Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 16/11/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Οι μεγάλες δυνάμεις συγκρούονται τη σημερινή ημέρα. Από τη μια πλευρά, η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό κάνοντάς σε καχύποπτο και κτητικό, ειδικά στις σχέσεις σου. Το συναίσθημά σου γίνεται πολύ πιο έντονο από ό,τι έχεις συνηθίσει και έτσι νιώθεις σε μεγαλύτερο βαθμό τη θλίψη, την απογοήτευση, αλλά και τον ενθουσιασμό, την αγάπη και φυσικά το πάθος! Από την άλλη, όμως, έρχεται η Αφροδίτη που σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε κάνει πιο ευαίσθητο και ειδικά ως προς τις ανάγκες του συντρόφου σου. Είσαι σε θέση να κατανοήσεις τα συναισθήματα των γύρω σου πράγμα που σε βοηθάει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια καταπληκτική ημέρα σήμερα καθώς η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα χαρίζουν ευγένεια, τρυφερότητα και αισθησιασμό στη σχέση. Απόλαυσε την εύνοια, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι.

Επαγγελματικές
Η μέρα φέρνει κάποιες εντάσεις στη δουλειά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος για να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα.Τα οικονομικά ευνοούνται σήμερα και μάλιστα υποθέσεις που σχετίζονται με φόρους και λογιστικές κινήσεις.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα αναμένεται να έχει ένταση στο συναίσθημα. Είναι πολύ πιθανό να μπεις σε περιττές συγκρούσεις και να εκφράζεις μια παράλογη ζήλια προς τον σύντροφό σου. Η διαίσθησή σου αποκτάει δύναμη και είσαι σε θέση να νιώσεις αυτό που δεν λέγεται με λόγια, αλλά υπάρχει στον «αέρα». Η Σελήνη στον Σκορπιό σε προτρέπει να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο και να αποκαλύψεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Προσπάθησε να γίνεις λιγότερο κτητικός και να αφήνεις τα πρόσωπα που αγαπάς να «αναπνέουν» χωρίς να τα εγκλωβίζεις. Μπορείς να δείξεις την ευαισθησία σου στις σχέσεις σου χωρίς να φοβάσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα μπορούν να πάνε πολύ καλά αν αφήσεις στην άκρη τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες. Μην χαλάς την όμορφη αυτή ημέρα και την εύνοια που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό. Απόλαυσε τη βραδιά με το ταίρι σου και πλησίασέ το γλυκά και ήρεμα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση. Μείνε συγκρατημένος και μην αφήνεις το πάθος να σε παρασύρει σε διαμάχες και αντιδικίες. Οι οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται για αυτό κινήσου προς αυτή την κατεύθυνση.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, άρπαξε την ευκαιρία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό σήμερα και προσέγγισε με περισσότερο ενδιαφέρον τον σύντροφό σου. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε κάνει πιο ευαίσθητο, αυξάνοντας τους πόθους και την αγάπη σου. Υπάρχει κατανόηση και συμπάθεια που μαλακώνει την ψυχή σου και σε κάνει πιο «ανοιχτό» σε νέες ιδέες. Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο συναίσθημά σου, να βιώσεις τα όνειρά σου, ειδικά εκείνα που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή. Είναι καλό να επενδύσεις στον αισθηματικό και οικονομικό τομέα σήμερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα κυλήσουν όμορφα και ήρεμα σήμερα, καθώς το συναίσθημα θα έχει βάθος και ένταση, αλλά παράλληλα θα υπάρχει καλοσύνη και ευγένεια. Οπότε η βραδιά δικαιωματικά πρέπει να αφιερωθεί στο ταίρι σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες και συμφέρουσες συμφωνίες ή να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που στέκονται εδώ και καιρό εμπόδιο στα σχέδια σου. Στα οικονομικά έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα και να κλείσεις φορολογικές εκκρεμότητες.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη στον Σκορπιό δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο τη σημερινή ημέρα. Το συναίσθημα αποκτάει ένταση σε κάθε του έκφανση και αυτό σε κάνει να νιώθεις , ναι μεν πιο ζωντανός, αλλά παράλληλα και έρμαιο του ίδιου σου του εαυτού. Έχεις την τάση να εξερευνάς τα πράγματα σε βάθος ενστικτωδώς, λες και αυτή η τακτική θα σου προσφέρει πολύτιμη γνώση για να βγάλεις συμπεράσματα. Δεν χρειάζεται να αναλύεις τα πάντα. Αξιοποίησε την ημέρα για να ανακαλύψεις τη δική σου δύναμη, να ψάξεις μέσα σου και να δεις τί μπορείς να καταφέρεις μόνος σου. Επίσης, είναι καλή στιγμή να δώσεις ζωντάνια στη σχέση σου ή να ξεκινήσεις ένα νέο ειδύλλιο. Εσύ διαλέγεις…

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου νιώθεις έντονη ανασφάλεια σήμερα που μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Πλησίασε το ταίρι σου και μίλησέ του με καλή διάθεση. Εξάλλου η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δίνει ένα αρμονικό κλίμα με ζεστασιά και αγάπη.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή πάει καλά ενώ εσύ είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που προκύπτει. Δούλεψε ομαδικά και θα δεις σημαντικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου, αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει μια σχετική εύνοια. Αξιοποίησέ τη!

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα προσφέρει εύνοια στις σχέσεις σου και ειδικά τις αισθηματικές. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και εσύ βιώνεις την ένωση με το άλλο φύλο με έναν τρόπο σχεδόν μυστηριακό. Η σχέση ακροβατεί και κινείται μεταξύ της σαρκικής απόλαυσης και της πνευματικής ένωσης. Από την άλλη, μπορείς να ασχοληθείς με την φιλανθρωπική δραστηριότητα, έτσι ώστε να εκφράσεις την βαθιά σου ευαισθησία. Η καλοσύνη τούτη την ημέρα θα φέρει στην επιφάνεια ένα πρόσωπο και μια πτυχή του χαρακτήρα σου που δεν πίστευες ότι έχεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου κουβέντιασε με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τους προβληματισμούς μέσα στο δικό σου μυαλό. Έτσι θα καταφέρεις να νιώσεις καλύτερα και να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου. Η βραδιά σχεδόν επιτάσσει τις αισθηματικές προσεγγίσεις, για αυτό μην αντιστέκεσαι.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα χρειαστούν πολλή δουλειά για να τελειώνεις με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Πρόσεξε με ποιούς ανθρώπους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι, αλλά χωρίς να γίνεσαι τρομερά καχύποπτος. Τα οικονομικά σου πάνε καλά και μάλιστα μπορείς και διευθετείς εκκρεμότητες.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, θα είναι μάταιο σήμερα να εναντιωθείς στο συναίσθημα που γεννιέται εξαιτίας της θέσης της Σελήνης. Βρίσκεται στον Σκορπιό και αυτό σε φέρνει σε άμεση επαφή με το συναίσθημά σου. Η λογική υποχωρεί για σήμερα και νιώθεις σχεδόν εξαναγκασμένος να αφουγκραστείς τις ανάγκες που δημιουργεί το συναίσθημά σου. Μπορείς να βιώσεις με έναν ξεχωριστό τρόπο τη σχέση σου, με βάθος και ένταση. Πέρα από το πάθος, υπάρχει και η ζήλια, η κτητικότητα που σε κάνει να νιώθεις σε κάθε κύτταρο του κορμιού σου την αδυναμία του ανθρώπινου γένους. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Απλά ζήσε το!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου υπάρχουν σκέψεις και φόβου που πρέπει οπωσδήποτε να τα συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Μην υποκύπτεις στη ζήλια και μην εκφράζεις την τάση για επιβολή που κάνει το κλίμα άσχημο. Αν είσαι μόνος υπάρχουν καταπληκτικές προοπτικές για να δημιουργηθεί ένα νέο ειδύλλιο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου έχει αρκετές υποχρεώσεις, αλλά με έναν καλό προγραμματισμό θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά. Μην κινείσαι χωρίς πρόγραμμα. Διευθέτησε φορολογικά και λογιστικά ζητήματα.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα σε αναγκάζει να στραφείς έντονα προς την εσωτερική σου πλευρά, να έρθεις σε επαφή με εκείνη που είναι ίσως λίγο πιο σκοτεινή. Μην τρομάζεις, γιατί εκεί κρύβεται το πάθος, η λαχτάρα, η ζήλεια για τον σύντροφό σου, η ανάγκη για ερμηνεία των πραγμάτων αποδίδοντας τις ευθύνες σε κάτι που δεν βλέπεις και δεν μπορείς να εξηγήσεις με τη λογική. Απόλαυσε την ευκαιρία που σου δίνεται να έρθεις σε επαφή και με αυτό το πρόσωπό σου. Ενστικτωδώς θα ψάχνεις να βρεις την αλήθεια πέρα από τα προφανή δεδομένα, να κοιτάς κάτω από την επιφάνεια και ίσως έτσι ανακαλύψεις κάτι που δεν πίστευες μέχρι τώρα ότι υφίσταται…

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα διανύσεις μια ημέρα με έντονο συναίσθημα, πάθος και αυξημένη επιθυμία. Καλό είναι να σταθείς σε αυτά και να μην αφήσεις ανόητους φόβους να μπουν ανάμεσα στο ταίρι σου και εσένα. Αν είσαι μόνος, μην χάνεις τον καιρό σου με τις ανασφάλειες. Βγες και φλέρταρε!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δείξε μεγάλη προσοχή και θα καταφέρεις να κάνεις σημαντικά πράγματα σήμερα. Μην κινείσαι βιαστικά, γιατί μάλλον θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου θα σε αγχώσουν , αλλά θα τα πας πολύ καλά εν τέλει.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου θα νιώσεις απόλυτη ταύτιση με τον βαθύτερο εαυτό σου. Θα νιώσεις ότι περπατάς σε πολύ γνωστά μονοπάτια, καθώς θα νιώσεις το συναίσθημα να κορυφώνεται σε κάθε του εκδοχή. Εξάλλου, η υπερβολή στο συναίσθημα είσαι εσύ ο ίδιος. Χαίρεσαι, πονάς, αγαπάς μόνο με έναν τρόπο. Με πάθος! Αυτό ακριβώς θα προσπαθήσει να εκφραστεί και σήμερα. Βέβαια, το πάθος συνεπάγεται και ζήλια, μυστήριο, ένστικτο, κτητικότητα. Απόλαυσε τα πράγματα όπως έρχονται. Και μην φοβάσαι, γιατί η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, προσφέρει μια ευαισθησία που θα σκεπάσει με το πέπλο της τα πράγματα και θα τους δώσει ξεχωριστεί γλύκα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη την τάση καταπίεσης που σου βγαίνει σήμερα και να αφήσεις χώρο για το συναίσθημα και το πάθος να αναπτυχθεί. Ίσως με τα λόγια να μην τα καταφέρνεις σήμερα, αλλά είναι εξαίσια μέρα για να μιλήσει το σώμα. Ακόμη και αν είσαι μόνος, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τη σημερινή εύνοια.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις πρόσωπα που θα σε εκνευρίσουν, αλλά δείξε εγκράτεια και μην τους κάνεις το χατίρι να εκτίθεσαι. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να ελέγξεις το συναίσθημά σου, αν και αυτό θα μοιάζει σχεδόν δύσκολο. Καθετί που νιώθεις αποκτάει μια ιδιαίτερη ένταση που θα νιώθεις ανίσχυρος να το ελέγξεις αποτελεσματικά. Για αυτό προσπάθησε να το διοχετεύσεις σε δημιουργικές καταστάσεις και ενασχολήσεις και να αποφύγεις τις συγκρούσεις που θα οφείλονται στη ζήλια και την κτητικότητα. Θα έχεις, επίσης, την ικανότητα να βλέπεις πέρα από τα προφανή και αυτό θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς πράγματα που δεν έβλεπες μέχρι τώρα. Οικονομικές συμφωνίες και φορολογικές υποθέσεις ευνοούνται.

Αισθηματικές
Όσον αφορά στα αισθηματικά σου καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις το έντονο συναίσθημα να σε παρασύρει σε σκέψεις και συμπεριφορές που κάνουν κακό στη σχέση. Αν είσαι μόνος πάρε πρωτοβουλία και ίσως σήμερα ξεκινήσει κάτι πολύ ενδιαφέρον!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα βρεις κάποια εμπόδια , αλλά το σημαντικότερο θα είναι η καχυποψία σου. Μην εμπλέκεσαι σε περιττές συγκρούσεις και ειδικά χωρίς λόγο. Όσο για τα οικονομικά σου, μην κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει πολύ και το δικό σου ζώδιο. Οδηγείσαι στην καχυποψία και την ζήλια, πράγμα που πρέπει να ελέγξεις, ειδικά στον αισθηματικό τομέα. Δεν μπορείς να αποφύγεις το έντονο συναίσθημα, για αυτό προσπάθησε να το προσανατολίσεις σε πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και όχι να σε τραβήξουν σε μια δίνη. Απόφυγε την άσκηση ελέγχου στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και ειδικά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι ιδανική ημέρα, ακόμη, για να μοιραστείς ένα μυστικό με πρόσωπο εμπιστοσύνης.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να κρατήσεις μακριά τις έννοιες της δουλειάς και να αφιερωθείς στον σύντροφό σου «ψυχή τε και σώματι». Επίσης, μην ψάχνεις πολύ τα πράγματα σε βάθος, γιατί στο τέλος θα μπερδέψεις το μυαλό σου και θα δημιουργήσεις προβλήματα από το πουθενά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και καλό είναι να αποφύγεις κάθε αλλαγή σήμερα που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες. Κράτησε τα οικονομικά σου υπό έλεγχο και κλείσε εκκρεμότητες λογιστικής φύσεως ή άλλες που σχετίζονται με την εφορία.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα θα σε ωθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια έντονο συναίσθημα, ό,τι και αν αφορά αυτό. Παράλληλα, σε βοηθάει να απαλλαγείς από τους φόβους σου με το να έρθεις πιο κοντά με τον εσωτερικό σου εαυτό και να αποκαλύψεις τις δυνάμεις σου. Μπορείς να περιορίσεις τις κακές συνήθειες και να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειές σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, υπάρχει αισθησιασμός στην ατμόσφαιρα και σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις μια νέα σχέση αν είσαι μόνος. Η ευαισθησία θα χαρακτηρίζει τη στάση σου όσον αφορά στις ανάγκες και τα συναισθήματα του συντρόφου σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα, γεμάτο ζεστά συναισθήματα, πάθος, αισθησιασμό, αλλά και αγάπη, τρυφερότητα και ρομαντισμό. Απόλαυσε κάθε στιγμή της ημέρας και βρες τρόπο για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Δεν χρειάζονται υπερβολές στα επαγγελματικά σου σήμερα. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Στα οικονομικά υπάρχει μια γενικότερη εύνοια και μάλιστα για να κλείσεις και τις φορολογικές σου υποχρεώσεις.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, απόλαυσε τη σημερινή ημέρα και άφησέ τη να σε βγάλει από τα συνηθισμένα. Η Σελήνη στον Σκορπιό, ξυπνάει πάθη και σε κάνει λίγο πιο «κακό» παιδί. Σε αναγκάζει να έρθεις σε επαφή με εκείνη την πλευρά του εαυτού σου που αγαπάει χωρίς όρια, εκφράζει τη ζήλια του σαν μικρό παιδί και πέφτει στην φωτιά του συναισθήματος σα να μην υπάρχει αύριο. Ευνοούνται, ωστόσο, λογιστικά και φορολογικά ζητήματα, για αυτό κάνει άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες. Τα μυστικά σου, επίσης, δεν κινδυνεύουν σήμερα, αν τα μοιραστείς με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές
Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν στιγμές έντασης σήμερα, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει να νιώθεις στο έπακρο κάθε σου συναίσθημα. Μην μεταφέρεις τις ανασφάλειες στο ταίρι σου. Προσπάθησε να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σου για να βελτιώσεις τη σχέση σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα υπάρξουν ευκαιρίες, αλλά πρέπει να είσαι ψύχραιμος και με καθαρό μυαλό για να τις αντιληφθείς. Δεν χρειάζεται να αποκτάς εμμονές για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά, κλείσε υποχρεώσεις που έχεις και βάλε ένα πλάνο.

Read More

And More