ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;

Τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη και πατάμε και λίγο το ποδαράκι μας στο Νοέμβρη. Πως θα κινηθεί αυτή η εβδομάδα πλανητικά; Τι προβλέπει ζώδιο και ωροσκόπος;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα είναι αρκετά έντονη και σε ό,τι κάνεις πρέπει να προσέχεις πολύ και να μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. Προετοιμάσου ψυχικά και με μια σχετική ψυχραιμία θα μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν εδώ και καιρό και σε βάλλουν από παντού. Επίσης, μίλα με άτομα της οικογένειάς σου που μπορεί να αντιμετωπίζουν πρόβλημα, γιατί έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου και οφείλεις να τους στηρίξεις.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα μιας και ο Ερμής επέστρεψε σε ορθή πορεία. Αρκεί να χαλαρώσεις λίγο και να μην έχεις τόσο εκνευρισμό σε σχέση με κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου χωρίς τη δική σου συμμετοχή. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του και αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα θα βρεις λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Αν είσαι μόνη, κάνε λίγη υπομονή και μην ενδίδεις σε πρόσκαιρα φλερτ που στο τέλος το μόνο που καταφέρνουν είναι να μεγενθύνουν τη μοναξιά σου.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου Άρης από τη νέα του θέση στον Αιγόκερω υποδεικνύει να βρεις καλούς συνεργάτες, γιατί ο φόρτος της εργασίας σου θα είναι μεγάλος και δεν θα τα καταφέρεις μόνη σου. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις που μπορεί να είναι σε στασιμότητα ακόμα στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι στάσιμα. Απόφυγε τα πολλά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάτι παλιούς λογαριασμούς που έχεις και σε αγχώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Όλη την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε όλες τις δραστηριότητές σου. Με τον Άρη να κινείται στον Αιγόκερω και την κυβερνήτη σου Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα έχεις αρκετό εκνευρισμό, ενώ πολλά θέματα που θέλεις να τελειώσεις θα έχουν κάποιες αναβολές. Μεσοβδόμαδα, που η Σελήνη θα κινείται στον Αιγόκερω, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εξωθήσεις τις καταστάσεις στα άκρα, γιατί στο τέλος θα το μετανιώσεις. Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις γι’ αυτό προγραμμάτισε τις κινήσεις σου και σκέψου καλά πριν πράξεις ή πεις το οτιδήποτε. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ερμή, τον Ήλιο και την Αφροδίτη, αναζήτησε τη συντροφιά της οικογένειας και των πολύ δικών σου ανθρώπων για να χαλαρώσεις και να εκδηλώσεις τις ανησυχίες και τα άγχη σου.

Αισθηματικές
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, αυτήν την εβδομάδα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου και δυστυχώς αυτό θα ζημιώσει τη σχέση σου. Άλλαξε λοιπόν έγκαιρα τακτική και φτιάξε έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να αφιερώνεις το χρόνο που πρέπει στον σύντροφό σου και να περάσετε όμορφα, για να προλάβεις τα χειρότερα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε αυτήν την περίοδο να εξωτερικεύσεις το φλογερό σου ταπεραμέντο, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Η τύχη θα σε αποζημιώσει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα κινείται σε καλό επίπεδο και προσπαθείς να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Ωστόσο, με τις όψεις που πραγματοποιούνται στις αρχές της εβδομάδας ανάμεσα σε Αφροδίτη, Ήλιο και Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις και αν δεχτείς προτάσεις, να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν απαντήσεις, καθώς ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα αυξάνονται. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη απρόοπτα που θα σε ξαφνιάζουν, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. Με τη νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω πρέπει να προσέχεις αυτά που λες, ειδικότερα στα δικά σου άτομα για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να συνεχίζει την πορεία του στο Ζυγό, πάρε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου και ανάλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν τη ζωή σου, γιατί θα σου βγουν σε καλό. Ταυτόχρονα, προσπάθησε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και να μην προβείς σε παρακινδυνευμένες αλλαγές.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Σκορπιό, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Το Σαββατοκύριακο, η Σελήνη στους Ιχθείς και οι θετικές της όψεις που πραγματοποιεί με τον Ερμή και τον Ήλιο οδηγούν τον ερωτισμό σου στα ύψη, οπότε φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να κάνεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, που θα εκδηλώσει το πάθος που κρύβεις και θα σας φέρει πιο κοντά. Επίσης, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, αν θέλεις να περάσουν οι ανασφάλειες που τον τελευταίο καιρό σε έχουν περικυκλώσει. Αν είσαι μόνη, να ξέρεις ότι η μοίρα θα φροντίσει να σε αποκαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο, αν ήδη δεν το έχει κάνει η Αφροδίτη!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα αρχίζουν και μπαίνουν σε πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα στη δουλειά σου, όσο κι αν δεν το θέλεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Προσπάθησε με έξυπνους και διπλωματικούς τρόπους να περάσεις τις ιδέες σου και εκμεταλλεύσου στιγμές αδυναμίας των συναδέλφων σου για να προωθήσεις τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα ο Άρης από τη νέα του θέση στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σε αναγκάσει να δεις τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου άμεσα και χωρίς πολλά περιθώρια. Με τον Ερμή να επιστρέφει από την προηγούμενη εβδομάδα σε ορθή πορεία στο Ζυγό, αλλά και την Αφροδίτη να παραμένει στον Σκορπιό, ίσως κάποια γεγονότα που θα αποκαλυφθούν στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον, να βάλουν τέλος σε μυστικά και ψέματα που αγνοούσες και γίνουν αιτία να χαράξεις μία νέα αρχή. Όπως και να έχει βέβαια, να μην φοβηθείς τις εξελίξεις, αλλά να τρέξεις να τις προλάβεις!

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει όλο και καλύτερα μέρα με τη μέρα και πάντα προσπαθείς να περνάει ο σύντροφός σου καλά μαζί σου. Φρόντισε να μη χαλάσεις αυτό το ωραίο κλίμα, κάνοντας αναφορές σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν και βάλε πλώρη για νέα σχέδια και όνειρα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας ανανεώσουν, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Αν είσαι μόνη, έφτασε ο καιρός τα πράγματα να αλλάξουν καθώς σε περιμένουν τέτοιες εξελίξεις, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου από αυτή την εβδομάδα μπαίνουν σε μια πολύ καλύτερη πορεία. Ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να μιλήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις. Καινούριες συνεργασίες και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα και πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες για να τα υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία από το ζώδιό σου φέρνοντάς σου πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν και θέλεις να βελτιώσεις. Τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τη σφραγίδα σου σε πολλά γεγονότα και θα δεις τις υποθέσεις σου να εξελίσσονται όπως επιθυμείς. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχες σύντομα θα είναι παλιές αναμνήσεις, αν αποφασίσεις να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους και σταματήσεις να διυλίζεις τον κώνωπα.

Αισθηματικές
Φρόντισε τώρα που η Αφροδίτη κινείται στον Σκορπιό και σε ευνοεί να εκμεταλλευτείς τις χάρες της, ώστε να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου. Ο έντονος ερωτισμός σου και η καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Αν είσαι μόνη μάλλον έφτασε ο καιρός για αλλαγές… Δραστηριοποιήσου αναλόγως για να τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι ήδη με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Αρκετή δουλειά και τρέξιμο θα έχεις και αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου, ενώ θα προκύψουν και κάποια ταξίδια που δεν τα είχες προγραμματίσει. Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του για να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, ενώ έφτασε και ο καιρός που θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, μπορείς να διεκδικήσεις όλα αυτά που είναι στάσιμα και δεν έχουν βρει ακόμη τη λύση τους. Επίσης, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου με θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σε βάλει σε περισυλλογή, θα δεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι, θα σκεφτείς με περισσότερη σοφία και θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου με πιο ορθή κρίση. Με τον κυβερνήτη σου πλέον ορθόδρομο στο Ζυγό, η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη, ενώ θα τονωθεί και η κοινωνική σου ζωή. Καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος και εσύ θα νιώσεις καλύτερα από ποτέ!

Αισθηματικές
Η συντροφικότητα και ο ρομαντισμός που έχεις, με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί, κάνουν τον σύντροφό σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου. Μπορείς να μιλήσεις αυτές τις ημέρες για την πορεία της σχέσης σου, μία πιθανή επισημοποίηση ή αλλαγή κάποιων βασικών δεδομένων. Και αν ακόμη είσαι μόνη, η εβδομάδα θα φέρει στο πλάι σου τον συνοδοιπόρο που περίμενες εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να ξεπεράσεις καταστάσεις που ήταν στάσιμες εδώ και καιρό και σου δημιουργούσαν ανασφάλεια για την πορεία τους. Μπορείς να συνεργαστείς, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, εφόσον είσαι σίγουρη για τα επόμενα βήματα σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Επίσης, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να πας τα πράγματα εκεί που θέλεις, καθώς θα βρεις απροσδόκητα πολλούς υποστηρικτές στα σχέδιά σου. Βέβαια, δεν θα λείπουν τα απρόοπτα σε συζητήσεις, αλλά και σε καινούρια θέματα που θέλεις να δρομολογήσεις, αλλά ευτυχώς θα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στους Ιχθείς και να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, η διάθεσή σου θα είναι καλή γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις πράγματα που θα σε ευχαριστούν και μην δώσεις μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που πρέπει σε γεγονότα που πιθανόν θα σε αναστατώσουν.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα η ανάγκη σου για αφοσίωση στη σχέση που διατηρείς θα σου προσφέρει τη ζεστασιά και την αγάπη που αναζητάς. Η σχέση σου θα γίνει πιο βαθιά και θα είσαι ανοιχτή στο να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις προς τον σύντροφό σου, χωρίς ταμπού και ανασφάλειες. Η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Αν είσαι single, μην περιμένεις από τους άλλους να “φτιάξουν” την αισθηματική σου ζωή. Κάνε εσύ τις απαραίτητες ενέργειες για να το πετύχεις. Ξεκίνα με το να γίνεις πιο ανοιχτή και εκδηλωτική.

Επαγγελματικές
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και αυτήν την εβδομάδα με τον Ερμή να σε υποστηρίζει από το ζώδιό σου θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τί μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις αναβολές σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου και δράσε δυναμικά τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να βγεις νικήτρια. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες, αλλά φρόντισε να τις σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για εσένα, παρόλο που θα έχεις πολύ τρέξιμο και υποχρεώσεις που δεν θα σε αφήνουν να κάτσεις ούτε λεπτό. Τώρα θα πρέπει να επικεντρωθείς στο να προβάλεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Η λογική σου είναι πανίσχυρη και θα σε βοηθήσει να πετύχεις εξαιρετικές συμφωνίες, κυρίως σε σχέση με τα οικονομικά, επικοινωνία ή ταξίδια.

Αισθηματικές
Με τη Σελήνη να κινείται στους Ιχθείς το Σαββατοκύριακο μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις που έχεις και σε ταλαιπωρούν. Εκδήλωσε τα συναισθήματα που έχεις στον σύντροφό σου και κάνε όνειρα μαζί με τον σύντροφό σου. Αυτό θα σας δέσει ακόμη περισσότερο! Και αν ακόμη είσαι single, η Αφροδίτη που επιμένει να κινείται στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει έναν ένα κεραυνοβόλο έρωτα στην πόρτα σου, που θα σε ισοπεδώσει… με την καλή έννοια!

Επαγγελματικές
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου και αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις καλό θα είναι να συμβουλευτείς τα δικά σου άτομα, γιατί μπορεί μερικά πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αρκεί να ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι. Στα οικονομικά, ευνοούνται όλων των ειδών οι επενδύσεις και μπορεί να σου αποφέρουν πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ορθόδρομος πλέον στο Ζυγό και ο κυβερνήτης σου στον Λέοντα, αυτή την εβδομάδα θα σε κάνουν να δεις πιο ρεαλιστικά κάποια πράγματα που παλαιότερα μπορεί να σε παρέσυραν σε λάθος αποφάσεις. Φρόντισε μόνο να αποβάλεις το άγχος και την ένταση που νιώθεις, ώστε να μην παρασυρθείς από τον υπέρμετρο δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, που η Σελήνη θα κινείται στον Υδροχόο, ευνοούνται οι συλλογικές προσπάθειες, από τη στιγμή που θα καταφέρεις να έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους. Εκμεταλλεύσου το, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου χωρίς φόβο, αλλά με πάθος!

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα διώξε οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου, γιατί βλέπεις ξεκάθαρα πώς κινείται και πώς σου συμπεριφέρεται. Προσπάθησε να περάσετε καλά μαζί, γιατί το έχεις πολύ ανάγκη και θα σε κάνει πραγματικά να χαλαρώσεις από όλες τις υπόλοιπες σκοτούρες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι ακόμα σε αναζήτηση, μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι, γιατί με τη γοητεία που σου χαρίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό, οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, καθώς και κάποιες καινούριες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Αν σου κάνουν προτάσεις στα μέσα της εβδομάδας, φρόντισε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να συζητήσεις πρώτα με τους εμπειρότερους συνεργάτες σου που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά, έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ξοδεύεις;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα είναι αυξημένη αυτήν την εβδομάδα χάρη στις θετικές επιρροές που σου στέλνει ο Ερμής από το Ζυγό. Θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να δώσεις πνοή σε κάποια προσωπικά σου όνειρα. Με τον Άρη στο ζώδιό σου να σε ευνοεί, τα εύστοχα επιχειρήματά σου θα κάνουν τους συνεργάτες, αλλά και τον σύντροφό σου, να σε δουν με άλλα μάτια, γεγονός που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα τα πας μια χαρά στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα! Δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου μπορείς και ξεπερνάς εύκολα τυχόν προβληματικά θέματα που μπορεί να εμφανίζονται. Και αν ακόμα είσαι μόνη, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και βγες έξω από το σπίτι να συναντήσεις το άλλο σου μισό… Κάπου κοντά σου είναι και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, πρόσεχε τις αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα. Αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα τι θέλεις να πετύχεις, μην κινηθείς. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα μπορείς να τα χειριστείς αποτελεσματικά, αρκεί να ξέρεις από πριν τα μειονεκτήματα και τα προτερήματα αυτών σου των κινήσεων. Στα οικονομικά, θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο, καθώς θα δεχτείς προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα προκύψουν προβλήματα από εκεί που δεν το περιμένεις, γι’ αυτό θα πρέπει να αποφεύγεις τον εκνευρισμό, το άγχος, αλλά και τις βιαστικές αποφάσεις. Ένα μικρό χάος είναι αναπόφευκτο στη ζωή σου και θα σε κάνει να νιώσεις λίγο μετέωρη. Μην αφήσεις την ένταση να σε αποκαρδιώσει και προχώρα με μετρημένες κινήσεις σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Το Σαββατοκύριακο τα πράγματα ομαλοποιούνται και θα μπορέσεις και να κάνεις τις αλλαγές που είχες κατά νου, αλλά και να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από την ένταση των ημερών.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα μπεις σε αρκετές σκέψεις για την πορεία της σχέσης σου και για το τι θα πρέπει να κάνεις. Μη βασανίζεις άλλο το μυαλό σου, μίλα με τον σύντροφό σου και με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης από το φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού, θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι τα περίμενες και οι απαντήσεις που θα λάβεις θα πάρουν μακριά τις ανασφάλειες και τα άγχη σου. Αν είσαι single, μήπως πρέπει να επανεξετάσεις και να δεχτείς μία πρόσκληση που σου έχει κάνει καιρό τώρα ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν; Όλοι έχουν δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία…

Επαγγελματικές
O Ερμής από το Ζυγό, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του, για να πετύχεις αυτά που θέλεις στη δουλειά σου, αλλά με προσοχή και κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Θα έχεις πολύ τρέξιμο, αλλά θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου και αυτό είναι το σημαντικότερο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορέσεις να τα διαχειριστείς όπως πρέπει.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του εξαιτίας κάποιων υποθέσεων που δεν σου πάνε όπως τις θέλεις και αφορούν περισσότερο τα οικονομικά σου. Έτσι, παρά το γεγονός ότι έχεις αποφασίσει να δουλέψεις σκληρά για να βελτιώσεις τα έσοδά σου, κάποιες καθυστερημένες οφειλές θα σε αναγκάσουν να δανειστείς ή να διαφοροποιήσεις το οικονομικό σου πρόγραμμα. Κατά τα άλλα, η προσωπική σου ζωή θα σου γεμίσει πολλά από τα κενά που σου αφήνουν οι υπόλοιποι τομείς της καθημερινότητάς σου, θα σε ηρεμήσει και θα αλλάξει την οπτική σου, κάνοντάς την πιο θετική και αισιόδοξη.

Αισθηματικές
Πρέπει αυτήν την εβδομάδα να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία στον αισθηματικό σου τομέα. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί δεν θα ήθελες ούτε εσύ να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Επίσης, οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου για να περάσετε περισσότερες στιγμές παρέα. Θα κάνει και στους δύο καλό. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο, κάνε κινήσεις για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην απογοητεύεσαι αν δεν γνωρίσεις άμεσα κάποιον που θα σε συναρπάσει. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά ειδικά αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες και συμφωνίες. Οι ιδέες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να έχεις καλό προγραμματισμό και να τις αποκαλύψεις την κατάλληλη στιγμή, στους κατάλληλους ανθρώπους. Στα οικονομικά, είναι απαραίτητο να μην υπογράψεις νέα συμβόλαια, να μην κάνεις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να μείνεις ιδιαίτερα εγκρατής στις αγορές σου.

Read More

And More