ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 25 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2017

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστείς χρόνο και υπομονή για να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που είναι πολύ πιθανό να έχουν προκύψει ή να αναμένονται σύντομα. Η νέα κατάσταση ταράζει τις υπάρχουσες ισορροπίες, καθώς προσπαθεί να βρει το δικό της χώρο ύπαρξης στη ζωή σου. Φαίνεται πως ό,τι δεν είναι ικανό να παραμείνει, δεν θα καταφέρει να συνεχίσει να υπάρχει. Από το Σάββατο και μετά που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο Ζυγό είναι μια καλή στιγμή να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό και να τις βγάλεις έξω από την καθημερινότητά σου. Με τη ρεαλιστική ματιά που έχεις δεν θα δυσκολευτείς να βάλεις τάξη, έτσι ώστε τα πράγματα να είναι καλύτερα για εσένα μόλις καταλαγιάσει η “σκόνη”. Μέχρι τότε φρόντισε να είσαι ειλικρινής και αποφασιστική στις επιλογές σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να γίνεις πιο ευχάριστη και ανοιχτή προς το σύντροφό σου. Δείξε την αγάπη σου και όλα τα συναισθήματα που τρέφεις για εκείνον. Ένας καλός τρόπος για να το κάνεις είναι να οργανώσεις κάποια δραστηριότητα για τους δυο σας το Σαββατοκύριακο. Ή ακόμη και μια βραδιά αποκλειστικά για τους δυο σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Αν είσαι single, καλά θα κάνεις να το ρίξεις έξω και να διασκεδάσεις. Όσο πιο κοινωνική είσαι, τόσο πιο εύκολα θα συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να οργανώσεις το χρόνο σου και να θέσεις προτεραιότητες. Έχεις πολλές αρμοδιότητες και για να τις προλάβεις πρέπει να είσαι συγκεντρωμένη σε αυτές, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ξεχαστείς. Ακόμη, είναι πιθανό να νιώσεις απογοήτευση από κάποιες συνεργασίες, αλλά με τη δική σου ώριμη στάση θα καταφέρεις να αποφύγεις λάθη που θα έχουν σημαντικές συνέπειες. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Πλησιάζει μια περίοδος που θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα όσον αφορά στα χρήματα, στην περιουσία, στην εργασία και γενικότερα σε ό,τι σχετίζεται με τον υλικό πλούτο, καθώς θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα φέρουν κομβικές αλλαγές. Καλό θα ήταν, επίσης, να αποφύγεις το ξεκίνημα νέων επαγγελματικών δραστηριοτήτων που θα απαιτήσουν αρκετούς οικονομικούς πόρους για να προχωρήσουν. Εάν νιώθεις ανασφάλεια ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου καλύτερα είναι να το αναθέσεις σε κάποιον πιο ειδικό. Από πλευράς σχεδίων και ευκαιριών, φαίνεται πως θα υπάρξουν οι κατάλληλες για να κάνεις το επόμενο βήμα που σχεδιάζεις από καιρό. Επίσης, θα μπορέσεις να γεφυρώσεις τα χάσματα που έχουν δημιουργηθεί σε προσωπικό επίπεδο με άτομα που βρίσκονται στον ευρύτερο κύκλο επαφών σου. Η εβδομάδα θα είναι αρκετά ισορροπημένη από το Σάββατο και μετά που ο Ερμής θα εισέλθει στο Ζυγό περικλείοντας ποικιλία εμπειριών και συναισθημάτων.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να δείξεις μια στάση πιο επικοινωνιακή και με περισσότερη κατανόηση. Καλό είναι να εκφράσεις τις σκέψεις σου και να μην τις κρατάς μέσα σου. Η εύνοια που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσουν όσα χρειάζεσαι για να συζητήσεις με το σύντροφό σου σε βάθος, βγάζοντας ουσιαστικά αποτελέσματα. Διάθεση κατανόησης θα πρέπει να έχεις ακόμη και αν αναζητάς το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει. Μην είσαι απόλυτη στις απόψεις σου αν θέλεις να δεις τα πράγματα στη ζωή σου να αλλάζουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η εβδομάδα δεν θα κυλήσει πολύ άνετα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα θα πάνε στραβά. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα που θα μπορέσει να σε βγάλει ασπροπρόσωπη με τις υποχρεώσεις σου και δεν θα χρειαστεί να αγχωθείς. Είναι πιθανό να δεχθείς μια δελεαστική πρόταση για ένα νέο εγχείρημα που θα σχετίζεται με το επαγγελματικό σου αντικείμενο. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις για να προωθήσεις την καριέρα σου. Στα οικονομικά θα πρέπει να μείνεις πιστή στο πρόγραμμά σου για να διατηρηθεί η ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα αυτή το πλανητικό σκηνικό με τον Ερμή να κινείται μέχρι το Σάββατο στην Παρθένο δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα για εσένα, κατάλληλο για να προωθήσεις σχέδια και όνειρα που έχεις εδώ και καιρό. Μην διστάσεις να εκμεταλλευτείς τη βοήθεια που θα σου δοθεί από κάποια πρόσωπα πλουσιοπάροχα. Οι διασυνδέσεις τους θα μπορέσουν να σου δώσουν τα κατάλληλα εφόδια. Επίσης, κάποια νέα που περίμενες από καιρό φαίνεται πως θα τα λάβεις αυτές τις ημέρες. Ίσως, να μην είναι αυτό που περίμενες ακριβώς, αλλά να ξέρεις ότι και πάλι οι εξελίξεις θα σε ωφελήσουν πολύ. Λίγο πριν το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία ένα θέμα που θα προκύψει. Μην του δώσεις μεγαλύτερη αξία από όση έχει. Σύντομα θα είναι παρελθόν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να ελπίζεις ότι οι εξελίξεις θα είναι καλές για εσένα. Φρόντισε μόνο να είσαι πιο διαλλακτική και εκδηλωτική με το σύντροφό σου. Το κλίμα, πάντως, θα είναι ευχάριστο και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ρομαντικές στιγμές στο πλευρό του συντρόφου σου. Ειδικά το Σαββατοκύριακο αναμένεται θερμό και πολύ ενδιαφέρον! Παρόμοια θα είναι η κατάσταση και για εσένα που δεν έχεις κάποιον να μοιραστείς την καθημερινότητά σου. Το τέλος της εβδομάδας θα το απολαύσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου φαίνεται πως σε προβληματίζουν και σου δημιουργούν πίεση. Όλο αυτό πηγάζει από την αγωνία των εξελίξεων στην εργασία σου. Μείνε ψύχραιμη και κινήσου με βάση το πρόγραμμα που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου φέρνουν αναπάντεχα έξοδα. Κάλυψε όσα μπορείς και δείξε υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή αναμένεται πολύ κοινωνική και εξωστρεφής ιδιαίτερα από τις 28 και μετά που ο Πλούτωνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα σε ευνοήσει. Το σπίτι σου φαίνεται πως θα αποτελέσει το κέντρο διέλευσης πολλών προσώπων. Ακόμη και άτομα που έχεις καιρό να συναντήσεις, τώρα είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στο δρόμο σου ή εσύ να πέσεις στο δικό τους. Οι ημέρες θα είναι έντονες, αλλά και απολαυστικές. Η κούραση που θα μείνει θα έχει πιο γλυκιά αίσθηση. Οι υποχρεώσεις που είχες μέχρι τώρα δεν σου επέτρεπαν να περάσεις καλά και να απολαύσεις την παρέα φίλων. Επομένως, αυτή η περίοδος ανταποδίδει και με το παραπάνω. Ίσως μέσα από όλες αυτές τις επαφές νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Μην το σκέφτεσαι πολύ, καθώς το πλανητικό σκηνικό βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση. Το μόνο που μένει είναι να δρομολογήσεις τις ενέργειές σου κάνοντας ένα καλό προγραμματισμό.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αναμένεται να σε προβληματίσουν αρκετά τις ημέρες αυτές. Κάποια ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν, κάνουν την εμφάνισή τους και πάλι δημιουργώντας εντάσεις και γενικότερη αναστάτωση. Φρόντισε να χειριστείς ώριμα την κατάσταση και να κρατήσεις αξιοπρεπή στάση. Προσπάθησε να δεις πιο σφαιρικά τα πράγματα και αυτό θα βοηθήσει και εσένα και το ταίρι σου. Ακόμη και αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, το παρελθόν θα έρθει για να σε ξεβολέψει και να σε προβληματίσει. Θα του ανοίξεις την πόρτα;

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί να δείξεις ψυχραιμία και λογική για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα ζητήματα που θα έρθουν στην επιφάνεια λόγω των αλλαγών στο πλανητικό σκηνικό. Τα γεγονότα αυτά δεν θα είναι απαραίτητα άσχημα, αλλά δεν παύει να δημιουργούν αναστάτωση και να σε βγάζουν από τη ροή του προγράμματος. Στα οικονομικά σου, ο προβληματισμός που υπάρχει σε κάνει να αγωνιάς για το μέλλον. Προγραμμάτισε τις κινήσεις και τα έξοδά σου και τα πράγματα θα είναι πιο απλά.

ΛΕΩΝ
Ανήκεις σε ένα ζώδιο που έχει πάθος, δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Τα στοιχεία αυτά σου έχουν χαρίσει πολλές νίκες στο παρελθόν και μια σημαντική πορεία και πολλές εμπειρίες. Η εβδομάδα αυτή προς το τέλος της που ο Ερμής θα εισέλθει στο Ζυγό φαίνεται πως θα είναι μια σμίκρυνση της ζωής σου -αν μπορεί κανείς να τη χαρακτηρίσει με αυτόν τον τρόπο. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σε προβληματίσουν βαθιά, αλλά και άλλα που θα αναδείξουν το δυναμισμό και τις μεγάλες σου ικανότητες. Όλο αυτό, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Θα υπάρξουν άτομα που θα σε θαυμάσουν και θα σταθούν δίπλα σου, αλλά και άλλα που θα προσπαθήσουν να σε υπονομεύσουν. Εσύ φρόντισε να πατάς τα πόδια σου γερά στη γη και να είσαι πιο υποψιασμένη σε σχέση με τις κινήσεις και τα λεγόμενα των γύρω σου. Κάποια πρόσωπα εμπιστοσύνης θα σου δώσουν σημαντικές πληροφορίες που θα πρέπει να τις χρησιμοποιήσεις κατάλληλα προς όφελός σου. Μην αγνοήσεις τις συμβουλές τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο. Η εξέλιξη των καταστάσεων βρίσκεται στο χέρι σου και εσύ είσαι εκείνη που θα πρέπει να φερθείς αποφασιστικά. Θα πρέπει να επιλέξεις αν θα πας παρακάτω αφήνοντας το μέλλον εκεί που ανήκει. Αν το καταφέρεις, το μέλλον υπόσχεται πολλά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσεις, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από όσο πιστεύεις τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο που ο Ερμής θα κινείται στην Παρθένο. Διώξε το άγχος και θα καταλάβεις ότι οι καταστάσεις είναι θετικές για εσένα, ενώ οι εξελίξεις θα σε βοηθήσουν πολύ με την καριέρα σου. Συγκεντρώσου σε ό,τι αφορά στις υποχρεώσεις σου και τα άλλα άφησέ τα στην άκρη. Μη σπαταλάς το χρόνο σου. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάσταση, αρκεί να δείξεις συνέπεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ημέρες αυτές με τον Ερμή για τελευταίες μέρες στο ζώδιό σου θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που σχετίζονται με όλα όσα μπορεί να κατέχεις και να διαχειρίζεσαι. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να ασχοληθείς με θέματα περιουσίας και νόμου ή ακόμη και να σου ζητηθεί να ασχοληθείς πιο πολύ με κάποιες σημαντικές αρμοδιότητες που ήδη έχεις αναλάβει. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσεις τις αντοχές σου και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Κάποια πρόσωπα που κινούνται γύρω σου θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν. Για αυτό μην κλείσεις την πόρτα σου σε αυτούς, προσπαθώντας να νιώσεις ανεξάρτητη και αυτάρκης. Από την άλλη πλευρά οι σχέσεις σου φαίνεται να περνούν σε καλύτερο επίπεδο. Κάποιες διαφωνίες θα μπορέσουν να αντιμετωπιστούν και έτσι θα μπορέσει να έρθει η ισορροπία στη ζωή σου. Οπότε, φρόντισε γενικότερα να μην είσαι πεισματάρα και εγωίστρια και τα πράγματα θα σε ωφελήσουν αρκετά την εβδομάδα αυτή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή αν και εσύ αποφύγεις τους παραλογισμούς και δεις τα πράγματα από μια πιο ρεαλιστική πλευρά. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και αυτό θα είναι εμφανές στη συνύπαρξή σου με το ταίρι σου. Κάποιες κινήσεις που θα κάνεις θα σε φέρουν πιο κοντά σε εκείνο δημιουργώντας ένα όμορφο και ζεστό κλίμα. Την καλή σου διάθεση θα πρέπει να δείξεις και εσύ που είσαι single και δεν θα χάσεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οι εξελίξεις θα είναι αρκετά θετικές, ενώ κάποιες ιδέες που θα πέσουν στο τραπέζι θα σε κάνουν να αισιοδοξήσεις, καθώς φαίνεται ότι είναι ευνοϊκές για την καριέρα σου. Πρόσεξε μόνο μην πέσεις σε πλάνη. Εξέτασε καλά τις παραμέτρους. Στα οικονομικά θα υπάρξει βελτίωση που θα προκύψει από μια συνετή και συγκρατημένη διαχείριση.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα σε απασχολήσει πολύ η έννοια της συνύπαρξης, της ομάδας και της συντροφικότητας. Κάποιες καταστάσεις στη δουλειά θα σε βάλουν σε σκέψεις και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Μήπως τελικά τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης σου; Από την άλλη, στο σπίτι θα τεθούν θέματα που αγγίζουν τη συνύπαρξή σου με το ταίρι σου ή την οικογένειά σου. Θα διαπιστώσεις τη σημαντικότητα του ρόλου σου μέσα σε αυτό και θα σε κάνουν να εκτιμήσεις τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Από εκείνα θα αντλήσεις δύναμη για να μπορέσεις να προχωρήσεις και να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που αναμένονται προς το τέλος της εβδομάδας. Το Σαββατοκύριακό με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου καλό είναι να το περάσεις με αγαπημένα πρόσωπα, κάνοντας πράγματα που θα γεμίσουν ουσιαστικά το χρόνο σου και δεν θα τον αφήσουν απλά να περάσει.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να είσαι λίγο συγκρατημένη και να μην αφήσεις τον εκνευρισμό που προκύπτει από άλλα θέματα να ξεσπάει μέσα στη σχέση σου. Ακόμη, το Σαββατοκύριακο θα είναι ευνοϊκές οι ημέρες για να οργανώσεις κάτι ενδιαφέρον με το σύντροφό σου που θα σας απομακρύνει από τη βουή και την ένταση της καθημερινότητας. Το ίδιο φρόντισε να κάνεις και εσύ που είσαι single, στο πλευρό των φίλων σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις σημαντικές επικοινωνίες με τους συνεργάτες σου που θα οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις προς όφελος των σχεδίων σου. Καιρό τώρα δεν λένε να εξελιχθούν, για αυτό έφτασε η ώρα να πάνε ένα βήμα παρακάτω. Μην φανείς απόλυτη στη στάση σου και θα δεις ότι θα περάσεις πιο εύκολα την άποψή σου. Στα οικονομικά απόφυγε τις σπατάλες και θα μπορέσεις να εξοικονομήσεις χρήματα για πιο σημαντικές οφειλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πολυπλοκότητα του πλανητικού σκηνικού που επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού κάνει αυτήν την εβδομάδα ιδανική για να δρομολογήσεις αλλαγές που σχετίζονται με αυτό. Η οικογένεια λοιπόν, και το σπίτι θα σε απασχολήσουν πολύ και θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα που θα αφορούν σε αυτά. Θα πρέπει να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, λαμβάνοντας αποφάσεις άμεσα. Καλά θα κάνεις να εντάξεις σε όλη αυτήν την κατάσταση και τα πρόσωπα της οικογένειά σου, έτσι ώστε να μην υπάρξουν περιθώρια εντάσεων και προστριβών στο μέλλον. Εν τω μεταξύ, ένα θέμα που αφορά καριέρα, σπουδές ή γενικότερα την προσωπική σου ανάπτυξη, θα εξελιχθεί με βάση τα σχέδιά σου. Από τις 28 του μήνα και μετά που ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα λάβεις τα καλά νέα και φρόντισε να είσαι συνεπής στις σχετικές υποχρεώσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φαίνεται πως είσαι επιρρεπής σε λογομαχίες και εντάσεις που θα σε φέρουν αντιμέτωπη με το σύντροφό σου. Το άσχημο είναι ότι δεν θα υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι τέτοιο, οπότε φρόντισε να είσαι εγκρατής και να αποφύγεις τις διαμάχες χωρίς λόγο. Αναλώσου σε πιο ευχάριστες ασχολίες και ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας. Μήπως είναι καιρός να πας μίνι διακοπές; Ακόμη και αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, μια μικρή εξόρμηση θα σου κάνει καλό.

Επαγγελματικές
Κάποιες καθυστερήσεις στην εργασία σου, σού προκαλούν εκνευρισμό με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σου να μην είναι η πρέπουσα προς τους συνεργάτες σου. Περιόρισε την κακή σου συμπεριφορά και μείνε ψύχραιμη. Δεν κερδίζεις κάτι με αυτόν τον τρόπο, άλλωστε! Το ίδιο χρειάζονται και τα οικονομικά σου. Παρά τις δυσκολίες, όσο πιο ψύχραιμη είσαι, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα αυτή η κοινωνική σου ζωή ή κάποιες παλιές φιλίες θα σου δώσουν τη διέξοδο που ζητάς από την τρέλα της καθημερινότητας. Ό,τι αφορά στα παιδιά και στα νεαρότερα μέλη της οικογένειάς σου, φαίνεται πως θα είναι στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα. Θα χρειαστεί να πάρεις θέση σε κάποια σχετικά ζητήματα ή να προσφέρεις τη βοήθειά σου. Παράλληλα, κάποιες καταστάσεις που σε πνίγουν θα αρχίσουν σιγά σιγά να βρίσκουν το δρόμο της επίλυσης κάνοντάς σε πιο χαλαρή και ήρεμη. Το τέλος της εβδομάδας με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο Ζυγό θα σε βρει σε μια πολύ καλή κατάσταση. Από τη μια θα έχεις βάλει πολλές υποχρεώσεις σου σε σειρά και μάλιστα θα τις έχεις τακτοποιήσει, ενώ από την άλλη θα έχεις πολλή ενέργεια για ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο. Μην αφήσεις την ευκαιρία για διασκέδαση να πάει χαμένη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς αυτήν την εβδομάδα να συζητήσεις με το ταίρι σου την πορεία της σχέσης σας. Πρότεινέ του όσα έχεις στο μυαλό σου και θα δεις ότι οι εξελίξεις θα σε ικανοποιήσουν πολύ. Μην φοβηθείς να του εκφράσεις τις όποιες επιφυλάξεις, γιατί τώρα είναι που πρέπει να λυθούν μια για πάντα. Για το επόμενό σου βήμα θα πρέπει να αποφασίσεις και εσύ που είσαι single. Αρκετά με το παρελθόν! Τί σχέδια έχεις για το μέλλον;

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν αρκετές προκλήσεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να είσαι μεθοδική και ψύχραιμη για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Κάποια πρόσωπα από το χώρο της εργασίας δεν σε βλέπουν φιλικά, για αυτό πρόσεχε τη στάση σου απέναντί τους. Στα οικονομικά, διώξε το άγχος και θα καταφέρεις να βρεις λύση στο αδιέξοδό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Tην εβδομάδα που έρχεται θα πρέπει να φανείς πιο οργανωτική και πειθαρχημένη. Το θέμα οργάνωσης θα σε απασχολήσει πολύ καθώς αυτό και ο Ερμής που θα κινείται μέχρι το Σάββατο στην Παρθένο θα καταφέρουν να σε απαλλάξουν από κάποια προβλήματα που έχεις. Ακόμη και τα οικονομικά σου θα μπορέσουν να βελτιωθούν με αυτήν την τακτική. Από την άλλη, ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων θα είναι στο προσκήνιο, καθώς θα αναρωτιέσαι τί είναι αυτό που θέλουν τελικά οι άλλοι από εσένα. Τί είναι αυτό που παίζει στο παρασκήνιο και δεν μπορείς να αντιληφθείς ακόμη; Μείνε επιφυλακτική και σύντομα οι απορίες σου θα σου λυθούν. Η αλήθεια είναι πως το υποσυνείδητό σου έχει αντιληφθεί κάποιες καταστάσεις που το συνειδητό σου πασχίζει να τις αναγνωρίσει. Πάρε το χρόνο σου και σύντομα τα κομμάτια του παζλ θα μπουν στη θέση τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δέχεσαι θετικές επιρροές από το πλανητικό σκηνικό ιδιαίτερα από τον Πλούτωνα που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τις 28 και μετά και κάνουν τη διάθεσή σου πολύ ανεβασμένη, δίνοντάς σου το κέφι και τη ζωντάνια για να ξεσηκώσεις και το σύντροφό σου. Επωφελήσου και οργάνωσε τον κοινό σας χρόνο, έτσι ώστε να τον εκμεταλλευτείτε πλήρως και με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα κι αν είσαι single, άφησε αυτό το κύμα χαράς που σε χαρακτηρίζει να συνεπάρει και άλλους μαζί σου!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα πρέπει να βάλεις προτεραιότητες και να ασχοληθείς με τις υπάρχουσες υποχρεώσεις σου κατά κύριο λόγο. Νέες αρμοδιότητες καλύτερα να μην τις αναλάβεις, καθώς δεν θα μπορέσεις ακόμη να ανταπεξέλθεις όπως θα ήθελες. Στα οικονομικά μην κάνεις τώρα ανοίγματα και σε καμιά περίπτωση μην πάρεις ρίσκα. Ασχολήσου με τις εκκρεμότητες και όλα θα βρουν την ισορροπία τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Kάποιες φορές η επανεκκίνηση στη ζωή μας μοιάζει επιτακτική, ακριβώς όπως και στον κόσμο των συστημάτων. Η πίεση που έχεις βιώσει σε έχει ωθήσει στα άκρα περιορίζοντας τα περιθώρια αντίδρασής σου. Οπότε πάρε χρόνο, μηδένισε το κοντέρ και ξεκίνα από την αρχή, θέτοντας νέους στόχους και φροντίζοντας να διοχετεύσεις το άγχος αυτό σε πιο δημιουργικές καταστάσεις. Η σχέση σου με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Αυτό σημαίνει ότι οι συμβουλές και οι ενέργειές τους θα είναι σημαντικές για εσένα, αφενός για να βγεις από το αδιέξοδο, αφ’ ετέρου για να κάνεις μεγάλα βήματα προόδου. Το Σάββατο που ο Ερμής θα εισέλθει στο Ζυγό βρίσκεις τη δύναμη που χρειάζεσαι για να ξεφύγεις ή καλύτερα για να αντιμετωπίσεις με θάρρος όλα εκείνα που σου χαλάνε την ψυχολογία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να αναλάβεις και πάλι τον έλεγχο. Μέχρι τώρα τον είχες παραδώσει στην πλευρά του εαυτού σου που έμοιαζε ανίσχυρη να ελέγξει τα θέλω και τις αντιδράσεις σου. Οπότε, το κλίμα έχει επιβαρυνθεί αρκετά, ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Τώρα, όμως, θα είσαι σε θέση να επανορθώσεις, εκφράζοντας τα αληθινά σου συναισθήματα και διώχνοντας τις αμφιβολίες που παίζουν με το μυαλό σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά, αρκεί και εσύ να συνεχίσεις να είσαι προσεκτική. Συνέχισε να διατηρείς τις ισορροπίες και ειδικά εκείνες που σχετίζονται με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες κάνοντας οικονομία και αποφεύγοντας τον υπερκαταναλωτισμό.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να κινείται για τελευταίες μέρες στην Παρθένο θα σου προσφέρει τις προϋποθέσεις που χρειάζεσαι για να κάνεις τις μεγάλες αλλαγές σε τομείς που σε απασχολούν έντονα το τελευταίο διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει και να κάνεις την επανάστασή σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Βέβαια, όλα αυτά θα έχουν και συνέπειες, για αυτό μην κάνεις βήμα αν δεν το σκεφτείς όσο πρέπει. Τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν θα έχουν διάρκεια στο χρόνο, για αυτό όσο καλύτερα στρώσεις τώρα τις καταστάσεις, τόσο πιο άνετα θα κοιμάσαι μετά! Ίσως, ακόμη, χρειαστεί να ξεβολευτείς από την άνεση που σου προσφέρουν κάποιες συνθήκες, καθώς έτσι βλέπεις ότι στο μέλλον θα μπορέσεις να έχεις περισσότερη ικανοποίηση. Κάποια πρόσωπα γύρω σου θα σου δώσουν σημαντικές συμβουλές, τις οποίες θα πρέπει να φροντίσεις να τις εφαρμόσεις. Η άποψή τους είναι πιο αντικειμενική και πιο σφαιρική από τη δική σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, κινείσαι σε καλό δρόμο και μια συζήτηση μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σου. Έτσι, μην αδιαφορήσεις αν το ταίρι σου πάρει την πρωτοβουλία και ανοίξει την κουβέντα. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να θέσετε κοινούς στόχους για την κοινή σας πορεία. Ένα θερμό Σαββατοκύριακο θα κλείσει ιδανικά την εβδομάδα, είτε είσαι δεσμευμένη, είτε όχι.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου οι εξελίξεις θα είναι θετικές και κάποια εμπόδια που προκύπτουν θα ξεπεραστούν χωρίς δυσκολία. Όλα προχωρούν όπως τα θέλεις και τα σχέδιά σου αρχίζουν να δρομολογούνται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε τα μεγάλα ρίσκα και τις σημαντικές αλλαγές, καθώς η περίοδος δεν είναι ευνοϊκή για κάτι τέτοιο. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί τα έξοδα είναι αρκετά και πρέπει να είσαι εγκρατής.

Κράτα το

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164