ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 έως 19 Οκτωβρίου. Τι λένε τα άστρα;

Μέσα Οκτωβρίου και ο ανάδρομος Ερμής ακόμα καλά κρατεί. Πως θα κινηθούν αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κινείται ανάδρομα και εσύ θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς πολλά πράγματα για το μέλλον σου. Μην αφήσεις εξωγενείς παράγοντες να σε επηρεάσουν αρνητικά. Κοντινά σου πρόσωπα θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν να κάνεις όσα ονειρεύεσαι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και καλά θα κάνεις να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ, ώστε ο δρόμος της υλοποίησης των σχεδίων σου να είναι ανοιχτός.

Αισθηματικές
Κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου μέσα στην εβδομάδα θα σε επηρεάσουν και θα σε αγχώσουν. Καλά θα κάνεις να πάρεις πρωτοβουλίες και μην τα αφήσεις στην τύχη τους όλα. Αν είσαι single, η τύχη θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι ουσιαστικό, που θα δώσει νόημα στη ζωή σου. Κάνε σχέδια για το μέλλον και μην φοβάσαι.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτική στα επαγγελματικά σου. Τις προτάσεις που θα σου γίνουν πρέπει να τις εξετάσεις με μεγάλη προσοχή. Οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν σε έξοδά, που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου και φρόντισε να είσαι συνετή στις αγορές που πρόκειται να κάνεις, ώστε να μην ξεφύγουν από τον έλεγχο σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα ζητήματα που σε απασχολούν είναι πολλά και αυτές τις ημέρες θα νιώσεις την ανάγκη να τα επιλύσεις. Όμως, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής κινείται ήδη ανάδρομα και έχει άλλα σχέδια για εσένα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να οργανώσεις τις κινήσεις σου, χωρίς όμως να φτάσεις στα άκρα. Προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος σου, κάνε πράγματα που επιθυμείς και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς αυτές τις δύσκολες μέρες.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις ή να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα για τη σχέση σου. Σκέψου με μεγάλη προσοχή πριν τις ανακοινώσεις στον σύντροφο σου και μην παρασυρθείς από στιγμιαίες ανάγκες και επιθυμίες. Οι singles να θυμάστε πως τα άστρα είναι φιλικά μαζί σας και σας ενισχύουν με κάθε τρόπο. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό και περάστε καλά. Η Αφροδίτη από το Ζυγό αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες να βρείτε αυτό που ονειρεύεστε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να βρεις ιδανικές λύσεις στα θέματα που σε βασάνιζαν για καιρό. Κάποιες παλιές υποθέσεις θα έρθουν στο σημείο που εσύ θέλεις. Τα οικονομικά σου προσπάθησε να τα κρατήσεις σε μια ισορροπία. Απόφυγε σπατάλες, που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Aυτήν την εβδομάδα τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν είναι πολλά, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα και να σε επηρεάζει αρνητικά. Καλά θα κάνεις να προσέξεις τις κινήσεις σου και τις αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις, πολύ περισσότερο από ό,τι συνηθίζεις. Δώσε προτεραιότητα σε φίλους και στην οικογένειά σου. Προσπάθησε να βάλεις μια τάξη σε μερικά πράγματα και μην αφήσεις να σε επηρεάσουν γεγονότα που αφορούν στο παρελθόν. Βάλε πλώρη για το μέλλον χωρίς να κοιτάς πίσω σου!

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να φέρεις στο σημείο που θέλεις ορισμένες καταστάσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες θα σε προβληματίσουν, αλλά και θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις αποφάσεις. Ποιος σου είπε άλλωστε ότι ο δρόμος της ευτυχίας είναι στρωμένος με ροδοπέταλα;

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να φέρεις στα μέτρα σου πολλά πράγματα. Τις προτάσεις για νέες συνεργασίες, θα πρέπει να τις επεξεργαστείς με προσοχή, διότι οι επικοινωνίες σου θα περάσουν από σαράντα κύματα μέχρι να συνεννοηθείς. Προσπάθησε να μπεις σε πρόγραμμα στα οικονομικά σου, όσον αφορά τα έσοδα και τα έξοδά σου. Να είσαι συνετή και να μην κάνεις άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα αυτή καλό θα είναι να δώσεις προτεραιότητα σε δίκες σου υποθέσεις. Μην ασχοληθείς με πράγματα που έχουν να κάνουν με τρίτους και βρες τρόπους να καλύψεις πρώτα τις δικές σου εκκρεμότητες και ευθύνες. Η οικογένεια σου είναι δίπλα σου και σε στηρίζει σε ό,τι χρειαστείς, αρκεί όμως να της το ζητήσεις. Κάποια κληρονομικά θέματα που θα χρειαστούν διευθέτηση, καλό είναι να τα τρενάρεις όσο περισσότερο γίνεται, γιατί δυστυχώς με τις επιρροές που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό δεν θα σε βοηθήσουν να βρεις και τις πιο συμφέρουσες λύσεις.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να αφήσεις πίσω ό,τι σε πλήγωσε στα αισθηματικά σου και να κοιτάξεις αυτά που σου υπόσχεται για το μέλλον σου η Αφροδίτη από τον φιλικό Ζυγό. Αν έχεις σχέση, λύσε όποιες διαφορές έχεις με το ταίρι σου με υπομονή και ηρεμία. Μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας αν δείτε μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Νέοι έρωτες θα έρθουν στη ζωή των singles του ζωδίου και πρέπει να είστε έτοιμες για να τους καλοδεχτείτε!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να ξεμπλοκάρεις πολλές καταστάσεις που ήταν στάσιμές. Φρόντισε να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν εξωγενείς παράγοντες. Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδα σου, αν κινηθείς έξυπνα. Συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα, θα ευνοηθούν. Μην αφήσεις εκκρεμότητες και τήρησε το καθημερινό σου πρόγραμμα, χωρίς να εξοκείλεις.

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να επιδείξεις δυναμισμό και να πάρεις πρωτοβουλίες για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις ορισμένες καταστάσεις που πιθανόν θα προκύψουν αυτές τις ημέρες, με τις επιρροές που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού. Να είσαι υπομονετική και ψύχραιμη. Ευκαιρίες που πιθανόν να σου παρουσιαστούν, μην τις αφήσεις να χαθούν. Προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και να μετράς τα λόγια σου πριν μιλήσεις, ώστε να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να φροντίσεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, αλλά να αφήσεις τις ημέρες να περάσουν ήρεμα και χαλαρά. Άσε τα ξεκαθαρίσματα για άλλες μέρες, που οι πλανήτες θα είναι ευνοϊκοί για να επικοινωνήσεις με τον σύντροφο σου. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με φιλικά σου πρόσωπα και να ακούσεις τις συμβουλές τους. Αν είσαι μόνη, φρόντισε να βγεις έξω και να διασκεδάσεις. Είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ ωραίες στιγμές. Οι γνωριμίες ευνοούνται αυτό το διάστημα, αλλά δεν υπόσχονται συνέχεια. Έχε το νου σου!

Επαγγελματικές
Πολλά θα είναι τα μπερδέματα που θα έχεις στην εργασία σου. Κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου θα επηρεάσουν πάρα πολύ τη ψυχολογία σου. Φρόντισε να είσαι συνεπής στα οικονομικά σου. Απόφυγε μέσα στην εβδομάδα να κάνεις ανούσια έξοδά πάνω στον ενθουσιασμό σου και μην εμπιστεύεσαι άτομα, που γνωρίζεις λίγο καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα σου με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται ανάδρομα θα επηρεάσει και θα δυσκολέψει κατά πολύ τις συναναστροφές και τις επικοινωνίες σου. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τρίτους και έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Μπορείς να πετύχεις σημαντικά πράγματα, αν προσπαθήσεις πραγματικά. Μπορείς να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις και να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου, αρκεί να μείνεις συγκεντρωμένη στους στόχους σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Κοινά σχέδια για το μέλλον θα χαροποιήσουν και τους δυο σας. Αν είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το Ζυγό θα σου φέρει πολλές και ενδιαφέρουσες κατακτήσεις. Πέρνα όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να σε νοιάζει το παρελθόν και κοιτώντας μόνο το μέλλον.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα καλά θα κάνεις να προσέξεις. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες. Κινήσου με προσοχή. Οικονομικές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν έντονα. Μην παρασυρθείς και κάνεις υπερβολές στα έξοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι κάπως δύσκολη για το ζώδιό σου και θα σου παρουσιάσει εμπόδια και καθυστερήσεις σε αυτά που έχεις δρομολογήσει να κάνεις, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο σου, και πρέπει να προσέχεις. Ασχολήσου με δραστηριότητες οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Μην φοβηθείς να κάνεις τις αλλαγές που έχεις κατά νου στον τομέα της εργασίας σου, γιατί και θα σου αναπτερώσουν το ηθικό και θα αυξήσουν την δημιουργικότητά σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις με το ταίρι σου, προκειμένου να μπορέσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα, ώστε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά. Μίλα ανοιχτά για όλα όσα σε απασχολούν και σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να διαιωνίζεις κάποιες καταστάσεις που σε στεναχωρούν. Οι singles θα χρειαστεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μόνο να περνάτε καλά φλερτάροντας. Μέχρι εκεί!

Επαγγελματικές
Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να μετριάσεις τα νεύρα σου στα επαγγελματικά σου. Απόφυγε να πιέσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Οργάνωσε προσεκτικά το κάθε σου βήμα, κινήσου έξυπνα και τότε θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα για οικονομικά ζητήματα, θα ευνοηθούν. Έξοδα που αφορούν στο σπίτι θα σε απασχολήσουν έντονα, αλλά αν είσαι προσεχτική μπορείς εύκολα να τα ξεπεράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι μία περίοδος αναπροσαρμογής σε νέα δεδομένα και καταστάσεις που προσπαθούσες να αποφύγεις καιρό τώρα. Κάνε θετικές σκέψεις για το μέλλον σου, βρες χρόνο για να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν και μην αφήνεις λόγια τρίτων να επηρεάσουν αρνητικά τη ψυχολογία σου. Πίστεψε στις δυνάμεις σου, για να πιστέψουν και οι άλλοι σε εσένα.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα καλά θα κάνεις να ασχοληθείς περισσότερο με το ταίρι σου και να δώσεις τόπο στην οργή σε ορισμένα πράγματα που σε έχουν πειράξει στο παρελθόν. Πέρασε όσο καλύτερα μπορείς, αποφεύγοντας να κάνεις σοβαρές συζητήσεις. Οι μέρες δεν είναι ιδανικές για να λύσεις τα όποια προβλήματα σου. Αν είσαι μόνη, θα μπορέσεις να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Νέες γνωριμίες θα σε χαροποιήσουν και η θετική όψη που πραγματοποιεί την Τετάρτη η Σελήνη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, μπορεί να βρει για σένα το ιδανικό ταίρι.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα η απόδοσή σου στη δουλειά θα ανέβει σημαντικά. Μην αφήσεις να επηρεάσουν τα σχέδιά σου υποθέσεις που αφορούν τρίτους. Δείξε δυναμισμό! Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις κινήσεις που θα σε πιέσουν. Συγκράτησε τον εαυτό σου από αγορές που δεν σου είναι αναγκαίες, γιατί η τσέπη σου πολύ γρήγορα θα αδειάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα μάτια σου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είναι δεκατέσσερα και η προσοχή σου τεταμένη. Μην παρασυρθείς και κάνεις πράγματα που μπορεί να σε δυσκολέψουν μέσα στη εβδομάδα. Λάβε τα μέτρα σου και μην παρασύρεσαι από την ατμόσφαιρα που κυριαρχεί γύρω σου, γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί άθελά του να σε εξαπατά. Πρόσεξε κοντινά σου πρόσωπα, που πιθανόν να χρειαστούν τη βοήθεια σου. Καλά θα κάνεις να ελέγξεις λίγο το άγχος σου, γιατί η σωματική σου υγεία πολύ γρήγορα θα σε προδώσει.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα δες μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά στα αισθηματικά σου και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου. Έκφρασε όλα όσα νιώθεις για εκείνον και μην είσαι συγκρατημένη στις εκδηλώσεις σου. Αν είσαι μόνη, θα μπορέσεις να κάνεις μια γνωριμία, η οποία θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα σου δώσει άλλον αέρα. Η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στον Ζυγό και η ζωή σου θα είναι γεμάτη από συνεχείς και ευχάριστες ανατροπές.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου οι κόποι που έκανες όλο τον προηγούμενο καιρό έφτασε οι στιγμή για να ανταμειφθούν. Μη διστάσεις να κάνεις μερικές αλλαγές, αν κρίνεις ότι είναι απαραίτητες και θα εκτινάξουν την καριέρα σου στα ύψη. Φρόντισε σε μερικά πράγματα να έχεις όμως το νου σου περισσότερο από τα συνηθισμένα, γιατί η πιθανότητα να έρθεις αντιμέτωπη με απατηλές εκπλήξεις είναι πολλές. Γραφειοκρατικές υποθέσεις από το παρελθόν θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο και θα σε αγχώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έντονα θα σε απασχολήσουν οι προσωπικές σου υποθέσεις αυτή την εβδομάδα και θα προσπαθήσεις να κάνεις μία ανασκόπηση των τελευταίων ημερών, ώστε να βρεις τις αιτίες που τα πράγματα δεν έχουν έρθει όπως είχες προγραμματίσει. Καλό θα είναι να ακολουθήσεις πιστά ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις για να αποφύγεις τα λάθη. Τις πιθανές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς. Μην χάσεις την ευκαιρία να προωθήσεις τις ιδέες σου στο χώρο της εργασίας σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε πίκρανε μέχρι τώρα στην συμπεριφορά του συντρόφου σου και τόλμησε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί του. Πλησίασέ τον προκειμένου να κάνεις καλύτερη τη σχέση σας. Αν είσαι μόνη, θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Νέα πρόσωπα θα σε ανανεώσουν και θα μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες που δεν θα πρέπει να αφήσεις να χαθούν. Φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να πορευτείς με σταθερά βήματα, ώστε να αποφύγεις τις παγίδες που θα προσπαθήσουν να ανακάμψουν την πρόοδό σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς με τους καταλλήλους χειρισμούς να καλύψεις αρκετές από τις υποχρεώσεις σου, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Θα έχεις την στήριξη των συνεργατών και των συναδέλφων σου και θα μπορέσεις να στηριχτείς πάνω τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα αυτή καλό θα είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, αλλά και με πράγματα που σε ευχαριστούν. Κάποιες καθυστερήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους μπορούν να ξεπεραστούν αν ζητήσεις την στήριξη των δικών σου ανθρώπων. Έτσι, θα δεις ότι κάποιες λύσεις είναι πολύ πιο εύκολα πραγματοποιήσιμες από ό,τι νόμιζες. Σκέψου όσα θέλεις να κάνεις και οργανώσου, ώστε να μπορέσεις να τις θέσεις σε εφαρμογή. Έχεις πολλές ικανότητες που μπορείς να αξιοποιήσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις σημαντικά πράγματα με το σύντροφό σου. Θα μπορέσεις να βρεις απαντήσεις σε πολλά πράγματα που σε απασχολούν και αφορούν στην συμπεριφορά που δέχεσαι από την μεριά του. Οι singles του ζωδίου είναι πιθανό να έχετε συναντήσεις, οι οποίες θα σας αναστατώσουν. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην ενδώσετε, γιατί ο ανάδρομος Ερμής ρίχνει στάχτη στα μάτια σας και δεν βλέπετε την αλήθεια.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις ορισμένα πράγματα. Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου, ακόμη κι αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει διάθεση από τη μεριά τους να την αποδεχτούν. Εσύ είσαι η μόνη που μπορείς να προστατέψεις τα συμφέροντά σου. Τα ζητήματα που σε απασχολούσαν στα οικονομικά, έχουν αρχίσει να βρίσκουν το δρόμο τους. Πρόσεξε προτάσεις για επενδύσεις και μην ενδώσεις πριν τις ερευνήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα χρειαστεί να προετοιμαστείς την εβδομάδα αυτή κατάλληλα, γιατί υπάρχει πιθανότητα κάποια προβλήματα από το παρελθόν να ξεπηδήσουν πάλι ξαφνικά, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, και να σε αναστατώσουν. Ρύθμισε με προσοχή ό,τι εκκρεμότητες έχεις και τήρησε το πρόγραμμά σου κατά γράμμα. Μην βιαστείς να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα, γιατί μπορεί να έχεις προβλήματα και αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να δείξεις προσοχή στα αισθηματικά σου. Μην κάνεις πράγματα που μπορούν να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου και προσπάθησε με υπομονή και ηρεμία, να του εξηγήσεις τον τρόπο σκέψης σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να συνεννοηθείς μαζί του. Αν παραμένεις single, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου στις νέες γνωριμίες που θα έχεις. Μη βιαστείς να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, αν δεν είσαι έτοιμη ή αν δεν είσαι σίγουρη για την κατάκτησή σου.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να έχεις το νου σου στην εργασία σου, γιατί κάποια πρόσωπα πιθανόν να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά! Τα οικονομικά ζητήματα καλά θα κάνεις να τα προσέξεις ιδιαίτερα. Ρύθμισε με σοβαρότητα τις εκκρεμότητες που έχεις, για να μην πιεστείς μελλοντικά.

Read More

And More