ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 3 μέχρι 10 Απριλίου 2017

Πώς θα είναι αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Βλέπεις πλέον ότι ορισμένες καταστάσεις και δεδομένα σε έχουν κουράσει πολύ και αυτήν την εβδομάδα παίρνεις την απόφαση να τα βάλεις όλα σε μια τάξη και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, προκειμένου να είσαι ικανοποιημένη και χαρούμενη. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει σε αυτή σου τη σωστή απόφαση. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να παραμένει στον Ταύρο, θα ευνοηθείς σε ζητήματα που αφορούν στη δουλειά σου κλείνοντας ωφέλιμες συμφωνίες, αλλά και σε θέματα που αφορούν στη σχέση σου, πηγαίνοντάς την ένα βήμα παραπέρα.

Αισθηματικές
Η κατάσταση που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή είναι τόσο ικανοποιητική, που σε βοηθάει να νιώσεις καλύτερα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Κάνει ό, τι περνάει από το χέρι σου για να διατηρήσεις αυτήν την ισορροπία και ηρεμία. Αν από την άλλη είσαι single, τόλμησε να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να κατακτήσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει. Θα δεις ότι θα βρεις την ανταπόκριση που περίμενες, καθώς κι εκείνος έχει ανάλογα αισθήματα για σένα, αλλά δίσταζε όσο κι εσύ.

Επαγγελματικές
Οι ισορροπίες στα επαγγελματικά σου θα είναι πολύ λεπτές αυτήν την εβδομάδα και θα κινείσαι σε ένα τεντωμένο σκοινί. Μια λάθος κίνηση μπορεί να σε οδηγήσει άμεσα στην καταστροφή. Φρόντισε λοιπόν να είσαι απόλυτα προσγειωμένη στην πραγματικότητα και να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση, ώστε να γλιτώσεις λάθη και παγίδες. Τα οικονομικά σου δεν σημειώνουν καμία βελτίωση, οπότε φρόντισε να τακτοποιήσεις νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα για να ανακουφιστείς, αλλά και να περιορίσεις τα έξοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό το επταήμερο θα κυλήσει αρκετά ομαλά και ήρεμα. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα εισέλθει στους Ιχθείς και αν είσαι single, η ερωτική σου ζωή θα ζωντανέψει μέσα από πολλά φλερτ και γνωριμίες. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις λάθος επιλογές. Σίγουρα δεν αξίζουν όλοι την ευκαιρία να μπουν στη ζωή σου. Στα οικονομικά σου καλό θα ήταν να αποφύγεις ρίσκα, γιατί ελλοχεύουν αρκετοί κίνδυνοι και ίσως βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Το Σαββατοκύριακο πρόσεχε λίγο παραπάνω στις μετακινήσεις σου.

Αισθηματικές
Φρόντισε αυτές τις μέρες να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, εκδηλώνοντας τα βαθιά σου συναισθήματα προς εκείνον και ξεχνώντας οτιδήποτε αρνητικό σε απασχολεί στην καθημερινή σου ζωή. Αν είσαι single, με τον Ερμή που παραμένει σε ορθή πορεία μέχρι την Κυριακή από το ζώδιο σου, θα αυξήσεις την κοινωνικότητά σου και σύντομα θα βρεις τον έρωτα που τόσο πολύ έχεις ανάγκη.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτό το διάστημα θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στη συνεννόησή σου με τα άτομα του χώρου. Επιδίωξε λοιπόν με ηρεμία να βελτιώσεις το κλίμα, ώστε να πέσουν οι τόνοι. Τα οικονομικά σου φαίνεται να βελτιώνονται σημαντικά και επιτέλους θα πάρεις τις βαθιές ανάσες που ήθελες. Ωστόσο μην επαναπαυθείς και συνέχισε να προσπαθείς, διότι έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις κι άλλο τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα θα χαρακτηρίζεται από εντάσεις, που μπορεί να είναι είτε καλές είτε αρνητικές. Με την ανάδρομη Αφροδίτη να επιστρέφει στους Ιχθείς τη Δευτέρα προσπάθησε να κρατάς χαμηλούς τόνους και ουδέτερη στάση στις συζητήσεις με τους γύρω σου, αφού φαίνεται να ευνοούνται παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Ειδικότερα όσον αφορά στη σχέση σου, καλό θα ήταν να μην εκνευρίζεσαι και με ηρεμία να δεις τι φταίει και δεν τα πας καλά με τον αγαπημένο σου. Σχετικά με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου τώρα, με τον Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία μέχρι την Κυριακή και να σε ευνοεί, δραστηριοποιήσου και εκμεταλλεύσου ό, τι διαθέτεις ή προκύπτει, για να προοδεύσεις. Μην μπερδέψεις μόνο τη δραστηριοποίηση αυτή με τη βιασύνη, καθώς οι επιπολαιότητες ίσως φέρουν αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που επιδιώκεις.

Αισθηματικές
Από την αρχή κιόλας αυτής της εβδομάδας θα έρθεις αντιμέτωπη με προβλήματα αισθηματικής φύσεως. Ζητήματα που κάποτε σε είχαν ενοχλήσει πολύ και δεν ξεκαθάρισες, τώρα έρχονται ξανά στην επιφάνεια και προκαλούν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Καλό θα ήταν να ηρεμήσεις -διότι αυτό το διάστημα δεν ευνοούνται οι συζητήσεις, και να τα αφήσεις όλα στην άκρη, μέχρι να βρεις την κατάλληλη ευκαιρία να βάλεις μια τάξη στη σχέση σου. Αν είσαι single, μην απογοητεύεσαι, αφού η Σελήνη στο Ζυγό το Σαββατοκύριακο θα σε βοηθήσει να βρεις τον άνθρωπο που θα γεμίσει χρώμα τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου καλά θα κάνεις να φέρεσαι πολύ μετρημένα και υπεύθυνα. Κάνε αργά και σταθερά βήματα προς την επιτυχία, διότι οι βιασύνη θα σε οδηγήσει σε ανεπανόρθωτα λάθη. Όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σου, περιόρισε άμεσα την τάση σου για αλόγιστες σπατάλες στο ελάχιστο και δώσε προτεραιότητα στη διευθέτηση υποχρεώσεων που σε βαραίνουν, ώστε σιγά-σιγά να ανακουφιστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τελευταία επικρατεί μια σύγχυση και αναστάτωση στη ζωή σου, καθώς έχουν βγει στην επιφάνεια οι φόβοι και οι ευαισθησίες σου, που σε έχουν αποσυντονίσει πολύ και σε έχουν οδηγήσει σε λάθος χειρισμούς. Πάρε λίγο το χρόνο σου και βάλε μια τάξη στο μυαλό σου αρχικά και στη ζωή σου κατόπιν, οργανώνοντας σωστά την καθημερινότητά σου. Επίσης, συνετό θα ήταν από μέρους σου και να αντιμετωπίσεις κατάματα τα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου, ώστε αυτή να γίνει πιο ειλικρινής και δυνατή. Δεν ωφελεί να παριστάνεις ότι όλα είναι τέλεια. Στο χώρο της εργασίας σου επίσης θα γίνουν αρκετές ανατροπές, αλλά εσύ οφείλεις να σκέφτεσαι πολύ καλά πριν πράξεις, ιδιαίτερα από την Κυριακή και μετά που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και σε επηρεάζει αρνητικά.

Αισθηματικές
Αυτό το επταήμερο θα είναι καθοριστικό για θέματα που αφορούν στη σχέση σου. Βλέπεις πλέον πιο καθαρά ορισμένα πράγματα και κρίνεις διαφορετικά τη γενικότερη στάση του συντρόφου σου, η οποία ίσως να μη σε ικανοποιεί τόσο πια. Πριν πάρεις αποφάσεις, κάνε μια κουβέντα μαζί του για να είσαι σίγουρη για το τι γίνεται και αν είναι διατεθειμένος να αλλάξει. Αν είσαι single, οφείλεις να κάνεις άμεσα κάτι για να ξεφύγεις από τη μιζέρια σου. Όσο κάθεσαι κλεισμένη στο σπίτι και απελπίζεσαι, σίγουρα δεν θα αλλάξει το τοπίο στα ερωτικά σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα προσπάθησε να είσαι ρεαλίστρια και προσγειωμένη, αφού συνεργασίες που θα προκύψουν θέλουν πολλή προσοχή και μελέτη, γιατί ίσως να μην είναι αυτό που φαίνονται. Στα οικονομικά σου επικρατεί μια εκνευριστική στασιμότητα, αλλά το Σαββατοκύριακο αυτό θα αλλάξει κάπως, αφού προσπάθειες του παρελθόντος για αύξηση των εσόδων σου, βρίσκουν ανταπόκριση.

ΛΕΩΝ
Αυτό που κυριαρχεί σαν ανάγκη στη ζωή σου εδώ και αρκετό καιρό είναι να βρεις μια σχέση, στην οποία ναι μεν θα ζήσεις τον μεγάλο έρωτα, αλλά δεν θα χάσεις εντελώς την ανεξαρτησία σου. Αυτήν την εβδομάδα με την Αφροδίτη να ξεκινά την πορεία της στους Ιχθείς και να σε ευνοεί θα γνωρίσεις ένα άτομο αρκετά κοντά σε αυτό που ψάχνεις. Βέβαια στην πορεία θα αλλάξει στάση και θα απαιτεί περισσότερα πράγματα. Καλό θα ήταν λοιπόν να γίνεις πιο διαλλακτική, διότι ο εγωισμός από την πλευρά σου κάνει και το ταίρι σου αργά ή γρήγορα εγωιστικό και αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Σκέψου τι πραγματικά θέλεις από μια σχέση και βρες τον άνθρωπο που θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά. Στον επαγγελματικό τομέα, θα ήταν προτιμότερο να αφήσεις τα πράγματα όπως είναι, αφού η τύχη δεν ευνοεί ρίσκα και ανατροπές.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, οπότε φρόντισε να περιορίσεις υπερβολικές αντιδράσεις και εκνευρισμούς, για να μη χαλάσεις αυτό το όμορφο κλίμα. Βγάλε όλη σου την τρυφερότητα στην επιφάνεια και θα περάσεις μια ήρεμη και ευχάριστη εβδομάδα. Αν είσαι single, ο Άρης που παραμένει στον Ταύρο θα φέρει στη ζωή σου ένα μεγάλο έρωτα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα είσαι άκρως ενεργή και δημιουργική, και θα μπορέσεις έτσι να πετύχεις τους στόχους σου. Προτίμησε να δουλέψεις μόνη, γιατί όχι μόνο δεν ευνοούνται συνεργασίες, αλλά είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε έντονη ρήξη με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου έχουν ακόμη πολύ μέλλον μπροστά τους, προκειμένου να καλυτερεύσουν, οπότε πρόσεχε πολύ τις συναλλαγές και τα έξοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό το επταήμερο θα είναι πολύ αισιόδοξο και ήρεμο, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία μέχρι την Κυριακή από τον Ταύρο και να σε επηρεάζει θετικά στη βελτίωση σημαντικών για εσένα σχέσεων. Τον τελευταίο καιρό έχεις περάσει πολύ δύσκολες στιγμές και είναι λογικό να σε έχουν καταβάλλει φόβοι και ανασφάλειες. Μην αφήνεις όμως να σε παίρνει από κάτω και θα δεις ότι έχεις τη δύναμη να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία. Φρόντισε να είσαι κοντά με ανθρώπους που σε νοιάζονται και που μπορούν να σε βοηθήσουν και όλα θα πάνε καλά. Προσπάθησε επιπλέον να είσαι πιο ανοιχτοχέρα, καθώς το ελάττωμά σου αυτό δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις. Το Σαββατοκύριακο καλό θα ήταν να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, ώστε να αποφορτιστείς από την όλη πίεση που έχει δεχτεί και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές
Από το ξεκίνημα κιόλας της εβδομάδας, θα διαπιστώσεις πως τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή δεν είναι και πολύ καλά. Οι ισορροπίες στη σχέση σου θα είναι πολύ λεπτές, με διαρκή τον κίνδυνο εντάσεων και παρεξηγήσεων. Με τον Άρη να παραμένει στον Ταύρο και να σε επηρεάζει θετικά, θα έρθεις και πάλι κοντά με τον αγαπημένο σου και θα ανανεωθεί το κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι single, μην επαναπαύεσαι και μην κλείνεσαι στο σπίτι σου, διότι με την εύνοια του Άρη έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα έρθεις αντιμέτωπη με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια, που αν δεν τα χειριστείς σωστά και με υπομονή θα σε βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν άμεση οργάνωση και δημιουργία ενός πλάνου, που θα σε βοηθάει να νιώθεις ασφαλής και να ξέρεις τι δυνατότητες έχεις. Αυτό θα συμβάλλει ώστε τα επερχόμενα έξοδα να μη σε πανικοβάλλουν πολύ.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ό, τι καιρό τώρα σκέφτεσαι. Πρέπει όμως να ενεργοποιηθείς και να το πάρεις απόφαση να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Περιόρισε εγωιστικές σου τάσεις και ειδικότερα μέχρι την Κυριακή που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία από τον Ταύρο και θα σε ευνοεί, βρες την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή. Αυτήν τη φορά άλλαξε τακτική και μάθε να υπολογίζεις και τα θέλω του αγαπημένου σου, διότι δεν είσαι μόνη σε αυτή τη σχέση. Όσον αφορά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως θα γίνουν ορισμένες ανακατατάξεις, χωρίς όμως να έχουν άμεσο αντίκτυπο σε εσένα. Στα οικονομικά σου γίνε πιο εγκρατής, γιατί κινδυνεύεις να χάσεις κάθε έλεγχο.

Αισθηματικές
Τελευταία έχεις την τάση να είσαι επιρρεπής σε πειρασμούς, γεγονός που αν δεν ελέγξεις θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση σου. Ξεκαθάρισε μέσα σου τι θέλεις και κατόπιν συζήτησέ το με το σύντροφό σου για να ξέρει κι εκείνος τι γίνεται. Αν είσαι single, μάθε να είσαι καλά ψυχολογικά, άσχετα από το αν βρίσκεσαι σε σχέση ή όχι. Αν εσύ είσαι καλά με τον εαυτό σου, θα αλλάξει η διάθεσή σου και όντας περισσότερο γοητευτική ίσως βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Ο Ερμής από τον Ταύρο μέχρι την Κυριακή σε ορθή πορεία, σε επηρεάζει θετικά, δίνοντάς σου τις κατάλληλες συνθήκες να βάλεις τα πράγματα στη δουλειά σου σε μια σειρά και να ηρεμήσεις. Φρόντισε να είσαι επιφυλακτική απέναντι σε συμφωνίες ή συνεργασίες, που ίσως κρύβουν παγίδες. Στη διαχείριση των οικονομικών σου, γίνε πιο υπεύθυνη και συντηρητική, διότι βρίσκεσαι ήδη σε πολύ δύσκολη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτές οι μέρες θα επιφέρουν αρκετή πίεση στη ζωή σου, αφού η Αφροδίτη που θα κάνει την είσοδό της στους Ιχθείς την Δευτέρα θα φέρει στο προσκήνιο ριζικές αλλαγές που θα σε αποσυντονίσουν και εμπόδια που θα σε εκνευρίσουν. Μείνε ψύχραιμη και επιστράτευσε τη λογική σου, για να μπορέσεις να συντονιστείς με τα νέα δεδομένα και να οργανωθείς εκ νέου. Φρόντισε να βρεις μια μέση λύση στο χρόνο που χρειάζεται να αφιερώνεις σε εσένα και στα προβλήματα των άλλων, για να είσαι ικανοποιημένη κι εσύ και οι γύρω σου. Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να μαλακώσεις τη στάση σου απέναντι σε όσους εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους για σένα και δώσε μια ευκαιρία σε αυτόν που θεωρείς ότι το αξίζει.

Αισθηματικές
Υπάρχουν ορισμένα μαύρα σύννεφα στη σχέση σου, αλλά η εβδομάδα αυτή δεν ενδείκνυται για την επίλυσή τους. Άφησέ τα στην άκρη, προκειμένου να αποφύγεις συγκρούσεις με το ταίρι σου και κάνε πράγματα που ευχαριστούν και τους δυο σας. Αργότερα, θα βρεις την κατάλληλη ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε σε πικραίνει και σε κουράζει. Αν είσαι single, προσπάθησε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου και που ξέρεις, ίσως βρεις και το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες της δουλειάς σου είναι εξαιρετικές και καλά θα κάνεις να αφήσεις τις σκέψεις σου για αλλαγές στην άκρη. Μην ρισκάρεις να χαλάσεις ό, τι με κόπο έχεις πετύχει και μείνε πιστή στην πορεία που έχεις χαράξει μέχρι τώρα, συνεχίζοντας με την ίδια αποτελεσματική στρατηγική. Ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία από την Τετάρτη και μετά, ίσως σε δυσκολέψει λίγο, αλλά με υπομονή και σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, έχεις κάνει ανοίγματα παραπάνω απ’ ό, τι μπορεί να αντέξει η τσέπη σου, με αποτέλεσμα τώρα να είσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Βάλε μια τάξη σιγά-σιγά έως ότου ανακάμψεις ξανά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιτέλους εμφανίζονται οι ευκαιρίες που αναζητούσες για να κάνεις ορισμένες απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σου και να προετοιμάσεις κατάλληλα το έδαφος, ώστε να υλοποιήσεις τις επιδιώξεις σου. Στην προσωπική σου ζωή, η νέα θέση της Αφροδίτης από τη Δευτέρα και μετά θα σε απομακρύνει από τον αγαπημένο σου και θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να έρθετε και πάλι κοντά. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό να αφοσιωθείς στον εαυτό σου, ώστε να ξεκουραστείς και κυρίως να αρχίσεις να ασχολείσαι περισσότερο με την υγεία σου.

Αισθηματικές
Ίσως ορισμένα πράγματα στη σχέση σου δεν είναι όπως θα ήθελες, αλλά από εσένα εξαρτάται αν θα αλλάξει αυτό ή όχι. Μίλησε ανοιχτά με το σύντροφό σου και φρόντισε να βρείτε από κοινού λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας, για να περνάτε και οι δύο καλά. Αν είσαι single, το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να κινείται στο Ζυγό, ένας πλατωνικός έρωτας θα έρθει στο προσκήνιο και η πορεία θα δείξει αν θα εξελιχθεί σε σχέση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου παίρνεις επιτέλους την απόφαση να δρομολογήσεις σχέδια και ιδέες που καιρό τώρα είχες στην αναμονή, γιατί δίσταζες. Σε καμία περίπτωση μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου διότι θα βγεις χαμένη. Μόνο με συγκέντρωση στο στόχο σου και πολλή προσεκτικές κινήσεις θα πετύχεις όσα θέλεις. Και στα οικονομικά σου όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική, διότι χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και έξυπνοι ελιγμοί, προκειμένου να καταφέρεις κάποια στιγμή να ορθοποδήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό το επταήμερο όλα θα είναι πολύ ξεκάθαρα στη ζωή σου. Καταλαβαίνεις πλέον ότι το να είσαι απόλυτη στις απόψεις σου και βιαστική στις κινήσεις σου, μόνο κακό σου κάνει. Ο κυβερνήτης σου Κρόνος κινείται σε ανάδρομη πορεία από την Τετάρτη και μετά, φέρνοντας στο προσκήνιο προβληματικές καταστάσεις και καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Με ψυχραιμία και λογική προσπάθησε να αναγνωρίσεις τι φταίει και κάνε ό τι περνάει από το χέρι σου για να το διορθώσεις. Στην αισθηματική σου ζωή τώρα, θα κάνεις επιτέλους τη σχέση που πάντα ονειρευόσουν. Στον οικονομικό τομέα, από τη Δευτέρα και μετά η Αφροδίτη στους Ιχθείς να σου στέλνει θετικές επιρροές, το σκηνικό αλλάζει και τα νέα δεδομένα είναι υπέρ σου.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στους Ιχθείς εκτοξεύει την ερωτική σου διάθεση και το πάθος στα ύψη, αλλά αυτό θα σε ωφελήσει μόνο αν το χειριστείς εσύ σωστά. Μην αφήσεις τυχόν νεύρα να βγουν στην επιφάνεια και προτίμησε να σχεδιάσεις ρομαντικές βραδιές που θα σε κάνουν να περάσεις αξέχαστα. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, θα έχεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από τη μοναξιά που τόσο σε έχει κουράσει, φτάνει να ενεργοποιηθείς και να μην κλείνεσαι στο καβούκι σου. Τα άστρα είναι με το μέρος σου, οπότε εκμεταλλεύσου το και πέρνα καλά.

Επαγγελματικές
Αυτές τις μέρες θα είσαι αρκετά οξύθυμη και νευρική, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις, αφού μπορεί να μη σκέφτεσαι καθαρά. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να παρέμβεις, όσο κι αν κάποιες στιγμές αυτό σε δυσκολέψει. Νέα έξοδα που θα εμφανιστούν θα σε φέρουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, αλλά μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Με καλό προγραμματισμό και υπομονή θα ξαναβρείς τις ισορροπίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Άκρως ευχάριστα γεγονότα και καταστάσεις έρχονται να αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο αυτήν την εβδομάδα, και ειδικότερα σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά σου. Στόχοι και επιδιώξεις που αφορούν ζητήματα οικονομικής ή επαγγελματικής φύσεως ευνοούνται και υλοποιούνται επιτυχώς. Αν είσαι single, στο άμεσο μέλλον μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα εξελιχθεί σε σχέση και θα σε συναρπάσει. Το Σαββατοκύριακο ειδικά με τη Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Ζυγού, είναι ιδανικό για εξόδους και νέες γνωριμίες.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου είναι τεταμένα, καθώς πλέον νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Θα ήταν όμως προτιμότερο να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, ώστε να σε βοηθήσει, παρά να αφήσεις τα νεύρα σε να σε κάνουν να πεις πράγματα που δεν εννοείς πραγματικά και θα τον πληγώσουν. Αν είσαι single, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, ιδίως το Σαββατοκύριακο, αφού ένας μεγάλος έρωτας αναμένεται να σε εκπλήξει ευχάριστα.

Επαγγελματικές
Αν κάνεις σωστούς και έξυπνους ελιγμούς αυτήν την εβδομάδα, θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις το μέλλον της δουλειά σου. Συνεργάσου με άτομα του χώρου που εμπιστεύεσαι και πάνω απ’ όλα μείνε πιστή στον εαυτό σου. Στο τέλος θα δεις ότι η σκληρή δουλειά άξιζε τον κόπο και θα ανταμειφθείς στο έπακρο. Τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν ακόμη να κάνεις τα έξοδα που καιρό τώρα θέλεις και που θα σε ανανεώσουν. Κάνε λίγη υπομονή ακόμη και διατήρησε το καλό σου πρόγραμμα, ώστε να ανακάμψεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι ισορροπίες στη ζωή σου γενικότερα και στις σχέσεις σου με τους γύρω σου ειδικότερα, φαίνεται να είναι πολύ λεπτές. Πρόσεχε λοιπόν πολύ πως κινείσαι και φέρεσαι, για να μην χάσεις ανθρώπους που θέλεις στη ζωή σου και να μην δυσκολέψεις η ίδια την καθημερινότητά σου. Από τη Δευτέρα και μετά με την Αφροδίτη να επισκέπτεται το ζώδιο σου -σε ανάδρομη πορεία- καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και πιο συγκεκριμένα τις επιλογές ερωτικών συντρόφων, αφού βλέπεις ότι βρίσκεις λάθος άτομα και καταλήγεις να πληγώνεσαι. Όλα αυτά βέβαια απαιτούν κάποιο χρόνο και δεν γίνεται να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη, άρα καλά θα κάνεις να οπλιστείς με υπομονή.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή φαίνεται να κυλούν ομαλά και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Ωστόσο, στα μέσα της εβδομάδας με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη θα έρθεις αντιμέτωπη με οικονομικά προβλήματα που θα προκαλέσουν αναστάτωση και γκρίνια στη σχέση σου. Μην εκνευρίζεσαι και θα δεις ότι όλα θα φτιάξουν και πάλι. Αν είσαι single, δέξου προτάσεις φίλων για εξόδους, αφού αναμένεται να περάσεις πολύ όμορφα ή και να βρεις ακόμη το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Γίνε πιο επιφυλακτική με ορισμένους συνεργάτες σου, που ίσως να μην είναι αυτό που δείχνουν. Χειρίσου σωστά νέες συνεργασίες και συμφωνίες, ώστε να σου αποφέρουν τα μέγιστα και να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται και αυτό θα σε ανακουφίσει και θα σε ξεκουράσει επιτέλους.

Read More

And More