Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 15 έως 21 Μαΐου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 15 έως 21 Μαΐου 2017 | tlife.gr

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Single: Γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο προσιτή στάση θα έχεις στο νέο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο ανοιχτή θα αφήσεις την πόρτα της καρδιάς σου, πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείς σε ραντεβού με άτομο που θα είναι στο χέρι σου να γίνει σταθερό ταίρι στη ζωή σου. Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου, οι κινήσεις σου θα είναι απελευθερωμένες, οι αποφάσεις σου δυναμικές.

Σε σχέση: Η εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο δεν θα σε αφήσει να τσακωθείς με το ταίρι σου, η συγκαταβατική σου στάση θα φέρει ειρηνικό κλίμα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση σου, ωστόσο με την Αφροδίτη σε αντίθεση με το Δία θα αποφύγεις συζητήσεις περί δέσμευσης. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να εκφραστείς με ξεκάθαρο τρόπο, θα περάσεις σε δηλώσεις, θα διατυπώσεις τις απόψεις σου με σαφήνεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Με τον ερχομό του Ερμή στο ζώδιό σου θα συνομιλήσεις και θα κλείσεις ραντεβού με πρόσωπο που θα μείνει δίπλα σου για πολλά χρόνια, ενδεχομένως να είναι άτομο που ήδη γνωρίζεις. Εσύ που ενδιαφέρεσαι μόνο για καινούριες γνωριμίες, με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο και τον Ήλιο τους Διδύμους θα εμφανιστεί στο δρόμο σου ένα καινούριο πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης. Με τη Σελήνη στον Κριό θα τολμήσεις να εκδηλώσεις την έντονη έλξη που θα νιώσεις.

Σε σχέση: Θερμή θα είναι η εβδομάδα σου. Με τον Ερμή στον Ταύρο και λίγο αργότερα τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς, το ταίρι σου θα σου δείξει την αγάπη που νιώθει για σένα, ασφάλεια και εμπιστοσύνη θα υπάρξει μεταξύ σας. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Διδύμους συζητήσιμη θα είναι η στάση σου, θα γίνουν ειλικρινείς κουβέντες για επίμαχα ζητήματα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Κριό, η πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου θα σου φέρει έντονο ενθουσιασμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο σε συνδυασμό με ένα ευχάριστο γεγονός που θα σου φέρει η εμφάνιση του Ήλιου στο ζώδιό σου, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα πλησιάσεις πρόσωπο που από καιρό έχεις στο ερωτικό σου στόχαστρο. Τώρα θα κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις με τρόπο αποκαλυπτικό, θα εκδηλωθείς και θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό με δικές σου πρωτοβουλίες θα στρωθεί πρόσφορο έδαφος, προμηνύεται έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σε σχέση: Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ταύρο ώριμη και σταθερή θα είναι η συμπεριφορά σου, ερωτική πίστη και αφοσίωση θα δείξεις στο αγαπημένο σου ταίρι. Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Ήλιο στο ζώδιό σου, παίρνεις αποφάσεις που στόχο θα έχουν να ανανεώσεις τη σχέση σου και να την οδηγήσεις ένα βήμα πιο μπροστά. Η Σελήνη στον Κριό θα σε εξοπλίσει με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, αυτήν τη φορά θα ξέρεις τι πρέπει να κανείς για να κατευθύνεις τα γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σου, δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσένα. Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες, αυτήν τη φορά δεν θα φρενάρεις τον ενθουσιασμό σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα ξεκινάς νέα ερωτική σχέση με τις καλύτερες προδιαγραφές. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσει να εκφράσεις ελεύθερα τα αισθήματά σου.

Σε σχέση: Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ταύρο και στην πορεία με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς, θα ζήσεις μέσα στην εβδομάδα ρομαντικές στιγμές ερωτισμού και αγάπης, εσύ και το ταίρι σου θα απολαύσετε με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο την ασφάλεια του σταθερού σας δεσμού. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Διδύμους αισιόδοξες, ειλικρινείς και ουσιαστικές συζητήσεις θα κανείς με το ταίρι σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό ανοίγεται για εσάς νέος ερωτικός κύκλος.

ΛΕΩΝ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και λίγο αργότερα με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Διδύμους, θα βγει στην επιφάνεια η κοινωνική εκδηλωτική και ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, η γοητεία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή αν θα προχωρήσεις τις επαφές σου με το καινούριο άτομο που θα γνωρίσεις. Θα σε προσεγγίσει ελκυστικό πρόσωπο, η Σελήνη στον Κριό δεν θα σε αφήσει να αδρανήσεις.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με το Δία και τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα περάσεις, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, οι επιθυμίες σου ίσως να μην είναι σταθερές. Θα εναντιωθείς σε καταστάσεις πίεσης, παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σου. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη τις έγνοιες και τους προβληματισμούς, σωστή θα είναι η επιλογή σου να εστιάσεις σε αυτά που τονώνουν τη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο περιπέτειες θα αναζητήσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα έχεις στάση αυθόρμητη και εκδηλωτική. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Διδύμους ένα καινούριο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, ο ενθουσιασμός σου θα σε οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις που θα σου βγουν σε καλό. Τόλμησε να κάνεις το βήμα της νέας αρχής, η κατάληξη δεν θα σε απογοητεύσει, η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα σου φέρει νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Σε σχέση: Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και λίγο αργότερα με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, δυνατή η διαίσθησή σου, το ταίρι σου θα ανταποκριθεί στο ρομαντισμό και στις θερμές ερωτικές σου εκδηλώσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό επιθυμία σου θα είναι να δώσεις νέα ώθηση στη σχέση σου, δεν αποκλείεται να πάρεις τολμηρές αποφάσεις. Με στόχο την ανανέωση και τη βελτίωση θα περάσεις σε ριζοσπαστικές ενέργειες, ωστόσο απόφυγε την ανυπομονησία.

ΖΥΓΟΣ
Single: Με την εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για το πρώην ερωτικό σου ταίρι, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς, σωστή θα είναι η διαίσθησή σου, στηρίξου στο ένστικτό σου θα καταφέρεις να πάρεις σωστές αποφάσεις. Εσύ που αναζητάς νέα γνωριμία, ο Ήλιος στους Διδύμους θα σε φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο που θα το συμπαθήσεις από την πρώτη στιγμή, οικειότητα και έλξη θα εκδηλωθεί μεταξύ σας.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, την Αφροδίτη σε αντίθεση με το Δία και τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση και εξέγερση, θα επιδιώξεις αλλαγές, απελευθερωμένες θα είναι οι κινήσεις σου. Με τη Σελήνη στους Ιχθείς και τον Ήλιο στους Διδύμους, διαίσθηση και διορατικότητα θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, με έξυπνο τρόπο θα ξεγλιστρήσεις από καταστάσεις που σε πιέζουν και σου προκαλούν άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο κοινωνική θα είναι η στάση σου, ασυνήθιστες οι ενέργειές σου. Η γοητεία σου θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, θα κερδίσεις τις εντυπώσεις, με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Διδύμους και τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Κριό, θα σου δοθεί ευκαιρία να ξεκινήσεις καινούρια σχέση. Το ελκυστικό άτομο που θα γνωρίσεις θα σου δείξει την έλξη του, θα σε εμπιστευτεί, προχώρησε χωρίς επιφυλάξεις.

Σε σχέση: Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ταύρο, θερμό και ερωτικό θα είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας σου, ειρηνικές ίσως και κάπως ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου. Σε περίπτωση που αυτήν τη στιγμή υπάρχει τσακωμός μέσα στη σχέση σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις την κατάσταση, υποχωρούν οι εγωισμοί, υπερισχύει η συγκαταβατικότητα. Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ξεσηκώσει για καινούρια σχέδια, τώρα θα θελήσεις να ζήσεις με το ταίρι σου καταστάσεις που δεν είχες βιώσει με προηγούμενες σου σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Singles: Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο είναι πολύ πιθανόν το προσφάτως χωρισμένο σου ταίρι να κάνει την εμφάνισή του, τα γεγονότα της εβδομάδας θα είναι θετικά και απρόοπτα. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο απελευθερωμένη και αισιόδοξη θα είναι η στάση σου, δεν θα κλείσεις τα καινούρια ερωτικά ανοίγματα που θα προκύψουν. Με τη Σελήνη στον Κριό προμηνύεται έναρξη καινούριας ερωτικής αρχής, ξεκινά για σένα νέα ερωτική περίοδο επιτυχημένης κατάληξης.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, την Αφροδίτη σε αντίθεση με το Δία και τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, προσοχή στις εξάρσεις, στις επαναστάσεις και στην υπερβολική αισιοδοξία. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να ανατρέψεις καταστάσεις πίεσης ή ανίας. Με την εμφάνιση του Ήλιου στους Διδύμους ξαφνικά συμβάντα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για αλλαγές. Με τη Σελήνη στον Κριό, ο παρορμητισμός σου καθώς και η ανάγκη σου για απελευθέρωση θα σε οδηγήσουν σε πράξεις ασυνήθιστες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Με τη Σελήνη στον Υδροχόο ατίθαση, ζωηρή, και ανανεωμένη θα είναι η στάση σου, το πρόσωπο που θα συνομιλήσεις θα σε βγάλει από τη στασιμότητα που βιώνεις τον τελευταίο καιρό. Θα γνωριστείς με άτομο ελκυστικό, με τον Ήλιο στους Διδύμους θα ανοιχτεί μεταξύ σας δίοδος επικοινωνίας και μάλιστα ιδιαιτέρως θερμής. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό ξεκινάς νέα ερωτική διαδρομή, ωστόσο καλό θα είναι οι πράξεις σου να είναι συνειδητοποιημένες και όχι παρορμητικές.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με το Δία και τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, με δικές σου ενέργειες θα φέρεις τα πάνω κάτω μέσα στη σχέση σου, καλό θα είναι η συμπεριφορά σου να μην είναι εγωκεντρική. Προσπάθησε να χειραγωγήσεις τις συναισθηματικές σου εξάρσεις, απόφυγε τις υπερβολές και τις αντιδραστικές κινήσεις ή επιλογές. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό ανατρεπτικές θα είναι οι αποφάσεις σου, σκέψου πολύ καλά αυτά που θα προτείνεις στο ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, στόχος σου θα είναι να βρεις καινούριο νόημα στη ζωή σου, θα φλερτάρεις, θα προσεγγίσεις και θα αποκτήσεις καινούριο ερωτικό ταίρι. Στην παρούσα φάση δεν θα υπάρξουν ενδοιασμοί, θα αναζητήσεις πάθος, ένταση, δεν θα λείψουν οι extreme κινήσεις από πλευράς σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό αποφασιστική θα κάνει τη δράση σου, δεν θα υπάρξουν αναστολές, θα καταφέρεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο και την Αφροδίτη σε αντίθεση με το Δία, κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου, απόφυγε τις εγωιστικές ενέργειες. Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Ήλιο στους Διδύμους δεν θα ανεχτείς πιέσεις, η ανάγκη σου για ελευθερία κινήσεων θα σε οδηγήσει σε αντιδραστικές πράξεις. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τον παρορμητισμό σου, η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τον Ερμή στον Ταύρο θα σε πλησιάσει ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό πρόσωπο, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε ενθαρρύνει να ανταποκριθείς χωρίς αναστολές. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου και στη συνέχεια στον Κριό, νέος έρωτας θα ξεκινήσει στη ζωή σου, παίρνεις απόφαση να αλλάξεις ριζικά τα δεδομένα σου. Διατήρησε την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία και την αισιοδοξία σου, τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν, η κατάληξη θα είναι θετική. Προμηνύεται αρχή σταθερής σχέσης, αμοιβαίας έλξης.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με το Δία και τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, απρόσμενα συμβάντα θα σε ωθήσουν σε ασυνήθιστες πράξεις, το ταίρι σου ενδεχομένως να αδυνατεί να σε καταλάβει ή να σε ψυχολογήσει. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου ζωηρή θα είναι η φαντασία σου, οι ονειροπολήσεις σου ίσως να σε βγάλουν από τα πλαίσια του ρεαλισμού. Στο τέλος της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνη στον Κριό τα λόγια σου θα είναι παρορμητικά, προσοχή στις υποσχέσεις που θα δώσεις.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more