Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 17 έως 23 Ιουλίου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 17 έως 23 Ιουλίου 2017 | tlife.gr

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Θα το ανανεώσεις το στιλ σου, η Σελήνη στον Ταύρο θα σε ωθήσει στο να επιμεληθείς την εμφάνισή σου, ο Άρης στο Λέοντα δεν θα αφήσει την εικόνα σου να περάσει απαρατήρητη. Θα το πιάσεις το επίμονο βλέμμα να σε κοιτάζει, θα είναι από πρόσωπο που δεν θα στοχεύει σε μια απλή ερωτική περιπέτεια. Αυτό το άτομο από την αρχή θα σου δείξει με το δικό του θερμό και εκδηλωτικό τρόπο πως θέλει κάτι όμορφο και ουσιαστικό μαζί σου, προμηνύεται έναρξη δεσμού.

Σε σχέση: Η εβδομάδα σου θα είναι ξέγνοιαστη, αισθησιακές στιγμές θα ζήσεις με το ταίρι σου, θα εκδηλώσετε την αγάπη και την έλξη σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας φέρει ηρεμία και αρμονία, ο Ήλιος στο Λέοντα θα ανανεώσει τα μεταξύ σας αισθήματα. Με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα εσύ και το ταίρι σου ξεκινάτε κοινά σχέδια και μελλοντικούς προγραμματισμούς. Δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και στο κλείσιμο με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα αναζητήσεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο σοβαρό και έμπιστο. Στόχος σου θα είναι να δημιουργήσεις σοβαρές βάσεις, βασικό σου μέλημα θα είναι ο σταθερός δεσμός. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με πρόσωπο ανάλογο των προτιμήσεών σου. Μέσα σε φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν ένα αξιόλογο άτομο που θα αξίζει το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση: Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο τη δέσμευση, θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς και να εξελιχτείς. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο το ταίρι σου θα εκτιμήσει τη συγκαταβατική σου στάση, θα ανταποδώσει την αγάπη που θα του δείξεις, με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα καταφέρεις να στρώσεις το έδαφος για επίσημες υποσχέσεις. Ισορροπείς συναισθηματικά, μπαίνει ο δεσμός σου σε πορεία μελλοντικής εξέλιξης.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και στη συνέχεια με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα υπάρξει άνοιγμα καινούριας γνωριμίας, όμως το θέμα είναι τι είδους σχέση θέλεις να αποκτήσεις. Μήπως αυτό που σε ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι οι περιστασιακές επαφές; Σε σκέψεις θα σε βάλει το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Θα ερωτευτείς, θα ενθουσιαστείς, όμως θα πρέπει να αποφασίσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κινηθείς με ειλικρίνεια, προσπάθησε να αποφύγεις τα μπερδέματα.

Σε σχέση: Σε περίπτωση που δεν σε ικανοποιεί το ταίρι που έχεις δίπλα σου ή νιώθεις πως η σχέση σου βαδίζει προς το τέρμα, με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ανάγκη σου θα είναι να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα. Ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις. Με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα υπάρξουν αλλαγές μέσα στη σχέση σου, το ταίρι σου θα είναι σε θέση να αλλάξει πολλά προκειμένου να σε κρατήσει σταθερά στο πλάι του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και στα μέσα της εβδομάδας στο ζώδιό σου, θα εστιάσεις σε χαρακτήρες ανθρώπων που να μπορούν να σου προσφέρουν ασφάλεια και σταθερή αγάπη. Πρόσωπο από το παρελθόν σου θα κάνει την εμφάνισή του, θα σου ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Βά κάτω τα υπέρ και τα κατά και πάρε τη σωστή απόφαση. Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα σε εφοδιάσει με δυναμισμό, αλλάζουν οι συνθήκες και τα δεδομένα.

Σε σχέση: Με συναισθηματισμό και ανάγκη για ασφάλεια θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου θα εκδηλώσεις την αγάπη σου, θα αναζητήσεις ηρεμία, θα διοχετεύσεις τη θετική σου αύρα. Στο κλείσιμο του εξαημέρου με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα δυναμικά θα είναι τα σχέδια σου για το μέλλον. Πέρνα σε αποφασιστικές πράξεις, ωστόσο μη κάνεις το λάθος και βγάλεις πιεστική στάση, χαλιναγώγησε τάσεις ανυπομονησίας.

ΛΕΩΝ
Single: Θα ενθουσιαστείς, θα εντυπωσιάσεις και θα κατακτήσεις. Με τον Άρη και τον Ήλιο να εισέρχονται στο ζώδιό σου θα καταφέρεις να γίνεις το επίκεντρο ενός συγκεκριμένου προσώπου. Το καινούριο άτομο που θα γνωρίσεις θα σε ερωτευτεί, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία, εσείς οι δυο θα έχετε πολλά κοινά στους χαρακτήρες σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να αρπάξεις αυτήν την ευκαιρία και να την πας πολύ μακριά. Θα στοχεύσεις στο μακροχρόνιο δεσμό, η κατάληξη θα σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση: Ανέμελη θα είναι η στάση σου, ερωτική η διάθεσή σου, ναι μεν θα υπάρξει ζωηράδα στις κινήσεις σου, όμως δεν θα έχεις την επιθυμία να ξεφύγεις από τα πλαίσια της σχέσης σου. Ο ερχομός του Άρη στο ζώδιό σου θα σου ανοίξει την όρεξη για φλερτ, ωστόσο τίποτα δεν θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα σταθεροποιείται η πορεία του δεσμού σου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν επισημοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Η Σελήνη στους Διδύμους και ο ερχομός του Άρη στο Λέοντα θα σε βγάλουν στο κυνήγι της περιπέτειας και της ποικιλίας. Προσοχή η καρδιά σου ενδεχομένως να βρεθεί ανάμεσα σε ένα παλιό άτομο και σε μια καινούρια γνωριμία. Στα μέσα της εβδομάδας τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να αποφασίσεις αν θέλεις επιστροφή στα παλιά ή έναρξη νέας πορείας με καινούρια αγάπη. Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα σε βοηθήσει να πάρεις γρήγορες και άμεσες αποφάσεις.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον Ταύρο ηρεμία, ησυχία, τάξη και ασφάλεια θα αναζητήσεις. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε ενισχύσει με ορθολογισμό, η στάση σου θα είναι συγκαταβατική. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο και μετέπειτα η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα σε βοηθήσουν να συγκεντρωθείς στους στόχους σου, σταθερό θα είναι το μέλλον με το ταίρι που έχεις δίπλα σου.

ΖΥΓΟΣ
Single: Aπό την αρχή της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου. Ο ερχομός του Άρη στο Λέοντα δεν θα σε αφήσει να αδρανήσεις, θα κινηθείς γρήγορα και μεθοδικά, στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα κλειδώσει το θέμα επιτυχώς. Καταφθάνει έναρξη νέας σχέσης, η διάθεσή σου να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά θα φέρει άνοιγμα μακροχρόνιου δεσμού.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο σύνεση και ωριμότητα θα έχει η στάση σου γεγονός που θα φέρει ισορροπία και ομαλότητα στη σχέση σου, δεν θα υπάρξουν ούτε διακυμάνσεις ούτε σκαμπανεβάσματα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε αποτρέψει από σπασμωδικές κινήσεις. Ο τρόπος σκέψης σου θα είναι σοβαρός και ρεαλιστικός, η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να βαδίσεις σταθερά με αγάπη και συναισθηματική ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις δέσμευσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Με τον ερχομό του Άρη και του Ήλιου στο Λέοντα θα το κατακτήσεις το καινούριο πρόσωπο που θα ερωτευτείς. Θα κλέψεις την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, η γοητεία σου σε συνδυασμό με την ανάγκη σου για νέα γνωριμία θα σε ωθήσουν σε δυναμικές και αυθόρμητες προσεγγίσεις. Έξυπνα θα είναι τα λόγια σου, προσιτή η στάση σου, θα φτάσεις στο ξεκίνημα καινούριας σχέσης. Οι εξελίξεις θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές, τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν.

Σε σχέση: Μπερδεματάκια θα φέρεις μέσα στη σχέση σου, με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να σημειωθούν από την πλευρά σου εγωιστικές πράξεις. Επειδή θα ακουστούν από το ταίρι σου κάποια παράπονα, το νου σου να μην τα αντιμετωπίσεις αδιάφορα ή ειρωνικά, δεν θα σου βγει σε καλό. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα καταφέρεις να κατανοήσεις την ψυχολογική διάσταση κάποιων καταστάσεων. Πολύ καλά θα κάνεις και θα δείξεις στο ταίρι σου αισθήματα αγάπης και συγκατάβασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο και του Άρη στο Λέοντα, ελκυστική θα κάνουν την παρουσία σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις βλέμματα, εντυπώσεις και την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου. Θα προκύψει νέα γνωριμία, αυτό που θα νιώσεις θα είναι έλξη, πάθος και εντυπωσιασμός. Θα το ερωτευτείς το γοητευτικό άτομο που θα γνωρίσεις, η ένταση των αισθημάτων σου θα είναι δυνατή και θα δοθεί έκταση. Δεν αποκλείεται αυτήν τη φορά να στοχεύσεις στο σταθερό δεσμό.

Σε σχέση: Ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε ωθήσει σε διπλωματικές και ειρηνικές ενέργειες. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον Ήλιο στο Λέοντα αγάπη και τρυφερότητα θα δείξεις στο ταίρι σου. Μέσα στο εξαήμερο δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη για ταξιδάκι απόδρασης. Βασική σου επιθυμία θα είναι να απαλλαγείς από προβληματισμούς και ευθύνες, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστείς στο ταίρι σου με εισιτήρια ακτοπλοϊκών στο χέρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Μέσα στην εβδομάδα με τον Άρη και τον Ήλιο να εισέρχονται στο Λέοντα, εντυπωσιακό θα είναι το στιλ σου, ενισχυμένη η αυτοπεποίθησή σου, στο πέρασμά σου θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Επιθυμία σου θα είναι να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα τα καταφέρεις μια χαρά, θα προκύψει καινούρια γνωριμία. Συγκεκριμένο άτομο θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σου, δεν θα έχεις καμία διάθεση να το απορρίψεις, η συνομιλία σας θα καταλήξει σε προσωπικό ραντεβού.

Σε σχέση: Το νου σου στις εξάρσεις και στις υπερβολές. Από τη μια ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό, από την άλλη η Νέα Σελήνη στο Λέοντα, η στάση σου θα είναι αντιφατική, σε κάποιες περιπτώσεις αδιάφορη, σε κάποιες άλλες επαναστατική. Πρόσεξε να μην εξωθήσεις την κατάσταση στα άκρα, μη δημιουργήσεις εντάσεις και προβληματισμούς. Αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα του δεσμού σου προχώρα με σταθερά βήματα, μην αφήσεις τον παρορμητισμό σου να σε ωθήσει σε εγωιστικές ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο νωχελικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, λίγο αργότερα όμως με τη Σελήνη στους Διδύμους και πιο μετά με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα βγεις στο δρόμο της αναζήτησης και της περιπέτειας. Στη γοητεία σου θα αγκιστρωθεί ένα εξίσου γοητευτικό πρόσωπο, από την αρχή θα σε δει με μάτι σοβαρό. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσεις στη ζωή σου σταθερό ταίρι, η εβδομάδα σου θα κλείσει με έναρξη σχέσης.

Σε σχέση: Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σε πιάσει το αντιδραστικό σου, προσοχή να μην προκαλέσεις συγκρούσεις μέσα στη σχέση σου. Με τον ερχομό του Άρη στο Λέοντα θα νιώσεις την ανάγκη να επαναστατήσεις και να εναντιωθείς στο κατεστημένο σου, ωστόσο το νου σου το καθετί θέλει το σωστό και κατάλληλο τρόπο. Επιρρεπής θα είσαι στις σπασμωδικές κινήσεις, προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Ετοιμάσου για τον ερχομό καινούριας αγάπης. Με τη Σελήνη στους Διδύμους και τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα θελήσεις το καινούριο, το αναζωογονητικό και το συναρπαστικό. Η γοητεία σου θα τραβήξει την προσοχή του κατάλληλου ατόμου. Με τον Άρη να εισέρχεται στο Λέοντα, θα γίνουν άμεσες προσεγγίσεις και από τις δυο πλευρές, από τις πρώτες σας επαφές θα ανοιχτεί δίοδος σταθερής σχέσης.

Σε σχέση: Καλά θα τα πας με το ταίρι σου, η κυκλοθυμία σου θα είναι περιορισμένη, με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους από πλευρά σου θα γίνουν διασκεδαστικές και αναζωογονητικές προτάσεις. Ίσως να προτείνεις ταξιδάκι ή κάποια κοντινή εκδρομούλα, πάντως αποδεκτές θα γίνουν οι ιδέες σου, η εβδομάδα σου θα είναι ανέμελη. Με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα αλλάζεις σκέψεις και στόχους σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα σου βγουν σε καλό.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more