Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Singles: H Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, καινούρια γνωριμία θα κάνεις με πρόσωπο ιδιαιτέρως γοητευτικό. Στα μέσα της εβδομάδας θα ξεκινήσετε οι δυο σας συστηματικά ραντεβού, τα συμβάντα και οι συγκυρίες θα σας ανοίξουν δρόμο σταθερής σχέσης. Ο ερχομός του Ερμή στον Ταύρο και η Σελήνη στους Διδύμους, θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς και να κινηθείς με σωστή κρίση, αυτή η γνωριμία δεν θα είναι καθόλου περαστική, θα έχει μέλλον.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό και λίγο αργότερα σε τρίγωνο με τον Κρόνο, τερματίζουν εντάσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, βρίσκετε λύσεις, τακτοποιείτε τις διαφωνίες σας με συγκαταβατική διάθεση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, η στάση σου θα είναι ξεκάθαρη και εκδηλωτική, η επικοινωνία σας θα κλείσει με αποφάσεις δημιουργικές, δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης.

ΤΑΥΡΟΣ
Singles: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό και τη Νέα Σελήνη στον Κριό, θα σε ενθουσιάσει η καινούρια γνωριμία που θα κάνεις. Με ευχάριστο γεγονός θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, σε τυχαία χρονική στιγμή ένα πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σου θα συνομιλήσει μαζί σου, θα σου δείξει ενδιαφέρον. Τα λόγια που θα ακούσεις θα είναι κολακευτικά, ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά και θα στηρίζονται στην ειλικρίνεια. Δέξου το ραντεβού που θα σου προτείνει, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης.

Σε σχέση: Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και λίγο αργότερα την εμφάνισή της στο ζώδιό σου, διαφορετικές και σοβαρές αποφάσεις θα πάρεις, στόχο θα έχεις να σταθεροποιήσεις και να ασφαλίσεις την πορεία της σχέσης σου. Ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα εκδηλωθούν αισθήματα αγάπης και αμοιβαιότητας, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας μπαίνουν σε πορεία επιτυχημένης κατάληξης. Σε περίπτωση χωρισμού έρχεται επανασύνδεση, ξεκάθαρες, ειλικρινείς κουβέντες θα φέρουν ριζική επανένωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Singles: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, στη νέα γνωριμία θα στοχεύσεις, θα θελήσεις να ανατρέψεις στάσιμες καταστάσεις. Τώρα στόχος σου θα είναι να συνεχίσεις με καινούριο πρόσωπο και να αναζωογονηθείς, η τύχη θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις την επιθυμία σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου, η ελκυστικότητά σου και η τολμηρή σου διάθεση θα ανοίξουν δίοδο προσέγγισης, ξεκινάς καινούρια ερωτική σχέση.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο και λίγο αργότερα με την εμφάνισή του στον Ταύρο, αγάπη και πίστη θα δείξεις στο ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα θα περάσεις σε προτάσεις που θα στοχεύουν στη μελλοντική σας μονιμότητα. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να εκφραστείς και εκδηλωθείς με τρόπο απελευθερωμένο. Θα βρεις ανταπόκριση και κατανόηση από το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, μαζί θα πάρετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Singles: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο, αλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου και στους ερωτικούς σου στόχους. Τώρα βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις σταθερό ταίρι. Καταφθάνει νέα γνωριμία με ελκυστικό πρόσωπο σοβαρής προσωπικότητας, θα σου δώσει την ευκαιρία να στρώσεις την ερωτική σου ζωή. Ο Ερμής στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς μεθοδικά και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Σε σχέση: Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, εσύ που είσαι πολλά χρόνια στην ίδια σχέση, είναι πολύ πιθανό να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης. Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα τονώσει το δυναμισμό σου, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις την πιεστική ή εξουσιαστική στάση. Η εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις με θερμό τρόπο τα αισθήματά σου, το ταίρι σου θα νιώσει εμπιστοσύνη, θετική απάντηση θα λάβεις στις προτάσεις σου. Ο ορθολογισμός σου θα δώσει λύσεις σε τυχόν προβλήματα, τερματίζει η απόσταση ή ο χωρισμός.

ΛΕΩΝ
Singles: Ευχάριστα γεγονότα θα έχει η εβδομάδα σου. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, θα κάνεις νέα γνωριμία, θα εντυπωσιαστείς, θα κατακτήσεις και θα ερωτευτείς. Ελκυστικό πρόσωπο θα εισβάλει ξαφνικά στη ζωή σου, αμοιβαία θα είναι η έλξη και η οικειότητα που θα νιώσετε. Ανοίγεται δίοδος στενών επαφών, αν στοχεύσεις στο σταθερό δεσμό, η κατάληξη δεν θα σε απογοητεύσει.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και λίγο αργότερα στον Ταύρο, χαλαρή θα είναι η στάση σου, ερωτική η διάθεσή σου, αυτή τη φορά θα αναζητήσεις ηρεμία, έλξη και ειλικρίνεια αισθημάτων. Με το Δία σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στόχος σου θα είναι να ξεδιαλύνεις καταστάσεις που επιδρούν αρνητικά στο ταίρι σου, κατά συνέπεια και στη σχέση σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Δίδυμους, θα θελήσεις να δώσεις νέα πνοή στο δεσμό σου, οι προτάσεις σου θα γίνουν αποδεκτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Singles: Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, κάνεις νέα ερωτική αρχή, είτε με καινούρια γνωριμία, είτε με παλιά που θα γίνει άμεση επανασύνδεση. Έρχονται γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το ενδιαφέρον και την καρδιά του προσώπου που επιθυμείς. Εσύ που διέγραψες το παρελθόν σου, προχώρα άφοβα με το καινούριο πρόσωπο που θα κάνει την εμφάνισή του. Η εβδομάδα σου θα είναι καθοριστική και τυχερή, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτα τα συμβάντα.

Σε σχέση: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, η Νέα Σελήνη στον Κριό και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα ενισχύσουν την ανάγκη σου για αλλαγές, δεν θα λείψουν οι σοβαρές και δεσμευτικές αποφάσεις. Τώρα ο δυναμισμός και η συναισθηματική σου σταθερότητα θα σε ωθήσουν στο να αναζητήσεις μια σοβαρή κατάληξη στη σχέση με το ταίρι σου. Φεύγουν οι ανασφάλειές σου, οι δυναμικές και ώριμες κινήσεις σου θα ανοίξουν καινούριο ορίζοντα στο δεσμό σου.

ΖΥΓΟΣ
Singles: Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό καταφθάνει νέο ερωτικό ξεκίνημα, θα κάνεις καινούρια γνωριμία, που πολύ γρήγορα θα γίνει ερωτική σχέση σταθερής πορείας. Σε συνδυασμό με τη Σελήνη και τον Ερμή στον Ταύρο, θα υπάρξει ανάγκη να κατασταλάξεις συναισθηματικά, τώρα θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς ερωτικά, δεν θα στοχεύσεις στο περιστασιακό ή στο εφήμερο. Επιθυμία σου θα είναι ο μακροχρόνιος δεσμός, τα γεγονότα και οι συμπτώσεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτό που αναζητάς.

Σε σχέση: Στην έναρξη της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και στο κλείσιμο με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, στόχος σου θα είναι οι αλλαγές, θα σκεφτείς με ορθολογισμό και σοβαρότητα, βρίσκεις λύσεις, κλείνουν εμπόδια. Αυτήν τη φορά θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις υπερβολές, η στάση σου στο ταίρι σου θα είναι συζητήσιμη, συγκαταβατική και ώριμη. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με αποφάσεις που θα αφορούν στη μελλοντική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Singles: Με ευχάριστο και αισιόδοξο συμβάν θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σου φέρει άνοιγμα για σταθερή σχέση. Ένα συγκεκριμένο άτομο, που από καιρό έχει ερωτικό ενδιαφέρον για σένα, παίρνει την απόφαση να σου εκδηλωθεί, στοχεύοντας στο να περάσουν οι επαφές σας σε ερωτικό επίπεδο. Θα ακούσεις λόγια κολακευτικά, αποκαλυπτικά και ειλικρινή. Τα γεγονότα θα είναι τυχερά, ανοίγεται για σένα νέος ερωτικός ορίζοντας.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνη στον Κριό, εσύ και το ταίρι σου ξεκινάτε καινούρια σχέδια, μια κοινή σας επιθυμία θα πραγματοποιηθεί. Σε περίπτωση χωρισμού έρχεται επανασύνδεση, ξεκάθαρες ειλικρινείς κουβέντες θα φέρουν επανένωση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο και λίγο αργότερα με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, ασφάλεια και σταθερότητα θα υπάρξει στη σχέση σου, βρίσκεις συνεννόηση και ισορροπία. Η εβδομάδα σου θα έχει ευχάριστες και δημιουργικές ανατροπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Singles: Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, δυναμική και απελευθερωμένη θα είναι η ερωτική σου στάση. Τώρα θα φλερτάρεις με άμεσο τρόπο, θα προσεγγίσεις και θα καταφέρεις να ανοίξεις προοπτική σχέσης. Ξεκινάς ένα καινούριο ερωτικό ειδύλλιο, ο χειρισμός σου θα δώσει ώθηση στις εξελίξεις, η κατάληξη θα είναι απολύτως θετική. Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να κλείσεις οριστικά παλιές, αποτυχημένες ερωτικές σχέσεις.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και λίγο αργότερα στον Ταύρο, θερμή και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να κάνεις το ταίρι σου να προσκολληθεί επάνω σου. Η εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο ισορροπία θα φέρει στη μεταξύ σας επικοινωνία, η ανάγκη σου για ασφάλεια και σταθερότητα θα σε ωθήσει σε σοβαρές πράξεις και υποσχέσεις. Αισθήματα έλξης και αγάπης θα σε δέσουν ακόμα πιο πολύ με το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης ή συγκατοίκησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Singles: Εσύ που είσαι χωρίς σχέση, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό και τη Νέα Σελήνη στον Κριό, θα ερωτευτείς καινούριο πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει. Απελευθερωμένες και τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σου, αυτήν τη φορά δεν θα φρενάρεις τον ενθουσιασμό σου, θα εκδηλωθείς χωρίς αναστολές. Πριν κλείσει η εβδομάδα ξεκινάς νέα ερωτική σχέση, με δυνατές μελλοντικές προδιαγραφές. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να εκφράσεις ελεύθερα τα αισθήματά σου.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και λίγο αργότερα στον Ταύρο, θα υπάρξουν θερμές εκδηλώσεις ερωτισμού και αγάπης, εσύ και το ταίρι σου θα απολαύσετε την ασφάλεια του σταθερού σας δεσμού. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο, οι προσπάθειές σου να οδηγήσεις τις συζητήσεις σας σε δεσμευτικά θέματα, θα πιάσουν τόπο, σοβαρές και βάσιμες κουβέντες θα ειπωθούν μεταξύ σας. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο, παίρνετε σοβαρές αποφάσεις, που όλες θα σας βγουν σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Singles: Υπάρχει πιθανότητα να ερωτευτείς. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό και η Νέα Σελήνη στον Κριό, θα απελευθερώσουν και θα τονώσουν τις ερωτικές σου διαθέσεις και αισθήσεις, θα φλερτάρεις και θα προσεγγίσεις με τρόπο ελκυστικό. Ο Ερμής στον Ταύρο θα σε εφοδιάσει με ορθολογισμό, οι αποφάσεις που θα πάρεις, ναι μεν θα παρθούν υπό την επήρεια της έλξης, ωστόσο θα αποδειχτούν απολύτως σωστές.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και λίγο αργότερα τον Ταύρο, ερωτική και θερμή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα σε πιστέψει και θα σε εμπιστευτεί, όμορφες υποσχέσεις θα δοθούν μεταξύ σας. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο και μετέπειτα η εμφάνισή του στον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σου δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με σοβαρές αποφάσεις μελλοντικής εξέλιξης.

ΙΧΘΕΙΣ
Singles: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό και ο Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα σε βοηθήσουν να κλείσεις παλιά, αρνητικά κεφάλαια, να ξεπεράσεις άσχημες σχέσεις και πληγές, τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να πας παρακάτω. Ο ψυχικός δυναμισμός σου και η συναισθηματική σου αντοχή θα σε βγάλουν από τυχόν συναισθηματικά αδιέξοδα, οι ριζοσπαστικές σου αποφάσεις θα έχουν ως κατάληξη το ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης με ολοκαίνουριο πρόσωπο!

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ταύρο, ισορροπημένη θα είναι η στάση σου, αρμονία θα πετύχεις στη σχέση σου. Αναλυτικές και επεξηγηματικές συζητήσεις θα φέρουν κατανόηση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, οι κουβέντες σας θα έχουν δημιουργική κατάληξη. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, απαλλάσσεσαι από άτοπες ή αβάσιμες φοβίες, δεν αποκλείεται να μιλήσεις για δέσμευση.

Read More

And More