Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 8/1/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Τόλμησε σήμερα με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία τις αλλαγές που επιθυμείς για να ανανεωθείς ψυχολογικά, για να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματα σου και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία. Η ημέρα είναι αρκετά καλή για το ζώδιο σου και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι περιμένεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν ακόμη καλύτερες. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ ξέρεις για να προσελκύσεις και να κατακτήσεις τον επικείμενο ερωτικό σου στόχο.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που καθυστερούν και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

/

Ταύρος
Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου, βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα αυτήν την Κυριακή με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη και από την άλλη η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου θα βρίσκονται στα ύψη. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές, με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις και να αναθερμάνεις το κλίμα της σχέσης σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι σημαντικό στην ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα με την Σελήνη να σε ευνοεί από τους Διδύμους η ερωτική σου ευτυχία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα τη σημερινή ημέρα καθώς θα ανακαλύψεις ότι ανοίγονται μπροστά σου προοπτικές ανόδου, αρκεί να δείξεις το ανάλογο ενδιαφέρον. Στα οικονομικά σου θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και καιρό, αλλά με λίγο συνέπεια και εγκράτεια από την μεριά σου θα καταφέρεις να τις τακτοποιήσεις.

Δίδυμοι
Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για εσένα και ιδιαίτερα σε ότι έχει σχέση σχέδια του παρελθόντος, αλλά και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να τα βάλεις σε μία σειρά. Η μέρα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία είναι επίσης ευνοϊκή για να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς σχετικά με τον χώρο του σπιτιού σου και θα σου φτιάξουν την διάθεση.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, προσπάθησε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να ηρεμήσεις, περνώντας ουσιαστικό χρόνο με τον σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιο από τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και προσπαθούν να σε πλησιάσουν με κάθε τρόπο. Ένας έρωτας είναι πιθανό να προκύψει ακόμα και μέσα από το χώρο της δουλειάς σου.

Επαγγελματικές
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα γρήγορα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο που είσαι αυτή την περίοδο.

Καρκίνος
Για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις την σταθερότητά σου να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Την τελευταία περίοδο με τις τόσες ευθύνες τις καθημερινότητας, έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε η σχέση που διατηρείς έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να σταθεροποιηθεί αρκεί να ορίσεις κάποια όρια και να μοιραστείς τις οικογενειακές υποχρεώσεις με τον σύντροφο σου δίκαια. Μην το αναβάλλεις άλλο, όσο κι αν μια τέτοια συζήτηση σου είναι ανυπόφορη. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη συνάντηση με ένα άτομο που είχατε ερωτευτεί στο παρελθόν, αλλά οι συγκυρίες δεν σας επέτρεψαν να κάνετε κάτι. Ίσως τώρα σας δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία!!!

Επαγγελματικές
Σήμερα με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Τοξότη και να σε ευνοεί θα έχεις την ευκαιρία αλλά και τον έλεγχο πολλών καταστάσεων στα χέρια σου σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Τόλμησε να αναλάβεις πρωτοβουλίες και βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου. Τα οικονομικά σου θα ακολουθήσουν τους ίδιους ρυθμούς και είναι στο χέρι σου να τα αυξήσεις.

Λέων
Μπορεί ο ενθουσιασμός σου σήμερα να είναι μεγάλος και να θες να κάνεις τα πάντα μονομιάς, αλλά χαλάρωσε λίγο και ασχολήσου λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου, που έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να είναι η κοινωνική ζωή σου γεμάτη, αλλά καλό θα είναι να βρεις λίγο χρόνο για τη δική σου ξεκούραση. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί η κούραση που θα έχεις δεν θα σε αφήσει να ευχαριστηθείς τίποτα άλλο.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα οι εξελίξεις θα είναι αναπάντεχα θετικές. Οι δεσμευμένοι Λέοντες να περιμένετε μία έκπληξη από τον σύντροφο σας για το αποψινό βράδυ και οι ελεύθεροι μπορεί να καταλήξετε σε σοβαρή δέσμευση προτού προλάβετε να το συνειδητοποιήσετε.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ο ορθόδρομος Ερμής από τον Τοξότη σε προτρέπει να βρεις τις σωστές ισορροπίες μεταξύ των εσόδων και των εξόδων σου, πράγμα που θα σε ξελαφρώσει και θα σε ικανοποιήσει τα μέγιστα.

Παρθένος
Σήμερα πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται στη ζωή σου και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Προχώρα με σωστό πρόγραμμα και με γνώμονα την λογική σου επεδίωξε να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Αισθηματικές
Σήμερα αν είσαι Παρθένος, πλησίασε τον σύντροφο σου και προσπάθησε να διορθώσεις τα πράγματα που τις τελευταίες ημέρες σας έχουν απομακρύνει. Υιοθέτησε μία γλυκιά συμπεριφορά απέναντι του και απόδειξε του πόσο πολύ τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι. Όσο για εσένα που έχεις ακόμη μοναξιά στη ζωή σου, η δημοτικότητα σου θα είναι τόσο αυξημένη που θα προσελκύσεις όποιον ή όποια βάλεις στο μάτι με θετικό αντίκτυπο για την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται θα περάσει δυσκολίες τη σημερινή ημέρα και αυτό θα σε αγχώσει περισσότερο από όσο ήδη είσαι. Προσπάθησε να αποφύγεις να αναμειχθείς σε διαμάχες και διαφωνίες με συναδέλφους σου και καλό θα είναι να δουλέψεις μόνος σου, μακριά από όλους. Επίσης σήμερα μην κλείσεις συμφωνίες ή κάνεις συζητήσεις για τα νέα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

Ζυγός
Πρέπει να οπλιστείς με ψυχραιμία αυτήν την Κυριακή για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές αυτό το διάστημα. Άλλαξε πολλές από τις παγιωμένες πεποιθήσεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Τα ταλέντα που έχεις είναι πολλά και με κατάλληλους χειρισμούς θα καταφέρεις να τα προωθήσεις και να σου φέρουν τα αποτελέσματα που ζητάς.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι δυνατή και μπορεί να επιζήσει αν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη τόσο από την μεριά σου όσο και από τον σύντροφο σου. Μην βάζεις στο μυαλό σου υποψίες που θα σου σπείρουν λόγια τρίτων ανθρώπων και προτίμησε αντ αυτού, να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο μαζί του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου περάστε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένεια σας και θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, βελτιώνοντας της πεσμένη ψυχολογία σας.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα που θα προκύψουν. Στα οικονομικά σου πρέπει να κάνεις προγραμματισμό, για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

Σκορπιός
Σήμερα μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να αντέξεις, χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου. Βάλε κάποιο εύλογο πρόγραμμα και μη σε πιάνουν οι φόβοι σου ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε ωθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές
Σήμερα αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου στον σύντροφο σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, πάρε την απόφαση να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και να φλερτάρεις όποιον ή όποια σου κάνει ένα κλικ στην καρδιά σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Τοξότη και να σε ευνοεί αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα εξαντληθείς και δεν θα μπορέσεις να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Στα οικονομικά σου θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες τες με σοβαρότητα, για να μπορέσεις να πας καλά στο μέλλον.

Τοξότης
Μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου να καθυστερήσουν σήμερα την εξέλιξή σου. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό σου, γιατί μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σε έχουν στηρίξει και είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Μην αρνηθείς το βράδυ προκλήσεις για εξόδους, που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση.

Αισθηματικές
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στην σχέση σου, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με θετικότητα. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά σου να περιμένεις μία πρόσκληση από άτομο του φιλικού περιβάλλοντος που αν την αποδεχτείς, θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις. Προστάτεψε την θέση σου και αποστασιοποιήσου γιατί είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Άλλωστε δεν σου πέφτει λόγος! Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Αιγόκερως
Θα είσαι σε αρκετή ένταση για ζητήματα που νιώθεις ότι έχουν πέσει σε τέλμα και δεν προχωράνε με τίποτα, αλλά δεν χρειάζεται να αποθαρρύνεσαι και οφείλεις να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για να τα οδηγήσεις στο σωστό δρόμο. Ίσως θα πρέπει να ζητήσεις από τα άτομα που εμπιστεύεσαι να σε συμβουλεύσουν και ίσως αυτοί με πιο καθαρή και αντικειμενική σκέψη να σου δώσουν τις λύσεις που αναζητάς.

Αισθηματικές
Σε κάποιες συζητήσεις που θα σου κάνει ο σύντροφος σου για την σχέση σας φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον, για να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα και να την βάλετε τώρα σε νέες, πιο γερές βάσεις. Και εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά σου και έχεις απογοητευτεί από τις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής, δέξου την πρόταση που θα σου κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και διασκέδασε μαζί του το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η ημέρα είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις και ίσως οι εξελίξεις που έχεις, να μην σε ικανοποιούν στο μέγιστο βαθμό. Κάνε λίγο υπομονή και μην τα παρατάς τώρα που φτάνεις ένα βήμα πριν το τέλος. Τα έσοδα σου είναι αρκετά αυξημένα σε σχέση με τα έξοδα σου και αυτό σε ξελαφρώνει.

Υδροχόος
Το μυαλό σου σήμερα τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς γι αυτό πρόσεξε να μην γίνουν λάθη στη δουλειά σου, κάτι που θα εντείνει χωρίς λόγο τις σχέσεις με τους γύρω σου. Σε οικονομικά θέματα φρόντισε να μην επιβαρύνεις περισσότερο την κατάσταση τους με δαπανηρές αγορές και εξόδους για φαγητό και διασκέδαση ώστε να μπορέσεις να ορθοποδήσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις μία έντονα ερωτική διάθεση στην σχέση σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να νιώσεις το πάθος να υπερισχύει της λογικής. Αν δεν είσαι σε σχέση, μπορείς να περάσεις εξίσου ερωτικά και όμορφα αρκεί να γίνεις ανοιχτός σε προτάσεις που θα σου γίνουν από το αντίθετο φύλο.

Επαγγελματικές
Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε αγχώνουν και να συζητήσεις με τους ανωτέρους σου αυτά που σκέφτεσαι για το μέλλον σου. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

Ιχθείς
Η δημιουργικότητα, τα ταλέντα σου και η αισθηματική σου ζωή είναι θέματα που ευνοούνται ιδιαίτερα τη σημερινή ημέρα με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Τοξότη. Θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τις ικανότητες σου και θα διαπιστώσεις ότι είναι πολλοί αυτοί που ενδιαφέρονται για τα προσόντα σου, πράγμα που θα μειώσει κατά πολύ την ανασφάλεια που σε διακατέχει.

Αισθηματικές
Φίλε Ιχθύ θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό και έχεις έρθει σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Όσο για εσένα που ακόμη προσπαθείς να απαλλαγείς από την μοναξιά σου, πρέπει να προσέχεις να φυλάγεσαι από όσους σε πλησιάζουν με μεγάλη ευκολία και σου λένε “μεγάλα” λόγια. Μην τα πιστέψεις αν πρώτα δεν σου αποδείξουν έμπρακτα τις προθέσεις τους.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που αφορούν την εργασία σου. Μέσα από επαγγελματικές προτάσεις που θα σου γίνουν, με οδηγό την διαίσθηση σου θα καταφέρεις να επιλέξεις αυτήν που έχει τις καλύτερες προοπτικές για την καριέρα σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου και θα καταφέρεις, με τον έναν ή άλλον τρόπο να τα αυξήσεις.

Read More

And More