ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3 έως 9 Φεβρουαρίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;

Πως θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα; Τι υπόσχονται ζώδιο και ωροσκόπος για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη προκλήσεις για εσένα. Η τάση σου να είσαι μπροστά και να ηγείσαι παίρνει άρωμα δημιουργικότητας από το πλανητικό σκηνικό που σε ευνοεί. Οι ιδέες σου δεν σταματούν να έρχονται ενώ η διάθεση και η ενέργειά σου βρίσκονται στα ύψη, με αποτέλεσμα να θέλεις πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Ωστόσο, από την Πέμπτη και μετά που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο των Ιχθύων, υπάρχει μία μεγάλη παγίδα. Πρόσεξε να μην καταπιαστείς με πολλά πράγματα μαζί και στο τέλος δεν καταφέρεις να ολοκληρώσεις τίποτα! Από την άλλη, υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος να γίνεις καταπιεστική προς τους άλλους. Αν θέλεις τη βοήθειά τους για να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδιά σου, απλώς ζήτησέ το ευγενικά και αυτοί με την σειρά τους θα σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές
Προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να δώσεις περισσότερη σημασία στην οικογένεια και στον σύντροφό σου. Τον τελευταίο καιρό, με τόσα που είχες μέσα στο κεφάλι σου, τους έχεις παραμελήσει και σίγουρα θα σε έχουν ανάγκη. Δείξε τους τι νιώθεις και σίγουρα πολλά πράγματα πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο. Η σταθερότητα σε όλες τις σχέσεις σου θα διώξει κάθε ίχνος ανασφάλειας. Εσύ που είσαι μόνη, καλό θα είναι να μην παρασυρθείς αυτή την εβδομάδα από κάποιες εφήμερες γνωριμίες, γιατί μπορεί να εκτεθείς.

Επαγγελματικές
Σταθερότητα προμηνύεται στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να κινείται στο Ζυγό, η τύχη θα είναι με το μέρος σου και εσύ καλά θα κάνεις να την χρησιμοποιήσεις με λογική. Οι συνεργάτες σου θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και έτσι θα καταφέρεις και να έρθεις πιο κοντά τους, αλλά και να τακτοποιήσεις πιο εύκολα τις εκκρεμότητές σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη υποσχέσεις για σένα. Η δημιουργικότητά σου θα στραφεί στις συνεργασίες και στις προσωπικές σου σχέσεις. Μέχρι την Πέμπτη, που ο Ερμής θα κινείται σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, είναι η ευκαιρία να στραφείς στον σύντροφό σου και να περάσετε μαζί όμορφες προσωπικές στιγμές που θα τον αποζημιώσουν για την απόμακρη στάση που είχες απέναντί του το προηγούμενο διάστημα. Το Σαββατοκύριακο φρόντισε να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, αλλά και να δρομολογήσεις πιο σωστά τα σχέδιά σου, γιατί ο ανάδρομος πλέον Ερμής θα σου φέρει καθυστερήσεις και θα σε αποδιοργανώσει τις επόμενες ημέρες.

Αισθηματικές
Χαλαρό θα είναι το κλίμα που θα επικρατεί στον ερωτικό σου τομέα και εσύ θα νιώσεις πιο αισιόδοξη και δυνατή από ποτέ. Τώρα μπορείς να κάνεις όνειρα για το μέλλον μαζί με το ταίρι σου, αλλά και να σχεδιάσετε από κοινού τους τρόπους υλοποίησής τους. Αν πάλι είσαι μόνη, κάποιο σημάδι του έρωτα έρχεται να σε αναζωογονήσει και να σου θυμίσει πόσο ωραίο τελικά είναι να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον άλλον.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οι προοπτικές της εβδομάδας είναι αρκετά καλές και ευνοούν εμπορικές μετακινήσεις, επενδύσεις και αγορές. Κάποια πρόταση που δεν την περιμένεις θα σε βάλει σε σκέψεις, αλλά αν δεν νιώθεις ακόμη έτοιμη να την ακολουθήσεις, μην διστάσεις να την αρνηθείς. Έχεις ήδη αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις και οι σωματικές σου αντοχές πολύ γρήγορα θα σε προδώσουν. Στα οικονομικά απαιτείται σύνεση!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα είτε θα διαπρέψεις είτε θα καταποντιστείς! Με τον κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή πορεία μέχρι την Πέμπτη, μπορείς να βάλεις τις κατάλληλες βάσεις για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και να αρχίσεις να τα οργανώνεις αποτελεσματικά. Μην ξεκινάς να δουλεύεις ταυτόχρονα πολλά πράγματα μαζί, αλλά αποφάσισε ποιο από τα σχέδια σου, σου ταιριάζει καλύτερα και ασχολήσου αποκλειστικά μαζί του. Πρόσεξε να μην παραμελείς την οικογένεια και τον σύντροφό σου, γιατί οι ρήξεις και οι συγκρούσεις παραμονεύουν και στο τέλος εσύ είσαι αυτή που θα στεναχωρηθείς πιο πολύ.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σε περιμένει μία πρόκληση στον ερωτικό σου τομέα, καθώς δεν αποκλείεται κάποιο φιλικό σου πρόσωπο να εκδηλώσει τα συναισθήματα του για σένα, γεγονός που θα σε φέρει σε πολύ αμήχανη θέση και δεν θα ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Όμως, αν υπάρχουν ανάλογα αισθήματα και από τη δική σου μεριά, παραμέρισε τα “πρέπει” και τα “μη” και αφέσου στα δίχτυα ενός έρωτα που ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει. Εσύ που είσαι σε σχέση, καλό θα είναι αυτή την εβδομάδα να είσαι απόλυτα ξεκάθαρος απέναντι στο ταίρι σου για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικές
Στον εργασιακό σου τομέα σε περιμένουν διάφορες προκλήσεις, που θα αναδείξουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Ο Ερμής μέχρι την Πέμπτη σου δίνει τη δυνατότητα να υιοθετήσεις μία πιο θαρραλέα στάση απέναντι στα γεγονότα. Από εκεί και μετά όμως, μην προβείς σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, αντιθέτως συνέχισε το πρόγραμμά σου και δούλεψε σκληρά. Πολύ γρήγορα θα ανταμειφθείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που θα ήθελες γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς με σύνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα κρύβει μία σύγκρουση, την οποία αν καταφέρεις να την αποφύγεις, τότε τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά για σένα. Από τη μία στο περιβάλλον σου υπάρχουν πολλές προοπτικές, τις οποίες μπορείς να δουλέψεις και οι νέες ιδέες που έχεις κατά νου θα φανούν ιδιαίτερα προσοδοφόρες. Από την άλλη όμως, ο χρόνος δείχνει να σε κυνηγάει και νιώθεις αρκετό άγχος. Αν αποφασίσεις να δουλέψεις σκληρά, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, τότε θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις τη δική σου ανάγκη για τελειότητα με τις ανάγκες και τις προσταγές των οικείων σου προς τα σένα. Πρόσεξε μόνο να μην παραμελήσεις τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις για χάρη των επαγγελματικών σου προσδοκιών γιατί στο τέλος θα έρθεις σε αδιέξοδο!

Αισθηματικές
Ο ερωτικός σου τομέας είναι στα φόρτε του καθώς και η ερωτική σου διάθεση, με αποτέλεσμα να έρθεις πολύ κοντά στον σύντροφό σου και ίσως εκμεταλλευτείς και το προσεχές Σαββατοκύριακο για μια μικρή απόδραση μαζί του από την καθημερινότητα και τις σκοτούρες. Μην σε πιάνουν οι τσιγγουνιές σου και διασκέδασε πάνω από τα συνηθισμένα. Θα σου κάνει καλό. Αν είσαι μόνη, αρκέσου στα φλερτ που σε πολιορκούν και δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να γνωρίσεις καλύτερα το υποψήφιο ταίρι σου.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή πρέπει να περάσει με αυτοσυγκράτηση και σύνεση από μέρους σου όσον αφορά στα επαγγελματικά σου. Απόφυγε τα ρίσκα και μην δίνεις περισσότερη σημασία από ότι πρέπει στα λόγια των τρίτων. Μην προβείς σε κινήσεις αν πρώτα δεν τις έχεις διπλοτσεκάρει. Οι εντάσεις και ο εκνευρισμός θα είναι στο προσκήνιο, οπότε φρόντισε να μην παρασυρθείς. Φέρσου με ωριμότητα και δες τα πράγματα σοβαρά.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον στενό οικογενειακό σου κύκλο. Η ανάγκη σου να βρεθείς μαζί τους θα είναι πολύ μεγάλη και αυτό ίσως σε οδηγήσει στη διοργάνωση οικογενειακών συγκεντρώσεων. Το θέμα όμως είναι ότι δεν θα συμμερίζονται απαραίτητα όλοι στην οικογένεια τη δική σου ανάγκη, πράγμα που πρέπει μάλλον να σεβαστείς, γιατί σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύεις να γίνεις αρκετά πιεστική και δυσάρεστη. Προσπάθησε λοιπόν να μη μείνεις στην επιφάνεια, αντιμετωπίζοντας τις οικογενειακές σου σχέσεις ως κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά εστίασε στα συναισθήματά σου και τα συναισθήματα των ανθρώπων που αγαπάς δίνοντας χώρο και χρόνο σε αυτά και όχι στις τυπικότητες. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για όλους.

Αισθηματικές
Ήρθε η ώρα για να ανανεωθείς και να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, κυρίως για να μπορέσεις να βρεις έναν άνθρωπο που να μπορεί να σε καλύψει. Ηρεμία προβλέπεται αν έχεις κάποια σταθερή σχέση στη ζωή σου. Φρόντισε να είσαι εκδηλωτική με τον σύντροφό σου και αυτός θα σου το ανταποδώσει στο μέγιστο.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να λύσεις, δεδομένου ότι υπάρχουν δυσκολίες που δημιουργούν άλλα άτομα, ανταγωνιστές ή και συνεργάτες. Ίσως κάποια άτομα από το στενό σου επαγγελματικό περιβάλλον διοχετεύσουν ψεύτικες πληροφορίες για να σε παραπλανήσουν. Χρησιμοποίησε την κοινή λογική και εξέτασε τα πράγματα αντικειμενικά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην παρασυρθείς σε κάποιες επισφαλείς επενδύσεις, εξ αιτίας κάποιων ατόμων που θα προσπαθήσουν να σε παραπλανήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά θαυμάσια για σένα. Η τάση σου να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, αλλά και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου θα ευνοηθεί ιδιαίτερα από τη θέση του κυβερνήτη σου πλανήτη Ερμή στους Ιχθείς, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη που θα κινείται ορθόδρομα. Νιώθεις έντονα την ανάγκη για αλλαγή και θα προσπαθήσεις να το κάνεις και στην πράξη. Ωστόσο, πριν επιχειρήσεις το οτιδήποτε πρέπει να έχεις εξετάσει πολύ προσεχτικά εκ των προτέρων τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για να το κάνεις. Το Σαββατοκύριακο δώσε προσοχή στα αισθηματικά σου και θυμήσου ότι το αν θα κρατήσει μία σχέση εξαρτάται από την προσοχή που θα της δείξεις ή από την αδιαφορία σου. Έχε το νου σου λοιπόν, και πράξε αναλόγως!

Αισθηματικές
Με την παραμονή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και αυτήν την εβδομάδα ο τομέας των σχέσεων αρχίζει να επαναπροσδιορίζεται. Αυτό σημαίνει ότι θα μπεις σε μια διαδικασία να επιλέξεις τελικά ποιους ανθρώπους θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου και ποιους θέλεις να αποφύγεις. Τα περιθώρια σου, ούτως ή άλλως, έχουν αρχίσει να στενεύουν αισθητά και αν σκέφτεσαι τώρα να κάνεις το επόμενο βήμα με τον σύντροφό σου, να ξέρεις πως έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αν πάλι είσαι μόνη, μην το αναλύεις τόσο πολύ, γιατί στο τέλος θα κάνεις μόνιμη παρέα με τη μοναξιά. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου, αλλά και στο άτομο που σε πολιορκεί να γνωριστείτε καλύτερα. Η τύχη σε ευνοεί!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα ο επαγγελματικός τομέας σε έχει “επιστρατεύσει” και εσύ πρέπει να ακολουθήσεις τους καινούριους κανόνες στο ευρύτερο επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Η παρουσία του Άρη στο Ζυγό σε ευνοεί μεν, αλλά γίνεται και αιτία να εκδηλώσεις αδυναμίες και ελαττώματα. Την τελευταία εκδοχή απόφυγέ την, πάση θυσία. Τα οικονομικά σου παρουσιάζουν μια βελτίωση την οποία και θα πρέπει να διατηρήσεις!

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα όχι απλώς αγαπάς και θέλεις να βοηθήσεις όλον τον κόσμο, αλλά έχεις και πολύ καλές ιδέες για το πώς να το κάνεις και στην πράξη. Αυτή η διαδικασία, αντί να σε εξαντλεί, θα σε γεμίσει ενέργεια. Οι ευκαιρίες γύρω σου θα είναι πολλές και παρόλο που δεν είναι αυτός ο στόχος σου, το γεγονός ότι θα γίνεσαι το κέντρο της προσοχής και θα αναγνωριστεί η προσφορά σου σε όλα τα επίπεδα, θα σε γεμίσει δύναμη και κουράγιο. Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Από εκεί και μετά, γίνε λίγο πιο προσεχτική στις κινήσεις σου και μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν γνωρίζεις καλά, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

Αισθηματικές
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξεις αυτές τις ημέρες, γιατί μπορεί να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου ανά πάσα στιγμή κι εκεί που δεν το περιμένεις. Μην ξύνεις παλιές πληγές και σταμάτα πια να είσαι τόσο καχύποπτη απέναντι στον σύντροφό σου, για να ηρεμήσουν τα πράγματα και να πάνε όπως επιθυμείς. Αν πάλι είσαι μόνη, απόφυγε με κάθε τρόπο να μπλέξεις τον εαυτό σου σε κάποιο ερωτικό… γαϊτανάκι και προτίμησε τις ξεκάθαρες καταστάσεις και κουβέντες.

Επαγγελματικές
Μεταβατικό θα είναι το διάστημα αυτό για την επαγγελματική σου πορεία. Όλα εξελίσσονται, αλλάζοντας συχνά ύφος και διαστάσεις, με αποτέλεσμα εσύ να μην ξέρεις τη θέση να κρατήσεις. Ένα σύννεφο ασάφειας καλύπτει τα θέματα που αφορούν στη δουλειά σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να μείνεις για λίγο θεατής και να ασχοληθείς μόνο με τις άμεσες υποχρεώσεις σου. Υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξεις αντικείμενο, αλλά μην βαρυγκωμήσεις, γιατί στο άμεσο μέλλον θα αποδειχτεί ότι ήταν για καλό σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια παρόμοια κατάσταση, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι εγκρατής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σου θα είναι τα ατού σου αυτήν την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο και θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση! Τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην καθημερινότητά σου, καλό θα είναι να τις ξεκινήσεις μέχρι την Πέμπτη, που ο Ερμής θα κινείται σε κανονική πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων. Σε αισθηματικό επίπεδο, πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές στη σχέση σου παίρνουν τέλος. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, είτε είσαι μόνη είτε δεσμευμένη.

Αισθηματικές
Βρες έναν τρόπο να ξεσκάσεις από τις ευθύνες της επαγγελματικής σου ζωής και οργάνωσε ένα ταξιδάκι το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Αυτές τις ημέρες, αν είσαι μόνη, μπορείς να ζήσεις έναν απόλυτο και έντονο έρωτα. Το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι σε σχέση αρκεί να αφεθείς στα χέρια του συντρόφου σου χωρίς αναστολές. Μπορείς τώρα να αποφασίσεις αν θέλεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή, αν είσαι single, να υποκύψεις στις απανωτές διεκδικήσεις που σου κάνει ένα άτομο που γνώρισες το τελευταίο διάστημα.

Επαγγελματικές
Μην παρασύρεσαι σε νέα έξοδα. Μπορείς να ζήσεις και με λιγότερα χρήματα, κάνοντας μία αναθεώρηση στις παλιότερες συνήθειές σου. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται στον εργασιακό και κοινωνικό σου χώρο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρες και θα πρέπει να φανείς περισσότερο ευέλικτη στις δύσκολες στιγμές. Μην επιμένεις πολύ όταν κάποιοι συνεργάτες σου δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους απέναντί σου. Ωστόσο, συνέχισε να ακολουθείς την διαίσθηση σου η οποία θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θετική θα είναι η εβδομάδα αυτή για να ολοκληρώσεις πράγματα που είχες αφήσει στη μέση. Παρά το ότι διανύεις μία ιδιαίτερα αγχωτική περίοδο, τα πράγματα πρόκειται να καλυτερέψουν για σένα μιας και πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν θα έχουν θετική έκβαση μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για την αισθηματική σου ζωή και θα φέρει στο προσκήνιο ευχάριστες συναντήσεις και καλά νέα.

Αισθηματικές
Με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς σε κανονική πορεία μέχρι την Πέμπτη, μία εσωτερική αναζήτηση θα είναι πολύ έντονη μέσα σου και θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις πράγματα και καταστάσεις. Βρες χρόνο λοιπόν, για να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου και εν τέλει, απομάκρυνε ανθρώπους που είναι ακατάλληλοι για εσένα, όσο κι αν αυτό σε πονάει. Αν είσαι δεσμευμένη, απόφυγε οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να κλονίσει την ισορροπία και τη σταθερότητα της σχέσης σου και φρόντισε να κινηθείς σε ήρεμους τόνους.

Επαγγελματικές
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας μέχρι την Πέμπτη, σε ευνοεί για καινούρια ξεκινήματα και, αν δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις, σταμάτα να έχεις αμφιβολίες και ακολούθησε το ένστικτό σου που τώρα είναι ιδιαίτερα ισχυρό. Η αποφασιστική συμπεριφορά είναι αυτή που μπορεί να ανοίξει νέες προοπτικές στη ζωή σου και να σου αποφέρει σημαντικά κέρδη που θα αποβούν σωτήρια. Οι υποχρεώσεις σου πολλές, αλλά και οι ευθύνες σου άλλες τόσες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνεις κάποιον συμβιβασμό στο χώρο εργασίας σου. Οι επαγγελματικές σου προσπάθειες θα συμβάλουν στην αναγνώρισή σου. Είναι καιρός να οικοδομήσεις νέες γνωριμίες και συνεργασίες. Επίσης, χρειάζεσαι ξεκούραση και αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να αγνοήσεις. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής σου και εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου. Η επιθυμία σου να δραπετεύσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου είναι ισχυρή, γιατί ίσως είσαι κουρασμένη. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και πέρνα μερικές ήσυχες στιγμές.

Αισθηματικές
Η συντροφιά σου θα είναι περιζήτητη αυτές τις ημέρες και οι παρέες σου θα σε ανεβάσουν πολύ. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι νέες γνωριμίες και δεν είναι διόλου απίθανο ένας νέος έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα, αν είσαι μόνη. Αν είσαι δεσμευμένη αφιέρωσε χρόνο και ενέργεια στον ερωτικό σου τομέα και θα δεις τη σχέση σου να παίρνει μία πιο ευχάριστη τροπή. Κάποιο δώρο ή έκπληξη σε περιμένει.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα απαιτείται προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί ο ενθουσιασμός σου σε παρασύρει σε περιττά έξοδα που θα αποβούν καταστροφικά για την τσέπη σου. Έχεις πολλές ικανότητες και μπορείς τώρα να στηριχτείς στις δικές σου και μόνο δυνάμεις. Η αξία σου πλέον είναι δεδομένη και αυτές τις ημέρες θα διαπιστώσεις πόσο δίκαιοι είναι οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι στον εργασιακό σου χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ομαδικές δραστηριότητες θα ενεργοποιηθούν έντονα αυτήν την εβδομάδα για εσένα και θα είναι επωφελείς, γιατί και εσύ θα έχεις ένα πνεύμα ομαδικής εργασίας. Τώρα τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Είναι καιρός να επικεντρωθείς σε παλιές οφειλές σου ή δάνεια και να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους μέχρι την Πέμπτη, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς, καθώς μετά πρέπει να κάνεις μία παύση σε όλες αυτού του τύπου τις ενέργειες.

Αισθηματικές
Θα διαπιστώσεις πως δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που σε εκτιμούν και μετρούν τη γνώμη σου. Κράτησε τα ερωτικά σου θέματα μακριά από την επαγγελματική σου ζωή και προσπάθησε να μην εμπλέκεις το ταίρι σου με τα προβλήματά σου στη δουλειά. O σύντροφός σου είναι εδώ για να σε ακούσει, αλλά φρόντισε να μην τον αγχώσεις με θέματα στα οποία δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Αν είσαι μόνη, οι μέρες του Σαββατοκύριακου θα είναι ιδανικές για να βγεις λίγο έξω από το καβούκι σου και να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο είναι αδρανοποιημένα. Θα πρέπει να επιδείξεις προσοχή, γιατί θα σου ζητηθεί να πεις τη γνώμη σου για πράγματα που δεν ξέρεις, με αποτέλεσμα να έρθεις σε δύσκολη θέση απέναντι στους συνεργάτες και ανωτέρους σου. Να είσαι ειλικρινής και μην πάρεις την ευθύνη κάποιου άλλου ατόμου στην πλάτη σου, μόνο και μόνο για να επιδειχθείς. Κράτησε ήπιους τόνους και όλα θα πάνε καλά για σένα και την καριέρα σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή την εβδομάδα η ενέργειά σου θα επικεντρωθεί στο να κάνεις νέα σχέδια, είτε στην εργασία είτε στη σχέση σου. Πάρα πολύ παραγωγικές θα είναι αυτές οι μέρες, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, που ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα στο ζώδιό σου. Ό,τι σπείρεις τώρα θα αποδώσει καρπούς στο άμεσο μέλλον. Οι ανώτεροί σου θα εντυπωσιαστούν από τη σκληρή εργασία σου και γενικά είναι καλή στιγμή για να δημιουργήσεις θετικές εντυπώσεις στους άλλους. Θα υπάρξει ανάπτυξη στην εργασία σου, αν εστιάσεις την ενέργειά σου προς τη σωστή κατεύθυνση για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ανάγκη που έχεις τώρα να επαναφορτίσεις τον εαυτό σου, θα φέρει εσωτερική αρμονία. Από εκεί και μετά, απόφυγε κάθε θέμα που μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ήρθε ο καιρός να εκφραστείς μέσα από πράξεις και λόγια στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να διατηρήσεις θετική προσέγγιση απέναντι στους άλλους και να είσαι φιλική μαζί τους, γιατί οποιαδήποτε φιλονικία μπορεί να σου φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Κάποια εσωτερική ανησυχία που θα έχεις, μπορεί να σου δημιουργήσει απογοήτευση. Προσπάθησε να είσαι υπομονετική και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα.

Επαγγελματικές
Υπάρχουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να λύσεις αυτήν την εβδομάδα σχετικά με τα επαγγελματικά σου, δεδομένου ότι υπάρχουν δυσκολίες που δημιουργούν οι ανταγωνιστές σου. Από την Πέμπτη και μετά, πρόσεχε τις συμφωνίες που θα συνάψεις, ιδιαίτερα τις οικονομικές, γιατί κάποια άτομα από το ευρύ επαγγελματικό σου περιβάλλον, διοχετεύουν ψεύτικες πληροφορίες για να σε παραπλανήσουν.

Read More

And More