ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 Μαΐου έως 3 Ιουνίου. Τι λένε τα άστρα;

Πως θα είναι η εβδομάδα που ξεκινάει; Πως επηρεάζουν τα άστρα τα ερωτικά και τα επαγγελματικά μας; Ποιες είναι οι τάσεις;

Αν σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ

ΚΡΙΟΣ

Οι πλανητικές κινήσεις της εβδομάδας έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο αντίκτυπο στη ζωή σου, αγαπητέ Κριέ. Σε κάνουν υπερβολικά αυθόρμητο σε όλες τις εκδηλώσεις της προσωπικότητάς σου, γεγονός που έχει αντικρουόμενα αποτελέσματα. Από τη μια, δηλαδή, πυροδοτούνται εντάσεις και παρεξηγήσεις, που θα μπορούσαν ν’ αποφευχθούν εύκολα, από την άλλη όμως καταφέρνεις με την ευθύτητά σου να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, που για καιρό έμεναν άλυτες. Αν κινηθείς με μέτρο λοιπόν, θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα στο σημείο που εσύ θέλεις.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα, εάν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, θα προβληματιστείς έντονα γύρω από την πορεία της σχέσης σου και θα αμφιταλαντευτείς, ανάμεσα σε αυτά που προστάζει η καρδιά σου και σε αυτά που σου υπαγορεύει η λογική σου. Μπορεί να νιώσεις κάποια ανασφάλεια για το σύντροφό σου και καλό θα είναι να ρίξεις τον εγωισμό σου και να το συζητήσεις μαζί του. Εάν είσαι αδέσμευτος, θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματά σου.

Επαγγελματικές
Η επιμονή, η υπομονή και τα μαθήματα που έχεις πάρει μέχρι στιγμής, φίλε Κριέ, θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα συναντήσεις στον επαγγελματικό σου δρόμο, λόγω των αρνητικών όψεων που θα πραγματοποιήσει ο κυβερνήτης πλανήτης σου Άρης, τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, με την Σελήνη και τον Ερμή. Θα μπορέσεις να πάρεις αρκετές αποφάσεις για την καριέρα σου και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αρκετές ιδέες σου, μόνο αν είσαι λογικός και δίκαιος. Εάν περιμένεις κάποια αποζημίωση ή δικαστική απόφαση, είναι πολύ πιθανόν να συμβεί τώρα, με θετικά αποτελέσματα για τα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που περιέχει το πρόγραμμά σου γι’ αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε, είναι περισσότερες απ’ ό,τι συνήθως και ιδιαίτερα πιεστικές. Ίσως παρατηρήσεις, λοιπόν, πως δεν έχεις την ελευθερία που θα θέλεις και αυτό θα σε ρίξει ψυχολογικά. Η διάθεσή σου, ωστόσο, θα αναπτερωθεί, γιατί χάρη στις ευνοϊκές κινήσεις του Δία στο ζώδιό σου, ένα σχέδιο που είχες δρομολογήσει καιρό πριν, επιτέλους θα αποδώσει καρπούς. Η υπομονή και η πίστη σου επιβραβεύονται και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι στο μέλλον, κάθε φορά που θ’ αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, είναι καλή περίοδος η τωρινή, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και να ευνοεί τις επικοινωνίες, για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα που τρέφεις για το σύντροφό σου, χωρίς ενδοιασμούς. Εκφράσου με άνεση και πειστικότητα και δεν θα χάσεις. Εάν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις πορεία στη ζωή σου και να σταματήσεις τις εφήμερες σχέσεις.

Επαγγελματικές
Επένδυσε στους οραματισμούς σου και εμπιστεύσου τη διορατικότητά σου, φίλε Ταύρε. Κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν στον εργασιακό σου χώρο, θα σου δώσουν χρήσιμα μαθήματα, ενώ θα αναγεννηθείς σε μεγάλο βαθμό. Εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να επεκτείνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Μην φοβηθείς να εφαρμόσεις κάθε πρωτότυπη ιδέα σου και δεν θα χάσεις. Υπάρχουν προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη ή ακόμα και για κάποια αύξηση. Παράλληλα, θέλοντας να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές σου ανασφάλειες για το μέλλον, θα αρχίσεις να αποταμιεύεις το περίσσευμά σου. Με συνετή διαχείριση του εισοδήματός σου, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα για το μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Δίδυμε, πασχίζεις να φανείς αντάξιος των προσδοκιών, που εσύ ο ίδιος έχεις για τον εαυτό σου. Θα κουραστείς αρκετά, αλλά η σκέψη πως φέρνοντας σε πέρας τον αγώνα σου θα αποδείξεις την αξία σου στον ίδιο σου τον εαυτό, θα σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι. Νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις, ενώ θα αισθανθείς ανάμεσα σε εσένα και αυτούς μια απρόσμενη οικειότητα, σαν να τους γνώριζες από πάντα. Τέτοια συναισθηματικά φαινόμενα δεν είναι συνηθισμένα, γι’ αυτό φρόντισε να τους δώσεις την πρέπουσα σημασία. Μη βιαστείς να κρίνεις και να κατακρίνεις λοιπόν, γιατί μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι βοηθοί σου στο μέλλον.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα, αν είσαι δεσμευμένος Δίδυμος, θα αντιμετωπίσεις ξαφνικές εκρήξεις και σκηνές ζήλιας από το σύντροφό σου, αφού τον τελευταίο καιρό έχει υπόνοιες ότι του λες ψέματα… Πρόσεξε και μην μπλέκεσαι σε διπλές καταστάσεις γιατί με τον Ποσειδώνα να συνεχίζει την πορεία του στους Ιχθείς, δύσκολα θα μείνει κάτι κρυφό. Εσύ που είσαι μόνος και αναζητάς τον έρωτα να έρθει στη ζωή σου, θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία πάνω σε μετακίνηση, που θα σε απογειώσει! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και τα μυαλά σου στη θέση τους, για να μην παρασυρθείς από τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα σκεφτείς να κάνεις κάποιες αλλαγές, αφού οι συνεργάτες ή οι ανώτεροί σου δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Εξέτασε προσεχτικά τις προτάσεις που θα σου παρουσιαστούν, ώστε να δεις ποια από όλες σε συμφέρει καλύτερα, πριν αποφασίσεις. Άλλωστε, δεν σε βιάζει κανένας και τα πράγματα στις δουλειές είναι πολύ αμφίρροπα. Στον οικονομικό τομέα, προσπάθησε να περιορίσεις στο ελάχιστο όλες τις αγορές και κράτησε μια στάση αναμονής με τα χρήματα σου, γιατί ενδέχεται να προκύψουν ξαφνικά έξοδα και να πιεστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κίνηση του Ερμή στο σπίτι του, στο ζώδιο των Διδύμων, θα λειτουργήσει διαφωτιστικά για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, όσο κι αν αυτό φαντάζει παράξενο. Σύντομα, το θολό τοπίο των επαγγελματικών αλλά και των αισθηματικών σου ζητημάτων θα ξεκαθαρίσει κι επιτέλους, θα αντικρίσεις την κατάσταση ως έχει και τους υπαίτιους μιας πρόσφατης περιπέτειάς σου χωρίς προσωπεία. Μην σε πιάνουν οι συναισθηματισμοί σου και δεν τους βάλεις στη θέση τους, γιατί πολύ γρήγορα θα τους ξαναβρείς μπροστά σου.

Αισθηματικές
Καλό θα είναι να μην μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς σου στο σπίτι και στο σύντροφό σου, φίλε Καρκίνε, γιατί αν κι αυτός από την μεριά του κάνει το ίδιο, τότε πολύ γρήγορα θα οδηγηθείτε σε ρήξη. Φρόντισε να αφήσεις κατά μέρος τις έννοιες της επαγγελματικής σου ζωής και να ασχοληθείς με την οικογένειά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτή την εβδομάδα θα εκφράσεις τον πλούσιο εσωτερικό σου κόσμο με ιδιαίτερη άνεση, κατακτώντας αρκετούς εκπρόσωπους του αντίθετου φύλου και θα νιώσεις πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, αυτή την εβδομάδα επένδυσε περισσότερο χρόνο για να βελτιώσεις τις γνώσεις που έχεις στο αντικείμενο της δουλειάς σου και μην στηρίζεσαι σε υποσχέσεις τρίτων. Κάθε εσπευσμένη ενέργεια θα έχει τώρα αρνητικά αποτελέσματα. Θα χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια, για να κλείσεις ορισμένες συμφωνίες που θα σου αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Στον οικονομικό τομέα, περιόρισε τα έξοδά σου στο ελάχιστο και μην παρασύρεσαι, αγοράζοντας προϊόντα που δεν σου είναι και τόσο απαραίτητα.

ΛΕΩΝ

Σ’ αυτήν τη φάση που διανύεις, φίλε Λέων, πρέπει να εξετάζεις με ιδιαίτερη προσοχή πού ξοδεύεις τα λεφτά σου. Αυτήν την εβδομάδα ενδέχεται να παρουσιαστούν παραπλανητικές καταστάσεις, όπως δήθεν έμπιστοι άνθρωποι και επιχειρηματικές ευκαιρίες, τις οποία οφείλεις να αναγνωρίσεις εγκαίρως και, φυσικά, να προσπεράσεις. Μη φοβηθέις να ζητήσεις τη βοήθεια ανθρώπων του περιβάλλοντός σου, για να πετύχεις τους στόχους σου. Καλό είναι να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, αλλά κάποιες φορές η προσφορά των άλλων κρύβει αυτή τη μικρή λεπτομέρεια, που κάνει τη διαφορά. Έχε το νου σου!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, αντί να γκρινιάζεις στο σύντροφό σου και να δημιουργείς άσχημο κλίμα στη σχέση σου, προτίμησε να ασχοληθείς με τα προβλήματά του, να του συμπαρασταθείς και να του δώσεις λύσεις. Το ταίρι σου ίσως να αντιμετωπίζει δυσκολίες με τη δουλειά του και θα είναι πολύ αγχωμένο, γι’ αυτό θα χρειαστεί την στήριξή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου, όπου θα έρθεις πολύ κοντά με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα, αν είσαι Λέων, προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές με τους συνεργάτες σου, για να έχεις την βοήθειά τους και να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Στον οικονομικό σου τομέα, αν χειριστείς τα χρήματά σου με σύνεση, θα καταφέρεις να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου. Μην ρισκάρεις σε επενδύσεις που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος, γιατί θα έχεις σημαντικές απώλειες. Αν ψάχνεις για δουλειά, δραστηριοποιήσου όσο το δυνατόν περισσότερο, τώρα που ο Ερμής από τους Διδύμους ευνοεί τέτοιες ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε, θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα να μην παρασυρθείς από την επιμονή στη λεπτομέρεια και την τελειότητα. Είναι γνωστό ότι όταν σε πιάνει η τελειομανία σου, πολύ δύσκολα την ελέγχεις, αλλά στην παρούσα φάση οφείλεις να προσπαθήσεις. Το γενικότερο πλάνο είναι αυτό που πρέπει να σε απασχολήσει και όχι τα επιμέρους στοιχεία του. Ένα-ένα τα βήματά σου, θα σε οδηγήσουν σταδιακά και μεθοδικά στο επιθυμητό σημείο. Η βιασύνη είναι κάτι που καλό θα ήταν να αποφύγεις, καθώς, πέρα από επιπόλαια λάθη, θα έχει και ψυχικό κόστος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, θα αντιμετωπίσεις ξαφνικές εκρήξεις ζήλιας από το σύντροφό σου, με αφορμή κάποιες εξόδους σου με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, γιατί νοιώθει παραμελημένος τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε λοιπόν να κατανοήσεις και να καθησυχάσεις τις ανασφάλειές του. Αν ακόμη κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές γνωριμίες με το ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί τα καλύτερα έρχονται….

Επαγγελματικές
Αν είσαι Παρθένος, θα μπορέσεις να έχεις όλα αυτά που επιθυμείς, αρκεί να κινηθείς με διπλωματία. Στον επαγγελματικό τομέα, κράτα χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα με τους συνεργάτες σου μέσω του διαλόγου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται στους φιλικούς Διδύμους, θα σου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να εδραιωθείς καλύτερα στο χώρο σου και να πετύχεις τις συμφωνίες που θέλεις. Οικονομικά, μείνε συνετός και εγκρατής στα έξοδά σου και μην απλώνεις το χέρι σου περισσότερο από εκεί που φτάνει.

ΖΥΓΟΣ

Τη σκέψη σου απασχολούν κυρίως οικογενειακά ζητήματα αυτές τις μέρες, αγαπητέ Ζυγέ. Πρέπει να θυμάσαι πως οι μεγάλες αλλαγές, ακόμα κι αυτές που έρχονται χωρίς να τις ζητήσεις, απαιτούν και τη μεταβολή της προσωπικής σου στάσης, προκειμένου να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να αποκομίσεις τα οφέλη τους. Ετοιμάσου, λοιπόν, για μερικές θυσίες, οι οποίες όμως, εν καιρώ, θα δράσουν υπέρ σου, αφού θα σε κάνουν ωριμότερο και πιο κατασταλαγμένο. Η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βάζει σε μπελάδες σχετικούς με τα επαγγελματικά, αλλά ο καλός προγραμματισμός σου θα σε γλιτώσει αναίμακτα από την ταλαιπωρία και τα βάσανα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα περάσεις κάποια σκαμπανεβάσματα, που φαίνεται όμως πως θα στρώσουν από την Τετάρτη και μετά, που η Σελήνη θα επισκεφτεί το ζώδιό σου και οι συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα έχουν τελικώς θετικά αποτελέσματα. Εάν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις σε μία διαδικασία που θα αναζητήσεις κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου, βάζοντας οριστικό τέλος στις εφήμερες καταστάσεις

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, φίλε Ζυγέ, χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να αναλάβεις άμεσα δράση. Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες σου και βρες ανθρώπους, που θα στηρίξουν τις ιδέες σου και τα ταλέντα σου. Μόνο αν κινηθείς δυναμικά, μπορείς να κερδίσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Από την Πέμπτη και μετά, το διάστημα είναι κατάλληλο για να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά κάποιες από τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ζητήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία θα σε απασχολήσουν έντονα, αλλά καλό είναι να αφήσεις την διευθέτησή τους για
κάποια άλλη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Σκορπιέ, θα νιώσεις υποσυνείδητες επιθυμίες και απωθημένα να σου χτυπούν την πόρτα, διεκδικώντας ενεργό ρόλο στη ζωή σου. Θα έρθεις αντιμέτωπος μ’ ένα μεγάλο δίλημμα, αν αξίζει να τιθασεύσεις την κατάσταση ή πρέπει να ενδώσεις σε κάποια από τα πάθη σου, ώστε να επαναφέρεις τις σωστές ισορροπίες στα πράγματα. Αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις μόνος σου, χωρίς την επιρροή των γύρω σου. Η Σελήνη πάντως, στο ζώδιό σου από την Παρασκευή και μετά, παίζει θετικό ρόλο, γεγονός που σημαίνει ότι, ακόμα κι αν η επιλογή σου δεν είναι η ιδανική, οι επιπτώσεις δεν θα είναι δραματικές.

Αισθηματικές
Με την γκρίνια και την ανασφάλεια που σε διακατέχει, φίλε Σκορπιέ, το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωρείς το σύντροφό σου. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να αλλάξεις τακτική, να σταματήσεις να θέλεις να περνάει συνέχεια το δικό σου και να σεβαστείς και τις ανάγκες του άλλου. Εάν είσαι αδέσμευτος, με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου, σε περιμένουν θετικές εξελίξεις στα συναισθηματικά σου. Έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση, που αργότερα θα αποδειχθεί σταθμός στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς να μιλήσεις και να συνεργαστείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου, ώστε να προωθήσεις τα κοινά σας συμφέροντα. Βέβαια, πρέπει να ξέρεις ότι είναι κρίσιμες αυτές οι ημέρες, με την Αφροδίτη και τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία και οφείλεις να είσαι πολύ προσεχτικός στα λόγια και στις ενέργειές σου. Στα οικονομικά, πρέπει να υπολογίζεις καλύτερα τα έξοδά σου, γιατί εύκολα μπορείς να ξεφύγεις και να βρεθείς χρεωμένος

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σου, αγαπητέ Τοξότη, είναι πιο ανοιχτό σε επιρροές απ’ ό,τι παλαιότερα και αυτή η εξέλιξη είναι πολύ θετική για εσένα. Πράγματα που, είτε από ξεροκεφαλιά είτε από απλή συνήθεια, αδυνατούσες να αφομοιώσεις πριν, πλέον σου γίνονται εύκολα κατανοητά, σηματοδοτώντας πρόοδο σε πολλούς τομείς. Η παραμονή του κυβερνήτη σου Δία στο ζώδιο του Ταύρου, ανοίγει δυναμικά νέους δρόμους επικοινωνίας στον ερωτικό τομέα, γεγονός που σημαίνει ότι θα καταφέρεις επιτέλους να γεφυρώσεις χάσματα, που σε κρατούσαν σε απόσταση από το ερωτικό σου αντικείμενο. Εκμεταλλεύσου το!!!

Αισθηματικές
Όμορφες στιγμές, γεμάτες πάθος και ένταση σε περιμένουν αυτήν την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, στον αισθηματικό τομέα. Ο σύντροφός σου, σού εκδηλώνει έντονα όσα νιώθει για εσένα και εσύ πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχεις ευκαιρίες για να βιώσεις έναν μεγάλο έρωτα, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Να θυμάσαι ότι παν μέτρον άριστον…

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, αν είσαι Τοξότης, αυτή την εβδομάδα οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι άριστες και θα σου προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στα θέματα που έχεις αναλάβει. Να είσαι προσεκτικός σε κάθε βήμα που θα κάνεις, ώστε να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Θα καταφέρεις τώρα να σταθεροποιήσεις τα έσοδά σου και θα μπορέσεις επιτέλους να βάλεις κάποια χρήματα στην άκρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα απέχει πολύ από το να θεωρηθεί εύκολη και χαλαρή, αγαπητέ Αιγόκερε, και αυτό θα το διαπιστώσεις από την πρώτη κιόλας ημέρα της. Θα υπάρχουν στιγμές που πραγματικά θα εξαντλούν όλα σου τα αποθέματα, ψυχικά και σωματικά, και εσύ πρέπει να μένεις πιστός στα σχέδια και στις σκέψεις σου, για να μην πάρεις λάθος μονοπάτι. Τα επαγγελματικά είναι το μείζον θέμα και μία σημαντική σου υπόθεση θα απορροφήσει το ενδιαφέρον και την ενέργειά σου. Φρόντισε όσο περισσότερο μπορείς τις εργασιακές σου σχέσεις, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες ή έστω για να τα ισορροπήσεις κάπως.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Διδύμων και εσύ συνεχίζεις να ζηλεύεις παράφορα το σύντροφό σου και να πλάθεις διάφορα σενάρια με την φαντασία σου, φίλε Αιγόκερε. Σταμάτα άμεσα αυτήν την συμπεριφορά και μην αφήσεις τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σου να σε καταβάλουν. Η καχυποψία που σε διακρίνει, θα βλάψει τη σχέση σου. Εάν πάλι είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, η Σελήνη από τον Ζυγό μεσοβδόμαδα θα σε κάνει πιο κοινωνικό και θα φέρει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα, αν είσαι Αιγόκερως, θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις και μετά να αναλάβεις νέες ευθύνες. Απόφυγε εντάσεις με συναδέλφους αυτές τις ημέρες και μην τραβάς το σχοινί, αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Θα είναι προς όφελός σου αν σωπάσεις για λίγο και δεχτείς τα πράγματα ως έχουν. Στα οικονομικά σου, καλό είναι να αποφύγεις το δανεισμό και να μεταθέσεις για αργότερα κάποιες αγορές που θέλεις να κάνεις για το σπίτι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτές τις μέρες βιώνεις έναν εσωτερικό διχασμό, ως προς τη στάση που πρέπει να κρατήσεις απέναντι σε άτομα και καταστάσεις, αγαπητέ Υδροχόε. Γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα, άλλαξαν τις απόψεις σου για φίλους και γνωστούς και τα νέα δεδομένα συγκρούονται με το μέχρι τώρα ιστορικό σου. Δείξε ψυχραιμία και δώσε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σου για να κατασταλάξει. Προσοχή στους ευέξαπτους ανθρώπους, που σε περιτριγυρίζουν. Μην τους ερεθίζεις για κανέναν λόγο, γιατί ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις πώς θα αντιδράσουν και τι εμπόδια είναι ικανοί να βάλουν στο δρόμο σου. Η διπλωματία θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη κάτι τέτοιες στιγμές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στους Διδύμους θα επιφέρει, αν δεν προσέξεις τα λόγια σου, μία κρίση στη σχέση σου. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα με την συμπεριφορά σου, γιατί θα έρθεις σε οριστική ρήξη με το ταίρι σου. Συζήτα με ήρεμο τρόπο τα προβλήματα που έχετε, για να βρείτε λύσεις. Ξαφνικές γνωριμίες και οι κατάλληλες προϋποθέσεις για νέες σχέσεις δημιουργούνται τώρα, με τον Ουρανό στον Κριό, αν ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Ο Ερμής από τους Διδύμους σε βοηθάει ουσιαστικά στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Υδροχόε. Μπορείς τώρα να ενεργοποιήσεις κάποιες καταστάσεις και, με τους κατάλληλους χειρισμούς, να πετύχεις κάποιους στόχους σου. Τα έσοδά σου πρόκειται να αυξηθούν και οι πελάτες σου να πολλαπλασιαστούν. Κάνε σωστούς χειρισμούς και μην ξοδεύεις αλόγιστα τα κέρδη σου. Οι καιροί είναι δύσκολοι.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα οικονομικά είναι πρώτα στην λίστα των προτεραιοτήτων σου αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Ιχθύ. Θα σε απασχολήσουν όχι μόνο τα έσοδα από τη δουλειά, αλλά και αυτά που σχετίζονται με επενδύσεις, που είτε έχεις ήδη κάνει είτε που σκέφτεσαι να κάνεις στο μέλλον. Ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, θα σε βοηθήσει σημαντικά να θέσεις τους όρους που έχεις κατά νου και να πάρεις τις πιο ορθές αποφάσεις, για την πορεία των οικονομικών σου. Κάποιες πιέσεις που πιθανόν να δεχτείς, καλό είναι να τις προσπεράσεις, γιατί δεν θα είναι ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα, όσο και αν κάτι τέτοιο σου φαίνεται ρεαλιστικό.

Αισθηματικές
Η Σελήνη από την Παρθένο και από τον Ζυγό μέχρι την Παρασκευή, θα σε φέρει πολύ κοντά στο σύντροφό σου και θα εκπλαγείς με την ζεστασιά και την τρυφερότητα, με την οποία θα σου εκδηλώσει αυτά που νιώθει, φίλε Ιχθύ. Παρά τις δυσκολίες που περνάς σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σου, ευτυχώς βρίσκεις απάγκιο στην αγκαλιά του. Αν είσαι ελεύθερος, θα αρχίσεις να μπαίνεις σιγά σιγά σε μία νέα φάση στη ζωή σου, όπου θα αναθεωρήσεις πολλές απόψεις για τα συναισθηματικά σου.

Επαγγελματικές
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, με τον Δία να συνεχίζει την κίνησή του στον Ταύρο και την ευνοϊκή θέση του πλανήτη της επικοινωνίας, Ερμή, στους Διδύμους, έχουν ήδη αρχίσει να φτιάχνουν τα πράγματα στον επαγγελματικό σου τομέα και θα σταθεροποιήσεις πολλά από αυτά, για τα οποία έχεις εργαστεί σκληρά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κινηθείς πιο άνετα, θέτοντας σε εφαρμογή ορισμένα σχέδιά σου και οι δυσκολίες στην επικοινωνία σου θα μαλακώσουν αισθητά. Έχεις πολλές πιθανότητες να εισπράξεις κάποια χρήματα, που περιμένεις και έχουν καθυστερήσει.

Read More

And More