ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 5 έως 12 Σεπτεμβρίου 2016

Πώς θα είναι τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να προωθήσεις τις ιδέες αλλά και τις απόψεις σου σε πολλά άτομα που σε ενδιαφέρουν. Βέβαια, δεν θα λείπουν τα απρόοπτα σε συζητήσεις, αλλά και σε καινούρια θέματα που θέλεις να κάνεις, αλλά ευτυχώς θα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα. Από την Παρασκευή και μετά, η διάθεσή σου θα είναι κάπως ανήσυχη λόγω της νέας θέσης του Δία στο Ζυγό για αυτό φρόντισε να κάνεις πράγματα που θα σε ευχαριστούν και μην δώσεις μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που πρέπει σε γεγονότα που θα σε αναστατώσουν.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο Ζυγό η ανάγκη σου για αφοσίωση στη σχέση που διατηρείς θα σου προσφέρει τη ζεστασιά και την αγάπη που αναζητάς. Η σχέση σου θα γίνει πιο βαθιά και θα είσαι ανοιχτή να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις στο σύντροφό σου, χωρίς ταμπού και ανασφάλειες. Η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Αν είσαι single, μην περιμένεις από τους άλλους να “φτιάξουν” την αισθηματική σου ζωή και κάνε εσύ τις απαραίτητες ενέργειες για να το πετύχεις ξεκινώντας από το να γίνεις πιο ανοιχτή και εκδηλωτική, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που όλα γύρω σου θα είναι πιο ήρεμα και χαλαρά.

Επαγγελματικές
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τί μπορείς να κάνεις. Μην αναβάλεις συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου και δράσε δυναμικά τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να βγεις νικήτρια. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες, αλλά φρόντισε να τις σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για εσένα παρόλο που θα έχεις πολύ τρέξιμο και υποχρεώσεις, που δεν θα σε αφήνουν να κάτσεις ούτε λεπτό. Με την Αφροδίτη να κινείται στο Ζυγό και να δέχεσαι τις καλές επιρροές της, τώρα θα πρέπει να επικεντρωθείς στο να προβάλλεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Από την Παρασκευή και μετά με το Δία να μετακινείται στο Ζυγό, η λογική σου είναι πανίσχυρη και θα σε βοηθήσει να πετύχεις εξαιρετικές συμφωνίες κυρίως σε σχέση με τα οικονομικά, επικοινωνία ή ταξίδια.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τη σχέση σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις που έχεις και σε ταλαιπωρούν. Εκδήλωσε τα συναισθήματα που έχεις στο σύντροφό σου και κάνε όνειρα μαζί του. Αυτό θα σας φέρει τον έναν στον άλλον πιο κοντά ακόμη περισσότερο. Αν είσαι single, η Αφροδίτη από το Ζυγό μπορεί να σου φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα στην πόρτα σου που θα σε ισοπεδώσει… με την καλή έννοια!

Επαγγελματικές
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου και καλό θα είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου, γιατί μπορεί μερικά πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αρκεί να ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι. Στα οικονομικά, ευνοούνται όλων των ειδών οι επενδύσεις και μπορεί να σου αποφέρουν πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίας στο Ζυγό από την Παρασκευή και μετά θα σε κάνει να δεις ρεαλιστικά πολλά πράγματα, που οι εκτιμήσεις τους μπορεί να σε παρέσυραν παλαιότερα σε λάθος αποφάσεις. Φρόντισε μόνο να αποβάλλεις το άγχος και την ένταση που έχεις ώστε να μην παρασυρθείς από τον υπέρμετρο δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Ευνοούνται οι συλλογικές προσπάθειες, από τη στιγμή που θα καταφέρεις να έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους, για αυτό κυνήγησε τες.

Αισθηματικές
Διώξε οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου φίλε, γιατί βλέπεις ξεκάθαρα πώς κινείται και πώς σου συμπεριφέρεται. Προσπάθησε να περάσετε καλά μαζί, γιατί το έχεις πολύ ανάγκη και θα σε κάνει πραγματικά να χαλαρώσεις από όλες τις υπόλοιπες σκοτούρες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι ακόμα σε αναζήτηση, μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι, γιατί με τη γοητεία που θα σου χαρίσει η Αφροδίτη στο Ζυγό, οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, καθώς και κάποιες καινούριες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Αν σου κάνουν προτάσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας, φρόντισε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να συζητήσεις πρώτα με τους εμπειρότερους συνεργάτες σου που εμπιστεύεσαι γιατί η αρνητική όψη του Κρόνου με τον Ποσειδώνα το Σάββατο θα σε ξελογιάσει και θα σε παρασύρει σε ουτοπίες! Στα οικονομικά, έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ξοδεύεις;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα είναι αυξημένη αυτήν την εβδομάδα με το Δία να κάνει την είσοδό του στο Ζυγό την Παρασκευή και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να δώσεις πνοή σε κάποια προσωπικά σου όνειρα. Με την Αφροδίτη να επιμένει στο Ζυγό και να σε ευνοεί, τα εύστοχα επιχειρήματά σου θα κάνουν τους ανωτέρους αλλά και το σύντροφό σου να σε δουν με άλλα μάτια, γεγονός που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα μπεις σε αρκετές σκέψεις για την πορεία της σχέσης σου και για το τι θα πρέπει να κάνεις. Μη βασανίζεις άλλο το μυαλό σου, μίλησε με το σύντροφό σου για όλες τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι τα περίμενες και οι απαντήσεις που θα ακούσεις θα πάρουν μακριά τις ανασφάλειες και τα άγχη σου. Αν είσαι single, μήπως πρέπει να επανεξετάσεις και να δεχτείς μία πρόσκληση που σου έχει κάνει καιρό τώρα ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν; Όλοι έχουν δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, πρόσεχε τις αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα. Αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα τί θέλεις να πετύχεις, μην κινηθείς. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα μπορείς να τα χειριστείς αποτελεσματικά αρκεί να ξέρεις από πριν τα μειονεκτήματα και τα προτερήματα αυτών σου των ενεργειών. Στα οικονομικά, θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο, καθώς θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου!

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα θα προκύψουν προβλήματα από εκεί που δεν τα περίμενες, για αυτό θα πρέπει να αποφεύγεις να νευριάζεις και να αγχώνεσαι με το παραμικρό και, σε καμία περίπτωση, να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Ένα μικρό χάος είναι αναπόφευκτο στη ζωή σου και θα σε κάνει να νιώσεις λίγο μετέωρη. Μην αφήσεις την ένταση να σε αποκαρδιώσει και προχώρα με μετρημένες κινήσεις. Από την Παρασκευή και μετά που ο Δίας θα περάσει στο Ζυγό, τα πράγματα και οι καταστάσεις θα αρχίσουν να βρίσκουν το δρόμο τους και εσύ θα απαγκιστρωθείς από ανθρώπους που σε κρατούν δέσμιο τους.

Αισθηματικές
Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης που επιμένει να κινείται στο Ζυγό θα τα πας μια χαρά στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα! Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου μπορείς και ξεπερνάς εύκολα τυχόν προβληματικά θέματα που μπορεί να εμφανίζονται. Αν είσαι single, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και βγες έξω από το σπίτι να συναντήσεις το άλλο σου μισό. Κάπου κοντά σου είναι και σε περιμένει να το ανακαλύψεις! Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου το ταμπεραμέντο και η γοητεία σου θα είναι άκρως αυξημένες! Αξιοποίησε τες!

Επαγγελματικές
Ο Άρης που επιμένει να κινείται στο φιλικό για εσένα Τοξότη σε βοηθά να πετύχεις αυτά που θέλεις στη δουλειά σου. Θα έχεις πολύ τρέξιμο, αλλά στο τέλος με τη βοήθεια κάποιων στενών σου συναδέλφων θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου και αυτό είναι το σημαντικότερο. Σταθεροποίησε όσα περισσότερα εργασιακά θέματα μπορείς και μην αναλώνεσαι σε λεπτομέρειες που θα σε καθυστερήσουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορέσεις να τα διαχειριστείς όπως πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του αυτήν την εβδομάδα, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου που θα καθυστερήσει αισθητά την έκβαση κάποιων σημαντικών σου υποθέσεων, και κυρίως αυτών που αφορούν σε ένα οικονομικό σου θέμα. Έτσι παρά το γεγονός ότι έχεις αποφασίσει να δουλέψεις σκληρά για να βελτιώσεις τα έσοδά σου, κάποιες καθυστερημένες οφειλές θα σε αναγκάσουν να δανειστείς ή να διαφοροποιήσεις το οικονομικό σου οργανόγραμμα. Από την Παρασκευή και μετά που ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στο Ζυγό, η προσωπική σου ζωή θα σου γεμίσει πολλά από τα κενά που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σου, θα σε ηρεμήσει και θα αλλάξει την οπτική σου κάνοντάς την πιο θετική και αισιόδοξη.

Αισθηματικές
Πρέπει αυτήν την εβδομάδα να δεις μερικές καταστάσεις με ψυχραιμία στον αισθηματικό σου τομέα. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, γιατί δεν θα ήθελες ούτε εσύ να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Επίσης οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου για να περάσετε περισσότερες στιγμές παρέα. Θα κάνει και στους δύο καλό. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο, κάνε κινήσεις για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην απογοητεύεσαι αν δεν γνωρίσεις άμεσα κάποιον που θα σε συναρπάσει. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν, αλλά ειδικά αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες και συμφωνίες. Οι ιδέες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να έχεις καλό προγραμματισμό και να τις πεις την κατάλληλη στιγμή στους κατάλληλους ανθρώπους. Στα οικονομικά, είναι απαραίτητο να μην υπογράψεις νέα συμβόλαια, να μην κάνεις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να μείνεις ιδιαίτερα εγκρατής στις αγορές σου.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα είναι αρκετά έντονη και ό,τι κάνεις πρέπει να το προσέχεις πολύ. Εκμεταλλεύσου την παρουσία της κυβερνήτη σου Αφροδίτης στο ζώδιό σου και προετοιμάσου ψυχικά και με την κατάλληλη ηρεμία, θα μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις εδώ και καιρό και σε βάλλουν από παντού. Επίσης, μίλησε με άτομα της οικογένειάς σου που μπορεί να έχουν πρόβλημα, γιατί έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου και οφείλεις να τους στηρίξεις. Από την Παρασκευή και μετά με το Δία να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου θα ξανανιώσεις πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν χαλαρώσεις λίγο και δεν έχεις τόσο εκνευρισμό σε σχέση με το σύντροφό σου για πράγματα που κάνει και σε αφήνει αμέτοχη. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του και αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα θα βρεις λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Αν είσαι single, κάνε λίγο υπομονή και μην ενδίδεις σε πρόσκαιρα φλερτ που δεν έχουν κανένα νόημα.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή υποδεικνύει να βρεις καλούς συνεργάτες γιατί ο φόρτος της εργασίας σου θα είναι μεγάλος και δεν θα τα καταφέρεις μόνη σου. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις που μπορεί να είναι σε στασιμότητα ακόμα στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι στάσιμα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάτι παλιούς λογαριασμούς που έχεις και σε αγχώνουν, διότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ξεφύγεις τελείως από τον προϋπολογισμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πρέπει όλη την εβδομάδα να προσέχεις σε ό,τι δραστηριότητα θέλεις να κάνεις. Θα έχεις αρκετό εκνευρισμό, ενώ πολλά θέματα που θέλεις να τελειώσεις θα έχουν κάποιες αναβολές. Λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εξωθήσεις τις καταστάσεις στα άκρα γιατί στο τέλος θα το μετανιώσεις. Οι μέρες είναι σημαντικές για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, για αυτό προγραμμάτισε τις κινήσεις σου και σκέψου καλά πριν πράξεις ή πεις το οτιδήποτε. Από την Παρασκευή και μετά που ο Δίας κάνει την είσοδό του στο Ζυγό, αναζήτησε τη συντροφιά της οικογένειας και των πολύ δικών σου ανθρώπων για να χαλαρώσεις και να συζητήσεις μαζί τους τις ανησυχίες και τα άγχη σου.

Αισθηματικές
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, αυτήν την εβδομάδα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου και δυστυχώς αυτό θα ζημιώσει τη σχέση σου. Άλλαξε λοιπόν έγκαιρα τακτική και φτιάξε έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να αφιερώνεις το χρόνο που πρέπει στο σύντροφό σου για να περάσετε όμορφα, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Αν είσαι single, φρόντισε αυτήν την περίοδο να εξωτερικεύσεις το φλογερό σου ταπεραμέντο, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις και η τύχη θα σε αποζημιώσει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου κινείται σταθερά και προσπαθείς να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Ωστόσο πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις και αν δεχτείς προτάσεις να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν απαντήσεις, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Να θυμάσαι να μην εμμένεις στην τελειότητα και μην χάνεις το δάσος κολλώντας σε ένα μεμονωμένο γεγονός. Από εδώ και στο εξής ανοίγονται μπροστά σου πολλοί και αξιόλογοι δρόμοι που πρέπει να ανακαλύψεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα πληθαίνουν. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη απρόοπτα που θα σε ξαφνιάζουν, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και ειδικότερα με δικά σου άτομα για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Με τον κυβερνήτη σου Δία να μετακινείται στο Ζυγό από την Παρασκευή και μετά πάρε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου και ανάλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν τη ζωή σου, γιατί θα σου βγουν σε καλό. Το Σαββατοκύριακο καλύτερα να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και να μην προβείς σε σημαντικές αλλαγές.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα. Η Αφροδίτη που κινείται στο Ζυγό φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη, οπότε φρόντισε να περάσετε όμορφα και να κάνετε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα που θα εκδηλώσει το πάθος που κρύβετε και θα σας φέρει πιο κοντά. Επίσης, κοίτα να εξωτερικευτείς περισσότερο αν θέλεις να περάσουν οι ανασφάλειες που τον τελευταίο καιρό είναι πάρα πολλές. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι η μοίρα θα φροντίσει να σε αποκαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο, αν ήδη δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα στη δουλειά σου, όσο κι αν δεν το θέλεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Προσπάθησε με έξυπνους και διπλωματικούς τρόπους να περάσεις τις ιδέες σου και εκμεταλλεύσου στιγμές αδυναμίας των συναδέλφων σου, για να προωθήσεις τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ανάδρομος Ερμής που επιμένει να κινείται στην Παρθένο και αυτήν την εβδομάδα και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο μέχρι την Παρασκευή πρόκειται να σε ωριμάσουν απότομα καθώς θα σε αναγκάσουν να δεις τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Τώρα ίσως κάποια γεγονότα που θα αποκαλυφθούν στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον βάλουν τέλος σε μυστικά και ψέματα που αγνοούσες και γίνουν αιτία να χαράξεις μία νέα αρχή. Αναζήτησε νέους τρόπους διασκέδασης και μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία και αποσυντονίζεσαι. Από την Παρασκευή και μετά που ο Δίας θα μετακινηθεί στο Ζυγό το σκηνικό της καθημερινότητάς σου θα αλλάξει δραματικά. Με ποιον τρόπο; Εσύ είσαι αυτή που θα τον επιλέξεις!

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει όλο και καλύτερα μέρα με την μέρα και πάντα προσπαθείς να περνάει ο σύντροφός σου καλά μαζί σου. Κοίτα να μη χαλάσεις αυτό το ωραίο κλίμα κάνοντας αναφορές σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν και βάλε πλώρη για νέα σχέδια και όνειρα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας ανανεώσουν, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Αν είσαι single, σε περιμένουν τέτοιες εξελίξεις που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα μπούνε σε πολύ καλή πορεία. Ο Άρης που κινείται στον Τοξότη θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να μιλήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις. Καινούριες συνεργασίες και ξεκινήματα ευνοούνται και πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες για να τα υλοποιήσεις. Να θυμάσαι μόνο να είσαι συντηρητική σε αυτά που θα διεκδικήσεις και να μην παρασυρθείς από τις παρελθοντικές σου επιτυχίες. Οι εποχές άλλαξαν! Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν και θέλεις να βελτιώσεις. Θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τη σφραγίδα σου σε πολλά γεγονότα και θα δεις τις υποθέσεις σου να εξελίσσονται όπως επιθυμείς. Τέλος, κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχες θα αποτελούν άμεσα παλιές αναμνήσεις… αν αποφασίσεις να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους και σταματήσεις να διυλίζεις τον κώνωπα. Από την Παρασκευή και μετά που ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στο Ζυγό, προσπάθησε να είσαι διαλλακτική και μετρημένη στις κουβέντες σου, αναγνώρισε και εκτίμησε πρώτα τα δικά σου λάθη και μετά απαίτησε από τους γύρω σου αντίστοιχες συμπεριφορές!

Αισθηματικές
Φρόντισε τώρα που η Αφροδίτη κινείται στο Ζυγό και σε ευνοεί να εκμεταλλευτείς τις χάρες της, να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου. Ο έντονος ερωτισμός σου και η καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας και καλό θα είναι να τα εκμεταλλευτείς στο έπακρο για να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι single, δεν νομίζεις πως έφτασε ο καιρός να κοιμηθείς και με το ταίρι που θέλεις; Δραστηριοποιήσου αναλόγως για να τα καταφέρεις και η τύχη είναι ήδη με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Αρκετή δουλειά και τρέξιμο θα έχεις και αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου, ενώ θα προκύψουν και κάποια ταξίδια που δεν τα είχες προγραμματίσει. Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του για να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, ενώ έφτασε και ο καιρός που θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Κατάστρωσε νέα σχέδια και φιλοδοξίες, γιατί από την επόμενη εβδομάδα ο έναστρος ουρανός θα αλλάξει δραματικά το προφίλ του και ότι υπήρχε στο παρελθόν θα μείνει εκεί, χωρίς γυρισμό! Στα οικονομικά, μπορείς να διεκδικήσεις όλα αυτά που είναι στάσιμα και δεν έχουν βρει ακόμη τη λύση τους. Επίσης μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου με θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σε βάλει σε περισυλλογή και θα δεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι, θα σκεφτείς με περισσότερη σοφία και θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου με πιο ορθή κρίση. Η επικοινωνία και η διαίσθησή σου θα είναι στα ύψη, ενώ θα τονωθεί και η κοινωνική σου ζωή. Καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος και εσύ πιο δυναμικά και αισιόδοξα θα καταφέρεις να δρομολογήσεις νέα σχέδια που σε ικανοποιούν πλήρως.

Αισθηματικές
Η συντροφικότητα και ο ρομαντισμός που έχεις κάνουν το σύντροφό σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου. Μπορείς να μιλήσεις αυτές τις μέρες για την πορεία της σχέσης σου, μία πιθανή επισημοποίηση ή αλλαγή κάποιων βασικών δεδομένων σας. Σε όλο αυτόν τον κυκεώνα των εξελίξεων, μην ξεχνάς να καλύπτεις και τις δικές σου, καθαρά προσωπικές σου ανάγκες και εννοείται μην παραμελείς την οικογένειά σου, που είναι το καταφύγιό σου τις δύσκολες στιγμές. Αν είσαι single, ο Δίας που από την Παρασκευή και μετά θα κινείται στο Ζυγό θα φέρει στο πλάι σου τον συνοδοιπόρο που περίμενες εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να ξεπεράσεις καταστάσεις που ήταν στάσιμες εδώ και καιρό και σου δημιουργούσαν ανασφάλεια για την πορεία τους. Μπορείς να συνεργαστείς, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, εφόσον είσαι σίγουρη για τα επόμενα βήματά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Επίσης, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Read More

And More