ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 έως 17 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα;

Τι προβλέπει η καρδιά του Αυγούστου για σένα; Τι υπόσχεται ζώδιο και ωροσκόπος για τις καυτές αυτές μέρες του καλοκαιριού…

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Η διάθεσή σου αυτήν την εβδομάδα είναι πολύ καλύτερη απ’ ό,τι την προηγούμενη, αλλά και η διάθεση των άλλων απέναντί σου είναι σημαντικά βελτιωμένη. Έτσι, πολλά προβλήματα στις επαφές σου, αισθηματικές ή επαγγελματικές, μπορούν να λυθούν και εσύ μπορείς να βρεις το χρόνο και την ηρεμία για να σκεφτείς τι ακριβώς θέλεις από τον εαυτό σου ή από μία σχέση σου και να το επιδιώξεις με την ανάλογη επιτυχία. Πάντως, μην ξεχνάς ότι δεν πρέπει να παραμελείς ό,τι αφορά στην εργασία σου και γενικότερα, την επαγγελματική σου πρόοδο. Βρίσκεσαι σε μία περίοδο προετοιμασίας και σύντομα οι ευθύνες σου θα είναι πολύ περισσότερες. Ξεκαθάρισε το τοπίο, προς όφελός σου.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη από το φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα, από την Τρίτη και μετά, θα δώσει τις καλύτερές της επιρροές στη σχέση σου και θα μπορέσεις να χαλαρώσεις αυτές τις ημέρες. Φρόντισε με τον τρόπο σου να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα προβλήματα και τις διαφορές που έχετε, ώστε και με ήρεμους τόνους, να επαναφέρεις την ισορροπία μεταξύ σας. Ίσως το Σαββατοκύριακο να καταφέρετε να αποδράσετε μαζί, κάπου μακριά από όλους και όλα και να περάσετε τέλεια. Οι singles ανοίξτε τα μάτια σας και διεκδικήστε το δικαίωμα στον έρωτα! Έχετε όλα τα εφόδια για να τον συναντήσετε.

Επαγγελματικές
Oι πολλές δραστηριότητες που έχεις θα σε κάνουν και αυτήν την εβδομάδα να μην μπορείς να καθίσεις λεπτό στη δουλειά σου. Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου από την Παρασκευή θα σε ευνοήσει αρκετά. Θα καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεται ακόμη περισσότερος προγραμματισμός και να μην τα κάνεις όλα μαζί. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, άλλα οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν σε αφήνουν να χαρείς τα έσοδά σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και μην παρασύρεσαι συνεχώς από την καταναλωτική σου μανία.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις κάτι που σε ενδιαφέρει πολύ. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στον Λέοντα από την Τρίτη και μετά, δημόσιες εμφανίσεις, συμφωνίες με τρίτους και διακανονισμοί ευνοούνται και εσύ πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για τις καλές εξελίξεις που θα έρθουν τώρα στη ζωή σου. Ακόμη και η αισθηματική σου ζωή φαίνεται να βελτιώνεται αισθητά. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να συνεχίσεις να είσαι προνοητική στην οικονομική σου διαχείριση και στις εξαρτήσεις που δημιουργείς. Φρόντισε να είναι όσο το δυνατόν μικρές σε κόστος ή σε υπόλοιπο. Σε επαγγελματικό επίπεδο, συνέχισε να έχεις υπομονή, αντοχή και ευσυνείδητη εργατικότητα, γιατί μόνο με αυτά τα στοιχεία θα αποδώσουν οι κόποι σου καρπούς, έστω και καθυστερημένα.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σου επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή. Ο ρομαντισμός και το πάθος θα είναι έκδηλος από την μεριά του συντρόφου σου, γεγονός που θα σε παρασύρει και εσένα σε ιδιαίτερα ερωτικά μονοπάτια. Οι singles μπορείτε να περάσετε στιγμές ευτυχίας με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν. Από το τίποτα, καλό είναι και αυτό!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου στίβο επικρατεί μεγάλος ανταγωνισμός και πισώπλατες κουβέντες, ενώ σχόλια γίνονται για εσένα και τη δουλειά σου. Μην προσπαθήσεις να υπερασπιστείς με λόγια τη θέση σου, αλλά δούλεψε σκληρά για να αποδείξεις ό,τι θέλεις με τις πράξεις σου. Στα οικονομικά, δες με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις και φρόντισε να τις τακτοποιήσεις, όσο πιο γρήγορα μπορείς. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτόν τον καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ψυχολογική σου κατάσταση δεν είναι άσχημη, αλλά ο επαγγελματικός σου τομέας σε θέλει σε επαγρύπνηση, με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται στον Σκορπιό και να σε παιδεύει. Θα πρέπει να κινείσαι διαλλακτικά, προσεχτικά, αλλά και αποφασιστικά. Από την Τρίτη και μετά, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Λέοντα, είναι μία καλή περίοδος αυτή για να βρεις βασικές λύσεις και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα προς όφελός σου, ώστε να σε βρει το φθινόπωρο με λιγότερες ευθύνες. Δώσε τώρα τον καλύτερό σου εαυτό εκεί που θα χρειαστεί και φρόντισε για το εγγύς μέλλον των οικονομικών σου. Πρόσεχε μόνο, μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα γεγονότων, να μη αμελήσεις να ξεκουράζεσαι και να ανταποκρίνεσαι στην ερωτική σου ζωή, όσο το δυνατόν περισσότερο. Μέχρι την Παρασκευή, που ο κυβερνήτης σου θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, μην κλείσεις επαγγελματικές συμφωνίες που είναι αμφίβολη η επιτυχία τους.

Αισθηματικές
Η σχέση σου παρουσιάζει κάποια στασιμότητα και αυτό σε εκνευρίζει αρκετά. Μην προβείς σε συζητήσεις που μόνο επιπλέον μπερδέματα μπορεί να σου φέρουν και κράτα μία μικρή απόσταση από τον σύντροφό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις πρώτα τα δικά σου συναισθήματα. Εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις, άλλαξε λίγο το σκεπτικό σου και αντιμετώπισε διαφορετικά τα άτομα που γνωρίζεις αυτόν τον καιρό, γιατί η Αφροδίτη από τη νέα της θέση είναι βέβαιο ότι θα σου στείλει κάποιον πολύ κοντά στα γούστα σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θα πάει ακόμη καλύτερα αν δεν σε πιάσουν τα νεύρα σου αυτήν την εβδομάδα για πράγματα τα οποία δεν σου στρώνουν και οδηγηθείς σε απερίσκεπτες ενέργειες. Μπόρα είναι και θα περάσει, όσο γρήγορα ήρθε… Κινήσου με προγραμματισμό και μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Θα δεις ότι στο τέλος θα περάσεις αλώβητη και από αυτόν τον σκόπελο. Στα οικονομικά, από την πρώτη μέρα της εβδομάδας τακτοποίησε υποχρεώσεις που έχεις και μην κάνεις πολλά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευεργετική και χρήσιμη για το ζώδιό σου. Είναι στο χέρι σου, αλλά έχεις και την εύνοια των πλανητών να βάλεις σε τάξη τα προβλήματά σου και προπάντων να μην βιαστείς να αποφασίσεις κάτι που θα δημιουργούσε καινούριες περιπλοκές στα ερωτικά σου θέματα. Με την Αφροδίτη να αποχωρεί από το ζώδιό σου την Τρίτη και να εισέρχεται στον Λέοντα, και τον Ερμή να επισκέπτεται το ζώδιο της Παρθένου, αυτές τις ημέρες ευνοούνται κάθε είδους συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις σχετικά με σπουδές, νομικά και επαγγελματικά θέματα. Αισθηματικά, χρειάζεται λίγος καιρός ακόμη για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Προς το παρόν μπορείς να συντηρήσεις ένα καλό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να περάσεις όμορφα το υπόλοιπο καλοκαίρι σου.

Αισθηματικές
Ο Άρης που κινείται στον Σκορπιό επιμένει να σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να γίνει η σχέση σου καλύτερη και να περνάς όμορφα και ξεκούραστα με τον σύντροφό σου. Άλλαξε τακτική, δες τις καταστάσεις πιο θετικά και θα κάνεις το ταίρι σου να σε αντιμετωπίσει αναλόγως και να σου εκφράσει τα πιο βαθιά του συναισθήματα. Αν είσαι μόνη, μην το βάζεις τώρα κάτω και βγες από το σπίτι σου για να βρεις το νέο σου έρωτα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και δεν χρειάζεται να σε πιάνει βιασύνη να κλείσεις όλες τις συμφωνίες που δεν έχεις κλείσει μέχρι τώρα. Κινήσου μεθοδικά και, με γνώμονα τη λογική σου, πάρε τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις για την καριέρα σου. Απόφυγε αυτήν την περίοδο να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Τα έξοδα είναι πάρα πολλά και οι υποχρεώσεις που έχεις ατελείωτες.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή βοηθάει την ανάδειξη των ικανοτήτων σου και την ευόδωση των προσπαθειών σου, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Σημαντικές αλλαγές έρχονται στη ζωή σου με μορφή προειδοποίησης προς το παρόν και, τώρα που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιό σου από την Τρίτη και θα σε ευνοήσει πολύ, δεν έχεις παρά να ανεφοδιαστείς στους τομείς που νιώθεις πως έχεις βασικές ελλείψεις. Επαγγελματικές εκκινήσεις θα καρποφορήσουν, μόνο αν στηρίζονται σε σωστές βάσεις και δεν ξεπερνούν τις δυνατότητές σου. Ωστόσο, μην υποτιμάς την αναγκαιότητα ακατάλληλων συνεργατών και μην κάνεις αντιπάλους, ανθρώπους που έχουν ήδη αποδείξει τη δύναμη τους. Κάτι τέτοιο θα στρεφόταν εις βάρος σου και δεν θα το ήθελες. Το Σαββατοκύριακο πέρασέ το με δικούς σου ανθρώπους και με τη βοήθεια της Σελήνης στον Ταύρο, αναθέρμανε τις οικογενειακές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, καθώς ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του! Μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου και να δοθούν πολύ καλές λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Ακολούθησε τις συμβουλές του, χωρίς να σκέφτεσαι και να αγχώνεσαι για το τι μέλλει γενέσθαι. Ζήσε τη στιγμή και η τύχη θα σου χαμογελάσει. Αν είσαι μόνη, θα παρασυρθείς τώρα από έναν έρωτα που ανήκει στο στενό, φιλικό σου περιβάλλον και ούτε καν είχες φανταστεί… Απόλαυσέ τον!!!

Επαγγελματικές
Αυτήν την περίοδο μην κάνεις τίποτα για να αλλάξεις τη δουλειά σου. Πέρνα ουδέτερα, χωρίς πολλές κουβέντες και προπάντων μην πάρεις καμία απόφαση που αφορά στο μέλλον της εργασίας σου. Μη δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που θα συμβούν, γιατί θα είναι τελείως περαστικά. Στα οικονομικά, ο Ερμής από την Παρθένο από την Παρασκευή και μετά, θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά θέματα που σε προβληματίζουν. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ενδιαφέρον σου αυτήν την εβδομάδα στρέφεται στην προσωπική σου ζωή. Άλλες φορές νιώθεις πως πνίγεσαι μέσα στη σχέση σου, άλλες ότι δεν έχεις κάποιο σημείο αναφοράς και άλλες αναρωτιέσαι αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου αξίζει να παραμένει. Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, αλλά άφησε πρώτα τις σκέψεις σου να ωριμάσουν και τα γεγονότα να σου δείξουν το χαρακτήρα τους. Στα επαγγελματικά σου, υπεράσπισε τις συνεργασίες που αξίζουν και κάνε τις δέουσες υποχωρήσεις προκειμένου να διατηρήσεις τα συμφέροντά σου. Το διάστημα αυτό, με την Αφροδίτη να κινείται στο Λέοντα από την Τρίτη και τον Ερμή να επισκέπτεται το ζώδιό σου την Παρασκευή, είναι σημαντικό για τις κοινωνικές σου επαφές και γενικά για την συναισθηματική σου έκφραση, αλλά ενδεχομένως και την ερωτική σου δραστηριότητα. Μην το αφήσεις να πάει χαμένο με απαισιόδοξες σκέψεις.

Αισθηματικές
Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας θα έχεις έντονη ερωτική διάθεση και θέλοντας να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου μπορεί να υπερβάλεις κάπως, τόσο στα λεγόμενά σου όσο και στις πράξεις σου. Λίγο μέτρο δεν κάνει κακό, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να τον φοβίσεις. Αν είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αλλά μην υπεραισιοδοξείς πιστεύοντας ότι ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα από μόνος του. Πρέπει να κάνεις και εσύ κινήσεις για να σαγηνεύσεις και να αποπλανήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξει ένας μικρός αναβρασμός που θα αφορά σε κάποιες αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν λόγω των γενικότερων οικονομικών δυσχερειών. Φέρσου επαγγελματικά και μην πανικοβληθείς, όποια μαντάτα κι αν ακούσεις. Προστάτεψε τον εαυτό σου και τη θέση σου με όσα εφόδια διαθέτεις και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει… Οικονομικά, κινήσου με σύνεση και μην παρασύρεσαι σε αλόγιστες επιθυμίες.

ΖΥΓΟΣ
Έμφαση δίνεται στην κοινωνική σου ζωή, όσο και στις εξελίξεις στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από την Τρίτη στο ζώδιο του Λέοντα, σου δίνει τις ευκαιρίες να ενισχύσεις τα συμφέροντά σου ή την απαραίτητη άμυνα ενάντια στις αντιξοότητες, οι οποίες βάζουν σε κίνδυνο την εργασία σου. Προσπάθησε να μην εκνευρίζεσαι με την ασάφεια που κυριαρχεί και παράμεινε μετριοπαθής στην επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων με τρίτους, όσο κι αν διαφωνείς μαζί τους. Συνέχισε να είσαι συνεπής στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να απαλλαγείς από τα άγχη που σου δημιουργούν οι συνάδελφοί σου με τις επίμονες συμπεριφορές τους. Τα αισθηματικά σου θα σε μπερδέψουν λίγο, εξαιτίας κάποιων απροσδόκητων εμφανίσεων, που θα κάνουν πρόσωπα του παρελθόντος. Παράμεινε ψύχραιμη και τελείωνε μια και καλή μαζί τους.

Αισθηματικές
Έχεις κάποια παράπονα από τον σύντροφό σου, αλλά τώρα που η Αφροδίτη είναι στο Λέοντα και σε ευνοεί, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι πιστεύεις και θα νιώσεις πιο ήρεμη και χαλαρή στη σχέση σου. Θα υπάρξει η ίδια διάθεση και από τους δύο σας να έρθετε κοντά ο ένας στον άλλον και να διευθετήσετε ζητήματα που εκκρεμούν μεταξύ σας. Αν είσαι μόνη, να περιμένεις την πρόσκληση από άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις, ίσως πρέπει να την αποδεχτείς. Ποτέ δεν ξέρεις… Ίσως το τέλος του καλοκαιριού γίνει αφετηρία για κάτι σπουδαίο στη ζωή σου!

Επαγγελματικές
Κάποια μικρά προβλήματα στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα λύσεις αν είσαι δίκαιη και διπλωματική. Κάνε τα σχέδιά σου, οργανώσου όπως πρέπει και μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου, όσα εμπόδια και αναποδιές σου παρουσιαστούν. Πρέπει τώρα, που οι συγκυρίες είναι αρνητικές λόγω οικονομικής κρίσης, να αποδείξεις ότι τα καταφέρνεις και οι ανώτεροί σου μπορούν να βασιστούν πάνω σου. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι αρκετά καταναλωτικές και επεισοδιακές για εσένα. Καλό θα είναι να μην βιαστείς να εμπιστευτείς τα προσωπικά σου και μην εκφραστείς παρορμητικά το διάστημα αυτό, γιατί με τον Άρη να καιροφυλακτεί από το ζώδιό σου υπάρχει ο κίνδυνος των παρεξηγήσεων. Μην αποθαρρύνεσαι όμως από τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της εποχής και προσπάθησε περισσότερο να πείσεις κάποιους συνεργάτες σου για την ορθότητα των απόψεων σου, είτε για να πείσεις τους πιο οικείους σου για τις αγνές προθέσεις σου. Τέλος, προνόησε για έκτακτα έξοδα που θα εμφανιστούν και μην προβείς σε αγορές, αν πρώτα δεν τα τακτοποιήσεις.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα ασχολήσου με κάποια προβλήματα, για τα οποία το τελευταίο διάστημα σου παραπονιέται συνεχώς ο σύντροφός σου και μην αδιαφορείς άλλο για τη σχέση σου, γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη. Πρέπει να αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου για να τον πλησιάσεις και να προσπαθήσεις να τον καταλάβεις. Αν είσαι μόνη να ξέρεις ότι αυτή είναι μια καλή εβδομάδα να το αλλάξεις αυτό, καθώς τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες ευνοούνται ιδιαίτερα. Με λίγη περισσότερη προσπάθεια από την μεριά σου, κάτι καλό πρόκειται να συμβεί!

Επαγγελματικές
Ο Άρης από το ζώδιό σου θα σου φέρει πολλά τρεχάματα στη δουλειά σου και αρκετό άγχος. Τα επαγγελματικά θέματα που πρωταγωνιστούν θα σε βάλουν σε έννοιες και μάλλον δεν θα είσαι σε θέση να δεις ξεκάθαρα τι θέλουν οι συνεργάτες σου από εσένα. Μία κουβέντα μαζί τους σε ήρεμους τόνους, ίσως σου έκανε αρκετό καλό και ξεκαθάριζε το τοπίο. Στα οικονομικά, μπορείς να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις που έχεις εδώ και καιρό και να τις τακτοποιήσεις, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έντονη δραστηριότητα σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα και θα ήταν σκόπιμο να οργανώσεις το χρόνο σου έτσι ώστε να είσαι αποδοτική αλλά και αποστασιοποιημένη από την υπερένταση, τις φήμες και τις καταστάσεις που διαμορφώνονται στο γενικότερο κλίμα που κυριαρχεί. Πρόσεξε τις σχέσεις σου με συνεργάτες και συγγενείς, οργάνωσε τις μετακινήσεις σου και κλείσε εκκρεμότητες οικονομικές και νομικές. Υποχρεώσεις προς τρίτους ή πιέσεις για περιουσιακές τακτοποιήσεις δεν πρέπει να αγνοηθούν, τουναντίον πρέπει να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, απόφυγε να σχολιάσεις κάποιους δικούς σου ανθρώπους και γίνε πιο συνεργάσιμος με τον ερωτικό σου σύντροφο και τους φίλους σου.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, αυτήν την περίοδο, με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα από την Τρίτη και μετά, θα περάσεις πολύ καλά. Φρόντισε να απολαύσεις τον έρωτα, την αγάπη και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να χαλαρώσεις με τον σύντροφό σου. Αν ακόμα είσαι μόνη, μην κάθεσαι καθόλου κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους, αλλά βγες έξω και πέρνα όμορφες στιγμές με τους φίλους σου. Ο έρωτας δεν αργεί να έρθει…

Επαγγελματικές
Καθυστερήσεις και μικροπροβλήματα θα είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών και ο φόρτος εργασίας που έχεις συνεχώς θα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Σκύψε το κεφάλι και εργάσου δυναμικά, ώστε στο τέλος οι κόποι σου να δικαιωθούν. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού, χωρίς να το καταλάβεις. Μπορείς να ασχοληθείς, τέλος, με γραφειοκρατικά και θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή με την Αφροδίτη να κινείται στον Λέοντα από την Τρίτη και να σε ευνοεί, τονίζει τη δημιουργικότητα, αλλά και τη νευρικότητά σου. Μην βιαστείς να κάνεις αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σου και μην προκαλείς αντιθέσεις που μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογική σου κατάσταση. Εξελίξεις προβλέπονται στα αισθηματικά σου και αν είσαι δεσμευμένη, ίσως πάρεις την απόφαση να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Αν είσαι single, ίσως εξελίξεις ραγδαία μία νέα γνωριμία σε ένα σοβαρό δεσμό. Το κλίμα τώρα φαίνεται πως αλλάζει έντονα, καθώς οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν θα επηρεαστούν τόσο από τη δική του περίεργη ψυχοσύνθεση, όσο και από τις δικές σου ενέργειες, που σημειωτέον πρέπει να είναι καλά μελετημένες. Στα οικονομικά σου, οφείλεις να είσαι προνοητική και συντηρητική στα έξοδά σου, για να μην παρασυρθείς ακόμη μία φορά σε περιττές αγορές.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στη σχέση σου και να σταματήσεις να τη βάζεις σε δεύτερη μοίρα, όπως συνηθίζεις. Υπάρχουν θέματα ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, γιατί η αδιαφορία σου στην επίλυσή τους θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερα και περισσότερα και προβλήματα. Οι singles μπορείτε να εξομολογηθείτε τον έρωτά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ώστε να σταματήσετε να παιδεύεστε άλλο και να πνίγεστε στην ανασφάλεια. Τολμήστε και δεν θα χάσετε!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και κάθε μέρα πηγαίνεις ακόμα καλύτερα. Πρόσεξε όμως αυτήν την εβδομάδα, που το πλανητικό σκηνικό είναι ύπουλό, να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και να σκέφτεσαι πολύ καλά από πριν τα βήματά σου. Μην εκνευρίζεσαι με καθυστερήσεις που έχεις και μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου, εκεί που δεν φταίνε σε τίποτα. Συνεχίζεις να προβληματίζεσαι για τα οικονομικά σου, καθώς οι υποχρεώσεις συνεχίζονται. Απόφυγε αυτήν την περίοδο να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα, ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγχώδεις προβλέπονται οι μέρες που ακολουθούν, ενώ πληθαίνουν οι υποσχέσεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Το τελευταίο διάστημα ίσως να διαψεύστηκαν μερικές προσδοκίες σου, αλλά φαίνεται πως τελικά είναι για το καλό σου. Χρειάζεται όμως το πέρασμα του χρόνου για να το συνειδητοποιήσεις και καλό είναι να αφήσεις να σου δείξουν τις προθέσεις τους τα πράγματα και οι άνθρωποι, και να μην ζορίζεις τα πάντα και τους πάντες να σου αποκαλυφθούν τώρα. Ταυτόχρονα, καλό είναι να έχεις καλυμμένα τα νώτα σου και να προσέχεις τι λες και πού το λες. Στα επαγγελματικά σου, κέρδισε το χρόνο που έχασες και προσπάθησε να εξοφλήσεις οικονομικές εκκρεμότητες για να μην πιεστείς περισσότερο αργότερα. Μην προκαλείς τους αντιπάλους σου και μη δημιουργείς νέες αφορμές για ταλαιπωρίες. Στα αισθηματικά σου παράμεινε γλυκιά και τρυφερή με τους δικούς σου ανθρώπους και μην καταβάλλεσαι από έννοιες και αμφιβολίες.

Αισθηματικές
Θα έχεις μεγάλη καχυποψία αυτήν την εβδομάδα για κάποια πράγματα που θα κάνει ο σύντροφός σου και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην κάνεις συζητήσεις που δεν έχουν σημασία και μόνο αντιπαραθέσεις θα φέρουν. Εξέτασε πρώτα τις προθέσεις του και όταν είσαι σίγουρη μπορείς να έρθεις αντιμέτωπη μαζί του, διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος. Και αν ακόμη η μοναξιά είναι κοντά σου και δεν την αντέχεις, μπορείς να τη διώξεις αν κινηθείς με το δικό σου, ξεχωριστό τρόπο…

Επαγγελματικές
Η Αφροδίτη από την Τρίτη και μετά στο ζώδιο του Λέοντα, σου χαρίζει έντονο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στη δουλειά σου, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Η εβδομάδα αυτή θα φέρει πολλές υποχρεώσεις που δεν τις περίμενες και δεν θα μπορείς να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις, αλλά με αργά και σταθερά βήματα θα πραγματοποιήσεις όλα όσα έχεις κατά νου. Οικονομικά, φρόντισε να είσαι φειδωλή στα έξοδά σου, γιατί η κοινωνική σου ζωή μπορεί να σε παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται να βάλεις μία νέα τάξη στη ζωή σου και να ξεχάσεις μια και καλή τις αναστατώσεις και τις ταλαιπωρίες που υπέστηκες το τελευταίο διάστημα. Με την Αφροδίτη να κινείται στο Λέοντα από την Τρίτη και μετά, ασχολήσου με την ασφάλεια των οικονομικών σου, κινήσου μεθοδικά και ανάπτυξε την διαλλακτικότητα στις επαφές σου. Θα σου δοθεί μία σύντομη ευκαιρία να αποκαταστήσεις μία επαγγελματική ζημιά ή να προωθήσεις ένα σχετικό σου σχέδιο. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στην Παρθένο από την Παρασκευή και μετά, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στην ερωτική σου ζωή και θα δεχτείς άκρως ενδιαφέρουσες προσκλήσεις για εξόδους. Μην τις αρνηθείς και μην γίνεσαι καχύποπτη. Άσε το χρόνο να κυλήσει και να σου δείξει τις προθέσεις του. Το Σαββατοκύριακο, απόφυγε να προκαλέσεις τους αντιπάλους σου, μην κάνεις επίδειξη δύναμης και μην ακροβατείς στη διαχείριση των οικονομικών σου γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πάει πολύ καλά και θα κάνεις κινήσεις για να γίνει καλύτερη. Θα μπορέσεις να πετύχεις ό,τι θέλεις και να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου φέρει η Αφροδίτη από τον Λέοντα για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και με μικρές, ρομαντικές πράξεις, βελτίωσε το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής! Και αν ακόμη δεν έχεις κάτι στη ζωή σου που να σε ενθουσιάζει, να ξέρεις ότι οι πλανήτες θα σταθούν στο πλευρό σου και θα φέρουν στο πλευρό σου τον αποδέκτη της ευαίσθητης ψυχής σου.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολύ ενεργητικότητα και έντονο δυναμισμό, που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις πολλά σχέδια, αλλά και να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις στο χώρο της δουλειάς σου. Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και να μην δίνεις άλλες αναβολές. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Read More

And More