Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 14/9/2015

Κριός
Αγαπητέ Κριέ το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Μην χάνεις τον χρόνο σου αναρωτώμενος τι είναι καλύτερο και τι όχι και άδραξε την μέρα σου, όσο περισσότερο και καλύτερα μπορείς.

Αισθηματικές
Η σχέση σου έχει ανάγκη από έναν αέρα ανανέωσης, γι αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτήν τη Δευτέρα για να δραπετεύσεις κάπου ευχάριστα και ρομαντικά το βράδυ με τον σύντροφο σου. Όσο για εσένα φίλε Κριέ που δεν έχεις ταίρι φρόντισε να τονώσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου και είναι βέβαιο ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί για να σε φλερτάρει…

Επαγγελματικές
Με το άγχος που σε διακατέχει, ένα είναι βέβαιο – ότι δεν έχεις καθαρή σκέψη και σωστή κρίση για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τις άσκοπες κινήσεις και συγκεντρώσου στους στόχους σου. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.

Ταύρος
Η ημέρα αγαπητέ Ταύρε θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να προσέχεις σε ότι κάνεις. Κοίτα να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Αισθηματικές
Θα δεχτείς σήμερα μία πρόταση από τον σύντροφο σου που θα σε χαροποιήσει πολύ και θα σου φτιάξει την διάθεση φίλε Ταύρε. Κι αν ακόμη το τελευταίο διάστημα έχετε απομακρυνθεί, τώρα ήρθε ο καιρός να μονιάσετε μία και καλή. Όσο και αν θέλεις να κρατήσεις χαρακτήρα μην την αρνηθείς… για το δικό σου καλό!!! Εσύ που είσαι ελεύθερος και επιθυμείς διακαώς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τόλμησε να εκδηλώσεις σήμερα τα συναισθήματα σου άφοβα και το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα θα έχεις άγχος, γιατί θέλεις να τελειώνεις πολλά πράγματα μαζί. Βάλε πρόγραμμα και οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου, διαφορετικά και θα εκνευριστείς αλλά και δεν θα πετύχεις να τα βγάλεις πέρα. Στα οικονομικά, κινήσου με σύνεση και μην κάνεις σπατάλες και έξοδα, που σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

Δίδυμοι
Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα νιώσεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να ασχοληθείς με τα παιδιά και τον σύντροφο σου αυτήν τη Δευτέρα φίλε Δίδυμε. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για εξόδους και βόλτες που θα σας ανανεώσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν σας, αν θέλετε να φτιάξετε την ζωή σας. Μην το αναβάλλετε άλλο!!!

Επαγγελματικές
Οι ανταγωνιστές σου σήμερα θα προσπαθήσουν να σε απομακρύνουν από τους στόχους σου, αλλά μάταια… γιατί η δική σου δυναμικότητα επισκιάζει την δική τους θέληση. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Καρκίνος
Η μέρα αγαπητέ Καρκίνε θα είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Τώρα θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σου επιτρέψουν να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Η βελτίωση της επικοινωνίας με τα άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος θα ευνοήσει το κλείσιμο νέων συμφωνιών που θα αποφέρουν σύντομα καρπούς.

Αισθηματικές
Ένα ρομαντικό δείπνο είναι ικανό να κάνει και εσένα και τον σύντροφο σου ευτυχισμένο φίλε Καρκίνε, μιας και οι δύο έχετε πιεστεί πολύ το τελευταίο διάστημα και νιώθετε επιτακτική την ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση. Ευνοϊκές θα είναι οι επαφές και οι έξοδοι σήμερα για τους ελεύθερους Καρκίνους καθώς έχετε πολλές πιθανότητες να έρθετε σε επαφή με αξιόλογους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Οι κοινωνικές συναναστροφές ευνοούνται στο μέγιστο βαθμό.

Επαγγελματικές
Σήμερα στην δουλειά σου μπορείς με χαμηλούς τόνους και χωρίς νεύρα, να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Μην πτοηθείς αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις γιατί ο δρόμος της επιτυχίας έχει ήδη ανοίξει για εσένα φίλε Καρκίνε. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα θα περάσεις κάποια αγωνία αυτήν τη Δευτέρα γύρω από τα οικονομικά σου, καθώς αναμένεται να προκύψουν κάποια απρόοπτα έξοδα από εκεί που δεν τα περιμένεις. Χάρη βέβαια θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα βρεις τρόπο να τα αντιμετωπίσεις και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα μην πιέσεις σήμερα καταστάσεις που αφορούν την αισθηματική σου ζωή, γιατί όλα κρέμονται σε τεντωμένο σκοινί. Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφος σου περνάτε δύσκολα και πιεστικά στον χώρο της δουλειάς σας, που το τελευταίο που έχετε ανάγκη είναι να ξεσπάτε ο ένας στο άλλον. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, εκμεταλλεύσου το για να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση και μετά να φλερτάρεις με εγγυημένα αποτελέσματα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα αν είσαι Λέων. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε θα έχεις πολύ ενέργεια σήμερα για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς γιατί θα είναι πρόσκαιρα.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε δείξε περισσότερη τρυφερότητα σήμερα στον σύντροφο σου και μην απορροφάσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνος σου, μπορείς να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και θα δεις ότι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος εν ριπή οφθαλμού!!!

Επαγγελματικές
Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που θα είναι πολύ καλές για τα οικονομικά σου. Οι συνεργασίες που θα σου προταθούν θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα δώσουν άλλον αέρα στην καθημερινότητα σου και στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Οικονομικά πρέπει να είσαι συνεπής στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων σου και μετά να κάνεις αγορές που δεν σου είναι άκρως απαραίτητες.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ αυτή η Δευτέρα θα σε ευνοήσει αρκετά. Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Συγκράτησε μόνο τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις που δεν θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Η ημέρα φίλε Ζυγέ θα σε ευνοήσει να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που δυσκολεύουν και χαλούν το ερωτικό κλίμα της σχέσης σου. Απόφυγε ζήλειες και εμμονές με κάθε τρόπο. Εάν ψάχνεις να βρεις τον έρωτα της ζωής σου θα πρέπει να βγεις έξω, να κάνεις κοινωνικές επαφές και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Με το να κάθεσαι στο σπίτι, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Επαγγελματικές
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στην δουλειά σου και μην έχεις άγχος για την πορεία της. Τα πράγματα τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο και έχεις την βοήθεια των συνεργατών σου σε ότι χρειάζεσαι. Στα οικονομικά υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να κάνεις και κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός
Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ η μέρα θα είναι γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι μεγάλες. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό και το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει μία διαφορετική ματιά στα γεγονότα.

Αισθηματικές
Φίλε Σκορπιέ μπορείς να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στον σύντροφο σου, για θέματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στην σχέση σου. Με το να μιλάς δεν σημαίνει ότι πιέζεις καταστάσεις, γι αυτό μην μένεις άλλο σε αυτήν την παγιωμένη κατάσταση που σε έχει κουράσει. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και εύκολα θα καταφέρεις να γοητεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις αρκετά.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη η σημερινή Δευτέρα θα σε κάνει να δεις πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι εις βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές
Φίλε Τοξότη μία ερωτική Δευτέρα ξημερώνει για εσένα, γι αυτό άδραξε την ευκαιρία για να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για εσένα και την σχέση σου και να περάσετε χρόνο μόνο οι δυο σας. Εάν είσαι μόνος σου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο μία γνωριμία που θα κάνεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Σταμάτα να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό. Στα οικονομικά σου προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγούν στο να κάνεις μόνο έξοδα.

Αιγόκερως
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές τώρα στην ζωή σου αγαπητέ Αιγόκερε και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη, γεγονός που θα ασκήσει ουσιαστική επίδραση στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου και κάνε τις κινήσεις που πρέπει όσο κι αν αυτό σε επιβαρύνει και σε κουράζει.

Αισθηματικές
Ο σύντροφος σου θα σου εκδηλώσει κάποια παράπονα που θα αφορούν την σχέση σας και το ότι δεν αφιερώνεις τον χρόνο που πρέπει και έχει ανάγκη και ο ίδιος για να αισθάνεται καλά. Φρόντισε να μην πας κόντρα στα λεγόμενα του γιατί τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα από εκεί που δεν το περιμένεις. Η αισθηματική ζωή των ελεύθερων Αιγόκερων ευνοείται ιδιαίτερα με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό και να φέρνει στο κατώφλι σας πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου φίλε Αιγόκερε τα πας πολύ καλά και θα τα πας και καλύτερα αν μείνεις ορθολογιστής στην κρίση σου. Φρόντισε σήμερα να μην χαλαρώσεις και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε κάποια θέματα που χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν καλό θα είναι να τις προσέξεις αρκετά.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου και ξεκίνησε από σήμερα να το κάνεις. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

Αισθηματικές
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα φίλε Υδροχόε θα καταπλήξει. Θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, αυτή την περίοδο το φλερτ και η πολύ καλή σου διάθεση θα σε οδηγήσουν στην γνωριμία που θα σου πάρει τα μυαλά. Η ημέρα ευνοεί κεραυνοβόλους έρωτες και πάθη!!!

Επαγγελματικές
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που θα είναι καλύτερες για εσένα και το οικονομικό σου συμφέρον. Τα έξοδα σου είναι ιδιαίτερα αυξημένα και πρέπει να κάνεις πολύ καλή διαχείριση των χρημάτων σου, αν θέλεις να ανταπεξέλθεις.

Ιχθείς
Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυση τους. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Αισθηματικές
Η ημέρα φίλε Ιχθύ σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ ξεκούρασης με τον σύντροφο σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και να μοιραστείς τις έννοιες σου και τις ανησυχίες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, η Σελήνη από το Ζυγό θα φέρει στον διάβα σου ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως έχει αλλάξει πολύ και θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές
Φρόντισε σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στην πορεία της δουλειάς σου, γιατί υπάρχουν κρυφοί εχθροί και ανταγωνιστές που σου βάζουν τρικλοποδιές πίσω από την πλάτη σου. Στα οικονομικά τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν τα έσοδα που θέλεις.

Read More

And More