ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 3 έως 10 Οκτωβρίου 2016

Πώς θα είναι τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα είναι αρκετά έντονη και ό,τι κάνεις πρέπει να το προσέχεις πολύ και να μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. Προετοιμάσου ψυχικά και με την κατάλληλη ηρεμία θα μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις. Από την Παρασκευή και μετά που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο Ζυγό και θα σε ευνοήσει, μίλησε με άτομα της οικογένειάς σου που μπορεί να έχουν πρόβλημα, γιατί έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου και οφείλεις να τους στηρίξεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αυτήν την εβδομάδα. Ειδικά αν χαλαρώσεις λίγο και δεν έχεις τόσο εκνευρισμό σε σχέση με το σύντροφό σου για πράγματα που κάνει και σε αφήνει εκτός. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του και αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα θα βρεις λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Αν είσαι single, κάνε λίγο υπομονή και μην ενδίδεις σε πρόσκαιρα φλερτ.

Επαγγελματικές
Ο κυβερνήτης σου Άρης στον Αιγόκερω υποδεικνύει να βρεις καλούς συνεργάτες γιατί ο φόρτος της εργασίας σου θα είναι μεγάλος και δεν θα τα καταφέρεις μόνη σου. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις που μπορεί να είναι σε στασιμότητα ακόμα στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι στάσιμα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάτι παλιούς λογαριασμούς που έχεις και σε αγχώνουν.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Πρέπει όλη την εβδομάδα να προσέχεις σε ό,τι δραστηριότητα θέλεις να κάνεις. Με τον Άρη να κινείται στον Αιγόκερω και την κυβερνήτη σου Αφροδίτη στο Σκορπιό, θα έχεις αρκετό εκνευρισμό, ενώ πολλά θέματα που θέλεις να τελειώσεις, θα έχουν κάποιες αναβολές. Από την Παρασκευή και μετά που ο Ερμής θα μετακινηθεί στο Ζυγό, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εξωθήσεις τις καταστάσεις στα άκρα γιατί στο τέλος θα το μετανιώσεις. Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, για αυτό προγραμμάτισε τις κινήσεις σου και σκέψου καλά πριν πράξεις ή πεις το οτιδήποτε. Το Σαββατοκύριακο αναζήτησε τη συντροφιά της οικογένειας και των πολύ δικών σου ανθρώπων για να χαλαρώνεις και να εκδηλώνεις τις ανησυχίες και τα άγχη σου.

Αισθηματικές
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, αυτήν την εβδομάδα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου και δυστυχώς αυτό θα ζημιώσει τη σχέση σου. Άλλαξε λοιπόν έγκαιρα τακτική και φτιάξε έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να αφιερώνεις το χρόνο που πρέπει στο σύντροφό σου και να περάσετε όμορφα, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε αυτήν την περίοδο να εξωτερικεύσεις το φλογερό σου ταμπεραμέντο, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις και η τύχη θα σε αποζημιώσει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου κινείται σταθερά και προσπαθείς να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις και αν δεχτείς προτάσεις, να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν απαντήσεις, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα πληθαίνουν. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη απρόοπτα που θα σε ξαφνιάζουν, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. Με τη θέση του Άρη στον Αιγόκερω, πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και ειδικότερα με δικά σου άτομα για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να συνεχίζει την πορεία του στην Παρθένο μέχρι την Παρασκευή, πάρε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου και ανάλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν τη ζωή σου, γιατί θα σου βγούνε σε καλό. Ταυτόχρονα προσπάθησε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και να μην προβείς σε παρακινδυνευμένες αλλαγές.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στο Σκορπιό, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα. Το Σαββατοκύριακο οι πλανήτες φτάνουν τον ερωτισμό σου στα ύψη, οπότε φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να κάνεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα που θα εκδηλώσει το πάθος που κρύβεις και θα σας φέρει πιο κοντά. Επίσης, κοίτα να εξωτερικευτείς περισσότερο αν θέλεις να περάσουν οι ανασφάλειες, που τον τελευταίο καιρό σε έχουν περικυκλώσει. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι η μοίρα θα φροντίσει να σε αποκαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο, αν δεν το έχει κάνει ήδη η Αφροδίτη!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα στη δουλειά σου, όσο κι αν δεν το θέλεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Προσπάθησε με έξυπνους και διπλωματικούς τρόπους να περάσεις τις ιδέες σου και εκμεταλλεύσου στιγμές αδυναμίας των συναδέλφων σου, για να προωθήσεις τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σε αναγκάσει να δεις τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου άμεσα και χωρίς πολλά περιθώρια. Με τον Ερμή να εισέρχεται στο Ζυγό την Παρασκευή ίσως κάποια γεγονότα, που θα αποκαλυφθούν στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον, βάλουν τέλος σε μυστικά και ψέματα που αγνοούσες και γίνουν αιτία να χαράξεις μία νέα αρχή. Όπως και να έχει βέβαια να μην φοβηθείς τις εξελίξεις αλλά να τρέξεις να τις προλάβεις!

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει όλο και καλύτερα μέρα με τη μέρα και πάντα προσπαθείς να περνάει ο σύντροφός σου καλά μαζί σου. Κοίτα να μη χαλάσεις αυτό το ωραίο κλίμα, κάνοντας αναφορές σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν και βάλε πλώρη για νέα σχέδια και όνειρα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας ανανεώσουν, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Αν είσαι single, σε περιμένουν τέτοιες εξελίξεις, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα μπούνε σε πολύ καλή πορεία. Ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να μιλήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις. Καινούριες συνεργασίες και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα και πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες για να τα υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινάει με τον Ερμή για τελευταίες μέρες στο ζώδιο της Παρθένου φέρνοντάς σου πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν και θέλεις να βελτιώσεις. Τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τη σφραγίδα σου σε πολλά γεγονότα και θα δεις τις υποθέσεις σου να εξελίσσονται όπως επιθυμείς. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχες, θα αποτελούν άμεσα, παλιές αναμνήσεις… αν αποφασίσεις να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους και σταματήσεις να διυλίζεις τον κώνωπα.

Αισθηματικές
Φρόντισε τώρα που η Αφροδίτη κινείται στο Σκορπιό και σε ευνοεί, να εκμεταλλευτείς τις χάρες της, ώστε να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου. Ο έντονος ερωτισμός σου και η καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Αν είσαι single, δεν νομίζεις πως έφτασε ο καιρός να κοιμηθείς και με το ταίρι που θέλεις; Δραστηριοποιήσου αναλόγως για να τα καταφέρεις και η τύχη είναι ήδη με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Αρκετή δουλειά και τρέξιμο θα έχεις και αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου ενώ θα προκύψουν και κάποια ταξίδια, που δεν τα είχες προγραμματίσει. Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του για να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, ενώ έφτασε και ο καιρός που θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, μπορείς να διεκδικήσεις όλα αυτά που είναι στάσιμα και δεν έχουν βρει ακόμη τη λύση τους. Επίσης, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, με θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σε βάλει σε σκέψεις και θα δεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Θα σκεφτείς με περισσότερη σοφία και θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου με πιο ορθή κρίση. Με τον κυβερνήτη σου μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιό σου η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη, ενώ θα τονωθεί και η κοινωνική σου ζωή. Καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος και εσύ θα νιώσεις καλύτερα από ποτέ!

Αισθηματικές
Η συντροφικότητα και ο ρομαντισμός που έχεις με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στο Σκορπιό και να σε ευνοεί, κάνουν το σύντροφό σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου. Μπορείς να μιλήσεις αυτές τις ημέρες για την πορεία της σχέσης σου, μία πιθανή επισημοποίηση ή αλλαγή κάποιων βασικών δεδομένων σου. Αν είσαι single, η εβδομάδα θα φέρει στο πλάι σου το συνοδοιπόρο που περίμενες εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να ξεπεράσεις καταστάσεις που ήταν στάσιμες εδώ και καιρό και σου δημιουργούσαν ανασφάλεια για την πορεία τους. Μπορείς να συνεργαστείς, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, εφόσον είσαι σίγουρη για τα επόμενα βήματά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Επίσης, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις πας τα πράγματα εκεί που θέλεις καθώς θα βρεις απροσδόκητα πολλούς υποστηρικτές στα σχέδιά σου. Βέβαια, δεν θα λείπουν τα απρόοπτα σε συζητήσεις, αλλά και σε καινούρια θέματα που θέλεις να κάνεις, αλλά ευτυχώς θα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα. Από την Παρασκευή και μετά με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιό σου, η διάθεσή σου θα είναι καλή για αυτό φρόντισε να κάνεις πράγματα που θα σε ευχαριστούν και μην δώσεις μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που πρέπει σε γεγονότα που πιθανόν θα σε αναστατώσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η ανάγκη σου για αφοσίωση στη σχέση που διατηρείς θα σου προσφέρει τη ζεστασιά και την αγάπη που αναζητάς. Η σχέση σου θα γίνει πιο βαθιά και θα είσαι ανοιχτή να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις προς το σύντροφό σου, χωρίς ταμπού και ανασφάλειες. Η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Αν είσαι single, μην περιμένεις από τους άλλους να “φτιάξουν” την αισθηματική σου ζωή και κάνε εσύ τις απαραίτητες ενέργειες για να το πετύχεις… Ξεκίνα από το να γίνεις πιο ανοιχτή και πιο εκδηλωτική.

Επαγγελματικές
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τί μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις αναβολές σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου και δράσε δυναμικά τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να βγεις νικήτρια. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες, αλλά φρόντισε να τις σκεφτείς καλά, πριν απαντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για εσένα παρόλο που θα έχεις πολύ τρέξιμο και υποχρεώσεις, που δεν θα σε αφήνουν να καθίσεις ούτε λεπτό. Τώρα θα πρέπει να επικεντρωθείς στο να προβάλλεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Η λογική σου είναι πανίσχυρη και θα σε βοηθήσει να πετύχεις εξαιρετικές συμφωνίες κυρίως σε σχέση με τα οικονομικά, επικοινωνία ή ταξίδια.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα, με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τη σχέση σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις που έχεις και σε ταλαιπωρούν. Εκδήλωσε τα συναισθήματα που έχεις στο σύντροφό σου και κάνε όνειρα μαζί του. Αυτό θα σας δέσει ακόμη περισσότερο! Αν είσαι single, η Αφροδίτη στο πλευρό σου μπορεί να σου φέρει έναν ένα κεραυνοβόλο έρωτα στην πόρτα σου που θα σε ισοπεδώσει… με την καλή έννοια!

Επαγγελματικές
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου και καλό θα είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου, γιατί μπορεί μερικά πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αρκεί να ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι. Στα οικονομικά, ευνοούνται όλων των ειδών οι επενδύσεις και μπορεί να σου αποφέρουν πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο πλανήτης της επικοινωνίας μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιο της Παρθένου θα σε κάνει να δεις ρεαλιστικά πολλά πράγματα, που οι εκτιμήσεις τους, μπορεί να σε παρέσυραν παλαιότερα σε λάθος αποφάσεις. Φρόντισε μόνο να αποβάλλεις το άγχος και την ένταση που έχεις ώστε να μην παρασυρθείς από τον υπέρμετρο δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Από την Παρασκευή και μετά που ο Ερμής θα μετακινηθεί στο Ζυγό, ευνοούνται οι συλλογικές προσπάθειες, από τη στιγμή που θα καταφέρεις να έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους, για αυτό κυνήγησέ τες χωρίς φόβο αλλά με πάθος!

Αισθηματικές
Διώξε οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου, γιατί βλέπεις ξεκάθαρα πώς κινείται και πώς σου συμπεριφέρεται. Προσπάθησε να περάσετε καλά μαζί, γιατί το έχεις πολύ ανάγκη και θα σε κάνει πραγματικά να χαλαρώσεις από όλες τις υπόλοιπες σκοτούρες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι ακόμα σε αναζήτηση, μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι, γιατί με τη γοητεία που σου χαρίζει η Αφροδίτη στο Σκορπιό, οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, καθώς και κάποιες καινούριες συνεργασίες, που θέλεις να κάνεις. Αν σου κάνουν προτάσεις στα μέσα της εβδομάδας, φρόντισε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να συζητήσεις πρώτα με τους εμπειρότερους συνεργάτες σου που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά, έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ξοδεύεις;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα είναι αυξημένη αυτήν την εβδομάδα χάρη στις θετικές επιρροές που σου στέλνει ο Ερμής στην Παρθένο μέχρι την Παρασκευή και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να δώσεις πνοή σε κάποια προσωπικά σου όνειρα. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, να σε ευνοεί, τα εύστοχα επιχειρήματα σου θα κάνουν τους ανωτέρους αλλά και το σύντροφό σου να σε δουν με άλλα μάτια, γεγονός που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης στο Σκορπιό, θα τα πας μια χαρά στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα! Δίνεις στο σύντροφο σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου μπορείς και ξεπερνάς εύκολα τυχόν προβληματικά θέματα, που μπορεί να εμφανίζονται. Αν είσαι single, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και βγες έξω από το σπίτι να συναντήσεις το άλλο σου μισό. Κάπου κοντά σου είναι και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, πρόσεχε τις αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα. Αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα τί θέλεις να πετύχεις, μην κινηθείς. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα μπορείς να τα χειριστείς αποτελεσματικά αρκεί να ξέρεις από πριν τα μειονεκτήματα και τα προτερήματα αυτών σου των κινήσεων. Στα οικονομικά, θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο, καθώς θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα προκύψουν προβλήματα από εκεί που δεν τα περίμενες, για αυτό θα πρέπει να αποφεύγεις να νευριάζεις και να αγχώνεσαι με το παραμικρό και, σε καμία περίπτωση, να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Ένα μικρό χάος είναι αναπόφευκτο στη ζωή σου και θα σε κάνει να νιώσεις λίγο μετέωρη. Μην αφήσεις την ένταση να σε αποκαρδιώσει και προχώρα με μετρημένες κινήσεις σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Από την Παρασκευή και μετά που ο Ερμής θα εισέλθει στο Ζυγό τα πράγματα ομαλοποιούνται και θα μπορέσεις και να κάνεις τις αλλαγές που είχες κατά νου αλλά και να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από την ένταση των ημερών.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα μπεις σε αρκετές σκέψεις για την πορεία της σχέσης σου και για το τι θα πρέπει να κάνεις. Μη βασανίζεις άλλο το μυαλό σου, μίλησε με το σύντροφό σου και με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης από το φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού, θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι τα περίμενες και οι απαντήσεις που θα ακούσεις θα πάρουν μακριά τις ανασφάλειες και τα άγχη σου. Αν είσαι single, πρέπει να επανεξετάσεις και να δεχτείς μία πρόσκληση που σου έχει κάνει καιρό τώρα ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν. Όλοι έχουν δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία…

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τις καλύτερες επιρροές για να πετύχεις αυτά που θέλεις στη δουλειά σου αλλά με προσοχή και κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Θα έχεις πολύ τρέξιμο, αλλά θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου και αυτό είναι το σημαντικότερο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορέσεις να τα διαχειριστείς όπως πρέπει.

ΙΧΘΕΙΣ
Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του αυτήν την εβδομάδα, εξαιτίας κάποιων υποθέσεων που δεν σου πάνε όπως τις θέλεις και αφορούν περισσότερα στα οικονομικά σου. Έτσι παρά το γεγονός ότι έχεις αποφασίσει να δουλέψεις σκληρά, για να βελτιώσεις τα έσοδά σου, κάποιες καθυστερημένες οφειλές θα σε αναγκάσουν να δανειστείς ή να διαφοροποιήσεις το οικονομικό σου οργανόγραμμα. Κατά τα άλλα η προσωπική σου ζωή θα σου γεμίσει πολλά από τα κενά που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σου, θα σε ηρεμήσει και θα αλλάξει την οπτική σου κάνοντάς την πιο θετική και αισιόδοξη.

Αισθηματικές
Πρέπει αυτήν την εβδομάδα να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία στον αισθηματικό σου τομέα. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, γιατί δεν θα ήθελες ούτε εσύ να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Επίσης οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου για να περάσετε περισσότερες στιγμές παρέα. Θα κάνει και στους δύο καλό. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο, κάνε κινήσεις για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην απογοητεύεσαι αν δεν γνωρίσεις άμεσα κάποιον που θα σε συναρπάσει. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν, αλλά ειδικά αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες και συμφωνίες. Οι ιδέες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να έχεις καλό προγραμματισμό και να τις πεις την κατάλληλη στιγμή, στους κατάλληλους ανθρώπους. Στα οικονομικά, είναι απαραίτητο να μην υπογράψεις νέα συμβόλαια, να μην κάνεις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να μείνεις ιδιαίτερα εγκρατής στις αγορές σου.

Read More

And More