ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου 2015. Τι λένε τα άστρα;

ΚΡΙΟΣ
Αυτές τις μέρες συμβαίνουν αναπόφευκτες αλλαγές, που αν τις εκμεταλλευτείς θα σου βγουν σε καλό. Ισορρόπησε τις υποχρεώσεις σου ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα για να αποφύγεις τη σύγχυση και τυχόν προβλήματα. Μην είσαι βιαστική σε καινούριες προτάσεις συνεργασιών και ιδιαίτερα την Τρίτη που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Ταύρο, απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Το Σαββατοκύριακο πρόσεξε την τάση σου για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, τόσο στη δουλειά όσο και στη σχέση σου. Αν είσαι ήρεμη θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου και να μιλήσετε για το μέλλον σας.

Αισθηματικές
Η ερωτική σου ζωή δείχνει να βελτιώνεται. Αν είσαι single, οι συνθήκες ευνοούν για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, οπότε μην κλείνεσαι σπίτι. Γενικά, μπορείς να καταφέρεις να υλοποιήσεις τις αποφάσεις που έχεις πάρει εδώ και καιρό, αδιαφορώντας αν θα δυσαρεστήσουν κάποιους μέσα από το στενό σου κύκλο. Οι δεσμευμένες έχετε στο πλευρό σας την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια μπορείτε να ανανεώσετε τον έρωτα σας και το κλίμα στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια αυτήν την εβδομάδα, αλλά δεν θα είναι τόσο σοβαρά για να σε πάρει από κάτω. Απόφυγε εντάσεις στις επαγγελματικές σου σχέσεις, γιατί θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Όσο οι επιθυμίες και οι στόχοι σου γίνονται περίπλοκοι, τόσο μεγαλύτερη προσπάθεια θα χρειάζεται να καταβάλεις για να τα καταφέρεις. Στα οικονομικά σου, μην αφήνεσαι σε περιττά έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιό σου, θα πρέπει να κοντρολάρεις τον εκρηκτικό σου χαρακτήρα και να μην πεις πράγματα που δεν πρέπει. Προσοχή να μην παρασυρθείς από άτομα που δεν θέλουν το καλό σου και παρουσιάζουν τις καταστάσεις όπως τους συμφέρει. Γενικά, να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά. Από την Πέμπτη και μετά, κάποια από τα σχέδιά σου έχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθούν και η ψυχολογία σου θα ανέβει. Η ενεργητικότητά σου τώρα θα είναι αυξημένη και θα επανεξετάσεις με πιο καθαρό μυαλό τις αποφάσεις που έχεις πάρει μέχρι τώρα σε σημαντικά ζητήματα της ζωής σου.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου, προσπάθησε να διοχετεύσεις το πάθος που αισθάνεσαι μέσα στη σχέση σου και όχι στις καινούριες γνωριμίες που θα φέρει στο δρόμο σου η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, γιατί μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Αν είσαι single, να περιμένεις να ξανακάνει την εμφάνισή της μία σχέση από το παρελθόν που σε είχε απογοητεύσει, με καλύτερες όμως προοπτικές. Μην την απορρίψεις, γιατί δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε όσο μπορείς παρεξηγήσεις και εντάσεις με τους συνεργάτες σου, γιατί θα επικρατήσει μία διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου σε στιγμές αδυναμίας, γιατί η τακτική της υπομονής θα αποδειχτεί σωτήρια για τα συμφέροντά σου. Στα οικονομικά σου, ρύθμισε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σου για να μην αναγκαστείς να οδηγηθείς σε δανεισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου, θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να αποφύγεις εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους. Οφείλεις να γίνεις πιο ελαστική για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Παράλληλα, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγεις τις ρήξεις με άτομα του στενού σου οικογενειακού περιβάλλοντος, εξαιτίας κάποιων μεταξύ σας παρεξηγήσεων που θα προκύψουν. Υπεράσπισου με διπλωματία τα συμφέροντά σου και προώθησε τις ιδέες σου με έξυπνους τρόπους. Από την Πέμπτη και μετά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Επαγγελματικές υποθέσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό, θα δρομολογηθούν και θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, πράγμα που θα σε ανανεώσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην ξεσπάς με κάθε αφορμή και αιτία στον σύντροφό σου και προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα προβλήματά σου στο σπίτι. Επιδίωξε να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο μαζί του και μίλησε για όλα όσα σε απασχολούν. Μαζί μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Αν είσαι single, η γοητεία σου θα είναι έντονη αυτές τις μέρες και θα δεχτείς πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον περίγυρο σου.

Επαγγελματικές
Ανατροπές και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανό να προκύψουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον επαγγελματικό σου χώρο με αποτέλεσμα να αγχωθείς για όλα όσα πρέπει να φέρεις εις πέρας. Επανεξέτασε τους στόχους σου και με σύμμαχο την επιμονή και τη συνέπεια, θα καταφέρεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Από την Πέμπτη και μετά ίσως δεχτείς σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις και καλό θα είναι να προσπαθήσεις να κυνηγήσεις άμεσα καινούριους στόχους. Στα οικονομικά σου απόφυγε ρίσκα, γιατί μπορεί να έχεις αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ένα έντονο παρασκήνιο είναι πολύ πιθανό να λειτουργεί σε βάρος σου, γι’ αυτό να είσαι πολύ προσεχτική στις κινήσεις σου. Από εκεί και μετά, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι καλύτερο, θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο και αυτό θα σε βοηθήσει, γιατί θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου συνεχίζει την πορεία της, δίνοντας έναν τόνο εκκεντρικό αλλά και ασταθή στη συναισθηματική σου ζωή, γι’ αυτό μην προβείς σε ενέργειες που μπορεί να ταράξουν τις ισορροπίες σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που σε ενοχλούν στη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Κάνε μια κουβέντα που θα καταλήξει κάπου και μην αφήνεις εκκρεμότητες. Το Σαββατοκύριακο βρες χρόνο για το σύντροφό σου και μην τον σπαταλάς σε δραστηριότητες που ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν θα σε γεμίσουν. Για τις singles, θα ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε ένα πρόσωπο από τα παλιά.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε να οριστικοποιήσεις συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια και να προχωρήσεις στις αποφάσεις που έχεις πάρει, αδιαφορώντας αν θα δυσαρεστήσουν κάποιους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να περιορίσεις τις αγορές σου και συνέχισε με έναν προγραμματισμό για να βάλεις μια σειρά στον προϋπολογισμό σου. Ακούγεται δύσκολο, αλλά δεν είναι!

ΛΕΩΝ
Τα αισθηματικά σου θα είναι το κυρίαρχο ζήτημα που θα σε απασχολήσει κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εβδομάδας. Την Τρίτη η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει πολλές πιέσεις και θα δοκιμαστείς αρκετά. Το αν θα μπορέσεις τελικά να ανταπεξέλθεις είναι ένα άλλο θέμα και είναι μόνο στο χέρι σου να βγεις νικήτρια από αυτήν την δοκιμασία. Φρόντισε μόνο να είσαι ήρεμη και υπομονετική μέχρι τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και ρίξε το βάρος της καθημερινότητάς σου στην εργασία, που τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να δείξεις προσοχή στα αισθηματικά σου κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών και να μην κάνεις πράγματα που μπορούν να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου. Αν είσαι single, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου σε νέες γνωριμίες που θα κάνεις. Μην βιαστείς να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, αν δεν είσαι έτοιμη ή σίγουρη για τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικές
Προσπάθησε να έχεις το νου σου λίγο παραπάνω από τα συνηθισμένα στην εργασία σου, γιατί κάποια πρόσωπα πιθανόν να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην είσαι τόσο καλοπροαίρετη με όλους και με όλα. Δείξε ευελιξία και μην κάνεις απερίσκεπτες ενέργειες. Τα οικονομικά σου έχουν πάρει την κατηφόρα και θα πρέπει να δείξεις σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις εκκρεμότητες και τις οφειλές που έχεις να τακτοποιήσεις άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από αυτήν την εβδομάδα και στο εξής, καλά θα κάνεις να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και μπορεί να έχεις σημαντικές θετικές εξελίξεις. Η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται στο ζώδιό σου και θα καταφέρεις αργά και σταθερά να κατακτήσεις τους στόχους σου συνάπτοντας κάποιες νέες συμφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες, που είχες στο μυαλό σου καιρό τώρα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις επενδύσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου. Μην είσαι απόμακρη και επιθετική και εάν κάποια πράγματα σε δυσαρεστούν μπορείς να τα διορθώσεις με ήπιο και γλυκό τρόπο. Την Τρίτη που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την υπομονή σου για να κάνεις ένα σωστό διάλογο, ώστε να διευκρινιστούν κάποια πράγματα που θα βελτιώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι single, πάψε να γκρινιάζεις. Άλλαξε διάθεση και άφησε τους άλλους να σε πλησιάσουν. Έχεις την τύχη με το μέρος σου!

Επαγγελματικές
Είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις την εβδομάδα αυτή για το μέλλον της δουλειάς σου. Μην διστάσεις να ρισκάρεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Με τις ικανότητες που έχεις μπορείς να καταφέρεις πολλά. Τα κοντινά σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, που εδώ και καιρό η στασιμότητά τους δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου, απαιτεί να επιστρατεύσεις όλα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, ώστε να ανταπεξέλθεις σωστά στις δυσκολίες και τις αναποδιές που μπορεί να σου παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σου τομέα. Περνάς ένα μεταβατικό στάδιο, για αυτό απόφυγε τις σοβαρές αποφάσεις, όσο δελεαστικές κι αν είναι οι προτάσεις που θα σου γίνουν. Μπορείς να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν, αρκεί να σκεφτείς δίκαια και όχι μονόπλευρα. Το Σαββατοκύριακο οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου και μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες, για να αποφύγεις τους επικείμενους μπελάδες. Αισθηματικά, η θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο ευνοεί τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και φέρνει στο προσκήνιο νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους, που μπορεί να σε ξεμυαλίσουν. Ωστόσο, προχώρα με αργά βήματα και μην βιάζεσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρήσεις το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου και να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου. Απρόσμενα γεγονότα πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν λίγο και να σε αγχώσουν. Αν είσαι single, άλλαξε τακτική και προσπάθησε να βρεις κάτι σταθερό στη ζωή σου. Μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ. Πρόσωπα από τα παλιά θα επανέλθουν στη ζωή σου!

Επαγγελματικές
Δείξε δυναμισμό στα επαγγελματικά σου και μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να μπορέσεις να πετύχεις. Κινήσου έξυπνα και διπλωματικά και θα τα καταφέρεις. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις το νερό στο αυλάκι σχετικά με κάποια επαγγελματική σου υπόθεση που σε ενδιαφέρει από καιρό και αυτό θα σε χαροποιήσει. Στα οικονομικά σου πρέπει να φανείς συγκρατημένη όσον αφορά στα έξοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου, συνιστά να κρατήσεις χαμηλό προφίλ τις τρέχουσες μέρες, γιατί οι ισορροπίες σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί πολύ εύκολα να κλονιστούν. Τα συναισθήματα, τόσο τα δικά σου όσο και των γύρω σου, θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένα και ευαίσθητα. Πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι περισσότερο συνεργάσιμη, καθώς οι διαφωνίες με συνεταίρους, σύντροφο ή άλλα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου μπορεί να φέρουν μεγάλες αντιπαραθέσεις. Αν πάλι έχεις αποφασίσει πως πρέπει να απομακρύνεις κάποια άτομα από τη ζωή σου, αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να το κάνεις. Φρόντισε μόνο να είσαι απόλυτα σίγουρη για αυτό.

Αισθηματικές
Τα άστρα σε ευνοούν στα αισθηματικά σου, προκειμένου να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε πλήγωσε. Ξέχνα το παρελθόν και κάνε μια νέα αρχή τώρα με τον σύντροφό σου. Βάλε μερικά πράγματα σε νέες βάσεις και θα δεις ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Μπορείς να γίνεις ευτυχισμένη. Το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι single, αρκεί να ξέρεις τι ζητάς!

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου είναι καλά, αν εξαιρέσεις κάποιες υποθέσεις που παραμένουν σε στασιμότητα. Κινήσου δυναμικά και θα τα καταφέρεις πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να τακτοποιήσεις το συντομότερο ό,τι εκκρεμότητες έχεις με το νόμο και τη γραφειοκρατία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου, προμηνύει μία δύσκολη εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και συνέπεια σε όλες τις κινήσεις και αντιδράσεις σου. Στα επαγγελματικά, άκουσε όσα έχουν να σου πούνε οι άλλοι, αλλά ταυτόχρονα να είσαι επιφυλακτική σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Οικονομικές εξαπατήσεις μπορεί να υπάρξουν για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις μία επιφυλακτική στάση σε όσα σου τάζουν ή σου προτείνουν. Έχε τα μάτια σου ανοικτά και στον αισθηματικό τομέα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να απογοητευτείς από μία σχέση ή τα πράγματα να μην είναι όπως τα είχες φανταστεί. Άφησε τις μέρες να περάσουν, ασχολούμενη περισσότερο με μοναχικές δουλειές και μην επενδύεις συναισθηματικά και υλικά σε τίποτα και σε κανέναν.

Αισθηματικές
Μην κάνεις επιπόλαιες ενέργειες και μην λες λόγια που δεν εννοείς σε διαφωνίες που θα προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες της σχέσης σου είναι σχεδόν ανύπαρκτες και μπορούν πολύ εύκολα να σε οδηγήσουν σε οριστική ρήξη. Η ένταση που θα υπάρξει μπορεί να ξεπεραστεί μόνο αν και οι δύο κάνετε οπισθοχωρήσεις. Αν είσαι single, ήρθε ο καιρός να το πάρεις απόφαση ότι το κάθε τι θέλει κόπο και τρόπο. Με σταυρωμένα τα χέρια, μην περιμένεις προκοπή! Άλλαξε πορεία όσο είναι νωρίς…

Επαγγελματικές
Τα πράγματα για εσένα μέσα στην εβδομάδα θα είναι λίγο δύσκολα. Καλό θα είναι λοιπόν να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις ορισμένα πράγματα στο μυαλό σου. Κάποια προβλήματα με την οικογένειά σου θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Πρέπει να φανείς δυνατή για να τα ξεπεράσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να πάρεις κάποιο σημαντικό ρίσκο. Λάβε τα μέτρα σου και μην αφήσεις εκκρεμότητες για αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή προσφέρεται να πετύχεις προσωπικούς και οικονομικούς στόχους και μάλιστα αν καταφέρεις να πειθαρχήσεις τον ενθουσιασμό σου, μπορεί να έχεις μεγάλα κέρδη και πολλές ευκαιρίες. Τα σχέδιά σου τώρα έχουν τη στήριξη που χρειάζονται από εξωτερικές επιρροές. Απόφυγε μόνο να εμπλακείς σε οικονομικά ζητήματα με ανωτέρους σου ή με πρόσωπα κύρους. Από την Πέμπτη και μετά, με τη βοήθεια κάποιου κοντινού σου προσώπου θα προκύψει μία πολύ επιτυχημένη συμφωνία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο εκνευρισμός που θα νιώθεις θα είναι έντονος. Μην κάνεις πράγματα που θα σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου και μετά το μετανιώνεις. Οι singles μπορείτε να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά με τους φίλους σας. Αδράξτε ουσιαστικά και όχι επιπόλαια αυτό το διάστημα της ελευθερίας σας για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και που δεν θα μπορούσατε να κάνετε υπό άλλες συνθήκες.

Επαγγελματικές
Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις αρκετές υποχρεώσεις που έχεις αφήσει από τις προηγούμενες ημέρες. Ακολούθησε πιστά ένα πρόγραμμα, γιατί μπορείς να πετύχεις ό,τι και αν επιθυμήσεις αν προσπαθήσεις πραγματικά. Οι δικοί σου θα στηρίξουν τις επιλογές σου. Αναζήτησε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις ιδέες σου, αλλά και να αναδειχθείς. Στα οικονομικά σου κάνε κινήσεις που θα κρατήσουν σε μία ισορροπία το πορτοφόλι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η τρέχουσα εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί κατά κάποιο τρόπο μοιραία, καθώς πολλά γεγονότα που θα βιώσεις είναι πάνω από τις δυνάμεις και τον έλεγχό σου. Η ανάγκη σου για να ζήσεις μία έντονη σχέση μπορεί να σε σπρώξει σε παλιές αγάπες, να χρησιμοποιήσεις κάθε τρόπο για να ρίξεις κάποιον που σου αρέσει ή ακόμα και να ενδώσεις σε φλερτ κάποιου που μέχρι τώρα σε άφηνε παγερά αδιάφορη. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου, γιατί το δις εξαμαρτείν… δεν συγχωρείται. Επαγγελματικά, τα πράγματα θα είναι κάπως στάσιμα και ίσως χρειαστεί να υιοθετήσεις μία διπλωματική στάση απέναντι σε όσους σε επικρίνουν ή δημιουργούν ηθελημένα καθυστερήσεις στη δουλειά σου.

Αισθηματικές
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με το ταίρι σου και είναι πολύ πιθανόν να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Αν είσαι single, μην αρνηθείς προτάσεις που θα έχεις από τους φίλους σου για νυχτερινές εξορμήσεις, γιατί το πλανητικό σκηνικό ευνοεί νέα ξεκινήματα σε ερωτικό επίπεδο. Ιδιαίτερα ο Ήλιος από το Σκορπιό σου χαρίζει μία έντονη διάθεση ερωτικού παιχνιδιού.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν θα είναι πολλά. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν τρίτοι στις επιλογές σου και λάβε τα μέτρα σου. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και μην απορρίπτεις τίποτα, αν πρώτα δεν εξετάσεις καλά όλες τις προτάσεις που θα έχεις. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι προσεκτική. Μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου και τον προϋπολογισμό σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα επικρατεί μία περίεργη ατμόσφαιρα στη ζωή σου και πολλά θα εξαρτώνται από τους δικούς σου χειρισμούς. Την Τρίτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Ταύρο και σε κάνει κάπως επιθετική με τα άτομα που συναναστρέφεσαι, γεγονός που θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή με κάποιους συναδέλφους σου. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να κάνεις βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να μελαγχολήσεις. Η εβδομάδα ευνοεί τις υποθέσεις εκείνες που πρέπει να διεξαχθούν μυστικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, βρες χρόνο και τη διάθεση για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να μιλήσεις μαζί του ανοιχτά. Ιδιαίτερα τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με τη Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Καρκίνου, μπορείς να την περάσεις κάνοντας δραστικές κινήσεις για να ανανεώσεις τον έρωτά σου. Οι singles, θα συναντήσετε άτομα που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας και αν αποφασίσετε να γίνετε πιο εκδηλωτικές θα ανταμειφθείτε αναλόγως.

Επαγγελματικές
Κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις ακρότητες! Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και θα κρύβουν αρκετές ευκαιρίες για την ανάδειξη της δουλειάς σου. Κάποιες καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αναζήτησε τρόπους για καλύψεις τις ανάγκες σου.

Read More

And More