Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 16/11/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες τη σημερινή ημέρα που θα σου παρουσιαστούν αγαπητέ Κριέ αν έχεις υπολογίσει καλά τις ενέργειές σου, αλλά και τις επιπτώσεις τους. Να κάτσεις να σκεφτείς, για να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις και εσύ. Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα που βλέπεις ότι δεν σου δίνουν τα αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές
Η στασιμότητα που μπορεί να υπήρχε στη σχέση σου επιτέλους σταματάει, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός. Θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, που θα σου προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στη σχέση σου και να ξέρεις ότι το αποψινό βράδυ είναι κατάλληλο για να του εξομολογηθείς. Εσύ που ακόμη παλεύεις με τη μοναξιά σου, κάνε υπομονή και μην ενδίδεις στις προκλήσεις του πρώτου τυχόντα, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς.

Επαγγελματικές
Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στο χώρο της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και θέματα με τον νόμο ευνοούνται. Στα οικονομικά σου κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Εκκρεμότητες που έχεις θα τις τακτοποιήσεις μια χαρά.

/

Ταύρος
Σήμερα, φίλε Ταύρε, μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και οφείλεις να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές
Φρόντισε σήμερα να αποστασιοποιηθείς από τη σχέση σου και να περάσεις χρόνο μακριά από το σύντροφό σου γιατί το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό. Κι αν ακόμη δίνεις μάχες με την ερωτική σου μοναξιά, καλό θα είναι να πάρεις απόφαση να αλλάξεις κάποιες συμπεριφορές σου, που βλέπεις ότι δεν σου δίνουν το αποτέλεσμα που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα θα μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να επεξεργαστείς τις κατάλληλες λύσεις. Απόφυγε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο στη ζωή σου με ψυχραιμία και ισορροπία χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες.

Αισθηματικές
Φρόντισε σήμερα φίλε Δίδυμε να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου και προπάντων να μην κάνεις καμία συζήτηση για να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου, πάρε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σου και σταμάτα να κάθεσαι κλεισμένος στο σπίτι περιμένοντας τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα.

Επαγγελματικές
Πέρασε ουδέτερα στη δουλειά σου, χωρίς πολλές κουβέντες με τους συνεργάτες σου και προπάντων μην πεις τίποτε για όποια σχέδια έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν τον νόμο και τα φορολογικά.

Καρκίνος
Ο εκνευρισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος. Καλό θα είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Αυτό το συναίσθημα θα σε διακατέχει έντονα και τη σημερινή ημέρα. Απόφυγε να παραπονεθείς και συνέχισε κανονικά την ημέρα σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μπορείς να φέρεις στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που σε έχουν στεναχωρήσει και συνεχίζουν και σε αγχώνουν. Δες τα πράγματα με παραπάνω διαλλακτικότητα και κάνε ουσιαστικές κουβέντες με τον άνθρωπο σου για να βρείτε συμφέρουσες και δίκαιες λύσεις και για τους δύο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι για εσένα μην απελπίζεσαι, γιατί με κατάλληλους χειρισμούς, με υπομονή και επιμονή θα βρεις αυτό που θέλεις και θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, αλλά σήμερα θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερη υπομονή, γιατί θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις σχετικά με υποθέσεις του αντικειμένου σου. Στα οικονομικά σου ασχολήσου με τις εκκρεμότητες που έχεις και κοίτα πως θα τις τακτοποιήσεις.

Λέων
Οι ευθύνες που θα έχεις σήμερα θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με άτομα που δε φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

Αισθηματικές
Τον τελευταίο καιρό έχεις κάποιες μικροπροστριβές με το σύντροφό σου. Μην τις κάνεις μεγαλύτερες σήμερα με τα νεύρα που θα έχεις. Καλύτερα να ξεχάσεις τα υπόλοιπα προβλήματα και να συγκεντρωθείς στην ουσία των πραγμάτων. Εσύ που επιδιώκεις να κάνεις ερωτική γνωριμία, καλό θα είναι να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση και να γίνεις πιο ελκυστικός στο αντίθετο φύλο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο και καλό είναι να διοχετεύσεις όλη την ενέργεια σου σε αρμοδιότητες που είναι μισοτελειωμένες ώστε να φτιάξεις το πλάνο για τα μελλοντικά σου σχέδια χωρίς να έχεις αφήσει κάτι πίσω σου. Στα οικονομικά σου μην κάνεις ανοίγματα σήμερα και προπάντων μην παρασυρθείς σε αγορές και άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

Παρθένος
Μία καλή ημέρα ξεκινάει για εσένα. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα έχεις την επιτυχία που αναζητάς.

Αισθηματικές
Μην ξεσπάσεις στο σύντροφό σου, ενώ σου φταίνε άλλα πράγματα. Φρόντισε να περάσετε ερωτικά οι δυο σας, για να ξεχαστείς από τις υπόλοιπες ευθύνες που σε αγχώνουν. Οι ελεύθεροι Παρθένοι να έχετε το νου σας, γιατί γύρω σας υπάρχουν πολλά άτομα που σας θέλουν, αλλά ο τρόπος σας δεν τα αφήνει να σας πλησιάσουν.

Επαγγελματικές
Έχεις κάνει πολλά σχέδια για τη δουλειά σου και σήμερα θα διαπιστώσεις ότι έχουν καθυστερήσεις. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και κάνε υπομονή για να πάρουν το δρόμο τους χωρίς τη δική σου πίεση. Στα οικονομικά σου μην πάρεις καμιά σημαντική απόφαση. Καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις όλες σου τις οφειλές προτού δημιουργήσεις καινούργιες.

Ζυγός
Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις για να δώσεις πια πνοή σε αυτά. Αν βάλουμε μαζί και τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Το πλανητικό σκηνικό σήμερα αλλάζει προς όφελός σου και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις αρχίζουν να κινούνται προς τη μεριά που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε καλό δρόμο, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για υποθέσεις που αποτελούν παρελθόν. Αν βγάλεις τον ερωτισμό σου, είναι βέβαιο ότι θα περάσεις αξέχαστα. Εσύ που βαδίζεις μόνος σου, να περιμένεις μία πρόσκληση ή ένα μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Σήμερα στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις, που στο μέλλον θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Κινήσου όπως πρέπει και δε θα χάσεις. Ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές, μην υπογράψεις συμβόλαια και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που να αφορούν το οικονομικό σου μέλλον.

Σκορπιός
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, ευνοείσαι να κάνεις δραστηριότητες που έχουν σχέση με θέματα οικογένειας, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα κάνουν αίσθηση. Μην πεις τη γνώμη σου για τίποτε. Μπορείς με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα, να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα.

Αισθηματικές
Όλο το άγχος και τη φόρτιση της ημέρας πάλι ο σύντροφός σου θα τα πληρώσει και αυτό είναι άδικο για τη σχέση σου. Μπορεί να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι και αυτός είναι άνθρωπος και έχει τα όριά του, που οφείλεις να μην ξεπερνάς. Εσύ, που η ζωή σου ακόμη είναι άδεια και θέλεις να βρεις το άλλο σου μισό, μην αγχώνεσαι γιατί σήμερα μπορείς να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο μέσα από τους ψυχαγωγικούς χώρους που κινείσαι.

Επαγγελματικές
Πολύ άγχος, πολύ τρέξιμο κι εσύ στη μέση, να προσπαθείς να τα προλάβεις όλα και να τα τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Άλλαξε τακτική, γιατί η ημέρα δεν ευνοεί την υλοποίηση σχεδίων αλλά τη διευθέτηση αρμοδιοτήτων. Δεν είναι καλή μέρα για τα οικονομικά σου. Θα βγουν στη επιφάνεια έξοδα που δεν τα περίμενες.

Τοξότης
Μία περίεργη Τετάρτη ξεκινά για εσένα και εκεί που πίστευες ότι όλα τα πράγματα τα είχες βάλει σε μία σειρά, εξωγενείς παράγοντες και άσχετα άτομα έρχονται να ταρακουνήσουν την ηρεμία σου. Προσπέρασε τα και άφησε την ημέρα να περάσει όσο πιο ήσυχα γίνεται, γιατί οι δυσκολίες και οι ανατροπές που θα παρουσιαστούν θα είναι εφήμερες.

Αισθηματικές
Η διάθεσή σου δε θα είναι και στα καλύτερά της σήμερα αν είσαι Τοξότης, αλλά στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις τις ευκαιρίες να περάσεις ερωτικά και όμορφα με το σύντροφό σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να ζεις την κάθε στιγμή. Εσύ που ακόμη δεν έχεις κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, να θυμάσαι ότι ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στον Τοξότη και ανεβάζει τόσο τον ερωτισμό σου, που σίγουρα θα καταφέρεις να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα σήμερα και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές στη δουλειά σου. Πέρασε χαλαρά, και κάνε ό,τι κρίνεις πως είναι απαραίτητο. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο, ώστε να καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχεις.

Αιγόκερως
Η ημέρα θα είναι δύσκολη και θα νιώσεις απογοήτευση για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν και είναι σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά μόνο αν ακολουθήσεις το δρόμο που έχεις χαράξει και δεν παρεκκλίνεις. Φρόντισε να σκεφτείς θετικά και μην σου ρίχνουν την ψυχολογία σου, εφήμερες δυσκολίες.

Αισθηματικές
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα κάνουν το σύντροφό σου σήμερα ευτυχισμένο. Βάλε σε εφαρμογή τη φαντασία σου, για να περάσεις πολύ καλά μαζί του ή ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η Σελήνη σήμερα στους Διδύμους σε ευνοεί για να βγεις και να διασκεδάσεις και ίσως κάπου εκεί έξω γνωρίσεις και το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Κάποια μικρά προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν στη δουλειά σου, θα ξεπεραστούν σχετικά ανώδυνα. Πρόσεξε λίγο κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου δεν είσαι σε καλή περίοδο, αλλά θα τα δεις να αρχίσουν να ισορροπούν.

Υδροχόος
Μέρα που μπορείς να δημιουργήσεις και να κάνεις πάρα πολλά, γιατί η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα. Λύσε προβλήματα που αφορούν τον οικογενειακό σου τομέα. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα. Θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα που σε κουράζουν και σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές
Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα στη σχέση σου, αν είσαι Υδροχόος. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τόσο ερωτισμό και σε παροτρύνει να περάσεις ένα ιδιαίτερα ρομαντικό βράδυ με το σύντροφό σου. Το ίδιο ισχύει κι αν ακόμη δεν έχεις μόνιμο δεσμό, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του είτε για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε για να γνωρίσεις κάποιο που θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα που δεν σου άρεσαν μέχρι σήμερα, θα τα φέρεις εκεί που θέλεις εσύ, μόλις κάνεις τις αλλαγές που πρέπει. Στα οικονομικά σου ξεκίνα να προγραμματίζεις και να τακτοποιείς κάποιους παλιούς λογαριασμούς, που μπορεί να είναι σε εκκρεμότητα και σε προβληματίζουν.

Ιχθείς
Σήμερα μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε αγχώνουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μη χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές
Η Σελήνη σήμερα στους Διδύμους ανεβάζει την γοητεία σου και ο ερωτισμός σου κάνει το σύντροφό σου να περνάει αξέχαστα μαζί σου. Κάνε μια προσπάθεια να μιλήσεις μαζί του για την πορεία της σχέσης σας και ίσως τώρα βάλεις νέες βάσεις για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς καλό θα ήταν να περάσετε το βράδυ σας κάνοντας κάτι διαφορετικό ή ίσως να συναντηθείτε με παλιούς καλούς γνωστούς που έχετε καιρό να δείτε.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν κάποια γεγονότα που δεν τα περίμενες και όσο κι αν σε αποσυντονίσουν καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Μην πεις λόγια χωρίς να τα έχεις καλοσκεφτεί και εξέτασε καλά τα πράγματα προτού οδηγηθείς σε συμπεράσματα.

Read More

And More