Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 4 έως 10 Σεπτεμβρίου 2017

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Με τον Ερμή στο Λέοντα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία αυθόρμητη και ελκυστική θα είναι η στάση σου με τα καινούρια πρόσωπα που θα σου συστήσουν, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για νέες γνωριμίες. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου είναι πολύ πιθανόν να απορρίψεις πρόταση για επανασύνδεση, αυτό που θα θελήσεις θα είναι μια νέα αρχή και όχι επιστροφή σε καταστάσεις που σε απογοήτευσαν ή που δεν σε ικανοποίησαν. Με τον Ερμή στην Παρθένο λογική θα είναι η σκέψη σου, συνετή η στάση σου.

Σε σχέση: Με τον Άρη να εμφανίζεται στην Παρθένο στόχος σου θα είναι να σταθεροποιήσεις το δεσμό σου, οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου θα είναι ουσιαστικές. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να κινηθείς σε ρεαλιστικά επίπεδα, με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο κατανόηση θα δείξεις στις φοβίες και στις ανασφάλειες που έχει το ταίρι σου. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη, θα προκύψουν θετικές αλλαγές.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Με τον ορθόδρομο Ερμή στο Λέοντα, τον Άρη στην Παρθένο και τη Σελήνη στο ζώδιό σου, μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να κατασταλάξεις συναισθηματικά, θα αποφύγεις τις επιλογές που απαιτούν ρίσκο. Πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. Η τύχη θα σταθεί στο πλευρό σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με ελκυστικό πρόσωπο ευγενικής προσωπικότητας. Κάνε το βήμα να το προσεγγίσεις, αυτή η γνωριμία θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές.

Σε σχέση: Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο και του Ερμή στην Παρθένο, είναι πολύ πιθανό να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης, βασική σου ανάγκη θα είναι η σταθερότητα και η μονιμοποίηση. Οι διαθέσεις σου θα είναι ήρεμες και διαλλακτικές, εμπιστοσύνη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Κινήσου με αισιοδοξία, κάνε πράξη τις αποφάσεις σου και θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας έρχονται διαφοροποιήσεις, καταφθάνουν δεσμευτικές εξελίξεις ευτυχισμένης κατάληξης.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Single: Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό θα σε εφοδιάσει ο ορθόδρομος Ερμής στο Λέοντα, με τον Άρη να εισέρχεται στην Παρθένο αν σχεδιάσεις την απόδρασή σου από το παρελθόν θα τα καταφέρεις μια χαρά. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό δυναμική θα κάνει τη στάση σου, θα σε βοηθήσει να διαγράψεις τα παλιά, θα το πλησιάσεις το ελκυστικό πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σου. Με τον Ερμή στην Παρθένο πολύ γρήγορα οι επαφές σας θα πάρουν νόημα και αξία, στο χέρι σου θα είναι το ξεκίνημα νέας σχέσης.

Σε σχέση: Με τον Άρη να εισέρχεται στην Παρθένο η μεθοδική τακτική που θα εφαρμόσεις θα πιάσει τόπο. Θα καταφέρεις να πείσεις και να επηρεάσεις το ταίρι σου, θα είσαι σε θέση να κατευθύνεις και να ελέγξεις. Σε περίπτωση που στοχεύεις στη δέσμευση, η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο και του Ερμή στην Παρθένο θα στρώσουν έδαφος για δημιουργικές και σοβαρές συζητήσεις, στο κλείσιμο της εβδομάδας η απάντηση που θα λάβεις θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Με τον ορθόδρομο Ερμή στο Λέοντα και την Πανσέληνο στους Ιχθείς, η εβδομάδα σου θα έχει ευχάριστες εξελίξεις, θα αποκτήσεις σταθερή σχέση με πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις. Τηλεφώνημα θα λάβεις, θα ακολουθήσουν συναντήσεις και επαφές θερμές και αποκαλυπτικές. Δεν αποκλείεται να αφορά κάποιο πρώην ταίρι σου, το μεταξύ σας ραντεβού θα είναι ενθαρρυντικό και αισιόδοξο, στο χέρι σου θα βρίσκεται η περεταίρω εξέλιξη. Με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού.

Σε σχέση: Ο ερχομός του Άρη στην Παρθένο θα σε αποτρέψει από επιπολαιότητες, θα έχεις τη διάθεση να συζητήσεις, να αναλύσεις και να εξηγήσεις, προκειμένου να βρεθεί ο σωστός τρόπος επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και το αγαπημένο σου ταίρι. Στο τελείωμα της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο και τον Ερμή στην Παρθένο, αισθησιακή και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, οι υποσχέσεις που θα ακουστούν θα έχουν μελλοντικό αντίκτυπο.

ΛΕΩΝ
Single: Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία αισιόδοξη και πρόσχαρη θα είναι η στάση σου, με τον ερχομό του Άρη στην Παρθένο και της Σελήνης στον Ταύρο θα αναζητήσεις σταθερό ταίρι στη ζωή σου. Σε περίπτωση που ήδη έχεις γνωριστεί με καινούριο πρόσωπο θα χειριστείς την κατάσταση με ωριμότητα και με στόχο το σταθερό δεσμό. Για εσένα που διανύεις περίοδο μοναχικότητας, ο Ερμής στην Παρθένο θα φέρει στο δρόμο σου ένα γοητευτικό πρόσωπο, που θα καταφέρεις να το κερδίσεις.

Σε σχέση: Αρχές της εβδομάδας ο Ερμής θα σου φέρει ένα αισιόδοξο γεγονός που θα ανανεώσει την ψυχολογία σου, χαρά θα νιώσεις και εσύ και το ταίρι σου, η σχέση σας μπαίνει σε τροχιά μελλοντικής εξέλιξης. Στις συζητήσεις σου θα έχεις ώριμη στάση, προσοχή θα δείξεις στις εκφράσεις και στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό τολμηρή θα κάνει τη σκέψη και τη δράση σου, η πρόταση που θα κάνεις θα στοχεύει σε μια μεγάλη αλλαγή, θα βρεις από το ταίρι σου αποδοχή και θερμή ανταπόκριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς και τον Ερμή στο ζώδιό σου, διαίσθηση, διορατικότητα και σωστή αντίληψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, οι επιλογές σου θα είναι σωστές, δεν θα πέσεις σε λάθη. Θα σε φλερτάρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σου δείξει ενδιαφέρον, πολύ καλά θα κάνεις και θα εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Μέσα στην εβδομάδα οι συγκυρίες θα σου δώσουν ευκαιρία νέας γνωριμίας με πρόσωπο που τα αισθήματά του για σένα θα είναι θερμά και ειλικρινά.

Σε σχέση: Με τον Ερμή στο Λέοντα, τον Άρη στο ζώδιό σου και τη Σελήνη στον Ταύρο θα καταφέρεις να σταθεροποιηθείς και να πετύχεις στις διεκδικήσεις σου. Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς θα νιώσεις από το ταίρι σου αγάπη, ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσεις, όλα θα πάρουν το σωστό τους δρόμο. Τις τελευταίες μέρες του επταημέρου δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση ή απόφαση συγκατοίκησης.

ΖΥΓΟΣ
Single: Με τον Ερμή στο Λέοντα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, αυθόρμητη και τολμηρή θα είναι η συμπεριφορά σου, θα κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις. Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς και τον Ερμή στην Παρθένο θα αναζητήσεις το τέλειο ταίρι, επιλεκτική θα είναι η στάση σου, ίσως κάπως κάθετες οι προτιμήσεις σου. Προς το τέλος της εβδομάδας ένα πρώην ταίρι σου θα σε πλησιάσει, το τηλεφώνημα που θα σου κάνει θα σου φέρει αισιοδοξία, στο χέρι σου θα είναι αν η συνάντησή σας καταλήξει σε επανασύνδεση.

Σε σχέση: Με τον Άρη να εμφανίζεται στην Παρθένο και λίγο αργότερα με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο θα καταφέρεις να διασφαλίσεις την ισορροπία και τη σταθερότητα της σχέση σου. Οι συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι ειλικρινείς και ξεκάθαρες, τώρα βάζετε σε τάξη αισθήματα και βλέψεις. Η στάση σου θα είναι θετική, με διπλωματική μέθοδο θα αποφύγεις τις εντάσεις, θα είσαι σε θέση να κρατήσεις ελεγχόμενες τις αντιδράσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τον ορθόδρομο Ερμή στο Λέοντα και τον Άρη στην Παρθένο θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας. Ένα καινούριο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του σε χώρο που κινείσαι, γοητευτικό θα είναι το στιλ του, αμέσως θα σου τραβήξει την προσοχή. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα απελευθερώσει τις διαθέσεις σου, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό δυναμική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να κάνεις αυτό το ελκυστικό πρόσωπο να προσκολληθεί επάνω σου.

Σε σχέση: Με τον ορθόδρομο Ερμή στο Λέοντα και την Πανσέληνο στους Ιχθείς βασική σου επιθυμία θα είναι να ζήσεις θερμές και ήρεμες στιγμές με το ταίρι σου. Αρνητική στάση θα βγάλεις σε θέματα περιορισμών ή εξαναγκαστικών συμβιβασμών, αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι ελευθερία, δεν θα ανεχτείς πιεστικές καταστάσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσει να κρατήσεις το πάνω χέρι στη σχέση σου, με τον Ερμή στην Παρθένο θα κινηθείς έξυπνα και μεθοδικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Με τον Ερμή στο Λέοντα να επιστέφει σε ορθόδρομη πορεία θα ξεχαστείς, θα χαλαρώσεις και θα συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που ουσιαστικά λείπει από τη ζωή σου. Ένα σταθερό ταίρι ή μήπως ένα συναρπαστικό πρόσωπο; Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς και τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, θα αλλάξεις επιθυμίες, στροφή θα σημειωθεί τόσο στην καρδιά όσο και στη σκέψη σου. Θα αποφύγεις πρόσωπο από το παρελθόν, θα αναζητήσεις καινούρια γνωριμία και θα τη βρεις.

Σε σχέση: Ο ερχομός του Άρη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τις κινήσεις σου, θα είσαι σε θέση να ελέγξεις τον παρορμητισμό σου. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα ενισχύσει την επιθυμία και την ανάγκη σου για ηρεμία και αποτοξίνωση. Τις συζητήσεις κόντρας και ανταγωνισμού θα τις βρεις τοξικές, συνειδητά θα κρατήσεις απόσταση από καταστάσεις εκνευρισμού. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα αποτρέψεις οτιδήποτε εμφανίζεται ως ανασταλτικό ή οπισθοδρομικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Με τον ορθόδρομο Ερμή στο Λέοντα και τη Σελήνη στους Ιχθείς θα αναζητήσεις καινούρια γνωριμία, οι συγκυρίες θα σου φέρουν το κατάλληλο άνοιγμα. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό και στη συνέχεια στον Ταύρο, η στάση σου θα είναι αποκαλυπτική και ιδιαιτέρως θερμή, οι επαφές που θα προκύψουν θα έχουν θετική εξέλιξη. Το ελκυστικό πρόσωπο που θα σου ανοίξει κουβέντα θα δώσει νέα ώθηση στην προσωπική σου ζωή. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ουσιαστικές ευκαιρίες και ευχάριστες αλλαγές.

Σε σχέση: Με τον Άρη να εισέρχεται στον Παρθένο θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς. Στα μέσα της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς έρχεται ισορροπία, σε περίπτωση τσακωμών θα επικρατήσει το συναίσθημα με αποτέλεσμα να καταλαγιάσουν οι αρνητικές αντιδράσεις. Θα θελήσεις αγάπη, ασφάλεια, συναισθηματική θαλπωρή, ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα τονώσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να ανοίξετε συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς καλό είναι να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο θα σου πιάσει την κουβέντα ένα καινούριο πρόσωπο, σε περίπτωση που σε μπερδέψουν οι βλέψεις του καλά θα κάνεις και θα εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα γίνει προσωπική συνάντηση μεταξύ σας, εκεί θα ξεκαθαριστούν αισθήματα και προθέσεις.

Σε σχέση: Με τον Ερμή στο Λέοντα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία καθώς και με τον Άρη να εμφανίζεται στην Παρθένο, θερμές υποσχέσεις θα ανταλλάξεις με το ταίρι σου. Υποχωρεί ο καχύποπτος τρόπος σκέψης, τώρα η λογική θα κατευθύνει τις ενέργειες, ισορροπία θα υπάρξει μεταξύ σας. Με την εμφάνιση της Σελήνη στον Ταύρο και τον Ερμή στην Παρθένο, δεν αποκλείεται να μιλήσετε για το μέλλον σας επάνω σε σοβαρή βάση.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τον Άρη να εμφανίζεται στην Παρθένο και την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, θα την κερδίσεις την καρδιά του ατόμου που επιθυμείς, είτε πρόκειται για άτομο από το παρελθόν, είτε για καινούρια γνωριμία. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό ριζική αλλαγή θα φέρει στη ζωή σου, τερματίζουν τα παλιά και τα άσχημα, ξεκινάς καινούρια πορεία. Σχέση θα κάνεις, θα συμβεί νέα αρχή, αυτήν τη φορά όλα θα στηριχτούν και θα πορευτούν με βάση τις δικές σου αποφάσεις και επιλογές.

Σε σχέση: Με τον Ερμή στο Λέοντα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και την Πανσέληνο στο ζώδιό σου παίρνεις την απόφαση να κλείσεις ένα κακό κεφάλαιο μέσα στη σχέση σου. Θα εντοπίσεις τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα και θα είσαι σε θέση να το αλλάξεις ή να το τερματίσεις. Η διορατικότητά σου θα σε βοηθήσει να βρεις την αιτία, ο Ερμής στην Παρθένο θα σε οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ισορροπία και συναισθηματική ικανοποίηση.

Read More

And More