Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 21 έως 27 Αυγούστου 2016

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για αυτήν την εβδομάδα στα ερωτικά σου; Πώς θα κινηθεί η σχέση σου; Θα κάνεις τη σωστή γνωριμία σε περίπτωση που είσαι single;

ΚΡΙΟΣ
Single: Με τον Ήλιο στην Παρθένο θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή σου και γενικότερα στην εικόνα σου, αυστηρή κριτική θα ασκήσεις στον εαυτό σου. Το επιμελημένο σου στιλ θα τραβήξει την προσοχή ενός καινούριου ατόμου που θα σε φλερτάρει με τρόπο ευγενικό και ξεκάθαρο. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε ωθήσει να πεις “ναι” στην πρόταση για ραντεβού που θα λάβεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με σκέψεις για τον αν θα επιχειρήσεις νέα ερωτική αρχή ή αν θα παραμείνεις στα παλιά.

Σε σχέση: Ήρεμα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, με τον Ήλιο να εισέρχεται στην Παρθένο και τη Σελήνη στον Ταύρο θα θελήσεις να σταθεροποιήσεις και να οργανώσεις τη σχέση σου. Στο ταίρι σου θα δείξεις θετική και συγκαταβατική διάθεση, στις 23 η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Αλλαγή συμπεριφοράς θα σημειωθεί στις 24 του μήνα. Με τον Άρη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα εναντιωθείς στο κατεστημένο σου, εύκολα θα αρπάζεσαι, δεν θα λείψουν οι εντάσεις ίσως και οι απογοητεύσεις.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Επανασύνδεση θα σου φέρει ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου. Ναι μεν θα υπάρξει πρόσωπο που θα σου δείξει ενδιαφέρον ωστόσο δεν θα έχεις καμία διάθεση να μπλεχτείς σε αβέβαιες καταστάσεις. Η σκέψη σου θα είναι στα παλιά, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου και η τύχη θα σε ευνοήσει. Θα σου τηλεφωνήσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο, στο κλείσιμο της εβδομάδας, θα σου φέρει ασφάλεια και σταθερότητα.

Σε σχέση: Μια χαρά θα τα πας με το ταίρι σου, η εβδομάδα σου θα είναι σταθερή και δημιουργική. Στις αρχές της εβδομάδας ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου και στο κλείσιμο η εμφάνισή της στον Καρκίνο, θα φέρουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ή αποφάσεις δέσμευσης. Κάποιες από εσάς ενδεχομένως να ακούσετε πρόταση επισημοποίησης, κάποιες άλλες θα τολμήσετε εσείς οι ίδιες να την προτείνετε. Συνειδητά θα αποφύγετε τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η στάση σας θα είναι δυναμική και αισιόδοξη.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Single: Άστατη θα είναι η στάση σου. Δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις η συμπεριφορά σου να γίνει τελείως αλλοπρόσαλλη. Με τον Άρη σε σύνοδο με τον Κρόνο, ναι μεν θα αποκτήσεις δύναμη και αυτοπεποίθηση, ωστόσο η ανοχή σου θα είναι περιορισμένη, δύσκολα θα συμπαθήσεις και ακόμα πιο δύσκολα θα ανοιχτείς στα καινούρια πρόσωπα. Στις 25 του μήνα ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου φέρει άνοιγμα καινούριας γνωριμίας, στο χέρι σου θα είναι η τελική κατάληξη.

Σε σχέση: Προβληματάκια και εντάσεις θα έχεις μέσα στην εβδομάδα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο η στάση σου θα είναι βαριά και ασήκωτη, δεν θα έχεις διάθεση για αλλαγές, θα υπάρξει έλλειψη ζωτικότητας. Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο θα φέρει νευρικότητα στις αντιδράσεις σου, ίσως να γίνει κάπως επιθετική η στάση σου. Καλύτερα να περιορίσεις τους εκνευρισμούς. Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεφύγεις, να απαλλαγείς και να αποδράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Την ηρεμία και την ασφάλεια θα αναζητήσεις. Επιθυμία σου θα είναι να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που να μπορείς να το εμπιστευτείς, να ζήσεις μαζί του αμοιβαία και ειλικρινά αισθήματα αγάπης. Η Σελήνη στον Ταύρο και λίγο αργότερα στον Καρκίνο θα σταθούν στο πλευρό σου, θα σου φέρουν τύχη. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με πρόσωπο με σοβαρή προσωπικότητα. Δείξε άμεσο ενδιαφέρον, θα πρόκειται για γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών.

Σε σχέση: Αγάπη και κατανόηση θα βιώσεις μέσα στη σχέση σου, στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξουν μικρό εντάσεις, ωστόσο τίποτα δεν θα κλείσει με αρνητικό αποτέλεσμα. Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Ταύρο και τον Ήλιο στην Παρθένο, το ταίρι σου θα σου δείξει σταθερά αισθήματα, η στάση του θα είναι συγκαταβατική, θα νιώσεις και θα εκτιμήσεις την αγάπη που θα σου δείξει. Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σου φέρει μια ελαφριά νευρικότητα, στις 24 του μήνα καλό θα είναι να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό σου.

ΛΕΩΝ
Single: Αυστηρή κριτική θα ασκήσεις, επιλεκτική θα είναι η στάση σου στα καινούρια πρόσωπα. Ο ερχομός του Ήλιου στην Παρθένο θα ανεβάσει τον πηγή των ερωτικών σου απαιτήσεων. Καλύτερα να μη σνομπάρεις με ύφος ή τρόπο υπεροπτικό. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους επιτακτική θα είναι η ανάγκη σου να διαφοροποιήσεις τα ανιαρά δεδομένα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να κινηθείς σε διπλό ερωτικό ταμπλό. Στο τέλος της εβδομάδας δείξε προσοχή στη στάση που θα κρατήσεις σε πρώην ερωτικό σου ταίρι.

Σε σχέση: Ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, με εντάσεις θα κλείσει. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο η στάση σου θα είναι ήρεμη και αισθησιακή, τρυφερότητα και ερωτισμό θα εκδηλώσεις στο ταίρι σου. Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο θα βγάλει στη φόρα την επιτακτική και εξουσιαστική πλευρά του χαρακτήρα σου, ο τρόπος που θα προσπαθήσεις να επιβληθείς θα είναι κάπως άγαρμπος. Αντιστάσεις θα βρεις από το ταίρι σου, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει κόντρες και λόγια αιχμηρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Καινούριο πρόσωπο θα φέρει στη ζωή σου ο Ήλιος στην Παρθένο… Θα το δεχτείς όμως ή θα το αφήσεις να σου φύγει μέσα από τα χέρια; Από την αρχή της εβδομάδας θα έχεις την τάση να κριτικάρεις με αυστηρότητα, γεγονός που δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε απορρίψεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο, θα αναζητήσεις συναισθηματική ασφάλεια και μια σταθερή βάση για σοβαρή σχέση, για αυτό πρόσεξε πως θα χειριστείς τις καινούριες γνωριμίες.

Σε σχέση: Προσοχή να μην καβαλήσεις το καλάμι, καλό θα είναι να δείξεις στο ταίρι σου εμπράκτως πως εκτιμάς την αγάπη του και την αφοσίωσή του. Με τον ερχομό του Ήλιου στο ζώδιό σου αυστηρά θα κριτικάρεις οτιδήποτε πει ή κάνει το ταίρι σου, θα έχεις την τάση να το προσβάλεις ή να το μειώσεις. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και με τη γοητεία σου στα ύψη, η ανάγκη σου για απεγκλωβισμό θα σε βάλει στον πειρασμό να απιστήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Single: Σταθερή και σοβαρή θα είναι η στάση σου, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και προς το τέλος της εβδομάδας στον Καρκίνο, θα αναζητήσεις σταθερό ταίρι στη ζωή σου. Σε περίπτωση που ήδη έχεις γνωριστεί με καινούριο πρόσωπο, θα χειριστείς την κατάσταση με ωριμότητα και με στόχο το σταθερό δεσμό. Για εσένα που δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου, ο Ήλιος στην Παρθένο θα φέρει στο δρόμο σου ένα γοητευτικό πρόσωπο, το οποίο θα καταφέρεις να το κερδίσεις.

Σε σχέση: Θα τις έχεις τις κυκλοθυμίες σου. Λίγο ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο, λίγο η Σελήνη στους Διδύμους, η στάση σου θα είναι μια κρύο μια ζέστη. Στις 24 του μήνα ένα γεγονός θα σου φέρει αγανάκτηση, ο θυμός σου θα φτάσει στα κόκκινα. Προσοχή στις εκφράσεις και στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις. Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε ωθήσει στα άκρα, ωστόσο στο κλείσιμο της εβδομάδας ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε συνετίσει, θα θελήσεις ισορροπία και αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Στις 23 του μήνα η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα τονώσει τη διαίσθησή σου, θα κινηθείς ενστικτωδώς και θα κερδίσεις. Και σε ζητήματα επανασύνδεσης και σε ενδεχόμενα νέας γνωριμίας θα είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις, όποια κι αν είναι η επιλογή σου θα σε βγάλει σε καλό. Εσύ που αναζητάς σταθερό ταίρι που να μπορεί να σου προσφέρει άνοιγμα για μέλλον, θα έχεις την κατάλληλη ευκαιρία. Ο Ήλιος στην Παρθένο θα σταθεί στο πλάι σου.

Σε σχέση: Ισορροπία, τάξη και οργάνωση θα επιτύχεις μέσα στη σχέση σου, η αυτοσυγκράτησή σου θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τον έλεγχο. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα ηρεμήσει τις αντιδράσεις σου, θα κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βάλει σε σκέψεις δέσμευσης. Επιθυμία και ανάγκη σου θα είναι να κατοχυρώσεις δίπλα σου το ταίρι σου, η μεθοδική σου στρατηγική θα φέρει επιτυχημένο αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Με τον Ήλιο στην Παρθένο μακριά θα το ρίξεις το βέλος σου, ανεβασμένος θα είναι ο πήχης σου. Θα αναζητήσεις το τέλειο ερωτικό ταίρι, αυστηρά επιλεκτική θα είναι η στάση σου, κάθετες οι προτιμήσεις σου. Με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις που θα έχεις θα κάνεις δύσκολη την προοπτική της νέας γνωριμίας. Καλύτερα να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Στο τέλος της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο ένα πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει.

Σε σχέση: Πρόσεχε να μην τα μπουρδουκλώσεις τα πράγματα και βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία και τη σταθερότητα της σχέση σου. Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο, ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους και την επομένη μέρα ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να εναντιωθείς, να σπάσεις δεσμά, να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις. Η στάση σου θα είναι άστατη, κυκλοθυμική, ευέξαπτες θα είναι οι αντιδράσεις σου, κοφτερά τα λόγια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Πρώτα από όλα θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς αναζητάς. Τι θέλεις; Θέλεις ένα όμορφο γοητευτικό πρόσωπο που να ομορφαίνει και να συμπληρώνει την εικόνα σου; Θέλεις μια σοβαρή προσωπικότητα δίπλα σου, έξυπνη και πνευματικά προικισμένη που να σου δώσει τη δυνατότητα να βελτιωθείς και να επεκταθείς; Ο Ήλιος στην Παρθένο θα σου ανοίξει δίοδο νέων γνωριμιών αλλά για να μην χάσεις το τρένο θα πρέπει να αποφασίσεις τι αναζητάς.

Σε σχέση: Σκαμπανεβάσματα θα έχει η συμπεριφορά σου, μια θα γελάς μια θα θυμώνεις, τη μια μέρα θα υπόσχεσαι την επομένη θα αναιρείς. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα σε ωθήσει σε κουβέντες και υποσχέσεις δέσμευσης. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, η διαίσθησή σου θα σε κάνει να μετανιώσεις, ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σε κάνει να αντισταθείς. Στις 25 του μήνα η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα διχάσει την καρδιά σου, θα διχοτομήσει τις επιθυμίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Θα σε πλησιάσει πρόσωπο ιδιαιτέρως γοητευτικό. Ο Ήλιος στην Παρθένο θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις απαιτήσεις σου. Στην προκειμένη φάση μάλλον θα τα θέλεις όλα, μάλλον θα κυνηγάς το τέλειο και το αψεγάδιαστο. Καλύτερα να βαδίσεις πατώντας γερά στο έδαφος, το ταίρι σου θα βρίσκεται στη Γη και όχι στον ουρανό, πρόσεχε που ακριβώς θα ψάχνεις να το βρεις.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα σε ηρεμήσει. Θα χαλαρώσεις στην αγκαλιά του προσώπου που αγαπάς, θα εκδηλώσεις τα πραγματικά σου αισθήματα, δεν θα φοβηθείς να δείξεις την αγάπη σου. Ο Ήλιος στην Παρθένο θα βγάλει στην επιφάνεια τη συντηρητική πλευρά του χαρακτήρα σου, τώρα θα αναζητήσεις ασφάλεια, θα αποφύγεις να ρισκάρεις. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε ωθήσει σε αποκαλυπτικές συζητήσεις, εσύ και το ταίρι σου θα ανανεώσετε όρκους αγάπης.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Διαίσθηση, διορατικότητα και σωστή αντίληψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δεν θα σε αφήσει να πέσεις σε λάθη. Θα σε “ακολουθήσει” ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, εσύ ακολούθησε το ένστικτό σου… Θα σε φλερτάρει και θα σου δείξει ενδιαφέρον, εσύ δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου. Ο Ήλιος στην Παρθένο και η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα σου δώσει ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής, με πρόσωπο που ενδεχομένως να μην είναι τελείως άγνωστο.

Σε σχέση: Η βασική σου επιθυμία θα είναι να κατασταλάξεις και να διασφαλίσεις. Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Ταύρο και στο κλείσιμό της με τη Σελήνη στον Καρκίνο, οι στόχοι σου και οι ανάγκες σου θα είναι ακριβώς οι ίδιες. Θα θελήσεις αγάπη, ασφάλεια, συναισθηματική θαλπωρή και αν κρατήσεις μια ανάλογη στάση στο ταίρι σου, τότε όλα θα πάρουν το σωστό τους δρόμο. Τις τελευταίες μέρες του επταημέρου δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση ή απόφαση δέσμευσης.

Read More

And More