Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 19 Ιανουαρίου έως 25 Φεβρουαρίου 2017

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Singles: Να προβείς σε προσεγγίσεις, οι πράξεις σου θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, σε συμβουλεύω να κάνεις το βήμα να πλησιάσεις το πρόσωπο που θέλεις ερωτικά. Προχώρα σε προτάσεις και εξομολογήσεις, θα κερδίσεις την καρδιά του ατόμου που στοχεύεις. Αν αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο στον ορίζοντα, θα εμφανιστεί ένα προς το τέλος της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο.

Σε σχέση: Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα προσοχή στη στάση σου, θα είναι επικίνδυνα αντιδραστική. Θα σου προκύψει ανάγκη για ανεξαρτησία, απαιτητική θα είναι η συμπεριφορά σου, ριζοσπαστικές αλλαγές θα επιδιώξεις μέσα στη σχέση σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις κόντρες, τα πολλά νεύρα θα φέρουν εντάσεις. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα βγάλει στην επιφάνεια την ελκυστικότητα και τη θερμότητά σου, μην περιορίσεις τις ερωτικές σου εκδηλώσεις.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Singles: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω, με επιτυχημένο τρόπο θα προβάλεις τον εαυτό σου και γενικά την εικόνα σου, θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Οικειότητα, έλξη και ερωτισμός θα αναπτυχτεί μεταξύ σας, αυτό το άτομο θα έχει ευγενική συμπεριφορά, προσιτή στάση και δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει. Προχώρα άφοβα χωρίς ανασφάλειες, η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα σας ανοίξει πορεία σταθερού δεσμού.

Σε σχέση: Πεισματική θα είναι η στάση σου, με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα πρόσεξε να μην το παρακάνεις. Θυμήσου πως το καθετί έχει το μέτρο και τα όριά του, αν τραβήξεις την κατάσταση στα άκρα θα πέσεις σε αδιέξοδο. Σε περίπτωση που ήδη έχεις εγκλωβιστεί σε μια αδιέξοδη σχέση, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να βρεις τη δίοδο που θα τερματίσει την αρνητική σου πορεία, θα καταφέρεις να ξεφύγεις από ασφυκτικές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Singles: Τα πάνω σου θα πάρεις, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό θα δώσει δυναμισμό στη στάση σου. Τώρα θα σε πιάσει το ασυγκράτητο, θα έχεις το θάρρος να προσεγγίσεις με τρόπο άμεσο και αποφασιστικό. Ένα καινούριο άτομο θα πλησιάσεις, δεν θα απογοητευτείς ούτε θα απογοητεύσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο ξεκινάς ερωτική σχέση που αυτή τη φορά η κατάληξη θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες.

Σε σχέση: Μια χαρά θα τα πας μέσα στη σχέση σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις και να ισορροπήσεις, πρώτα ψυχικά και ύστερα ερωτικά. Συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, θα βρεθεί λύση σε ζήτημα που τον τελευταίο καιρό δημιουργούσε εμπόδια στην περεταίρω εξέλιξή σας. Μια ευχάριστη πρόταση θα σου κάνει το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να τη δεχτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Singles: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, θα μπεις στη διαδικασία να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις το κάτι διαφορετικό. Θα αναζητήσεις καινούρια ερωτική αρχή, στόχος σου θα είναι να αλλάξεις τα δεδομένα. Το ελκυστικό σου στιλ θα κάνει εύκολη την προοπτική της νέας γνωριμίας. Στο τέλος της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, ένα ερωτεύσιμο πρόσωπο με θερμό τρόπο θα σου δείξει την έλξη του.

Σε σχέση: Πρόσεχε να μην τα μπερδέψεις τα πράγματα και βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία και τη σταθερότητα της σχέση σου. Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να εναντιωθείς, να επαναστατήσεις, επιθυμία σου θα είναι να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις. Η στάση σου θα είναι άστατη, κυκλοθυμική, ευέξαπτες θα είναι οι αντιδράσεις σου, το νου σου να μην υποπέσεις σε υπερβολές.

ΛΕΩΝ
Singles: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό και λίγο αργότερα με τη Σελήνη στον Υδροχόο, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την ανιαρή στασιμότητα. Μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρεις να γνωριστείς με καινούριο πρόσωπο, γοητευτικό θα είναι το στιλ σου, αεράτος ο τρόπος ομιλίας σου, πολύ γρήγορα θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένο ατόμου. Καταφθάνει στη ζωή σου πρόσωπο που θα δώσει νέα ώθηση στην ερωτική σου ζωή.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, προσοχή στις εξουσιαστικές αντιδράσεις και στις εγωιστικές ενέργειες, θα ελλοχεύει κίνδυνος υπερβολών και ακραίων πράξεων. Σε συμβουλεύω να μην παρατεντώσεις το σκοινί, οι εντάσεις και οι συγκρούσεις μέσα στη σχέση σου δεν θα σου βγουν σε καλό. Προς το τέλος της εβδομάδας η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να συγκρατηθείς, θα καταφέρεις να βγάλεις τη συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Singles: Ευχάριστες εκπλήξεις θα έχει η εβδομάδα σου, καινούριο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, δυναμικές και απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σου, θα τα παίξεις όλα για όλα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, ξεκινάς νέα ερωτική σχέση με τις καλύτερες προδιαγραφές. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα αφήσει το ρομαντισμό σου να σε οδηγήσει σε θερμές εκδηλώσεις, το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, η σκέψη σου και η κρίση σου θα είναι ώριμη. Στα μέσα της εβδομάδας λύνεις επίμαχα ζητήματα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα επιθυμείς ηρεμία και γαληνή μέσα στη σχέση σου, καταφθάνουν ρομαντικές στιγμές ερωτισμού και αγάπης. Ήρεμη θα είναι η στάση σου, τρυφερή η ερωτική σου συμπεριφορά, θα απολαύσεις με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο την ασφάλεια του σταθερού δεσμού.

ΖΥΓΟΣ
Singles: Αν νιώθεις πως έχεις αποδυναμωθεί και δεν υπάρχει όρεξη για προσεγγίσεις, να ξέρεις πως η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, θα σου αλλάξει τη διάθεση. Ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα εμφανιστεί στο δρόμο σου, τα γεγονότα θα σου δώσουν άνοιγμα προσωπικών επαφών, η δυναμική σου στάση θα στρώσει έδαφος για αρχή νέας ερωτικής σχέσης. Μεταξύ σας θα προκύψουν ουσιαστικές συναντήσεις, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή σου.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα οργανωθείς, θα σχεδιάσεις και θα αναδομήσεις τη σχέση σου. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις, με τη διπλωματία και την ευστροφία σου θα καταφέρεις να κατευθύνεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα ακουστούν σοβαρές υποσχέσεις που θα οδηγήσουν σε δεσμευτική κατάληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Singles: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό θα απελευθερωθούν οι διαθέσεις σου, θα την κυνηγήσεις τη νέα γνωριμία και θα την κερδίσεις. Θα την κλέψεις την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, η ελκυστικότητα σου σε συνδυασμό με την τολμηρή σου στάση θα σε ωθήσουν σε αυθόρμητες ενέργειες. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα καταφέρεις να ξεκινήσεις καινούρια ερωτική σχέση.

Σε σχέση: Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να δημιουργήσεις εξουσιαστικές κόντρες, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σου εγωιστικές πράξεις. Καλό θα είναι να μην αποκτήσεις υπεροπτική ή εγωκεντρική συμπεριφορά, προσπάθησε να προσεγγίσεις και να κατανοήσεις την ψυχολογική διάσταση κάποιων καταστάσεων για να μην υπάρξει αλλοπρόσαλλη εξέλιξη. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, πλησίασε το ταίρι σου με αγάπη και συγκατάβαση, θα βρεις ανάλογη ανταπόκριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Singles: Θα σε εντυπωσιάσει το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, ετοιμάσου η εβδομάδα σου θα έχει έντονες ερωτικές εξελίξεις και εκπλήξεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα καταφέρεις να αποκτήσεις καινούριο ερωτικό ταίρι, προμηνύεται γνωριμία προδιαγραφών. Θα γνωριστείς με άτομο που θα νιώσεις έντονη ερωτική έλξη, θα γίνει σχέση μεταξύ σας που θα εξελιχτεί σε δεσμό μακροχρόνιας πορείας.

Σε σχέση: Πείσματα και αντιδράσεις θα σου φέρει η Σελήνη στον Αιγόκερω και ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Μην παρασυρθείς σε εγωιστικές κουβέντες ή ενέργειες, απόφυγε τις απειλές, οι υπερβολές δεν θα σου προσφέρουν τίποτα το θετικό. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, θα σε ηρεμήσει, θα βρεις τις ισορροπίες σου, θα καταφέρεις να ισιώσεις τα στραβά και τα ανάποδα των προηγούμενων ημερών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Singles: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα αναζητήσεις στο πλάι σου ένα σοβαρό ταίρι που να μπορείς να το αγαπήσεις και να το εμπιστευτείς. Στόχος σου θα είναι να δημιουργήσεις σοβαρές καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή, βασικό σου μέλημα θα είναι ο σταθερός δεσμός. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα της σταθερής σχέσης. Σε φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν γοητευτικό άτομο, οικείας προσωπικότητας.

Σε σχέση: Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, να πατήσεις σε μια γερή βάση που να μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια και τακτοποιημένο μέλλον. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, το ταίρι σου θα ανταποδώσει την αγάπη που θα του δείξεις, δεν αποκλείεται να στρωθεί έδαφος για επίσημες υποσχέσεις. Αν εκδηλώσεις τον ερωτισμό σου θα βρεις ανάλογη ανταπόκριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Singles: Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα προσδώσει μια αεράτη και απελευθερωμένη όψη στην εικόνα σου, η αυτοπεποίθηση σου θα είναι έντονη. Θα κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρό σου, η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα προσκολληθείς συναισθηματικά σε πρόσωπο που θα το ερωτευτείς και θα σε ερωτευτεί.

Σε σχέση: Διακυμάνσεις θα δημιουργήσεις μέσα στη σχέση σου, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, θα εναντιωθείς στο ερωτικό σου κατεστημένο. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα σε πιάσει ξαφνικά το αντιδραστικό και το ασυμβίβαστο, προσοχή στις ακρότητες. Καλό θα είναι το ταίρι σου να μην χαρακτηρίσει τη στάση σου εγωιστική, προσπάθησε να αποφύγεις τον ανεξέλεγκτο παρορμητισμό. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου επαναστατικές θα είναι οι αποφάσεις σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Singles: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, ερωτική θα είναι η στάση σου, ελκυστικό το παρουσιαστικό σου, δυναμικές οι προσεγγίσεις σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το ανιαρό και το στάσιμο, το πρόσωπο που θα ανοίξει κουβέντα μαζί σου θα έχει την επιθυμία να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Στην επιλογή σου θα είναι αν θα αποκτήσεις σταθερό δεσμό ή αν θα δεις αυτή τη νέα γνωριμία σαν μια απλή ερωτική περιπέτεια.

Σε σχέση:
Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δεν θα είσαι σε θέση να ανεχτείς πιέσεις, αν το ταίρι σου προσπαθήσει να σε κατευθύνει θα βρει από πλευρά σου έντονες αντιδράσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, αυτό που θα θελήσεις από τη σχέση σου θα είναι έλξη, άνεση, και απελευθέρωση, οι σοβαρές συζητήσεις δεν θα είναι μέσα στα πλάνα σου. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη δεν θα λείψουν τα αισθήματα αγάπης, η εβδομάδα σου θα κλείσει ήρεμα και ειρηνικά.

Read More

And More