ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 έως 20 Μάιου. Πώς θα είναι η εβδομάδα…

Πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Ποιες είναι οι τάσεις στα ερωτικά; Τι θα συμβεί στα επαγγελματικά;

Αν θέλεις πιο προσωπική πρόβλεψη για κάτι που σε απασχολεί κάνε “κλικ” εδώ

ΚΡΙΟΣ
Μην κάνεις πίσω μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας, φίλε Κριέ, λόγω των αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Άρη από το ζώδιο της Παρθένου, γιατί θα είναι αφενός παροδικά, αφετέρου η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου, από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή, θα ισορροπήσει τις καταστάσεις. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων που βρίσκονται εκεί, για να σε βοηθήσουν όταν τους χρειαστείς. Ό,τι κι αν γίνει να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, αυτή την εβδομάδα μην αφήσεις τη σχέση σου να γίνει έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου και δώσε της περισσότερη σημασία, για να προλάβεις τυχόν αναποδιές που θα προκαλέσουν κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι. Ηρέμησε και πέρνα όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε όμως, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, οι εξελίξεις είναι γρήγορες και οι περισσότερες θετικές φίλε Κριέ. Θα μιλήσεις με άτομα που έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και νέες πηγές εσόδων θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια. Προσοχή σε συμφωνίες και συναλλαγές, από την Τρίτη και μετά που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και θα θολώσει λίγο την κρίση σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ θετική για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Γενικά, με τον Ερμή και τον Δία να κινούνται στο ζώδιό σου και να σου χαρίζουν την εύνοιά τους, διανύεις μια περίοδο όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν και είναι υπέρ σου, για να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν σε προβλήματα της σχέσης και μίλα με το σύντροφό σου για τα μελλοντικά σας σχέδια. Η Σελήνη στο ζώδιό σου, από την Παρασκευή μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα σε ευεργετήσει και θα κάνει τη γοητεία σου να χτυπήσει κόκκινο. Εσύ που βαδίζεις ακόμη σε μοναχικά μονοπάτια, να θυμάσαι πως ο ερωτισμός και το σεξ απίλ σου είναι τέτοια, που μπορούν να παρασύρουν ακόμη και τον πιο δύσκολο στόχο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτή την εβδομάδα τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Νέες συνεργασίες, αλλά και συμφωνίες, θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια σε κάποια ζητήματα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή, γιατί τα έξοδα αυξάνονται. Αξιολόγησε κάποιες προτάσεις, που μπορεί να αυξήσουν το εισόδημά σου και μη φοβηθείς να τις αποδεχτείς, αν βλέπεις ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Δίδυμε, θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις. Άφησε την γκρίνια λοιπόν, και δες με σοβαρότητα τι δεν προχωράει. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και μην περιμένεις να γίνουν όλα από μόνα τους. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ξεκινά την ανάδρομη κίνηση της από την Τρίτη και μετά, και οι μέρες που θα ακολουθήσουν δεν θα είναι και οι πιο εύκολες, γι’ αυτό χρειάζεται να είσαι αρκετά συγκαταβατικός, ειδικά με ανθρώπους που επηρεάζουν την πρόοδό σου στην εργασία, ώστε να μη δίνεις λαβές για πικρόχολα σχόλια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μην γίνεσαι αγενής με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σου ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, που δεν θα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα, γι’ αυτό, όσο κι αν σε εκνευρίζουν ορισμένα πράγματα, μην τα τραβάς στα άκρα. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, να ξέρετε ότι κάποια άτομα θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Δώστε τους μια ευκαιρία και μην έχετε σνομπ συμπεριφορά απέναντί τους.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτή την εβδομάδα απόφυγε τις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον, γιατί ακόμα δεν έχεις τελειώσει με εκκρεμότητες του παρόντος, φίλε Δίδυμε. Μία πειθαρχημένη συμπεριφορά, όπως υποδεικνύει και η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, θα σε σώσει από τα δύσκολα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μία καλή περίοδο, αν θέλεις να καλύψεις χρέη και υποχρεώσεις. Μην αναβάλεις αυτές τις διευθετήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, αγαπητέ Καρκίνε, και θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση αυτή την εβδομάδα και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων, που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου. Καριέρα, γάμος και κοινωνική καταξίωση θα είναι τα ευαίσθητα σημεία της εβδομάδας, που πολύ πιθανό όμως να επιβαρύνονται και από τις δικές σου φιλοδοξίες.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα βρίσκονται σε καλά επίπεδα, φίλε Καρκίνε, και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Οι προτάσεις που θα σου κάνει ο σύντροφός σου θα σε ενθουσιάσουν και σε φέρουν πιο κοντά του. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία, αν διώξεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση που αισθάνεσαι, για να δεσμευτείς το συντομότερο δυνατόν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, η εβδομάδα με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη κίνησή της, από την Τρίτη και μετά στους Διδύμους, θα είναι κάπως δύσκολη και μόνο με ωριμότητα και ηρεμία θα ανταποκριθείς σε όσες δυσκολίες θα ανακύψουν μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή και καλό είναι να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο σχετικά με χρήματα, πριν σκεφτείς καλά όλα τα δεδομένα.

ΛΕΩΝ
Οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα δεν θα λείπουν αυτήν την εβδομάδα από τη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης στους Διδύμους, από τις 15 του μήνα και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς από τις καθυστερήσεις που θα προκληθούν και μην αφήσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις, αλλά και στις τακτικές σου, για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, αυτή την εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, αλλά και να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σας. Μην ξεχνάς ότι η γοητεία σου είναι αυξημένη και πρέπει να την αξιοποιήσεις, για να περάσεις τις δικές σου επιθυμίες. Πρόσεξε μόνο να είσαι κάπως επιφυλακτικός σε κάποια τρίτα πρόσωπα, που θα θελήσουν να επιβάλλουν τη γνώμη τους για τη σχέση σου και βάλε τους στη θέση τους, πριν να είναι αργά. Εσένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, η Σελήνη από τον Ταύρο το προσεχές Σαββατοκύριακο πολύ εύκολα μπορεί να σε φέρει ερωτικά κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην παρασυρθείς από παρεξηγήσεις, που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου. Να είσαι ειλικρινής και δίκαιος μαζί τους και θα δεις ότι μία τέτοια τακτική θα εκτιμηθεί από την πλευρά τους, περισσότερο από όσο υπολογίζεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, αλλά ακριβώς τώρα είναι που πρέπει να είσαι προσεκτικός, για να μη χάσεις αυτή την ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ενέργεια που αισθάνεσαι αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε, με τον Άρη να σου χαρίζει τις ευεργετικές του ιδιότητες από το ζώδιό σου, σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Απ’ την άλλη όμως, με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη κίνησή της στους Διδύμους, από την Τρίτη και μετά, κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους, για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, μπορείς να περάσεις μια ευχάριστη εβδομάδα και να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου, κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να δώσεις περισσότερη σημασία.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Παρθένε, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και τα σχέδια που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον έρχονται πιο κοντά και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Πρόσεχε μόνο, με το δυσμενές πλανητικό σκηνικό της Τρίτης, να μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και διακινδυνέψεις τα κεκτημένα σου για το τίποτα. Προσοχή επίσης στις σπατάλες που κάνεις, γιατί θα σε βγάλουν από το οικονομικό σου πλάνο.

ΖΥΓΟΣ
Είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν ακόμη, αγαπητέ Ζυγέ, και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Με την τακτική αυτή που ακολουθείς όμως, δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές σου. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, που κυβερνά το ζώδιό σου, από την Τρίτη και μετά στους Διδύμους, φέρνει κάποιες καθυστερήσεις και αναποδιές, τόσο στα σχέδια που έχεις στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό σου τομέα. Αν παραμείνεις συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου, θα βρεθείς δικαιωμένος για τις επιλογές σου. Αν όχι, θα υποστείς τις συνέπειες των πράξεών σου, που σίγουρα δεν θα είναι ευχάριστες.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά φίλε Ζυγέ, αν αποφασίσεις να αφήσεις έξω από τη σχέση σου, τα προβλήματα και τις σκοτούρες που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σου. Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο και να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Άρη και τον Πλούτωνα, είναι μία καλή ευκαιρία να οργανώσετε με το ταίρι σου κάτι έξω από τα συνηθισμένα και να ανανεώσετε την ερωτική σας διάθεση. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, αξιοποίησε την εύνοια αυτών των όψεων, για μια έξοδο με φίλους και έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν παρεξηγήσεις και προβλήματα, που χρειάζονται ψύχραιμη στάση από μέρους σου, φίλε Ζυγέ. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε οδηγήσουν σε βιαστικές λύσεις, γιατί δεν θα είναι οι κατάλληλες και πρέπει να εξετάσεις καλύτερα και πιο λεπτομερώς τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου από την άλλη, είναι σε μια δύσκολη εβδομάδα. Καλύτερα να αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή αποφάσεις, που αφορούν χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτήν την εβδομάδα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα που έχεις παραμελήσει τελευταία και θα οδηγηθείς, με την εύνοια που σου στέλνει ο Ερμής από το φιλικό σου Ταύρο, στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις, αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, η σχέση σου σε απασχολεί ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αντί να κρατάς όμως παθητική στάση, καλύτερα να μιλήσεις μαζί του, χωρίς να αποφεύγεις να συζητήσεις όλα όσα σκέφτεσαι. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, η αυτοπεποίθησή σου σε ωθεί σε μια νέα γνωριμία. Μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες, που το αστρολογικό μενού της εβδομάδας σε ευνοεί για να δεσμευτείς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, όλα πηγαίνουν πολύ καλά, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό. Είναι ώρα να ξεκουραστείς, για να μη φτάσεις στα όρια της εξάντλησης. Κάποιες αναγκαστικές αλλαγές, που θα σου επιβληθούν από τους ανωτέρους σου, είναι άνευ σημασίας και δεν θα επηρεάσουν τόσο την δική σου πρόοδο, γι’ αυτό μην δώσεις έκταση. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Μην παρασύρεσαι σε έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν, αγαπητέ Τοξότη, δεν πρόκειται να ξεπεραστούν άμεσα, αν δεν κάνεις εσύ κάτι γι’ αυτές. Πάρε λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι κάπως πιο ευχάριστο από τις καθημερινές και θα μπορέσεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, ώστε να βγεις στο πεδίο της μάχης πιο δυνατός και έτοιμος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πας παρακάτω και να μην ξανασχοληθείς μαζί τους. Αρκεί να μην κολλάς σε κάποιες καταστάσεις που σε βασανίζουν και συνεχίσεις να τις αφήνεις μετέωρες. Οι αδέσμευτοι Τοξότες, σύντομα θα βρείτε τον έρωτα που αναζητάτε. Μην χάνετε το θάρρος σας και συνεχίστε την προσπάθεια σας, όσο κι αν κάτι τέτοιο σας έχει κουράσει και δεν έχετε πλέον διάθεση. Πολύ σύντομα θα αποζημιωθείτε!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, θα έχεις κάποιες συζητήσεις, αλλά και ενδιαφέρουσες επαφές, που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Ο κοινωνικός σου κύκλος έχει ήδη διευρυνθεί και ήρθε ο καιρός να χρησιμοποιήσεις κάποιες σημαντικές σου γνωριμίες, για να ωφεληθείς σημαντικά. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά, γιατί η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης από την Τρίτη στο ζώδιο των Διδύμων, σε παρασύρει σε σπατάλες, που δεν θα μπορείς να καλύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα σε έχει καταλάβει μια έντονη ανησυχία, αλλά και ανυπομονησία, για τους στόχους τους οποίους θέλεις να πετύχεις. Δυστυχώς, αυτή σου η ψυχοσύνθεση μπορεί να σε παρασύρει σε επιπόλαιες ενέργειες, με αποτέλεσμα να χάσεις τις ισορροπίες σου και στο τέλος να μην ξέρεις ποιο είναι το σωστό και πιο το λάθος. Έχεις πολλές πιθανότητες με αυτή την στάση να οδηγηθείς σε κινήσεις πανικού, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε και τους άλλους γι’ αυτές και μη χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου και να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα μεταξύ σας και φρόντισε να είσαι εσύ αυτός που θα κάνει ένα βήμα πίσω, για να τα ξαναβρείτε. Εσύ που βαδίζεις μόνος, να θυμάσαι πως η καλή διάθεση είναι η μόνη λύση, για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μην την χάσεις για κανέναν λόγο!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να προβάλλεις τις ιδέες σου με επιχειρήματα και μην μπαίνεις σε διαδικασίες να εξηγείς τα αυτονόητα, ιδιαίτερα στους ανταγωνιστές σου. Ο φαύλος κύκλος που θα μπεις, μόνο πίσω μπορεί να σε πάει και όχι μπροστά. Μεγάλη προσοχή θέλουν επίσης και τα οικονομικά σου, που δεν πάνε πολύ καλά. Τα έξοδά σου είναι πολλά και πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα για να τα μειώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις ιδιαίτερα αισιόδοξη διάθεση, αν είσαι Υδροχόος, και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις που γίνονται στο περιβάλλον σου. Με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από την Τρίτη στους Διδύμους και να σε επηρεάζει αρνητικά, καλό είναι να μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Φρόντισε να μην ξανακάνεις το λάθος να βάλεις τρίτα άτομα ανάμεσα σας. Εσύ και ο σύντροφος σου ξέρετε καλύτερα τις ανάγκες της σχέσης σας. Όσο για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μην κάθεσαι στο σπίτι, περιμένοντας τον έρωτα να έρθει να σου χτυπήσει την πόρτα, αλλά βγες έξω με τους φίλους ή την οικογένειά σου, να διασκεδάσεις και να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου κάποιες εξελίξεις που θα γίνουν, θα σε βοηθήσουν, αγαπητέ Υδροχόε, να ξεπεράσεις προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό σου χώρο. Οι συνάδελφοί σου σε στηρίζουν και η βοήθειά τους την προκειμένη στιγμή θα είναι πολύτιμη, για να τα βγάλεις πέρα με τις τόσες υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι πολύ στριμωγμένα και χρειάζεται μεγάλος αυτοέλεγχος, για να μην ξεφύγεις. Έχε το νου σου!!!

ΙΧΘΕΙΣ
Η τάση απομόνωσης που θα αισθάνεσαι αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι είναι και δεν θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν. Περιόρισε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει. Ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου πλέον, θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις πιο εύκολα κάποια κεκτημένα σου και θα σε παρακινήσει να διορθώσεις κάποιες ανωμαλίες, που υπάρχουν στις πολύ στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει, με πρωτοβουλίες και προτάσεις που αφορούν στο μέλλον σας. Το Σαββατοκύριακο είναι πλανητικά ιδανικό να δραπετεύσετε κάπου οι δύο σας, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, αυτή η εβδομάδα λειτουργεί υπέρ σου. Κάνε κι εσύ την κίνησή σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και τα αποτελέσματα που θα έχεις, θα σε εκπλήξουν…

Επαγγελματικές
Φίλε Ιχθύ, στη δουλειά σου, αυτή την εβδομάδα τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες πολύ θετικές εξελίξεις θα σου δώσουν κουράγιο να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου, για την άνοδο της δουλειάς σου. Δώσε σημασία στους συνεργάτες, που είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης στους Διδύμους από την Τρίτη, που προκαλεί καθυστερήσεις και βάζει εμπόδια στις συναλλαγές σου. Μην απαντήσεις βιαστικά σε συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις.

Read More

And More