ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 18 έως 25 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά καλή, καθώς το γενικότερο πλανητικό σκηνικό θα βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση για σένα. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα ή να προωθήσεις τα υπάρχοντα σχέδιά σου. Να ξέρεις ότι τώρα μπορείς να κάνεις την αρχή για εκείνη την ενασχόληση που από καιρό ήθελες να εντάξεις στο πρόγραμμά σου. Έτσι, θα μπορέσεις να συναναστραφείς με πρόσωπα που θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσένα. Κάπως έτσι φαίνεται πως θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σε ωφελήσουν πολύ με τις προσωπικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Ειδικά την Παρασκευή που ο Ερμής θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα υπάρξει η αποκορύφωση των γεγονότων. Μην αφήσεις την ευκαιρία να περάσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η καλή σου διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σου δώσει τη χαρά να περάσεις όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάς. Ακόμη και αν αυτά δεν είναι η οικογένειά σου ή ο σύντροφός σου. Σε κάθε περίπτωση, η εύνοια των πλανητών θα είναι αισθητή. Φρόντισε να βελτιώσεις τη σχέση που έχεις με το σύντροφό σου, τώρα που όλα είναι υπέροχα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα έχεις πολλές συζητήσεις και επικοινωνίες την εβδομάδα αυτή που σχετίζονται με τις εξελίξεις στην εργασία σου. Θα είσαι σε θέση να πάρεις κατάλληλες αποφάσεις για την πρόοδο της καριέρας σου και σε αυτό συμβάλλει και το καλό κλίμα που δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό. Πρόσεξε μόνο κάποιες μικροεντάσεις που πιθανόν να υπάρξουν λόγω παρεξηγήσεων. Τα έσοδά σου έχουν πολλές πιθανότητες να αυξηθούν αν κινηθείς σωστά και αποτελεσματικά τις ημέρες αυτές.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου και αυτό θα οφείλεται στη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 20 του μήνα, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που κάνει την είσοδό της στο ίδιο ζώδιο. Έτσι, θα έχεις τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις για τα επαγγελματικά σου, ενώ θα μπορέσεις και να διευθετήσεις με αποτελεσματικότητα προσωπικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν κάποιες επαφές που θα έχεις τις ημέρες αυτές και φαίνεται πως θα δώσουν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν πολύ το τελευταίο διάστημα. Επίσης, το τέλος της εβδομάδας θα είναι κατάλληλο για ξεκούραση και ανάπαυλα χωρίς εντάσεις και πίεση, μακριά από προβληματισμούς. Φρόντισε να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου, σε ένα κλίμα ρομαντισμού και ηρεμίας. Προσπάθησε να διαχειριστείς την πίεση της καθημερινότητας και να μην την αφήσεις να χαλάσει την ατμόσφαιρα. Ειδικά την Τετάρτη που η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο δημιουργεί κατάλληλες προϋποθέσεις για μια παθιασμένη βραδιά. Ακόμη και αν είσαι single, οι ημέρες αυτές θα σου χαρίσουν την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να συναντήσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική. Είναι πιθανό η καλή σου διάθεση να σε παρασύρει και να αντιμετωπίσεις με επιπολαιότητα καταστάσεις που απαιτούν πιο σοβαρή αντιμετώπιση. Για αυτό, καλό είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει με ασφάλεια στα αποτελέσματα που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα εξελιχθούν πολύ καλά και θα καταφέρεις να έχεις την ισορροπία που θέλεις, αν δεν ξεφύγεις με τα έξοδα και τις υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά καλή για εσένα, αρκεί να προσέξεις τις κακοτοπιές και να τις αποφύγεις. Το γενικότερο καλό κλίμα θα σε βοηθήσει να επιτύχεις όσα σκέφτεσαι και να θέσεις στέρεες βάσεις για το μέλλον. Ακόμη και σημαντικά εγχειρήματα που θέλεις να βάλεις μπροστά μπορούν την Παρασκευή που ο Ερμής θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, να συζητηθούν για να ξεκινήσουν άμεσα. Με σωστά βήματα και χωρίς βιασύνες οι κόποι σου θα πιάσουν τόπο στο άμεσο κιόλας μέλλον. Η προσωπική σου ζωή θα βρίσκεται σε καλή φάση και το Σαββατοκύριακο θα μπορέσεις να έχεις μικρές στιγμές ευτυχίας με τους αγαπημένους σου. Κάποιες εσωτερικές ανασφάλειες που έχεις θα καταφέρεις να τις αντιμετωπίσεις και να τις βγάλεις από το μυαλό σου μια για πάντα. Κάποια γεγονότα θα σε βοηθήσουν σε αυτό δείχνοντάς σου μια άλλη οπτική, πιο αισιόδοξη και θετική.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και θα είσαι σε θέση να παρασύρεις και το σύντροφό σου αντίστοιχα. Καλό είναι να μην αναλωθείς σε συζητήσεις που αφορούν σε σοβαρά ζητήματα, καθώς τώρα είναι μια περίοδος που καλύτερα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Έτσι, τίποτα δεν θα καταφέρει να χαλάσει το όμορφο κλίμα που θα υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Με την ίδια αισιόδοξη ματιά θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την προσωπική σου ζωή και εσύ που είσαι single. Η ψυχική ηρεμία αξίζει περισσότερο από ο,τιδήποτε!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, οι στόχοι που έχεις για το μέλλον της δουλειάς σου θα αρχίσουν σιγά σιγά να υλοποιούνται και αυτό θα σε γεμίσει ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε να συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό. Η ομαδική εργασία θα μπορέσει να σε βοηθήσει με τις υποχρεώσεις που έχεις, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει τους δεσμούς με τους συναδέλφους σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να δώσεις λίγη προσοχή σε κάποιες συναλλαγές που θα έχεις και ειδικά εκείνες που θα σχετίζονται με δημόσιους φορείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Tο πλανητικό σκηνικό αλλάζει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναλάβεις δράση. Αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείς με όλα τα φλέγοντα θέματα που αναζητούν άμεσα λύση. Παρά τις φαινομενικές δυσκολίες θα καταφέρεις να υπερπηδήσεις τα εμπόδια και να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά και την οικογένειά σου. Παράλληλα, θα είσαι σε θέση να επικοινωνήσεις με το βαθύτερο “εγώ” σου και να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου που θα σε βοηθήσουν να καταστρώσεις νέα σχέδια. Οποιαδήποτε εκκρεμότητά σου θα βρει το δρόμο της τακτοποίησης προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η Σελήνη θα κινείται στο Σκορπιό, γεγονός που θα σου δώσει απίστευτη ενέργεια και ευστοχία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια πολύ ωραία εβδομάδα, καθώς η σχέση σου με το ταίρι σου ενδυναμώνεται και καταφέρνεις να βρεις τρόπους επικοινωνίας που μέχρι τώρα σου ήταν άγνωστοι. Μην διστάσεις να συζητήσεις μαζί του τις ενδόμυχες σκέψεις σου, καθώς έτσι θα λυθούν πολλά μυστήρια που μέχρι τώρα υπήρχαν ανάμεσά σας ως σκιές. Η Παρασκευή θα είναι μια ιδανική ημέρα για να περάσεις μια υπέροχη βραδιά ρομαντισμού και έντονου συναισθήματος, καθώς ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αυτό θα σου χαρίσει πολύ καλή διάθεση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, μιας και το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξετυλίξεις τα ταλέντα σου. Με ένα σωστό προγραμματισμό και πειθαρχία η απόδοσή σου θα είναι εκπληκτική, με αποτέλεσμα το Σαββατοκύριακο να είσαι σε θέση να απολαύσεις τις επιτυχίες σου νιώθοντας βαθιά ικανοποίηση. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα για να αυξήσεις το εισόδημά σου, αρκεί να κινηθείς με σύνεση και χωρίς βιασύνες.

ΛΕΩΝ
Στη διάρκεια της εβδομάδας αυτής θα έχεις τη χαρά να γευτείς την επιτυχία στα επαγγελματικά και στον τομέα των προσωπικών. Κάθε ημέρα θα είναι μια μικρή νίκη για εσένα, καθώς θα μπορέσεις να κάνεις πράξη τις σκέψεις σου. Ακόμη και τα εγχειρήματα που μοιάζουν απίθανα, θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις εξαιτίας της τρομερής αυτοπεποίθησης που θα νιώθεις σε συνδυασμό με την αστείρευτη ενέργειά σου. Με την κατάλληλη στόχευση τίποτα δεν θα είναι απίθανο. Το τελείωμα της εβδομάδας δεν μπορεί παρά να είναι συναρπαστικό, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τότε θα μπορέσεις να γράψεις τη δική σου ιστορία με τα πιο χαρούμενα χρώματα. Μείνε πιστή στις αξίες σου και ακολούθησε τα πιστεύω σου. Αυτά και μόνο αυτά, θα μπορέσουν να σου χαρίσουν όσα ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου δεν μπορούν παρά να ακολουθούν το γενικότερο κλίμα ευφορίας και τύχης. Οπότε, μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα θα καλύπτει σαν πέπλο τη σχέση σου και θα μπορέσεις να βιώσεις πρωτόγνωρες στιγμές χαράς στο πλευρό του συντρόφου σου. Θα διαπιστώσεις ότι η απόλυτη ευτυχία υπάρχει και κρύβεται στα απλά. Το χάδι, η αγκαλιά θα έχουν μια διαφορετική αίσθηση καθώς η καλή διάθεση θα σε κάνει να τα βιώνεις με όλο σου το είναι. Αν είσαι single, μπορείς να περιμένεις πρωτόγνωρες συγκινήσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα είναι αισθητά βελτιωμένα και τώρα είναι μια καλή περίοδος για να ανοίξεις το δρόμο που θα σε οδηγήσει σε νέες συνεργασίες ή σε νέα ξεκινήματα. Ο χρόνος σύντομα θα σου φέρεις τις προϋποθέσεις για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, η κατάσταση είναι εμφανώς βελτιωμένη και είναι στο δικό σου χέρι να την κρατήσεις ως έχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή θα είναι η εβδομάδα σου, καθώς στα μέσα αυτής η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Όπως καταλαβαίνεις, ένας νέος κύκλος ανοίγει και θα είναι πιο δημιουργικός. Τώρα μπορείς να φτιάξεις το δικό σου σκηνικό και να τοποθετήσεις μέσα σε αυτό όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις χαρά και ικανοποίηση με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Φρόντισε να βάλεις γερές βάσεις για να χτίσεις όλα όσα ονειρεύεσαι. Η καριέρα σου μπορεί τώρα να κάνει μεγάλα βήματα με την κοινωνικότητά σου να αυξάνεται. Εκμεταλλεύσου τις επαφές που θα μπορέσεις να κάνεις για να φτάσεις στην επιτυχία. Η λάμψη και η γοητεία σου θα σε κάνουν ελκυστική σε όλα τα επίπεδα, δίνοντάς σου προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σου. Κινήσου, ωστόσο, με διακριτικότητα για να μην προκαλέσεις τη ζήλια των προσώπων που δεν σε βλέπουν και με το καλύτερο τρόπο!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου την Τετάρτη σε κάνει ακαταμάχητη! Ο σύντροφός σου θα είναι έτοιμος να σου συγχωρήσει τα πάντα. Μην φοβηθείς να εξομολογηθείς στο άλλο σου μισό την αγάπη σου. Έτσι θα καταφέρεις να κάμψεις και την τελευταία του αντίσταση. Δεν μένει, λοιπόν, παρά να απολαύσετε ο ένας τον άλλον παραδομένοι στο συναίσθημά σας. Ακόμη και αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται μεγάλες αλλαγές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά νέες πόρτες ανοίγουν και νέες ευκαιρίες θα προκύψουν. Συνεπώς, μην γυρνάς την πλάτη στις εξελίξεις και μην αδιαφορήσεις για όσα γίνονται. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να δράσεις την κατάλληλη στιγμή. Κάποιοι έμπειροι συνεργάτες θα σου δώσουν πολύ σημαντικές συμβουλές που καλά θα κάνεις να τις λάβεις υπόψη σου. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις σου παίρνουν το δρόμο της διευθέτησης. Μπορείς να αναπνεύσεις με ανακούφιση και να κάνεις νέα σχέδια.

ΖΥΓΟΣ
Πέρασες ένα διάστημα που κατέβαλες αρκετή προσπάθεια, κάνοντας υπομονή και μένοντας πιστή στο στόχο σου. Τώρα θα αρχίσεις σιγά σιγά να βλέπεις τα πρώτα αποτελέσματα που θα σου δώσουν το κίνητρο που ψάχνεις για να συνεχίσεις ακάθεκτη. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στην Παρθένο στις 20 του μήνα θα πρέπει να βρεις και χρόνο για να ανακτήσεις δυνάμεις. Φρόντισε να κάνεις πράγματα που θα σε ξεκουράσουν και θα καταφέρουν να σε αναζωογονήσουν. Άνοιξε το σπίτι σου σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και διώξε την πίεση μέσα από την καλή παρέα. Ειδικά την Παρασκευή που ο Ερμής θα είναι σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά! Για αυτό οργάνωσε κάτι εγκαίρως.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή έχει προοπτικές για να βελτιωθεί. Το κλειδί για να γίνει αυτό βρίσκεται στα δικά σου χέρια ή μάλλον ακόμη καλύτερα, στη δική σου συμπεριφορά. Μην κλείνεσαι άλλο στον εαυτό σου κρατώντας τον άνθρωπό σου έξω από τη ζωή σου. Πλησίασέ τον με ειλικρίνεια και αγάπη και εκείνος θα δείξει περισσότερη κατανόηση από όσο νομίζεις. Μίλησέ του και άφησέ τον να δει τον κόσμο σου με τα δικά σου μάτια. Ακόμη και αν είσαι single, σπάσε τα δεσμά του εαυτού σου και άφησε την πόρτα ανοιχτή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να επιτύχεις πολλά πράγματα αυτές τις μέρες, αρκεί να το πάρεις απόφαση και να κινηθείς πιο μεθοδικά και αποφασιστικά. Η δημιουργική σου σκέψη θα σε κάνει να βρεις λύσεις σε προβλήματα που έμοιαζαν άλυτα από καιρό. Επομένως, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και χαλαρό να ξετυλίξει τα ταλέντα του. Στα οικονομικά, τα προβλήματα είναι εμφανή. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και αξεπέραστα. Πάρ’ το απόφαση και κάνε περισσότερη οικονομία. Δεν φαντάζεσαι τί έχεις να κερδίσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι προβλέψεις για εσένα είναι παραπάνω από θετικές καθώς στο τέλος της εβδομάδας η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι και οι υπόλοιπες ημέρες θα κλέψουν λίγη από τη λάμψη του Σαββατοκύριακου. Οπότε, αν υπάρχουν ζητήματα που σε απασχολούν και θέλεις να τα ξεκαθαρίσεις μην διστάσεις να τα δρομολογήσεις για τούτη την εβδομάδα. Μια ενδοσκόπηση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου και να φτάσεις πιο γρήγορα σε λυτρωτικές αποφάσεις. Στα επαγγελματικά σου θα αναγκαστείς να πάρεις καίριες αποφάσεις που από ότι φαίνεται αν δεν βιαστείς θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Εμπιστεύσου τα δικά σου άτομα και πάρε από εκεί την ενέργεια που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου είναι εκείνος που δέχεται τις περισσότερες πιέσεις από κάθε άλλο πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου. Εκείνος θα ακούσει τα παράπονά σου, εκείνος θα σε στηρίξει ή ακόμη και θα σε παρηγορήσει. Οπότε, αυτήν την εβδομάδα δείξε του την εκτίμηση και την αγάπη σου. Κάνε κινήσεις που θα τον εκπλήξουν και θα τον ανταμείψουν για την πίστη σου σε εσένα. Χωρίς αυτόν, άλλωστε, δεν θα ήσουν η ίδια.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, πρέπει να είσαι λίγο πιο οργανωμένη και να φτιάξεις ένα πρόγραμμα με μεθοδικότητα και στρατηγική. Οι απαιτήσεις θα είναι πολλές οπότε δεν έχεις περιθώρια για χάσιμο χρόνου. Φρόντισε να ακολουθήσεις το πλάνο σου με την πειθαρχία ενός καλού στρατιώτη για να δεις τα πολυπόθητα αποτελέσματα. Στα οικονομικά, φρόντισε να ανοίγεσαι όσο φτάνει η τσέπη σου, αν δεν θέλεις να χαλάσεις την ισορροπία που με τόσο κόπο έχεις επιτύχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου, σε γενικότερα πλαίσια. Μάλιστα θα ήταν καλό να στηριχθείς αρκετά στη διαίσθησή σου και στη γνώση που πηγάζει από μέσα σου, παρά στην απόλυτη λογική. Δώσε προσοχή στα όνειρά σου καθώς υπάρχουν αλήθειες που ψάχνουν να βγουν στην επιφάνεια. Για να μπορέσεις να διορθώσεις, λοιπόν, καταστάσεις θα πρέπει να ακούσεις εκείνη την εσωτερική φωνή που έχει τόσα να σου πει. Αρκεί να εκπαιδευτείς κατάλληλα. Τις πολύτιμες γνώσεις σου, μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο την Παρασκευή που ο Ερμής θα δημιουργεί τρίγωνο με τον Πλούτωνα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να έχεις μια όμορφη εβδομάδα αρκεί να τηρήσεις δύο προϋποθέσεις. Από τη μια θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτική με το ταίρι σου, κάνοντας υποχωρήσεις όπου χρειάζεται. Από την άλλη θα πρέπει να κρατήσεις μακριά από τη σχέση σου ζητήματα που σε απασχολούν κυρίως σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προτίμησε να μιλήσεις ευθέως με το σύντροφό σου με κατανόηση και αγάπη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται μεσοβδόμαδα στην Παρθένο και να σε ευνοεί θα μπορέσεις να συνάψεις συμφωνίες και να βάλεις μπροστά τα σχέδια που έχεις εδώ και καιρό στο συρτάρι. Επίσης πολύ καλή ημέρα θα είναι και η Παρασκευή που ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα σου δώσει την αποφασιστικότητα και την ξεκάθαρη σκέψη που χρειάζεσαι. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, γιατί δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μειώσεις τις σπατάλες και να βρεις εναλλακτικές για νέες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ ελπιδοφόρα και μάλιστα χαρακτηρίζεται πολύ θετική για το ζώδιό σου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 20 του μήνα, θα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και τις υποθέσεις σου. Οπότε, τώρα θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή σχέση, πάνω σε γερές βάσεις που θα έχει διάρκεια στο χρόνο. Επίσης, μπορείς να πας στο επόμενο στάδιο υπάρχουσες καταστάσεις που το τελευταίο καιρό ήταν λίγο στάσιμες και αυτό σου προκαλούσε εκνευρισμό. Το τέλος της εβδομάδας φρόντισε να το αφιερώσεις σε αγαπημένα πρόσωπα που θα σου δώσουν την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να ενθουσιαστείς και να γελάσεις από καρδιάς!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φρόντισε να διατηρήσεις ένα πιο χαμηλό προφίλ, χωρίς ξεσπάσματα απέναντι στο σύντροφό σου. Η πίεση που έχεις δεχθεί μέχρι τώρα προσπαθεί να βρει διέξοδο, αλλά ο σύντροφός σου δεν πρέπει να είναι το εξιλαστήριο θύμα. Οπότε, προτίμησε να εκτονώσεις την ένταση μέσα από μια ρομαντική βραδιά που θα σε χαλαρώσει και θα διώξει το στρες. Η Παρασκευή φαίνεται ιδανική μέρα για εκπλήξεις, διασκέδαση και ό,τι άλλο λαχταράει η ψυχή σου, ακόμη και αν είσαι single.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα είναι καλές οι ημέρες για να αλλάξεις όσα νομίζεις ότι δημιουργούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου. Ακόμη και οι συνεργάτες σου θα είναι υποστηρικτικοί στην προσπάθεια αυτή. Θέματα του παρελθόντος που σου προκαλούν πίεση, τώρα θα βρουν την καλύτερη λύση και μάλιστα αυτό αναμένεται στο τέλος της εργάσιμης εβδομάδας που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί ιδιαιτέρως. Στα οικονομικά, μπορούν να έρθουν καλύτερες ημέρες αρκεί να αποφασίσεις να κινηθείς ανάλογα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διανύεις μια περίοδο εσωτερικής κρίσης που μάχεσαι με τον εαυτό σου, αλλά και τα δεδομένα έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί στη ζωή σου. Υπάρχουν στιγμές που χάνεις την πίστη στις καταστάσεις και νιώθεις τρομερή απογοήτευση. Δείξε αυτοπεποίθηση και μην κυνηγάς την τύχη σου με απελπισία. Συγκροτήσου! Κάνε μια ενδοσκόπηση και εντόπισε τα δυνατά σου στοιχεία. Βγάλ’ τα στην επιφάνεια και προώθησέ τα στην πρώτη γραμμή για να σε βοηθήσουν να παλέψεις για τα όνειρά σου. Η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να σηκώσεις κεφάλι και να κάνεις τα πρώτα αποφασιστικά βήματα. Ειδικά στις 22 του μήνα που ο Ερμής θα δημιουργεί τρίγωνο με τον Πλούτωνα, η ημέρα θα είναι αρκετά ευνοϊκή για να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου, οι μέρες θα είναι αρκετά αναστατωμένες. Όμως, ο τρόπος που θα διαλέξεις να τις χειριστείς θα επηρεάσει ολοκληρωτικά τον τρόπο που θα εξελιχθούν τα πράγματα. Οπότε, αν θέλεις να είσαι θυμωμένη και επιθετική προς το σύντροφό σου, θα πρέπει να αποδεχθείς και τις συνέπειες. Γιατί δεν διαλέγεις το δρόμο της ηρεμίας και της αγάπης; Μια ρομαντική βραδιά, μια αγκαλιά ή ένα χάδι, μπορούν να σε κάνουν να χαλαρώσεις και να εκτονώσεις την πίεσή σου. Έτσι η ζωή θα είναι πολύ πιο όμορφη!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις αρκετά καλές ημέρες, καθώς η αποφασιστικότητα και η ενέργειά σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν ακόμη. Απόφυγε να αναλάβεις επιπρόσθετες αρμοδιότητες μέχρι να βάλεις μια σειρά. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Επομένως, σκέψου καλά τα δεδομένα και πάρε τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Μια πολλή όμορφη εβδομάδα και ένα ακόμη καλύτερο Σαββατοκύριακο σε περιμένει. Οι μέρες αυτές θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τη συνταγή της ευτυχίας. Θα μπορέσεις να δουλέψεις αποτελεσματικά με σκοπό να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και αυτό θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση, ενώ θα τονώσει και την αυτοπεποίθησή σου. Μπορεί ο δρόμος της επιτυχίας να είναι δύσβατος και κακοτράχαλος, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τον διαβείς. Οπλίσου με υπομονή και με την εύνοια που δέχεσαι όλα θα διευκολυνθούν πολύ. Το αποκορύφωμα θα είναι το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να κινείται στο Σκορπιό, γεγονός που σου προσφέρει καλή διάθεση και όρεξη για παρέα, διασκέδαση και ξεγνοιασιά! Μην χάσεις την ευκαιρία να το ρίξεις έξω.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα δεις αισθητή βελτίωση, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που σου είχαν γίνει βραχνάς, ενώ η κατανόηση που θα βρίσκεις γύρω σου θα είναι βάλσαμο στην ψυχή σου. Φρόντισε να περάσεις καλά το Σαββατοκύριακο ακόμη και αν δεν έχεις ταίρι, καθώς η ευνοϊκή θέση των πλανητών θα δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Παρά το φόρτο που σε περιμένει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με τις καλές επιρροές που θα σου στείλει η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 20 στην Παρθένο θα νιώθεις να έχεις την τύχη με το μέρος σου, με αποτέλεσμα με ό,τι και αν καταπιάνεσαι να το φέρεις εις πέρας χωρίς ιδιαίτερο προβληματισμό. Δώσε λίγη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες που χρειάζονται λίγη παραπάνω μέριμνα. Στα οικονομικά, τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα, για αυτό κινήσου αποφασιστικά και χωρίς δισταγμούς.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164