Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 12/11/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Κυριακή χρειάζεται λίγη ψυχραιμία. Η Σελήνη πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ερμή και αυτό το γεγονός απαιτεί αυτοσυγκράτηση. Δεν θα είναι δύσκολο να χάσεις τον έλεγχο και να οδηγηθείς σε παρεξηγήσεις και εντάσεις με κάποιον. Για αυτό να είσαι πολύ προσεκτικός με τον σύντροφό σου, τα μέλη της οικογένειάς σου και τους συνεργάτες σου. Όσο καλύτερα διατηρήσεις την ηρεμία σου τόσο πιο ήπια θα είναι η ημέρα. Καλύτερα ασχολήσου με λεπτομέρειες της καθημερινότητας ή του σπιτιού σου, χωρίς όμως να γίνονται αφορμή για να έρθεις σε κόντρα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα…

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα σήμερα, γιατί τα πράγματα είναι λίγο έντονα. Προσπάθησε να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα και να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση για να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις εποικοδομητικές επαφές και συνομιλίες που θα σε κάνουν να βρεις νέες λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αποκτούν μια νέα ώθηση, καθώς είσαι σε θέση να βρεις νέες πηγές εισοδήματος.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η θετική επιρροή της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου σε ωθεί να ασχοληθείς με μικροδουλειές και να βάλεις τάξη οργανώνοντας τη ζωή σου και τις υποχρεώσεις σου. Επανεξέτασε τα σχέδια που έχεις για τις μελλοντικές σου κινήσεις, καθώς είναι βέβαιο ότι σήμερα θα μπορέσεις να βρεις πιο πρακτικές εναλλακτικές για να υλοποιήσεις αυτά που σκέφτεσαι. Είναι, επίσης, κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις μια ενασχόληση που θα σε κάνει να βάλεις σε τάξη την πνευματική και σωματική σου υπόσταση. Μια καλή εναλλακτική θα ήταν να ασχοληθείς με τη γιόγκα που θα σου φέρει ισορροπία και υγεία στο μυαλό και στο σώμα. Πέραν όλων αυτών, πρόσεχε να μην σε παρασύρει ο εκνευρισμός, καθώς οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά.

Αισθηματικές
Όσον αφορά στα αισθηματικά σου καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, γιατί είναι πολύ πιθανό σήμερα να παρεκκλίνεις από την σωστή συμπεριφορά και να δημιουργήσεις ένταση στην σχέση σου. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής ελέγχοντας τον θυμό που δημιουργούν διάφορες συνθήκες γύρω σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έχεις σήμερα μια πολύ εποικοδομητική ημέρα και αρκετές από τις ιδέες σου μπορούν να βρουν τις κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθούν. Προσοχή στα οικονομικά σου που σε αγχώνουν και σε κάνουν να χάνεις την ψυχραιμία σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, αν νιώθεις ότι η ζωή σου συνεχίζει να βρίσκεται σε αταξία ή ότι κάποιοι τομείς δεν είναι τόσο πρακτικοί και λειτουργικοί όσο θα ήθελες, είναι η στιγμή, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τις δέουσες αλλαγές. Ασχολήσου με τις λεπτομέρειες που θα δώσουν τις λύσεις σε οργανωτικό επίπεδο. Ίσως αυτές να σχετίζονται με κάποιες εκκρεμότητες στην εργασία σου ή με κάποιο έργο που έχεις αναλάβει τελευταία. Από την άλλη, μιας και είναι Κυριακή, ίσως μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στο σπίτι και στην τακτοποίησή του. Ακόμη, υπάρχουν ζητήματα μέσα σε αυτό που σήμερα μπορούν να οργανωθούν πολύ καλύτερα. Όπως και να έχει πρέπει, όμως, να είσαι προσεκτικός, διατηρώντας ήρεμη την συμπεριφορά σου. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή σε κάνει οξύθυμο!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε κόντρα μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στον εκνευρισμό που σου δημιουργεί η πίεση από τους άλλους τομείς. Για αυτό, προτίμησε να κρατήσεις αποστάσεις αν το κρίνεις απαραίτητο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, γιατί κάποιες εξελίξεις θα σε κάνουν να βγεις εκτός προγραμματισμού Ακόμα και τα οικονομικά σου φέρνουν χρειάζονται ψυχραιμία και σταθερότητα για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Κυριακή θα μπορέσει να κυλήσει ευχάριστα, αλλά και πρακτικά για εσένα, αρκεί να καταφέρεις να ελέγξεις τον εκνευρισμό που δημιουργεί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή. Κάποιες καταστάσεις θα είναι ικανές να σε ενοχλήσουν με αποτέλεσμα να εκφράσεις το θυμό και την δυσαρέσκειά σου με τσακωμό και διαμάχη. Καλύτερα είναι να διατηρήσεις μια χαλαρή στάση για να μην χαλάσεις την ημέρα. Μπορείς, λοιπόν, να ασχοληθείς με πιο πρακτικά ζητήματα που αφορούν την τάξη στην καθημερινότητά σου. Έλεγξε τις λεπτομέρειες σε αυτή που σου δημιουργούν καθυστερήσεις και προβλήματα και άλλαξέ τα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να έχεις μια αρμονική ημέρα αν καταφέρεις να ελέγξεις την αναστάτωση που σου δημιουργούν οι γενικότερες συνθήκες της καθημερινότητας. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που σχετίζονται με καίρια ζητήματα της σχέσης.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου μπορείς να έχεις επιτυχίες και να δώσεις λύσεις σε διάφορες δυσκολίες, αρκεί να παραμείνεις ψύχραιμος στις συζητήσεις και τις συναναστροφές σου. Μην ανοίγεσαι στα οικονομικά σου με άσκοπες αγορές και μείνε συγκρατημένος.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, ψυχραιμία και υπομονή πρέπει να δείξεις σήμερα. Θα υπάρξουν στιγμές που τα πράγματα θα σε ωθήσουν σε μια συμπεριφορά που δεν σου αρμόζει. Θα χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου και θα νιώσεις ότι μέσω ενός τσακωμού θα λύσεις τις διαφορές σου. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα όμως και το ξέρεις, καθώς η λογική προστάζει να κινηθείς διαφορετικά. Θα υπάρξει, επίσης, έλλειψη αποφασιστικότητας και σταθερότητας και αυτό ίσως σε κουράσει. Οργανώσου και βάλε πράγματα στο πρόγραμμά σου που θα σε κάνουν να νιώσεις χαλαρός και ξεκούραστος. Κυριακή είναι άλλωστε!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην παρασυρθείς από τα νεύρα που έχεις λόγω της ημέρας. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή είναι πολύ πιθανό να φέρει τσακωμούς και εντάσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου για να μην χαλάσεις τις ισορροπίες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου περνάς μια καλή μέρα, καθώς οι αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου μπορούν να γίνουν υπέρ σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να εξελιχθούν πολύ καλά αρκεί να παραμείνεις εντός προγραμματισμού χωρίς να παρεκκλίνεις.

Παρθένος
Η Κυριακή αυτή, φίλε Παρθένε, χαρακτηρίζεται από πρακτικότητα και οργάνωση, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου. Συνάμα, όμως, η δύσκολη όψη της με τον Ερμή, μπλοκάρει την επικοινωνία με τους γύρω σου ή τουλάχιστον της δημιουργεί προβλήματα. Το αποτέλεσμα; Μα τί άλλο; Παρεξηγήσεις και εντάσεις. Αφού ξέρεις ότι υπάρχει αυτή η επίδραση από το πλανητικό σκηνικό, προσπάθησε να διατηρήσεις τα λόγια και τη συμπεριφορά σου κόσμια. Δεν θα καταφέρεις να λύσεις κανένα πρόβλημα. Χαλάρωσε και ασχολήσου με την υγεία σου τη σημερινή ημέρα. Ίσως ένας περίπατος να είναι η ιδανική επιλογή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δεν είναι καλή ημέρα για να συζητήσεις με τον σύντροφό σου σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν και ειδικά προβλήματα της σχέσης. Έχεις αρκετό εκνευρισμό, για αυτό απόφυγε τις νέες γνωριμίες αν είσαι μόνος.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και σήμερα θα βρεις τον τρόπο να διευθετήσεις τις ανοιχτές υποχρεώσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Ακόμα και τα οικονομικά σου έχουν ανοδική πορεία και είσαι σε θέση να καλύψεις αρκετές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Κυριακή ίσως να μην είναι από τις ημέρες που θα πεις ότι πέρασες συναρπαστικά. Από τη μια έχεις την ανάγκη να βάλεις κάτω τα πράγματα και να θέσεις νέες βάσεις και νέο σχεδιασμό, ενώ από την άλλη θα δυσκολευτείς να μείνεις ψύχραιμος ή να εκφράσεις αποφασιστικότητα. Επίσης, δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι ημέρα κατάλληλη για νέα ξεκινήματα ή σημαντικά ραντεβού. Δεν είσαι σε θέση να κινηθείς με ωριμότητα και να επικοινωνήσεις σωστά ό,τι έχεις κατά νου. Για αυτό, χαλάρωσε και ασχολήσου με πρακτικά θέματα που θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα μην αφήσεις κάποιες λεπτομέρειες να χαλάσουν τη ζεστή ατμόσφαιρα. Μίλησε ήρεμα με το ταίρι σου και πέρασε όσο πιο χαλαρά γίνεται. Μια μικρή αντιπαράθεση μπορεί να φέρει διαμάχη και τσακωμό.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά θα πρέπει να προσέξεις πολύ τον τρόπο που επικοινωνείς με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους. Φαίνεται πως είσαι επιρρεπής σε τσακωμούς. Στα οικονομικά, προσπάθησε να δείξεις σταθερότητα και υπομονή.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Κυριακή αναμένεται να δυσκολέψει και εσένα, καθώς η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Ερμή, φέρνει αναστάτωση στην επικοινωνία σου με τους τρίτους. Είτε εσύ δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς τα όσα ακούς, είτε δεν μπορείς να μεταφέρεις επιτυχώς τις σκέψεις σου. Μην ψάξεις να βρεις σε βάθος αν φταίει ο πομπός ή ο δέκτης της πληροφορίας, καθώς δεν έχει σημασία κάτι τέτοιο. Η πλανητική επιρροή δημιουργεί εμπλοκή που καλείσαι να την διαχειριστείς με ψυχραιμία αν θέλεις να απολαύσεις τη σημερινή σου ξεκούραση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η στιγμή δεν είναι καλή για ξεκαθαρίσματα και σημαντικές συζητήσεις. Φαίνεται πως ούτε εσύ, ούτε το ταίρι σου βρίσκεστε στην κατάλληλη ψυχική κατάσταση για να μιλήσετε ήρεμα για τα θέματα που αφορούν τη σχέση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα αυτήν την μέρα, αλλά δεν ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και ξεκινήματα, γιατί δεν φαίνεται να είσαι σε θέση να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να ισορροπήσουν όσο συνεχίζεις να κινείσαι βάση προϋπολογισμού.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να ασχοληθείς για άλλη μια μέρα με πρακτικές λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σου που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πιο λειτουργικές τις καθημερινές σου συνήθειες. Επανεξέτασε το πρόγραμμά σου και αποφάσισε ποιες αλλαγές είναι απαραίτητες. Έτσι, όχι μόνο θα βελτιώσεις την ποιότητα της ζωή σου, αλλά θα νιώσεις και μια ευχαρίστηση ότι τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους σιγά σιγά. Βέβαια, δεν ενδείκνυται η ημέρα για να κάνεις νέα ξεκινήματα, οπότε απόφυγέ το. Επίσης, καλό είναι να διαχειριστείς την ψυχολογική σου κατάσταση και να μην αφήσεις τίποτα να σε εκνευρίσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα δεν ευνοεί την επικοινωνία με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή. Επομένως, φρόντισε να βγεις και να διασκεδάσεις χωρίς να σταθείς σε λεπτομέρειες ή να κάνεις αναλυτικές συζητήσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου έχεις καταφέρει πάρα πολλά και οι θετικές συνέπειες των προσπαθειών σου φαίνονται καθαρά. Συνέχισε να κινείσαι με βάση το πρόγραμμά σου και ειδικά στο οικονομικό σου πλάνο, γιατί είναι επικίνδυνο να ξεφύγεις κάνοντας σπατάλες.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, για άλλη μια ημέρα το πλανητικό σκηνικό σου δίνει την ευκαιρία να αναδιοργανωθείς για να επωφεληθείς στα μέγιστα από τα οφέλη της τάξης στη ζωή σου. Σίγουρα υπάρχουν ζητήματα που νιώθεις ότι πρέπει να αλλάξουν ή να οργανωθούν καλύτερα. Μην το καθυστερείς άλλο. Επίσης, υπάρχουν τομείς που πιστεύεις ότι κάποια πράγματα δεν «δουλεύουν» με τον τρόπο που είναι διαμορφωμένα τώρα. Οπότε, μην αργείς και ασχολήσου με εκείνες τις λεπτομέρειες που αν αλλάξουν θα διευκολύνουν τη ρουτίνα σου. Προσοχή μόνο στις επικοινωνίες, γιατί η Σελήνη πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ερμή. Χρειάζεται ψυχραιμία και σύνεση.

Αισθηματικές
Αν θέλεις να έχεις μια ξεκούραστη Κυριακή καλό είναι να αποφύγεις τις συζητήσεις γύρω από ευαίσθητα θέματα. Υπάρχει εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα που σε αναγκάζει να χάνεις την ψυχική σου ισορροπία και να οδηγείσαι σε ξεσπάσματα θυμού.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου ίσως να έχεις κάποιες εντάσεις με συνεργάτες, αλλά αν καταφέρεις να διατηρήσεις ψύχραιμη στάση θα τις ξεπεράσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι μια μέρα που θα σε κάνει να αναζητήσεις νέους τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μια Κυριακή που σε προτρέπει να ασχοληθείς με πιο πρακτικά ζητήματα της ζωής σου ή με την τάξη με μια ευρύτερη έννοια. Ίσως σήμερα να υπάρξει χρόνος να τακτοποιήσεις το σπίτι, να βάλεις μια σειρά στις υποχρεώσεις σου ή ακόμη και να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποθέσεις που χρειάζονται επαναπροσδιορισμό για να έχουν θετικά αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα πρέπει να δείξεις προσοχή στις ανθρώπινες επαφές σου, γιατί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή σε ωθούν σε τσακωμούς και εκνευρισμό. Μην χαλάς την ημέρα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες σήμερα για να διατηρήσεις την επικοινωνία με τον σύντροφό σου σε μια ήρεμη κατάσταση. Νιώθεις άγχος και πίεση που σε οδηγεί σε μια επιθετική συμπεριφορά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή φάση και όλες οι υποθέσεις σου μπορούν να εξελιχθούν θετικά, αν κινηθείς με προγραμματισμό και ψυχραιμία. Δεν χρειάζεται να ξεφεύγει ο έλεγχος . Εκμεταλλεύσου την μέρα για να λύσεις υποθέσεις νομικές ή να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα που είναι Κυριακή καλύτερα να ασχοληθείς με την τάξη και την οργάνωση του σπιτιού και της καθημερινότητας, καθώς μπορείς να βρεις λίγο χρόνο να το κάνεις επιμελώς και με το απαραίτητο ενδιαφέρον. Εξάλλου, οι επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στην Παρθένο σχεδόν σε εξαναγκάζουν να ασχοληθείς με αυτές τις ασχολίες. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να δείξεις προσοχή στις συναναστροφές σου με τους γύρω σου καθώς η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Ερμή σε κάνουν οξύθυμο, γιατί σου δημιουργούνται νεύρα που οδηγούν σε συναισθηματικές «εκρήξεις».

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα δεν ενδείκνυται για να ρίξεις στο τραπέζι θέματα προς συζήτηση. Ούτε εσύ, ούτε ο σύντροφός σου έχετε την ψυχραιμία να αναλύσετε ό,τι σας απασχολεί με κατανόηση. Για αυτό προτίμησε να κάνετε πιο διασκεδαστικά πράγματα μαζί.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έχεις την ευκαιρία να τα πας πολύ καλά, εξαιτίας της οργανωτικής σου ικανότητας. Έχεις δυναμισμό και καλή διάθεση. Τα οικονομικά σου είναι σε μια στάσιμη κατάσταση και αν δεν επανεξετάσεις τον προγραμματισμό σου δεν θα μπορέσεις να δεις βελτίωση.

Read More

And More