Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 25 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 25 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2017 | tlife.gr

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη εσύ που αναζητάς σασπένς και περιπέτεια θα αναλάβεις δράση, απελευθερώνεται η στάση σου, θα ρίξεις τα βέλη σου και θα βρεις στόχο. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε εξοπλίσει με αυθορμητισμό και αισιοδοξία, με ασυνήθιστες ενέργειες θα περάσεις σε δυναμικές προσεγγίσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που είναι πολύ πιθανό να έχει κατάληξη νέας αρχής. Ο τρόπος που θα χειριστείς τα γεγονότα θα είναι επιτυχημένος, διαγράφεις οριστικά τα παλιά.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Πλούτωνα να επιστρέφει ορθόδρομος στον Αιγόκερω θα την οργανώσεις τη στάση σου, θα καταφέρεις να στερεώσεις τη σχέση σου επάνω σε νέες και πιο σταθερές βάσεις. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσεις και να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα. Η εμφάνιση του Ερμή στο Ζυγό ειρηνικές θα κάνει τις διαθέσεις σου, συνεννόηση θα βρεις με το ταίρι σου, θα δοθούν μεταξύ σας υποσχέσεις δεσμευτικής πορείας.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Εσύ που αιωρείσαι και δεν έχεις βρει ακόμα το στόχο σου, τώρα με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και τον Πλούτωνα να επιστρέφει ορθόδρομος στον Αιγόκερω, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να προσανατολιστείς συναισθηματικά και να σταθμεύσεις σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα καταφέρεις να κερδίσεις την προσοχή του ατόμου που σε ενδιαφέρει, πριν κλείσει η εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο Ζυγό τα λόγια σου θα είναι θερμά και ελκυστικά, θα είσαι σε θέση να πείσεις.

Σε σχέση: Ανανέωση θα αναζητήσεις και όντως με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα βρεις τρόπο να τονώσεις τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Λίγο ο αυθορμητισμός σου, λίγο οι θερμές και ανέμελες διαθέσεις σου, θα φέρεις ηρεμία και αισθησιασμό μέσα στη σχέση σου. Με τον Ερμή στο Ζυγό λόγια αγάπης θα ακουστούν, έρχεται συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να ακουστεί πρόταση συγκατοίκησης.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Single: Μέσα στην εβδομάδα με το πέρασμα της Σελήνης από τον Τοξότη στον Αιγόκερω και στη συνέχεια στον Υδροχόο, ανέμελη, αυθόρμητη και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, γοητευτικό το στιλ σου, ένα καινούριο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σε προσεγγίσει. Το κλείσιμο του εξαημέρου θα σε βρει σε ξεκίνημα νέας σχέσης. Το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα καταφέρει να δώσει νόημα στην προσωπική σου ζωή, η καθημερινότητά σου πλέον θα είναι τελείως διαφορετική!

Σε σχέση: Με τον Πλούτωνα να επιστρέφει ορθόδρομος στον Αιγόκερω συνειδητοποιημένες θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου, σοβαρές και αξιόπιστες θα είναι οι απαντήσεις που θα λάβεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις τις συνθήκες της σχέσης σου, κάποια πράγματα ενδεχομένως να τα βρεις ανιαρά, θα καταφέρεις να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα, θα δώσεις ουσιαστικό νόημα στις επαφές σας. Αλλάζουν τα σχέδια για το μέλλον του δεσμού σου, προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη έρχεται καινούριο άνοιγμα, μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με πρόσωπο πρόσχαρο και αυθόρμητο. Δείξε κι εσύ άμεσα το ενδιαφέρον σου, αυτό το άτομο θα καταφέρει να σε ανανεώσει συναισθηματικά και ψυχολογικά. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε ορθόδρομη πορεία θα σε εφοδιάσει με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, ο Ερμής στο Ζυγό ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες, πολύ γρήγορα θα ξεκινήσεις σταθερό δεσμό που θα έχει διάρκεια και μέλλον.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω ο ορθολογισμός σου σε συνδυασμό με την πρακτική σου δράση θα σε βοηθήσουν να κλείσεις τα ανοιχτά ζητήματα μέσα στη σχέση σου. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο Ζυγό θα ακουστούν ειλικρινείς εξομολογήσεις, θα βρεις τη συναισθηματική ισορροπία που χρειάζεσαι. Το ταίρι σου θα σου εκδηλώσει τα αισθήματά του, η στάση του θα είναι συγκαταβατική, θα είσαι σε θέση να νιώσεις και να εκτιμήσεις την αγάπη που θα σου δείξει.

ΛΕΩΝ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη αφήνεις στην άκρη την αδράνεια, περνάς σε άμεση δράση με στόχο να βγεις από τη στασιμότητα. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, στο χέρι σου θα είναι αν θα γίνει επανένωση. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα σε φλερτάρουν, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις νέα ώθηση στην προσωπική σου ζωή, εσύ θα είσαι ο οδηγός των εξελίξεων.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω σοβαρή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα σε εμπιστευτεί, θα νιώσει δίπλα σου ασφάλεια και σιγουριά. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο Ζυγό οι συζητήσεις σας θα έχουν ομαλή πορεία, η κατάληξη θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με υποσχέσεις που θα διαφοροποιήσουν τη μελλοντική σας πορεία, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δέσμευσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Η σκέψη σου θα είναι σταθμευμένη στα παλιά, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου και η τύχη θα σε ευνοήσει. Επανασύνδεση θα σου φέρει η επιστροφή του ορθόδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Θα το καλοδεχτείς το πρώην ταίρι σου, θα καταφέρεις να βγεις από τις αβέβαιες καταστάσεις. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο Ζυγό τα τηλεφωνήματα και οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα φέρουν αποτέλεσμα οριστικής επανένωσης.

Σε σχέση: Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη και δημιουργική. Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω και η εμφάνιση του Ερμή στο Ζυγό, θα φέρουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ή αποφάσεις σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου. Ενδεχομένως να ακούσεις πρόταση συγκατοίκησης, οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θα αποφύγεις τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η στάση σου θα είναι δυναμική και αισιόδοξη, προχώρησε χωρίς ενδοιασμούς.

ΖΥΓΟΣ
Single: Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Τοξότη, στοχευμένη δράση θα αναλάβεις και θα σου βγει σε καλό. Στα μέσα της εβδομάδας θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει, έντονη θα είναι η έλξη που θα νιώσεις. Θα θελήσεις να το πολιορκήσεις αυτό το άτομο και θα καταφέρεις να το κατακτήσεις. Ο ερχομός του Ερμή στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να βρεις το σωστό τρόπο προσέγγισης, ο χειρισμός σου θα είναι άμεσος και αποτελεσματικός, προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιό σου, με τη μεθοδική σου τακτική και τη διπλωματική σου άμυνα, θα καταφέρεις να ελέγξεις και να κατευθύνεις το ταίρι σου. Σε αυτό που θα προτείνεις θα πάρεις θετική απάντηση, δεν πρόκειται να σου αρνηθεί. Θα γίνει αυτό για το οποίο κοπιάζεις εδώ και καιρό, έρχεται χαρά και ικανοποίηση. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα τονώσει την αισιοδοξία σου, με τις πράξεις σου εσύ και το ταίρι σου θα ανανεωθείτε συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα στοχεύσει στην καρδιά σου, θα καταφέρει να σε γνωρίσει και να σε κερδίσει. Η εβδομάδα σου δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει χωρίς καινούριο πρόσωπο στη ζωή σου. Θα εμφανιστεί στο δρόμο σου άτομο που η αμοιβαία σας έλξη θα σας οδηγήσει σε προσωπικό ραντεβού. Με τον ερχομό του Ερμή στο Ζυγό εκδήλωσε τα αισθήματά σου, ακολούθησε τη διαίσθησή σου θα είναι ο σωστός οδηγός.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Πλούτωνα να επιστρέφει στον Αιγόκερω σε ορθόδρομη πορεία, σταθερά δίπλα σου θα το κρατήσεις το ταίρι σου, εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου. Θα την οργανώσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συνετή και προσγειωμένη. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο Ζυγό κλείνουν τυχόν διαφωνίες, συγκαταβατική διάθεση θα υπάρξει τόσο από εσένα όσο και από ταίρι σου. Σε περίπτωση που υπάρχει τσακωμός ή χωρισμός θα τα βρείτε μεταξύ σας, τερματίζουν οι εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου αλλάζεις σχέδια και πλάνα, τώρα θα κινηθείς με στόχο να βρεις το καινούριο πρόσωπο που θα σε συναρπάσει και θα καταφέρει να σε αποκόψει από το παρελθόν. Εσύ που χώρισες και αναζητάς νέα αρχή ετοιμάσου, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, καταφθάνει καινούριο πρόσωπο. Σε τυχαίο σημείο θα βρεθείς αντικριστά με άτομο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, δεν αποκλείεται εντελώς ξαφνικά να ερωτευτείς. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη με απρόοπτες εκπλήξεις και εξελίξεις.

Σε σχέση: Αυτήν τη φορά τα γεγονότα δεν θα σε αγχώσουν, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα τη φιλοσοφήσεις την κατάσταση, με αισιοδοξία και χιουμοριστική διάθεση θα χειριστείς τα απρόοπτα. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο Ζυγό διπλωματικά και δελεαστικά θα είναι τα λόγια σου, θα καταφέρεις να το «τουμπάρεις» το ταίρι σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ανανεωθείς, δεν αποκλείεται να προτείνεις στο ταίρι σου ταξιδάκι αναψυχής και απόδρασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και στη συνέχεια στο ζώδιό σου, στην ανανέωση θα στοχεύσεις, αισιόδοξη θα είναι η στάση σου. Τα συμβάντα θα είναι ενθαρρυντικά, η τύχη θα σε ρίξει επάνω σε πρόσωπο ιδιαιτέρως γοητευτικό. Η ελκυστικότητα σου και η απελευθερωμένη σου διάθεση θα ανοίξουν δίοδο προσέγγισης, θα γίνουν άμεσες κινήσεις και από τις δυο πλευρές. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο πολύ γρήγορα θα πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις καινούρια σχέση.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου και τον Πλούτωνα να επιστρέφει στον Αιγόκερω σε ορθόδρομη πορεία, σταθερό ενδιαφέρον θα δείξεις στο ταίρι σου, με αποφασιστικότητα θα περάσεις σε προτάσεις που θα στοχεύουν στη κατοχύρωση και στη μελλοντική σας εξέλιξη. Ο Ερμής εισέρχεται στο Ζυγό, θα σε βοηθήσει να εκφραστείς με ειλικρίνεια και να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου με θερμό τρόπο. Θα βρεις ανταπόκριση και κατανόηση από το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, μαζί θα πάρετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την αδράνεια, τα γεγονότα δεν θα σε αφήσουν να μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Η εμφάνιση ενός γοητευτικού προσώπου θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Με την ευγενική του συμπεριφορά και την προσιτή του στάση θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σου. Τα συμβάντα της εβδομάδας θα σε ανανεώσουν. Αυθορμητισμός και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, οι προσεγγίσεις σου θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη και στη συνέχεια στον Αιγόκερω, σοβαρές θα γίνουν οι βλέψεις σου, θα αναζητήσεις τάξη και ασφάλεια. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο Ζυγό θα καταφέρεις να βάλεις στη σωστή τους θέση κάποια πράγματα που τις τελευταίες μέρες είχαν αρχίσει να σε κουράζουν. Στο τέλος της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα συζητήσεις, θα ξεκαθαρίσεις και θα οδηγήσεις την κατάσταση σε ισορροπημένο επίπεδο. Εσύ που διανύεις περίοδο χωρισμού τερματίζει το μεταβατικό στάδιο, έρχεται κατάληξη επανασύνδεσης.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Μέσα στην τωρινή εβδομάδα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει την επανεμφάνισή του, τα γεγονότα θα σου προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό. Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί γύρω από ένα άτομο από το παρελθόν που οι δρόμοι σας όχι μόνο θα ξαναενωθούν, αλλά θα έχουν και μακροχρόνια πορεία. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία προμηνύεται επανασύνδεση, ξεκινά δεύτερος γύρος αγάπης με δημιουργική κατάληξη.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη κα τον Ερμή να εμφανίζεται στο Ζυγό, ανέμελη και ευδιάθετη θα είναι η στάση σου, ωστόσο προσοχή στην υπερβολική αισιοδοξία, προσπάθησε να αποφύγεις τις επιπολαιότητες. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο έντονη θα είναι η ανάγκη σου να αντιστρέψεις καταστάσεις πίεσης, ξαφνικά συμβάντα θα σου δημιουργήσουν συναισθήματα που ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να τα κρατήσεις υπό τον έλεγχο σου. Η ανάγκη σου για απελευθέρωση θα σε οδηγήσει σε πράξεις ασυνήθιστες.

Κράτα το

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more