ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 8 έως 15 Αυγούστου 2016

Τι λένε τα άστρα για αυτήν την εβδομάδα; Πώς θα είναι τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ
Μην κάνεις πίσω μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν αυτήν την εβδομάδα γιατί θα είναι αφενός παροδικά, αφετέρου η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή θα ισορροπήσει τις καταστάσεις. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων που βρίσκονται εκεί για να σε βοηθήσουν όταν τους χρειαστείς. Ό,τι κι αν γίνει να είσαι ήρεμη και σίγουρη για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνει έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου και δώσε της περισσότερη σημασία για να προλάβεις τυχόν αναποδιές που θα προκαλέσουν κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι. Ηρέμησε και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στην ζωή σου, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε όμως, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, οι εξελίξεις είναι γρήγορες και οι περισσότερες θετικές. Θα μιλήσεις με άτομα που έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και νέες πηγές εσόδων θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια. Προσοχή σε συμφωνίες και συναλλαγές προς το τέλος της εβδομάδας που η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα και θα θολώσει την κρίση σου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ θετική για το ζώδιό σου. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο και να σου χαρίζει τα φόντα της, διανύεις μια περίοδο όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν και είναι υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν προβλήματα στη σχέση σου και μίλησε για σχέδια που κάνεις μαζί με το σύντροφό σου. Η θέση τόσο της Αφροδίτης όσο και του Ερμή στην Παρθένο θα σε ευεργετήσουν αρκετά και θα κάνει τη γοητεία σου να χτυπήσει κόκκινο. Αν είσαι single, ο ερωτισμός και το σεξ απίλ σου είναι τέτοια που μπορεί να παρασύρουν ακόμη και τον πιο δύσκολο στόχο εκεί που θα θελήσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Νέες συνεργασίες αλλά και συμφωνίες θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια σε κάποια ζητήματα. Τα οικονομικά σου από την άλλη, θέλουν προσοχή γιατί τα έξοδα αυξάνονται. Αξιολόγησε κάποιες προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν το εισόδημά σου και μην φοβηθείς να τις αποδεχτείς, αν βλέπεις ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για να το πετύχουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις. Άφησε την γκρίνια λοιπόν και δες με σοβαρότητα τί δεν σου κάνει. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και μην τα περιμένεις όλα να γίνουν με έναν μαγικό τρόπο. Η Αφροδίτη κινείται στην Παρθένο επηρεάζοντάς σε αρνητικά και οι μέρες που θα ακολουθήσουν δεν θα είναι και οι πιο εύκολες, για αυτό χρειάζεται να είσαι αρκετά συγκαταβατική, ειδικά με ανθρώπους που επηρεάζουν την πρόοδό σου στην εργασία και να μην δίνεις λαβές για πικρόχολα σχόλια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μην γίνεσαι αγενής με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σου ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα που δεν θα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα, για αυτό όσο κι αν σε εκνευρίζουν ορισμένα πράγματα, μην τα τραβάς στα άκρα. Οι singles, να ξέρετε ότι κάποια άτομα θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Δώστε τους μια ευκαιρία και μην έχετε σνομπ συμπεριφορά απέναντι τους.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου απόφυγε τις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον γιατί ακόμα δεν έχεις τελειώσει με εκκρεμότητες του παρόντος. Μία πειθαρχημένη συμπεριφορά όπως υποδεικνύει και η θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο θα σε σώσει από τα δύσκολα. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, είναι σε μία καλή περίοδο για να καλύψεις χρέη και υποχρεώσεις. Μην αναβάλεις αυτές τις διευθετήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και τις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου. Καριέρα, γάμος και κοινωνική καταξίωση θα είναι τα ευαίσθητα σημεία της εβδομάδας, που πολύ πιθανό όμως να επιβαρύνονται και από τις δικές σου φιλοδοξίες.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα βρίσκονται σε καλά επίπεδα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στη σχέση σου. Οι προτάσεις που θα σου κάνει επίσης ο σύντροφός σου θα σε ενθουσιάσουν και σε φέρουν πιο κοντά του. Αν είσαι single, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία αν διώξεις το άγχος και την πίεση που αισθάνεσαι για να δεσμευτείς το συντομότερο δυνατόν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, η εβδομάδα θα είναι κάπως δύσκολη και μόνο με ωριμότητα και ηρεμία θα ανταποκριθείς σε όσες δυσκολίες προκύψουν μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή και καλό είναι να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο σχετικά με χρήματα πριν σκεφτείς καλά όλα τα δεδομένα.

ΛΕΩΝ
Οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα δεν θα λείπουν αυτήν την εβδομάδα από τη ζωή σου και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς από τις καθυστερήσεις που θα προκληθούν και αφήσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερή στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, αλλά και να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην ξεχνάς ότι η γοητεία σου είναι σε καλή περίοδο και πρέπει να την αξιοποιήσεις για να περάσεις τις δικές σου επιθυμίες. Πρόσεξε μόνο να είσαι κάπως επιφυλακτική σε κάποια τρίτα πρόσωπα που θα θελήσουν να πούνε τη γνώμη τους για τη σχέση σου και βάλε τους στη θέση τους πριν να είναι αργά. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, Ο Άρης από τον Τοξότη, πολύ εύκολα μπορεί να σε φέρει ερωτικά κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην παρασυρθείς από παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου. Να είσαι ειλικρινής και δίκαιη μαζί τους και θα δεις ότι μία τέτοια τακτική θα εκτιμηθεί από την πλευρά τους, περισσότερο από όσο υπολογίζεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, αλλά ακριβώς τώρα είναι που πρέπει να είσαι προσεκτική για να μη χάσεις αυτήν την ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ενέργεια που αισθάνεσαι αυτήν την περίοδο με τη θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου να σου χαρίζει τις ευεργετικές της ιδιότητες, σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Απ’ την άλλη όμως με τον Κρόνο για τελευταίες μέρες στην Παρθένο μέχρι το Σάββατο κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις μια ευχάριστη εβδομάδα και να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Αν είσαι single, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να δώσεις περισσότερη σημασία.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και τα σχέδια που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον έρχονται πιο κοντά και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Πρόσεχε μόνο το Σαββατοκύριακο με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα να μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και από το πουθενά διακινδυνέψεις τα κεκτημένα σου. Προσοχή επίσης στις σπατάλες που κάνεις γιατί θα σε βγάλουν από το οικονομικό σου πλάνο.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία και θα οδηγηθείς, με την εύνοια που σου στέλνει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από την Παρθένο, στις καταλληλότερες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπούνε σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου σε απασχολεί ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από το σύντροφό σου. Από το να κρατάς όμως παθητική στάση, επέλεξε να μιλήσεις μαζί του και μην αποφεύγεις να συζητήσεις όλα όσα σκέφτεσαι. Αν είσαι single, η αυτοπεποίθησή σου σε ωθεί σε μια νέα γνωριμία. Μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες που το αστρολογικό μενού της εβδομάδας σε ευνοεί για να δεσμευτείς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό. Είναι ώρα να ξεκουραστείς για να μη φτάσεις στα όρια της εξάντλησης. Κάποιες αναγκαστικές αλλαγές που θα σου επιβληθούν από τους ανωτέρους σου, είναι άνευ σημασίας και δεν θα επηρεάσουν τόσο τη δική σου πρόοδο, για αυτό μην δώσεις επέκταση. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή γιατί έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Μην παρασύρεσαι σε έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν ακόμη και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Με την τακτική όμως αυτή που ακολουθείς δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές σου. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου μέχρι το Σάββατο φέρνει κάποιες καθυστερήσεις και αναποδιές τόσο για τα σχέδια που έχεις στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό σου τομέα. Αν παραμείνεις συγκεντρωμένη στις κινήσεις σου, θα βρεθείς δικαιωμένη για τις επιλογές σου, αν όχι… θα υποστείς τις συνέπειες των πράξεων σου, που πίστεψε με δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά αν αποφασίσεις να αφήσεις έξω από τη σχέση σου, τα προβλήματα και τις σκοτούρες που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σου. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη είναι μία καλή ευκαιρία να οργανώσεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα και να ανανεώσεις την ερωτική σου διάθεση. Αν είσαι single, αξιοποίησε την εύνοια των πλανητών για μια έξοδο με φίλους και έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν παρεξηγήσεις και προβλήματα που χρειάζονται ψύχραιμη στάση από μέρους σου. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε οδηγήσουν σε γρήγορες λύσεις γιατί δεν θα είναι οι κατάλληλες και πρέπει να εξετάσεις καλύτερα και πιο λεπτομερώς τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου από την άλλη είναι σε μια δύσκολη εβδομάδα. Καλύτερα να αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή αποφάσεις που αφορούν σε χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν άμεσα αν δεν κάνεις εσύ κάτι για αυτές και μάλιστα δραστικό. Πάρε λοιπόν τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δεν σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις που είναι αρκετά σημαντικές για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου αλλά και τη Σελήνη επίσης στο ζώδιό σου από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή, εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές τους για να μπορέσεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να βγεις στο πεδίο της μάχης πιο δυνατή και έτοιμη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πας παρακάτω και να μην ασχοληθείς ξανά μαζί τους. Μόνο μην εμμένεις σε κάποιες καταστάσεις που σε βασανίζουν και συνεχίσεις να τις αφήνεις μετέωρες. Οι singles σύντομα θα βρείτε τον έρωτα που αναζητάτε. Μην χάνετε το θάρρος σας και συνεχίστε την προσπάθειά σας, όσο κι αν κάτι τέτοιο σας έχει κουράσει και δεν έχετε πλέον διάθεση. Πολύ σύντομα θα αποζημιωθείτε!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες συζητήσεις αλλά και ενδιαφέρουσες επαφές που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Ο κοινωνικός σου κύκλος έχει ήδη διευρυνθεί και ήρθε ο καιρός να χρησιμοποιήσεις κάποιες σημαντικές σου γνωριμίες για να ωφεληθείς σημαντικά. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά το Σαββατοκύριακο γιατί η αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αλλά και ο Κρόνος που θα κινείται ανάδρομα μέχρι το Σάββατο από το ζώδιό σου σε παρασύρει σε σπατάλες που δεν μπορείς να καλύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σε έχει πιάσει μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις και δυστυχώς αυτή σου η ψυχοσύνθεση μπορεί να σε παρασύρει σε επιπόλαιες ενέργειες με αποτέλεσμα να χάσεις τις ισορροπίες σου και στο τέλος να μην ξέρεις ποιο είναι το σωστό και πιο το λάθος. Έχεις πολλές πιθανότητες με αυτή σου τη στάση να οδηγηθείς σε λανθασμένες κινήσεις πανικού, για αυτό πρέπει να προσέχεις. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε για αυτές και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι σημαντικό να είσαι ήρεμη γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου και να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα μεταξύ σας και φρόντισε να είσαι εσύ εκείνη που θα κάνει ένα βήμα πίσω για να τα ξαναβρείτε. Αν είσαι single, να θυμάσαι πως η καλή διάθεση είναι η μόνη λύση για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μην την χάσεις για κανέναν λόγο!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, προσπάθησε να προβάλλεις τις ιδέες σου με επιχειρήματα και μην μπαίνεις σε διαδικασίες να εξηγήσεις τα αυτονόητα, ιδιαίτερα στους ανταγωνιστές σου. Ο φαύλος κύκλος που θα μπεις είναι ικανός να σε πάει πίσω και όχι μπροστά. Μεγάλη προσοχή θέλουν επίσης και τα οικονομικά σου που δεν πάνε πολύ καλά. Τα έξοδά σου είναι πολλά και πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα για να τα μειώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις που γίνονται στον περίγυρό σου. Ωστόσο με τη Σελήνη από το Σκορπιό να σε επηρεάζει αρνητικά από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη καλό είναι να μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις αποδοτικότερες λύσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Φρόντισε να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος και βάλεις τρίτα άτομα ανάμεσά σας. Εσύ και ο σύντροφός σου ξέρετε καλύτερα τις ανάγκες της σχέσης σας. Αν είσαι single, μην κάθεσαι στο σπίτι περιμένοντας τον έρωτα να έρθει να σου χτυπήσει την πόρτα. Βγες έξω με τους φίλους και την οικογένειά σου, να διασκεδάσεις και να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου κάποιες εξελίξεις που θα γίνουν, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό σου χώρο. Οι συνάδελφοί σου σε στηρίζουν και η βοήθειά τους θα είναι πολύτιμη για να τα βγάλεις πέρα με τις τόσες υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι πολύ στριμωγμένα και χρειάζεται μεγάλος αυτοέλεγχος για να μην ξεφύγεις. Έχε το νου σου!

ΙΧΘΕΙΣ
Η τάση απομόνωσης που θα αισθάνεσαι αυτές τις ημέρες θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα από ότι είναι και δεν θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν. Μείωσε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει. Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις πιο εύκολα κάποια κεκτημένα σου και θα σε παρακινήσει να διορθώσεις κάποιες ανωμαλίες που υπάρχουν στις πολύ στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις που αφορούν στο μέλλον σας. Από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο οι μέρες θα είναι ρομαντικές για να δραπετεύσετε κάπου οι δύο σας, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν είσαι single, αυτή η εβδομάδα λειτουργεί υπέρ σου. Κάνε κι εσύ την κίνησή σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε καταπλήξουν…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες πολύ θετικές εξελίξεις θα σου δώσουν κουράγιο να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου για την άνοδο της δουλειάς σου. Δώσε σημασία στους συνεργάτες που είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή λόγω του Κρόνου που θα κινείται ανάδρομα μέχρι το Σάββατο και που προκαλεί καθυστερήσεις και βάζει εμπόδια στις συναλλαγές σου. Μην απαντήσεις βιαστικά σε συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις.

Read More

And More