ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 30 Ιανουαρίου μέχρι 5 Φεβρουαρίου 2017

Πώς θα είναι τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σε απασχολεί έντονα και το ερωτικό σου μέλλον και η επαγγελματική σου συνέχεια. Και οι δύο τομείς αυτοί συνεχίζουν να επηρεάζονται και να αλλάζουν, κάτω από το βάρος του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιό σου. Πάντως, στις διαφορές σου είτε με τα άτομα της δουλειάς σου είτε με τα άτομα της οικογένειάς σου, μπορείς από την Παρασκευή και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου, να αναπτύξεις τα σωστά επιχειρήματα, ενώ σε κάποιο ερωτικό πρόβλημα που σε απασχόλησε πρόσφατα, μπορείς τώρα να βρεις τη λύση, τη χαμένη στοργή ή και μια νέα μορφή αφοσίωσης. Έτσι λοιπόν, για όσο διάστημα δέχεσαι την εύνοια του πλανήτη της ομορφιάς και της αγάπης, φρόντισε να το απολαύσεις στο έπακρο και να βάλεις τις βάσεις για τα επερχόμενα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Τα καλά νέα δεν σταματούν να έρχονται στην ερωτική σου ζωή. Η Αφροδίτη το Σαββατοκύριακο στο ζώδιό σου, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δε΄ν θα μπορεί να σε… συγκρατήσει κανένας! Αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του. Αν είσαι single, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και αυτό που ψάχνεις έρχεται.

Επαγγελματικές
Δεν υπάρχουν συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πέρασε την εβδομάδα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με καταστάσεις που θα σε κουράσουν. Στα οικονομικά σου απόφυγε να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Η εργασία εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό άγχος της καθημερινότητάς σου και αυτήν την εβδομάδα. Ωστόσο, κάποιες αλλαγές στον ουράνιο θόλο, όπως η είσοδος του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στον Κριό την Παρασκευή, δείχνουν πως θα υπάρξει μια προοπτική βελτίωσης, αλλά και σημαντική ενίσχυση της τύχης, τόσο στις αισθηματικές σου υποθέσεις όσο και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Στα επαγγελματικά σου ίσως χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα ή για την εξομάλυνση κάποιων αντιξοοτήτων.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη στον Κριό το Σαββατοκύριακο θα σου δώσει ευκαιρίες προκειμένου να ξαναφτιάξεις λίγο την κατάσταση στη σχέση σου. Αν είσαι single, είναι βέβαιο πως η εύνοια των πλανητών θα σε οδηγήσει αυτήν την εβδομάδα σε μια καλή γνωριμία. Αξιοποίησέ τη!

Επαγγελματικές
Κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι πάντα στο πρόγραμμα και γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου ώστε να βρεις τις αναγκαίες λύσεις. Για καλή σου τύχη, το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοεί για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάπως τις καταστάσεις. Στα οικονομικά σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να καλύψεις κάποια ανάγκη σου ή να διευθετήσεις κάποια χρέη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα πράγματα φαίνεται πως βελτιώνονται αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Κριό την Παρασκευή, με αποτέλεσμα να ξεκινά για εσένα μια περίοδος ανασυγκρότησης της προσωπικής σου ζωής και της επαγγελματικής σου κατάστασης. Μέχρι τότε όμως, αν υιοθετήσεις μια καλύτερη και μετρημένη συμπεριφορά, ταυτόχρονα με εργατικότητα και πειθαρχία, θα έχεις πάρα πολύ καλά αποτελέσματα σε όλα όσα σε απασχολούν. Οι εξωτερικές συνθήκες προς το παρόν σε κρατούν καθηλωμένη, ωστόσο οι επικοινωνιακές σου προσπάθειες μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά σου ή να μειώσουν την αίσθηση της εξάρτησης και του περιορισμού, που πολύ συχνά αισθάνεσαι με τις επιρροές που δέχεσαι από τη θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού.

Αισθηματικές
Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο ταίρι σου και χαλαρώστε παρέα. Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό την Παρασκευή σε οδηγεί προς αυτήν την κατεύθυνση, γι’ αυτό μην αργείς άλλο και μη δίνεις τις γνωστές σου αναβολές, αλλά κάνε τις προτάσεις σου και θα περάσετε πολύ όμορφα οι δυο σας. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, γιατί μάλλον έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Μην επιτρέπεις λοιπόν σε ανασφάλειες και άγχη να σου δημιουργούν περιττή κούραση και πίεση. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και ήρθε επιτέλους η ώρα οι κόποι σου να αποδώσουν καρπούς. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα, που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε επιφορτίσουν με στρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα προσπάθησε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό σου τομέα, ανεξάρτητα από το τι διαδραματίζεται σε αυτούς τους χώρους από την πλευρά των άλλων. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό την Παρασκευή, αξιοποίησε τις μικρές ή τις μεγάλες ευκαιρίες στα οικονομικά σου, κάνε καινούρια σχέδια για το μέλλον και παράμεινε κοντά στους ανθρώπους εκείνους, που όχι μόνο είναι για εσένα χρήσιμοι, αλλά μπορούν και να σε καταλάβουν και να σε βοηθήσουν εμπράκτως.

Αισθηματικές
Απρόσμενα γεγονότα σε πλημμυρίζουν από χαρά στον αισθηματικό σου τομέα! Η καλοτυχία των ημερών οφείλεται εν μέρει βέβαια και στον Άρη, που κινείται στον Κριό και αλλάζει πολλά πράγματα στη σχέση σου, ενώ σου φέρνει και νέες ευκαιρίες. Αν είσαι single, μην το βάζεις κάτω. Φρόντισε να διασκεδάζεις, να περνάς όμορφα τον καιρό σου και η γνωριμία που θέλεις να κάνεις είναι πλέον πολύ κοντά!

Επαγγελματικές
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και κυρίως μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου πέσει πολλή δουλειά και θα έχεις πολύ τρέξιμο. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά κινήσου με σύνεση και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

ΛΕΩΝ
Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου, με το πλανητικό σκηνικό να διαμορφώνει ένα βελτιωμένο κλίμα για την πορεία των δημιουργικών, αλλά και κάποιων άλλων σχεδίων σου. Ωστόσο, με την Αφροδίτη μέχρι την Παρασκευή στους Ιχθείς, απόφυγε υπερβολές στη συμπεριφορά σου και κυρίως μην προκαλείς εκείνους τους ανθρώπους που δεν μπορούν να σε καταλάβουν. Αξιοποίησε περισσότερο της προσφορά της αγάπης και τέλος προσπάθησε να πλησιάσεις αυτούς που μπορούν να σε βοηθήσουν στην πρακτική εφαρμογή κάποιου ονείρου ή σχεδίου σου, ενός προγράμματος ή ακόμη και μιας αγοράς, τώρα που τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται.

Αισθηματικές
Μία πολύ ερωτική εβδομάδα γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες, σε υποδέχεται. Αν υπάρχει κάτι ακόμα που σε προβληματίζει, η Αφροδίτη στον Κριό από την Παρασκευή και μετά θα σε βοηθήσει να το λύσεις. Άσε τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει, για να περάσεις καλά. Αν είσαι single, η Αφροδίτη σού δίνει τα φόντα για να κάνεις τη γνωριμία που ονειρευόσουν.

Επαγγελματικές
Συμφέρουσες προτάσεις και καλές συνεργασίες φέρνει στο κατώφλι σου η Σελήνη στον Κριό μεσοβδόμαδα. Μην αναβάλεις άλλο ξεχασμένες υποθέσεις του παρελθόντος και δραστηριοποιήσου μαζί με τους συνεργάτες σου για να τις διευθετήσεις. Στα οικονομικά σου, αν και τα έξοδα συνεχίζονται, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα βελτιώσει αισθητά τις συνθήκες στο ευρύτερο περιβάλλον σου και θα ενισχύσει τον παράγοντα της τύχης στα οικονομικά σου, που είναι το μεγάλο σου ζητούμενο. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή για τελευταία εβδομάδα στον Αιγόκερο, θα χρειαστεί ένας σοφός χειρισμός από την πλευρά σου, ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις ή να μειώσεις τα προβλήματα και τις δυσκολίες που θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Προσπάθησε να μην εκδηλώνεις τα αισθήματά σου εκεί που δεν θα τα καταλάβουν ή που θα αποτελέσουν την αιτία μιας καινούριας πρόκλησης ή αναταραχής. Σε κάθε περίπτωση, μην μοιράζεσαι προσωπικά σου μυστικά με άτομα που δεν είσαι σίγουρη για την αξιοπιστία και την εχεμύθειά τους πάνω στον ενθουσιασμό σου, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να σε εκθέσουν και να πληγωθείς!

Αισθηματικές
Σταμάτα να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και άρχισε να μιλάς ανοιχτά για να βρείτε από κοινού λύσεις σε θέματα που σας προβληματίζουν. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά! Αν είσαι single, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη κινείται στον Κριό από την Παρασκευή και σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της. Αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, θα γνωρίσεις το άτομο που έχεις ονειρευτεί!

Επαγγελματικές
Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στη δουλειά σου τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν με ζητήματα νόμου, όπως και γραφειοκρατικά ή νομικά θέματα. Θα έχεις την εύνοια των πλανητών για να τα καταφέρεις.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα σε βοηθά να πετύχεις μια αλλαγή στο πρόγραμμά σου, να βρεις μια διέξοδο στους περιορισμούς σου και να υλοποιήσεις μια μεγάλη σου επιθυμία. Συναισθηματικά θα υπάρξει έντονο κλίμα ανταγωνισμού, ωστόσο οι συνθήκες συντελούν περισσότερο προς το δικό σου καλό. Η κίνηση της Αφροδίτης στον Κριό από την Παρασκευή και μετά, ενισχύει την προοπτική να διευκολυνθείς, να χαρείς και να μετακινηθείς. Εκείνο που μένει σε εσένα, είναι να κρατήσεις τις βασικές ισορροπίες ως συνήθως, και αυτό όχι γιατί κινδυνεύεις αν δεν τηρηθούν, αλλά επειδή δεν αντέχεις την γκρίνια και την κριτική των άλλων.

Αισθηματικές
Ξέχνα καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Ο Άρης από τον Κριό σού φέρνει ευχάριστα νέα για το ταίρι σου, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και η διάθεσή σου πολύ καλή. Τι άλλο θέλεις; Αν είσαι single, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις τη γνωριμία των ονείρων σου, ίσως μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου κάποια μπερδέματα που οφείλονται στη βιασύνη άλλων, θα σε εκνευρίσουν και θα σε κουράσουν. Πάλι εσύ θα πρέπει να βάλεις το χέρι σου, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούν να ισορροπήσουν τα πράγματα. Στα οικονομικά σου έχεις μπόλικες υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Μην ανησυχείς, γιατί τώρα ξεκινάει μία περίοδος που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα φέρει στη ζωή σου κάποια απρόβλεπτα μπλεξίματα και αναπάντεχες δυσκολίες που, με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω, θα σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Το στενό περιβάλλον σου εξακολουθεί να είναι δύσκολο όσον αφορά στην προσέγγισή του. Από την άλλη, το ευχάριστο είναι ότι από την Παρασκευή και μετά η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να σβήσεις ένα παλιό σου πρόβλημα μια και καλή. Επίσης, ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν οι συναναστροφές και οι συζητήσεις που θα κάνεις σχετικά με τους επαγγελματικούς σου στόχους. Ένα σημαντικό σου σχέδιο εξακολουθεί να καθυστερεί και μια προσωπική σου σχέση περνά στο στάδιο ενός καινούριου είδους ταλαιπωρίας. Ό,τι κι αν συμβεί, δεν πρέπει να τα παρατήσεις, ιδίως σε τομείς σχέσεων και συναλλαγών, που αυτό το διάστημα είναι κάπως ευνοϊκές για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές
Τι θα έλεγες για μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί; Είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ανανεωθείς, αλλά και για να λύσεις θέματα στη σχέση σου που σε απασχολούν εδώ και καιρό, με τη βοήθεια της Αφροδίτης από τον Κριό… Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί οι επιρροές της Αφροδίτης θα σε οδηγήσουν στην καλύτερη γνωριμία!

Επαγγελματικές
Μάθε να κρατάς χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Δείξε σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προτάσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να δείξεις σύνεση, ειδικά σε κάποια απρόσμενα έξοδα που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στον Κριό από την Παρασκευή, θα σε βοηθήσει σημαντικά να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου. Μέχρι τότε όμως, ο δρόμος που θα διαβείς δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αντιθέτως θα χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερο κόπο από το συνηθισμένο, καθώς τα γεγονότα θα συνεχίσουν να σου προκαλούν αγωνία και εκνευρισμό. Από την άλλη βέβαια, οι μέρες αυτές διαθέτουν έναν μεγαλύτερο παράγοντα τύχης σε σχέση με τις προηγούμενες, για να προωθήσεις κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις, να τερματίσεις άλλες, αλλά ακόμη και για να δώσεις ευκαιρία αξιοποίησης σε ένα ταλέντο σου. Καθυστερήσεις σε πράγματα που περιμένεις και απρόβλεπτες περιπλοκές σε ήδη ευαίσθητους τομείς της ζωής σου, σε υποχρεώνουν να υιοθετήσεις μια νέα τακτική για να τα βγάλεις πέρα.

Αισθηματικές
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και με τη θέση της Αφροδίτης στον Κριό το προσεχές Σαββατοκύριακο. Τώρα λοιπόν θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας. Αν είσαι single, φρόντισε να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και θα δεις πως θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές
Φρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους αυτήν την εβδομάδα για να λύσεις προβληματικά θέματα στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις, γιατί σε συμφέρουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά θέματα σε απασχολήσουν και θα σε αγχώσουν περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις σε καινούρια τάξη τις συναισθηματικές σου ακαταστασίες και τα οικογενειακά σου ενδιαφέροντα. Διαφορές και διαφωνίες με εκείνους που συνεργάζεσαι ή συμβιώνεις θα συνεχίσουν να υπάρχουν, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Κριό, όμως σου δίνεται η ευκαιρία να ενισχύσεις τη θέση σου και να υπερασπιστείς καλύτερα το δίκιο σου. Μια καλύτερη εποχή έχει ήδη αρχίσει για εσένα στον επαγγελματικό τομέα, αρκεί μόνο να μην εκβιάσεις την πορεία της εξέλιξής της και να μην κάνεις λάθη διαχείρισης, μόνο και μόνο από ισχυρογνωμοσύνη ή και επιπολαιότητα.

Αισθηματικές
Ο Ερμής για τελευταία εβδομάδα στο ζώδιό σου, θα προσπαθήσει να σου ανοίξει επιτέλους τα μάτια, ώστε να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σας. Μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες τυχόν ευκαιρίες που θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Αν είσαι single, μην απογοητεύεσαι. Πέρασε το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και σίγουρα το σύμπαν συνωμοτεί για να βρεις τον έρωτα που ψάχνεις!

Επαγγελματικές
Όχι μόνο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, αλλά θα δεις και τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα, που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Αντίθετα, πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή προκαλεί μια εκτροπή στην εξέλιξη των γενικότερων σχέσεών σου προς μία κατεύθυνση, που ενδεχομένως δεν είχες ούτε υπολογίσει ούτε φανταστεί. Θα πρέπει να φανείς υποχωρητική σε κάποια θέματα και να γίνεις περισσότερο διαλλακτική σε πιθανές διαφωνίες που θα προκύψουν με το στενό σου περιβάλλον ή ακόμη και στο ευρύτερο, στο οποίο κινείσαι. Από την Παρασκευή και μετά όμως, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Κριό, το διάστημα είναι κατάλληλο για να βρεις τις λύσεις σε υποθέσεις που σου προκαλούν μεγάλες δυσκολίες, όσο και για να ανακουφιστείς από κάποια θέματα που σε απασχόλησαν αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Αισθηματικές
Ο Άρης που κινείται στον Κριό, θα σε κάνει να δεις ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου. Έντονος ερωτισμός και πάθος θα σε διακατέχουν και αν καταφέρεις να οργανώσεις μια μικρή απόδραση, θα έρθεις σίγουρα ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι single, άσε την Αφροδίτη το Σαββατοκύριακο να σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της και να σε ξελογιάσει.

Επαγγελματικές
Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο αυτήν την εβδομάδα να μην ανακοινώσεις τυχόν σχέδια που έχεις για την εργασία σου, αλλά να κινηθείς και να δραστηριοποιηθείς πιο συντηρητικά από τα συνηθισμένα. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις σου όλο και αυξάνονται. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτήν την εβδομάδα για να αυξήσεις τα έσοδά σου με θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Μια έντονη αναμόχλευση των συναισθημάτων σου φέρνει το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, με την Αφροδίτη μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιό σου. Η γενικότερη κατάσταση συνεχίζει να σε απασχολεί έντονα και η ανησυχία για την ασφάλεια των κεκτημένων σου φουντώνει ολοένα και περισσότερο. Από την πρακτική πλευρά, σύμμαχός σου η Σελήνη στο ζώδιό σου τη Δευτέρα και την Τρίτη, η οποία θα σε βοηθήσει να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου και να εξοφλήσεις τους λογαριασμούς σου. Ερωτικά, συνεχίζεις να διανύεις μια καινούρια μεταβατική περίοδο, ενώ είναι πολύ πιθανό ο σύντροφός σου να εκφράσει κάποιες διαθέσεις… ανταρσίας ενάντια στο υπάρχον κατεστημένο. Βοήθησέ τον να καταλάβει ότι δεν είσαι εσύ η αιτία της πίεσης που νιώθει, αντιθέτως συμμερίζεσαι και αισθάνεσαι πλήρως τα προβλήματα και τις έννοιες του.

Αισθηματικές
Πολλές καταστάσεις στη σχέση σου που ήταν προβληματικές, παίρνουν τέλος. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με το ταίρι σου, ώστε να νιώσετε καλύτερα και οι δύο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις, μη χάνεις το κουράγιο σου, γιατί είναι σίγουρο πως τα καλύτερα έρχονται!

Επαγγελματικές
Από την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας θα έχεις όρεξη για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου και να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου σε αυτόν σου τον αγώνα, γι’ αυτό δέξου τη βοήθειά τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποια οικονομικά θέματα που είναι σε στασιμότητα, αρχίζουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου με επιτυχία.

Read More

And More