ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22 ως 28 Ιουλίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;

Ανάδρομος τέλος! Θα πάρουμε ανάσα αυτήν την εβδομάδα ή κρύβες κι άλλες παγίδες σε ερωτικά και επαγγελματικά; Τι λέει το ζώδιό σου;

*Για μια πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη μην ξεχνάς να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 22 στο ζώδιό του Υδροχόου, κάποια κοινωνικά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν θα πάνε πολύ καλά και σε αυτό θα βοηθήσουν διάφοροι καλοί φίλοι, που βρίσκονται κοντά σου για να σε στηρίξουν σε όλα αυτά που θα ζητήσεις. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου, οπότε προχώρα μπροστά και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Αισθηματικές
Ο κυβερνήτης σου Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου συνεχίζει να σου δίνει τις καλές επιρροές του και εσύ σφύζεις από ερωτισμό και ρομαντισμό. Η εβδομάδα είναι καλή για να διορθώσεις όλα τα κακώς κείμενα που μπορεί να είχες μέχρι τώρα στη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι στη ζωή σου, να έχεις τεντωμένες τις κεραίες σου, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία και ιδιαίτερα τις μέρες του Σαββατοκύριακου, που η Σελήνη θα ευνοεί όλες τις ερωτικές σου κινήσεις.

Επαγγελματικές
Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και βελτιώνει τις επικοινωνίες σου και ευνοεί ιδιαίτερα τις συνεργασίες, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις κάνει για τη δουλειά σου. Θα παρουσιαστούν προτάσεις που θα είναι αρκετά συμφέρουσες για την πορεία της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, ενώ θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις με μεγάλη ευκολία πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την νέα θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο της Παρθένου, επιτέλους μπορείς να αναθεωρήσεις παλιές τακτικές που είχες μέχρι τώρα και να επικεντρωθείς στους καινούργιους στόχους που έχεις θέσει. Συγκεντρώσου και είναι βέβαιο πως θα φτάσεις πολύ σύντομα στην κορυφή! Δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα, που αυτήν την περίοδο μπορεί να έχουν την ανάγκη σου.

Αισθηματικές
Ο Άρης συνεχίζει και αυτήν την εβδομάδα την πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και ο αισθηματικός σου τομέας θα ξαναζωντανέψει. Θα δεις το ταίρι σου με περισσότερο πάθος και ερωτισμό, ενώ θα καταφέρετε να περάσετε πολύ όμορφα αρκεί να είστε πιο εκδηλωτικοί μεταξύ σας. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, αυτή η περίοδος προσφέρεται να κάνεις τη γνωριμία της ζωής σου!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα, φαίνεται πως συνεχίζεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό, γιατί ήδη έχεις ξεφύγει από τον προϋπολογισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα θα είναι αξιοσημείωτες με τη νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο από το ξεκίνημα της εβδομάδας. Μπορείς να λύσεις πολλές υποθέσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, αλλά απόφυγε τον εκνευρισμό και μην τα βάζεις με άτομα που μπορεί μερικές φορές να μη φταίνε σε τίποτα. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο μπορείς να δραπετεύσεις κάπου ευχάριστα και να αναδιοργανωθείς βάζοντας σε τάξη τις σκέψεις σου και τα επερχόμενα σχέδια σου.

Αισθηματικές
Μπορείς να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και καθίσεις να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους με το ταίρι σου. Η σχέση σου έχει καλές βάσεις και μπορείς να κάνεις πολλά για αυτήν βελτιώνοντάς την αισθητά. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά και αναζητάς το άλλο σου μισό, προσπάθησε να αλλάξεις λίγο το σκεπτικό σου και να δεις λίγο πιο ανοιχτά μερικές καταστάσεις που συμβαίνουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά. Η ενέργεια που θα έχεις θα σου δώσει μεγάλη δυναμικότητα για να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις που από καιρό σκεφτόσουν. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σε οδηγήσουν στους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής από το ζώδιο σου, σε ορθή πλέον πορεία, θα αυξήσει την επικοινωνιακή σου ικανότητα και θα μπορέσεις να λύσεις θέματα που ήταν μέχρι τώρα σε στασιμότητα. Λίγο η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον Υδροχόο, λίγο η δυναμικότητά σου που θα είναι στα ύψη, θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις ώστε να καλυτερεύσεις τα κομμάτια της ζωής σου που μέχρι τώρα σε τραβούσαν πίσω, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά.

Αισθηματικές
Ο Άρης στο ζώδιό σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να καλυτερέψεις τη σχέση σου και να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου και δημιουργούν ψυχρότητα μεταξύ σας. Μπορείς να συζητήσεις ουσιαστικά μαζί του και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα έκανε καλό και σε εσένα, αλλά και στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που θα σου δώσει την ευτυχία, με τις προοπτικές που ανοίγονται αυτήν την εβδομάδα είναι σίγουρο ότι θα έρθει και μάλιστα πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να έχεις ψυχραιμία και να αποφύγεις να τα βάζεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες, αλλά πρέπει να προσέξεις τις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα έχουν μια αστάθεια για αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για πολλά θέματα που σε αφορούν. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και τόσο η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο τη Δευτέρα, όσο και ο Ήλιος που θα εισέλθει στο ζώδιό σου την ίδια μέρα, θα σε βοηθήσουν να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που σε κρατούσαν πίσω τον τελευταίο καιρό θα βρουν τις πιο συμφέρουσες για εσένα λύσεις.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου αυτήν την περίοδο θα μπορέσεις να κινηθείς άνετα και να υλοποιήσεις όλες τις προσδοκίες και επιθυμίες σου. Το ταίρι σου είναι πρόθυμο να σε ακολουθήσει σε ό,τι του προτείνεις και τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να αναθερμάνεις ουσιαστικά το δεσμό σας. Αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενδιαφέρει, μην τα παρατάς, γιατί με τις καλές επιρροές του Άρη στον Καρκίνο αυτό το καλοκαίρι θα έρθουν τα καλύτερα στη ζωή σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις ισορροπία, ενώ αρκετά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε απροσδόκητα γρήγορους ρυθμούς. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες με αρκετά ικανοποιητικές προδιαγραφές. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις, γιατί μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να έχεις σωστό προγραμματισμό για να καταφέρεις να τα ισορροπήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά όμορφα για εσένα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου στο ξεκίνημα της. Η δυναμικότητα που θα έχεις θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και θα μπουν καινούργια άτομα στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό και θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές, ώστε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να κάνετε μαζί αλλαγές στη σχέση σας, για να γίνει ακόμα καλύτερη. Αν εξακολουθείς να έχεις στην αγκαλιά σου τη μοναξιά, έφτασε ο καιρός να την αποχωριστείς καθώς είναι βέβαιο πως θα βρεις επιτέλους αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός και η ενέργειά σου θα είναι στα ύψη τους. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και με αυτές να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο πιθανόν να σταθεί στο δρόμο σου. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που θα κάνεις, γιατί πιθανόν να έχεις μία τάση να παρασύρεσαι σε σπατάλες…

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο του Υδροχόου καθώς και η νέα θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στην Παρθένο την ίδια μέρα, ανεβάζουν την κοινωνικότητά σου και η επικοινωνία με τον περίγυρό σου γίνεται πολύ καλύτερη. Αρκετά από τα σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα δεις πως θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις για να αποφύγεις το άγχος.

Αισθηματικές
Ο Άρης από τον Καρκίνο θα σου χαρίσει πολύ ερωτισμό και ο ρομαντισμός σου θα γοητεύσει τον σύντροφό σου. Μπορείτε να κάνετε συζητήσεις για να λυθούν όλα αυτά που μέχρι τώρα σε ενοχλούν στη σχέση σας και να ξεκαθαρίσεις μία και καλή με θέματα του παρελθόντος, που βαραίνουν την ψυχή σου και την σκέψη σου. Αν ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια αυτήν την περίοδο, γιατί οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να κάνεις μια γνωριμία, που ούτε καν φαντάζεσαι…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν την επιτυχία που αναζητάς τόσο καιρό! Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα χρειάζεται να καταβάλεις μια μικρή προσπάθεια για να προσαρμοστείς στους στόχους που έχεις θέσει. Αυτό θα σου δώσει μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση για να μην παρεκκλίνεις από τα σχέδιά σου. Ετοιμάσου να υποδεχτείς τις πολλές αλλαγές που θα έρθουν και τη νέα θετική πραγματικότητα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου!

Αισθηματικές
Αν αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό και εκφραστείς ελεύθερα, θα νιώσεις και εσύ, αλλά και το άλλο σου μισό πολύ καλύτερα. Να ξέρεις πως η Αφροδίτη, που από τις 22 μπαίνει στην Παρθένο, θα φέρει έντονο κλίμα ερωτισμού. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα ήθελες, μην το βάλεις κάτω με τίποτα. Φρόντισε να περνάς το χρόνο σου με τον καλύτερο τρόπο, αφού με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα αυτήν την εβδομάδα. Απόφυγε να ανακοινώσεις σχέδια σε άτομα που δεν τα εμπιστεύεσαι απόλυτα. Τις προτάσεις που θα σου κάνουν, φρόντισε να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν δώσεις τις απαντήσεις σου. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιεί τη Δευτέρα στον Υδροχόο, θα σου φέρει πολλές θετικές αλλαγές. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου αυτήν την περίοδο και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου θα έχεις πολλές πιθανότητες να το υλοποιήσεις. Η νέα θέση του Ήλιου, που από τις 22 εισέρχεται στον Λέοντα, τονώνει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, ωστόσο η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί ακόμη δεν έχεις ετοιμαστεί για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται.

Αισθηματικές
Ο ερωτισμός σου και το ρομαντικό κλίμα στη σχέση σου, θα κάνουν τον σύντροφό σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από κοντά σου… Η περίοδος προσφέρεται να κάνεις αλλαγές στη σχέση σου, ώστε να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Και αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, να γνωρίζεις πως ο Άρης από τον Καρκίνο ανεβάζει τόσο τη γοητεία σου, που είναι σίγουρο πως αν κουνήσεις λίγο το δαχτυλάκι σου θα βρεις το πρόσωπο των ονείρων σου!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Μπορείς ακόμη να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να φρενάρουν τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα θέση της Αφροδίτης, που από την Δευτέρα θα κινείται στην Παρθένο, δυναμώνει ακόμη περισσότερο τις επικοινωνιακές σου ικανότητες κάνοντας τους πάντες να κρέμονται κυριολεκτικά από τα χείλη σου! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον Υδροχόο, θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλές υποθέσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα.

Αισθηματικές
Ο Άρης που εξακολουθεί να κινείται στον Καρκίνο δίνει άλλη νότα στον αισθηματικό σου τομέα και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και ξέχασε καταστάσεις, που σε έχουν στεναχωρήσει. Αν είσαι ακόμα στην αναζήτηση, ο Άρης σε φέρνει πολύ κοντά στη γνωριμία που τόσο καιρό περιμένεις και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για αυτό ακριβώς που έχεις ονειρευτεί!

Επαγγελματικές
Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στη δουλειά σου, για να κάνεις τις αλλαγές που περίμενες τόσο καιρό. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή καινούργια ξεκινήματα, που θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις ελεύθερα τα ταλέντα που έχεις μέσα σου. Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και επιτέλους θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρέπει να αρχίσεις να ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να αντιμετωπίζεις τη ζωή σου με περισσότερο χιούμορ. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις εσύ και μη σε νοιάζει τι μπορεί να πουν οι άλλοι και πώς θα αντιδράσουν. Σημασία έχεις να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ. Οι επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο ζώδιο σου, θα σου δώσουν τα κίνητρα, αλλά και την όρεξη να ασχοληθείς με τις ουσιαστικές σου ανάγκες, κάνοντας κάτι δραστικό για να τις καλύψεις.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη “μετακομίζει” από τη Δευτέρα στο ζώδιο της Παρθένου πράγμα που σημαίνει πως η σχέση σου θα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλεις σημαντική προσπάθεια για αυτό. Προβλήματα και καταστάσεις που μπορεί να σου χαλούσαν τη διάθεση, τώρα έχουν πάρει τέλος και στη σχέση σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις δεν πρέπει να το βάζεις κάτω, γιατί τώρα λόγω των θετικών πλανητικών επιρροών που δέχεσαι, είναι σίγουρο πως θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με έμπιστα άτομα, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς επίσης να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και αλλαγές. Ωστόσο, απόφυγε αυτήν την εβδομάδα τα μεγάλα ανοίγματα που αφορούν στα οικονομικά σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή την περίοδο καλό θα είναι να αποφύγεις να μπεις στον πειρασμό να κάνεις κάποιες κινήσεις, που μπορεί να είναι ανασταλτικές για την πορεία των σχεδίων σου, λόγω της έντονης παρορμητικότητας που θα έχεις. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και η κοινωνική σου ζωή θα σε κάνει να νιώσεις ακόμη καλύτερα!

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από τη νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο, από την Δευτέρα και μετά. Άφησε μακριά το άγχος άλλων υποθέσεων και μη φορτίζεις το ταίρι σου με θέματα που δεν το αφορούν. Φρόντισε να διασκεδάσετε μαζί, οργανώνοντας κάτι ξεχωριστό! Αν ακόμη παλεύεις να διώξεις τη μοναξιά, να ξέρεις ότι είσαι σε πολύ καλή “πλανητική” φάση για να κάνεις τη γνωριμία που περίμενες τόσο καιρό.

Επαγγελματικές
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο, πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση στον εργασιακό σου χώρο. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων, φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου, ιδιαίτερα σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Επίσης, στα οικονομικά σου, απόφυγε άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μπορείς ωστόσο να ασχοληθείς με νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα.

Read More

And More