ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 ως 15 Νοεμβρίου 2015. Τι λένε τα άστρα;

Τι προβλέπουν τα άστρα για αυτήν την εβδομάδα; Τι υπόσχεται το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Το ζητούμενό σου αυτήν την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Σκορπιό και τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδό του την επόμενη μέρα στο Ζυγό, θα είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες σου στις συναισθηματικές σου σχέσεις. Για αυτό λοιπόν, εσύ κάνε υπομονή, παρά την εγωιστική στάση του συντρόφου σου, γιατί μόνο με την κατανόηση θα καταφέρεις να διατηρήσεις τη σχέση σου σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η έμφυτή σου αφέλεια σε κάνει λίγο “θύμα” και αυτό πρέπει να το προσέξεις και να το αποτρέψεις άμεσα. Για να καταφέρεις να επιτύχεις την πολυπόθητη ισορροπία που έχεις ανάγκη, θα πρέπει να κάνεις πράξη σε όλους τους τομείς της ζωής σου το “δούναι και λαβείν”, που πρέπει να επικρατεί στις σχέσεις σου.

Αισθηματικές
Μεγάλη προσοχή χρειάζονται τα αισθηματικά σου, γιατί τώρα που ο Ερμής κινείται στο Σκορπιό, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να παρασυρθείς και να υποκύψεις σε κάποιους πειρασμούς με αποτέλεσμα να βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση που διατηρείς και να πληγώσεις το σύντροφό σου ανεπανόρθωτα. Οι singles του ζωδίου θα απολαμβάνετε την ανεξαρτησία σας, η σεξουαλικότητα σας θα ανέβει στα ύψη και θα αποκτήσετε νέες ερωτικές εμπειρίες μέσα από εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις.

Επαγγελματικές
Θετικές είναι οι εξελίξεις που σε περιμένουν στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου βελτιώνονται και μπορείς να υπολογίζεις τώρα στη στήριξή τους. Μπορείς να αναλάβεις οποιοδήποτε νέο εγχείρημα και να το φέρεις εις πέρας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πάντα με τη βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου, φέρσου με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σου και μην κάνεις σπατάλες που θα σε αποσυντονίσουν.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Μία παράξενη εβδομάδα μόλις ξεκινάει για το ζώδιό σου. Από τη Δευτέρα κιόλας, θα νιώσεις έντονα ότι κάτι δεν πάει καλά και τα πράγματα δεν προχωρούν στους ρυθμούς που θα ήθελες. Όλα γύρω σου θα σου φταίνε και θα τα βάζεις με όλους. Λόγω των επιρροών που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στο Σκορπιό την Τετάρτη, πολλές θα είναι οι αντιφάσεις σε λόγια, οι ασυνέπειες στα ραντεβού σου, τα πείσματα, οι διαπληκτισμοί, ενώ όλα και όλοι θα σου φταίνε. Ωστόσο, θα αισθάνεσαι ότι έχεις δίκιο και θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να το αποδείξεις. Η συνέπειά σου θα ανταμειφθεί και ο λόγος σου θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Με την υπομονή και τη θετική σκέψη, όλα θα ξεπεραστούν. Το θετικό είναι ότι με τον Άρη να εισέρχεται στο Ζυγό την Πέμπτη, η ευγένεια και η γενναιότητα θα χαρακτηρίσουν αρκετές από τις δραστηριότητές σου, αλλά το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη σου θα εμποδίσουν να εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις, ιδιαίτερα στις αισθηματικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικές
Aυτήν την εβδομάδα θα αρχίσεις να βάζεις κοινούς στόχους με τον σύντροφό σου κάνοντας σχέδια για το μέλλον, αφού τώρα πια νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματά του. Αν είσαι single, θα νιώσεις έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσει να ρισκάρουν στη ζωή τους. Θα πρέπει να είσαι έτοιμη όμως, γιατί θα συναντήσεις αντίξοες συνθήκες και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι καινούριο άμεσα… Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις!

Επαγγελματικές
Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό την Τετάρτη θα φέρει εντάσεις με συνεργάτες και ανωτέρους στα επαγγελματικά σου. Μάθε να αξιοποιείς τις ικανότητές σου για να μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα στη ζωή σου και να πετύχεις τους υψηλούς στόχους που έχεις βάλει, χωρίς να δίνεις σε αυτές τις εντάσεις περισσότερη σημασία από αυτή που τους αξίζει. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να μείνουν αναξιοποίητες, γιατί αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα καταφέρεις να επεκταθείς στο χώρο σου και να εδραιωθείς. Πρόσεξε όμως μην ασκήσεις πίεση στους συνεργάτες σου, γιατί θα έχεις εντάσεις και προστριβές μαζί τους, πράγμα που καθόλου δεν σε συμφέρει. Στα οικονομικά σου θα εμφανιστούν έκτακτα έξοδα και θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματά σου, για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια εβδομάδα γεμάτη δουλειά θα είναι αυτή για εσένα. Άλλες φορές θα χρειάζεται να δουλέψεις υπερωρίες, άλλες φορές το σπίτι θα είναι ανάστατο και θα κληθείς να το νοικοκυρέψεις και πολλές θα είναι οι στιγμές που θα σου ζητείται να πάρεις θέση απέναντι σε υποθέσεις που δεν σου είναι καθόλου ευχάριστες. Ευτυχώς που εσύ τη δουλειά δεν την φοβάσαι, ενώ η διπλωματική σου συμπεριφορά και δεξιότητα βρίσκεται στα φόρτε της με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στο Ζυγό την Πέμπτη και να σε επηρεάζει θετικά. Στα αισθηματικά σου, άφησε τους άλλους να ακολουθούν τους δικούς σου ρυθμούς και μην πέσεις στην παγίδα να τους ακολουθήσεις εσύ. Καλύτερα να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο σου αναζητώντας τρόπους για ξεκούραση και ηρεμία, που τόσο πολύ έχεις ανάγκη τώρα που ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται στο Σκορπιό και σε μπερδεύει.

Αισθηματικές
Στην ερωτική σου ζωή, θα βγάλεις ζήλια και κτητικότητα στο σύντροφό σου και, αν δεν προσέξεις, με τη συμπεριφορά αυτή θα έχεις αντιδράσεις από τη μεριά του και εντάσεις, που μπορεί να φέρουν ρήξη στη σχέση σας. Για αυτό θα πρέπει να αλλάξεις τακτική και χαρακτήρα, ώστε να μην χαλάσεις την προσωπική σου ευτυχία. Οι singles του ζωδίου έχετε πάρει πια τις αποφάσεις σας, αφήνοντας πίσω τις πληγές του παρελθόντος. Καιρός είναι λοιπόν να προχωρήσετε μπροστά και να κυνηγήσετε νέα ερωτικά ξεκινήματα, που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Σκορπιό την Τετάρτη επηρεάζοντάς σε θετικά, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες με καλές προοπτικές, πράγμα που θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την όρεξη σου για δουλειά. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν προτάσεις για καινούριες επενδύσεις, αλλά πριν πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις, θα πρέπει να τις εξετάσεις λεπτομερώς για να δεις αν σε συμφέρουν ή όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλές συναντήσεις και πολλές συζητήσεις θα δημιουργήσουν ευχάριστη ατμόσφαιρα αυτήν την εβδομάδα στο χώρο της εργασίας σου. Ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, οι ευκαιρίες για επιτυχία θα είναι πολλές. Παραμέρισε λοιπόν τους εγωισμούς και άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, είτε για να διεκδικήσεις μια προαγωγή, είτε ακόμη και για να αλλάξεις δουλειά. Εμπιστεύσου τις δυνάμεις σου και μην ακούσεις κανέναν σχετικά με το επαγγελματικό σου μέλλον, όσο κι αν αυτό σου φαίνεται ριψοκίνδυνο. Δώσε βάση μόνο στο ένστικτό σου και αυτό θα σε αποζημιώσει. Στα αισθηματικά σου η κατάσταση φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αρκεί να διατηρήσεις τη στοργική συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σου.

Αισθηματικές
Αρχίζει μια περίοδος ξεκαθαρισμάτων στη σχέση σου και αν θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις και προστριβές με τον ερωτικό σου σύντροφο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στη συμπεριφορά σου και τα λόγια που λες. Το βέβαιο είναι ότι οι αλλαγές που θα κάνεις τώρα, θα σε φέρουν πιο κοντά του, αρκεί να είσαι αισιόδοξη και θετική. Όσο για τις singles, η διάθεση σας θα είναι ρομαντική, θα γοητεύσετε τον περίγυρο με την ανανεωμένη εμφάνισή σας και θα έχετε πολλές κατακτήσεις, που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι με τις δικές σου δυνάμεις και να πιστεύεις στον εαυτό σου, γιατί είναι στο χέρι σου να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου και να λάβεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Να είσαι προσεκτική στις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνεις στη δουλειά σου, γιατί δεν είναι εύκολο να διακρίνεις από την αρχή ποιες είναι οι πραγματικές τους προθέσεις. Επειδή υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός, πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου, αλλά στο τέλος θα καταφέρεις μέσα από δυσκολίες να τα θέσεις σε εφαρμογή και να πετύχεις αυτά που θέλεις, ιδιαίτερα στις οικονομικές σου φιλοδοξίες.

ΛΕΩΝ
Οι συχνές εναλλαγές διαθέσεων των ανθρώπων που σε περιβάλλουν θα σε κουράσουν ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα και δεν θα ξέρεις πλέον ποιους να υποστηρίξεις και ποιους όχι. Ίσως όμως βάζεις μάταια τον εαυτό σου σε αυτήν τη διαδικασία, γιατί αυτό που θα διαπιστώσεις είναι ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, όσο κι αν εσύ προσπαθείς. Δέξου τους ως έχουν και μην πάρεις θέση υπέρ καμίας πλευράς. Οι μέρες, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Σκορπιό την Τετάρτη, ενδείκνυνται για να αφοσιωθείς στους προσωπικούς σου στόχους και να αδράξεις τις ευκαιρίες για αύξηση των οικονομικών σου απολαβών, παρόλη την οικονομική κρίση. Άλλωστε, για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για ψυχική ισορροπία χρειάζεται να δράσεις ανεξάρτητα από το περιβάλλον σου. Η μοναχική πορεία είναι αυτή που τώρα μπορεί να σε οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική ζωή σου θα ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί αυτήν την εβδομάδα, λόγω των αρνητικών όψεων που πραγματοποιούνται στο πλανητικό σκηνικό. Προτίμησε τη σιωπή αυτές τις μέρες στη σχέση σου και προσπάθησε να είσαι τρυφερή και ρομαντική απέναντι στο σύντροφό σου, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες και εντάσεις, που πολύ εύκολα μπορούν να οδηγήσουν και τους δύο σας στα άκρα. Οι singles θα πρέπει να βάλετε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας και να μην φοβάστε τη δέσμευση, γιατί έχετε περάσει αρκετές δυσκολίες στα προσωπικά σας το τελευταίο διάστημα και πρέπει να αποβάλλετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχετε.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα, τώρα που ο Άρης θα εισέλθει στο Ζυγό από την Πέμπτη και μετά, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό για να δεις πού έχεις κάνει λάθη και να βρεις με ποιον τρόπο θα κλείσεις τα κεφάλαια που έχεις ανοίξει στο παρελθόν, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να βάλεις πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Θα πρέπει να έχεις υπομονή, γιατί θα συναντήσεις κάποια εμπόδια στο δρόμο σου. Μην χάσεις το κουράγιο σου, γιατί σύντομα θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες και θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου στο χρόνο που θέλεις. Οικονομικά, φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση των χρημάτων σου, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι διαφορές που έχεις με τους συνεργάτες σου θα σε κάνουν να προβληματιστείς για τη στάση που πρέπει να κρατήσεις τώρα στον επαγγελματικό σου τομέα. Αν σκεφτείς λογικά και φερθείς έξυπνα, είναι σίγουρο ότι η αναγνώριση της δουλειάς σου από τους ανωτέρους σου δεν είναι μακριά. Η ψυχολογία σου θα επηρεαστεί αρνητικά από κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις που σε περιμένουν στον εργασιακό σου χώρο, οι οποίες αφορούν σε άτομα που εκτιμάς και συμπαθείς. Δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και μην αφήνεις το συναίσθημα να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου απέναντι σε αυτούς, που στο παρελθόν σε έχουν στηρίξει. Στα αισθηματικά, οι καταστάσεις φαίνεται πως δεν θα ξεκαθαρίσουν ούτε αυτές τις ημέρες, μιας και η νέα θέση του Άρη στο Ζυγό από την Πέμπτη και μετά, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι κάνει ιδιαίτερα φειδωλό στις εκδηλώσεις του το ταίρι σου. Υπομονή!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα με ορισμένα τρίτα πρόσωπα που αναμειγνύονται στη σχέση σου, προτίμησε μία ήπια στάση απέναντί τους και δώσε τους με όμορφο τρόπο να καταλάβουν πως δεν τους πέφτει κανένας λόγος για τις επιλογές σου. Αν είσαι single, προτίμησε να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση, πριν πάρεις μέρος στο παιχνίδι της αναζήτησης και του φλερτ.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα, την προσοχή σου φαίνεται ότι αποσπούν τα επαγγελματικά σου. Αντιμετώπισε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και με γνώμονα τη λογική, αναζήτησε τις σωστές λύσεις. Μην οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα και προσπάθησε να συνεργαστείς καλύτερα και πιο αποδοτικά με τους συναδέλφους σου, ώστε να προωθήσεις αποτελεσματικά τα συμφέροντά σου. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα και τα θετικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

ΖΥΓΟΣ
Η επιμονή σου και τα σχέδια με προοπτική είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν στην καταξίωση αυτήν την εβδομάδα. Άφησε στην άκρη τις κριτικές για τον τρόπο σκέψης και δράσης των ατόμων του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και ασχολήσου αποκλειστικά με τους προσωπικούς σου στόχους, η επίτευξη των οποίων θα σε αναδείξει και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, πρόσεξε την αστάθεια και την επιπολαιότητα κάποιων, που θα θελήσουν να σου φέρουν εμπόδια. Καλό θα είναι να ξεκόψεις μια και καλή την ανάμειξή τους στη δική σου δουλειά και να μην ασχοληθείς παραπάνω μαζί τους. Στα αισθηματικά σου, το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να γίνεις πιο δύσπιστη στα λόγια του συντρόφου σου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αρνητική ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Σε καμία περίπτωση μην ξεστομίσεις όλα όσα σκέφτεσαι!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, δεν θα πρέπει να κολλάς σε λεπτομέρειες και να δίνεις τεράστιες διαστάσεις σε πράγματα που δεν αξίζει ούτε να τα σχολιάζεις. Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου και μην κριτικάρεις άδικα το σύντροφό σου, γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της! Ξέφυγε από τα τετριμμένα της καθημερινότητας και κάνε καινούρια πράγματα, που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι single, θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, που τον έχεις παραμελήσει πολύ τελευταία. Σταμάτα να ασχολείσαι με κάποιον που σου έχει δείξει ότι δεν ενδιαφέρεται.

Επαγγελματικές
Ο Άρης στο ζώδιό σου από την Πέμπτη και μετά, σε βάζει σε σκέψεις και σου θέτει προκλήσεις. Θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα, γιατί θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σε αγχώσουν πολύ. Ευτυχώς όμως, θα έχεις τη βοήθεια των συνεργατών σου και έτσι θα τα βγάλεις πέρα και θα προωθήσεις τα σχέδιά σου, καταφέρνοντας να εδραιωθείς καλύτερα στο χώρο σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με μέτρο και να προσπαθήσεις να κλείσεις παλιές σου οφειλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα ο τομέας που θα είναι περισσότερο τονισμένος για εσένα είναι ο αισθηματικός. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Τετάρτη, θα διαπιστώσεις ότι η ερωτική σου σχέση χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και η έλξη που αισθάνεται το ταίρι σου για εσένα θα σε γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό. Ο άνθρωπός σου τώρα σε καταλαβαίνει απόλυτα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου στο μέγιστο βαθμό. Από την άλλη, οι φιλικές σου σχέσεις σε γεμίζουν ασφάλεια και ζεις σπάνιες στιγμές, χωρίς μουρμούρα και παράπονα. Στα επαγγελματικά σου, θα βρίσκεσαι σε ετοιμότητα και έτσι θα προλάβεις κάποιες καταστάσεις πριν πάρουν το λάθος δρόμο. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, θα είναι εύκολο τώρα να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων που συμβαίνουν και να μην αφήνεις κανέναν εχθρό ή ανταγωνιστή να εισβάλει στο δικό σου πεδίο.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις την επικοινωνία, να επαναφέρεις τις ισορροπίες και να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένα κλίμα τρυφερότητας και στοργής με το σύντροφό σου. Οι singles εκπρόσωποι του ζωδίου, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες, δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσο…

Επαγγελματικές
Το πλανητικό σκηνικό οργανώνει για εσένα μια σειρά από ευκαιρίες, με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Εξαιτίας όμως της νέας θέσης του Άρη στο Ζυγό από την Πέμπτη και μετά, θα συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Αν όμως αποφύγεις προστριβές και διαπληκτισμούς, δεν θα έχεις αρνητικές εξελίξεις. Θα κάνεις κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και θα πρέπει να είσαι προσεκτική, να μην αναλάβεις καινούριες ευθύνες και υποχρεώσεις, γιατί θα έχεις δυσκολίες και αναποδιές και δεν θα μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου και θα πάρεις λίγο τα πάνω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα μέσα της εβδομάδας πρόσεξε ιδιαίτερα γιατί θα βρεθείς μπροστά σε ανατροπές και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα διπλωματική και ετοιμόλογη, ώστε να καταφέρεις να τις ξεπεράσεις. Μια συνεργασία σου, που ενώ είχε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να σου αποφέρει κέρδη και να σε αναδείξει επαγγελματικά, τώρα φαίνεται ότι βυθίζεται στην απληστία προσώπων που δεν υποψιαζόσουν. Πάρε λοιπόν το χρόνο σου για να αξιολογήσεις και να κρίνεις με πιο καθαρό μυαλό τα όσα συμβαίνουν, χωρίς να παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου. Μη επιτρέψεις σε κάποια άτομα που σου έχουν κάνει κακό στο παρελθόν, να εισβάλουν ξανά στη ζωή σου. Θα το μετανιώσεις! Αισθηματικά, φαίνεται πως η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού έχει αυξήσει τη λίμπιντο και ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να υποταχθεί στις επιθυμίες σου. Απόλαυσέ το.

Αισθηματικές
Την εβδομάδα αυτή θα προκύψουν περίεργες διαφωνίες με τον σύντροφό σου και πρέπει να είσαι προσεκτική, ώστε να αποφύγεις να πεις λόγια που δεν εννοείς. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με κάποια παράπονα που θα σου εκφράσει και πρέπει να προσπαθήσεις να τον καταλάβεις. Προσπάθησε επίσης να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να καλύψεις την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας, με όποιον τρόπο μπορείς. Αν είσαι single, πρόσεξε να μην παρασυρθείς από ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν και πληγωθείς αργότερα. Άφησε να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να τους γνωρίσεις καλύτερα και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί επαγγελματικές συναναστροφές και δραστηριότητες. Ασχολήσου περισσότερο με πράγματα που σου αρέσουν για να μπορέσεις να είσαι δημιουργική και παραγωγική, αφού βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και μόνο έτσι μπορείς να τις εξασφαλίσεις. Όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, θα υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για συζητήσεις και επαφές για το πώς θα αυξήσεις το εισόδημά σου. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σου, αλλά θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα που θα σου έρθουν και να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία εβδομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα σε ερωτικό και σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι η τρέχουσα για σένα. Μπορεί ο Άρης να εξακολουθεί να κινείται στην Παρθένο μέχρι την Πέμπτη και να διευκολύνει τις επικοινωνίες σου σε επαγγελματικό επίπεδο, κλείνοντας τώρα τις συμφωνίες που καιρό έχεις βάλει στο μάτι, από την άλλη όμως θα υπάρξουν πολλοί αντίζηλοι και ανταγωνιστές που θα προσπαθήσουν με δόλιους τρόπους να σου φέρουν εμπόδια και να σου δημιουργήσουν καθυστερήσεις. Λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στο Σκορπιό την Τετάρτη, καλό είναι να παραμείνεις καχύποπτη ακόμη και σε άτομα που σου έχουν αποδείξει την εχεμύθεια τους, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Δεν πρέπει τώρα να διακινδυνέψεις για κανέναν και για τίποτα τα αποτελέσματα των κόπων σου. Αισθηματικά, η Αφροδίτη στο Ζυγό σε κάνει ζηλιάρα και κτητική απέναντι στο άλλο σου μισό και συνεπώς, κάποιες φασαρίες και ορισμένοι διαπληκτισμοί δεν θα λείψουν από την καθημερινότητά σου. Μην δώσεις συνέχεια…

Αισθηματικές
Το πλανητικό σύστημα της εβδομάδας θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα απέναντι στον σύντροφό σου. Δεν πρέπει να αφήνεις τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σου και να σε επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσεις σοβαρά προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά που θα βγάλεις. Συζήτησε με το ταίρι σου όλα αυτά που σου λένε και μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους… Οι singles του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην επενδύσετε από την πρώτη στιγμή στις καινούριες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή θα χαρίσει εύνοια στα επαγγελματικά σου σχέδια. Η αισιοδοξία και η ευχάριστη διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνουν να δεις τη θετική πλευρά της ζωής, ώστε να θέσεις άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις κάνει για την κοινωνική και επαγγελματική σου καταξίωση. Θα ξεφύγεις από κλασικό τρόπο ζωής, που δεν είναι και πολύ του χαρακτήρα σου, και θα επιδιώξεις την εξέλιξή σου, με ενέργειες που θα αφορούν στο γενικότερο καλό. Θα πρέπει να είσαι προσεχτική στη διαχείριση των οικονομικών σου και να μην ρισκάρεις τα χρήματά σου σε επενδύσεις, που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Σκορπιό την Τετάρτη, θα είναι ευνοϊκή για εσένα. Θα καταφέρεις να βάλεις ένα πρόγραμμα στις δραστηριότητές σου και να κλείσεις όσες τυχόν εκκρεμότητες έχεις αμελήσει εδώ και καιρό. Αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνη σου, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από κάποιο δικό σου άτομο, ώστε να μπορέσεις να φανείς συνεπής και να μην τα παρατήσεις για ακόμη μια φορά μπροστά στο πρώτο εμπόδιο. Θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, αν αποδείξεις στους ανωτέρους σου την αποτελεσματικότητά σου. Φρόντισε να μην αφήσεις αυτές τις ημέρες να πάνε χαμένες και στρώσου στη δουλειά, ακόμη κι αν αυτό έχει αντίκτυπο στις αισθηματικές σου σχέσεις. Αυτό που προέχει είναι να εξασφαλίσεις πρώτα τα οικονομικά σου… Όσοι σε σέβονται και σε αγαπούν, θα μείνουν κοντά σου ακόμη και τώρα, που το πλανητικό σκηνικό δεν είναι υπέρ των μόνιμων σχέσεων σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, δεν πρέπει να αφήσεις τον εγωισμό σου να κυριαρχήσει στη σχέση. Κράτησε τους τόνους χαμηλούς και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, γιατί ούτε και εσύ είσαι άψογη απέναντί του. Αν είσαι single, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτές τις ημέρες για τη ζωή σου. Θα κάνεις γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου κύκλο που θα σε ενθουσιάσουν, αλλά και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον δεν είναι καθόλου απίθανο να εμφανιστεί ξαφνικά ένα πρόσωπο που θα σε αναστατώσει και θα ξυπνήσει μέσα σου πρωτόγνωρα συναισθήματα!

Επαγγελματικές
Σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες και έντονες κοινωνικές συναναστροφές θα ευνοήσουν τον οικονομικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις και μετά να παρακινήσεις τους συνεργάτες σου να γίνουν πιο παραγωγικοί και να σε βοηθήσουν να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις. Θα έχεις θετικά αποτελέσματα, αφού θα πετύχεις τις ριζικές αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα νιώσεις ηθική ικανοποίηση, ενώ θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις και θα αποκτήσεις καινούριες ευθύνες. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ρισκάρεις σε επενδύσεις και καινούρια ανοίγματα, γιατί θα έχεις αρνητικές εξελίξεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Όλο και καλύτερα θα πηγαίνουν τα πράγματα στη ζωή σου από εδώ και στο εξής. Η ζωή σου και αυτήν την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Σκορπιό, θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και εσύ θα απολαύσεις τις θετικές τάσεις και αλλαγές που θα εμφανιστούν. Ωστόσο, μην αφεθείς στην καλή σου τύχη. Να είσαι προσεκτική και μην χαλαρώνεις τόσο πολύ, τώρα που ο Ερμής κινείται στο Σκορπιό και σε επηρεάζει, γιατί μπορεί να εμφανιστούν μπερδέματα και αλλαγές που θα αναστατώσουν την επαγγελματική σου ζωή και ίσως λίγο σε αποδιοργανώσουν και σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Επίσης, απόφυγε νομικές ή δικαστικές υποθέσεις που θα ζητήσουν λύσεις και ανάβαλε προς το παρόν αποφάσεις. Στα αισθηματικά σου διανύεις μία… άνοιξη μέσα στο φθινόπωρο, γι’ αυτό χαμογέλασε στην καλή σου τύχη.

Αισθηματικές
Πρέπει να λύσεις παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις που έχουν συμβεί με τον σύντροφό σου και να βρεις τη χρυσή τομή επικοινωνίας, αν θέλεις να υπάρξει συνέχεια μεταξύ σας. Το ταίρι σου δείχνει πολύ κουρασμένο ψυχολογικά από τις συνεχείς συγκρούσεις που γίνονται και όσο κι αν προσπαθεί να σε πλησιάσει, εσύ φέρεσαι εγωιστικά. Όσο για τις singles, είναι καιρός να χαλαρώσετε και να επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες.

Επαγγελματικές
Μπερδέματα, έντονες συζητήσεις και ανακατωσούρα θα επικρατήσει στα επαγγελματικά σου. Διώξε από τη ζωή σου οτιδήποτε είναι άχρηστο, πίστεψε στο εαυτό σου και στις δυνατότητές σου και χάραξε μια καινούρια πορεία, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Ξεδίπλωσε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πάρα πολύ και μέχρι στιγμής δεν μπορούσες. Μην διστάσεις να προχωρήσεις αν συναντήσεις εμπόδια και ανατροπές στα σχέδιά σου, γιατί όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Read More

And More