ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 13 μέχρι 20 Φεβρουαρίου 2017

Πώς θα είναι αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Χρειάζεται να έχεις υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου για να αγωνιστείς με επιτυχία και να εκπληρώσεις τις υψηλές σου φιλοδοξίες. Αν κάνεις την αυτοκριτική σου θα σου είναι πιο εύκολο να βρεις τις σωστές λύσεις σε όλα όσα σε απασχολούν. Στα οικονομικά σου, που είναι το κύριο ζητούμενο αυτής της εβδομάδας, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις με παρελθοντολογικές σου οφειλές και να ισορροπήσεις τα πράγματα. Κάνε συνετή διαχείριση των χρημάτων σου για να έχεις πάντα κάτι στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτική στη σχέση σου για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Απόφυγε “επικίνδυνες” συζητήσεις με το σύντροφό σου, που είναι ικανές να σας αποξενώσουν γιατί μετά θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Αν είσαι single, η Σελήνη στον Τοξότη το Σαββατοκύριακο ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά το κλίμα είναι ερωτικό για αυτό κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να το απολαύσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης που θα προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες, γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και οι ανασφάλειες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε αρνητικές για την καριέρα σου συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Aυτήν την εβδομάδα θα έχεις μεγάλη πίστη και αισιοδοξία τόσο στον εαυτό σου όσο και στις περιστάσεις. Απόφυγε να είσαι ισχυρογνώμων και φρόντισε να είσαι συνεργάσιμη με τους άλλους, ενώ καλό θα είναι να τελειώσεις με ό,τι έχεις αρχίσει, πριν προχωρήσεις σε καινούρια πράγματα. Η επαγγελματική σου επιτυχία είναι σχεδόν βέβαιη αν λειτουργήσεις με γνώμονα τη λογική και αναπτύξεις τις ικανότητές σου. Ίσως κάνεις κάποιες συζητήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου, όμως σε αυτήν τη φάση θα πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεται να συμβιβαστείς με αυτά που σου προσφέρουν ώστε να μην διακινδυνέψεις και αυτά που ήδη έχεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορούν να σε αποζημιώσουν από τα υπόλοιπα άγχη και δυσκολίες που περνάς γιατί η αγάπη που θα εισπράξεις από το σύντροφό σου θα είναι έντονη και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα μαζί του. Δείξε κι εσύ με τη σειρά σου την κατάλληλη ανταπόκριση και θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί. Για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου ίσως θα πρέπει να γίνεις πιο ανοιχτή για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που πραγματικά να σε ενδιαφέρει. Η Σελήνη πάντως που θα κινείται στον Τοξότη το Σαββατοκύριακο σε ευνοεί για να το κάνεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις μπορούν να υλοποιηθούν τώρα με τον καλύτερο τρόπο. Με το Δία να κινείται ανάδρομα στο Ζυγό θα έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς λίγο παραπάνω όλα όσα έχεις πετύχει μέχρι τώρα, να εκτιμήσεις σωστά οτιδήποτε είναι πρακτικό και ξεκάθαρο, πράγμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στις επαγγελματικές σου βλέψεις. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα χρειαστεί πολύ αυστηρό πλάνο για να μην ξεφύγεις με τα έξοδά σου που είναι πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το διάστημα αυτής της εβδομάδας για σένα είναι από τη μία ενδιαφέρον, από την άλλη όμως θα σε κουράσει πολύ. Είναι ενδιαφέρον επειδή έχεις πολλά να πεις και να κάνεις, καθώς και να επηρεάσεις και τη γνώμη των συνεργατών σου και από την άλλη είναι κουραστικό γιατί θα μεσολαβήσουν κάποια γεγονότα που θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός εαυτού. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην εκδηλώνεις τα νεύρα σου. Πριν προβείς σε συζητήσεις και πράξεις πρέπει πρώτα να έχεις μελετήσει πολύ καλά τα πράγματα, γιατί οι καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν θα σε αγχώσουν και θα σε εκνευρίσουν ανεξέλεγκτα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις για να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις συγκρούσεις με το σύντροφό σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά μικρές διαφορές που υπάρχουν στον τρόπο σκέψης σας. Βάλε νερό στο κρασί σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Εσύ που βρίσκεσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση αξιοποίησε την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού για εξόδους με φίλους που θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν πραγματικά να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μην προχωρήσεις στην υλοποίηση νέων σχεδίων αν δεν ξεμπερδέψεις με κάποιες εκκρεμότητες γιατί θα τις βρεις μπροστά σου σαν εμπόδιο. Γενικά να είσαι ήρεμη και να αποφύγεις κάθε παρορμητισμό. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν και πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κάποιες προοπτικές που αφορούν στο εισόδημά σου. Φρόντισε επίσης να μην το παρακάνεις με περιττές αγορές. Άπλωσε τα χέρια σου μέχρι εκεί που φτάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα σου φωνάζει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις για να πραγματοποιήσεις τις υψηλές σου φιλοδοξίες. Μην πιστεύεις λόγια τρίτων, που δεν γνωρίζεις καλά και αποφάσισε να δουλέψεις σκληρά και μεθοδικά. Μην συμμετέχεις σε κουτσομπολιά γιατί θα εκτεθείς άδικα. Βάλε στόχους και οργάνωσε τα πλάνα σου για να τους πετύχεις με σταθερά και αργά βήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου και να προχωρήσεις σε ένα άλλο κλίμα πολύ πιο ερωτικό και αγαπησιάρικο. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό να το μοιραστείς με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα και είναι σίγουρο πως θα περάσεις αξέχαστες στιγμές μαζί τους. Αν είσαι single, καλό είναι να κάνεις μια αυτοκριτική και να ψάξεις τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που δεν κάνεις καλά σε αυτόν τον τομέα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή περίοδο και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου με τη βοήθεια των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν ένα από τα ζητήματα των ημερών και καλό θα ήταν εκτός από τον περιορισμό και την τάση για σπατάλη που θα υπάρχει, να προσέχεις και για απρόβλεπτα έξοδα που πολύ πιθανό να υπάρξουν. Προγραμμάτισε λοιπόν σωστά τον προϋπολογισμό σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

ΛΕΩΝ
Πρέπει να απελευθερωθείς από το παρελθόν και από διάφορες βασανιστικές ιδέες, προσεγγίζοντας καλύτερα το χαρακτήρα σου και τις επιδιώξεις σου. Θετικές αλλαγές σε περιμένουν σε διάφορους τομείς της ζωής σου, που θα σου φτιάξουν το κέφι. Ο Δίας που κινείται ανάδρομα στο Ζυγό θα σε κάνει να προσεγγίσεις ορισμένα θέματά σου, με έναν πιο “βαθύ” και ουσιαστικό τρόπο. Να τα σκεφτείς καλύτερα, να τα αναλύσεις αλλά και να τα αξιολογήσεις και αυτό σε προστατεύει σημαντικά από λεκτικές κακοτοπιές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η επικοινωνία με τον άνθρωπό σου ευνοείται και δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία για να διορθώσεις ζητήματα της σχέσης σας. Το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ερωτικό και γεμάτο πάθος και πρέπει να αφεθείς και εσύ σε αυτό χωρίς το φόβο να το εκμεταλλευτεί. Άνοιξε το σπίτι σου να υποδεχτείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα περάσετε πολύ όμορφα. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι η γοητεία που θα εκπέμπεις αυτές τις ημέρες θα φέρει δίπλα σου φλερτ και όχι μόνο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει καλά και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η πίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον τρόπο που εργάζεσαι. Παραμέρισέ την λοιπόν και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου καθώς και σε όσους από τους συναδέλφους σου θελήσουν να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται αυτοέλεγχο και να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Έτσι θα ισορροπήσουν λίγο τα έσοδα και τα έξοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ξαφνικές ανατροπές στη ζωή σου, που θα συμβούν αυτές ημέρες θα αλλάξουν τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου και θα εκδηλώσεις πολλές ανασφάλειες και φοβίες. Κάνε υπομονή και γίνε πιο δυναμική για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Προσπάθησε να διεκπεραιώσεις παλιές σου υποθέσεις και προγραμμάτισε σωστά το χρόνο σου. Αν έχεις παιδιά θα προκύψουν κάποια προβλήματα και χρειάζονται την προσοχή και τη συμπαράστασή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να αποδείξεις την αγάπη που τρέφεις για το σύντροφό σου και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα διώξουν τις αμφιβολίες μέσα από τη σχέση σου. Μην παραμελείς τη σχέση σου γιατί δεν θα μπορείς να διορθώσεις τις καταστάσεις αργότερα. Αν είσαι single, προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην αγχώνεσαι γιατί σύντομα θα αλλάξουν οι καταστάσεις προς το καλύτερο. Το Σαββατοκύριακο με τον ήλιο να εισέρχεται στους ρομαντικούς Ιχθείς να περιμένεις ένα ευχάριστο μήνυμα από έναν παρελθοντικό σου έρωτα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα συνεργαστείς με αποτελεσματικό τρόπο και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες αν παραμείνεις συγκροτημένη και λογική στις ενέργειές σου. Πρέπει όμως να δουλέψεις σκληρά και χωρίς περιορισμούς ώστε να σου φτάσει ο χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου. Στα οικονομικά σου πάλι χρειάζεται να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Μην προβείς σε βιαστικές συμφωνίες ή υπογραφές. Άφησε αυτές τις αποφάσεις για μια άλλη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι κάπως δύσκολη για σένα και μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταραχές και απρόσμενα γεγονότα που δεν θα μπορείς να αλλάξεις. Η περίοδος προσαρμογής είναι πάντα δύσκολη για όλους και αν θέλεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τις ημέρες σου, καλό είναι να το συνειδητοποιήσεις άμεσα. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις ήδη προγραμματίσει και μην χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα αφού η διάθεσή σου είναι ερωτική και αυτό αλλάζει όλο το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Άφησε πίσω σου τα προβλήματα και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Η θέση της κυβερνήτης σου Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού τονίζει τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία. Αν είσαι single, κάνε παρέα με αγαπημένα σου άτομα και πρόσεχε να μην παρασυρθείς σε γνωριμίες που δεν είσαι σίγουρη ότι σε γεμίζουν.

Επαγγελματικές
Κάνε ξεκαθαρίσματα στη δουλειά σου όπου οι απαιτήσεις είναι πολλές και χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερη δράση. Οι αλλαγές που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα είναι εκ βάθρων και ολοκληρωτικές. Μην σε φοβίσουν γιατί πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και δραστικές κινήσεις για να μπουν πάλι σε σειρά. Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεφύγει τελείως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι δεν θα πρέπει να είσαι καθόλου διστακτική, καθώς φαίνεται ότι ο χρόνος “δουλεύει” για εσένα σε αρκετά επίπεδα και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με κάποιες αναποδιές και τα πράγματα να μην έρχονται όπως θέλεις, αλλά αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και δεν παρασυρθείς από τις επικείμενες αναστατώσεις, να ξέρεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Έχεις ήδη δουλέψει αρκετά και έχεις δώσει τον καλύτερό σου εαυτό και ένα είναι βέβαιο: ότι ο χρόνος δεν θα σε αφήσει παραπονεμένη. Φρόντισε να μην τα χαλάσεις όλα τελευταία στιγμή!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μία αρκετά καλή περίοδο και η σχέση σου γεμίζει από διάθεση ερωτική. Δείξε τα συναισθήματά σου και δέξου χωρίς ενδοιασμούς και ανασφάλειες, την αγάπη του συντρόφου σου. Παραδώσου και εσύ στο κλίμα που κυριαρχεί και παραμέρισε τις μεταξύ σας μικροδιαφορές, μόνο και μόνο για να τον έχεις συνεχώς στην “τσίτα”. Αν είσαι single, εκμεταλλεύσου την αυξημένη κοινωνικότητά σου για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα δεις ότι τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς για το πως εξελίσσονται τα πράγματα. Να θυμάσαι ότι τα μακροπρόθεσμα σχέδια σίγουρα έχουν αξία, αλλά για να ευοδωθούν πρέπει να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά και να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Το Σάββατο που ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς, προσοχή στα οικονομικά ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις γιατί χρειάζονται σκέψη και καλό προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιό σου δείχνουν ότι θα σε προβληματίσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου και τη μόρφωσή σου. Ωστόσο τώρα που ο κυβερνήτης σου κινείται σε ανάδρομη πορεία, τέτοιου είδους υποθέσεις είναι για σένα κατάλληλη ευκαιρία για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να επεκτείνεις τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο της δουλειά σου… και όλα αυτά να τα κάνεις με τους χρόνους που σε βολεύει!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η περίοδος θα είναι αρκετά έντονη και αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου μπορεί να έρθεις σε σοβαρή ρήξη με το σύντροφό σου. Μην πεις ή κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να πάρεις πίσω, γιατί ο καθένας έχει τα όριά του. Αν είσαι single, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες για ξεκούραση ή χαλάρωση παρέα με καλούς φίλους και την οικογένειά σου και είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις πάρα πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και οι συνεργασίες σου έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Σε κάποια δύσκολη στιγμή, πιθανότατα φόρτου εργασίας, θα δεχτείς την απρόσμενη βοήθεια από κάποιον συνάδελφο σου που μέχρι τώρα πίστευες ότι ήταν στην αντίθετη συμμαχία με εσένα και θα ικανοποιηθείς αρκετά. Φρόντισε να του εκφράσεις και εσύ με τη σειρά σου την εκτίμηση της προσφοράς του. Τέλος, απόφυγε τις κινήσεις που έρχονται μετά από πανικό και όχι ώριμη σκέψη γιατί μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή και όχι έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θετική θα είναι η εβδομάδα αυτή για να ολοκληρώσεις πράγματα που είχες αφήσει στη μέση. Παρά το ότι θα περάσεις μία αγχωτική περίοδο και οι συζητήσεις που θα κάνεις δεν θα είναι και οι πιο εύκολες, τα πράγματα πρόκειται να καλυτερέψουν για εσένα, μιας και πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν θα έχουν θετική έκβαση μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ευοίωνη θα είναι για σένα η νέα θέση του Ήλιου στους Ιχθείς από το Σάββατο και μετά που θα φέρει στο προσκήνιο ευχάριστες συναντήσεις και καλά νέα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση του χρόνου αλλά και της διάθεσής σου για να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να επηρεάσει τη σχέση σου. Συζήτησε με το σύντροφό σου αυτά που σε ταλαιπωρούν και θα δεις ότι έχει όλη τη διάθεση να σε βοηθήσει για να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι single, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί κάποιοι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν με σκοπό… που θα σε κατακτήσει! Άλλωστε η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί κάθε είδους τέτοιες επαφές.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και οι νέες συνεργασίες ή επαφές θα αποδώσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στα σχέδιά σου. Να είσαι προσεκτική και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και ειδικά στα οικονομικά μην προβείς σε καμία συμφωνία πριν σκεφτείς καλά τα δεδομένα. Ίσως κιόλας είναι καλύτερα να σκεφτείς όποιες προτάσεις σου γίνουν από την ερχόμενη εβδομάδα που το μυαλό σου θα είναι πιο “καθαρό” και ήρεμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα βρεθείς αντιμέτωπη με κάποια οικογενειακά προβλήματα και θα χρειαστεί παρά την πίεση χρόνου που έχεις, να στηρίξεις τους δικούς σου ανθρώπους. Σε όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν, αγωνίσου μεθοδικά, επίμονα και οργανωμένα και είναι σίγουρο πως θα δικαιωθείς. Χρειάζεται να έχεις το νου σου λίγο περισσότερο γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και κάποια άτομα που σε υποστήριζαν μέχρι τώρα θα στραφούν εναντίον σου, για να προστατέψουν τα δικά τους συμφέροντα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου όσες αλλαγές θέλεις να κάνεις μέσα στη σχέση σου, χρειάζονται καλή επικοινωνία και διάθεση συνεννόησης με το σύντροφό σου. Σε καμία περίπτωση μην αφήσεις τρίτους να σε παρασύρουν με τα συμπεράσματά τους και εμπιστεύσου τη δική σου διαίσθηση που συνήθως είναι αλάνθαστη. Αν πάλι δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και γίνε λίγο πιο κοινωνική αυτές τις ημέρες που ο Ερμής κινείται στο ζώδιό σου και πίστεψε με δεν θα σου βγει σε κακό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή και μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Συζήτησε με όσους από τον επαγγελματικό σου χώρο εμπιστεύεσαι την κρίση τους και ακολούθησε διακριτικά τις συμβουλές τους. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη περίοδο γιατί έκτακτα έξοδα και στιγμές καταναλωτικής αδυναμίας σε παρασέρνουν εκτός του προϋπολογισμού σου. Συγκρατήσου όσο το δυνατόν περισσότερο!

ΙΧΘΕΙΣ
Διανύεις μία περίοδο της ζωής σου όπου θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με κάποιο θέμα που αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα και είναι κρίσιμο επειδή έχει να κάνει με το μέλλον της καριέρας σου. Από τη μία μεριά θα είσαι σε θέση να κάνεις σημαντικές συζητήσεις και από την άλλη δεν θα νιώθεις έτοιμη να διαφοροποιήσεις κάποια πράγματα λόγω ανασφάλειας. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολές στα οικονομικά σου αλλά και στις πράξεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου το Σάββατο, ήρθε ο καιρός να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να προσεγγίσεις το σύντροφό σου και να δεις με ηρεμία κάποια προβλήματα που σας απομακρύνουν. Με καθαρό μυαλό και με γνώμονα την αγάπη μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Αν είσαι single, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί τον άνθρωπο που θα έρθει και θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου και θα γεμίσει την καρδιά σου με έρωτα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου χρειάζεται συγκέντρωση και οργάνωση γιατί κάποιες δυσκολίες θα σε προβληματίσουν αρκετά αυτόν τον καιρό. Με τον Ήλιο στο ζώδιο σου από το Σάββατο και μετά, η ατμόσφαιρα θα διαφοροποιηθεί προς το θετικότερο και θα παρασύρει και εσένα ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις τις κοινωνικού χαρακτήρα επαγγελματικές σου επισκέψεις και επαφές που θα κάνεις. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να πάρεις τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι και που θα σε βοηθήσουν να έχεις μία πιο αντικειμενική εικόνα των συνθηκών που επικρατούν και δράσε πιο αποτελεσματικά την ερχόμενη εβδομάδα.

Read More

And More