Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 26/11/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται θετική και ευαίσθητη. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και η θέση αυτή σου βγάζει στην επιφάνεια τη νωχελικότητα και την ηρεμία που επιτάσσει μια ημέρα σαν την Κυριακή. Ρίξε τους ρυθμούς σου, ασχολήσου με πράγματα που σου αρέσουν και σε κάνουν να νιώθεις καλά και άφησε στην άκρη ό,τι σε κάνε να φορτίζεσαι συναισθηματικά. Ίσως κάποιες καλλιτεχνικές ανησυχίες να σε παρακινούν να δεις μια ταινία, να πας θέατρο και να περάσεις καλά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα προβλήματα σήμερα δεν έχουν θέση. Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση χαλάρωσης και ηρεμίας που τη μεταδίδεις και στον σύντροφό σου. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις τη συντροφικότητα και να αφεθείς στη μαγεία της αγάπης και του ρομαντισμού. Ναι, ακόμη και εσύ έχεις δικαίωμα στους συναισθηματισμούς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου σχέδια δεν έχουν ιδιαίτερη θέση στη σημερινή ημέρα. Έχεις δουλέψει αρκετά και δικαιούσαι και εσύ να κάνεις ένα διάλειμμα. Άφησε για λίγο τις έγνοιες και γέμισε τις μπαταρίες σου. Στα οικονομικά υπάρχει μια σταθερότητα που δεν είναι ανάγκη να σε προβληματίζει.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η Σελήνη στους Ιχθείς, σε κάνει να χαλαρώνεις και να επιδιώκεις την ξεκούραση. Σήμερα που είναι Κυριακή μπορείς να απολαύσεις τις οικογενειακές στιγμές και να φροντίσεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Οι συζητήσεις σου εκφράζουν μια ονειροπόληση και μια ευαισθησία που ταξιδεύουν τους συνομιλητές σου. Απόλαυσε την ημέρα και μην αφήσεις τον ρεαλισμό της καθημερινότητας να σου χαλάσει τη διάθεση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις τα προβλήματά σου σήμερα, καθώς βλέπεις τα πράγματα πιο ρομαντικά και με πολλή κατανόηση. Σχεδίασε μια βραδιά για τους δυο σας έτσι ώστε να δραπετεύσετε από την πραγματικότητα με όχημα τη φαντασία. Αν είσαι μόνος, μια γλυκιά συνάντηση φαίνεται πως θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα έχεις πάει καλά μέχρι τώρα και έχεις παλέψει αρκετά για να κερδίσεις ό,τι έχεις. Σήμερα, άφησε τις σκοτούρες για λίγο και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, έτσι ώστε να ανακτήσεις δυνάμεις. Στα οικονομικά, καλό είναι να μην είσαι υπερβολικός και να παρασύρεσαι από το συναίσθημα.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να βγεις παρέα με καλούς φίλους για να δεις μια ωραία παράσταση ή μια ωραία ταινία που θα ικανοποιήσει τη συναισθηματική σου ευαισθησία. Υπάρχει έντονο το στοιχείο της φαντασίας και του ονείρου που σε παρασύρει μακριά από μια ορθολογική συμπεριφορά. Ίσως ακόμη να αναπολήσεις με φίλους καλές στιγμές από το παρελθόν που θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη για όσα σου έχει χαρίσει η ζωή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να περάσεις μια όμορφη βραδιά με το ταίρι σου. Μπορείς να του ανοιχτείς και να του μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και να αφήσεις την αγάπη σου να εκφραστεί. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση και σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο θα μπορέσεις να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου με ελκυστικό τρόπο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είχες μια γεμάτη εβδομάδα, είτε κάνοντας πολλά πράγματα, είτε έχοντας μέσα στο μυαλό σου έννοιες και σκοτούρες. Σήμερα, λοιπόν, άφησε τα όλα στην άκρη και απόλαυσε την χαλαρότητα της ημέρας παρέα με τα πρόσωπα που αγαπάς. Στα οικονομικά, δεν χρειάζεται να είσαι τόσο ονειροπόλος!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, με τη Σελήνη στους Ιχθείς, θα μπορέσεις να έχεις μια όμορφη και γλυκιά ημέρα. Ασχολείσαι με τις λεπτομέρειες και τους δίνεις ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μέσα από αυτές ξέρεις ότι μπορείς να φτιάξεις ή να χαλάσεις μια στιγμή, ένα αντικείμενο ή ακόμη και ένα συναίσθημα. Κάνε μια βόλτα στη θάλασσα ή έναν περίπατο που θα σου επιτρέψει να απολαύσεις τα θαύματα της φύσης και θα σε ταξιδέψει σε έναν κόσμο που θέση έχει μόνο το όνειρο και η φαντασία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου και να εκμεταλλευτείς το θετικό κλίμα για να επικοινωνήσεις σε βάθος και με ουσία μαζί του. Αν πάλι είσαι μόνος, σήμερα μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε έχει αναστατώσει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα σίγουρα σε απασχολούν αρκετά και σε προβληματίζουν. Όμως, σήμερα που είναι Κυριακή, δώσε την άδεια στον εαυτό σου να χαλαρώσει και να απολαύσει τη θετική ατμόσφαιρα. Πάρε δυνάμεις για να συνεχίσεις. Στα οικονομικά, κινήσου με σύνεση και δεν υπάρχει κάτι που θα χρειαστεί να σε απασχολήσει.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, ήρθε η μέρα να εκπλαγείς θετικά και να παρασυρθείς από το συναίσθημα που χαρίζει η Σελήνη στους Ιχθείς. Δεν υπάρχει μόνο ορθολογισμός, δουλειά και στόχοι. Η ζωή περιλαμβάνει και αθέατα κομμάτια που έχουν μια ξεχωριστή ομορφιά. Απόλαυσε την καλή παρέα, μαγείρεψε με φίλους ή για την οικογένειά σου και δώσε τον χρόνο και την προσοχή που απαιτείται στους ανθρώπους που αγαπάς. Είναι Κυριακή και οφείλεις στον εαυτό σου να χαλαρώσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις όμορφες στιγμές αρκεί να αφήσεις για λίγο στην άκρη την ψυχρή λογική και τον εγωισμό και να επιτρέψεις στην ημέρα να σε παρασύρει με το συναίσθημά της. Αν είσαι μόνος, δεν είναι κακό να φανείς και εσύ που και που «αδύναμος». Εξάλλου το συναίσθημα δεν είναι αδυναμία. Εκδηλώσου επιτέλους!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου έχεις καταβάλει έντονες προσπάθειες προκειμένου να επιτύχεις ό,τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα. Σου αξίζει, λοιπόν, μια Κυριακή χαλάρωσης και εκτόνωσης. Υπάρχει θερμό κλίμα που μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς έστω και για λίγες στιγμές. Στα οικονομικά, όσο κινείσαι συντηρητικά όλα πάνε καλά.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο κόσμος δεν κινείται μόνο με βάση τον προγραμματισμό και την τάξη. Η σημερινή ημέρα έρχεται για να σου βγάλει στην επιφάνεια μια διαφορετική πτυχή του εαυτού σου. Άφησε τις καλλιτεχνικές ανησυχίες να εκφραστούν, μέσα από τη μαγειρική, τη ζωγραφική, το θέατρο, το παραμύθι. Η ίδια η οικογένειά σου μπορεί να σε παρασύρει σε έναν κόσμο ονείρου και φαντασίας. Η πραγματική ευτυχία κρύβεται σε απλά πράγματα και όχι στην επίτευξη των μεγαλεπήβολων σχεδίων.

Αισθηματικές
Μπορεί να μην σου φαίνεται, αλλά έχεις και εσύ την ανάγκη να νιώσεις και να εκφράσεις βαθιά και έντονα συναισθήματα. Η ημέρα σχεδόν απαιτεί να βρεις χρόνο για το ταίρι σου, για τον δεσμό σου. Αξίζει να ξεφύγεις για λίγο από την προγραμματισμένη καθημερινότητα και να αφεθείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου φαίνεται πως δεν έχουν θέση στη σημερινή ημέρα. Μην προσπαθήσεις να ξεκλέψεις χρόνο για να κάνεις κάτι για τη δουλειά σου, γιατί δεν θα τα καταφέρεις. Είναι τέτοιο το κλίμα που οι δικοί σου άνθρωποι δεν θα σε αφήσουν. Στα οικονομικά, δεν έχεις κάτι να σε απασχολήσει. Όλα βαίνουν βάση σχεδίου άλλωστε…

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η ζωή έχει πολλές εκφάνσεις και η σημερινή είναι μια από αυτές που πρέπει να απολαμβάνεις με κάθε κύτταρο του κορμιού σου. Σήμερα έχεις την τάση να ταξιδεύεις στο όνειρο, να δραπετεύεις από τη λογική και να απολαμβάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και γλυκά. Η σημερινή Κυριακή χρειάζεται φίλους, οικογένεια και χαλαρές στιγμές. Μίλα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, άφησε το συναίσθημα να εκφραστεί και μη βάζεις μέτρο στη φαντασία. Όλα μπορούν να συμβούν εκεί.

Αισθηματικές
Ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου η σημερινή Κυριακή σου χαρίζει την εύνοιά της και σε ωθεί να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου. Σήμερα δεν είσαι διατεθειμένος να ασχοληθείς με μικρότητες. Απολαμβάνεις κάθε στιγμή και αυτό σε γεμίζει βαθιά ικανοποίηση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν πράγματα που θέλεις να αλλάξεις ή να βελτιώσεις. Σήμερα, όμως, δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο. Πάρε το χρόνο σου, ξεκουράσου, κάνε κάτι που σε ευχαριστεί και από αύριο ξαναμπαίνεις στα προβλήματα. Στα οικονομικά, όλα κυλάνε καλά όσο δεν κάνεις υπερβολές.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με τη Σελήνη στους Ιχθείς, δεν μπορεί παρά να έχεις μια Κυριακή με μπόλικο συναίσθημα και χαλάρωση. Η ημέρα αυτή υπάρχει για να ξεκουράζεσαι, να περνάς όμορφες και να κάνεις ένα διάλειμμα από σκοτούρες και τρέξιμο. Αυτό ακριβώς μπορείς να υλοποιήσεις σήμερα. Συνάντησε φίλους, δώσε χρόνο στην οικογένειά σου, δώσε χρόνο σε εσένα. Είναι μια καλή στιγμή για να «τα πεις» με τον εαυτό σου και να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μια όμορφη Κυριακή με τον σύντροφό σου. Υπάρχει αίσθημα, φαντασία και καλή διάθεση. Το τρίπτυχο αυτό μπορεί να σε ταξιδέψει σε όμορφες εμπειρίες που θα σε κάνουν να ξεχάσεις την πίεση της καθημερινότητας. Αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου το ευνοϊκό κλίμα για μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Με τη Σελήνη στους Ιχθείς τη σημερινή Κυριακή, είναι ανώφελο να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου. Το σύμπαν σου χαρίζει αρμονικές στιγμές, ιδανικές για να κάνεις ο,τιδήποτε άλλο εκτός από το να εργαστείς. Για αυτό βρες χρόνο να ξεκουραστείς και να ευχαριστήσει τον εαυτό σου. Στα οικονομικά, η προσπάθεια συνεχίζεται… Συνέχισε με τον προγραμματισμό σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη η σημερινή Κυριακή θα είναι πολύ όμορφη και χαλαρωτική για εσένα και τους δικούς σου. Είναι μια από εκείνες τις Κυριακές που βγαίνουν από μυθιστόρημα. Η ατμόσφαιρα είναι όμορφη, οι γονείς ασχολούνται και παίζουν με τα παιδιά, ενώ ακούγονται γέλια και φωνές. Υπάρχει καλή διάθεση, ενώ είναι μια καλή ευκαιρία για να καθησυχάσεις τις καλλιτεχνικές ανησυχίες. Κανόνισε μια βραδιά κινηματογράφου στο σπίτι και είναι βέβαιο ότι θα δραπετεύσεις για λίγο από την καθημερινότητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις σήμερα να αφήσεις όλο σου τον αισθησιασμό να λειτουργήσει με τρόπο αυθόρμητο και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Στην περίπτωση που δεν το έχεις βρει ακόμη, μπορείς να κινηθείς πιο διεκδικητικά προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να μετριάσεις το άγχος που νιώθεις. Για αυτό σήμερα φρόντισε να ρίξεις τους ρυθμούς και να απολαύσεις μια μέρα με ευαισθησίες, συναίσθημα και πολλή φαντασία. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να παίρνουν μια θετική τροπή σύντομα.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σελήνη στους Ιχθείς σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τις εσωτερικές σου ανάγκες και να ασχοληθείς με την πνευματική πλευρά του εαυτού σου. Άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει κάνοντας για λίγο στην άκρη την ψυχρή λογική. Έχει μεγάλη σημασία να βιώνεις μια τέτοια μέρα ολοκληρωτικά. Με τον τρόπο αυτό, δένεσαι με τα πρόσωπα που αγαπάς, ανακαλύπτεις τον ίδιο σου τον εαυτό και επιτυγχάνεις συναισθηματική ισορροπία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σουδεν υπάρχει χώρος για ανούσιες διαφωνίες. Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και όλα θα είναι πολύ όμορφα και ρομαντικά. Αν αυτήν την περίοδο ψάχνεις να βρεις το δικό σου ταίρι, το θερμό κλίμα της ημέρας ίσως σε βοηθήσει να φτάσεις πιο κοντά στην επιθυμία σου αυτή.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να λύσεις. Ωστόσο, σήμερα είναι μια μέρα ανασυγκρότησης και ανάκτησης δυνάμεων. Ξεκουράσου, άδειασε το μυαλό σου, έτσι ώστε από αύριο να πέσεις και πάλι στη μάχη. Στα οικονομικά, προσπάθησε να είσαι εγκρατής και να μην παρασύρεσαι από το συναίσθημα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει ένα κλίμα ξεκούρασης και νωχελικότητας. Νιώθεις ότι δεν έχεις ενέργεια να κάνεις πολλά, αλλά η διάθεσή σου είναι θετική. Θέλεις απλά να απολαύσεις απλά πράγματα χωρίς να κάτσεις να σκεφτείς και να αναλύσεις το καθετί. Βέβαια, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, αλλά τόσο όσο, ώστε να μετατρέψει την ωραία στιγμή σε τέλεια! Απόλαυσε την παρέα των φίλων και των δικών σου ανθρώπων, άφησε τη φαντασία να σε ταξιδέψει για λίγο και άφησε την ευαισθησία σου να εκφραστεί. Θα νιώσεις χαλάρωση και ανακούφιση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ, αλλά εξαρτάται κι από τη δική σου στάση η δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας μέσα στο σπίτι. Υπάρχει ρομαντισμός και πλούσιο συναίσθημα που αν δεν κάνεις κάτι για να το χαλάσεις, είναι σίγουρο ότι θα περάσεις καταπληκτικά.

Επαγγελματικές
Τη σημερινή ημέρα τα επαγγελματικά σου ζητήματα, όσο και αν σε απασχολούν, έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Το κλίμα είναι τέτοιο που σε ωθεί να απαλλαχθείς από βάρη και έγνοιες. Ξεκουράσου για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Τα οικονομικά δεν αναμένονται να έχουν ιδιαίτερες ανακατατάξεις.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα η ημέρα είναι δική σου με κάποιον τρόπο. Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι με κάποιον τρόπο συντονίζεται το συναίσθημα με το «είναι» σου. Νιώθεις την ανακουφιστική εκείνη χαλάρωση που σε ταξιδεύει πέρα από τις ανασφάλειες και τα άγχη σου. Σήμερα, λοιπόν, «οφείλεις» να ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο, να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο στους δικούς σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή αυτής της Κυριακής. Μην ξεχάσεις να πας και κανένα σινεμαδάκι. Θα περάσεις υπέροχα!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να δεις τη σχέση σου από μια άλλη πλευρά, πιο θετική και αισιόδοξη. Θέλεις να ζήσεις το όνειρο μαζί με το ταίρι σου, για αυτό κάνεις ό,τι μπορείς για να φτιάξεις την ιδανική ατμόσφαιρα. Αν είσαι μόνος, η καλή διάθεση θα βρει ανταπόκριση. Απόλαυσέ το!

Επαγγελματικές
Σήμερα που είναι Κυριακή, τα επαγγελματικά μάλλον δεν είναι η προτεραιότητά σου. Προτιμάς να ξεκουραστείς, να περάσεις όμορφα, έτσι ώστε με καθαρό μυαλό να επανέλθεις στις εργασιακές απαιτήσεις με δυναμισμό και όρεξη. Στα οικονομικά σου δεν αναμένονται ιδιαίτερες τροποποιήσεις.

Read More

And More