Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 23/11/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες και η πολλή ειλικρίνειά σου μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, με άτομα που δεν θα ήταν καλό και συμφέρον, να παρεξηγηθείς μαζί τους. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το!!!

Αισθηματικές
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στην σχέση σου από το τίποτα, γι αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμος και να κρατήσεις μία συνετή στάση στις κουβέντες που θα κάνεις με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, γιατί ένα άτομο από το παρελθόν που σε έχει σημαδεύσει θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου με διαφορετικές προοπτικές.

Επαγγελματικές
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

/

Ταύρος
Σήμερα η σκέψη σου θα είναι καθαρή και θα δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά, πράγμα που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις κιόλας. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές
Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στην σχέση σου λόγω των προβλημάτων που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου. Δεν φταίει ο σύντροφος σου σε τίποτα αν εσύ είσαι φορτισμένος. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί την μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια γνωριμία ή έστω για να περάσεις ευχάριστα το βράδυ σου.

Επαγγελματικές
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητικότητα σου στα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σταμάτα να είσαι τόσο καχύποπτος απέναντι στους συνεργάτες σου και εμπιστεύσου λίγο και την κρίση τους. Στα οικονομικά σου μπορείς να ρυθμίσεις και χρέη του παρελθόντος.

Δίδυμοι
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις θα σε καταβάλει το άγχος και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν. Δεν χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες. Έχε το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και δράσε αναλόγως.

Αισθηματικές
Άνοιξε τα μάτια σου και τα αφτιά σου φίλε Δίδυμε και μην κάνεις πως δεν ακούς και δεν βλέπεις όλα όσα γίνονται γύρω σου και αφορούν την σχέση σου. Πρέπει άμεσα να λάβεις δραστικά μέτρα αν θέλεις να σώσεις κάποιες καταστάσεις, προτού φτάσουν στο τέλμα. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, κάποιο απρόοπτο γεγονός θα φέρει τον έρωτα στο κρεβάτι σου. Μην φοβηθείς να του αφεθείς!!!

Επαγγελματικές
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία κάποιων υποθέσεων που δεν λένε να πάρουν ακόμη το δρόμο της υλοποίησης. Τα οικονομικά σου θα αυξηθούν αν εσύ ο ίδιος δεν κάνεις περιττές σπατάλες.

Καρκίνος
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει αγαπητέ Καρκίνε από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη για να μην πέσεις πάνω σε κακοτοπιές.

Αισθηματικές
Εάν αισθάνεσαι ότι έχεις ρουτίνα στην σχέση σου, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα που επικρατεί και να φέρεις κοντά σου τον σύντροφο σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δεν φτιάχνεται χωρίς κόπο!!! Οι ελεύθεροι Καρκίνοι καλό θα ήταν να διαφοροποιήσετε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί με τις τακτικές που ακολουθείτε, είναι λίγο δύσκολο να βρείτε κάποιον να σας συντροφεύσει.

Επαγγελματικές
Η δημιουργικότητα σου σήμερα θα σε βγάλει αρκετές φορές ασπροπρόσωπο, αν είσαι Καρκίνος. Σκέψου καλά προτού βγάλεις συμπεράσματα για άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και μην επηρεάζεσαι από τρίτες γνώμες. Έχεις και εσύ την δική σου κρίση, που συνήθως δεν πέφτει έξω. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις τάσεις να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για συσπείρωση και δράση.

Αισθηματικές
Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στην σχέση σου και γι αυτό προτού επιστρέψεις στο σπίτι, φρόντισε να αφήσεις έξω από την πόρτα τις σκοτούρες σου για την δουλειά. Και για εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή σου, η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού από το βράδυ και μετά σε ευνοεί για να πλησιάσεις τον στόχο σου αποτελεσματικά. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις στον χώρο της δουλειάς σου πρέπει να κάνεις ένα μεγάλο βήμα μπροστά και να βγεις στην πρώτη γραμμή. Όσο δεν έχεις το θάρρος να δείξεις τις ικανότητες σου, κανείς δεν θα μπορεί να σε αναγνωρίσει. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και τόλμη. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

Παρθένος
Σήμερα απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις γιατί το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις και συμπεράσματα. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ότι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις όποιες προσπάθειές σου.

Αισθηματικές
Απόψε θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στην σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφο σου χαλαρά και ήρεμα και εξήγησε του ότι σε στεναχωρεί πολύ το γεγονός ότι παίρνει αποφάσεις χωρίς και την δική σου έγκριση και συμμετοχή. Δώσε του να καταλάβει ότι αντίστοιχο μερίδιο έχεις και εσύ σε αυτήν την σχέση. Και αν ακόμα είσαι σε μοναχική περίοδο και στεναχωριέσαι, βγες έξω με τους φίλους σου, συμμερίσου μαζί τους τις έννοιες σου και θα νιώσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές
Οι συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα στον χώρο της δουλειάς σου μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια κάποια λάθη που έκανες στο πρόσφατο παρελθόν. Μην προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς, απεναντίας ανάλαβε το μερίδιο της ευθύνης σου, γιατί μόνο έτσι θα εκτιμηθείς. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις.

Ζυγός
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία σου και χρησιμοποίησε την ώστε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, μην βιαστείς και πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Αισθηματικές
Στην ερωτική σου σχέση, αν είσαι Ζυγός, ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σου. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να σας ξυπνά τις αισθήσεις. Βγείτε επειγόντως έξω από το σπίτι!!!

Επαγγελματικές
Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις δραστικές αλλαγές που αφορούν την δουλειά σου. Είναι προτιμότερο τώρα να ασχοληθείς με την μελέτη των παραμέτρων και την οργάνωση των επόμενων επαγγελματικών σου κινήσεων, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τις εφαρμόσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.

Σκορπιός
Η ημέρα δεν ενδείκνυται για δράση, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δεν σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου.

Αισθηματικές
Όσο πληγωμένος κι αν νιώθεις από την σχέση σου, προτίμησε σήμερα να μην ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου και να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στον σύντροφο σου να σου αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προτίμησε την παρέα των φίλων σου που σε ξέρουν καλά και μπορεί να σε συμβουλεύσουν κατάλληλα. Εάν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου χώρο, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα και όλα είναι πιθανά!!!

Επαγγελματικές
Το οργανωτικό σου πνεύμα και η μεθοδικότητα σου θα σου φανούν χρήσιμα στα επαγγελματικά σου. Οι κουβέντες που θα κάνεις σήμερα με τους συνεργάτες σου μπορεί να δώσουν λύσεις ή άλλες εναλλακτικές σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Τοξότης
Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές
Η σεξουαλικότητα σου σήμερα θα παρασύρει και τον σύντροφο σου σε ανομολόγητες καταστάσεις που θα φτιάξουν την διάθεση και των δύο και θα ανανεώσουν τον έρωτα σας. Εάν είσαι μόνος σου, μην καταθέτεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία και επαναπροσδιόρισε τις τεχνικές προσέγγισης του στόχου σου το σημερινό βράδυ που η Σελήνη θα κινείται στον Ζυγό και ευνοεί την έναρξη ερωτικών δεσμών.

Επαγγελματικές
Η αυτοπεποίθηση σου σήμερα χτυπάει κόκκινο και σε απογειώνει! Μην παρασυρθείς όμως σε επιπόλαιες κινήσεις που δεν πρόκειται να φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Μείνε προσγειωμένος και προχώρησε μελετώντας καλά όλες τις παραμέτρους. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα σου χαρίζει ευελιξία και επικοινωνιακή διάθεση, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Επίσης σου χαρίζει και αρκετή υπομονή η οποία θα σου φανεί χρήσιμη λόγω κάποιων δυσκολιών που θα σου παρουσιαστούν. Κάνε τις απαραίτητες επαφές που χρειάζεσαι αλλά να θυμάσαι να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Αιγόκερε δες μερικές καταστάσεις στην σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ελκύει, μιας και η γοητεία σας θα είναι σήμερα στα ύψη της και κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου οι προτάσεις αλλά και οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ότι μπορείς για να μην χάσεις την μπάλα. Η μέρα θα προκαλέσει μικροεμπόδια στην έμβαση των υποθέσεων σου που θα αποσπάσουν την προσοχή σου. Κάνε υπομονή και μείνε όσο μπορείς πιο ψύχραιμος.

Αισθηματικές
Να θυμάσαι ότι ο έρωτας έχει ανάγκη από φαντασία για να κρατηθεί ζωντανός. Με γνώμονα αυτό στο μυαλό σου κάνε ότι χρειαστεί για να φέρεις κοντά τον σύντροφο σου και μην αφήσεις τα προβλήματα της καθημερινότητας να σας απομακρύνουν. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή σου, για να αφήσεις χώρο ώστε να έρθει ένα νέο πρόσωπο δίπλα σου.

Επαγγελματικές
Κάποια καλά νέα στην επαγγελματική σου ζωή σήμερα θα σε χαροποιήσουν αν είσαι Υδροχόος. Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα προβάλλουν οι συνεργάτες σου, ενδέχεται να σε προβληματίσουν, αλλά θα είναι πρόσκαιρες.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό και να ξεκαθαρίσεις κάθε είδους εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και σε έχουν κουράσει ψυχικά. Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα αφήνοντας πράγματα του παρελθόντος ακάλυπτα. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες κι αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.

Αισθηματικές
Η μέρα θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό και θα σου δώσει την τάση να έρθεις κοντά στον σύντροφο σου, καλύπτοντας έτσι τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα. Και εσένα που ακόμη δεν λέει να σε αφήσει η μοναξιά μην ανησυχείς, γιατί υπάρχουν πολλά φιλικά σου άτομα που σε βλέπουν με άλλο μάτι. Δες τους και εσύ διαφορετικά και δε θα χάσεις!!!

Επαγγελματικές
Να είσαι σήμερα όσο πιο αντικειμενικός γίνεται στις συνεργασίες σου και να αναλάβεις την ευθύνη της γνώμης σου. Στα οικονομικά σου μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων μην αφήσεις τίποτε για τις επόμενες ημέρες. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.

Read More

And More