Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 5/3/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Τα πράγματα στη ζωή σου σε γενικές γραμμές είναι μπερδεμένα. Αυτό σε αγχώνει και σε ταλαιπωρεί ψυχολογικά. Αφιέρωσε τη σημερινή ημέρα, ώστε να επανεξετάσεις τις συνθήκες που επικρατούν, κρατώντας μακριά κάθε αρνητικό στοιχείο. Κι όλα αυτά φυσικά με ήρεμη και ψύχραιμη διάθεση.

Αισθηματικές
Έχεις την αμέριστη κατανόηση και συμπαράσταση του συντρόφου σου σε όλα τα προβλήματα με τα οποία έχεις έρθει αντιμέτωπος. Οι ήρεμες συζητήσεις μαζί του θα σου δώσουν τις λύσεις που ψάχνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, επανεξέτασε τις στρατηγικές σου κι ένα αξιόλογο άτομο θα βρεθεί στο δρόμο σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα είναι στάσιμα με υψηλή υποστήριξη από τους συναδέλφους σου. Εάν νιώθεις αδύναμος να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια. Πρέπει να φανείς πιο υπεύθυνος και συνετός όσον αφορά τα οικονομικά σου.

/

Ταύρος
Απρόοπτες εξελίξεις θα ταράξουν σήμερα με την εμφάνισή τους την ζωή σου. Μην αφήσεις οτιδήποτε αρνητικό να ρίξει την διάθεσή σου και σε καμία περίπτωση μην χάσεις τις ισορροπίες που με κόπο δημιούργησες. Να είσαι καθησυχασμένος γιατί όλες σου οι αποφάσεις και ενέργειες είναι ορθές, οπότε μην σε προβληματίζει η γνώμη κανενός.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου σήμερα σου δείχνει ένα νέο πρόσωπο, πιο θετικό και ρομαντικό, γεγονός που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν εξακολουθείς να είσαι ελεύθερος, διόρθωσε άμεσα αρνητικά σημεία του χαρακτήρα σου που βάζουν εμπόδια στην προσέγγισή σου από νέα άτομα που θα γνωρίσεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου και προβλήματα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν τον οικονομικό τομέα και τακτοποίησε εκκρεμότητες που αναβάλεις διαρκώς.

Δίδυμοι
Φαίνεται πως η σημερινή ημέρα σε κάνει πολύ συμπαθή στους γύρω σου, καθώς μια θετική αύρα σε κατακλύζει. Προτίμησε να επικεντρωθείς στους στόχους σου κάνοντας σταθερά βήματα προόδου, από το να αναλώνεσαι στο τι λένε οι άλλοι. Θα ανακάμψεις συναισθηματικά, αλλά φρόντισε να μην το αφήσεις αυτό να σε αποκόψει από την πραγματικότητα. Οι γύρω σου θα είσαι πολύ ευνοϊκοί απέναντί σου και αυτό θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

Αισθηματικές
Μην αφήνεις εγωιστικές και εγωκεντρικές τάσεις σου να σε φέρουν σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Αναπόφευκτα θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Μην ξεπερνάς τα όρια, γιατί με το να τσακώνεσαι δε θα βγει κάτι. Μόνο με ώριμη συζήτηση θα λυθούν τα προβλήματα. Αν δεν έχει βρεθεί ακόμη το ιδανικό ταίρι για σένα, λόγω των σημερινών αμφιβολιών που σε πλημμυρίζουν, θα αποστασιοποιηθείς ακόμη περισσότερο από αυτόν που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Αναθεώρησε την στρατηγική σου άμεσα!

Επαγγελματικές
Οι πλανητικές όψεις σήμερα φέρνουν στο προσκήνιο συζητήσεις σχετικές με όσα προγραμματίζεις καιρό στα επαγγελματικά σου. Τα άτομα του εργασιακού σου χώρου θα είναι στο δικό σου στρατόπεδο, οπότε μη διστάζεις να τους συμβουλευτείς. Καλό θα ήταν να αποφύγεις ρίσκα και αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο στο μέλλον της καριέρας σου. Το τοπίο στα οικονομικά σου ενδέχεται να αλλάξει , με έξοδα που δεν είχες υπολογίσει.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα απαιτεί την επικράτηση της λογικής από πλευράς σου. Μην πανικοβάλλεσαι και με αυτοσυγκέντρωση πάρε εκείνες τις αποφάσεις που θα σε αποδεσμεύσουν από ό, τι σε φθείρει ψυχολογικά. Φρόντισε να κινείσαι με πρόγραμμα και όλα θα γίνουν σωστά. Οι βεβιασμένες αποφάσεις και ενέργειες θα σε βλάψουν και θα οδηγήσουν σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Αν θες να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα στον ερωτικό τομέα, μπες δυναμικά στη δράση και φέρε τα πράγματα εκεί που θες. Μόνο με διαλλακτικότητα θα δοθούν οι λύσεις σε κάθε εμπόδιο και αδιέξοδο της σχέσης σου. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, μην απελπίζεσαι και απόλαυσε την ανεξαρτησία σου. Αν σταματήσεις να πιέζεις τις καταστάσεις θα ξεμπλοκάρεις την αύρα σου, και σύντομα ένα άτομο θα γοητευθεί από εσένα και θα σε πλησιάσει.

Επαγγελματικές
Δυσχέρεια και στασιμότητα θα επικρατήσει στο επαγγελματικό κομμάτι, διότι τα έχεις αφήσει όλα για τελευταία στιγμή και τρέχεις και δε φτάνεις. Νιώθεις ότι τα πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, αλλά αν λειτουργείς ψύχραιμα και οπλιστείς με υπομονή όλα όσα εκκρεμούν θα τακτοποιηθούν. Στα οικονομικά σου επικρατεί ένα μικρό χάος, λόγω συσσωρευμένων ευθυνών. Η κατάλληλη ευκαιρία όμως έχει έρθει για να αναζητήσεις με επιτυχία νέους οικονομικούς πόρους.

Λέων
Σήμερα το ενδιαφέρον σου μονοπωλείται από οικεία κι φιλικά άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά σου. Αυτό κάπου θα σε κουράσει και θα νιώσεις ότι δεν έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Δεν είναι έτσι όμως στην πραγματικότητα, καθώς όλα είναι στο μυαλό σου. Μπορείς να βρεις ευκαιρίες να φροντίσεις τις ανάγκες σου και να ξεκουραστείς.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου σήμερα είναι αισιόδοξα, καθώς ευνοείται η επικοινωνία με το ταίρι σου και η καλή συνεννόηση που θα δώσει λύσεις στα ζητήματά σας. Δεν μπορείς να συγκρατήσεις τη χαρά που σου προκαλεί αυτή η αρμονία ενώ η ερωτική σου διάθεση θα κορυφωθεί. Για σένα που είσαι μόνος, η σημερινή σου ενδυναμωμένη αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσει να βρεις σύντομα το ταίρι σου. Πολύ πιθανό είναι αυτό το άτομο να προέρχεται από τον εργασιακό σου χώρο. Δώσε μια ευκαιρία, δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Επαγγελματικές
Θα προκύψουν κάποια φλέγοντα ζητήματα στην δουλειά σου, των οποίων τη λύση θα βρεις μόνο αν αφήσεις τη λογική σου να πρυτανεύσει. Τα οικονομικά σου θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται σε αστάθεια. Οι ισορροπίες θα έρθουν μόνο αν βάλεις φρένο σε περιττά έξοδα.

Παρθένος
Η αισιοδοξία και η ομαλότητα θα έχουν εξέχουσα θέση στην ημέρα. Τα πράγματα φαίνεται να είναι άκρως ισορροπημένα και η ζωή σου γίνεται αρμονική. Έχεις όλα τα φόντα να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου, έχοντας την παράλληλη βοήθεια και ενθάρρυνση από τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα στη σχέση σου εξομαλύνονται και θα αισθανθείς την έντονη συντροφικότητα και τρυφερότητα από τον αγαπημένο σου. Το κλίμα μεταξύ σας θα αλλάξει υπέρ σας και θα νιώσεις τυχερός για αυτό. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, άνοιξε την αγκαλιά σου καθώς τα καλύτερα έρχονται. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα λυθούν ζητήματα που χρόνιζαν και θα ανακάμψεις. Η μέρα ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και ασχολίες. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν εκκρεμότητες προς άμεση διευθέτηση, αλλά με αισιοδοξία και καλό προγραμματισμό θα ξεμπερδέψεις σύντομα από αυτές.

Ζυγός
Σήμερα ενδέχεται να ανακύψουν δύσκολες καταστάσεις που σου ανατρέπουν τα δεδομένα. Μην επιτρέψεις τάσης εσωστρέφειας να σε παρασύρουν και φρόντισε να παραμείνεις δραστήριος και σε ετοιμότητα. Με σωστούς χειρισμούς κι ελιγμούς θα καταφέρεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Ανοιχτές πόρτες με το παρελθόν σήμερα κλείνουν οριστικά και ημιτελείς υποθέσεις ολοκληρώνονται, καλύπτοντας σημαντικά κενά. Μην είσαι απόλυτος στις σκέψεις και κρίσεις σου και άκουσε πιο προσεκτικά τις συμβουλές όσων σε νοιάζονται.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου είναι αμφίρροπα. Φρόντισε να ανασυνταχθείς και να χαλαρώσεις, ώστε να περάσεις ευχάριστες στιγμές παρέα με τον άνθρωπό σου. Εσύ που βασανίζεσαι από τη μοναξιά, πρέπει να καταλάβεις ότι το πρόβλημα ξεκινάει από εσένα και τη λάθος συμπεριφορά προς τους γύρω σου. Γίνε πιο προσιτός και μαλάκωσε τη στάση σου.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στη δουλειά σου φαίνεται να πηγαίνουν κατ’ ευχήν, αλλά θα ήταν λάθος σου να επαναπαυθείς. Φρόντισε να δουλέψεις σωστά, ώστε να συνεχίσουν έτσι τα πράγματα. Μην πάρεις αποφάσεις που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο μέλλον των οικονομικών σου. Επίσης, κοίταξε να απαλλαγείς σύντομα από εκκρεμότητες που έχεις αφήσει να διαιωνίζονται.

Σκορπιός
Η ημέρα σου προσφέρει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στα ουσιώδη και να ξεκαθαρίσεις τι έχεις ανάγκη. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου, γιατί μόνο εσύ ξέρεις τι θες πραγματικά στη ζωή σου. Επερχόμενα γεγονότα θα σε εκπλήξουν, γι’ αυτό προετοιμάσου.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου φαίνεται να είναι πιο ξεκάθαρα. Αν αποβάλλεις δε και κάθε αμφιβολία για τον αγαπημένο σου, θα χαλαρώσετε περισσότερο και θα έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι μόνος, θα λάβεις κάποια είδηση από αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό στάδιο και θα συνεχίσουν έτσι, αν δεν αφήσεις λόγια τρίτων να σε επηρεάσουν και να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Να εμπιστευτείς την κρίση σου και κινείσαι προσγειωμένα και ρεαλιστικά. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και τόλμησε να διεκδικήσεις κάθε ευκαιρία που μπορεί να σου αποδώσει επιπλέον οικονομικούς πόρους.

Τοξότης
Τα ζητήματα που σε απασχολούν τελευταία είναι αρκετά εξουθενωτικά για να ασχοληθείς και με προβλήματα των γύρω σου. Βρες χρόνο να αποφορτιστείς από όλα αυτά που σε ταλανίζουν, μέσα από ώριμες σκέψεις και συζητήσεις με αυτούς που εμπιστεύεσαι. Αυτό θα σε ξεκουράσει αρκετά από την πίεση που δεχόσουν για μεγάλο διάστημα.

Αισθηματικές
Σήμερα θα θελήσεις να κάνεις από κοινού πράγματα με το σύντροφό σου που σας ευχαριστούν. Αυτό θα αναθερμάνει τη σχέση σου και θα απογειώσει το ερωτικό κλίμα ανάμεσά σε εσένα και το ταίρι σου. Μετρίασε τη ζήλεια και τις υποψίες που έχεις για τις ενέργειες του αγαπημένου σου, ώστε αυτή η ηρεμία να κρατήσει αρκετό καιρό. Αν είσαι αδέσμευτος, άτομο με το οποίο σε συνδέουν επαγγελματικοί λόγοι θα σε προσεγγίσει με διαφορετικές βλέψεις.

Επαγγελματικές
Όλα εκείνα τα ζητήματα που χρόνιζαν, θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά, αρκεί μόνο να εφαρμόζεις σωστές τακτικές και έξυπνους χειρισμούς. Μη διστάσεις σε όποια δυσκολία εμφανιστεί να ζητήσεις την γνώμη και βοήθεια συνεργατών που εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή και εντατικό περιορισμό εξόδων.

Αιγόκερως
Σήμερα θα έχεις αντικρουόμενα συναισθήματα και σκέψεις. Από τη μία θα έχεις όρεξη και έμπνευση, από την άλλη όμως θα νιώθεις βιασύνη και πίεση. Κράτησε τις ισορροπίες και μην ξεπερνάς τις αντοχές σου. Δέξου τα πράγματα όπως έρχονται, γιατί τα όποια εγχειρήματά σου για ανατροπές θα αποτύχουν παταγωδώς.

Αισθηματικές
Η ημέρα προσφέρεται για αφοσίωση στο ταίρι σου. Έχετε ψυχρανθεί τελευταία, κυρίως λόγων παρεμβολών τρίτων ατόμων. Κρατήστε τους όλους έξω από τη σχέση σας και βάλτε τη φαντασία και το πάθος σας σε λειτουργία, προκειμένου να αναζωογονηθείτε και να ερωτευτείτε πάλι απ’ την αρχή. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έρθεις ξανά σε επαφή με άτομο του παρελθόντος, με το οποίο είχες αφήσει κάτι στη μέση.

Επαγγελματικές
Σήμερα ίσως δεχτείς συναισθηματικές πιέσεις από άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος, για να ενδώσεις σε αποφάσεις για τις οποίες διατηρείς επιφυλάξεις. Μείνε αμετακίνητος και μη συμβιβαστείς σε πράγματα που δεν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι για το καλό σου. Τα έξοδα σου αρχίζουν και αυξάνονται, οπότε κάνε περισσότερη οικονομία για να τα καταφέρεις.

Υδροχόος
Σήμερα νιώθεις απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό σου και όσα διεκδικείς. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να ολοκληρώσεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Απόφυγε μόνο τις βεβιασμένες κινήσεις και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Βρες χρόνο και τρόπους να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Εξέφρασε ανοιχτά και χωρίς δισταγμούς ό, τι νιώθεις για εκείνον. Αν είσαι αδέσμευτος, να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές. Πλησίασε τον άμεσα ενδιαφερόμενο και πιθανώς οδηγηθείς σε σχέση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου σημειώνουν ανοδική πορεία. Κλείσε ανοιχτά μέτωπα με το παρελθόν και επικεντρώσου ανενόχλητος σε νέες συμφέρουσες προτάσεις. Τα οικονομικά σου σταθεροποιούνται και τα έσοδα αυξάνονται.

Ιχθείς
Μην υπερβάλλεις στις αντιδράσεις σου και φέρσου πιο συνετά και ώριμα, για να λύσεις τα προβλήματά σου. Μην ανακατεύεσαι σε ξένες υποθέσεις. Κλείσου περισσότερο στον εαυτό σου για να οργανώσεις με την ησυχία σου ένα αποτελεσματικό πλάνο για τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές
Σήμερα θα διαπιστώσεις πως έχεις την αμέριστη κατανόηση και υποστήριξη του συντρόφου σου σε ό, τι χρειαστείς. Εμπιστεύσου τον λοιπόν περισσότερο και άφησέ τον να σε ανακουφίσει με τις λύσεις που θα σου δώσει. Αν είσαι μόνος, ένα γνωστό άτομο θα σε προσεγγίζει ερωτικά και θα δώσει χρώμα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, γίνε επιφυλακτικός και κράτα τις ιδέες σου για σένα. Τα οικονομικά σου είναι σε άσχημη κατάσταση. Βάλε φρένο σε αλόγιστα έξοδα.

Read More

And More