Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 8 έως 14 Μαΐου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 8 έως 14 Μαΐου 2017 | tlife.gr

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Single: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό τα χαρακτηριστικά σου θα είναι αισιοδοξία, ανανέωση και διάθεση για ανατροπές. Με την Πανσέληνο στο Σκορπιό η στάση σου θα είναι ερωτική και μεθοδική, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να προσεγγίσεις. Θα την κάνεις τη νέα γνωριμία, θα το γνωρίσεις το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, η κατάληξη στο χέρι σου.

Σε σχέση: Με την Πανσέληνο στο Σκορπιό και την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη παίρνεις νέες αποφάσεις, αλλάζουν τα δεδομένα της σχέσης σου. Θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις σε αναλυτικές εξηγήσεις, η τολμηρή σου διάθεση θα φέρει άμεσα και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα. Προς το τέλος της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω κλείνεις αρνητικό ζήτημα που από καιρό σε πίεζε και περιόριζε την ελευθερία των κινήσεών σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού ελκυστική θα κάνει την εικόνα σου, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να αφήσεις ελεύθερο τον ερωτισμό σου και θα σου δοθεί η ανάλογη ευκαιρία. Εσύ που επιθυμείς επανασύνδεση τα γεγονότα θα κυλήσουν υπέρ σου, θα ‘ρθεις πολύ κοντά με πρώην ερωτικό σου ταίρι. Ο Άρης σε τρίγωνο με το Δία θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις και να κινηθείς δραστικά, η εβδομάδα σου θα κλείσει με νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό ανατρεπτική εξέλιξη θα πάρει η συζήτηση που θα έχεις με το αγαπημένο σου ταίρι, ανοίγεται μεταξύ σας νέο κεφάλαιο. Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα σε εφοδιάσει με ερωτισμό και έντονη σεξουαλικότητα, προσοχή στη ζηλιάρικη και κτητική πλευρά του χαρακτήρα σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω με δικές σου κινήσεις θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις και να μονιμοποιήσεις το δεσμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό θα σου φέρει άνοιγμα για καινούριες ερωτικές διεκδικήσεις. Με τον Άρη σε τρίγωνο με το Δία θα νιώσεις τη δύναμη να κυνηγήσεις, θα πολιορκήσεις και θα κερδίσεις το αποκλειστικό ενδιαφέρον ενός γοητευτικού προσώπου. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω ο τρόπος που θα χειριστείς την καινούρια σου γνωριμία θα φέρει κατάληξη σταθερού δεσμού. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με έναρξη νέας σχέσης, η πορεία σου δεν θα έχει εμπόδια, ούτε απογοητεύσεις.

Σε σχέση: Θα τις ξεχάσεις τις κακές στιγμές, η Σελήνη στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από εσωτερικούς αρνητισμούς, θα βγάλει στην επιφάνεια την αποφασιστική ίσως και παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου. Έντονος ερωτισμός θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, με τη Σελήνη στον Τοξότη στόχο θα έχετε να βγείτε εκτός ρουτίνας, δεν αποκλείεται να κάνετε και ένα μικρό ταξιδάκι. Μέσα στην εβδομάδα συνειδητά θα αποφύγεις τις εντάσεις, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις και να ισορροπήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό θα σε ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες, αυτήν τη φορά θα φλερτάρεις με το γοητευτικό πρόσωπο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου. Στην παρούσα φάση δεν θα υπάρξουν ενδοιασμοί και αναστολές, παίρνεις απόφαση να αφήσεις την καρδιά σου ελεύθερη να ερωτευθεί. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα νιώσεις την ανάγκη να προχωρήσεις τη ζωή σου με καινούριο πρόσωπο, ο Άρης σε τρίγωνο με το Δία θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες καταλλήλως.

Σε σχέση: Με την Πανσέληνο στο Σκορπιό θα μπεις σε σκέψεις σχετικά με το που βαδίζει η σχέση σου και τι κατάληξη θα έχεις με το ταίρι που έχεις δίπλα σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη ενδεχομένως να αλλάξει τις βλέψεις σου, τώρα θα θελήσεις να βάλεις στόχους, θα αναζητήσεις μια δημιουργική πορεία. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα ανοίξεις σοβαρή συζήτηση περί δεσμευτικής εξέλιξης, οι απαντήσεις που θα λάβεις θα είναι θετικές και αισιόδοξες.

ΛΕΩΝ
Single: Με τη Σελήνη στο Σκορπιό θα τολμήσεις να το ερωτευτείς το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ελκυστικό θα είναι το στιλ του, ευγενική η συμπεριφορά του, θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Δία θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την αδράνεια, αυτήν την φορά δεν θα μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα νιώσεις δύναμη και αυτοπεποίθηση, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα σου βγουν σε καλό.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό θα θελήσεις ένταση και πάθος. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση σου. Ίσως να υπάρξουν ζήλιες και εντάσεις με το ταίρι σου, ωστόσο θα ξεκαθαρίσεις, θα αποκαλύψεις και θα οδηγήσεις την κατάσταση σε ισορροπημένο επίπεδο. Εσύ που διανύεις περίοδο χωρισμού τερματίζει το μεταβατικό στάδιο, έρχεται κατάληξη επανασύνδεσης. Ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση θα αποτελέσουν αρχή νέου ερωτικού κύκλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό κα την Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού, αλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου, σε θέμα επανασύνδεσης οι ενέργειές σου θα έχουν στρατηγική, θα αποφύγεις τις επιπόλαιες ή σπασμωδικές κινήσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και τον Άρη σε τρίγωνο με το Δία, θα το προσεγγίσεις το ελκυστικό πρόσωπο που θα σου δώσει άνοιγμα επικοινωνίας, κράτα θετική στάση, θα έχεις δυνατότητα νέας ερωτικής σχέσης.

Σε σχέση: Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα σε ωθήσει σε τολμηρά βήματα, έρχονται ουσιαστικές αποφάσεις, σου φανερώνω πως ό,τι κι αν επιλέξεις στην πορεία δεν θα το μετανιώσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και στη συνέχεια στον Αιγόκερω, είναι πολύ πιθανόν να μπεις σε σκέψεις επίσημης δέσμευσης. Καλό είναι να φανερώσεις με αμεσότητα και ειλικρίνεια σκέψεις και επιθυμίες, το ταίρι σου σε εμπιστεύεται, θετική απάντηση θα λάβεις στις προτάσεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Single: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό και η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού θα απελευθερώσουν τις αισθήσεις σου, θα σε ωθήσουν σε δυναμικές προσεγγίσεις, ενισχυμένη θα είναι η διαίσθησή σου, ό,τι αισθανθείς ή προβλέψεις θα βγει απολύτως αληθινό. Με τη Σελήνη στον Τοξότη και τον Άρη σε τρίγωνο με το Δία, αποκτάς καινούριο ερωτικό ταίρι, θα καταφέρεις να σκεφτείς λογικά και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Σε σχέση: Με την Πανσέληνο στο Σκορπιό μεθοδική θα είναι η σκέψη σου και η δράση σου, θα καταφέρεις να το τουμπάρεις το ταίρι σου, σε επίμαχο ζήτημα θα γίνει τελικά το δικό σου. Με τη διαίσθηση και τη διορατικότητά σου θα επηρεάσεις την υποσυνείδητη σκέψη του ατόμου που έχεις δίπλα σου, θετική απάντηση θα πάρεις σε αυτό που θα προτείνεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω ανοίγεται δίοδος δεσμευτικών αποφάσεων, ό,τι σου υποσχεθεί το ταίρι σου θα τηρηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Η εβδομάδα σου θα είναι ιδιαιτέρως ερωτική, να περιμένεις θερμά γεγονότα. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου θα καταφέρεις να την κάνεις την καινούρια γνωριμία, γοητευτικό θα είναι το στιλ σου, σαγηνευτικό το παρουσιαστικό σου, στα δίχτυα σου θα πιαστεί ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο, που κατά πάσα πιθανότητα θα σε ερωτευθεί. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό ερωτικό ραντεβού, δεν θα λείψουν οι άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές εκδηλώσεις.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου πάθος, ζήλια και καχυποψία θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, πρόσεξε να μην δημιουργήσεις αδικαιολόγητες σκηνές έντασης. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου ενδεχομένως να ενισχυθεί η κτητικότητά σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις εξουσιαστικές αντιδράσεις. Με τον Άρη σε τρίγωνο με το Δία η αυτοπεποίθησή σου θα σε οδηγήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα καταφέρεις να επανορθώσεις για τυχόν λάθη ή υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό και ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το αρνητικό παρελθόν, θα έχεις τη δύναμη να δώσεις οριστικό τέλος σε ό,τι σε πλήγωσε ή σε ό,τι σε οδήγησε στην αποτυχία. Η Πανσέληνος στο Σκορπιό και η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα σε εφοδιάσουν με ελκυστικότητα και αυθορμητισμό, ανοίγεται ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Πριν κλείσει η εβδομάδα ξεκινάς νέα ερωτική πορεία διαγράφοντας πρόσωπα και σχέσεις που σε πήγαν πίσω και όχι μπροστά.

Σε σχέση: Σε περίπτωση που είσαι στην αρχή μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας, με την Πανσέληνο στο Σκορπιό, το νου σου να μη σε πιάσει το καχύποπτο και φρενάρεις την κατάσταση. Προσοχή στις ανυπόστατες φοβίες και θεωρίες, καλό θα είναι να μην αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα. Σε θέματα δέσμευσης καλύτερα να αφήσεις να γεγονότα να κυλήσουν ήρεμα χωρίς παρεμβάσεις, η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου και στη συνέχεια στον Αιγόκερω, θα σου φέρουν δημιουργικό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό η στάση σου θα είναι συναισθηματική, η αντίληψη σου κοφτερή. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να ψάξεις, να αναζητήσεις και να βρεις. Θα το βρεις το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, με τον Άρη σε τρίγωνο με το Δία θα φλερτάρεις με τρόπο δυναμικό, διακριτικό και ελκυστικό, θα κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρό σου.

Σε σχέση: Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερή σχέση, η Πανσέληνος στο Σκορπιό και λίγο αργότερα ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να σοβαρέψεις την πορεία του δεσμού σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Ναι μεν η κατάληξη δεν θα είναι άμεση, ωστόσο η θερμή συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου θα αποτελέσει το πρώτο βήμα προς την επισημοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα σε εφοδιάσει με γοητεία και μαγνητισμό, η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις και να κατακτήσεις. Είτε κινηθείς προς την επανασύνδεση, είτε προς τη νέα γνωριμία, να ξέρεις που θα έχεις την ψυχική δύναμη και τη γοητεία για να φέρεις το αποτέλεσμα εκεί που εσύ επιθυμείς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα σε περιμένει ένα πολύ ευχάριστο, ίσως και ρομαντικό ραντεβού!

Σε σχέση: Εγωισμοί, ζήλιες και εντάσεις θα προκύψουν με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό, προσοχή στις υπερβολές και στις εκρηκτικές αντιδράσεις. Το νου σου να μην σε πάρει από κάτω η απογοήτευση, απέφυγε τις σκοτεινές σκέψεις, τίποτα το πονηρό δεν έχει κάνει το ταίρι σου, μη γίνεις θύμα καχυποψίας. Αβάσιμες φοβίες θα φέρουν αστάθεια στη συμπεριφορά σου, ωστόσο στο τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, θα υπερισχύσει η ωριμότητα και ο ρεαλισμός.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό και την Πανσέληνο στο Σκορπιό θα βρεις τη δύναμη να προσεγγίσεις και να πλησιάσεις το καινούριο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις καινούριες ερωτικές περιπέτειες, επιθυμία σου θα είναι να βρεις το πρόσωπο που να μπορεί να σου προσφέρει ένα ευχάριστο παρόν. Κομψή και εκλεπτυσμένη θα είναι τόσο η εμφάνισή σου όσο και η στάση σου, ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία θα φέρει δυναμισμό στις ενέργειές σου.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό συναισθηματικό βάθος, πάθος και έντονη σεξουαλικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σοβαρέψει τη στάση σου απέναντι στο ερωτικό σου ταίρι, η συγκαταβατικότητά σου θα βοηθήσει στο να υπάρξει ήρεμο και ισορροπημένο κλίμα μεταξύ σας. Με τον Άρη σε τρίγωνο με το Δία ίσως να υπάρξουν αντιπαραθέσεις, ωστόσο η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα καταφέρει να σας ηρεμήσει.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more