Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 20/11/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου έχεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα τα πετύχεις αποτελεσματικό τρόπο. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και μην εκνευρίζεσαι.

Αισθηματικές
Για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σου καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να μην ξέρει. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά σου βρες χρόνο να ασχοληθείς με κάποια νέα δραστηριότητα ή χόμπι και με αυτόν τον τρόπο να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις κάποιες μικρές αντιπαραθέσεις μαζί τους, αλλά φαίνονται να είναι πρόσκαιρες. Τα οικονομικά σου πρέπει λίγο να τα δεις με σοβαρότητα και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα με δανεικά, είτε αυτά που χρωστάς είτε αυτά που σου χρωστάνε.

/

Ταύρος
Πρέπει να δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων και να σου χαρίζει σοφία και ορθή κρίση, θα οδηγηθείς εύκολα σε συμπεράσματα που έχουν υπόσταση και θα διευκολύνουν την μετέπειτα πορεία σου.

Αισθηματικές
Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στην σχέση σου ανεκμετάλλευτες. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον σύντροφο σου και να πάτε την σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην πτοείσαι και απογοητεύεσαι και βγες έξω να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και θα περάσεις ένα τέλειο βράδυ.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου βρίσκεται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Αν σήμερα αξιοποιήσεις κάποιες αλλαγές που θα γίνουν με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο, η επιτυχία είναι με το μέρος σου. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμοι
Η κοινωνικότητα σου σήμερα με Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς θα είναι τονισμένη και με κατάλληλες ενέργειες θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα αλλά και θα κάνεις και σημαντικές συζητήσεις. Αυτό θα έχει ως άμεσο αντίκτυπο αρχικά την βελτίωση της καθημερινότητας σου και έπειτα την πρόοδο της δουλειάς σου, μιας και ορισμένα από τα άτομα που θα συναναστραφείς σήμερα θα σε βοηθήσουν μετέπειτα στον επαγγελματικό σου τομέα.

Αισθηματικές
Συζήτησε με τον σύντροφο σου για κάποια κοινά θέματα, εμβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για την σχέση σου. Φρόντισε να μην είσαι εγωιστής και ισχυρογνώμων φίλε Δίδυμε και αν βλέπεις ότι κάπου είσαι λάθος, παραδέξου το και προχώρα ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που είσαι μόνος σου πάρε την ζωή στα χέρια σου και μην περιμένεις από τρίτους να σου γνωρίσουν το άτομο που θα ερωτευτείς. Βγες έξω και φλέρταρε και θα διαπιστώσεις ότι εσύ μόνο τελικά κινείς τα νήματα της ερωτικής σου ζωής.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές. Το μόνο που σου απομένει είναι να κάνεις τις σωστές επιλογές ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση.

Καρκίνος
Κοίτα σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν και μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, σε στιγμές αδυναμίας και έλλειψης αυτοσυγκράτησης. Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα σε αγχώσουν. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου έξω από το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές
Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις έξω από την σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι μην κάθεσαι καθόλου στο σπίτι και βγες γρήγορα έξω να διασκεδάσεις. Ο έρωτας είναι κάπου εκεί γύρω και αν ακολουθήσεις το ένστικτο σου, το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει για να τον βρεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου, συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς από άσκοπες αγορές.

Λέων
Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους όσο κι αν εσύ το θέλεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο τη σημερινή ημέρα που ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων και μην κινείσαι με παρορμητικότητα. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να θέλεις να φτάσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές
Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφο σου αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν και να κάνεις ουσιαστικά πράγματα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνος σου σήμερα να ξέρεις ότι είναι μία πολύ τυχερή ημέρα για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, γι αυτό μην χάνεις λεπτό κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά αν παραμείνεις πιστός στο πρόγραμμα σου μπορείς να κάνεις θαύματα. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη έχεις τις καλύτερες προοπτικές για να δρομολογήσεις τα σχέδια σου όπως εσύ θέλεις. Τα οικονομικά έξοδα συνεχίζονται και εσύ προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν, μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου γι αυτό κοίτα να είσαι σε ετοιμότητα για να της εκμεταλλευτείς.

Παρθένος
Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι πέρα από τα συνηθισμένα. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα όμορφα και καλά αλλά απόφυγε να εκνευρίζεσαι και να τα βάζεις με όλους, για να μην έχεις πρόβλημα μετά. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ότι σε απασχολεί. Ο κοινωνικός σου περίγυρος αρχίζει και γίνεται καλύτερος και πιο ενδιαφέρων.

Αισθηματικές
Αυτήν την Κυριακή μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφο σου χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να του μιλήσετε για τα αισθήματα σας.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά θέματα που εκκρεμούν. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός
Παρέμεινε σήμερα ρεαλιστής και προσαρμόσου εύκολα στις αλλαγές που θα γίνουν γύρω σου ακόμη κι αν αυτές δεν σε βρίσκουν σύμφωνο. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να τις αποτρέψεις, οφείλεις να τις αποδεχτείς και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα για το δικό σου συμφέρον. Το απόγευμα είναι ευνοϊκό για βόλτες και συζητήσεις παρέα με κολλητούς φίλους.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο σου είναι πολύ καλό τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου. Οι μεν θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας και να τονώσετε την ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας και οι δεύτεροι θα συναντήσετε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Τόλμησε σήμερα να κάνεις άλματα και πάρε και κάποια ρίσκα γιατί θα είναι πολύ συμφέροντα για την εξέλιξη σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά με συνετή διαχείριση μπορούν και θα σου είναι εύκολο να τα φέρεις σε μία ισορροπία.

Σκορπιός
Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτήν την Κυριακή με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων θα σε κάνει να έχεις θετικά αποτελέσματα σε οικονομικές ή επαγγελματικές σου υποθέσεις που κινδυνεύουν ή που απλώς είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Στα συναισθηματικά σου το κλίμα δεν αλλάζει όσο θα ήθελες αλλά μπορείς να αναπληρώσεις κάποιες ελλείψεις με την παρέμβαση φίλων και να περάσεις εξίσου καλά.

Αισθηματικές
Φρόντισε να αποφύγεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει ο σύντροφος σου γιατί δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία, να έρθει στην ζωή σου και να την ανανεώσει, θα έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να την κάνεις γιατί ο Ήλιος που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο σου σε κάνει ακαταμάχητο και ιδιαίτερα γοητευτικό.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι και ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου μην συνεχίζεις και κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν και κάνε μια μικρή οικονομία γιατί σε λίγο καιρό με τους ρυθμούς που κινείσαι θα αναγκαστείς να δανειστείς και δεν θα σου αρέσει καθόλου.

Τοξότης
Αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις πολλές συζητήσεις με τον σύντροφο σου για να κάνετε την σχέση σας καλύτερη. Τα πράγματα με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και θα βάλετε τώρα τις νέες βάσεις για αυτά που ονειρεύεστε. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, βγες λίγο έξω από το σπίτι σου και πολλοί είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν και θα σε φλερτάρουν αρκεί να τους δείξεις ότι είσαι διαθέσιμος.

Επαγγελματικές
Απόφυγε σήμερα στην δουλειά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά και αισθάνεσαι αρκετή κούραση με αποτέλεσμα η κρίση σου να μην είναι και η πιο σωστή. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές και να συμβιβαστείς με αυτά που έχεις.

Αιγόκερως
Αυτήν την Κυριακή με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα, γιατί θα είναι πολύ καλές για την πορεία σου. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι κουρασμένος από τα τελευταία γεγονότα που σε έχουν βρει απροετοίμαστο, άδραξε την ημέρα σου για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να προωθήσεις τα σχέδια σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου! Μην το ξεχνάς!

Αισθηματικές
Απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφο σου με τα ίδια θέματα της καθημερινότητας σου γιατί θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Ετοίμασε ένα ωραίο και ρομαντικό δείπνο για δύο και όσο ταλαιπωρημένος και αγχωμένος κι αν νιώθεις, ξεκουράσου στην αγκαλιά του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, κάλεσε και τους φίλους σου να τον μοιραστείς και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Επαγγελματικές
Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Η ημέρα είναι καλή για να εξωτερικεύσεις τους φόβους σου και να τους συζητήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι. Οι συμβουλές τους θα σου φανούν πολύτιμες. Στα οικονομικά σου φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Υδροχόος
Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να ελέγχεις ότι κάνεις. Κοίτα να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές αλλά θα έχεις το κουράγιο και τη δύναμη για να ανταπεξέλθεις.

Αισθηματικές
Μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφο σου αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει συνέχεια και γίνεις λίγο πιο γλυκός και τρυφερός μαζί του. Οι ελεύθεροι θα έχετε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σας και κάποιες κουβέντες που θα κάνετε μαζί τους θα σας απογοητεύσουν για ακόμη μία φορά. Η μέρα σας ευνοεί για να πάρετε την εκδίκηση σας, παίζοντας ένα περίεργο παιχνίδι μαζί τους.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ιχθείς
Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω απλά και μόνο επειδή κάποια άτομα γύρω σου μπορεί να είναι αρνητικά ή δεν συμφωνούν με αυτά που θέλεις. Σήμερα με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο σου βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για το ζώδιο σου και τα περιθώρια αποτυχίας σου είναι ελάχιστα.

Αισθηματικές
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου. Απόφυγε να κοντράρεις τον σύντροφο σου για να μην έχεις προστριβές και παρεξηγήσεις. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, σήμερα οι πιθανότητες να το βρεις είναι πολύ μεγάλες.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Read More

And More