Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 22 έως 28 Μαΐου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 22 έως 28 Μαΐου 2017 | tlife.gr

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Single: Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα νιώσεις την ανάγκη για ανανέωση, τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν, τερματίζει η αναμονή. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με ένα γοητευτικό πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σου. Θα σε εξιτάρει από την πρώτη ματιά, στη συνομιλία σας δεν θα σε απογοητεύσει. Προχώρησε με αισιόδοξη σκέψη και διάθεση, δεν θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να φέρει αρνητική εξέλιξη στην πορεία σας.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο ήρεμα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να υπάρξουν με το ταίρι σου αναποδογυρίσματα και συγκρούσεις. Είναι πολύ πιθανό να εμφανίσεις αστάθεια στις επιθυμίες σου, καλύτερα να αποφύγεις τις αρνητικές αντιδράσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε ηρεμήσει ψυχικά και συναισθηματικά, θα προσπαθήσεις να φέρεις ισορροπία στη σχέση σου και θα το πετύχεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα έχεις τη διάθεση να προσεγγίσεις και να πλησιάσεις το καινούριο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Δυναμισμό θα έχει η στάση σου, οι τολμηρές σου προτάσεις δεν θα απορριφθούν. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις μια σταθερή σχέση, επιθυμία σου θα είναι να βρεις το πρόσωπο που θέλει να σου προσφέρει ένα ευχάριστο παρόν για να μπορέσεις να σταθμεύσεις και να κατασταλάξεις συναισθηματικά.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις το δεσμό σου, η συγκαταβατικότητά σου θα συμβάλει στο να υπάρξει ήρεμο και ισορροπημένο κλίμα. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων, προσοχή στις σκηνές ζήλιας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, κατανόηση θα σου δείξει το ταίρι σου θα ξαναβρείτε την ισορροπία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Single: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα αναπτερωθεί το ηθικό σου, χαρά θα πάρεις μέσα στην εβδομάδα, τα τυχαία συμβάντα θα δουλέψουν υπέρ σου. Εσύ που είσαι καιρό χωρίς σχέση θα καταφέρεις να βγεις από τη στασιμότητα, ετοιμάσου, θα προκύψει νέα γνωριμία. Θα γνωριστείς με πρόσωπο ιδιαιτέρως ελκυστικής προσωπικότητας και είναι πολύ πιθανόν να το ερωτευθείς. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς απελευθερωμένα, ανταπόκριση θα βρει η θερμή σου στάση.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον Ταύρο και στη συνεχεία με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα βρεις λύσεις, θα κλείσεις τις υποθέσεις της σχέσης σου με συνεννόηση και ουσιαστικές υποσχέσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα είσαι σε θέση να σκεφτείς αντικειμενικά ίσως και κάπως συμβιβαστικά, σε περίπτωση τσακωμών έρχεται ηρεμία και συμφιλίωση. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σωστή θα κάνει την κρίση σου, οξυδερκής θα είναι η αντίληψή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανακτάς δυνάμεις, αυτήν τη φορά δεν θα καθίσεις με σταυρωμένα χέρια, θα αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία μπορεί να σου προσφέρει τη μεγάλη αλλαγή. Απελευθερωμένη θα είναι η καρδιά και η σκέψη σου, θα νιώσεις τη δύναμη να διεκδικήσεις και να προσεγγίσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου, η τυχαία γνωριμία που θα κάνεις με πρόσωπο ταιριαστό στο στιλ σου θα έχει κατάληξη δημιουργική, προμηνύεται έναρξη σχέσης.

Σε σχέση: Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο και προς το τέλος της εβδομάδας στο ζώδιό σου θα ηρεμήσουν το συναισθηματικό σου κόσμο, φεύγουν οι κυκλοθυμίες και οι διακυμάνσεις. Τώρα θα σταθμεύσεις στην αγκαλιά του προσώπου που αγαπάς, θα εκδηλώσεις τα πραγματικά σου αισθήματα, θα φανερώσεις τις επιθυμίες σου. Εσύ που βιώνεις μια ταραγμένη σχέση με σκαμπανεβάσματα, θα καταφέρεις τελικά να ισορροπήσεις, φεύγουν οι εντάσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν αποκαλυπτικές συζητήσεις που θα βάλουν τα αισθήματα σας σε τάξη.

ΛΕΩΝ
Single: Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους αλλάζουν οι συνθήκες, με καινούριο πρόσωπο θα γνωριστείς. Οι διαθέσεις σου θα είναι απελευθερωμένες, θα κυνηγήσεις τα γεγονότα, σύμμαχο θα έχεις τη γοητεία σου. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα είσαι σε θέση να κρίνεις και να αξιολογήσεις πολύ σωστά τις καταστάσεις, θα δώσεις άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση και δεν θα απογοητευτείς. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου δείξει πως έχει για σένα σοβαρές βλέψεις.

Σε σχέση: Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους σοβαρές αποφάσεις θα πάρεις για την πορεία του δεσμού σου. Από την αρχή της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, θα σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης, εσύ και το ταίρι σου θα έχετε κοινές επιθυμίες. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, θα ενδυναμώσει τα αισθήματα και την εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ σας, η σχέση σας μπαίνει σε σταθερή τροχιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και στη συνέχεια με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, το πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σου τηλεφωνήσει, θα στοχεύσει στην επανασύνδεση. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να δεχτείς την πρόταση για ραντεβού, θα σου πει ευθέως τι ακριβώς θέλει και τι νιώθει. Αν ακόμα έχεις αισθήματα για αυτό το άτομο τότε κινήσου δραστικά, μη καμουφλάρεις αυτό που νιώθεις και επιθυμείς. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα ακουστούν τολμηρές και αποκαλυπτικές εξομολογήσεις.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο ίσως να υπάρξουν κάποια μικροπείσματα ωστόσο τίποτα το αρνητικό δεν θα προκύψει. Δώσε προσοχή στις 25 του μήνα, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ένταση, κτητικότητα και ζήλιες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις εντάσεις, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα γίνουν ειλικρινείς και συμφιλιωτικές συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, η σκέψη σου θα βρίσκεται στο πρώην ερωτικό σου ταίρι, ωστόσο η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σου φέρει άνοιγμα καινούριας γνωριμίας. Οι συμπτώσεις θα στείλουν στο δρόμο σου ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό πρόσωπο, δεν θα θελήσεις να το αφήσεις να σου φύγει μέσα από τα χέρια. Αυτό το άτομο θα σου δώσει τη δυνατότητα σταθερού δεσμού, θα έχει τα προσόντα να κερδίσει την καρδιά σου, θα αναγκαστείς να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα αναζωπυρώσει αισθήματα έλξης και αγάπης ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα γίνει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την πορεία του δεσμού σας. Καταφθάνουν αποφάσεις σοβαρές και δημιουργικές, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Πριν κλείσει η εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να ακουστούν μεταξύ σας υποσχέσεις επισημοποίησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα αναζητήσεις ζωντάνια και ανανέωση, ενδέχεται να ερωτευθείς ένα καινούριο πρόσωπο, δεν θα θελήσεις να γυρίζεις πίσω στο παρελθόν. Θα εστιάσεις στον έντονο ερωτισμό που θα σου προκαλέσει, απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειές σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις συναισθηματικά, αυτό το άτομο θα το δεις με σοβαρό μάτι και δεν θα απογοητευθείς.

Σε σχέση: Μέσα στην εβδομάδα ξεκαθαρίσματα θα υπάρξουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές πληγές. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο θα ηρεμήσετε και θα στοχεύσετε στην μελλοντική σας πορεία. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα κάτι καινούριο και διαφορετικό θα σου προτείνει το ταίρι σου, θα κάνει αποφασιστικά το μεγάλο βήμα να αλλάξει τα αρνητικά σας δεδομένα, να δεχτείς την πρόταση που θα ακούσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με καινούριο πρόσωπο που θα ανεβάσει τη διάθεσή σου. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα διαφοροποιηθούν οι συνθήκες της ερωτικής σου ζωής, θα έχεις ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής. Οικειότητα και έλξη θα νιώσεις για το γοητευτικό άτομο που τυχαία θα συνομιλήσετε. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς, πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις άνοιγμα για προσωπικές συναντήσεις.

Σε σχέση: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα τονώσει τα ερωτικά αισθήματα ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου, θα ενισχύσει τους συναισθηματικούς σας δεσμούς. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δεσμευτικής εξέλιξης. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας στη δυναμική πρόταση που θα κάνεις στο ταίρι σου θα λάβεις θετική απάντηση. Φεύγουν οι ανασφάλειες, μπαίνεις σε περίοδο σταθερότητας και ισορροπίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Με τη Σελήνη στον Ταύρο επιθυμία σου θα είναι να σταθεροποιηθείς ερωτικά και να σταθμεύσεις συναισθηματικά. Με σοβαρότητα θα χειριστείς τα καινούρια ερωτικά ανοίγματα που θα παρουσιαστούν, σε περίπτωση πρόσφατου χωρισμού θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ελκυστικό πρόσωπο θα φέρει στο πλάι σου. Στο κλείσιμο του εξαημέρου με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο ξεκινάς νέα ερωτική σχέση σταθερής πορείας.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα προσοχή στα πείσματα και την εγωκεντρική στάση. Κτητική θα είναι η συμπεριφορά σου, ίσως να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου, καλό θα είναι να μην ασκήσεις πίεση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα οι μεταξύ σας αναλυτικές συζητήσεις θα κλείσουν τυχόν εντάσεις και διαφωνίες, θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα σε βοηθήσει να αποτινάξεις από πάνω σου τη στασιμότητα, ανοίγεται προοπτική καινούριας γνωριμίας. Σου δίνω τη συμβουλή να κάνεις τις προσεγγίσεις σου, το αποτέλεσα θα είναι ενθαρρυντικό. Πριν κλείσει το εξαήμερο ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε ισορροπήσει συναισθηματικά, θα είσαι σε θέση να περάσεις σε ουσιαστικές πράξεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με άνοιγμα σταθερής ερωτικής σχέσης, στο χέρι σου θα είναι η τελική κατάληξη.

Σε σχέση: Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα θελήσεις να εναντιωθείς σε καταστάσεις ρουτίνας, με τις προτάσεις σου θα προσπαθήσεις να ανανεώσεις τη σχέση σου. Δείξε προσοχή στις είκοσι πέντε του μήνα, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα υπάρξει αστάθεια στη στάση σου, αλλοπρόσαλλες θα είναι οι κινήσεις σου, ίσως να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και αμφιβολίες. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα άνοιξε την καρδιά σου, μίλα στο ταίρι σου θα βρεις κατανόηση.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, οι αντιδράσεις σου θα είναι ομαλές και συγκρατημένες. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα σου δώσει την ευκαιρία να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις να προχωρήσεις τη ζωή σου με καινούριο άτομο. Ενδιαφέρον θα σου δείξει πρόσωπο που θα κερδίσει την προσοχή σου, η αμοιβαία σας συμπάθεια πολύ γρήγορα θα μετατραπεί σε έντονη ερωτική έλξη, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης.

Σε σχέση: Μέσα στην τωρινή εβδομάδα ειρηνικό θα είναι το κλίμα στη σχέση σου, θα καταφέρεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους καταφθάνει ευχάριστο συμβάν που θα ανοίξει δίοδο δέσμευσης. Προς το τέλος της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο θα δοθούν υποσχέσεις που στόχο θα έχουν την ισορροπημένη πορεία και το εξασφαλισμένο μέλλον. Δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσεις, το ταίρι σου θα σου μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more