ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 30 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου 2017

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι αρκετά θετικό για εσένα προσφέροντάς σου την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες και τους πόθους σου. Η ενεργητικότητα θα είναι στα ύψη, οπότε δεν υπάρχει πιο δυναμικός τρόπος για να ξεκινήσει η εβδομάδα. Ωστόσο, από τα μέσα μέχρι και τις 4 του μήνα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική. Οι αναστολές σου μειώνονται και γίνεσαι αρκετά ριψοκίνδυνη, γεγονός που σε οικονομική και επαγγελματική βάση μπορεί να σου δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα. Επίσης, γίνεσαι άκαμπτη και επίμονη, αν και καταφέρνεις με τον τρόπο σου να καλύψεις τις ανάγκες σου. Η Κυριακή ωστόσο έρχεται για να δώσεις το ιδανικό τελείωμα στην εβδομάδα, ασκώντας θετικές επιρροές με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη. Τότε η επικοινωνία απελευθερώνεται, γίνεται παιχνιδιάρα, αν και μπορείς να γίνεις άστατη ως προς τις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να φανείς αρκετά προσεκτική προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. Το συναίσθημα εκφράζεται χωρίς όρια, αγγίζοντας τα όρια της υπερβολής. Το αποτέλεσμα θα είναι να “πνίξεις” το σύντροφό σου με τον τρόπο σου, περιορίζοντας το χώρο του. Προσπάθησε να κρατήσεις τις αποστάσεις που επιτρέπουν την ανεξαρτησία του, καθώς και εσύ η ίδια αναζητάς κάτι αντίστοιχο. Καλό είναι να κανονίσεις εγκαίρως τα σχέδιά σου για την Κυριακή, έτσι ώστε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την ευνοϊκή αυτή μέρα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να αξιοποιήσεις τις κοινωνικές σου συναναστροφές για να προωθήσεις τη δουλειά σου. Έχεις μια τάση να γίνεσαι αγαπητή από τον περίγυρο και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Κάνε συζητήσεις και επαφές, αξιοποιώντας την ευγένεια, αλλά και το δυναμισμό σου ταυτόχρονα. Στα οικονομικά, θα πρέπει να φανείς αρκετά εγκρατής, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, κάπου εκεί στα μέσα τις εβδομάδας, να κάνεις κινήσεις που θα είναι αρκετά βιαστικές και επικίνδυνες.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλά θετικά να σου δώσει, αλλά υπάρχουν και μέρες που βγάζει στην επιφάνεια δύσκολες προοπτικές. Οπότε, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτική και να αποφύγεις τα εμπόδια που θα ξεφυτρώσουν. Εκμεταλλεύσου την αρχή της εβδομάδας για να επιτύχεις τους στόχους σου και να προσαρμοστείς σε νέες καταστάσεις. Τις επόμενες μέρες, προσπάθησε να είσαι πιο συγκρατημένη, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να σπάσεις τα δεσμά προκειμένου να νιώσεις ελεύθερη. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στο ζώδιό σου αναμένεται να είναι ένα δύσκολο εμπόδιο που θα πρέπει να κάνεις τις σωστές κινήσεις για να το ξεπεράσεις. Μείνε ψύχραιμη, ελέγχοντας το συναίσθημα όσο είναι δυνατό. Φρόντισε να μην γίνεις ασφυκτικά πιεστική και επίμονη, έτσι ώστε να μην δεχθείς την απόρριψη των γύρω. Η Κυριακή ωστόσο με τον Ερμή στον Τοξότη, θα έρθει για να σε αποζημιώσει για την ταλαιπωρία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, αφήνοντας το συναίσθημα που θα είναι έντονο να αναζωογονήσει τη σχέση. Βέβαια, καθετί που ξεπερνάει τα όρια καταντάει κουραστικό ή ενοχλητικό, για αυτό φρόντισε να ελέγξεις τον τρόπο που εκφράζεις όσα νιώθεις, αλλά και τις παράλογες σκέψεις που δεν είναι απίθανο να υπάρξουν. Πάντως, η Κυριακή θα είναι ιδανική για να μιλήσεις με ευκολία και αμεσότητα, διώχνοντας από πάνω σου μεγάλο βάρος. Αν είσαι single, είναι μια καλή μέρα για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα που σχετίζονται με τη δική σου συμπεριφορά, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις από τα όριά σου. Βέβαια, με την ευγένειά σου μπορείς να κερδίσεις πόντους, αρκεί να παίξεις σωστά το παιχνίδι. Εκμεταλλεύσου την Τετάρτη και την Πέμπτη που η Σελήνη θα κινείται στον Κριό για να καθοδηγήσεις ομάδες ανθρώπων ή να ηγηθείς κάποιων προσπαθειών. Στα οικονομικά, θα πρέπει να διώξεις το άγχος και να πάψεις να αγχώνεσαι με το παραμικρό. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα και θα νιώσεις πιο σίγουρη για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
H εβδομάδα αυτή θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο μενού συναισθημάτων και καταστάσεων. Το πλανητικό σκηνικό φροντίζει έτσι ώστε να δώσει τροφή στο συναίσθημα, να σε παρασύρει σε υπερβολές, να σου ασκήσει πίεση, αλλά και να σε βοηθήσει να καλύψεις τις ανάγκες σου, να επιτύχεις τους στόχους σου, μα και να βοηθήσεις ακόμη και τους γύρω σου. Ο τρόπος που θα αποφασίσεις να εκμεταλλευτείς τις επιρροές θα κρίνει και το αποτέλεσμα. Το αποκορύφωμα των δυσκολιών θα είναι το Σάββατο με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Ταύρο. Θα είσαι τόσο επίμονη, αλλά και συγκρατημένη ταυτόχρονα. Μην ξεχνάς ότι καθετί άσχημο έχει και μια θετική όψη. Η Κυριακή, ωστόσο με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Τοξότη, έρχεται για να σε ευνοήσει ιδιαιτέρως, βοηθώντας την επικοινωνία με τους γύρω σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το ξεκίνημα της εβδομάδας θα σε βρει σε πολύ καλή κατάσταση, δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις το συναίσθημά σου που θα είναι πλούσιο και έντονο. Δείξε τη γενναιοδωρία και την αγάπη σου προς το σύντροφό σου και άφησε κάθε τοξική σκέψη μακριά από τη σχέση. Μείνε συγκρατημένη το Σάββατο, έως ότου περάσει η επίδραση της Πανσελήνου. Η Κυριακή άλλωστε σου ανοίγει το δρόμο για εξομολογήσεις και εκ βαθέων συζητήσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα είσαι αρκετά προσαρμοστική στις καταστάσεις, γεγονός που σου προσφέρει ευελιξία. Θα είσαι επίσης, αρκετά φιλόδοξη και θα εκφράσεις ηγετικές τάσεις. Έλεγξε τη βιασύνη σου και απόφυγε τα ρίσκα. Στα οικονομικά ιδιαιτέρως, δεν θα πρέπει να βιαστείς για ο,τιδήποτε. Πάρε το χρόνο σου και δείξε επιμονή σε ό,τι είναι απαραίτητο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα κάνει ποδαρικό με καλή διάθεση, προσφέροντας ευημερία και βοήθεια για να επιτύχεις τους στόχους σου. Σε βοηθάει να βελτιώσεις τη συμπεριφορά σου και να αυξήσεις την ενεργητικότητά σου. Πρόσεξε μόνο στα μέσα της εβδομάδας, καθώς η τάση σου για ανεξαρτησία και αυτονομία θα σε οδηγήσει σε συμπεριφορές υπερβολικές και πεισματάρικες. Η Πανσέληνος στον Ταύρο δημιουργεί μια αναστάτωση το Σάββατο, για αυτό καλό είναι να μην επιτρέψεις στο συναίσθημα να σε παρασύρει. Αν θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την Κυριακή με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Τοξότη. Η επικοινωνία γίνεται ουσιαστική διευκολύνοντας τις σχέσεις και τις επαφές.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά καλά με τη γενναιοδωρία και την αγάπη να βρίσκουν τρόπο να εκφραστούν, έτσι ώστε να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει χαρούμενο και ευδιάθετο. Αν θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις, φρόντισε να περιορίσεις τις τάσεις για ανεξαρτησία που εκφράζονται με έναν τρόπο παράλογο και χωρίς όρια. Είναι καλό να είσαι πεισματάρα σε κάποιους τομείς στη ζωή σου, αλλά όχι στη σχέση σου. Η Πανσέληνος του Σαββάτου ίσως ταράξει τις ισορροπίες, αλλά θα είναι πρόσκαιρο.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματισμός σου είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που σε διακρίνει και για αυτό θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθειες να τον διατηρήσεις. Οι ψυχολογικές πιέσεις που θα σου ασκηθούν θα είναι έντονες κάνοντάς σε υπερβολική στη συμπεριφορά σου πότε πότε. Άφησε τη φιλοδοξία σου να εκφραστεί, αλλά πάντα με το σωστό τρόπο. Στα οικονομικά, θα πρέπει να αποφύγεις τα ρίσκα, παρά τις επιρροές του πλανητικού σκηνικού την Τετάρτη και την Πέμπτη που η Σελήνη θα κινείται στον Κριό και ευνοεί τέτοιου είδους ενέργειες.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει τα πάνω κάτω, καθώς το πλανητικό σκηνικό ασκεί επιρροές με αντικρουόμενες δυνάμεις. Η συναισθηματική σου βάση θα ταρακουνηθεί αρκετά μέσα από τις διάφορες θέσεις που θα αλλάξει η Σελήνη μέσα στην εβδομάδα, με αποκορύφωμα την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον Ταύρο. Η εβδομάδα ξεκινάει με ένταση στο συναίσθημα και υπερβολή λόγω της θέσης της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων. Βέβαια, μαζί ενισχύονται και ικανότητές σου στις κοινωνικές συναναστροφές. Αυτό σου δίνει την εύνοια και την αποδοχή από το κοινωνικό σύνολο. Όσο προχωράει η εβδομάδα θα νιώσεις μια ακατανίκητη επιθυμία να απελευθερωθείς από τα δεσμά και να γευθείς την αίσθηση της ελευθερίας. Θα είσαι ευερέθιστη, βιαστική και ανυπόμονη. Χαλάρωσε και βρες τους ρυθμούς σου, γιατί με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον Ταύρο θα νιώσεις ακόμη περισσότερη ένταση. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη την Κυριακή όμως, ρίχνει τους τόνους, καθώς με την επικοινωνία θα βρεθούν διέξοδοι εκτόνωσης και ομαλοποίησης.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πρέπει να καταβάλεις αρκετές προσπάθειες για να συγκρατήσεις όλη αυτήν την έντονη ενέργεια της καθημερινότητας. Η ένταση είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα και εσύ θα πρέπει να τη διαχειριστείς με διακριτικότητα και να την εκτονώσεις μακριά από τη σχέση σου. Η αγάπη σου μπορεί να βρει τον κατάλληλο τρόπο να εκφραστεί, έτσι ώστε να λειτουργήσει σαν χάδι που θα απαλύνει τον πόνο. Την Κυριακή, αξιοποίησε τη μέρα για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να πάρεις μια βαθιά ανάσα ικανοποίησης και ανακούφισης.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η κατάσταση δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη από το συναισθηματικό αλαλούμ. Το καλό όμως είναι ότι οι ηγετικές τάσεις που εκφράζονται την Τετάρτη και την Πέμπτη που η Σελήνη θα κινείται στον Κριό, σε συνδυασμό με τη φιλόδοξη στάση, τη μαχητικότητα και το πείσμα σου προσφέρουν τα κατάλληλα όπλα για να διεκδικήσεις με σθένος κάτι καλύτερο από αυτό που ήδη έχεις. Αξιοποίησε την εύνοια της Παρασκευής που δεν αναμένεται να σου δημιουργήσει εμπόδια ή να προκαλέσει δοκιμασίες για να μπορέσεις να δώσεις ώθηση στη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να διατηρήσεις τον έλεγχο, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υποκύψεις στις πιέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
H εβδομάδα δεν αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως εύκολη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χάσεις την αισιοδοξία σου. Θα υπάρξουν δυνάμεις που θα σε σπρώχνουν πότε στην επιφάνεια της θάλασσας, πότε θα σε τραβούν στο βυθό της. Η εβδομάδα ξεκινάει αρκετά καλά, με μια πολύ καλή θέση της Σελήνης στους Ιχθείς. Σου δίνεται το χάρισμα της διαίσθησης -έστω και προσωρινά- με αποτέλεσμα να μπορείς να “νιώσεις” τις εξελίξεις. Όσο προχωράει όμως η εβδομάδα θα νιώσεις μια ακατανίκητη ανάγκη να απελευθερωθείς από ό,τι σε πιέζει. Πρόσεξε να μην γίνεις βιαστική και επιπόλαιη, αδυνατώντας να δεις καθαρά. Η Πανσέληνος στον Ταύρο το Σάββατο, δημιουργεί αρκετά εμπόδια στο ζώδιό σου, για αυτό επιστράτευσε όση αντοχή και υπομονή σου μένει. Η Κυριακή όμως θα έρθει για να προσφέρει γλυκιά γεύση στην εβδομάδα, έστω και στο τελείωμά της με τον Ερμή να κάνει είσοδο στον Τοξότη. Η επικοινωνία είναι πιο ελεύθερη και παιχνιδιάρα. Ακόμη και κάποιες αλλαγές στις απόψεις συγχωρούνται.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις λίγο κάνοντας μια ήρεμη συζήτηση με το ταίρι σου σχετικά με όσα αισθάνεσαι. Με την εύνοια των πλανητών στο τέλος της εβδομάδας, μην διστάσεις να το κάνεις και να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα αποζημιώσει και τους δυο. Αν είσαι single, θα είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις την κίνησή σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλία και θα δικαιωθείς. Κινήσου με αργά βήματα και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και θα δεις ότι σύντομα θα πετύχεις τους στόχους σου. Οι συνεργασίες βρίσκονται στο πλάνο και αυτήν την εβδομάδα, καθώς είσαι πολύ κοινωνική και αρεστή από τους γύρω. Μην βιαστείς να ρισκάρεις, είτε σε ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου, είτε με τα οικονομικά σου. Την Κυριακή, ίσως μπορείς να κάνεις κάποιες χαλαρές συζητήσεις, εκτός δουλειάς, που θα μπορέσουν να σου αποφέρουν προοπτικές και χρήμα στο άμεσο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ
H εβδομάδα αυτή δεν θα είναι καθόλου εύκολη, περισσότερο από συναισθηματικής πλευράς. Θα έχεις την τάση να αγχώνεσαι και για τα πιο απλά πράγματα, με αποτέλεσμα να νιώθεις έντονη πίεση και τα νεύρα σου τεντωμένα. Θα είσαι αρκετά ευερέθιστη και αυτό θα σε κάνει να χάνεις την ψυχραιμία σου. Προσπάθησε να περιορίσεις τη βιασύνη σου, δίνοντας χρόνο στα πράγματα να εξελιχθούν. Εκμεταλλεύσου το πείσμα και την μαχητικότητά σου προς όφελος των επαγγελματικών σου και όχι μόνο. Η Πανσέληνος στον Ταύρο το Σάββατο, κορυφώνει την ένταση κάνοντας τα πράγματα αρκετά δύσκολα. Δεν είναι καλή μέρα για να ξεκινήσεις πράγματα ή να συναναστραφείς με σημαντικά πρόσωπα. Περιορίσου σε πιο χαλαρές καταστάσεις που δεν θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τα όριά σου. Πολύ γρήγορα τα πράγματα θα βρουν νέες ισορροπίες όμως με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη. Θα υπάρξει μια γενικότερη εύνοια στην επικοινωνία που δεν θα μπορέσει να σε αφήσει ανεπηρέαστη. Με τον τρόπο αυτό εξισορροπείται η υπάρχουσα αναστάτωση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να χαλαρώσεις κλείνοντας την πόρτα σε κάθε τοξικό συναίσθημα ή σκέψη. Έτσι, θα μπορέσεις να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες. Βέβαια αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο για αυτό κρίνεται απαραίτητο να μιλήσεις ευθέως με το σύντροφό σου και με κάθε ειλικρίνεια. Αν είσαι single, το γενικότερο κλίμα είναι αποτρεπτικό για νέα ξεκινήματα, αλλά να ξέρεις ότι η Κυριακή θα είναι πολύ σημαντική για να κάνεις ένα πρώτο βήμα. Αρκεί μόνο να πάρεις την πρωτοβουλία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές σε καταστάσεις, αλλά το κλίμα μεταξύ των συναδέλφων και των συνεργατών δεν θα είναι και το καλύτερο που μπορεί να υπάρξει. Θα υπάρξουν ωστόσο και στιγμές αλληλοβοήθειας και αλληλοκατανόησης που θα είναι ικανές να κάνουν την ατμόσφαιρα πιο ανεκτή και επαγγελματική. Στα οικονομικά, δεν χρειάζεται να παρασύρεσαι σε καταστάσεις που δεν σου αρμόζουν. Ακόμη κι αν έχεις την ανάγκη να αποδείξεις τί μπορείς να κάνεις μόνη, η περίοδος δεν ευνοεί παρακινδυνευμένες κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή μόνο ήρεμη και ομαλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Φαίνεται πως θα υπάρξουν ακραία συναισθήματα που θα επηρεάσουν με τη σειρά τους και τη δική σου συμπεριφορά. Η εβδομάδα ξεκινάει με έντονο συναίσθημα, καλή διαίσθηση και ευημερία. Αυτό είναι καλό για να πάρεις δύναμη για ό,τι ακολουθεί. Στα μέσα της εβδομάδας, η κατάσταση αλλάζει εξαιτίας της ανάγκης που θα νιώσεις και εσύ να γίνεις πιο αυτόνομη και αυτάρκης. Η ανάγκη αυτή προϋπάρχει μέσα σου και τώρα γίνεται πιο ισχυρή κάνοντάς σε ανίκανη να αντισταθείς. Επομένως, προσπαθείς με πείσμα και επιμονή να αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνη. Καλύτερα να διοχετεύσεις την τάση αυτή στα επαγγελματικά. Η Πανσέληνος του Σαββάτου από την άλλη στον Ταύρο, δημιουργεί με τη σειρά της αναταραχές και μικροεμπόδια. Η εβδομάδα όμως κλείνει αρκετά αισιόδοξα, καθώς η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη απελευθερώνει την επικοινωνία κάνοντάς την άμεση και ουσιαστική, έτσι ώστε να βοηθήσει να επιλυθούν διάφορα προβλήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να αξιοποιήσεις τις μέρες αυτές προς γνώση και συμμόρφωση. Το υπέρμετρο συναίσθημα δεν βοηθάει να κινηθείς λογικά με αποτέλεσμα να επηρεάζεις τη σχέση σου. Καλό είναι να διατηρήσεις, όσο αυτό είναι δυνατόν, τις ισορροπίες και να περιμένεις μέχρι την Κυριακή για να μιλήσεις χωρίς περιστροφές με το σύντροφό σου. Τότε η στιγμή θα είναι κατάλληλη για να γίνουν ξεκαθαρίσματα και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Αν ούτε τότε μπορεί να επιτευχθεί η ισορροπία, ίσως καλύτερα να σκεφτείς καλά τα υπάρχοντα προβλήματα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις βήματα -έστω και μοναχικά- για να δώσεις ώθηση στην καριέρα σου. Μπορείς να αναλάβεις νέες ευθύνες καθώς με τη μαχητικότητα που σε διακρίνει τίποτα δεν φαίνεται να σε δυσκολεύει. Διατήρησε ένα φυσιολογικό ρυθμό στην εργασία και απόφυγε τις βιασύνες. Στα οικονομικά σου, μην παρασυρθείς σε παρακινδυνευμένες κινήσεις που μπορούν να τινάξουν τον προϋπολογισμό σου στον αέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Και αυτή η εβδομάδα κρύβει αρκετές δυσκολίες, τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή που ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και προσφέρει ουσιαστική επικοινωνία, απελευθερωμένη από ενοχικό συναίσθημα. Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική. Περιόρισε το πείσμα και την επιμονή σου να αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και μόνη. Μην ξεχνάς ότι η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Ταύρο σε επηρεάζει και εσένα αρκετά, κάνοντας το Σαββατόβραδό σου όχι και τόσο ονειρικό. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα στις αντικρουόμενες δυνάμεις που δημιουργούν αναστάτωση και αναποδιές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να τα πας καλά αν κινηθείς με ειλικρίνεια και ψυχραιμία. Η εβδομάδα ξεκινάει με έντονο συναίσθημα και πάθος. Έχεις την ανάγκη να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να εκφραστείς χωρίς δικαιολογίες και ψέματα. Ωστόσο, στα μέσα και λίγο πριν τον τέλος της, οι πιέσεις θα είναι έντονες και θα σε αναγκάσουν να έχεις μια συμπεριφορά αρκετά αλαζονική. Χαμήλωσε τους τόνους, δείξε κατανόηση και κάνε μια ουσιαστική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είναι πολύ πιθανό να δεχθείς δελεαστικές προτάσεις που θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά πριν καταλήξεις σε οποιαδήποτε απόφαση. Έλεγξε προσεκτικά κάθε συμφωνία και συζήτησε με τα πρόσωπα που νιώθεις εμπιστοσύνη. Στα οικονομικά, θα νιώσεις να παρασύρεσαι από την ανάγκη σου να φανείς ανεξάρτητη και ικανή και είναι πολύ πιθανό να πάρεις αποφάσεις που θα περιέχουν πολύ ρίσκο. Ξανασκέψου το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή κρύβει πολλούς κινδύνους, αλλά είναι σε θέση να προσφέρει και πολλά δώρα. Ενώ ξεκινάει αρκετά ευνοϊκά, καλό είναι να προσέξεις τη στάση σου, γιατί δείχνεις υπερβολική τάση να βοηθάς τους γύρω σου και αυτή η συνήθεια εύκολα μπορεί να σε κάνει θύμα επιτήδειων. Η συμπεριφορά σου τείνει να βελτιώνεται και η ενέργεια που σε διαπερνάει δίνει ζωή σε κάθε κύτταρο του κορμιού σου. Φρόντισε να αξιοποιήσεις προς όφελός σου τη θέση της Σελήνης στον Κριό την Τετάρτη και την Πέμπτη. Θα είσαι αρκετά πεισματάρα και μαχητική. Γιατί λοιπόν να μην τα εκμεταλλευτείς για να παλέψεις για τις ιδέες και τα σχέδιά σου; Η Πανσέληνος στον Ταύρο αυτό το Σάββατο ασκεί ιδιαίτερα αρνητικές επιρροές επάνω σου, γεγονός που απαιτεί προσοχή για να καταφέρεις να σταθείς στα πόδια σου. Την Κυριακή, ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη και αυτό το γεγονός σε βοηθάει να λύσεις προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις αρκετά καλά με τον άνθρωπό σου, αρκεί να δείξεις καλή διάθεση και να ελέγξεις το υπέρμετρο συναίσθημά σου. Θα υπάρξουν τέτοιες πλανητικές επιρροές που θα σε κάνουν πολύ πεισματάρα και απότομη, όμως προνοώντας θα μπορέσεις να διατηρήσεις τον έλεγχο. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να βάλεις και τη σχέση σου σε τέτοιες δοκιμασίες. Αν είσαι single, καλύτερα να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να τα βρεις μαζί του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Αξιοποίησε την ένταση που νιώθεις μέσα σου διοχετεύοντάς την σε πιο δημιουργικές πράξεις. Νιώθεις έντονα την ανάγκη να αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις δείχνοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Κάνε το λοιπόν αλλά χωρίς βιασύνες και με περισσότερο μεθοδικότητα. Να είσαι σίγουρη ότι μπορείς να δεις θαύματα. Διαφορετικά, μην εκπλαγείς με τις συνέπειες που θα υπάρξουν. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις ρίσκα αυτή την εβδομάδα. Το κλίμα είναι άστατο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα που έρχεται δεν θα είναι εύκολη. Θα υπάρξουν ευνοϊκές μέρες, αλλά και δύσκολες, με αποκορύφωμα το Σάββατο που πραγματοποιείται Πανσέληνος στον Ταύρο. Τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα και για αυτό θα χρειαστεί να δείξεις ψυχραιμία. Μην υποκύψεις στις εμμονές που σου δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η ανάγκη σου για αυτονομία σε κάνει ριψοκίνδυνη, βιαστική και χωρίς αναστολές. Συγκρατήσου για να μην δημιουργήσεις προβλήματα που θα δυσκολευτείς να λύσεις. Την Κυριακή θα πρέπει οπωσδήποτε να την εκμεταλλευτείς για να περάσεις με το σωστό τρόπο τις απόψεις σου στα πρόσωπα που θέλεις. Η επικοινωνία με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Τοξότη γίνεται ουσιαστική και ελεύθερη.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε μια καλή φάση και έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις το ταίρι σου κάνοντας μια ουσιαστική συζήτηση μαζί του. Το ξεκίνημα της εβδομάδας προσφέρει την ευκαιρία για μια καλή επικοινωνία, όπως ακριβώς και η τελευταία μέρας της. Στο ενδιάμεσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτική αποφεύγοντας τις ακρότητες. Με ευγένεια και συγκροτημένη στάση μπορείς να κάνεις το κλίμα πιο ζεστό και συναισθηματικό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να κάνεις βήματα που θα σε πάνε λίγο παρακάτω στην καριέρα σου. Σκέψου όσα σου προτείνονται και απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις ή απαντήσεις. Η φιλοδοξία σου θα είναι έντονη για αυτό φρόντισε να μην σε παρασύρει. Στα οικονομικά, δείξε αυτοσυγκράτηση για να μην αφήσεις στο συναίσθημα να σε παρασύρεις σε αγορές και σπατάλες που στη συνέχεια θα μετανιώσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή αναμένεται να έχει διακυμάνσεις με ακραία συναισθήματα. Το ξεκίνημά της θα είναι αρκετά θετικό με πολύ συναίσθημα, ενδιαφέρον προς τους τρίτους και έντονη γενναιοδωρία. Ωστόσο, η συνέχεια αναμένεται πιο πιεστική, καθώς θα έχεις την τάση να πιέσεις τον εαυτό σου για να αποδείξει την ικανότητά του να σταθεί μόνος του στα πόδια του. Γίνεσαι επίμονη, βιαστική και ευερέθιστη. Η Παρασκευή αναμένεται μια μέρα που σε βοηθάει να καλύψεις τις ανάγκες σου, ενώ δεν προβλέπονται δοκιμασίες. Είσαι συγκρατημένη και ξέρεις να παίρνεις το χρόνο σου. Η Πανσέληνος στον Ταύρο το Σάββατο, όμως, ταρακουνάει την ψυχολογική σου κατάσταση κάνοντάς σε επιρρεπή σε λάθη. Η Κυριακή, με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη, αναμένεται πολύ βοηθητική.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις μικρά βήματα με σκοπό να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο καλά επικοινωνείς με το σύντροφό σου και αν τα βρίσκεται όταν έρχονται οι μεγάλες φουρτούνες. Την εβδομάδα αυτή πάντως, θα πρέπει να έχεις υπομονή, γιατί οι επιρροές θα είναι αρκετά ισχυρές. Όσο πιο συγκρατημένη, αλλά και ευθύς είσαι τόσο καλύτερα θα είναι για εσένα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η εβδομάδα αυτή δεν θα είναι τόσο εύκολη, γιατί θα πρέπει κυρίως να δείξεις αυτοσυγκράτηση και επαγγελματισμό. Θα θελήσεις να αποδείξεις την έκταση των ικανοτήτων σου και αυτό θα σε κάνει πεισματάρα και ανυπόμονη κάποιες στιγμές. Διαχειρίσου το έντονο συναίσθημα, αν θέλεις οι συνεργασίες σου να συνεχίσουν να είναι ομαλές. Στα οικονομικά, οι απαιτήσεις θα είναι αρκετές και εσύ θα πρέπει να βρεις τον καλύτερο τρόπο να τις διαχειριστείς με αποτελεσματικότητα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164