ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 ως 12 Ιανουαρίου. Τι λένε τα άστρα;

Πως θα κινηθεί αυτή η εβδομάδα σε ερωτικά και επαγγελματικά; Τι υπόσχονται ζώδιο και ωροσκόπος; Σε ποιον τομέα ευνοείσαι περισσότερο;


ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ
ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Παρά τις αποφάσεις σου για εσωτερικές αλλαγές και τη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου ψυχολογικά αυτήν την εβδομάδα βρίσκεσαι πάλι σε μια χαώδη κατάσταση. Δεν ευθύνεσαι όμως μόνο εσύ για αυτό, αλλά και οι πλανήτες που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα και στην ψυχή σου. Με τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, τα πράγματα δεν φαίνεται να καλυτερεύουν ιδιαίτερα, αλλά όχι όμως και να επιδεινώνονται. Υπερασπίσου τα συμφέροντά σου στην εργασία και στα οικονομικά και απόφυγε τις ακραίες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Αν στη σχέση σου αντιμετώπιζες προβλήματα, να ξέρεις πως αυτή την εβδομάδα ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα καινούριο να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και βάζεις τέλος σε μια σχέση, που σε έχει κουράσει τον τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και έπρεπε να το κάνεις. Στις singles του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μην προτρέχεις και προτού αντιδράσεις αρνητικά, βεβαιώσου ότι έχεις καταλάβει καλά τις προθέσεις των συναδέλφων σου. Με το να συνεργαστείς μαζί τους και όχι να τους κατηγορείς, έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι πολύ, γιατί θα σε απασχολήσουν χρέη του παρελθόντος και θα πρέπει να τα καλύψεις άμεσα. Μην τα αναβάλλεις για αργότερα, γιατί θα αυξηθούν περισσότερο. Αν χειριστείς με σύνεση και πειθαρχία τα χρήματά σου δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η γοητεία σου θα είναι μεγάλη αυτήν την εβδομάδα. Από την Πέμπτη μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω, το διάστημα είναι κατάλληλο για να λύσεις προβλήματα οικογενειακού ή προσωπικού χαρακτήρα και από την άλλη, να ενισχύσεις τη θέση σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Στις προσωπικές, αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις σου, θα πρέπει να φανείς διαλλακτική και μαζί προνοητική, γιατί η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα και σου δημιουργεί προβλήματα. Μην εκδηλώνεις την αντιπάθειά σου για κάποιους ανθρώπους, όσο κι αν έχεις δίκιο, και μην κάνεις δηλώσεις για κάποιους άλλους, οι οποίες μπορεί να τους μεταφερθούν διαστρεβλωμένες. Απόφυγε αυταπάτες που δεν οδηγούν πουθενά, κυρίως στη διαχείριση των αισθημάτων, αλλά και των χρημάτων σου.

Αισθηματικές
Εντάσεις και εκνευρισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στον αισθηματικό σου τομέα. Δεν είναι διόλου απίθανο να αισθανθείς τον περιορισμό και την καταπίεση από τον σύντροφό σου και να ξεσπάσεις έντονα στο άτομό του, χωρίς να πολυσκέφτεσαι τι λες και τι κάνεις. Προσπάθησε να κοντρολάρεις τον εαυτό σου, για να αποφύγεις έναν ανεπιθύμητο χωρισμό. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως οδηγηθείς σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις, οι οποίες όμως δεν θα σου προσφέρουν αυτά που θέλεις και θα έχουν μικρή διάρκεια.

Επαγγελματικές
Η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες στην επαγγελματική σου ζωή και θα έχεις όρεξη να δουλέψεις πιο σκληρά και εντατικά για να καταφέρεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να επανεξετάσεις κάποιες συνεργασίες σου, που ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσεις, για να σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ό,τι όμως και να κάνεις, πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά και μην οδηγηθείς από τον ενθουσιασμό σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να φροντίσεις όταν πας για ψώνια, να έχεις προγραμματίσει από πριν τι αγορές θα κάνεις, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν θέλεις πραγματικά κάτι να αλλάξει στη ζωή σου προς το καλύτερο αυτήν την εβδομάδα δούλεψε σκληρά ενάντια στις αντιξοότητες που θα σου προκαλέσει η θέση του κυβερνήτη σου Ερμή μέχρι το Σάββατο στον Αιγόκερω και μην αφήνεις τις φήμες που κυριαρχούν να σε επηρεάζουν ψυχολογικά ή ηθικά. Αποδέξου τα ελαττώματα των δικών σου ανθρώπων και μη μεγαλοποιείς διαφωνίες που είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν. Διατήρησε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σου, δίνοντας βάρος εκεί που υπάρχει λόγος, τόσο προσοχής όσο και αξιοποίησης. Μην αφήνεσαι στις δυσκολίες, γιατί τα περιθώρια επιλογών σου είναι δυστυχώς πολύ στενά.

Αισθηματικές
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σε προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σου και κάπου μπορεί να σε κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σου αρνητικά και να χαλάσει η διάθεσή σου. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να τον κάνεις να ανοιχτεί και να σου πει τι τον απασχολεί, ώστε να έρθετε ουσιαστικά πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Οι singles κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με την Σελήνη να σας ευνοεί από το ζώδιό σας, να περιμένετε νέα άτομα να σας πλησιάσουν και τον ερωτισμό σας να ανεβαίνει κατακόρυφα!

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή θα σου επιφέρει προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό σου τομέα. Απελευθερώσου όσο μπορείς από ό,τι σε καταπίεζε μέχρι τώρα και δες τη ζωή κατάματα, χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Γίνε πιο δημιουργική και άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρει η νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο, από το Σάββατο και μετά. Το έργο σου θα αναγνωριστεί και θα έχεις προτάσεις για συνεργασίες, με άτομα που ήδη γνωρίζεις ή έχεις ξανά συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν, αν είσαι θετική και αισιόδοξη. Στα οικονομικά σου ίσως προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε αναστατώσουν, αλλά αν έχεις χειρισθεί σωστά τα χρήματά σου, θα μπορέσεις να τα καλύψεις σε ικανοποιητικό βαθμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι επαγγελματικές και οικογενειακές σου συνθήκες έχουν όλες τις προοπτικές της βελτίωσης αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιο σου. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν σε βοηθούν να αξιοποιήσεις τα ταλέντα και τα μέσα που διαθέτεις. Θα σου γίνουν προτάσεις ή θα κουβεντιάσεις πολλά για αυτά που σε αφορούν. Σκέψου όμως καλά, όσον αφορά στα επαγγελματικά σου συμφέροντα και την κατάσταση στην προσωπική σου ζωή και μην παίρνεις τελεσίδικες αποφάσεις, αν δεν είσαι σίγουρη και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα επηρεάσει έντονα την αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε πολύ πως συμπεριφέρεσαι στον σύντροφό σου και μην φέρνεις στην επιφάνεια προβλήματα που υποτίθεται ότι έχετε λύσει. Να είσαι εκδηλωτική και να εκφράζεις με ένταση όλα τα καλά σου συναισθήματα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι έχουμε ανάγκη να νιώθουμε πως μας αγαπούν. Το ίδιο και ο άνθρωπός σου! Όσο για σένα που ακόμα είσαι μόνη πρέπει να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν σου για να “κυνηγήσεις” αποτελεσματικά το μέλλον σου.

Επαγγελματικές
Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο στον επαγγελματικό σου τομέα όπου σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Προετοιμάσου κατάλληλα, γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σωστά, αν θέλεις να έχεις μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Πριν κάνεις όμως οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείς πρώτα πιο έμπειρους ανθρώπους από εσένα, ώστε η επιτυχία σου να είναι εξασφαλισμένη. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να περιοριστείς στα απολύτως απαραίτητα. Δεν είναι καιρός για σπατάλες και επενδύσεις.

ΛΕΩΝ
Αν την εβδομάδα αυτή φανείς περισσότερο ψύχραιμη, σκεπτόμενη και λογική έχεις πολλές δυνατότητες να διορθώσεις ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα στον οικονομικό, στον κοινωνικό και στον αισθηματικό τομέα. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να κάνεις μερικές νέες αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, αν θέλεις να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι και να καταλάβεις και τις δικές τους απόψεις. Κατά τα άλλα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο από το Σάββατο και μετά, το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να βάλεις νέους στόχους επαγγελματικού ή πρακτικού ενδιαφέροντος και να αναζητήσεις τη βοήθεια χρήσιμων φίλων που είναι πρόθυμοι να σου τη δώσουν.

Αισθηματικές
Απόφυγε αντιπαραθέσεις και εντάσεις σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπη με ατέρμονες καταστάσεις. Αν έχεις μόνιμο δεσμό, πρόσεχε πώς συμπεριφέρεσαι στο έτερον σου ήμισυ και μη γίνεσαι κτητική και υπερβολικά ζηλιάρα, αν θέλεις η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής, διαφορετικά το έχεις χάσει το παιχνίδι. Όσο για τις singles, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο, καθώς θα θέλουν να έχουν ξανά το πρώτο ρόλο στα προσωπικά σας. Σκεφτείτε καλά τις αποφάσεις σας και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας!

Επαγγελματικές
Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και έντονο εκνευρισμό με συνεργάτες στον επαγγελματικό σου τομέα. Με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω, θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και αναποδιές για αυτό καλό είναι να αποφύγεις να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες ή να κλείσεις συμφωνίες. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα θολώσει την κρίση σου. Οτιδήποτε αρχίσεις τώρα, θα προσθέσει ακόμα περισσότερα προβλήματα πάνω σε αυτά που ήδη έχεις. Στα οικονομικά σου μείνε εγκρατής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μετά τις ταλαιπωρίες των προηγούμενων ημερών έρχονται καλύτερες μέρες στη ζωή σου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελείωσαν τα άγχη σου οριστικά. Μπορείς, όμως, από αυτήν την εβδομάδα να αρχίσεις να διορθώνεις ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και να οργανώσεις το χρόνο σου έτσι, ώστε να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου από το Σάββατο και μετά, προσπάθησε να διευρύνεις τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα και αναζήτησε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, προκειμένου να εξοπλιστείς καλύτερα στην αντιμετώπιση τόσο των επαγγελματικών, όσο και των οικονομικών αντιξοοτήτων.

Αισθηματικές
Ο Ερμής μέχρι το Σάββατο στον Αιγόκερω, δεν ευνοεί την επικοινωνία με τις σχέσεις και τον σύντροφό σου. Εσύ που έχεις μακροχρόνιο δεσμό δεν πρέπει να ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου. Και όσο για σένα που είσαι ακόμη μόνη, να περιμένεις ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο να τραβήξει την προσοχή σου! Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα πλησιάζοντάς το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχεις θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Να είσαι διακριτική όμως, για μην δώσεις στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σου.

Επαγγελματικές
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σου σχέδια και με συνεργασίες που σκοπεύεις να ξεκινήσεις, για τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις, αφού ίσως αλλάξεις γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις και θα αγχωθείς για το πώς θα καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή, γιατί πολύ γρήγορα τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ
Μη βιάζεσαι να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα όσο κι αν η τωρινή κατάσταση δεν σου αρέσει. Κάνε υπομονή τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο, γιατί μέχρι τότε είναι πιο φρόνιμο να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος που πρέπει να τακτοποιηθούν και όχι με νέα σχέδια, που δεν έχουν καμία ελπίδα να προχωρήσουν. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες βελτίωσης ή λύσεων που θα προκύψουν στα οικονομικά σου, αλλά μην ανοίγεσαι σε καινούρια έξοδα.

Αισθηματικές
Θα αρχίσεις να νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου και κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου θα σε γεμίσουν αμφιβολίες. Καλό θα είναι, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να το συζητήσεις με τον σύντροφό σου και όχι με τους φίλους σου όπως συνηθίζεις, γιατί δεν πρόκειται να σε συμβουλέψουν σωστά και θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Οι singles διαχωρίστε τη φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένη και συγκροτημένη για να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις με θετικό αποτέλεσμα αυτά που έχεις αναλάβει. Αν δεν προλαβαίνεις, ζήτα να σε βοηθήσουν, αλλά σε καμία περίπτωση μην παρατάς τις προσπάθειες σου. Οι αναποδιές που υπάρχουν είναι μέσα στο πρόγραμμα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις αντιμετωπίσεις και όχι να τις παραβλέψεις. Στα οικονομικά, κάνε μια σχετική οικονομία, γιατί οι μέρες συνεχίζουν να σε δυσκολεύουν και να σου δημιουργούν άγχος και ανησυχία, λόγω αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στον Αιγόκερω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τα κοινωνικά και επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα και σε παροτρύνει να κυνηγήσεις τα όνειρα σου πιο δυναμικά από ό,τι συνηθίζεις. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι να μην ενεργείς ακραία και να είσαι όσο πιο διπλωματική και διαλλακτική μπορείς. Μόνο με πλάγιους τρόπους μπορείς να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου και όχι με την απόλυτη ειλικρίνεια, που συνήθως ενεργείς. Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει συνεχής μεταβλητότητα και εκείνο που θα σε σώσει είναι μόνο η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα. Πάντως, σε καμία περίπτωση μην αφήσεις ανθρώπους και γεγονότα να σε παρασύρουν μακριά από τις κατευθύνσεις που έχεις ορίσει για το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Η συναισθηματική σου ζωή ανανεώνεται αυτήν την εβδομάδα και γίνεται ενδιαφέρουσα, με τη Σελήνη και τον Ερμή να πραγματοποιούν θετικές όψεις με τον Κρόνο από το ζώδιό σου στο ξεκίνημά της. Τόλμησε να βάλεις λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου και γίνε πιο τρυφερή και εκδηλωτική απέναντι στον σύντροφό σου. Οι singles προσέξτε μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αφήστε να περάσει λίγος καιρός, να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείτε αν ταιριάζετε και τι ακριβώς θέλει από εσάς.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες στα επαγγελματικά σου, οι οποίες ναι μεν θα είναι ενδιαφέρουσες, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο θα σου αποδώσουν οικονομικά, πριν αποφασίσεις να τις αποδεχτείς. Πρόσεξε, γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν, όσο καλά και αν φαίνονται όλα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ φειδωλή και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή ακόμη και αγορές, που έχεις το περιθώριο να πραγματοποιήσεις αργότερα. Ο καιρός είναι ιδανικός για αποταμίευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συνθήκες που θα αναπτυχθούν αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσεις στα σχέδιά σου, όπως ακόμη και για να υιοθετήσεις μια νέα τακτική στον τομέα των προσωπικών και των επαγγελματικών σου σχέσεων. Απόφυγε αντιθέσεις με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σου και μη δείχνεις τουλάχιστον την ευθιξία σου σε θέματα, που οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν. Προσπάθησε να μην είσαι υπερευαίσθητη και ευέξαπτη, γιατί θα αποδιοργανωθείς και με τον τρόπο που θα εκφραστείς, μπορεί να απομακρύνεις τους δικούς σου ανθρώπους… κάποιους χωρίς επιστροφή.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αυτή η εβδομάδα θα ενισχύσει τις ανασφάλειες που έχεις για την πορεία του δεσμού σου και θα σε γεμίσει με φοβίες και έννοιες για το αν ο σύντροφός σου συνεχίζει να σε αγαπά ή όχι. Συζήτησε μαζί του όλες σου τις ανησυχίες και μην διστάζεις να τεκμηριώσεις τα λόγια σου με ντοκουμέντα και αποδείξεις. Ό,τι είναι για καλό σου, σίγουρα θα γίνει και θα αισθανθείς καλύτερα. Οι singles να είστε προσεκτικές με τις επιλογές σας, για να αποφύγετε να πληγωθείτε ξανά! Ιδιαίτερα την Τετάρτη και την Πέμπτη, η συναισθηματικότητα σας θα χτυπήσει κόκκινο και εσείς δεν θα ξέρετε πού και πώς να την διοχετεύσετε.

Επαγγελματικές
Προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα και μην δώσεις λαβές για σχόλια από τους συναδέλφους σου. Δούλεψε μοναχικά και φέρε εις πέρας όλες τις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει, ώστε να μην μπορέσουν να σου προσάψουν το οτιδήποτε. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και κλείσε άμεσα όσες περισσότερες οφειλές μπορείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι ακόμα εκνευρισμένη και αποθαρρυνμένη, επειδή σε όλες τις προσπάθειες σου για κάτι καλύτερο, η Αφροδίτη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου σε αποδυναμώνει και σου δίνει συναισθηματική φόρτιση. Καλό είναι αυτήν την εβδομάδα να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να σκεφτείς αυτά που πρόκειται να κάνεις από εδώ και στο εξής. Μην τα βάζεις με τους δικούς σου και μην ξεσπάς τα νεύρα σου εκεί που δεν πρέπει. Από το Σάββατο και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στον Υδροχόο, μία αχτίνα φωτός και ελπίδας θα έρθει να φωτίσει τη ζωή σου και να σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θετικά. Αξιοποίησε την ημέρα και διατήρησε τη θετική σου διάθεση για να δρομολογήσεις τις μελλοντικές σου φιλοδοξίες.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να πάρεις αποφάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσύ θα τις προκαλέσεις, επηρεαζόμενη από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που δεν εγκρίνουν τον σύντροφό σου. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις! Οι singles μην διστάζετε να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά. Η τύχη είναι με το μέρος σας για να βρείτε αυτό που έχετε ονειρευτεί!

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στον επαγγελματικό σου τομέα. Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική στις επιλογές που θα κάνεις και στις αναγκαστικές αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις, ενόψει αλλαγών που θα λάβουν χώρα στη δουλειά σου. Συμβουλέψου κάποιους εμπειρότερους συναδέλφους σου για να διαχειριστείς όσο το δυνατόν καλύτερα τα γεγονότα. Στα οικονομικά, προβλέπεται μία μικρή άνοδος στα έσοδα σου που θα σε ανακουφίσει τουλάχιστον πρόσκαιρα, στην κάλυψη των οφειλών σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρά το γεγονός ότι δεν περνάς την καλύτερη εποχή της ζωής σου η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να κάνεις καινούρια σχέδια για το μέλλον. Πρόσεξε το πώς δεσμεύεσαι, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά, και μην παρασύρεσαι σε κάτι που είναι περισσότερο αποκύημα φαντασίας ή κάτι απωθημένο, που σου έχει μείνει από το παρελθόν. Συναισθηματικά υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά κάτω από την επιφάνεια η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Φρόντισε να την εντοπίσεις και, αν την αποδέχεσαι, πέρνα στο παρασύνθημα. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί, απόφυγε όμως αντιθέσεις, ρήξεις και συγκρούσεις.

Αισθηματικές
Τα άστρα προβλέπουν αλλαγές στον ερωτικό σου τομέα. Πρέπει να είσαι σίγουρη για αυτά που θα πεις στον σύντροφό σου και οι απαιτήσεις σου να κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια, ώστε να έχουν πιθανότητες υλοποίησης. Οι singles θα έχετε δελεαστικές ευκαιρίες με νέες γνωριμίες που θα κάνετε για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα. Η νέα θέση του Ερμή, από το Σάββατο και μετά στο ζώδιό σας, ευνοεί τη δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων και τους χαρίζει πολλές ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή απαιτεί την προσοχή σου. Πολλές υποθέσεις σου καθυστερούν και σε προβληματίζουν, χωρίς να είσαι υπεύθυν εσύ για αυτό. Μην παραιτείσαι όμως, συνέχισε να δουλεύεις σκληρά και πολύ γρήγορα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σου φέρνει αυτές τις αναποδιές και προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει. Μην της κάνεις το χατίρι! Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και τακτοποίησε υπεύθυνα τις υποχρεώσεις και οφειλές σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα, οι οιωνοί για το ζώδιό σου είναι καλύτεροι από την προηγούμενη και αυτό σημαίνει ότι θα υποχωρήσουν προσωπικές και οικογενειακές δυσκολίες. Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα ερωτικά σου και σε εκείνες τις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν πολύ. Η δημιουργικότητα σου θα ανακαλύψει εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν σε αυτά που θέλεις να πετύχεις και η νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο, από το Σάββατο και μετά, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη, με συνέπεια η αισθηματική σου ζωή να εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και μόνο!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να μοιραστείς τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου με τον σύντροφό σου και θα έχεις θετική ανταπόκριση. Για τις singles, η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, αφού έχετε γνωρίσει καινούριους ανθρώπους που σας έχουν ανανεώσει, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, πιο ουσιαστικό και πιο σταθερό στην ζωή σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, πρέπει να αποφύγεις να μπλέξεις σε συνεργασίες με συγγενικά σου πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Άκουσε την γνώμη τους, αλλά κράτησέ τους σε απόσταση και πάρε μόνη σου τις αποφάσεις που πρέπει. Επίσης, μην εμπιστεύεσαι σε τρίτους τα επαγγελματικά σου σχέδια, για να αποφύγεις παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σου. Σκέψου πιο δημιουργικά, όσον αφορά στον οικονομικό σου τομέα, ρύθμισε εκκρεμότητες του παρελθόντος και διεκδίκησε χρήματα που σου ανήκουν και έχουν αργήσει να σου τα δώσουν.

Read More

And More