ΖΩΔΙΑ: Πως θα είναι η εβδομάδα σου; Τι λένε τα άστρα;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19-25 Μαρτίου 2012
Τι λένε τα άστρα; Θα γίνει κάτι καλό αυτήν την εβδομάδα; Κάτι που περιμένεις καιρό ίσως; Θα ηρεμήσουν τα πράγματα; Θα φτιάξει η καθημερινότητα; Τι λένε οι πλανητικές τάσεις;

Αν επιθυμείς να έχεις εξατομικευμένη πρόβλεψη κάνε κλικ εδώ

Κριός
Μετά τις ταλαιπωρίες των προηγούμενων ημερών, έρχονται καλύτερες μέρες στη ζωή σου, φίλε Κριέ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελείωσαν τα άγχη σου οριστικά. Μπορείς όμως, από αυτήν την εβδομάδα, να αρχίσεις να διορθώνεις ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και να οργανώσεις το χρόνο σου έτσι, ώστε να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Πέμπτη στο ζώδιό σου, προσπάθησε να διευρύνεις τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα και αναζήτησε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, προκειμένου να εξοπλιστείς καλύτερα στην αντιμετώπιση τόσο των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών αντιξοοτήτων.

Αισθηματικά
Αγαπητέ Κριέ, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι την Παρασκευή και κατόπιν στους Ιχθείς, δεν ευνοεί την επικοινωνία με τις σχέσεις και το σύντροφό σου. Αν έχεις μακροχρόνια σχέση, δεν πρέπει να ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου. Και όσο για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος Κριός, να περιμένεις ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο να τραβήξει την προσοχή σου!!! Μη διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχεις θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Να είσαι διακριτικός όμως, για μην δώσεις στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σου.

Επαγγελματικά
Οι προβλέψεις της εβδομάδας για εσένα, αν είσαι Κριός, δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα μελλοντικά σου σχέδια και με συνεργασίες, που έχεις στα πλάνα σου να ξεκινήσεις, στις οποίες δεν θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξεις γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις και θα αγχωθείς για το πώς θα καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή και πολύ γρήγορα τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα.

Ταύρος
Αν την εβδομάδα αυτή φανείς περισσότερο ψύχραιμος, σκεπτόμενος, λογικός και τολμηρός, αγαπητέ Ταύρε, έχεις πολλές δυνατότητες να διορθώσεις ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα, κυρίως στον οικονομικό, στον κοινωνικό και στον αισθηματικό τομέα. Ίσως κιόλας χρειαστεί να κάνεις μερικές αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, αν θέλεις να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι και να καταλάβεις και τις δικές τους απόψεις. Κατά τα άλλα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό στις 22 του μήνα, η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να βάλεις νέους στόχους επαγγελματικού ή πρακτικού ενδιαφέροντος και να αναζητήσεις τη βοήθεια χρήσιμων φίλων, που είναι πρόθυμοι να στην δώσουν.

Αισθηματικά
Απόφυγε αντιπαραθέσεις και εντάσεις, φίλε Ταύρε, σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με καταστάσεις όχι και τόσο ευχάριστες. Εσύ που έχεις μόνιμο δεσμό, πρόσεχε πως συμπεριφέρεσαι στο έτερον σου ήμισυ και μη γίνεσαι κτητικός και υπερβολικά ζηλιάρης, αν θέλεις η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής, διαφορετικά το έχεις χάσει το παιχνίδι. Αν ανήκεις στους ελεύθερους Ταύρους, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σου και θα σε απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο, γιατί θα θέλουν να έχουν ξανά το πρώτο ρόλο στα προσωπικά σου. Σκέψου καλά τις αποφάσεις σου και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου!!!

Επαγγελματικά
Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό θα δημιουργήσει εντάσεις και εκνευρισμό με συνεργάτες στον επαγγελματικό τομέα. Με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό μέχρι την Παρασκευή και μετά στους Ιχθείς, θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και αναποδιές, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες ή να κλείσεις συμφωνίες. Οτιδήποτε αρχίσεις τώρα, θα σου προσθέσει ακόμα περισσότερα προβλήματα πάνω σε αυτά που ήδη έχεις. Στα οικονομικά σου, μείνε εγκρατής.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, οι επαγγελματικές και οικογενειακές συνθήκες έχουν όλες τις προοπτικές της βελτίωσης αυτήν την εβδομάδα. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν, σε βοηθούν να αξιοποιήσεις ταλέντα και μέσα που διαθέτεις. Θα σου γίνουν προτάσεις ή θα κουβεντιάσεις πολλά θέματα που σε αφορούν. Σκέψου όμως καλά, όσον αφορά στα επαγγελματικά σου συμφέροντα και την κατάσταση στην προσωπική σου ζωή, και μην παίρνεις τελεσίδικες αποφάσεις, αν δεν είσαι βέβαιος και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αισθηματικά
Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Πέμπτη στο ζώδιο του Κριού, θα επηρεάσει έντονα την αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε. Πρόσεξε πολύ πως συμπεριφέρεσαι στο σύντροφό σου και μην φέρνεις στην επιφάνεια προβλήματα, που υποτίθεται ότι έχετε λύσει. Να είσαι εκδηλωτικός και να εκφράζεις με ένταση όλα τα καλά σου συναισθήματα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι έχουμε ανάγκη να νιώθουμε πως μας αγαπούν. Το ίδιο και ο άνθρωπος σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πρέπει να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν, για να αναζητήσεις αποτελεσματικά το μέλλον σου.

Επαγγελματικά
Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο στον επαγγελματικό τομέα, αγαπητέ Δίδυμε, όπου σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Προετοιμάσου κατάλληλα, γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σωστά, αν θέλεις να έχεις μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία, με μακροχρόνια οφέλη. Πριν κάνεις όμως οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείς πρώτα πιο έμπειρους ανθρώπους από εσένα, ώστε η επιτυχία σου να είναι εξασφαλισμένη. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να περιοριστείς στα απολύτως απαραίτητα. Δεν είναι καιρός για σπατάλες και επενδύσεις.

Καρκίνος
Αν θέλεις πραγματικά, αγαπητέ Καρκίνε, κάτι να αλλάξει στη ζωή σου προς το καλύτερο αυτήν την εβδομάδα, δούλεψε σκληρά ενάντια στις αντιξοότητες που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής και μην αφήνεις τις φήμες που κυριαρχούν, να σε επηρεάζουν ψυχολογικά ή ηθικά. Αποδέξου τα ελαττώματα των δικών σου ανθρώπων και μη μεγαλοποιείς διαφωνίες, που είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν. Διατήρησε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σου, δίνοντας βάρος στις πιο σημαντικές και μην αφήνεσαι στις δυσκολίες, γιατί τα περιθώρια επιλογών σου είναι δυστυχώς πολύ στενά.

Αισθηματικά
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, φίλε Καρκίνε, δείχνουν ότι θα σε προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σου και κάπου μπορεί να σε κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σου αρνητικά και να χαλάσει η διάθεσή σου. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να τον κάνεις να ανοιχτεί και να σου πει τι τον απασχολεί, ώστε να έρθετε ουσιαστικά πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι, θα δείτε τον ερωτισμό σας να ανεβαίνει κατακόρυφα και νέα άτομα να σας πλησιάζουν!!!

Επαγγελματικά
Αν είσαι Καρκίνος, η εβδομάδα αυτή ίσως να προκαλέσει προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό σου τομέα. Απελευθερώσου όσο μπορείς από ό,τι σε καταπίεζε μέχρι τώρα και δες τη ζωή κατάματα, χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Γίνε πιο δημιουργικός και άρπαξε τις ευκαιρίες, που θα σου προσφέρει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο ζώδιο του Κριού. Το έργο σου θα αναγνωριστεί και θα έχεις προτάσεις για συνεργασίες, με άτομα που ήδη γνωρίζεις ή έχεις ξανά συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν, αν είσαι θετικός και αισιόδοξος. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε αναστατώσουν, αλλά αν έχεις χειρισθεί σωστά τα χρήματα σου, θα μπορέσεις να τα καλύψεις σε ικανοποιητικό βαθμό.

Λέων
Η γοητεία σου είναι μεγάλη, φίλε Λέοντα. Αυτή η εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό την Πέμπτη, είναι κατάλληλη για να λύσεις προβλήματα οικογενειακού ή προσωπικού χαρακτήρα και από την άλλη, να ενισχύσεις τη θέση σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Στις προσωπικές, αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις σου, θα πρέπει να φανείς διαλλακτικός και προνοητικός, γιατί ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του και δημιουργεί προβλήματα. Μην εκδηλώνεις την αντιπάθειά σου για κάποιους ανθρώπους, όσο και αν έχεις δίκιο, και μην κάνεις δηλώσεις για κάποιους άλλους, οι οποίες μπορεί να μεταφερθούν διαστρεβλωμένες. Απόφυγε αυταπάτες που δεν οδηγούν πουθενά, κυρίως στη διαχείριση των αισθημάτων αλλά και των χρημάτων σου.

Αισθηματικά
Εντάσεις και εκνευρισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας για το ζώδιό σου, αγαπητέ Λέων. Δεν είναι διόλου απίθανο, να αισθανθείς τον περιορισμό και την καταπίεση από το σύντροφό σου και να ξεσπάσεις έντονα, χωρίς να πολυσκέφτεσαι τι λες και τι κάνεις. Προσπάθησε να κοντρολάρεις τον εαυτό σου, για να αποφύγεις ανεπιθύμητες συνέπειες. Εσύ που είσαι μόνος, ίσως οδηγηθείς σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις, οι οποίες όμως δεν θα σου προσφέρουν αυτά που θέλεις και θα έχουν μικρή διάρκεια.

Επαγγελματικά
Αν είσαι Λέων, η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες στην επαγγελματική σου ζωή και θα έχεις όρεξη να δουλέψεις πιο σκληρά και εντατικά, για να καταφέρεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να επανεξετάσεις κάποιες συνεργασίες σου, που ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσεις, για να σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ό,τι όμως και να κάνεις, πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά και μην οδηγηθείς από τον ενθουσιασμό σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να φροντίσεις όταν πας για ψώνια, να έχεις προγραμματίσει από πριν τις αγορές που θα κάνεις, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, παρά τις αποφάσεις σου για εσωτερικές αλλαγές και τη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου ψυχολογικά αυτήν την εβδομάδα, βρίσκεσαι πάλι σε μια χαώδη κατάσταση. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη κίνηση του στον Κριό και στους Ιχθείς από την Παρασκευή και μετά, τα πράγματα δεν φαίνεται να καλυτερεύουν, αλλά όχι όμως και να επιδεινώνονται. Υπερασπίσου τα συμφέροντά σου στην εργασία και στα οικονομικά και απόφυγε τις ακραίες καταστάσεις.

Αισθηματικά
Αν είσαι Παρθένος, ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και είτε βάζεις τέλος σε μια σχέση που σε έχει κουράσει το τελευταίο καιρό, είτε προχωράς μπροστά με το ταίρι σου, βάζοντας τη σχέση σε νέες βάσεις. Στους ελεύθερους του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι’ αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου μην προτρέχεις, αγαπητέ Παρθένε, και πριν αντιδράσεις αρνητικά, βεβαιώσου ότι έχεις καταλάβει καλά τις προθέσεις των συναδέλφων σου. Με το να συνεργαστείς μαζί τους και όχι να τους κατηγορείς, έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι πολύ, γιατί θα σε απασχολήσουν και χρέη του παρελθόντος, που θα πρέπει να καλύψεις άμεσα. Μην τα αναβάλλεις για αργότερα, γιατί θα αυξηθούν περισσότερο. Αν χειριστείς με σύνεση και πειθαρχία τα χρήματά σου, δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.

Ζυγός
Αυτήν την εβδομάδα, οι οιωνοί για το ζώδιό σου, φίλε Ζυγέ, είναι καλύτεροι από την προηγούμενη και αυτό σημαίνει ότι θα υποχωρήσουν προσωπικές και οικογενειακές δυσκολίες. Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα ερωτικά σου και σε εκείνες τις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν πολύ. Η δημιουργικότητά σου θα ανακαλύψει εναλλακτικές λύσεις, που υπάρχουν σε αυτά που θέλεις να πετύχεις, και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 22 στον Κριό, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη, με αποτέλεσμα η αισθηματική σου ζωή να εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και μόνο!!!

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, προσπάθησε να μοιραστείς τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου με το σύντροφό σου και θα έχεις θετική ανταπόκριση. Για τους αδέσμευτους Ζυγούς, η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, αφού έχετε γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους που σας έχουν ανανεώσει και αναζωογονήσει, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, πιο ουσιαστικό και πιο σταθερό στη ζωή σας.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, θα πρέπει να αποφύγεις να μπλέξεις σε συνεργασίες με συγγενικά σου πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Άκουσε την γνώμη τους αλλά κράτησε τους σε απόσταση και πάρε μόνος σου τις αποφάσεις που πρέπει. Επίσης, μην εμπιστεύεσαι σε τρίτους τα επαγγελματικά σου σχέδια, για να αποφύγεις παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σου. Σκέψου πιο δημιουργικά όσον αφορά στον οικονομικό σου τομέα, ρύθμισε εκκρεμότητες του παρελθόντος και διεκδίκησε χρήματα που σου ανήκουν και έχουν αργήσει να σου τα δώσουν.

Σκορπιός
Παρά το γεγονός ότι δεν περνάς την καλύτερη εποχή της ζωής σου, φίλε Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον. Πρόσεξε το πώς δεσμεύεσαι, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά, και μην παρασύρεσαι σε κάτι που είναι περισσότερο αποκύημα φαντασίας ή κάποιο απωθημένο που σου έχει μείνει από το παρελθόν. Συναισθηματικά, υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά κάτω από την επιφάνεια η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Φρόντισε να την εντοπίσεις και, αν την αποδέχεσαι, πέρνα στο παρασύνθημα. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί, απόφυγε όμως αντιθέσεις, ρήξεις και συγκρούσεις.

Αισθηματικά
Τα άστρα προβλέπουν αλλαγές στον ερωτικό σου τομέα, φίλε Σκορπιέ. Πρέπει να είσαι σίγουρος γι’ αυτά που θα πεις στο σύντροφό σου και οι απαιτήσεις σου να κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια, ώστε να έχουν πιθανότητες υλοποίησης. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχετε δελεαστικές ευκαιρίες με νέες γνωριμίες που θα κάνετε, γι’ αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Κριό στις 22 του μήνα, ευνοεί την δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων και χαρίζει πολλές ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον.

Επαγγελματικά
Η επαγγελματική σου ζωή απαιτεί την προσοχή σου, αν είσαι Σκορπιός. Πολλές υποθέσεις σου καθυστερούν και σε προβληματίζουν, χωρίς να είσαι υπαίτιος εσύ γι’ αυτό. Μην παραιτείσαι όμως και συνέχισε να δουλεύεις σκληρά, αφού πολύ γρήγορα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι η ανάδρομη κίνηση του Ερμή φέρνει αυτές τις αναποδιές και προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει. Μην της κάνεις το χατίρι. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και τακτοποίησε υπεύθυνα τις υποχρεώσεις και οφειλές σου.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, είσαι ακόμα εκνευρισμένος και αποθαρρυμένος, επειδή σε όλες τις προσπάθειες σου για κάτι καλύτερο, ο ανάδρομος Ερμής σου φέρνει σημαντικές δυσκολίες και καθυστερήσεις. Καλό είναι αυτήν την εβδομάδα να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να σκεφτείς αυτά που πρόκειται να κάνεις από εδώ και στο εξής. Μην τα βάζεις με τους δικούς σου και μην ξεσπάς τα νεύρα σου εκεί που δεν πρέπει. Την Πέμπτη, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Κριό, μία αχτίνα φωτός και ελπίδας θα έρθει να φωτίσει τη ζωή σου και να σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θετικά. Αξιοποίησε την ημέρα και διατήρησε την θετική σου διάθεση, για να δρομολογήσεις τις μελλοντικές σου φιλοδοξίες.

Αισθηματικά
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να πάρεις αποφάσεις στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπητέ Τοξότη. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις, που στην ουσία εσύ θα τις προκαλέσεις, επηρεαζόμενος από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που δεν εγκρίνουν το σύντροφό σου. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, μη διστάζετε να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά. Η τύχη είναι με το μέρος σας, για να βρείτε αυτό που έχετε ονειρευτεί!!!

Επαγγελματικά
Η εβδομάδα θα προκαλέσει κλίμα έντασης και ανατροπές στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Τοξότη. Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις επιλογές που θα κάνεις και στις αναγκαστικές αποφάσεις, που θα κληθείς να πάρεις ενόψει αλλαγών που θα λάβουν χώρα στη δουλειά σου. Συμβουλέψου κάποιους εμπειρότερους συναδέλφους σου, για να διαχειριστείς όσο το δυνατόν καλύτερα τα τεκταινόμενα. Στα οικονομικά σου, προβλέπεται μία μικρή άνοδος στα έσοδα σου, που θα σε ανακουφίσει, τουλάχιστον πρόσκαιρα, στην κάλυψη των οφειλών σου.

Αιγόκερως
Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου, φίλε Αιγόκερε, θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσεις στα σχέδιά σου, όπως ακόμη και για να υιοθετήσεις μια νέα τακτική στον τομέα των προσωπικών και των επαγγελματικών σου σχέσεων. Απόφυγε αντιθέσεις με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σου και μη δείχνεις την ευθιξία σου, σε θέματα που οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν. Προσπάθησε να μην είσαι υπερευαίσθητος και ευέξαπτος, γιατί θα αποδιοργανωθείς και, με τον τρόπο που θα εκφραστείς, μπορεί να απομακρύνεις τους δικούς σου ανθρώπους, και μάλιστα κάποιους χωρίς επιστροφή.

Αισθηματικά
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως, αυτή η εβδομάδα θα ενισχύσει τις ανασφάλειες που έχεις για την πορεία του δεσμού σου και θα σε γεμίσει με φοβίες και έννοιες, για το αν ο σύντροφός σου συνεχίζει να σε αγαπά ή όχι. Συζήτησε μαζί του όλες σου τις ανησυχίες και μη διστάζεις να τεκμηριώσεις τα λόγια σου με ντοκουμέντα και αποδείξεις. Ό,τι γίνει, σίγουρα θα γίνει για καλό σου και θα αισθανθείς καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι, να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας για να αποφύγετε να πληγωθείτε ξανά!!!

Επαγγελματικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα και μην δώσεις λαβές για σχόλια από τους συναδέλφους σου. Δούλεψε μοναχικά και φέρε εις πέρας όλες τις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει, ώστε να μην μπορέσουν να σου προσάψουν το οτιδήποτε. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και κλείσε άμεσα όσες περισσότερες οφειλές μπορείς.

Υδροχόος
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τα κοινωνικά και επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα, φίλε Υδροχόε, και σε παροτρύνει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου πιο δυναμικά από ό,τι συνηθίζεις. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι να μην ενεργείς ακραία και να είσαι όσο πιο διπλωματικός και διαλλακτικός μπορείς. Με πλάγιους τρόπους μπορείς να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου και όχι με την απόλυτη ειλικρίνεια, με την οποία συνήθως ενεργείς. Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει συνεχής μεταβλητότητα και εκείνο που θα σε σώσει είναι μόνο η ευελιξία. Πάντως, σε καμία περίπτωση μην αφήσεις ανθρώπους και γεγονότα να σε παρασύρουν μακριά από τις κατευθύνσεις που έχεις ορίσει για το μέλλον σου.

Αισθηματικά
Η συναισθηματική σου ζωή ανανεώνεται αυτήν την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε, και γίνεται ενδιαφέρουσα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Κριό και να σου χαρίζει την εύνοιά της. Τόλμησε να βάλεις λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου και γίνε πιο τρυφερός και εκδηλωτικός απέναντι στο σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προσέξτε μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αφήστε να περάσει λίγο καιρός, να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείτε αν ταιριάζετε και τι ακριβώς ψάχνει.

Επαγγελματικά
Αν είσαι Υδροχόος, αυτήν την εβδομάδα θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες στα επαγγελματικά σου, οι οποίες ναι μεν θα είναι ενδιαφέρουσες, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο θα σου αποδώσουν οικονομικά, πριν αποφασίσεις να τις αποδεχτείς. Πρόσεξε, γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν, όσο καλά και αν φαίνονται όλα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ φειδωλός και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή ακόμη και αγορές, που έχεις το περιθώριο να πραγματοποιήσεις αργότερα. Ο καιρός απαιτεί αποταμίευση.

Ιχθείς
Μην βιάζεσαι, φίλε Ιχθύ, να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα, όσο κι αν η τωρινή κατάσταση δεν σε ικανοποιεί. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και, από την Παρασκευή και μετά, στο ζώδιό σου και προκαλεί αναποδιές και καθυστερήσεις σε αυτά που θες να πετύχεις. Αυτές τις ημέρες είναι πιο φρόνιμο να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος, που πρέπει να τακτοποιηθούν, και όχι με νέα σχέδια, που δεν έχουν καμία ελπίδα να υλοποιηθούν. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες βελτίωσης ή λύσεων που θα προκύψουν στα οικονομικά σου, αλλά μην ανοίγεσαι σε καινούργια έξοδα.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα αρχίσεις να νοιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου και θα σε γεμίσουν αμφιβολίες κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου. Καλό θα είναι, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να το συζητήσεις με το σύντροφό σου και όχι με τους φίλους σου όπως συνηθίζεις, γιατί δεν πρόκειται να σε συμβουλέψουν σωστά και θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, διαχωρίστε την φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και συγκροτημένος, φίλε Ιχθύ, για να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις με θετικό αποτέλεσμα αυτά που έχεις αναλάβει. Αν δεν προλαβαίνεις, ζήτα να σε βοηθήσουν, αλλά σε καμία περίπτωση μην παρατάς τις προσπάθειές σου. Οι αναποδιές που υπάρχουν είναι μέσα στο πρόγραμμα και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τις αντιμετωπίσεις και όχι να τις παραβλέψεις. Οικονομικά, κάνε μια σχετική οικονομία, γιατί οι μέρες συνεχίζουν να σε δυσκολεύουν και να σου δημιουργούν άγχος και ανησυχία.

Read More

And More