένα ενδιαφέρον πρόσωπο που μάλλον θα έχει μέλλον.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή στην εργασία σου θα είναι αρκετά απαιτητική και πιεστική σε χρόνους και προθεσμίες. Ωστόσο, δεν φαίνεται να αγχώνεσαι, γιατί ο προγραμματισμός σου και η πειθαρχία σου σε αυτόν σε κάνει αποτελεσματική και δυναμική με αποτέλεσμα να ανταπεξέρχεσαι σωστά στις αρμοδιότητές σου. Από την άλλη πρέπει να περιορίσεις τις σπατάλες και να εξετάσεις προσεκτικά θέματα που αφορούν σε συναλλαγές σου με τράπεζες.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δημιουργική για εσένα. Έχεις απίστευτη ενέργεια και ό, τι σκεφτείς μπορείς να το φέρεις εις πέρας. Αν πάλι υπάρχουν ανοιχτά θέματα, νιώθεις την αυτοπεποίθηση που πρέπει για να τα διευθετήσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσεις τον έλεγχο και να μην παρασυρθείς από το συναίσθημά σου σε πράξεις ανούσιες. Ό, τι αφορά στα συναισθηματικά σου, εκπλήξεις αναμένονται σε περίπτωση που είσαι single. Φαίνεται πως ένα μεγάλος έρωτας θα μπει στη ζωή σου με δύναμη και πάθος έτοιμος να σε παρασύρει και να σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται στο ζενίθ της και απολαμβάνεις μια περίοδο πάθους στη σχέση σου. Παράλληλα θα χρειαστεί να λειτουργήσεις υποστηρικτικά προς το σύντροφό σου, ο οποίος βιώνει εμπόδια και δύσκολες στιγμές. Μείνε στο πλάι του και δείξε περισσότερη κατανόηση από ποτέ. Αν είσαι single, μην κλείνεσαι άλλο. Θα έχεις κατακτήσεις που μπορείς να εκμεταλλευτείς αρκεί να δώσεις προσοχή.

Επαγγελματικές
Νέες συνεργασίες αναμένονται στην επαγγελματική σου ζωή γεγονός που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Μην διστάσεις να πράξεις προς όφελός σου αν αυτό σου επιφέρει αλλαγές στη ζωή σου. Θα είναι για το καλό σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται τακτοποίηση, ειδικά ό, τι αφορά σε παλιές οφειλές. Και κυρίως μην κάνεις νέα ανοίγματα πριν ξεκαθαρίσεις με εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα γίνουν αρκετά γεγονότα που προωθούν καταστάσεις. Η δική σου συμπεριφορά θα πρέπει να έχει ως επίκεντρο την ολοκλήρωση ημιτελών θεμάτων που έχεις στον πάγο. Επικεντρώσου σε αυτό και μην κάνεις ενέργειες με συνέπειες στο μέλλον. Η περίοδος αυτή δεν φαίνεται ιδανική για να σπείρεις ιδέες και σχέδια. Απεναντίας μάλλον αβέβαια αποτελέσματα θα υπάρξουν. Το ίδιο κλίμα θα επικρατεί και σε θέματα που αφορούν στην εργασία σου. Για αυτό ασχολήσου με θέματα του παρόντος και μην αποβλέπεις στο μέλλον.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή αναζητά το ενδιαφέρον και την προσοχή σου. Επικεντρώσου στη σχέση σου και προσπάθησε να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το σύντροφό σου . Οι διαφορές σας πρέπει να επιλυθούν. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση αυτή την περίοδο θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πρόσωπα που θα σε ενθουσιάσουν. Προοπτικές εξέλιξης ανοίγονται μπροστά σου.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή απαιτεί και αυτήν την προσοχή σου. Μείνει προσηλωμένη και μην αφήσεις το συναίσθημά σου να σε παρασύρει σε πράξεις που δεν θα μπορέσεις να διορθώσεις αργότερα. Γίνε μεθοδική και δείξε αυτοέλεγχο. Μην οδηγείσαι σε συμπεράσματα σε θέματα που δεν σε αφορούν γιατί αυτό μπορεί να σε εκθέσει στα μάτια των ανωτέρων σου.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σε ωθήσει να επαναπροσδιορίσεις την επαγγελματική σου ζωή. Το κλίμα είναι μάλλον αρνητικό και εσύ θα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη προσοχή και σύνεση. Σε καμιά περίπτωση μην βρεθείς αντιμέτωπη με ανωτέρους σου και ανθρώπους που μπορούν να ασκήσουν εξουσία επάνω σου. Κράτα ισορροπημένες σχέσεις μαζί τους και μην τις βάζεις σε κίνδυνο. Θα νιώσεις ακόμη την ανάγκη να συμβουλευτείς πρόσωπα του πολύ στενού σου κύκλου κάνοντας τη συμβολή τους καθοριστικής σημασίας. Χρειάζεσαι να ξεφύγεις από το δίλημμα που σε πνίγει. Δουλειά ή οικογένεια;

Αισθηματικές
Μήπως υπάρχουν σκιές στη σχέση σου; Τότε ξεκαθάρισέ τις και μην αφήνεις να αιρούνται πράγματα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Πρέπει να φερθείς ώριμα και να βοηθήσεις τη σχέση να πάει παρακάτω. Αν είσαι single, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Δεν φαίνεται να σκας και πολύ, ενώ παράλληλα έχεις όρεξη για φλερτ με αποτέλεσμα να ασκείς γοητεία και να έχεις πολλές ελπίδες να περάσεις καλά, έστω και για λίγο.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή σε ανταμείβει με μια σημαντική επιτυχία που είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και κόπων. Στα οικονομικά σου μη στηρίζεσαι σε τρίτους ή μην τους αφήσεις να εμπλακούν σε αυτά. Σταδιακή αύξηση εσόδων αναμένεται σε συνέχεια συζητήσεων για νέα σχέδια και ξεκινήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και για αυτό πρέπει να δώσεις βάση σε αυτές. Χειρίσου με υπευθυνότητα τις υποθέσεις σου και οπλίσου με αποφασιστικότητα. Φαίνεται ότι μπορείς να επιτύχεις τους στόχους σου καθώς το κλίμα σε ευνοεί. Τώρα η καριέρα σου εξελίσσεται και θέματα που μέχρι τώρα αντιμετώπιζαν κωλύματα, πλέον ξεμπλοκάρουν και προχωρούν με τη δική σου συμβολή. Όλα αυτά βέβαια δεν θα χαριστούν! Οι κόποι σου στο τέλος αναγνωρίζονται και μάλιστα δεν θα αργήσει να γνωστοποιηθεί στους κύκλους σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή, σου κρούει τον κώδωνα. Ο σύντροφός σου ζητάει την προσοχή σου για να σου πει τα παράπονά του και τους προβληματισμούς του. Αν είσαι single, μια γνωριμία που θα έρθει θα ταράξει τα γαλήνια νερά της καθημερινότητάς σου. Απόλαυσέ το.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου απαιτεί πρόγραμμα και πιστή αφοσίωση σε αυτό. Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα προσπάθειας. Τα οικονομικά σου θα τα χειριστείς με τη σοβαρότητα που τους αξίζει, ειδάλλως θα υπάρξουν απροσδόκητα αποτελέσματα. Τα γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν καλά θα κάνεις να τα αφήσεις εκεί. Μη συνεχίζεις να τα κουβαλάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η περίοδος αυτή θα σε κάνει να νιώσεις λίγο παραπάνω άγχος, όμως μην υποκύψεις στο συναίσθημα αυτό και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποστασιοποιηθείς από πηγές έντασης ακόμη και αν αυτές προέρχονται από πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Πάρε τις αποστάσεις σου και σκέψου το τώρα. Σκέψου τι θα ήθελες να αλλάξεις και πως μπορείς να το επιτύχεις. Ό, τι αφορά σε πολύ μελλοντικά σχέδια, άφησέ τα για λίγο στην άκρη, μιας και η εποχή δεν σε ευνοεί να προγραμματίσεις.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου ζωή ζητάει σταθερότητα. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερο κρατάς αυτά που λες και υπόσχεσαι τόσο καλύτερα θα εξελίσσονται τα πράγματα στη σχέση σου. Αν είσαι single, μην αναλωθείς σε καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον. Καλύτερα να επωφεληθείς το χρόνο και να σκεφτείς τι θέλεις, αναμένοντας κάτι καλό που θα αξίζει.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή επωφελείται και η τύχη σε ευνοεί να πετύχεις πολλά και να προωθήσεις καταστάσεις που έμοιαζαν στάσιμες και μέχρι τώρα σου προκαλούσαν άγχος και προβλήματα. Στα οικονομικά σου μην αναλάβεις νέες υποχρεώσεις που θα σε αγχώσουν. Σκέψου καλύτερα τις κινήσεις σου και πράξε με καθαρό μυαλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή θα έχει πολλές απαιτήσεις από εσένα. Για αυτόν το λόγο πάρε το χρόνο σου, κάνε αργά βήματα αλλά σταθερά προκειμένου να είσαι αποτελεσματική και να αποφύγεις μπλεξίματα. Σε όλα αυτά οι δικοί σου άνθρωποι θα είναι δίπλα σου για να σε στηρίζουν. Το τέλος της εβδομάδας αναμένεται λίγο παραπλανητικό με αποτέλεσμα να μην σε αφήνει να σκεφτείς πολύ καθαρά. Απέφυγε να συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σου σοβαρά ζητήματα. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν προβλήματα από κακή συνεννόηση.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται υπομονή. Ο σύντροφός σου θα δοκιμάσει και την κατανόησή σου και τις αντοχές σου για αυτό προετοιμάσου ανάλογα. Αν είσαι single, έχεις πιθανότητες να γνωρίσεις άτομα που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές
Θα υπάρξει μια εσωτερική σου τάση να αλλάξεις κάποια πράγματα στα επαγγελματικά σου. Ωστόσο, μην βιαστείς, σκέψου καλά τι σου προτείνουν και αν δεν νιώθεις αυτοπεποίθηση μην αποδεχθείς νέες υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου να είσαι εξίσου προσεχτική και καλό είναι να αποφύγεις νέα ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα υπόσχεται καλές εξελίξεις. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώθεις αυτοπεποίθηση και ικανότητα να επιλύεις προβλήματα. Επίσης, θα δεις πολλές καταστάσεις με νέα ματιά λόγω των εξελίξεων που θα προκύψουν. Στα οικονομικά σου μην βιαστείς γιατί σιγά σιγά δημιουργούνται θεμελιώδεις αλλαγές. Το τέλος της εβδομάδας θα προσπαθήσει να σε παρασύρει και να μπερδέψει τα πράγματα. Για αυτό απέφυγε να πάρεις αποφάσεις και μην συζητάς σχέδιά σου που αφορούν στο μέλλον. Το μυαλό σου δεν είναι καθαρό αυτές τις ημέρες.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο στην αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι single, κλείσε μια για πάντα την πόρτα στο παρελθόν. Δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα. Απεναντίας νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου.

Επαγγελματικές
Μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθούν συζητήσεις και θα προχωρήσεις με σημαντικές συμφωνίες. Φρόντισε να παραμείνεις οργανωτική και να μην παρεκκλίνεις, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον. Τα οικονομικά σου χρειάζονται σύνεση. Μην κάνεις πράγματα που μπορούν να σε ζημιώσουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Την εβδομάδα αυτή τα πράγματα μάλλον δεν θα εξελιχθούν όπως τα προγραμμάτιζες. Για αυτό δείξε προσοχή και με την ευρηματικότητά σου ψάξε τρόπους που θα σε κάνουν να ξεπεράσεις τα εμπόδια που δημιουργούνται. Η τύχη ευνοεί και το ρίσκο. Νιώθεις εξάλλου πιο σίγουρη και γεμάτη όρεξη να επιτύχεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου ζωή χρειάζεται ανακατάταξη, γιατί έχουν μείνει πολλές εκκρεμότητες και αυτό σε φέρνει σε απόσταση από το σύντροφό σου. Αν είσαι single, η τύχη σου χαμογελάει και μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία εμφανίζεται αναπάντεχα. Φαίνεται πως μπορεί να υπάρξει κοινό μέλλον.

Επαγγελματικές
Την περίοδο αυτή μπορείς να επιλύσεις προβλήματα που σε κρατούσαν πίσω αρκεί να δείξεις λογική. Η περίοδος που διανύεις είναι αρκετά παραγωγική και ικανή να προωθήσει νέα σχέδια. Η επιτυχία μπορεί να είναι πολύ κοντά. Λίγο προσοχή δείξε μόνο σε γραφειοκρατικές υποθέσεις για να αποφύγεις τα χειρότερα.

Read More

And More