ΖΩΔΙΑ: Πως θα σε επηρεάσει η δύσκολη Πανσέληνος στο Ζυγό; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚO ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

Στις 27 Μαρτίου, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα, στο ζώδιο του Ζυγού. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων και ο άξονας Κριού – Ζυγού φέρνει σε αντιπαράθεση το «εγώ» με το «εμείς» που σημαίνει ότι αυτές οι δυο έννοιες θα πρέπει να ισορροπήσουν τις επόμενες μέρες. Στον αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου, ο Πλούτωνας και ο Ουρανός δημιουργούν αρνητικές γωνίες δηλώνοντας ότι θα υπάρξει ένας αγώνας κυριαρχίας και μια προσπάθεια επικράτησης, ενώ η Αφροδίτη -έστω και με αρνητική συμμετοχή- μπορεί να μας κάνει πιο διπλωματικούς ώστε να μην φτάσουμε στα άκρα.

Η πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις επόμενες δυο εβδομάδες είναι το να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές μας ανάγκες και στις ανάγκες των άλλων, ώστε να μπορέσουμε να συμβιώσουμε αρμονικά. Θέματα που υπάγονται στην δικαιοδοσία του Ζυγού -όπως είναι οι τέχνες, οι προσωπικές και οι διπλωματικές σχέσεις, θα διαταραχθούν τις επόμενες μέρες και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν ξαφνικές εντάσεις ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα που χρειάζονται λύση. Πολλές σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους θα διαλυθούν, προκειμένου να δημιουργηθούν καινούργιες με καλύτερες προοπτικές, όπως υποδηλώνει η θετική συμμετοχή του Δία. Την ίδια μέρα το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, θα προκαλέσει συγκρούσεις και εντάσεις και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν επιθετικές ενέργειες.

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί από 25/3 – 1/4, 26/6 – 3/7, 28/9 – 5/10 και 26/12 – 3/1.

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Μαρτίου στο πολικό ζώδιο του Ζυγού σου επιφυλάσσει κάποιες δυσκολίες, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια όψη εξίσου δύσκολη που συνιστά να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να αποφύγεις τις κακοτοπιές και να πετύχεις τους στόχους και τα οράματα που έχεις για το μέλλον σου. Θα πρέπει να θυμάσαι ότι οι «δύσκολες» όψεις δεν φέρνουν την «καταστροφή» αλλά σου δείχνουν ότι ο δρόμος σου δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και για να πετύχεις χρειάζεται αγώνας. Εξάλλου, η θετική συμμετοχή του Δία, σηματοδοτεί την επιτυχημένη έκβαση των υποθέσεων που σε απασχολούν χάρη στις προσωπικές σου προσπάθειες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού στις 27 Μαρτίου κρύβει αρκετές δυσκολίες για όλους μας, αφού σχηματίζει αρνητικές γωνίες με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Το «μήνυμα» που στέλνει σε σένα το γεμάτο φεγγάρι είναι να μειώσεις για λίγο τις δραστηριότητές σου και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να χαλαρώσει και να αφήσει τα προβλήματά του για λίγο στην άκρη. Το γεγονός ότι ο Πλούτωνας βρίσκεται σε μια θετική θέση προς το ζώδιό σου είναι ένα θετικό σημάδι που υποδεικνύει ευχάριστες εμπειρίες και γεγονότα που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με το εξωτερικό, που θα αποτελέσουν την διέξοδο από τα προβλήματά σου. Επιπλέον, η θετική συμμετοχή του Δία θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, ενώ το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα συνιστά να αποφύγεις σωματικές δραστηριότητες που μπορεί να σε εξαντλήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Μαρτίου πρόκειται να προκαλέσει πολλές δυσκολίες στα περισσότερα ζώδια, αλλά όχι σε σένα! Παρά τις αρνητικές γωνίες που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, η θετική συμμετοχή του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου σηματοδοτεί τις καλύτερες εξελίξεις τόσο για την προσωπική σου ζωή όσο και για την επαγγελματική σου πορεία. Έτσι, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα δεις πολλούς στόχους σου να πραγματοποιούνται και τις προσπάθειές σου να αναγνωρίζονται και να σε οδηγούν σε ένα καλύτερο πόστο. Ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες ανατροπές που θα σε προβληματίσουν θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτές γίνονται για το καλό σου. Παρά τις θετικές προοπτικές που σου υπόσχεται το γεμάτο φεγγάρι καλό θα είναι να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, ενδέχεται να σου προκαλέσει κάποιες απώλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Μαρτίου είναι εξαιρετικά σημαντική για σένα, αφού η Σελήνη είναι δική σου κυβερνήτης και σε επηρεάζει περισσότερο από όλους. Οι αρνητικές γωνίες που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό είναι πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και στη δουλειά σου που θα κλονίσουν και θα διαταράξουν τη ζωή σου. Ίσως κάποιες αλλαγές που γίνονται παρά τη θέλησή σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και προβληματισμούς. Το παράλληλο τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και ο μόνος τρόπος να βγεις «κερδισμένη» είναι να παρακολουθήσεις τις εξελίξεις και να τις αποδεχτείς χωρίς ενδοιασμούς. Να ξέρεις ότι κάθε αλλαγή που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα μπορεί να φαίνεται αρχικά δύσκολη, όμως σου ανοίγει το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος αποτελεί για σένα ένα σημαντικό φαινόμενο κάθε μήνα, αφού γίνεται με την συμμετοχή του δικού σου κυβερνήτη του Ήλιου. Αυτό το μήνα πραγματοποιείται στις 27 Μαρτίου με την αρνητική επιρροή του Ουρανού και του Πλούτωνα και τη θετική επιρροή του Δία. Παρόλο που πρόκειται για μια «δύσκολη» Πανσέληνο εσένα δεν φαίνεται να σε προβληματίζει ιδιαίτερα. Αντίθετα, σου ανοίγει το δρόμο για μια νέα πορεία, σου δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις νέες κουλτούρες και προοπτικές ή να ξεκινήσεις ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Οι προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι σημαντικές και η μόνη δυσκολία που θα έχεις θα είναι ότι θα πρέπει να αντιδράσεις εξαιρετικά γρήγορα ώστε να μην χάσεις την ευκαιρία. Μια επαγγελματική αλλαγή μπορεί να σε βγάλει από την «αφάνεια» και να σου χαρίσει την φήμη που ονειρεύεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο άξονας των οικονομικών σου επηρεάζεται από την επερχόμενη Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 27 Μαρτίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται ιδιαίτερα «καυτό» για σένα, αφού μπορεί να σου επιφυλάσσει μεγάλες ανατροπές τόσο στα έσοδα όσο και στα έξοδά σου. Η αρνητική συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα σηματοδοτεί απώλειες που όμως συνδέονται με ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου όπως είναι για παράδειγμα η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης που οπωσδήποτε απαιτεί κάποια έξοδα. Από την άλλη η θετική συμμετοχή του Δία μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο για μια νέα επαγγελματική πορεία που θα σε καλύπτει απόλυτα και θα σου προσφέρει σημαντικά έσοδα. Σε κάθε περίπτωση το μέτρο είναι αυτό που θα πρέπει να έχεις ως βασικό κριτήριο το επόμενο δεκαπενθήμερο, ώστε να αποφύγεις περιττές απώλειες.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Μαρτίου πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και σε επηρεάζει ίσως περισσότερο από όλους. Οι αρνητικές γωνίες που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σηματοδοτούν δυσκολίες τόσο στις σχέσεις σου και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, όσο και στην επαγγελματική σου πορεία, αφού η Σελήνη κυβερνά τον τομέα της καριέρας σου στο ηλιακό σου ωροσκόπιο. Δεν αποκλείεται όμως πολλά από τα γεγονότα που θα προκύψουν να τα περιμένεις ήδη και κατά κάποιο τρόπο να είσαι προετοιμασμένη γι’ αυτά και αποφασισμένη να αναλάβεις προσωπική δράση ώστε να εξελιχθούν. Είτε πρόκειται για μια νέα επαγγελματική πορεία, είτε για το τέλος μιας σημαντικής σχέσης θα πρέπει να ξέρεις ότι το κεφάλαιο της ζωής σου που κλείνει θα σε ανακουφίσει από πολλά προβλήματα και το κυριότερο θα σε οδηγήσει σε ένα μέλλον πολύ καλύτερο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια αρκετά «δύσκολη» Πανσέληνος σχηματίζεται στις 27 Μαρτίου στο «διπλανό» ζώδιο του Ζυγού. Στο φαινόμενο αυτό συμμετέχει αρνητικά ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας που παράλληλα σχηματίζει τετράγωνο και με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Άρη, καθώς επίσης και ο Ουρανός. Όλες αυτές οι όψεις μπορεί να ακούγονται «απειλητικές», στην πραγματικότητα όμως, σκοπό έχουν να σε «ταρακουνήσουν» ώστε να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου –κυρίως αυτά που σχετίζονται με την καριέρα σου- και να προετοιμάσεις μια νέα επαγγελματική πορεία που σίγουρα θα σου ταιριάζει περισσότερο. Ακόμα όμως κι αν «αδρανήσεις» η τύχη θα δουλέψει για σένα και θα σε οδηγήσει σε μια σειρά αλλαγών που μπορεί να σου φανούν δυσάρεστες αρχικά, θα σε ωθήσουν όμως να αναζητήσεις μια καλύτερη πορεία. Το επόμενο δεκαπενθήμερο επιπλέον, μπορείς να ασχοληθείς με την προσωπική σου εμφάνιση αλλά και να ξεκινήσεις μια παθιασμένη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 27 Μαρτίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν αρκετά δύσκολο σχηματισμό το φαινόμενο αυτό θα αποδειχθεί αρκετά θετικό για σένα. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο θα δεις τα όνειρά σου και τις φιλοδοξίες σου να πραγματοποιούνται και τους φίλους ή άλλα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα να σου προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους. Ωστόσο, το γεγονός ότι θα πετύχεις τους στόχους σου και θα βελτιώσεις τις οικονομικές αποδοχές σου, ίσως σε ωθήσει σε κάποιες σπατάλες που μπορεί να σου δημιουργήσουν αργότερα πρόβλημα. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις με αποτέλεσμα αν είσαι ελεύθερη να κάνεις μια σημαντική γνωριμία, ενώ αν έχεις ήδη μια σχέση να την επισημοποιήσεις στο άμεσο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 27 Μαρτίου πραγματοποιείται μια αρκετά δύσκολη Πανσέληνος που μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, μπορείς όμως και να την εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά και ο Ουρανός συμμετέχουν αρνητικά στο φαινόμενο, ενώ ο Δίας ρίχνει τις θετικές του ακτίνες. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι πολύ σημαντικό για σένα, αφού θα έρθεις αντιμέτωπη με σοβαρά θέματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή και στη δουλειά σου, ενώ η ταυτόχρονη όψη Άρη – Πλούτωνα μπορεί να «φρενάρει» κάποια σχέδια που αφορούν στην προσωπική σου εξέλιξη. Ωστόσο, ο κυβερνήτης σου Κρόνος σε κατατάσσει στους καλύτερους αγωνιστές του ζωδιακού και αυτό το ταλέντο σου θα σε βοηθήσει όχι μόνο να ξεπεράσεις τον σκόπελο, αλλά και να δημιουργήσεις τις ιδανικές συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος του Μαρτίου, σχηματίζεται στις 27 του μήνα στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και παρά τις αρνητικές γωνίες που σχηματίζει, δεν φαίνεται να σε απειλεί. Αντίθετα, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αρκετά καινούργια πράγματα, σύντομα ταξίδια, σημαντικές συζητήσεις και νέες γνωριμίες που θα επηρεάσουν θετικά την προσωπική σου εξέλιξη. Οι σχέσεις σου, θα βελτιωθούν με έναν απρόσμενο τρόπο και αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον σύντροφό σου θα καταφέρεις να τα λύσεις οριστικά. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποιες «παρασκηνιακές» συζητήσεις που θα παίξουν ρόλο στην καριέρα σου. Τέλος, η θετική συμμετοχή του Δία, υπόσχεται έναν καινούργιο έρωτα, στους Υδροχόους που παραμένουν αδέσμευτοι.

ΙΧΘΕΙΣ
Στις 27 Μαρτίου σχηματίζεται μια αρκετά δύσκολη Πανσέληνος που επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σου. Η αρνητική συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές απώλειες στα εισοδήματά σου ή σκαμπανεβάσματα για τα οποία δεν είσαι προετοιμασμένη. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Πλούτωνας βρίσκεται σε μια θετική – προς το ζώδιό σου – θέση μπορεί να σε «γλιτώσει» από πολλές δυσκολίες, αν βάλεις τη λογική σου να λειτουργήσει και αποφύγεις να πέσεις στην «παγίδα» της σπατάλης. Οι δυσκολίες επίσης, μπορούν να σε παροτρύνουν να βρεις έναν τρόπο να κερδίζεις κάποια χρήματα μέσα από το χώρο του σπιτιού σου. Δεν αποκλείεται επίσης να επιτευχθεί μια αξιόλογη αγοραπωλησία που θα σου λύσει πολλά προβλήματα. Τέλος, αρκετοί Ιχθείς θα αποφασίσουν να προχωρήσουν στην δημιουργία της δικής τους οικογένειας.

Read More

And More