ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 ως 7 Δεκεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;

Τι μας υπόσχεται η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη; Πως θα κινηθούν ερωτικά και επαγγελματικά; Τι δείχνουν ζώδιο και ωροσκόπος;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κριός
Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να προωθήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου σε πολλά άτομα που σε ενδιαφέρουν. Βέβαια, δεν θα λείπουν τα απρόοπτα σε συζητήσεις, αλλά και σε καινούρια θέματα που θέλεις να δρομολογήσεις, αλλά ευτυχώς θα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα. Από την Παρασκευή και μετά, η διάθεσή σου θα είναι κάπως ανήσυχη, λόγω της νέας θέσης του κυβερνήτη σου Άρη στον Υδροχόο, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις πράγματα που θα σε ευχαριστούν και μην δώσεις μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που πρέπει στα γεγονότα που θα σε αναστατώσουν.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στον Τοξότη, η ανάγκη σου για αφοσίωση στη σχέση που διατηρείς θα σου προσφέρει τη ζεστασιά και την αγάπη που αναζητάς. Η σχέση σου θα γίνει πιο βαθιά και θα είσαι ανοιχτή να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις προς τον σύντροφό σου χωρίς ταμπού και ανασφάλειες. Η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Αν είσαι μόνη, μην περιμένεις από τους άλλους να “φτιάξουν” την αισθηματική σου ζωή. Κάνε εσύ τις απαραίτητες ενέργειες για να το πετύχεις με το να γίνεις πιο ανοιχτή και εκδηλωτική, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που θα λάβει χώρα η φιλική για εσένα Πανσέληνος στους Διδύμους

Επαγγελματικές
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τί μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις αναβολές σε συζητήσεις που πρέπει να γίνουν με συνεργάτες σου και δράσε δυναμικά τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να βγεις νικήτρια. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες, αλλά φρόντισε να τις σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις.

Ταύρος
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για εσένα παρόλο που θα έχεις πολύ τρέξιμο και αρκετές υποχρεώσεις που δεν θα σε αφήνουν να κάτσεις ούτε λεπτό. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη και να σου στέλνει τις καλές επιρροές της θα πρέπει να επικεντρωθείς στο να προβάλεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Από την Παρασκευή και μετά, με τον Άρη να μετακινείται στον Υδροχόο, η λογική σου είναι πανίσχυρη και θα σε βοηθήσει να πετύχεις εξαιρετικές συμφωνίες, κυρίως σε σχέση με οικονομικά, επικοινωνία ή ταξίδια.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα μπορείς να περάσεις υπέροχα αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τη σχέση σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις που έχεις και σε ταλαιπωρούν. Εκδήλωσε τα συναισθήματα που έχεις στον σύντροφό σου και κάνε όνειρα μαζί του. Αυτό θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Αν είσαι single, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στους Διδύμους, μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα στην πόρτα σου!

Επαγγελματικές
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα και καλό θα είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς τα δικά σου άτομα, γιατί μπορεί μερικά πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Τα καινούρια ξεκινήματα και οι συνεργασίες ευνοούνται, αρκεί να ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Στα οικονομικά, ευνοούνται όλων των ειδών οι επενδύσεις και μπορεί να σου αποφέρουν πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένεις.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Τοξότη, αυτή την εβδομάδα θα σε κάνει να δεις πιο ρεαλιστικά κάποια πράγματα που μπορεί να σε παρέσυραν παλαιότερα σε λάθος αποφάσεις. Φρόντισε μόνο να αποβάλλεις το άγχος και την ένταση που έχεις, ώστε να μην παρασυρθείς από τον υπέρμετρο δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Άρης θα εισέλθει στον Υδροχόο, ευνοούνται οι συλλογικές προσπάθειες, από τη στιγμή που θα καταφέρεις να έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους, γι’ αυτό κυνήγησε τες.

Αισθηματικές
Διώξε οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου, γιατί βλέπεις ξεκάθαρα πώς κινείται και πώς σου συμπεριφέρεται. Φρόντισε να περάσετε καλά μαζί, γιατί το έχεις πολύ ανάγκη και θα σε κάνει πραγματικά να χαλαρώσεις από όλες τις υπόλοιπες σκοτούρες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι ακόμα στην αναζήτηση, μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι, γιατί με την γοητεία που θα σου χαρίσει η Πανσέληνος στο ζώδιό σου το Σάββατο, οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, καθώς και κάποιες καινούριες συνεργασίες που σκοπεύεις να κάνεις. Αν σου κάνουν προτάσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας, φρόντισε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να συζητήσεις πρώτα με τους εμπειρότερους συνεργάτες σου που εμπιστεύεσαι, γιατί η αρνητική όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σε ξελογιάσει και θα σε παρασύρει σε ουτοπίες! Στα οικονομικά, έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ξοδεύεις;

Καρκίνος
Αυτήν την εβδομάδα η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα είναι αυξημένη με τον Ερμή να σε ευνοεί από τον Τοξότη και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να δώσεις πνοή σε κάποια προσωπικά σου όνειρα. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Υδροχόο την Παρασκευή, τα εύστοχα επιχειρήματα σου θα κάνουν τους ανωτέρους αλλά και τον σύντροφό σου να σε δουν με άλλα μάτια, γεγονός που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης, που επιμένει να κινείται στον Τοξότη θα τα πας μια χαρά στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα! Δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου μπορείς να ξεπερνάς εύκολα τυχόν προβληματικά θέματα που μπορεί να εμφανίζονται.
Αν είσαι single, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά βγες έξω από το σπίτι να συναντήσεις το άλλο σου μισό… Κάπου κοντά σου είναι και σε περιμένει να το ανακαλύψεις! Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που θα δέχεσαι τις φιλικές επιρροές της Πανσελήνου στους Διδύμους, το ταπεραμέντο και η γοητεία σου θα είναι άκρως αυξημένες! Αξιοποίησε τες!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, πρόσεχε τις αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα. Αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα τί θέλεις να πετύχεις, μην κινηθείς. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, μπορείς να τα χειριστείς αποτελεσματικά, αρκεί να ξέρεις από πριν τα μειονεκτήματα και τα προτερήματα αυτών σου των ενεργειών. Στα οικονομικά, θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο, καθώς θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου!

Λέων
Αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν προβλήματα από εκεί που δεν τα περίμενες, γι’ αυτό θα πρέπει να μην εκνευρίζεσαι και να μην αγχώνεσαι με το παραμικρό. Σε κάθε περίπτωση, μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Ένα μικρό χάος είναι αναπόφευκτο στη ζωή σου και θα σε κάνει να νιώσεις λίγο μετέωρη. Μην αφήσεις την ένταση να σε αποκαρδιώσει και προχώρα με μετρημένες κινήσεις. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Άρης θα μετακινηθεί στον Υδροχόο, τα πράγματα και οι καταστάσεις θα αρχίσουν να βρίσκουν το δρόμο τους και εσύ θα απαγκιστρωθείς από ανθρώπους που σε κρατούν δέσμιο τους.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα μπεις σε αρκετές σκέψεις για την πορεία της σχέσης σου και για το τι πρέπει να κάνεις. Μη βασανίζεις άλλο το μυαλό σου, μίλα με τον σύντροφό σου για τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι περίμενες. Οι απαντήσεις που θα πάρεις, θα διώξουν μακριά τις ανασφάλειες και τα άγχη σου. Αν είσαι single, μήπως πρέπει να επανεξετάσεις και να δεχτείς μία πρόσκληση που σου έχει κάνει καιρό τώρα ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν; Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία…

Επαγγελματικές
Ο Ερμής στον Τοξότη σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να πετύχεις αυτά που θέλεις στη δουλειά σου. Θα έχεις πολύ τρέξιμο, αλλά στο τέλος με τη βοήθεια κάποιων στενών σου συναδέλφων θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου και αυτό είναι το σημαντικότερο. Σταθεροποίησε όσα περισσότερα εργασιακά θέματα μπορείς και μην αναλώνεσαι σε λεπτομέρειες που θα σε καθυστερήσουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς όπως πρέπει.

Παρθένος
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του, εξαιτίας της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Ποσειδώνα και θα καθυστερήσει αισθητά την έκβαση κάποιων σημαντικών σου υποθέσεων, ιδιαίτερα αυτών που αφορούν σε ένα οικονομικό σου θέμα. Έτσι, παρά το γεγονός ότι έχεις αποφασίσει να δουλέψεις σκληρά για να βελτιώσεις τα έσοδα σου, κάποιες καθυστερημένες οφειλές θα σε αναγκάσουν να δανειστείς ή να διαφοροποιήσεις το οικονομικό σου πρόγραμμα. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, η προσωπική σου ζωή θα σε αποζημιώσει για πολλά από τα κενά που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητας σου, θα σε ηρεμήσει και θα αλλάξει την οπτική σου, κάνοντας την πιο θετική και αισιόδοξη.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία στον αισθηματικό σου τομέα. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί δεν θα ήθελες ούτε εσύ να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Επίσης, οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου για να περάσετε περισσότερες στιγμές παρέα. Θα κάνει και στους δύο καλό. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο, κάνε κινήσεις για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην απογοητεύεσαι, αν δεν γνωρίσεις άμεσα κάποιον που θα σε συναρπάσει. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά ειδικά αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες και συμφωνίες. Οι ιδέες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να έχεις καλό προγραμματισμό και να τις αποκαλύψεις την κατάλληλη στιγμή στους κατάλληλους ανθρώπους. Στα οικονομικά, είναι απαραίτητο να μην υπογράψεις νέα συμβόλαια, να μην κάνεις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να μείνεις ιδιαίτερα εγκρατής στις αγορές σου.

Ζυγός
Η εβδομάδα είναι αρκετά έντονη και ό,τι κάνεις πρέπει να το προσέχεις πολύ. Εκμεταλλεύσου την παρουσία του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στον Τοξότη και προετοιμάσου ψυχικά. Με μια σχετική ψυχραιμία θα μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις εδώ και καιρό και σε βάλλουν από παντού. Επίσης, μίλα με άτομα της οικογένειάς σου που μπορεί να έχουν πρόβλημα, γιατί έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου και οφείλεις να τους στηρίξεις. Από την Παρασκευή και μετά, με τον Άρη να μετακινείται στον Υδροχόο, το βάρος που ένιωθες με την παρουσία του στον Αιγόκερω θα αρχίσει να αποχωρεί και σιγά-σιγά θα νιώσεις πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν χαλαρώσεις λίγο και δεν έχεις τόσο εκνευρισμό σε σχέση με τον σύντροφό σου, για πράγματα που κάνει και σε αφήνει αμέτοχη. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του και αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα θα βρεις λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Αν είσαι μόνη, κάνε λίγη υπομονή και μην ενδίδεις σε πρόσκαιρα φλερτ, που στο τέλος το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε κάνουν να νιώθεις ακόμη πιο μόνη.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή υποδεικνύει να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες, γιατί ο φόρτος της εργασίας σου θα είναι μεγάλος και δεν θα τα καταφέρεις μόνη σου. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις που μπορεί να είναι σε στασιμότητα ακόμα στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι στάσιμα. Απόφυγε τα πολλά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάτι παλιούς λογαριασμούς που έχεις και σε αγχώνουν, διότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με τις επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ξεφύγεις τελείως από τον προϋπολογισμό σου.

Σκορπιός
Όλη την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε κάθε δραστηριότητά σου. Θα έχεις αρκετό εκνευρισμό, ενώ πολλά θέματα που θέλεις να τελειώσεις, θα έχουν κάποιες αναβολές. Μέχρι την Παρασκευή, που ο Άρης θα κινείται στον Αιγόκερω, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εξωθήσεις τις καταστάσεις στα άκρα γιατί στο τέλος θα το μετανιώσεις. Οι μέρες είναι σημαντικές προκειμένου να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, γι’ αυτό προγραμμάτισε τις κινήσεις σου και σκέψου καλά προτού πράξεις ή πεις το οτιδήποτε. Το Σαββατοκύριακο, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους, αναζήτησε την συντροφιά της οικογένειας και των πολύ δικών σου ανθρώπων για να χαλαρώσεις και να συζητήσεις μαζί τους τις ανησυχίες και τα άγχη σου.

Αισθηματικές
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς αυτήν την εβδομάδα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου και δυστυχώς αυτό θα ζημιώσει τη σχέση σου. Άλλαξε λοιπόν έγκαιρα τακτική και φτιάξε έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να αφιερώνεις το χρόνο που πρέπει στον σύντροφό σου και να περάσετε όμορφα, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στη ζωή σου, φρόντισε αυτήν την περίοδο να εξωτερικεύσεις το φλογερό σου ταπεραμέντο, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Η τύχη θα σε αποζημιώσει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου κινείται σταθερά και προσπαθείς να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Ωστόσο, πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις και αν δεχτείς προτάσεις, να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν απαντήσεις, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός… Να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να εμμένεις στην τελειότητα, γιατί “χάνεις το δάσος” κολλώντας σε ένα μεμονωμένο γεγονός. Από εδώ και στο εξής ανοίγονται μπροστά σου πολλοί και αξιόλογοι δρόμοι, που πρέπει να ανακαλύψεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα πληθαίνουν. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση, σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης
Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη απρόοπτα που θα σε ξαφνιάζουν άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες, ειδικότερα με δικά σου άτομα για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Με τον Άρη να μετακινείται στον Υδροχόο από την Παρασκευή και μετά, πάρε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου και ανάλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν τη ζωή σου, γιατί θα σου βγουν σε καλό. Το Σαββατοκύριακο, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους, καλύτερα να προσπαθήσεις να συντηρήσεις τα κεκτημένα σου και να μην προβείς σε σημαντικές αλλαγές.

Αισθηματικές
Να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα. Η Αφροδίτη για τελευταία εβδομάδα στο ζώδιό σου, φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη, οπότε φρόντισε να περάσετε όμορφα και να κάνετε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα που θα αποκαλύψει το πάθος και θα σας φέρει πιο κοντά. Επίσης, κοίτα να εξωτερικευτείς περισσότερο αν θέλεις να περάσουν οι ανασφάλειες, που τον τελευταίο καιρό είναι πάρα πολλές. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι η μοίρα θα φροντίσει να σε αποκαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα στη δουλειά σου, όσο κι αν δεν το θέλεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Προσπάθησε με έξυπνους και διπλωματικούς τρόπους να περάσεις τις ιδέες σου και εκμεταλλεύσου στιγμές αδυναμίας των συναδέλφων σου για να προωθήσεις τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Αιγόκερως
O Άρης μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιό σου πρόκειται να σε ωριμάσει έντονα, καθώς θα σε αναγκάσει να δεις τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα και να σε επηρεάζει αρνητικά, ίσως κάποια γεγονότα που θα αποκαλυφθούν στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον βάλουν τέλος σε μυστικά και ψέματα που αγνοούσες και γίνουν αιτία να χαράξεις μία νέα αρχή. Αναζήτησε νέους τρόπους διασκέδασης και μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία και αποσυντονίζεσαι. Από εδώ και στο εξής, το σκηνικό της καθημερινότητάς σου θα αλλάξει πολύ. Με ποιον τρόπο, εσύ είσαι εκείνη που θα τον επιλέξεις!

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει όλο και καλύτερα μέρα με την μέρα και πάντα προσπαθείς να περνάει ο σύντροφός σου καλά μαζί σου. Κοίτα να μη χαλάσεις αυτό το ωραίο κλίμα κάνοντας αναφορές σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν και βάλε πλώρη για νέα σχέδια και όνειρα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας ανανεώσουν, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Αν είσαι μόνη, έφτασε ο καιρός να αλλάξουν τα πράγματα καθώς σε περιμένουν τέτοιες εξελίξεις, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα μπουν σε πολύ καλή πορεία. Ο Ερμής στον Τοξότη θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να μιλήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις. Καινούριες συνεργασίες και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα και πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες για να τα υλοποιήσεις. Να θυμάσαι μόνο να είσαι συντηρητική σε αυτά που θα διεκδικήσεις και μην παρασυρθείς από τις παρελθοντικές σου επιτυχίες. Οι εποχές άλλαξαν! Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις.

Υδροχόος
Η εβδομάδα ξεκινάει με τον Ερμή να κινείται στο φιλικό σου Τοξότη, φέρνοντας σου πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν και θέλεις να βελτιώσεις. Θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τη σφραγίδα σου σε πολλά γεγονότα και θα δεις τις υποθέσεις σου να εξελίσσονται όπως επιθυμείς. Τέλος, κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχες θα αποτελούν άμεσα παλιές αναμνήσεις, αν αποφασίσεις να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους και σταματήσεις να διυλίζεις τον κώνωπα. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, προσπάθησε να είσαι διαλλακτική και μετρημένη στις κουβέντες σου, αναγνώρισε και εκτίμησε πρώτα τα δικά σου λάθη και μετά απαίτησε από τους γύρω σου αντίστοιχες συμπεριφορές!

Αισθηματικές
Φρόντισε τώρα που η Αφροδίτη θα κινείται για τελευταία εβδομάδα στον Τοξότη να εκμεταλλευτείς τις χάρες της, ώστε να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου. Ο έντονος ερωτισμός σου και η καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας και καλό θα είναι να τα εκμεταλλευτείς στο έπακρο για να νιώσεις καλύτερα.
Κι αν είσαι single… δεν νομίζεις πως έφτασε ο καιρός να βρεις ένα ταίρι; Δραστηριοποιήσου αναλόγως για να τα καταφέρεις και η τύχη είναι ήδη με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Αρκετή δουλειά και τρέξιμο θα έχεις και αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου, ενώ θα προκύψουν και κάποια ταξίδια που δεν τα είχες προγραμματίσει. Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του για να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, ενώ έφτασε και ο καιρός που θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Κατάστρωσε νέα σχέδια και φιλοδοξίες, γιατί από την επόμενη εβδομάδα, ο έναστρος ουρανός θα αλλάξει δραματικά το προφίλ του και ό,τι ανήκει στο παρελθόν θα μείνει εκεί, χωρίς γυρισμό! Στα οικονομικά, μπορείς να διεκδικήσεις όλα αυτά που είναι στάσιμα και δεν έχουν βρει ακόμη τη λύση τους. Επίσης μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου με θετικά αποτελέσματα.

Ιχθείς
Η εβδομάδα αυτή θα σε βάλει σε περισυλλογή και θα δεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι, θα σκεφτείς με περισσότερη σοφία και θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου με πιο ορθή κρίση. Η επικοινωνία και η διαίσθησή σου θα είναι στα ύψη, ενώ θα τονωθεί και η κοινωνική σου ζωή. Καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος και εσύ πιο δυναμικά και αισιόδοξα, θα καταφέρεις να δρομολογήσεις νέα σχέδια, που σε ικανοποιούν πλήρως.

Αισθηματικές
Η συντροφικότητα και ο ρομαντισμός που έχεις κάνουν τον σύντροφό σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου. Μπορείς να μιλήσεις αυτές τις ημέρες για την πορεία της σχέσης σου, μία πιθανή επισημοποίηση ή αλλαγή κάποιων βασικών δεδομένων σας. Σε όλο αυτόν τον κυκεώνα των εξελίξεων, μην ξεχνάς να καλύπτεις και τις δικές σου, καθαρά προσωπικές ανάγκες και μην παραμελείς την οικογένειά σου, που είναι το απάγκιο σου τις δύσκολες στιγμές. Αν είσαι μόνη, ο Άρης από την Παρασκευή και μετά στον Υδροχόο, θα φέρει στο πλάι σου τον συνοδοιπόρο που περίμενες εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να ξεπεράσεις καταστάσεις που ήταν στάσιμες εδώ και καιρό και σου δημιουργούσαν ανασφάλεια για την πορεία τους. Μπορείς να συνεργαστείς, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, εφόσον είσαι σίγουρη για τα επόμενα βήματά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις, που έχεις μέχρι τώρα. Επίσης, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Read More

And More