ZΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25 ως 31 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα;

Τι προβλέπουν τα άστρα για την τελευταία εβδομάδα του Aυγούστου; Πώς θα κλείσει ο μήνας για τα προσωπικά σου, τα οικονομικά και τα αισθηματικά; Διάβασε το ζώδιό σου και μην ξεχνάς να συμβουλεύεσαι και τον ωροσκόπο σου.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Ξεκινά μία εβδομάδα που θα θέλεις να αναδιοργανώσεις όλα τα θέματα που αφορούν στη ζωή σου, σε κάθε τομέα που είναι σημαντικός για εσένα. Με σύμμαχό σου τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου για τελευταία εβδομάδα θα καταφέρεις να διώξεις από πάνω σου καταστάσεις και άτομα που σε κουράζουν και σε αγχώνουν και ίσως δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Πρόσεξε μόνο, με την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στην Παρθένο και την αρνητική όψη που θα πραγματοποιήσει ο κυβερνήτης σου με τον Κρόνο, να μην κυριευτείς από την μεγαλοκαρδία σου και δώσεις συγχωροχάρτι σε άτομα που δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης σου, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.

Αισθηματικές
Θα δώσεις παραπάνω σημασία αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι μπορείς με τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό που σε διακατέχουν να δώσεις κουράγιο στον άνθρωπο σου για να περάσετε υπέροχα και να ξεφύγετε από τις έννοιες της καθημερινότητας που σας κουράζουν και σας χαλάνε τη διάθεση. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να χαρείς, μην το βάζεις κάτω. Συνέχισε την αναζήτησή σου και θα δεις ότι στο τέλος θα βρεις κάτι πολύ καλό. Το Σαββατοκύριακο ίσως δεχτείς μία αναπάντεχη επιστροφή από άτομο του παρελθόντος, γεγονός που θα προκαλέσει η θέση του κυβερνήτη σου στον Σκορπιό. Μην ενδώσεις και βάλε πλώρη για νέες σχέσεις και κατακτήσεις!

Επαγγελματικές
Θα έχεις πάρα πολλή δουλειά αυτές τις ημέρες και μερικές φορές θα αισθάνεσαι ότι οι πολλές υποχρεώσεις σε πνίγουν. Μην αγχώνεσαι για τίποτα, μην εκνευρίζεσαι και μην δίνεις παραπάνω σημασία σε μικροκαθυστερήσεις και αναβολές που θα παρουσιαστούν, γιατί θα είναι εφήμερες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείς να διεκδικήσεις και μία αύξηση του μισθού σου με θετικά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το!

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σε πλημμυρίσει με θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σου δώσουν τα φόντα να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και να καταστρώσεις νέα πλάνα για αυτά που ονειρεύεσαι να πετύχεις. Ωστόσο, τη Δευτέρα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και ο Άρης θα πραγματοποιήσει αρνητική όψη με τον Δία, οφείλεις να είσαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποιες αρνητικές συγκυρίες που θα προκύψουν στον χώρο της εργασίας σου. Θα είναι περαστικές γι’ αυτό δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι περαιτέρω, αλλά να προσπαθήσεις να τις αντιμετωπίσεις λογικά και συγκρατημένα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου ολοκληρωτικά στο σπίτι σου και φρόντισε να μετατρέψεις το βαρύ κλίμα, που πιθανόν να κυριαρχεί, σε ρομαντικό και όμορφο. Κι αν είσαι ακόμα σε φάση ψαξίματος, συνέχισε να αναζητάς το άλλο σου μισό και ο χρόνος να ξέρεις ότι πρόκειται πολύ γρήγορα να σε ανταμείψει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί μπορεί να είναι συμφέρουσες για εσένα. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται από την Τετάρτη και μετά. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να αποφύγεις τα έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και μετά θα αγχωθείς και θα ζητάς δανεικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις τη τάση ίσως να απομονωθείς λίγο από τον έξω κόσμο, καθώς υπάρχουν θέματα κυρίως επαγγελματικά τα οποία σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Πρόσεξε να αφήσεις χώρο και χρόνο για αγαπημένα σου άτομα, γιατί αλλιώς στο τέλος της εβδομάδας θα ψάχνεις για ψυχολογική υποστήριξη. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται τη Δευτέρα στην Παρθένο και τον Άρη να πραγματοποιεί αρνητική όψη την ίδια μέρα με τον Κρόνο, στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα είναι λίγο περίεργα κι έτσι θα πρέπει να προσέξεις να μη προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες, αν δεν το έχεις σκεφτεί πρώτα πολύ καλά και αν δεν έχεις εξετάσει με προσοχή όλες τις παραμέτρους.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου χρήζουν της προσοχής σου και απαιτούν από εσένα περισσότερο ενδιαφέρον και ενασχόληση μαζί τους. Βλέπεις, ο σύντροφός σου έχει πολλά παράπονα από την αδιάφορη συμπεριφορά σου των τελευταίων ημερών και έχει αλλάξει και αυτός συμπεριφορά απέναντι σου. Για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να συνεχιστούν έτσι και να εξελιχθούν αρνητικά, πρέπει άμεσα να λάβεις τα μέτρα σου και να τον πλησιάσεις ρομαντικά και τρυφερά. Αν είσαι μόνη, καλό θα είναι να σκεφτείς νέους τρόπους ανεύρεσης συντρόφου και να δραστηριοποιηθείς σε νέα πράγματα που θα ανοίξουν τον κύκλο γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου σε γεμίζει με απίστευτη ενέργεια, που μπορεί όμως να σου επιφέρει και εκνευρισμό. Βάλε ένα πρόγραμμα στα πράγματα με τα οποία θέλεις να ασχοληθείς και μη καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί κάπου θα κάνεις λάθος. Μην ξεχνάς ότι θα υπάρξουν πλανητικές συγκρούσεις κατά τη διάρκεια των ημερών και πρέπει να είσαι προσεχτική! Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την απαραίτητη οικονομία για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου τη Δευτέρα και τον Άρη να συγκρούεται με τον Κρόνο την ίδια μέρα, σε κάνει ιδιαίτερα ανήσυχη και προβληματισμένη, τόσο για την αισθηματική, όσο και για την επαγγελματική σου ζωή. Μην παρασυρθείς από τον κυκεώνα των συναισθημάτων σου και δες τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα και χρησιμοποίησε την διορατικότητα που σε χαρακτηρίζει για να προλάβεις ατοπήματα. Έτσι, όλα θα πάνε κατ’ ευχή.

Αισθηματικές
Θα έχεις ανάμικτα συναισθήματα αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Από τη μία, θα θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και από την άλλη θα προσπαθήσεις να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Η συμβουλή των άστρων είναι να προτιμήσεις να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες συζητήσεις. Και αν ακόμα είσαι μόνη, είναι στο χέρι σου να κινηθείς ανάλογα για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Η Αφροδίτη κινείται για τελευταίες ημέρες στον Λέοντα και με την εύνοιά της, μπορείς είτε να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου, είτε να κάνεις μία νέα αρχή με μια σχέση σου, που είχες διακόψει.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αλλά συγχρόνως δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως οφείλεις να κινείσαι με πρόγραμμα, γιατί μπορεί να προκύψουν κάποια μπερδέματα που δεν θα είναι σοβαρά, αλλά θα σου χαλάσουν την ψυχολογία. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και μετά δεν θα μπορείς να τα μαζέψεις.

ΛΕΩΝ
Λίγο ανάστατη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα και για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό σου τομέα πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές απόψεις που έχεις. Ίσως μάλιστα, να πρέπει να εμπιστευτείς τις συμβουλές των πολύ στενών σου ανθρώπων. Οφείλεις, πάνω από όλα στον εαυτό σου, να ακολουθήσεις τις ρεαλιστικές οδούς και να μείνεις πιστή στο πρόγραμμα που θα φτιάξεις. Μην επηρεαστείς από τον συναισθηματισμό σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, γιατί η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το εν λόγω διάστημα στο ζώδιο της Παρθένου, καθώς και η αρνητική όψη ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, είναι ικανή να σε οδηγήσει σε εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα και να διαστρεβλώσει την ορθή κρίση σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στον σύντροφό σου για να μπορέσει να καταλάβει πώς βλέπεις τη σχέση που έχετε. Να ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει ακόμα πιο πολλά, αν δεις κι εσύ μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα, χωρίς να είσαι τόσο απόλυτη. Σύμμαχός σου θα είναι η Αφροδίτη για τελευταίες ημέρες στο ζώδιό σου, για να βελτιώσεις το μεταξύ σας κλίμα και να επικοινωνήσεις καλύτερα μαζί του. Και αν ακόμα είσαι μόνη, φρόντισε να αλλάξεις τακτική, ώστε να δεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά, για να γνωρίσεις το πρόσωπο που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να εκνευριστείς και να κάνεις κινήσεις που δεν σε συμφέρουν. Να ξέρεις πως θα έχεις καθυστερήσεις σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις άμεσα, γι’ αυτό προσαρμόσου στα νέα δεδομένα εύκολα και χωρίς περαιτέρω γκρίνιες. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για εσένα, παρόλο που είσαι σε συνεχή εκνευρισμό και αβεβαιότητα για την εξέλιξη πολλών καταστάσεων που σε απασχολούν. Έχεις όμως σύμμαχό σου τον Ερμή από το ζώδιό σου, που διευκολύνει αισθητά την επικοινωνία και την Αφροδίτη από τον Λέοντα, που γλυκαίνει τις σχέσεις σου και φέρνει την ισορροπία στη ζωή σου. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο ζώδιό σου και η αρνητική όψη που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, ίσως σε μελαγχολήσουν λίγο και σε κάνουν να αναθεωρήσεις τη ζωή σου. Οι προβληματισμοί σου όμως αυτοί θα είναι εντελώς πρόσκαιροι, γι’ αυτό μην τους δώσεις παραπάνω αξία από όση τους αντιστοιχεί.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Τώρα, με λίγη καλή θέληση από τη μεριά σου θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του πεις αυτά που θέλεις και ονειρεύεσαι για τη σχέση ή και την οικογένειά σας. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό, θα είναι πολύ ρομαντικό και ερωτικό και οι δύο σας θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Οι singles του ζωδίου έχετε πολλές πιθανότητες να έρθετε κοντά με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να ξεκινήσετε μία σχέση μαζί του. Φροντίστε μόνο να είστε διακριτικές και να μην δώσετε δικαιώματα για σχόλια και παρατηρήσεις.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν επιτυχία στο μέλλον. Έχεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν και πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, αλλά με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αρκεί βέβαια να είσαι και εσύ φειδωλή στα έξοδα σου.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να αλλάξεις τακτική αν θέλεις να βάλεις μερικά πράγματα σε σειρά στους τομείς της ζωής σου που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Μείνε ρεαλίστρια και με τη δυναμικότητα και την αποφασιστικότητα που σου χαρίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τον Λέοντα, προσπάθησε να προωθήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να βάλεις σε νέες βάσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για τον σύντροφό σου, αλλά καλά θα κάνεις να μην δώσεις περαιτέρω αξία, γιατί η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς και η αρνητική όψη ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, θα είναι υπαίτιες για αυτήν την αναστάτωση. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν ακόμα δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, φρόντισε να περνάς καλά με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ και ανούσιες καταστάσεις. Στην περίπτωσή σου ισχύει η παροιμία που λέει ότι… “το καλό πράγμα αργεί να γίνει”!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά και ο Ερμής, για τελευταία εβδομάδα από το ζώδιο της Παρθένου, θα στρώσει τον δρόμο για να κάνεις ουσιαστικές κουβέντες με τους ανωτέρους σου, για αυτά που σχεδιάζεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση. Θα πρέπει να κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να αποφύγεις τα άσκοπα έξοδα. Τακτοποίησε όσες οφειλές έχεις και μην τις αναβάλεις άλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο συναισθηματισμός σου αυτή την εβδομάδα θα είναι αυξημένος, πρώτον λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα της εβδομάδα ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο (και οι δύο από το ζώδιο σου) και δεύτερον λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα την Παρασκευή και θα σε κάνουν να παραπονιέσαι για τα πάντα! Φρόντισε να δεις με ρεαλισμό μερικές καταστάσεις, για να πάρεις δύναμη να πετύχεις τους στόχους που θέλεις εδώ και καιρό να υλοποιήσεις και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Προσπέρασε τις ημέρες και μην κολλάς στις λεπτομέρειες, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε αποσυντονίζουν και να σου δημιουργούν επιπρόσθετες ανασφάλειες.

Αισθηματικές
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Να ξέρεις όμως πως η Αφροδίτη για τελευταία εβδομάδα στον Λέοντα, θα σε ευνοήσει τόσο πολύ, που θα είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου να κάνεις τη σχέση σου να αγγίξει την τελειότητα. Ίσως τώρα πάρεις την απόφαση από κοινού με τον αγαπημένο σου για την απόκτηση ενός μωρού ή την αλλαγή κατοικίας. Αν είσαι μόνη, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις τόσο καιρό. Μείνε ανοιχτή και μην κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου, αν πρώτα δεν έχεις δώσει μία ευκαιρία στα άτομα που σε διεκδικούν να έρθετε πιο κοντά και να σου δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πείσεις τους συνεργάτες σου να ακολουθήσουν τις ιδέες σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις να υλοποιείς όλα εκείνα τα σχέδια που είχες κρύψει μέχρι πρότινος στο συρτάρι. Με τη βοήθεια του Ερμή στην Παρθένο, θα βρεις λύσεις για θέματα που σε απασχολούσαν εδώ και καιρό, η συνεργασία με τους συναδέλφους σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν σταδιακή βελτίωση. Ένας αέρας ανακούφισης και ανανέωσης θα ανεβάσει την διάθεση και την ψυχολογία σου, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς για οποιαδήποτε εφήμερη και παροδική δυσκολία σου παρουσιαστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορείς από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας να βάλεις πρόγραμμα, για να πετύχεις τους στόχους σου τις επόμενες ημέρες. Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με ευκολία κάποια μικρά προβλήματα, που θα παρουσιαστούν. Ο Δίας, που εξακολουθεί να κινείται στον Λέοντα, και η Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο, σε ευνοούν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να ομορφύνουν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Αισθηματικές
Πρέπει άμεσα να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, η καθημερινότητά σου έχει γίνει δύσκολη. Η θέση της Σελήνης στον Ζυγό την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα σε ευνοήσει αρκετά στη σχέση σου, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου για κοινά σας προβλήματα, που δεν έχετε ακόμη λύσει. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί έχεις τους πλανήτες με το μέρος σου, για να συναντήσεις τώρα άτομα με ίδια ενδιαφέροντα και με πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία σχέση.

Επαγγελματικές
O Ερμής για τελευταίες μέρες στην Παρθένο, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του στον επαγγελματικό τομέα. Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση σχεδίων, που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Έχεις διορατικότητα και θα φτάσεις στην εργασιακή επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά σου, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που κάνεις, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και ο Άρης από τον Σκορπιό θα συγκρουστεί με τον Κρόνο από το ίδιο ζώδιο, γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις. Το ξεκίνημα της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή και σύνεση από τη μεριά σου, γιατί θα δεχτείς αρνητικές επιρροές από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο, καθώς και από την όψη του Άρη με τον κυβερνήτη σου Κρόνο (και οι δύο από τον Σκορπιό), που θα παραπλανήσει την κρίση σου και θα σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Ωστόσο, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου θα είναι στα ύψη τους, λόγω της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, και θα καλό θα είναι να αξιοποιήσεις την εύνοιά της στο έπακρο. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα, τις οποίες όμως πρέπει να σκεφτείς καλά, πριν τις αναφέρεις σε κάποια άτομα.

Αισθηματικές
Aυτή την εβδομάδα μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις. Η συμβουλή των άστρων είναι να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Αν είσαι μόνη, η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα συνεχίσει να σου δίνει τις καλές επιρροές της, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις… Φρόντισε μόνο να είσαι και εσύ ανοιχτή στις προσκλήσεις που θα σου γίνουν.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ δυναμισμό στη δουλειά σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σε κάποιες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση, για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Κάνε λίγη υπομονή και η επιτυχία έρχεται. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις, ωστόσο οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείς σε επαναλαμβανόμενα ατοπήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά δημιουργική και ευχάριστη για το ζώδιό σου και θα σου δοθούν οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες να καταφέρεις πολλά πράγματα από αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής από την Παρθένο συνεχίζει να τονώνει την επικοινωνία σου, καθώς βέβαια και το γεγονός ότι τα πράγματα τα έχεις φέρει σε καλό σημείο, με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Φρόντισε, με λίγο καλύτερο προγραμματισμό, να βελτιώσεις όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου και να ανανεώσεις την διάθεσή σου.

Αισθηματικές
Η παραμονή της Αφροδίτης για τελευταία εβδομάδα στον Λέοντα θα σε κάνει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στη σχέση σου και να πάρεις οριστικές αποφάσεις, για θέματα που ήταν στάσιμα μέχρι σήμερα. Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξουν μερικά πράγματα, να ξέρεις πως είναι στο χέρι σου. Αν είσαι μόνη, αυτήν την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια, που θέλεις να δρομολογήσεις, αλλά αυτά συνεχίζουν να καθυστερούν, λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς στο ξεκίνημα της εβδομάδας, τόσο από τη Νέα Σελήνη όσο και λόγω της αρνητικής όψης ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο. Μπορείς όμως να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες και να ανοίξεις νέους δρόμους, πιο ενδιαφέροντες, για την άνοδο της καριέρας σου. Από την Τετάρτη και μετά, μην φοβηθείς να ρισκάρεις και τόλμησε να αλλάξεις όσα πράγματα δεν σου έκαναν μέχρι τώρα στον χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα, γι’ αυτό μην αναβάλεις άλλο να τακτοποιήσεις τις οφειλές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Μία εβδομάδα δύσκολη και περίεργη ξεκινά για εσένα και πολλές θα είναι οι φορές που θα νιώθεις εγκλωβισμένη από τον ίδιο σου τον εαυτό, χωρίς να βλέπεις μπροστά σου οδό διαφυγής. Για όλα αυτά υπαίτιοι θα είναι τόσο η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο τη Δευτέρα, και η αρνητική όψη την ίδια μέρα ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο από τον Σκορπιό, όσο και η αρνητική όψη που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον ‘Ήλιο και τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου την Παρασκευή, που δεν θα σε αφήσουν σε χλωρό κλαρί. Το Σαββατοκύριακο τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα και, αν έχεις γλυτώσει μέχρι τότε τον νευρικό κλονισμό, θα νιώσεις πανευτυχής, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα αν δεν θέλεις να έχεις αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπό σου, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε μερικά θέματα. Απόφυγε τις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα στη σχέση σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα και τον σύντροφό σου στα όρια του, γιατί δε θα έχεις καλά ξεμπερδέματα! Όσον αφορά στις singles, μην πιστεύετε τα λόγια και τις υποσχέσεις που θα σας δώσουν κάποιοι επίδοξοι εραστές, γιατί η απογοήτευση παραμονεύει και σας έχει στήσει καρτέρι. Το νου σας!

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Φρόντισε όμως να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες παλαιότερές σου υποχρεώσεις και μετά να προβείς σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην αφήνεις άλλο τους λογαριασμούς σου να φουσκώνουν, γιατί στο τέλος θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.

Read More

And More