ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30 Ιουλίου εώς 5 Αυγούστου. Τι προβλέπουν τα άστρα;

Για να δούμε τι μας “υπόσχεται” και αυτήν η εβδομάδα; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά μας; Ποιες είναι οι τάσεις των άστρων;

Αν χρειάζεσαι μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας θα είσαι πάλι μέσα στο τρέξιμο, τις ευθύνες και το αιώνιο άγχος σου. Παρ’ όλα αυτά όμως, να ξέρεις πως όλα όσα θέλεις να πετύχεις, θα υλοποιηθούν άμεσα. Ειδικότερα από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, το μαγικό ραβδάκι της επιτυχίας σε αγγίζει για τα καλά. Αξιοποίησε όλες τις δυνατότητές σου, αλλά εκμεταλλεύσου και όλες τις ευκαιρίες που θα σου φέρει ο Άρης από τον Ζυγό, για να δρομολογήσεις καλύτερα τα όνειρα και τις επιθυμίες σου.

Αισθηματικές
Το πάθος, ο ερωτισμός και το ρομαντικό κλίμα αποκτούν κυρίαρχο ρόλο αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου, αγαπητέ Κριέ. Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με το σύντροφό σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Είσαι μόνος ή μόνη; Απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου, φέρνοντας στο δρόμο σου έναν νέο έρωτα, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, που ο Ερμής θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον κυβερνήτη σου και θα ευνοήσει σημαντικά τις νέες γνωριμίες και τις ερωτικές επαφές!!!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, όλα θα πάνε πολύ καλά. Ετοιμάσου για νέα ξεκινήματα και ξεκαθαρίσματα, που θα αναδείξουν την δουλειά σου. Καινούργια σχέδια που είχες στο μυαλό σου, μπαίνουν σε εφαρμογή και θα έχουν επιτυχία. Αλλαγές, αλλά και μετακινήσεις, είναι στο πρόγραμμα. Στα οικονομικά σου, δεν θα πιστεύεις την αλλαγή προς το καλύτερο! Με αυτό το θετικό κλίμα, πολλές υποχρεώσεις που σε ταλαιπωρούν καιρό, θα μπουν σε μια καλή σειρά.

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στους Διδύμους και τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Λέοντα, έχεις μπει σε μια περίοδο, που θέλεις να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σου και σε προβληματίζουν. Να ξέρεις πως η δυναμικότητά σου μπορεί να ανατρέψει όλες τις αρνητικές καταστάσεις, αν την χρησιμοποιήσεις κατάλληλα. Αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτές τις ημέρες, σκέψου καλά πρώτα και συμβουλέψου δικά σου άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να λάβεις τις πιο ορθές.

Αισθηματικές
Με τις καλές επιρροές της Σελήνης στον Καρκίνο μεσοβδόμαδα και τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη, η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Ταύρε. Για να γίνει ακόμη καλύτερη όμως, χρειάζεται να ανοιχτείς περισσότερο στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Αν ακόμη βρίσκεσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, θα έχεις αρκετές προκλήσεις και προσκλήσεις αυτές τις ημέρες, για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Να τις αποδεχτείς, γιατί ούτως ή άλλως δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα, αν είσαι Ταύρος, φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες απρόσμενες αλλαγές, που θα προκύψουν στο χώρο της δουλειάς σου. Μην απαισιοδοξείς ωστόσο, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές για το ζώδιό σου, όσο κι αν σε δυσκολέψουν αρχικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση αυτήν την περίοδο, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, αγαπητέ Δίδυμε, με την Αφροδίτη και τον Δία να κινούνται στο ζώδιό σου, θα σου χαρίσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Μπορείς να μιλήσεις και με δικά σου άτομα για θέματα που σε προβληματίζουν. Οι αλλαγές που θα έρθουν, θα σε ικανοποιήσουν και θα σου φτιάξουν την διάθεση. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο, για να αξιολογήσεις σωστά αυτές τις αλλαγές και να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, ώστε να αποδώσεις τα μέγιστα, το γρηγορότερο δυνατόν.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα, φίλε Δίδυμε, με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Λέοντα και να δυσκολεύει την επικοινωνία με το σύντροφό σου. Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση, φρόντισε να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα, αλλά και να βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια… Αν είσαι ακόμα χωρίς κάποια αξιόλογη σχέση, θα πρέπει να βγεις λίγο από το καβούκι σου, ώστε να καταφέρεις να μαγνητίσεις το αντίθετο φύλο. Στο χέρι σου είναι να το πετύχεις, αρκεί να το πάρεις απόφαση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα τα πας μια χαρά και θα μπορέσεις μάλιστα να κάνεις και τις αλλαγές, που τόσο καιρό θέλεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες που εμπιστεύεσαι για τα μελλοντικά σου σχέδια, ώστε να σου δώσουν τη βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις αρκετή οικονομία αυτήν την περίοδο, καθώς θα οφείλεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που υπάρχουν και πρέπει να λυθούν άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα που ξεκινά είναι αρκετά καλή για εσένα, φίλε Καρκίνε, με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη και τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19 στον Λέοντα, να σου δίνουν τις θετικές τους επιρροές. Έτσι, όλες οι υποθέσεις σου θα μπουν σε μια σειρά. Η διάθεσή σου θα είναι θετική και μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια οικογενειακά ζητήματα, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν έντονα. Αν προκύψουν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και τους οικείους σου, έχεις το ταλέντο να στρέψεις την κατάσταση υπέρ σου, γι’ αυτό μην παρασυρθείς από συναισθηματισμούς και δεν το κάνεις.

Αισθηματικές
Το σύμπαν συνωμοτεί για να περάσεις ιδανικά στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε, και μαζί με το σύντροφό σου να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις που σας προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Μίλησε ελεύθερα μαζί του λοιπόν και είναι σίγουρο πως οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Και αν ακόμη παραμένεις μόνος ή μόνη, οι οιωνοί είναι αρκετά θετικοί για να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και, γιατί όχι, να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα που περιμένεις…

Επαγγελματικές
Οι πλανήτες αυτής της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να γυρίσεις μια καινούργια σελίδα στη δουλειά σου με εξαιρετικές προοπτικές, αγαπητέ Καρκίνε. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, θα σε βοηθήσουν να συνεχίσεις ακάθεκτος τις προσπάθειές σου, ώστε να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις σχετικά εύκολα κάποιες υποχρεώσεις, που έχεις μέχρι τώρα,.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Λέων, πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να κάνεις σωστούς χειρισμούς, ώστε να μπορέσεις να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που εξακολουθούν να υπάρχουν και να σε ανησυχούν. Η κοινωνικότητα, αλλά και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη τους, από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο, που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου. Ωστόσο, στις 19 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου χρειάζεται να είσαι επιφυλακτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις και αφορούν στην πρόοδο της καριέρας σου. Μην πάρεις ρίσκα αυτές τις ημέρες, όσο κι αν ο ενθουσιασμός και η θετική σου διάθεση σε παροτρύνουν να το κάνεις.

Αισθηματικές
Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, αγαπητέ Λέων, και να λύσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες μπορεί να μην απόλυτα ευνοϊκές για εσένα, αλλά έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τη χρυσή τομή στην μεταξύ σας επικοινωνία. Προσπάθησέ το λοιπόν και μην παραδίδεις τα όπλα αμαχητί. Αν ακόμα είσαι σε αναζήτηση, μην το βάζεις κάτω. Να διασκεδάζεις, να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, σε οτιδήποτε προκύψει.

Επαγγελματικές
Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις, φίλε Λέων, και συνεχίζεις σταθερά να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με την Σελήνη από τους Διδύμους να σε ευνοεί, μπορείς να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα ή για αλλαγές και να προετοιμάσεις το δρόμο για μελλοντικές επιτυχίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά από τις πολλές υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις, δεν μπορείς να αντιληφθείς ακόμα τη διαφορά. Απόφυγε τα πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σου Ερμής, φίλε Παρθένε, συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα και ο Άρης πλέον σε έχει ξελαφρώσει από την πολύμηνη παρουσία του στο ζώδιό σου. Τώρα λοιπόν, μπορείς να μπεις σε διαδικασίες ξεκαθαρίσματος στη ζωή σου, σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Να ξέρεις πως η επιτυχία θα είναι με το μέρος σου, αρκεί να έχεις υπολογίσει πολύ καλά τα δεδομένα και τις παραμέτρους. Δοκίμασε επίσης να συζητήσεις με δικά σου άτομα για όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Ίσως οι συμβουλές του να αποδειχθούν πολύτιμες.

Αισθηματικές
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπροσώπους του ζωδίου, φρόντισε αυτές τις ημέρες, αγαπητέ Παρθένε, να μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο ταίρι σου, γιατί τα δεδομένα της σχέσης σου μπορεί να αλλάξουν στο άψε σβήσε. Εκεί που νόμιζες ότι είχες όλα τα θέματα λυμένα, κάποια παρουσία από το παρελθόν θα έρθει να τα ανατρέψει όλα και να σε βάλει σε διλλήματα. Κράτα διπλωματική στάση και κάνε για λίγο το κορόιδο. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι, καλό θα είναι αυτήν την εβδομάδα να μην επενδύσετε συναισθηματικά σε κάποια άτομα, που μπορεί να σας τάξουν τον ουρανό με τα άστρα… Είναι δύσκολοι οι καιροί για σχέσεις.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Παρθένος, ισορροπία σε περιμένει στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα, αλλά όχι και στασιμότητα, καθώς ξεχασμένα θέματα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Επίσης, τώρα μπορείς να κάνεις καινούριες συνεργασίες μέσα στο χώρο που κινείσαι και να προωθήσεις καλύτερα τις έξυπνες ιδέες σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις, γι’ αυτό φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

ΖΥΓΟΣ
Μία εξαιρετική εβδομάδα, με πολλές και συμφέρουσες ευκαιρίες βρίσκεται στο δρόμο σου, αγαπητέ Ζυγέ, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Λέοντα και να ευνοεί κάθε είδους κοινωνική συναναστροφή και επαφή! Προβλήματα που παρέμεναν στάσιμα και θέματα, κυρίως οικογενειακά, δείχνουν να βρίσκουν λύση, με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα να σε βοηθάει σημαντικά σε αυτό. Λίγη παραπάνω προσοχή χρειάζεται στις αυξημένες απαιτήσεις που θα έχουν οι άλλοι από εσένα, καθώς η επιείκειά τους θα είναι εξασθενημένη, σε τυχόν προβλήματα και καθυστερήσεις εξ αιτίας σου. Επειδή δεν θα μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους, βάλε τις προτεραιότητές σου και αντιμετώπισε με χαμόγελο όλα όσα δεν είναι στο χέρι σου να διευθετήσεις.

Αισθηματικές
Μπορείς να τα πας και καλύτερα στον ερωτικό τομέα, αγαπητέ Ζυγέ, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να αποφύγεις να αναλώνεσαι τόσο πολύ σε επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις. Ένα διήμερο χαλάρωσης δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Πάρε το ταίρι σου από το χέρι και φύγατε! Κι εσύ που θέλεις να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, μην κάθεσαι άλλο! Η προσωπική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί άμεσα, αρκεί να το βάλεις στόχο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι Ζυγός, ενώ εσύ συνεχίζεις να κινείσαι με γρήγορους ρυθμούς, για να μπορέσεις να δρομολογήσεις και όλα αυτά που είναι σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες για σένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις. Στο τέλος της εβδομάδας, απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιες υποθέσεις που καθυστερούσαν, αγαπητέ Σκορπιέ, δείχνουν επιτέλους να τακτοποιούνται κάτω από την επιρροή του Άρη στον φιλικό για εσένα Ζυγό και της Νέας Σελήνης στον Λέοντα, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και θα σε ευνοήσει. Η κοινωνικότητά σου θα είναι επίσης ιδιαίτερα αυξημένη αυτήν την περίοδο. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και θα δεις πως όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και τα σκορπίσεις όλα στον αέρα.

Αισθηματικές
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει ιδιαίτερα θερμό και ερωτικό απέναντι στο σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, και με μια παιχνιδιάρικη διάθεση, που θα ανανεώσεις τη σχέση σου. Γι’ αυτό ζήσε την κάθε στιγμή έτσι όπως τη θέλεις και ξέχασε καταστάσεις του παρελθόντος, που μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Αν είσαι ακόμα μόνος, περιορίσου σε βόλτες και επαφές με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί το διάστημα δεν είναι και το καλύτερο για νέες γνωριμίες και ρίσκα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα είναι ευχάριστα για σένα, αν είσαι Σκορπιός. Μη σε τρομάξουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, γιατί θα πρέπει να καταλάβεις πως αυτήν την περίοδο όλα γίνονται για το καλό σου. Προώθησε τις ιδέες σου και τεκμηρίωσε τα όσα λες. Μόνο έτσι, οι συνεργάτες σου θα σε πάρουν στα σοβαρά. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις συνετό προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου συνεχίζονται σε αμείωτους ρυθμούς και αυτήν την εβδομάδα, φίλε Τοξότη. Ιδιαίτερα από την Πέμπτη και μετά, που η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον φιλικό σου Λέοντα, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που ακόμη συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Σε ζητήματα του έρωτα, να ξέρεις ότι πρέπει να αποφασίζεις περισσότερο με το μυαλό παρά με την καρδιά, αφού με τον ανάδρομο Ερμή, τα συναισθήματα δεν αποτελούν αξιόπιστο οδηγό σου. Το ίδιο ισχύει και για τις επενδύσεις. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και εσύ πρέπει να το καταλάβεις για τα καλά αυτό, όσο τουλάχιστον θα διαρκέσει η ανάδρομη πορεία του.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αγαπητέ Τοξότη, αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις τη συγκεκριμένη περίοδο είναι να βάλεις πρόγραμμα, γιατί θα χαθείς μέσα στις υπόλοιπες υποθέσεις σου και θα παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου. Και αν η μοναξιά ακόμη δε λέει να φύγει από κοντά σου, κάνε λίγο υπομονή και ευχαριστήσου τις στιγμές. Δεν χρειάζεται να σου γίνεται έμμονη ιδέα το να βρεις κάποιο ταίρι. Ένα άτομο από το παρελθόν θα σε ξαφνιάσει και πολύ πιθανό να σε ενοχλήσει με την επιστροφή του.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Τοξότης, από την πρώτη μέρα της εβδομάδας, όχι μόνο οι υπάρχουσες υποχρεώσεις θα σου φανούν βουνό, αλλά και επιπρόσθετες, νέες προτάσεις δείχνουν να αυξάνουν το φόρτο εργασίας σου. Δείξε αυτοσυγκράτηση και την απαιτούμενη συγκέντρωση και όλα θα πάνε εξαιρετικά! Μην ξεχνάς ότι θα έχεις σύμμαχο τη Σελήνη από τον Λέοντα, από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, και πραγματικά μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και να αποφύγεις άσκοπα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα μπεις σε πολλές σκέψεις αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Αιγόκερε, για όλες αυτές τις υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα και δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Ωστόσο, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα, που σε ταλανίζουν. Επίσης, προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και να ξεκαθαρίσεις οικογενειακά, νομικά και κληρονομικά θέματα, που εδώ και καιρό προσπαθείς να αποφύγεις.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα, φίλε Αιγόκερε, θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σου τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε στα μέσα της εβδομάδας, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και είναι κάπως επικίνδυνη για παράτολμες ενέργειες, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που μπορεί να σου πει το ταίρι σου. Αν η μοναξιά είναι το μοναδικό σου ταίρι, φρόντισε να περνάς το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς, να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και κάπου εκεί έξω θα εμφανιστεί κάποιος ή κάποια για εσένα… που θα σου χαρίσει την ευτυχία.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, τα καταφέρνεις πάντα μια χαρά. Αυτήν την περίοδο μπορείς να τελειώσεις κάποια θέματα που έχεις αφήσει στη μέση και επιτέλους να προχωρήσεις στα καινούργια σχέδια που θέλεις να δρομολογήσεις. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, που τον τελευταίο καιρό μοιάζουν να ξεφυτρώνουν από παντού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε, τα πράγματα πρόκειται να κινηθούν αρκετά αισιόδοξα και θετικά για εσένα, αρκεί να μην χαθείς στις εσωτερικές σου αναζητήσεις και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Οι κινήσεις, η συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου, ο τρόπος που μπαίνουν σε μια τροχιά τα πάντα στη ζωή σου, όλα προδίδουν το γεγονός πως είσαι σε άλλα επίπεδα. Πάρε το απόφαση λοιπόν και δραστηριοποιήσου!!!

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στους Διδύμους και τον Άρη να σε ευνοεί από τον Ζυγό, φίλε Υδροχόε, η σχέση σου θα χαρακτηρίζεται από ευημερία και τρυφερότητα, αν είσαι δεσμευμένος. Ακόμα κι αν πέρασες πρόσφατα δυσκολίες με το σύντροφό σου, όλα τα μαύρα συννεφάκια φαίνεται να εξαφανίζονται σιγά-σιγά και η αγάπη στέφεται νικήτρια. Εάν πάλι δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι των ονείρων σου, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Λέοντα, σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της για μία πιο ενεργή κοινωνική ζωή. Θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα περάσεις πολύ καλά με τους φίλους σου και θα ξεχάσεις για λίγο την εμμονή της αναζήτησης…

Επαγγελματικές
Με το Δία να συνεχίζει την πορεία του στους Διδύμους, μπορείς να ατενίσεις πιο ξεκάθαρα κι αισιόδοξα το επαγγελματικό σου μέλλον, αγαπητέ Υδροχόε. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει όμως να εκμεταλλευτείς αμέσως. Μην αγνοήσεις τα νέα ξεκινήματα που θα προκύψουν, γιατί θα είναι πολύ αποδοτικά για το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου δεν θα παρουσιάσουν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί φυσικά να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές…

ΙΧΘΕΙΣ
Ήρθε η ώρα να μπουν σε μια σειρά πολλές από τις εκκρεμότητες που έχεις, φίλε Ιχθύ. Με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα, το διάστημα είναι κατάλληλο για να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει μεταξύ σας και σας έχουν απομακρύνει αισθητά. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να κάνεις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις, που μελλοντικά θα αποδειχθούν πολύτιμες. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα την Πέμπτη, δίνει έμφαση στον τομέα των επαγγελματικών σου, που ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου θα αυξηθεί και πιθανώς θα χρειαστεί να αποδείξεις ακόμη μία φορά τα αυτονόητα.

Αισθηματικές
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η Αφροδίτη παραμένει στους Διδύμους και προετοιμάζει ένα ήρεμο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου και σε ευνοεί να κάνεις αλλαγές, που θα ξεκολλήσουν τη σχέση σου από τη ρουτίνα και θα φέρουν ένα νέο τόνο στην κοινή σας ζωή. Όσο για σένα που είσαι ακόμα στην αναζήτηση, να ξέρεις πως η Αφροδίτη θα παραμένει και στο δικό σου πλευρό, αλλά μόνο όσον αφορά σε εφήμερες σχέσεις. Μην προσδοκάς κάτι παραπάνω, γιατί θα απογοητευτείς. Αντίθετα, φρόντισε να περάσεις καλά με τα ευχάριστα που θα προκύψουν.

Επαγγελματικές
Η Σελήνη από τον φιλικό σου Καρκίνο, φίλε Ιχθύ, από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι την Πέμπτη αυξάνει την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα σε κάνει να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να «στρώσεις» θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και κρατάνε πίσω τα σχέδιά σου. Ταυτόχρονα, ο Άρης από το Ζυγό θα δώσει πνοή σε όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σχετίζονται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, σε συνδυασμό με προτάσεις που θα σου γίνουν, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Read More

And More