ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις -από 23 έως 29 Απριλίου

Τι λένε τα άστρα για τα επαγγελματικά σου και τα ερωτικά σου; Πως θα είναι η εβδομάδα που μόλις άρχισε;

Αν σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο και χρειάζεσαι μια πιο προσωπική πρόβλεψη, κάνε “κλικ” εδώ

Κριός
Η εβδομάδα αυτή σου προκαλεί αρκετό προβληματισμό, σχετικά με το επαγγελματικό σου μέλλον, αγαπητέ Κριέ. Κάποια άγχη θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σε βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείς σοβαρά πράγματα για το αύριο και να μην μένεις μόνο στο σήμερα. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις επικρατεί αρμονία, με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους και να σου χαρίζει απίστευτη γοητεία. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, προμηνύεται ιδιαίτερα παθιασμένο με την Σελήνη να κινείται στον φιλικό για εσένα Λέοντα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρήσεις το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου και να μην αφήσεις να πάρουν τα μυαλά σου αέρα, παρασυρμένος από τις προκλήσεις των ελεύθερων φίλων σου. Απρόσμενα γεγονότα πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν λίγο. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, άλλαξε τακτική και προσπάθησε να βρεις κάτι σταθερό στη ζωή σου. Μην αναλώνεσαι συνεχώς σε εφήμερα φλερτ, γιατί στο τέλος πάλι μόνος σου καταλήγεις. Πρόσωπα από τα παλιά θα ξανακάνουν την εμφάνισή τους.

Επαγγελματικές
Δείξε δυναμισμό στα επαγγελματικά σου και μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να μπορέσεις να πετύχεις, φίλε Κριέ. Κινήσου έξυπνα και διπλωματικά, για να τα καταφέρεις. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις το νερό στο αυλάκι, σχετικά με κάποια επαγγελματική υπόθεση που σε ενδιαφέρει από καιρό κι αυτό θα σε χαροποιήσει. Στα οικονομικά σου, πρέπει να φανείς συγκρατημένος όσο αφορά στα έξοδά σου.

Ταύρος
Θα χρειαστεί να προετοιμαστείς κατάλληλα την εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Ταύρε, γιατί υπάρχει πιθανότητα να ξεπηδήσουν πάλι ξαφνικά κάποια προβλήματα από το παρελθόν και να σου χαλάσουν τη διάθεση. Ρύθμισε με προσοχή ό,τι εκκρεμότητες έχεις και μην βιαστείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα, γιατί μπορεί να έχεις καθυστερήσεις και αναβολές, που θα σε κρατήσουν πίσω.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε, στα αισθηματικά σου, καλό θα ήταν να δείξεις περισσότερη προσοχή από ό,τι συνήθως κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών και να μην κάνεις πράγματα που μπορούν να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου απέναντι σε νέες γνωριμίες που θα έχεις. Μη βιαστείς να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, αν δεν είσαι έτοιμος ή σίγουρος για τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Ταύρος, αυτή την εβδομάδα προσπάθησε στην εργασία σου να έχεις το νου σου, γιατί κάποια πρόσωπα πιθανόν να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Δείξε ευελιξία και μην κάνεις απερίσκεπτες ενέργειες. Τα οικονομικά σου έχουν πάρει την κατιούσα και θα πρέπει να δείξεις σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις εκκρεμότητες και τις οφειλές, που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα.

Δίδυμοι
Την εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Δίδυμε, θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις αρκετά πράγματα, που στο παρελθόν σε δυσκόλευαν. Σχέδια που κάνεις εδώ καιρό, θα πραγματοποιηθούν άμεσα με τον Άρη να κινείται στην Παρθένο και να σου χαρίζει την δύναμή του. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργιες δραστηριότητες, οι οποίες θα σε ωφελήσουν μελλοντικά. Διάφορα σχέδιά σου θα υλοποιηθούν, αν όντως κοπιάσεις γι αυτά.

Αισθηματικές
Τα άστρα σε ευνοούν στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, ιδιαίτερα από την Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη, που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου, για να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε πλήγωσε, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Ξέχνα το παρελθόν και κάνε μια νέα αρχή. Βάλε μερικά πράγματα σε νέες βάσεις και θα δεις ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Μπορείς να τα καταφέρεις και να γίνεις ευτυχισμένος. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, μην ζητάτε περισσότερα από αυτά που μπορούν να σας δώσουν και απολαύστε μία δέσμευση, τώρα που μπορείτε.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Δίδυμος, τα πράγματα στα επαγγελματικά σου είναι καλά, αν εξαιρέσεις κάποιες υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Κινήσου δυναμικά και θα τα καταφέρεις πολύ καλύτερα, από ό,τι νομίζεις. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να τακτοποιήσεις το συντομότερο όποιες εκκρεμότητες έχεις, με το νόμο και τη γραφειοκρατία.

Καρκίνος
Οι μέρες θέλουν προσοχή, αγαπητέ Καρκίνε, και καλά θα κάνεις να έχεις το νου σου λίγο παραπάνω από ό,τι συνήθως, γιατί είναι πιθανό μερικά πράγματα να μην πάνε όπως υπολογίζεις. Με την κυβερνήτη σου Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο, μπορείς να τραβήξεις την προσοχή ατόμων με ισχύ και να αξιοποιήσεις τις επαφές μαζί τους. Σκέψου με σοβαρότητα μερικά πράγματα για το μέλλον σου, κάνε την αυτοκριτική σου και κινήσου αναλόγως.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, καλά θα κάνεις να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου. Μην είσαι απόμακρος ή επιθετικός και αν κάποια πράγματα σε δυσαρεστούν, μπορείς να τα διορθώσεις, με ήπιο και γλυκό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνος σου, πάψε να γκρινιάζεις. Άλλαξε διάθεση και άφησε τους άλλους να σε πλησιάσουν. Άλλωστε, με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, η ζωή σου τώρα μπορεί να γίνει πολύ ενδιαφέρουσα και πικάντικη…

Επαγγελματικές
Είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις την εβδομάδα αυτή, φίλε Καρκίνε, για το μέλλον της δουλειάς σου. Μη διστάσεις να ρισκάρεις, για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς με τις ικανότητες που έχεις να καταφέρεις πολλά. Κοντινά σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου, που εδώ και καιρό η στασιμότητά τους δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα.

Λέων
Καινούργιες βάσεις ή συμφωνίες θα κάνεις αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Λέων, οι οποίες θα σου αποδώσουν καρπούς πολύ γρήγορα. Να είσαι προσεχτικός, γιατί τα βήματα που θα ακολουθήσεις τώρα, θα είναι καθοριστικής σημασίας για την μελλοντική σου πορεία. Κάποια ένταση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, πιθανόν να σε βγάλει εκτός εαυτού. Αν αισθανθείς ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τα νεύρα σου και τις αντιδράσεις σου, καλύτερα να υποχωρήσεις ή να αποχωρήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ο εκνευρισμός που θα νιώθεις θα είναι έντονος, φίλε Λέων. Μην κάνεις πράγματα που σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου, γιατί μετά το μετανιώνεις και σκέψου καλά πριν μιλήσεις. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορείτε να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά και με τους φίλους σου. Αδράξτε ουσιαστικά και όχι επιπόλαια αυτό το διάστημα της ελευθερίας σας, για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και που δεν θα μπορούσατε να κάνετε υπό άλλες συνθήκες.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Λέων, την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις αρκετές υποχρεώσεις, που έχεις αφήσει από τις προηγούμενες ημέρες. Ακολούθησε πιστά ένα πρόγραμμα, γιατί μπορείς να πετύχεις ό,τι και αν επιθυμήσεις, αν προσπαθήσεις πραγματικά. Οι δικοί σου θα στηρίξουν τις επιλογές σου. Αναζήτησε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις ιδέες σου, αλλά και να αναδειχθείς. Στα οικονομικά σου, κάνε κινήσεις που θα κρατήσουν σε μία ισορροπία το πορτοφόλι σου.

Παρθένος
Τα φαινόμενα αυτήν την εβδομάδα απατούν, αγαπητέ Παρθένε!!! Να είσαι προσεχτικός με ανθρώπους και καταστάσεις, που θα εμφανιστούν τώρα στη ζωή σου και μην τους εμπιστευτείς, αν πρώτα δεν βεβαιωθείς για την ποιότητα του χαρακτήρα τους. Να έχεις το νου σου, ώστε να αναγνωρίσεις άμεσα τις όποιες παγίδες εμφανιστούν και μην παρασυρθείς από πλάνα λόγια ή από άτομα που θα σε κάνουν να πετάξεις στα σύννεφα.

Αισθηματικές
Μην κάνεις επιπόλαιες ενέργειες, φίλε Παρθένε, και μην λες λόγια που δεν εννοείς, σε διαφωνίες που θα προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες της σχέσης σου είναι σχεδόν ανύπαρκτες και μπορούν πολύ εύκολα να σε οδηγήσουν σε οριστική ρήξη. Η ένταση που θα υπάρξει μπορεί να ξεπεραστεί, μόνο αν και οι δύο κάνετε οπισθοχωρήσεις. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, ήρθε ο καιρός να το πάρεις απόφαση ότι το κάθε τι θέλει κόπο και τρόπο. Με σταυρωμένα τα χέρια, μην περιμένεις προκοπή!!! Άλλαξε ρότα όσο είναι νωρίς…

Επαγγελματικές
Αν είσαι Παρθένος, τα πράγματα για εσένα μέσα στην εβδομάδα θα είναι λίγο δύσκολα. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις ορισμένα ζητήματα στο μυαλό σου. Κάποια προβλήματα με την οικογένειά σου θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Στάσου δυνατός, για να τα ξεπεράσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να πάρεις κάποιο σημαντικό ρίσκο. Λάβε τα μέτρα σου και μην αφήσεις εκκρεμότητες για αργότερα.

Ζυγός
Αρκετά φορτωμένες θα είναι οι τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας για το ζώδιο σου, αγαπητέ Ζυγέ, με την Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους και να προκαλεί αρκετή πίεση στην καθημερινότητά σου, με αποτέλεσμα οι αντοχές σου να εξαντληθούν. Τα πράγματα πρόκειται να βελτιωθούν από την Πέμπτη και μετά, που η Σελήνη θα κινείται στον Καρκίνο και θα ανταμείψει τις προσπάθειές σου και θα τονώσει το ηθικό σου. Ευαίσθητος θα είναι ο τομέας της αισθηματικής σου ζωής, καθώς ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν σου αφήνουν χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

Αισθηματικές
Ο σύντροφος σου ψάχνει να σε βρει αλλά δεν σε βρίσκει πουθενά, φίλε Ζυγέ. Αν δεν θέλεις να διαταραχθούν οι ισορροπίες, φρόντισε να ξεκλέψεις χρόνο και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στο σπίτι. Διαφορετικά, σε βλέπω να κάνεις παρέα με τους ελεύθερους φίλους σου. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Ζυγών, μία πρόταση που θα σου γίνει από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα σε οδηγήσει στο δρόμο της ευτυχίας. Πρόσεχε μόνο να μην σκοντάψεις!!!

Επαγγελματικές
Κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, αγαπητέ Ζυγέ, πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις ακρότητες. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και θα κρύβουν αρκετές ευκαιρίες, για την ανάδειξη της δουλειάς σου. Κάποιες καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις, θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αναζήτησε τρόπους για καλύψεις τις ανάγκες σου.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η εβδομάδα είναι καλή για μία εσωτερική ενδοσκόπηση και για να βάλεις νέες βάσεις στη ζωή σου, έχοντας μάθει από τα λάθη που έκανες στο παρελθόν. Ξεχώρισε λοιπόν αυτά που πρέπει να κρατήσεις και μην φοβηθείς να διώξεις όλα όσα σε κρατούν πίσω, σε ζημιώνουν ή σου φέρνουν εμπόδια. Ακόμη κι αν αυτά σχετίζονται με σταθερές σχέσεις και αξίες της ζωής σου.

Αισθηματικές
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με το ταίρι σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και είναι πολύ πιθανόν να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Εξέτασε καλά τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου, πριν κάνεις τις επιλογές σου, για να μην το μετανιώσεις μετά. Εσύ που ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά , μην αρνηθείς προτάσεις που θα έχεις από τους φίλους σου για νυχτερινές εξορμήσεις, γιατί το πλανητικό σκηνικό ευνοεί νέα ξεκινήματα σε ερωτικό επίπεδο και ιδιαίτερα η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, σου χαρίζει μία έντονη διάθεση ερωτικού παιχνιδιού.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν θα είναι πολλά. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν τρίτοι στις επιλογές σου και λάβε τα μέτρα σου. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και μην απορρίπτεις τίποτα, αν πρώτα δεν εξετάσεις καλά όλες τις προτάσεις που θα έχεις. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι προσεκτικός. Μην κάνεις κινήσεις, που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου και τον προϋπολογισμό σου.

Τοξότης
Ερωτικά και οικονομικά θέματα σε απασχολούν αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Τοξότη, και σε ωθούν να επανεξετάσεις την στάση σου απέναντι σε γεγονότα, ανθρώπους και κυρίως απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό. Μην εκθέτεις την υγεία σου σε καταστάσεις που μπορεί να την βλάψουν ή να φέρουν στα όρια τους τις αντοχές σου. Προστάτευσε την όσο μπορείς και μην επιβαρύνεις κι άλλο το ήδη φορτωμένο σου πρόγραμμα.

Αισθηματικές
Η καλή διάθεση που θα σου χαρίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους, φίλε Τοξότη, και η Σελήνη από το ίδιο ζώδιο μέχρι και την Τετάρτη, θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις αρκετές καταστάσεις που σε πίεζαν στα αισθηματικά σου. Δείξε λίγη τρυφερότητα στο σύντροφό σου και μην φοβηθείς να του εκφράσεις τον έρωτα σου. Εσύ που είσαι μόνος, θα είναι στο χέρι σου να βρεις αυτόν ή αυτήν που σου ταιριάζει, αρκεί να ξεκουνηθείς από την βόλεψή σου. Άλλαξε τη διάθεσή σου και εκφράσου αναλόγως.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Τοξότης, τα ζητήματα που σε απασχολούν είναι πολλά καιαυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να τα επιλύσεις άμεσα και δραστικά. Μετρίασε λοιπόν το άγχος σου και οργάνωσε τις κινήσεις σου, χωρίς όμως να φτάσεις στα άκρα. Με τον Ερμή να κινείται στο φιλικό για εσένα Κριό, μπορείς να βρεις ιδανικές λύσεις και να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Οικονομικά, απόφυγε σπατάλες που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και θα σε αποσυντονίσουν.

Αιγόκερως
Καινούργιες προοπτικές σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν, σε περιμένουν αυτές τις ημέρες, αγαπητέ Αιγόκερε, με τον Άρη να κινείται στην Παρθένο, τον Δία να συνεχίζει την πορεία του στον φιλικό για εσένα Ταύρο και να σου χαρίζουν όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Αν έχεις κάποιες ιδέες ή πιστεύεις πως κάποιες επαφές θα βοηθήσουν την επίτευξη των στόχων σου, είναι τα κατάλληλο διάστημα για να τις πραγματοποιήσεις. Συνέχισε τον αγώνα σου για να βελτιώσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου και οι πλανήτες θα σταθούν αρωγοί σου στην επιτυχία που αναζητάς.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, πρέπει να είσαι τρυφερός και ρομαντικός, ώστε να πείσεις το σύντροφό σου να κάνει τα πράγματα όπως θέλεις εσύ. Δείξε του τον καλύτερο σου εαυτό και διώξε τις όποιες αναστολές έχεις, ώστε να οδηγήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα. Τα άστρα είναι φιλικά και για εσένα που παραμένεις αδέσμευτος και αν κουνήσεις και εσύ λίγο τα νήματα, μπορείς να βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Νέα πράγματα θα σε ενθουσιάσουν στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε. Οι εξελίξεις που θα έχεις στο χώρο της δουλειάς σου θα είναι πολλές, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και προσοδοφόρες. Να έχεις υπομονή και να τολμήσεις να βγεις μπροστά στα γεγονότα. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να είσαι συγκρατημένος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχεις σκαμπανεβάσματα ή ελλείμματα στο πορτοφόλι σου.

Υδροχόος
Αυτή η εβδομάδα κρύβει αυξημένες απαιτήσεις και υποχρεώσεις για το ζώδιό σου, αγαπητέ Υδροχόε, τις οποίες δεν θα πρέπει να αναβάλλεις για αργότερα, γιατί θα μαζευτούν και θα είναι χειρότερα για εσένα. Παράλληλα, θα επιφορτιστείς και με βάρη άλλων, που θα ζητήσουν την συμπαράσταση και την βοήθειά σου. Προσπάθησε να μην ξεπεράσεις τα όριά σου και μην αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα αντέχεις, γιατί μετά θα ψάχνεις εσύ για βοήθεια. Παν μέτρον άριστον!!!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, μπορούν να κινηθούν πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, αρκεί να μην παραμελείς το ταίρι σου και να του δείχνεις όλα όσα αισθάνεσαι. Με αυτήν την συμπεριφορά, μπορείς να περάσεις μία ήρεμη και ευχάριστη εβδομάδα, χωρίς σκοτούρες και έννοιες. Εσύ που είσαι χωρίς σχέση, θα έχεις κάποιες κατακτήσεις μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον ή στον ευρύτερο χώρο που κινείσαι, που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα ανανεώσουν την διάθεση σου.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Υδροχόος, την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα στα επαγγελματικά σου, γιατί οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και θα σε κουράσουν σωματικά και πνευματικά, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, που η Σελήνη θα κινείται στον Λέοντα και θα σε εξοντώσει με τους εξαντλητικούς ρυθμούς που θα σου επιβάλλει. Ορισμένες υποθέσεις μπορεί να είναι κουραστικές, αλλά μήπως τελικά είναι το μέσο για να φτάσεις εκεί που θέλεις; Στα οικονομικά, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου και να κάνεις και τις ‘‘περιττές’’ αγορές, που επιθυμούσες καιρό τώρα.

Ιχθείς
Αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου και τις βαθύτερες ανάγκες σου, αγαπητέ Ιχθύ. Κάνε μια εσωτερική αναζήτηση και προσπάθησε να ικανοποιήσεις, όσο το δυνατόν περισσότερο τα θέλω σου. Αφουγκράσου τις εσωτερικές σου φωνές, γιατί η διαίσθησή σου είναι έντονη και θα σε οδηγήσει σε σωστά και κερδοφόρα, από όλες τις απόψεις, μονοπάτια.

Αισθηματικές
Αρκετά ευνοϊκά είναι τα άστρα για τα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθύς. Εσύ που έχεις μόνιμη σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς, καλά θα κάνετε να αλλάξετε διάθεση, γιατί η τύχη θα φέρει στο δρόμο σας άτομα που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς ή θα ανακαλύψετε τα βαθύτερα αίτια που σας ενώνουν με κάποια άτομα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, φίλε Ιχθύ, οι υποχρεώσεις σου θα είναι πάρα πολλές και θα χρειαστεί να κάνεις πιο σκληρό το πρόγραμμά σου, ώστε να ανταπεξέλθεις. Η βοήθεια που θα δεχτείς από τους συνεργάτες σου τώρα, θα είναι αρκετά σημαντική σε υποθέσεις που θέλεις να τελειώσεις και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Μην κάνεις κατάχρηση των οικονομικών και θα τα δεις πολύ γρήγορα να βελτιώνονται.

Read More

And More