Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2017

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Βγαίνεις από τη μοναχικότητα, θα ανανεωθείς, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου φέρει άνοιγμα για καινούριες διεκδικήσεις. Θα νιώσεις τη δύναμη να κυνηγήσεις, θα πολιορκήσεις και θα κερδίσεις το αποκλειστικό ενδιαφέρον ενός γοητευτικού προσώπου. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε εξοπλίσει με αυθορμητισμό και διορατικότητα, ο τρόπος που θα χειριστείς την καινούρια σου γνωριμία θα φέρει έναρξη δεσμού. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με αρχή νέας σχέσης, απελευθερώνεσαι και αναζωογονείσαι.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από εσωτερικούς αρνητισμούς, θα βγάλει στην επιφάνεια την αποφασιστική ίσως και παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου. Έντονος αισθησιασμός θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, με την Πανσέληνο στον Ταύρο δεν αποκλείεται να ανανεώσετε όρκους και υποσχέσεις. Μέσα στην εβδομάδα παίρνεις ουσιαστικές αποφάσεις που θα ορίσουν το παρόν και το μέλλον του δεσμού σου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιό σου, δοτική και αισθησιακή θα είναι η στάση σου. Τώρα θα φλερτάρεις με τρόπο απελευθερωμένο και δυναμικό, θα καταφέρεις να βρεις το πρόσωπο που θα παγιδευτεί στη γοητεία σου. Μέσα στην εβδομάδα οι συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις ένα καινούριο ειδύλλιο με κατάληξη που ουσιαστικά εσύ θα ορίσεις. Πάθος και ρίσκο θα υπάρξουν στις κινήσεις σου, πολύ καλά θα κανείς και θα αφήσεις τον εαυτό σου να ερωτευτεί.

Σε σχέση: Φλογερή και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να κάνεις το ταίρι σου να προσκολληθεί επάνω σου. Ο ερχομός της Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να ζήσεις θερμές στιγμές έντονου ρομαντισμού. Θα αναζητήσεις ασφάλεια και ισορροπία μέσα στη σχέση σου, θα εμφανίσεις έντονη την ανάγκη να κατοχυρώσεις το δεσμό σου. Αισθήματα έλξης και αγάπης θα σε δέσουν ακόμα πιο πολύ με το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να μπεις στη σκέψη της επίσημης δέσμευσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Single: Ελκυστικό και γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σου. Mε την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα. Στα μέσα της εβδομάδας σε συνδυασμό με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα την κάνεις τη νέα γνωριμία, θα είσαι σε θέση να βγάλεις την τρυφερή και συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα μείνει στη ζωή σου για όσο καιρό εσύ θα αποφασίσεις, η κατάληξη θα είναι καθαρά στο δικό σου χέρι.

Σε σχέση: Θερμή, ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε χαλαρώσει, θα νιώσεις την ανάγκη θα διοχετεύσεις τη θετική σου αύρα σου, το ταίρι σου θα ανταποκριθεί με ιδιαιτέρως θερμό τρόπο. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα ενισχύσει τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου, με την Πανσέληνο στον Ταύρο με σοβαρό μάτι θα δεις την πορεία της σχέσης σου, δεν αποκλείεται να ανοίξεις κουβέντα περί δεσμευτικής κατάληξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς ανέμελη και ρομαντική θα είναι η στάση σου, το νου σου στις απερισκεψίες και στις επιπολαιότητες. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο σε συμβουλεύω να δεις με σοβαρό και ώριμο μάτι το καινούριο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Καλό θα είναι να μην προσποιηθείς αδιαφορία μπροστά στο θερμό ενδιαφέρον που θα σου εκδηλώσει, αυτό το άτομο θα σου προσφέρει ασφάλεια και σταθερή αγάπη, δύο χαρακτηριστικά που για πολλούς είναι δυσεύρετα.

Σε σχέση: Ήρεμη, θερμή και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου. Μέσα στην εβδομάδα αν προκύψουν εντάσεις θα είναι ανούσιες και επιφανειακές. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς και ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε χαλαρώσουν, φεύγουν οι προβληματισμοί και οι πιέσεις, το ταίρι σου θα είναι μαζί σου θερμό και συγκαταβατικό. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο ευνοϊκά συμβάντα θα σε βοηθήσουν να στρώσεις έδαφος για ουσιαστικές υποσχέσεις γύρω από θέματα δεσμευτικής εξέλιξης.

ΛΕΩΝ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή σου και γενικότερα στην εικόνα σου. Το επιμελημένο σου στιλ θα τραβήξει την προσοχή ενός καινούριου ατόμου που θα σε φλερτάρει με τρόπο ευγενικό και ξεκάθαρο. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε ωθήσει να πεις “ναι” στην πρόταση για ραντεβού που θα λάβεις. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο θα μπεις σε σκέψεις για τον αν θα επιχειρήσεις νέα αρχή ή αν θα δεχτείς την πρόταση επανασύνδεσης.

Σε σχέση: Ήρεμα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς θα θελήσεις ηρεμία, διασκέδαση και ανέμελες στιγμές. Στο ταίρι σου θα δείξεις θετική και συγκαταβατική διάθεση, η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Αλλαγή συμπεριφοράς θα σημειωθεί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό ίσως να θελήσεις να εναντιωθείς στο κατεστημένο σου, εύκολα θα αρπάζεσαι. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο θα τις βρεις τις ισορροπίες σου, στόχος σου θα είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό εσύ που αναζητάς καινούρια σχέση θα βρεις το πρόσωπο που θα σου ανοίξει νέο ορίζοντα. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου χαρίσει αυθορμητισμό και αναπτερωμένη διάθεση, ελκυστική θα είναι η στάση σου, με σιγουριά σου λέω πως το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα θελήσει σχέση μαζί σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο δεν θα φοβηθείτε να εκδηλώσετε την έλξη σας, τα αισθήματα σας θα είναι έντονα και αμοιβαία.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς και στη συνέχεια στον Κριό θα αναζητήσεις την περιπέτεια και την ποικιλία, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να κινηθείς ναι μεν απελευθερωμένα όχι όμως και επιπόλαια. Θα είναι σωστή η επιλογή σου να μην βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία της σχέσης σου, θα χαρακτηρίζεσαι από αυτοσυγκράτηση και συναισθηματική πειθαρχία. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο ευχάριστη και σοβαρή πρόταση θα σου κάνει το ταίρι σου, αν τη δεχτείς δεν θα το μετανιώσεις.

ΖΥΓΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου, θα σου ανοίξει τα φτερά. Τώρα θα δώσεις τέλος στις παλιές κακές παρελθοντικές ιστορίες αγάπης, θα αναζητήσεις το καινούριο, θα διεκδικήσεις το διαφορετικό. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα απελευθερωμένη θα κάνει τη δράση σου, η απόφασή σου να προσεγγίσεις και να ενθαρρύνεις το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου ανοίξει προοπτική νέας σχέσης. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο αποκτάς ασφάλεια και σταθερότητα.

Σε σχέση: Αλλαγές θα φέρεις μέσα στη σχέση σου, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα αντισταθείς στη στασιμότητα, θα επαναστατήσεις με στόχο να διαφοροποιήσεις τα αρνητικά δεδομένα. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου θα ανανεώσουν τις επιθυμίες σου, δεν αποκλείεται να πάρεις ριζικές αποφάσεις σε θέματα περί δεσμεύσεων. Στο τέλος του εξαημέρου οι προτάσεις που θα κανείς στο ταίρι σου θα έχουν θετική κατάληξη, θα χαρείς και θα ικανοποιηθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς έντονο θα είναι το ένστικτό σου, ό,τι νιώσεις και ό,τι υποψιαστείς για το πρόσωπο που τυχαία θα γνωρίσεις, θα βγει αληθινό. Βασίσου στη διαίσθησή σου, δείξε εμπιστοσύνη στην κρίση σου, με σιγουριά σου λέω πως δεν θα πέσεις έξω. Συμπάθεια οικειότητα και έλξη θα αναπτυχτεί μεταξύ σας, το γοητευτικό πρόσωπο με την ευγενική συμπεριφορά, δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό ξεκινάς νέα σχέση.

Σε σχέση: Η αλήθεια είναι πως αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα, αλλά με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και λίγο αργότερα στον Ταύρο πρόσεξε να μην το παρακάνεις. Το καθετί έχει το μέτρο και τα όριά του, αν τραβήξεις την κατάσταση στα άκρα θα πέσεις σε αδιέξοδο. Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να βρεις τη δίοδο που θα τερματίσει τις εντάσεις, ο αισθησιασμός σου θα τονώσει τα θετικά αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Ενδιαφέρουσες καταστάσεις θα συμβούν μέσα στην εβδομάδα, το εξαήμερό σου δεν θα είναι καθόλου ανιαρό. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την Πανσέληνο να σχηματίζεται στον Ταύρο, ένα πρόσωπο από τα παλιά θα σε θυμηθεί, εκδηλωτική θα είναι η στάση του, ξεκάθαρες οι προθέσεις του. Από την άλλη πλευρά με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό άτομο που ήδη γνωρίζεις, έστω και φυσιογνωμικά, θα κάνει το βήμα να σου ζητήσει προσωπικό ραντεβού!

Σε σχέση: Εσωτερική ένταση και ανησυχία θα σου φέρει η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό, θα θελήσεις να βγεις από το πιεστικό κατεστημένο. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να κινηθείς συγκαταβατικά, θα καταφέρεις να αποφύγεις τα ξεσπάσματα. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο αλλάζει το συναισθηματικό σου τοπίο, θα βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες, θα εστιάσεις σε οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης και ασφάλειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, θα καταφέρουν να σε ανανεώσουν. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Κριό και τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, εσύ που θέλεις να απελευθερωθείς και να αλλάξεις τα δεδομένα σου, θα σου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Θα γνωριστείς με πρόσωπο διαφορετικό από τα άλλα, ιδιαιτέρως ελκυστικής προσωπικότητας, ενδεχομένως να ερωτευτείς και να βγάλεις οριστικά από τη μνήμη σου το αρνητικό παρελθόν. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο βάζεις νέα αγάπη στη ζωή σου.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον Κριό προσοχή να μην κοντραριστείς με το ταίρι σου άνευ λόγου και αιτίας. Το νου σου στις αντιδράσεις σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις απειλές και τις υπερβολές, το ανατρεπτικό κλίμα που θα δημιουργηθεί δεν θα σου είναι καθόλου ευχάριστο. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου θα ηρεμήσεις συναισθηματικά, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς αντικειμενικά και ρεαλιστικά φέρνοντας ισορροπία τάξη και ασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό, έρχονται νέα ανοίγματα και νέες αποφάσεις, ίσως να αλλάξεις στόχους και βλέψεις. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει για σένα καινούριο στάδιο, θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία σχέσης. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου εσύ που δεν μπορείς να ξεχάσεις το πρώην ταίρι σου θα επανεξετάσεις τις μεταξύ σας καταστάσεις, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να επανασυνδεθείς. Σε περίπτωση που εσύ έσφαλες και προκλήθηκε χωρισμός, τώρα θα βρεις τον τρόπο να επανορθώσεις.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό προσοχή στην έντονη διάθεση που θα έχεις για αλλαγές. Αντιδραστική και παρορμητική θα είναι η στάση σου, θα είναι δύσκολο για σένα να αντέξεις τη ρουτίνα. Θα υπάρξει κίνδυνος να κινηθείς με αδιαλλαξία και ισχυρογνωμοσύνη, αν βγάλεις απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς θα δημιουργήσεις εντάσεις και ρήξεις. Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς στα δεδομένα, θα αποφύγεις να οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Αν απογοητεύτηκες και έχασες την ελπίδα σου τώρα με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και στη συνέχεια με την εμφάνισή της στον Κριό, αλλάζει η διάθεσή σου. Ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα εμφανιστεί στο δρόμο σου, θα αναπτερωθεί η αυτοπεποίθησή σου, τα γεγονότα θα διαδραματιστούν με τέτοιο τυχερό τρόπο που θα σου δώσουν άνοιγμα προσωπικών επαφών. Για κάποιο συγκεκριμένο λόγο εσείς οι δύο θα κάνετε αρκετές συναντήσεις, θα έχεις την ευκαιρία να μετατρέψεις την τυπικότητα σε έλξη.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ο ρομαντισμός σου θα είναι έντονος, ο αισθησιασμός σου θα τραβήξει την προσοχή του πρόσωπου που αγαπάς. Δυναμισμός, κατανόηση και συγκαταβατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Ταυτόχρονα θα έχεις δυνατή και εύστοχη διαίσθηση. Με λίγα λόγια μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρεις να κατευθύνεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά, σε περίπτωση που στοχεύσεις στη δέσμευση θα καταφέρεις να λάβεις θετικές απαντήσεις.

Read More

And More