Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 5/1/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η σημερινή Πέμπτη είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου γιατί εσύ καταφέρνεις να συγκροτηθείς και νιώθεις ότι τα άγχη που σε είχαν βάλει σε πανικό μένουν πίσω σου. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Δε χρειάζεται τίποτε άλλο! Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν απόψε.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα για να επιτεύξεις τους σκοπούς σου. Μείνε συγκεντρωμένος, μην ονειροπολείς και μην παρασύρεσαι από κουτσομπολιά και καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν.

/

Ταύρος
Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, γι’ αυτό όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσεις αυτή τη μέρα, μην κάνεις πίσω και δειλιάσεις. Έτσι καλό είναι να αποφύγεις κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Να θυμάσαι ότι η αυτοπεποίθηση σου είναι αυτή που θα σου φέρει θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες γιατί θα χαλάσεις το αποψινό βράδυ σας, που οι πλανήτες το χρίζουν ιδιαίτερα ερωτικό. Όσοι είστε μόνοι, αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το ερωτικό της θαύμα. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει. Ηρέμησε λίγο για να νιώσεις καλύτερα.

Δίδυμοι
Οι ρυθμοί αυτής της ημέρας θα είναι κουραστικοί για εσένα αλλά με την πείρα και τις αντοχές σου θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις καλά τόσο τα συζυγικά σου καθήκοντα όσο και τις αισθηματικές σου υποχρεώσεις. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, αλλά να ηρεμήσεις και να σκεφτείς τις επόμενες κινήσεις σου!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα είναι ήρεμα και ο σύντροφος σου είναι έτοιμος να ακούσει όλα τα παράπονα και τις ανησυχίες σου. Η βοήθεια του θα είναι πολύτιμη και θα σε καθησυχάσει αρκετά. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γνωρίστε το καλύτερα. Η θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς ευνοεί κάθε επικοινωνιακή προσπάθεια.

Επαγγελματικές
Σήμερα βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στην δουλειά σου με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Προσοχή στα έξοδά σου γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.

Καρκίνος
Η προώθηση και η υλοποίηση των στόχων σου θα είναι εφικτή αρκεί να κινηθείς δυναμικά και δραστικά. Θα πιεστείς σε οικονομικό επίπεδο γιατί θα σου ζητηθεί να τακτοποιήσεις ανοιχτές εκκρεμότητες. Συνέχισε τις προσπάθειες σου μεθοδικά και υπεύθυνα και να είσαι σίγουρος πως οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου επικρατεί ηρεμία και αυτό σε ανακουφίζει. Χρειάζεσαι χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα για να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπο σου. Αν ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, φτιάξε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά και μην απαισιοδοξείς. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είσαι καλά με τον εαυτό σου!

Επαγγελματικές
Απόφυγε να υπογράψεις συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς τώρα που έχεις καλή διάθεση. Στα οικονομικά σου, εξόφλησε τα χρέη σου και μην τα αναβάλλεις για αύριο.

Λέων
Η μέρα είναι καλή για σκέψη και ανασυγκρότηση, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Πρέπει να γίνεις εκδηλωτικός απέναντι του και να μην κρύβεις συνέχεια τα συναισθήματα σου λόγω ανασφάλειας. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά σου, κάνε την κίνησή σου σήμερα γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να μην ξοδεύεις άσκοπα τα χρήματα σου.

Παρθένος
Η ημέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις για το ζώδιό σου. Από τη μια, κάποιοι στενοί σου φίλοι θα σου αποκαλύψουν τα μυστικά τους και θα έρθεις αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις, από την άλλη θα πρέπει να τους προστατέψεις με κάθε τρόπο και να μην τους προδώσεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία ειδικά σήμερα που νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Ευκαιρία είναι να περάσεις μια ερωτική βραδιά είτε μέσα στη σχέση σου, είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Το σημερινό βράδυ είναι ιδιαίτερα θετικό για τα ερωτικά σου και πρέπει να το χαρείς!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια αλλά με τις ικανότητες που έχεις, εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα έχει δημιουργηθεί. Κάπως έτσι πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου που εξακολουθεί να σε αγχώνει.

Ζυγός
H σημερινή Πέμπτη θα είναι μία δύσκολη και περίεργη μέρα για εσένα. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα, ό,τι κι αν ακούσεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, τα κάνει όλα ο σύντροφός σου που δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος σου. Σε κάθε περίπτωση δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς. Ταιριάζει στην περίσταση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον. Οι συνεργάτες σου είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και να συζητήσουν μαζί σου τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε το τελευταίο διάστημα και αφορούν την εργοδοσία. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και σου διώχνουν το άγχος που νιώθεις.

Σκορπιός
Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα και αυτό θα φανεί σήμερα καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά, κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν και να ζητήσουν την επίλυση τους άμεσα. Μην τα παραβλέψεις και μην τα αμελήσεις, για το δικό σου καλό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά αφού η σημερινή Πέμπτη σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι μόνος εκμεταλλεύσου το!!! Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!!!

Επαγγελματικές
Μην αφήνεις τη δουλειά σου να σε κυριεύει και να σε αποσυντονίζει. Βάλε ένα μέτρο και μην το παραβιάσεις ό,τι κι αν γίνει. Τα οικονομικά σου είναι μέσα στα πράγματα που σε αγχώνουν αλλά σύντομα θα βελτιωθούν αισθητά.

Τοξότης
Σε απασχολούν πολλά θέματα και οι γενικότερες δυσκολίες είναι ακόμα ορατές και σε έχουν αποδιοργανώσει. Φρόντισε σήμερα να ξεκαθαρίσεις όσο περισσότερο μπορείς τα ζητούμενα σου και μην δίνεις άλλα περιθώρια σε άτομα που είναι δίπλα σου και σου δημιουργούν προβλήματα, να συνεχίζουν να το κάνουν, γιατί στο τέλος εσύ είσαι αυτός που θα ζημιωθείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δίνεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν μέσα στην σχέση σου, γιατί πραγματικά είναι ανούσιες. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και ειδικά αν είσαι μόνος σου, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και το σημερινό βράδυ θα είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο και διασκεδαστικό.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε καλή μέρα και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να εκθέσεις τα επιχειρήματα σου με τέτοιο τρόπο που θα πείσεις τους ανωτέρους σου να προωθήσουν τις ιδέες σου. Φρόντισε κάποια έκτακτα έξοδα και μην αγχώνεσαι με το παραμικρό.

Αιγόκερως
Για να απαλλαγείς από το άγχος που σε έχει κυριεύσει πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση και μετά συνεχίζεις με το παρόν. Πάντως τα νεύρα και η πίεση που εκδηλώνεις δεν θα σε ωφελήσουν. Κοίταξε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου για να τα λύσεις μια κι έξω και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου για να ανανεώσεις το κλίμα στην σχέση σας. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά σου, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν και μην διστάζεις να εκδηλώσεις τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητα σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για άγχος και υστερίες, μπροστά σε πιθανές καθυστερήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες και κοίταξε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Αυτό θα σου διώξει μεγάλο μέρος της πίεσης που νιώθεις.

Υδροχόος
Η σημερινή διάθεσή που σε χαρακτηρίζει είναι να κάνεις αλλαγές και να την αναδιαμορφώσεις. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις σήμερα συζητήσεις που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Θα έχεις την κατανόηση και συμπαράσταση του συντρόφου σου αρκεί να δείξεις και εσύ τις ανάλογες διαθέσεις. Όσοι είστε αδέσμευτοι Υδροχόοι, να είστε έτοιμοι για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας βγάλει από τη μοναξιά πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική ζωή σου χρειάζεται προσοχή και υπομονή αυτήν την ημέρα. Μη βιάζεσαι και δώσε λίγο χρόνο να δεις πώς εξελίσσονται τα πράγματα για να πάρεις και τις ανάλογες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις μείωσης εξόδων…

Ιχθείς
Σήμερα καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου και είναι δραστικές. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο πιστεύεις. Ευνοούνται οι κοινωνικές σχέσεις και καλό είναι να τις αξιοποιήσεις για την πρόοδο σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν να δεις σήμερα τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης και να ονειρευτείς το μέλλον με το σύντροφό σου. Εσύ που κλείνεις ακόμη ραντεβού με την μοναξιά σου είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό και με αργά αλλά σταθερά βήματα πάρε τον δρόμο της επιτυχίας που ανοίγεται μπροστά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξεις.

Read More

And More