Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/10/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές σύμφωνα με το πλανητικό σκηνικό. Η Σελήνη στους Ιχθείς καταλαγιάζει τη λογική και την ένταση, αφήνοντας την φαντασία και τη δημιουργικότητα να εκφραστεί. Μην φοβάσαι να εκδηλώσεις αυτή σου την πλευρά, καθώς με τον τρόπο αυτό θα νιώσεις πιο ανάλαφρος και γαλήνιος. Είναι μια μέρα που δεν έχει πολλές απαιτήσεις, ενώ σε ωθεί να έρθεις πιο κοντά με την εσωτερικότητα και την πνευματική αναζήτηση.

Αισθηματικές
Πολύ όμορφη ημέρα για την αισθηματική σου ζωή. Η εβδομάδα στον τομέα αυτό, ξεκινάει με αγάπη, γενναιοδωρία και ζωτικότητα. Μπορείς να ξεπεράσεις τα προβλήματα της σχέσης σου, καθώς η καλή διάθεση θα είναι εμφανής. Αν είσαι μόνος, η τύχη είναι στο πλευρό σου…

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά μέχρι τώρα. Οι συνεργάτες αποδεικνύονται πολύτιμοι καθώς με τη βοήθειά τους μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου πρέπει να τα δεις με περισσότερη σοβαρότητα και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα σχετικά με δανεικά, είτε αυτά που χρωστάς είτε αυτά που σου χρωστάνε.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, μια όμορφη και ευνοϊκή ημέρα αναμένεται και για το δικό σου ζώδιο. Ανήκεις σε εκείνα που η Σελήνη στους Ιχθείς δίνει τις θετικές της επιρροές. Σου δίνει τη δύναμη, αλλά και τις ευκαιρίες να κάνεις πράξη το όνειρο. Σήμερα μπορείς να βρεις τρόπους να καλύψεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες πηγαίνοντας θέατρο ή κινηματογράφο, να απολαύσεις μια βόλτα στη θάλασσα με καλή παρέα και να βρεις τον χρόνο να έρθεις σε επαφή με το βαθύτερο «εγώ» σου.

Αισθηματικές
Γενναιοδωρία και αγάπη φέρνει η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία. Δέχεσαι την κατανόηση και την αγάπη του συντρόφου σου, γεγονός που δημιουργεί συναισθηματική πληρότητα και αρμονία. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις ένα πιο τολμηρό βήμα προσέγγισης.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου περνάει από διάφορες δυσκολίες , ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Αν σήμερα αξιοποιήσεις κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν, με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο, η επιτυχία δεν θα αργήσει. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η καθημερινότητα σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά και έχει σπαταλήσει την ενέργειά σου. Σήμερα, λοιπόν, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ήλιο, έχει την ευκαιρία να νιώσεις τυχερός και ψυχικά δυνατός για να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα, αλλά και να διεκδικήσεις τα όνειρά σου. Ανακτάς τη δημοτικότητά σου, δέχεσαι την αποδοχή και την εκτίμηση των γύρω σου, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις καλά όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και επαγγελματικό.

Αισθηματικές
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με την Σελήνη φέρνει ψυχική δύναμη και αντοχή, έτσι ώστε να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία. Συνεπώς, αξιοποίησε την ημέρα κάνοντας μια ουσιαστική συζήτηση σε βάθος που θα δώσει την ευκαιρία να ξεδιαλύνετε τα προβλήματα στη σχέση σου και να πάτε παρακάτω πιο ανάλαφροι.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι θα έχεις προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις. Το μόνο που σου απομένει είναι να κάνεις τις σωστές επιλογές ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται, για αυτό προσπάθησε να βρεις λύσεις, ώστε να περιορίσεις το άγχος.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη στους Ιχθείς προσφέρει μια ημέρα ιδανική για το ξεκίνημα της εβδομάδας. Δεν νιώθεις ιδιαίτερα δραστήριος ακόμη, καθώς συνεχίζεις να κουβαλάς τη νωχέλεια της Κυριακής. Προτιμάς να ονειροπολείς παρά να ασχολείσαι με ζητήματα που απαιτούν ρεαλισμό και λογική. Είσαι αρκετά δημιουργικός, ωστόσο, αλλά σε πιο καλλιτεχνικούς τομείς. Η ημέρα αυτή είναι, επίσης, μια καλή ευκαιρία για να τα βρεις με τον εαυτό σου ή να έρθεις σε επαφή με την πνευματική σου υπόσταση. Με τον τρόπο αυτό το σύμπαν σου δείχνει την εύνοιά του.

Αισθηματικές
Ευαισθησία, ονειροπόληση, νωχέλεια… Αξιοποίησε τα δώρα του πλανητικού σκηνικού για να περάσεις στιγμές απόλυτης χαλάρωσης με το ταίρι σου που θα ξεκουράσουν τη σχέση και θα προσφέρουν νέο αέρα. Το συναίσθημα είναι πλούσιο και η λογική υποχωρεί για να κάνει το κλίμα πιο ανάλαφρο.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου, συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό είναι να τις προσέχεις για να μην πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά σου θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες, αλλά θα μπορέσεις να τα καλύψεις.Απόφυγε να παρασυρθείς από άσκοπες αγορές.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η Σελήνη στους Ιχθείς δημιουργεί συναισθήματα και καταστάσεις που δεν θα έλεγε κανείς ότι σου ταιριάζουν απόλυτα. Σε βοηθάει να ρίξεις τους ρυθμούς σου, να ταξιδέψεις με το νου και τη φαντασία και να έρθεις πιο κοντά τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με την ανώτερη δύναμη στην οποία πιστεύεις. Η λογική κάνει για λίγο στην άκρη και ίσως αυτό είναι κάτι που θα σε βγάλει από τα νερά σου. Μην ανησυχείς, όμως, γιατί έτσι θα βρεις ένα άλλο μονοπάτι που θα σε οδηγήσει στην πρόοδο.

Αισθηματικές
Η βραδιά αναμένεται ενδιαφέρουσα καθώς το πλανητικό σκηνικό συνωμοτεί για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες που θα σε φέρουν κοντά με τον σύντροφό σου και θα σε κάνουν να αφήσεις τις άσχημες εμπειρίες στο παρελθόν. Το συναίσθημα είναι πλούσιο, ζεστό και τρυφερό.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου ίσως αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις με τα σχέδιά σου, αλλά αν παραμείνεις πιστός στο πρόγραμμά σου μπορείς να πετύχεις πολλά. Έχεις τις καλύτερες προοπτικές για να δρομολογήσεις τα σχέδια σου με τον τρόπο που θέλεις. Τα οικονομικά έξοδα συνεχίζονται και εσύ προσπαθείς να τα ισορροπήσεις.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το γενικότερο κλίμα που δημιουργείται εξαιτίας των πλανητικών επιρροών θα σε βγάλει λίγο από τις συνήθειές σου και θα φέρει στην επιφάνεια πτυχές του χαρακτήρα σου που είναι αρκετά περιορισμένες στην καθημερινή σου ζωή. Σήμερα, λοιπόν, θα νιώσεις την ανάγκη να σπάσεις τα όρια, να αισθανθείς απαλλαγμένος από τη λογική, να γίνεις περισσότερο δημιουργικός και λιγότερο πρακτικός. Εκμεταλλεύσου την ημέρα, για να κάνεις πράγματα που θα σε αναζωογονήσουν και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το άγχος.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στο συναίσθημα και κατά συνέπεια στον σύντροφό σου. Η ατμόσφαιρα είναι θερμή και κατάλληλη για να σε κάνει να ξεπεράσεις τα όριά σου, αφήνοντας τη λογική εκτός παιχνιδιού. Μη φοβηθείς να ζήσεις όλα όσα σου φέρνει η μοίρα.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις εκκρεμή ζητήματα σχετικά με την γραφειοκρατία. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Για αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ένα πολύ όμορφο ξεκίνημα σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με τη σημερινή ημέρα να δημιουργεί υπέροχες επιρροές. Η λογική και το άγχος δίνουν τη θέση τους στη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την κοινωνική συναναστροφή. Μπορείς να ασχοληθείς με τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, να κάνεις μια ενδοσκόπηση που θα σε απαλλάξει από τα τοξικά συναισθήματα ή να προσφέρεις με γενναιοδωρία τη βοήθειά σου, είτε ψυχολογική, είτε πρακτική.

Αισθηματικές
Απόλαυσε τη σημερινή ημέρα στα αισθηματικά σου, καθώς η Σελήνη στους Ιχθείς σε κάνει πιο συναισθηματικό και ισορροπημένο. Η καλή σου διάθεση είναι εμφανής στον σύντροφό σου και το γεγονός αυτό ομαλοποιεί την όποια αναστάτωση. Έτσι, τα πράγματα γίνονται αρμονικά μεταξύ σας.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Τόλμησε σήμερα να κάνεις βήματα και πάρε κάποια ρίσκα που θα αποδειχθούν στη συνέχεια πολύ ωφέλιμα για την εξέλιξη σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με προσεκτική διαχείριση μπορούν να ισορροπήσουν.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη πραγματοποιεί θετικότατες όψεις με τον Δία και τον Ήλιο σήμερα. Έτσι, η εβδομάδα ξεκινάει πολύ όμορφα, βγάζοντας στην επιφάνεια το γενναιόδωρο και υποστηρικτικό πρόσωπό σου. Η ευεξία που νιώθεις είναι μοναδική, ενώ η ψυχική δύναμη σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία. Παράλληλα, θα έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις πιο αποδεκτός από το κοινωνικό σύνολο, άρα και πιο ισορροπημένο.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό για την αισθηματική σου ζωή, χαρίζοντας αγάπη, συναίσθημα, τρυφερότητα. Υπάρχει ευεξία και ψυχική δύναμη που φέρνει ισορροπίες στη σχέση. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να μπουν νέες βάσεις και να γίνουν ξεκαθαρίσματα χωρίς καμιά ένταση.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις νέες συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σου προκαλούν άγχος και ανασφάλεια. Στα οικονομικά μη συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Κάνε οικονομία και θα δεις ότι μπορείς να βελτιώσεις πολύ την κατάσταση στον τομέα αυτό.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Δευτέρα δέχεται πολύ θετικές επιρροές από το πλανητικό σκηνικό με αποτέλεσμα να νιώθεις υπέροχα. Η φαντασία και το όνειρο σου ανοίγουν νέους δρόμους που αν τους ακολουθήσεις θα μπορέσεις να προοδεύσεις και να ξεφύγεις από τις ίδιες, βαρετές συνήθειες που είχες μέχρι τώρα. Έχεις την ευκαιρία να ακολουθήσεις κάτι νέο, πιο δημιουργικό, αρκεί να μην διστάσεις να το κάνεις. Ίσως υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις νοσταλγία για πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, πράγμα που σημαίνει ότι τελικά έχεις περάσει καλά στο παρελθόν!

Αισθηματικές
Όμορφη η ημέρα και για τον συναισθηματικό τομέα. Υπάρχει αγάπη και γενναιοδωρία, δύο στοιχεία που βοηθούν τη σχέση να γίνει καλύτερη και ποιοτικότερη. Αν είσαι μόνος, έχεις γοητεία και διαίσθηση που μπορούν να σε οδηγήσουν σε μια νέα σχέση.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις μην αποφύγεις να το κάνεις. Απλά σκέψου καλά πριν κάνεις το βήμα. Βρίσκεσαι σε καλή διάθεση, αν και δεν πατάς πολύ στην πραγματικότητα! Στα οικονομικά σου υπάρχουν αρκετά έξοδα που θα μπορέσεις να καλύψεις αν αποφύγεις τις σπατάλες.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σελήνη στους Ιχθείς ασκεί τις θετικές επιρροές της και στο δικό σου ζώδιο ωθώντας σε να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Υπάρχουν πολλά σχέδια στο μυαλό σου που μέχρι τώρα φοβόσουν να τα εκφράσεις. Σήμερα, όμως, δε νιώθεις το ίδιο. Θέλεις να τα βγάλεις από το συρτάρι και να τα κάνεις πράξη. Ακολούθησε ό,τι σου επιτάσσει το συναίσθημα και άφησε την ψυχρή λογική στην άκρη για λίγο. Επίσης, να ξέρεις ότι θα έχεις μεγάλη ψυχική δύναμη και αυτή είναι που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία που θα προκύψει.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται πως θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα τη σημερινή ημέρα, αφού το πλανητικό σκηνικό φροντίζει για αυτό. Αν είσαι μόνος, προτίμησε να βγεις, έτσι ώστε να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που θα σε συγκινήσουν…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις νέες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή ή έμεναν στάσιμα, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις, έτσι ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου άμεσα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί πολύ θετικό κλίμα, ιδανικό για να ονειροπολήσεις! Ίσως σήμερα το όνειρο και η φαντασία να βρουν τον τρόπο να «πάρουν σάρκα και οστά». Επίσης, νιώθεις πιο έντονη την ανάγκη να καλύψεις τις πνευματικές σου ανησυχίες. Μπορείς να κάνεις διαλογισμό ή προσευχή που θα σε φέρουν κοντά στο ανώτερο ον που πιστεύεις. Η δύναμη που θα πάρεις θα είναι σημαντική για να ξεπεράσεις κάθε αναποδιά.

Αισθηματικές
Η Σελήνη στους Ιχθείς επηρεάζει θετικά τη συναισθηματική σου ζωή και ειδικά την σχέση σου. Υπάρχει ένα καλό κλίμα που επιτρέπει στην φαντασία και στο όνειρο να δημιουργήσουν το ιδανικό σκηνικό για να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η πορεία είναι αρκετά καλή αν και υπάρχει μια αβεβαιότητα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ως προς τις εξελίξεις. Φρόντισε, λοιπόν, να μιλήσεις για όλα αυτά με πρόσωπα που είναι εμπιστοσύνης για να τα διαχειριστείς σωστά. Στα οικονομικά, φρόντισε χωρίς άλλη καθυστέρηση τις υποχρεώσεις σου για να αποφύγεις μπλεξίματα στο μέλλον.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη στο ζώδιό σου. Όπως καταλαβαίνεις, ο κόσμος γύρω σου γίνεται πιο ονειροπόλος και νωχελικός και μαζί με αυτόν, φυσικά, και εσύ! Δεν μπορεί παρά να νιώθεις άνετα με την κατάσταση αυτή, αφού καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά με τον πυρήνα της ύπαρξής σου, με το βαθύτερο «εγώ» σου. Κάνε μια συζήτηση με τον εαυτό σου και λύσε τις διαφορές που έχεις μαζί του για να νιώσεις πιο γαλήνιος και ανάλαφρος. Η γενναιοδωρία που δείχνεις και δέχεσαι από την πλευρά σου, προσφέρει βαθιά ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το κλίμα αναμένεται ζεστό και γεμάτο συναίσθημα. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όλα εκείνα που θέλεις να αλλάξεις στη σχέση σου και να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις την ανταπόκριση που ελπίζεις. Αν είσαι μόνος, μην κλειστείς μέσα. Η βραδιά επιφυλάσσει εκπλήξεις…

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά και σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου σχετικά με τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε, όμως, αυτή την περίοδο να κάνεις σπατάλες που θα σου τινάξουν το πρόγραμμα στον αέρα!

Read More

And More