Ζώδια και χρήμα το Νοέμβριο 2015: Πώς θα είναι τα οικονομικά σου αυτόν το μήνα;

ΚΡΙΟΣ
Ο Νοέμβριος στο πρώτο δεκαήμερό του διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό συνεργασίες και επαφές που σκοπό έχουν την προώθηση ή την επέκταση των θεμάτων σου και των στόχων σου! Παράλληλα όμως φαίνεται να διευκολύνει πολύ και θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου ζητήματα, και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τρίτους. Τώρα μπορεί να υπάρξει μια διευκόλυνση σχετικά με εκκρεμότητες ή έξοδα, που σε εξυπηρετεί, ενώ γενικότερα μπορεί να υπάρξει μια βελτίωση των οικονομικών σου που σε βοηθά στις όποιες υποχρεώσεις σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια νέα συνεργασία ή συμφωνία, με πολύ καλές εξελικτικές προοπτικές.
Η Νέα Σελήνη του μήνα διευκολύνει ιδιαίτερα τις οικονομικές σου υποθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μια θετική μεταβολή στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών, από την οποία ωφελείσαι σημαντικά και εσύ. Η Πανσέληνος του μήνα ευνοεί συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες, ωστόσο χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτική, γιατί μπορεί να υπάρξει και κάποια αναβολή ή ματαίωση στα σχέδια σου, ιδιαίτερα σε αυτά που δεν έχεις οργανώσει σωστά. Γενικότερα, απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Τυχερές ημερομηνίες: 8, 9, 11, 13, 14, 18, 19, 20, 22, 23

ΤΑΥΡΟΣ
Εκείνο που διευκολύνεται σημαντικά ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι τα επαγγελματικά σου που τα βλέπεις να εξελίσσονται και να διαμορφώνουν ένα πολύ θετικό κλίμα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία καινούρια επαγγελματική έναρξη ή μία νέα εργασία με θετικές προοπτικές.
Στο πρώτο δεκαπενθήμερο υπάρχει η δυνατότητα μιας οικονομικής ισορροπίας, ενώ η Νέα Σελήνη του μήνα δεν αποκλείεται να φέρει συζητήσεις ή ακόμα και εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα. Από τις 20 του μήνα και μετά, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτική στα έξοδά σου και στις υποχρεώσεις σου, να αποφύγεις ανοίγματα, σπατάλες, αλλά και οτιδήποτε εμπεριέχει ρίσκο, γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένη ή ακόμα και να έχεις απώλειες. Η Πανσέληνος του μήνα ενεργοποιεί δυσκολίες που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και μπορεί να σου βγάλει έκτακτα έξοδα ή και να σε φέρει απέναντι από παρελθοντικές εκκρεμότητες, τις οποίες καλείσαι τώρα να διευθετήσεις.

Τυχερές ημερομηνίες: 7, 9, 15, 16, 17

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αισθητή η αλλαγή του σκηνικού από τις πρώτες μέρες του μήνα. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται, ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να επεκτείνεις τα σχέδιά σου. Οτιδήποτε κι αν προετοιμάζεις ή οργανώνεις, είναι πιο κοντά από ποτέ το διάστημα που ακολουθεί. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες, οι οποίες σε βοηθούν στην εξέλιξή σου.
Η Νέα Σελήνη του μήνα δίνει μια ώθηση στα εργασιακά σου δεδομένα, είτε με μια νέα επαγγελματική πρόταση με θετικές προοπτικές, είτε με μια αναβάθμιση στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου, που ενδεχομένως επεδίωκες. Επίσης, όλο αυτό δεν αποκλείεται να έχει και θετικές οικονομικές προεκτάσεις. Από τις 20 του μήνα και μετά, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτική σε αυτά που λες και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τα πράγματα και τις καταστάσεις, ιδιαίτερα στις συνεργασίες σου. Η Πανσέληνος του μήνα, σου εφιστά την προσοχή, γιατί είναι πολύ εύκολο να προκύψουν ρήξεις στον επαγγελματικό σου χώρο ή να ματαιωθούν κάποια σχέδιά σου!

Τυχερές ημερομηνίες: 8, 9, 10, 13, 14, 18, 19, 23

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα διευκολύνονται αισθητά τα θέματα που αφορούν στην εργασιακή σου ζωή, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις γύρω από ένα σχέδιο ή μια φιλοδοξία σου! Η Νέα Σελήνη του μήνα, πέρα απ’ όλα τα άλλα, ίσως σου δώσει το κίνητρο που περίμενες για να αναλάβεις δράση απέναντι σε οτιδήποτε έχεις κατά νου να οργανώσεις και να εξελίξεις, καθώς μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες οι οποίες σε βοηθούν στην υλοποίησή τους. Δεν αποκλείεται και μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση.
Μεγαλύτερη προσοχή στην Πανσέληνο του μήνα, που ενεργοποιεί εργασιακά ζητήματα και θέματα που έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές σχέσεις σου. Είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο που βρίσκεται ψηλότερα στην ιεραρχία από εσένα να θελήσει να σου επιβάλει την άποψή του ή να υπάρξουν συγκρούσεις με συνεργάτες. Προσοχή και στο παρασκήνιο, είτε συμμετέχεις σε αυτό είτε λαμβάνει χώρα πίσω από την πλάτη σου. Καλό είναι να προσέχεις ποιους εμπιστεύεσαι το διάστημα αυτό.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 7, 9, 11, 12, 13, 14

ΛΕΩΝ
Με ιδιαίτερα επικοινωνιακές διαθέσεις ξεκινά ο μήνας αυτός και σχεδόν σε όλο το διάστημα που ακολουθεί θα σου δοθεί η δυνατότητα να προωθήσεις όλα όσα σε ενδιαφέρουν στα κατάλληλα πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να προκύψει και μια σημαντική συμφωνία μέσα από την οποία θα βγεις πολύ ωφελημένη!
Η Νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικογενειακά, αλλά και με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Δεν αποκλείεται τώρα να μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδια σου, ίσως βεβαίως μέσα από κάποια δυσκολία, όμως αν έχεις οργανωθεί και στοχεύσει σωστά, έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις. Αλλά και σε οικονομικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να έχεις αρκετές διευκολύνσεις, ωστόσο λίγο μεγαλύτερη προσοχή κοντά στην Πανσέληνο, στις 26 Νοεμβρίου. Απόφυγε οικονομικά ανοίγματα και ιδιαίτερα αν εμπεριέχουν ρίσκο ή αν δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη για να τα αντιμετωπίσεις. Από την άλλη μεριά όμως, αν έχεις οργανωθεί σωστά, μπορεί να δεις τις εξελίξεις να σε δικαιώνουν.

Τυχερές ημερομηνίες: 5, 6, 7, 8, 9, 11, 13, 18, 19

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σημαντικές εξελίξεις στην οικονομική σου ζωή, που αν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη και τις διαχειριστείς με τη γνωστή σου μέθοδο και οργάνωση, μπορεί να ωφεληθείς σημαντικά. Ένα άνοιγμα, μια εξέλιξη ή μία σημαντική οικονομική συμφωνία, μπορεί πραγματικά να δώσει νέα δυναμική στην οικονομική σου κατάσταση.
Γενικότερα, η Νέα Σελήνη του μήνα δίνει τη δυνατότητα μιας ιδιαίτερα επικοινωνιακής περιόδου, μέσα από την οποία ευνοούνται οι νέες συμφωνίες. Τα καινούρια ανοίγματα μπορεί πραγματικά να δώσουν μια νέα δυναμική τόσο στην επαγγελματική όσο και στην οικονομική σου ζωή. Πιθανόν να υπάρξουν και αρκετές μετακινήσεις, με επαγγελματικό χαρακτήρα. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι μια τάση για σπατάλη, που μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού! Και βέβαια, η Πανσέληνος στις 26 του μήνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού φέρνει στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν, αλλά και επαγγελματικές ανακατατάξεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις!

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 15, 17

ΖΥΓΟΣ
Το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου ζητήματα, τα οποία μπαίνουν σε ένα νέο δρόμο, ακολουθούν μια καινούρια κατεύθυνση, πιο ουσιαστική και σαφώς πιο ευοίωνη για εσένα! Βεβαίως, στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, πέρα από όλα τα άλλα καλά που φαίνεται να έρχονται στη ζωή σου, πολύ πιθανόν να προκύψει μια σημαντική συμφωνία ή εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα ή μια συνεργασία σου.
Η Νέα Σελήνη του μήνα φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα της οικονομικής σου ζωής και σου δίνει τη δυνατότητα μιας νέας εκκίνησης στα οικονομικά σου ή ακόμα και μία οικονομική συμφωνία που διευκολύνει σημαντικά τις καταστάσεις. Για αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία! Μεγαλύτερη προσοχή στην Πανσέληνο του μήνα. Κάποιες επικοινωνιακές σου προσπάθειες μπορεί να μην αποδώσουν αυτά που περίμενες, αν δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη και οργανωμένη, ή να υπάρξουν εμπλοκές σε επαγγελματικό επίπεδο με πρόσωπα ανώτερα στην ιεραρχία από εσένα!

Τυχερές ημερομηνίες: 5, 6, 7, 9, 11, 12, 15, 16, 17

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όχι μόνο είναι ο δικός σου μήνας, αλλά δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πολύ σημαντικές εξελίξεις. Αρχικά στα επαγγελματικά σου, όπου σου δίνει τη δυνατότητα μιας πολύ σημαντικής έναρξης, μέσα από τις ευκαιρίες που εμφανίζει τώρα στη ζωή σου, που μπορεί να σχετίζονται και με παρελθοντικές κινήσεις σου! Η Νέα Σελήνη του μήνα είναι ιδιαίτερα θετική, ανοίγει καινούριες διαδρομές μέσα από τις οποίες μπορεί να βγεις σημαντικά ωφελημένη. Δεν αποκλείεται μια καινούρια πρόταση για δουλειά ή μια σημαντική επαγγελματική αναβάθμιση με οικονομικές προεκτάσεις. Ακόμη, μπορεί να δεχτείς μια σημαντική βοήθεια που έρχεται από το φιλικό σου κύκλο.
Μεγαλύτερη προσοχή στην Πανσέληνο του μήνα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου ζητήματα, όπου πολύ πιθανόν να προκύψουν θέματα και από το παρελθόν ή έκτακτα έξοδα που θα σε βρούνε απροετοίμαστη. Ίσως ακόμα, μια οικονομική συμφωνία ή εξέλιξη να μην σου αποδώσει τα αναμενόμενα.

Τυχερές ημερομηνίες: 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μήνας αυτός λειτουργεί περισσότερο προπαρασκευαστικά και σου δίνει τη δυνατότητα να προετοιμάσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου οργανώνοντάς τα και μεθοδεύοντάς τα με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μπορέσεις παρακάτω να τα βάλεις σε εφαρμογή. Βεβαίως, είναι μια περίοδος που το παρασκήνιο θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις και ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη του μήνα, που ενεργοποιεί τέτοιου είδους ζητήματα. Τώρα είναι πολύ πιθανό να προετοιμάζονται με θετικό τρόπο εξελίξεις που σε αφορούν και που λίγο παρακάτω θα εμφανιστούν μπροστά σου, ενώ δεν αποκλείεται και στα επαγγελματικά σου να εμφανιστούν θέματα, που είτε εσύ προετοιμάζεις με ένα μυστικό τρόπο, είτε οργανώνονται από τους άλλους υπέρ σου. Πολύ σημαντικός και ο ρόλος του φιλικού σου κύκλου το διάστημα αυτό, γιατί μπορεί να δεχτείς μια σημαντική στήριξη ή βοήθεια σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί.
Γενικότερα όμως, καλό είναι να είσαι πάρα πολύ προσεκτική σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα μετά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και κυρίως κατά την περίοδο της Πανσελήνου στις 26 του μήνα. Τότε, μπορεί να προκύψουν απρόοπτες εξελίξεις σχετικές με οικονομικά θέματα, ενδεχομένως και με εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε ζορίζουν. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μια σύγκρουση ή αντιπαράθεση, μπορεί να επιφέρει ακόμα και ρήξεις στον επαγγελματικό τομέα!

Τυχερές ημερομηνίες: 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 19, 23

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σε πρωταγωνιστικό ρόλο η επαγγελματική σου ζωή το Νοέμβριο και τώρα είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις. Μια πρόταση η οποία τώρα ολοκληρώνεται, μια θετική συμφωνία με πολύ καλές προοπτικές, μια νέα, αισιόδοξη έναρξη είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια που αν τα εκμεταλλευτείς σωστά, μπορεί να βγεις εξαιρετικά ωφελημένη. Οικονομικά, καλό είναι να είσαι συγκρατημένη, περισσότερο κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που μπορεί να βρεθείς μπροστά σε απρόοπτα έξοδα.
Η Νέα Σελήνη του μήνα συντελεί στο όλο καλό κλίμα δίνοντάς σου τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στα θέματα που σχεδιάζεις, σε μια ιδέα σου ή σε μια φιλοδοξία σου, ενώ μπορεί να φέρει κοντά σου τα κατάλληλα πρόσωπα που μπορούν να προωθήσουν τα σχέδιά σου. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μια σημαντική βοήθεια και στήριξη από τα φιλικά σου πρόσωπα. Βεβαίως, η Πανσέληνος του μήνα ανοίγει τον κύκλο ενός παρασκηνίου στα επαγγελματικά σου και τις εξελίξεις τους, καθώς σε φέρνει αντιμέτωπη με πρόσωπα και καταστάσεις, που μπορεί να λειτουργήσουν ανατρεπτικά στις επιδιώξεις σου. Μπορεί ωστόσο κι εσύ να λειτουργήσεις με έναν πιο παρασκηνιακό τρόπο, ωστόσο χρειάζεται προσοχή σε σχέση με τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων.

Τυχερές ημερομηνίες: 6, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα επαγγελματικά σου στρέφεται περισσότερο η προσοχή σου και οι επιδιώξεις σου το μήνα αυτόν, καθώς το έδαφος είναι πρόσφορο για να προωθήσεις με θετικό τρόπο τα σχέδιά σου. Η Νέα Σελήνη του μήνα λειτουργεί άκρως εποικοδομητικά στις φιλοδοξίες σου, ανοίγοντας το δρόμο και φέρνοντας κοντά σου τα πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν ουσιαστικά! Μια καινούρια πρόταση για δουλειά ή ένα σχέδιο που επιτυγχάνεις, είναι τα πιθανά σενάρια που γράφει ο Νοέμβριος!
Άρης και Αφροδίτη στο Ζυγό (από τις 8 του μήνα η Αφροδίτη και από τις 12 ο Άρης), προσφέρουν σημαντική βοήθεια στις προσπάθειές σου, που τις βλέπεις να εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευνοείται κάθε είδους επεκτατική δραστηριότητα, ακόμα και αυτές που αφορούν στο εξωτερικό. Αλλά και σε οικονομικά θέματα, ο μήνας αυτός μπορεί να σου δώσει μια σημαντική στήριξη ή βοήθεια!
Η Πανσέληνος του μήνα χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στην όποια εξέλιξη σχεδιάζεις. Οτιδήποτε επιδιώκεις, φρόντισε να είναι πολύ καλά οργανωμένο και μεθοδευμένο, γιατί μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου. Σε επαγγελματικό επίπεδο, καλό είναι να μην τολμήσεις νέα ξεκινήματα την περίοδο αυτή.

Τυχερές ημερομηνίες: 5, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 19

ΙΧΘΕΙΣ
Το κύριο ενδιαφέρον του μήνα εστιάζεται κυρίως στα οικονομικά σου, ιδιαιτέρα αν αφορούν τρίτους, όπως δάνεια, κάρτες, διατροφές κλπ. Τώρα, πολύ πιθανόν να υπάρξει μια σημαντική μεταβολή ή εξέλιξη, που ενισχύει πάρα πολύ τις οικονομικές σου επιδιώξεις. Όμως, σε γενικές γραμμές καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη, γιατί η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού είναι πολύ πιθανό να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο εξόδων που τις περισσότερες φορές είναι απρόβλεπτα και μπορεί να αφορούν στο σπίτι και αυτές τις μικροζημιές που μπορούν να χαλάσουν την ησυχία σου!
Ιδιαίτερα αισιόδοξη η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, που ανοίγει έναν καινούριο κύκλο επέκτασης σε κάθε τομέα. Τώρα είναι η στιγμή να κυνηγήσεις τα όνειρα και τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα σε θέματα του έχουν να κάνουν και με το εξωτερικό! Αλλά και οι πάσης φύσεως επαγγελματικές ευκαιρίες που εμφανίζονται τώρα μπροστά σου μπορεί να έχουν πολύ καλές προοπτικές για παρακάτω. Ωστόσο, η Πανσέληνος του μήνα, που εστιάζει στα επαγγελματικά σου, σε δυσκολεύει αρκετά. Ενδεχομένως να δημιουργήσει εμπλοκές, αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με συνεργάτες, ή ακόμα να υπάρξουν αναβολές στα σχέδιά σου.

Τυχερές ημερομηνίες:
6, 7, 11, 12, 13, 15, 16, 17

Read More

And More